HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 43759 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Tijdens de aankoop snel en vakkundig geholpen. De monteur kwam netjes op tijd en was zeer vriendelijk! Hij gaf tips over hoe de tv het beste kon hangen en was heel netjes in zijn werk. Heel tevreden met de complete service!
Keurig op tijd en snelle plaatsing
Het is een nette winkel, overzichtelijk en je wordt er heel goed geholpen met duidelijke uitleg. Daar wordt je niet de verkeerde kant van het bos ingestuurd.
Fijn geholpen via chat, goede aanbieding gehad en meegedacht met eventuele opties
Goede service, duidelijke uitleg. Hebben ook verstandig van wat ze verkopen. Hele fijne samenwerking.
Wat een top monteur, vriendelijk en duidelijke uitleg. Helemaal goed.
De installatie verliep gesmeerd. Ondanks de sneeuw waren ze op tijd en hebben zij zonder problemen mijn oude TV vervangen voor een nieuwe. Daarbij gaven ze nog wat extra tips voor plaatsing TV-ontvanger.
Na 4 jaar ging mijn tv (Sony 8K) stuk, ik had de extra verzekering afgesloten bij Hello TV en contact opgenomen, ik ben super vriendelijk geholpen door iemand van de reparatie afdeling en kon gewoon een nieuwe uitzoeken omdat de Sony niet meer te maken was, ook de commerciële jongen man heeft alles met mij doorgenomen en ook hij super vriendelijk en behulpzaam, dan ook nog de chauffeur die hem kwam afleveren, wat een top team. Ik kan daarom Hello tv zeker aanbevelen, dat doet vriendelijkheid en behulpzaam met een mens.
In de winkel goed geholpen met het maken van een keuze. De installatie zou uiterlijk 4 weken duren, maar dat werd uiteindelijk ruim 5 weken. Daar waren we niet blij mee. Ook de cashback van € 100,00 is een drama. Al 3 keer foto van het serienummer geüpload maar tot op heden nog niets ontvangen
Vooral door de hele scherpe prijs die ik kon krijgen, is mijn keuze van shop uitgekomen bij hello tv. Bij andere aanbieders heb ik dit niet voor elkaar kunnen krijgen.
De levering was een dag later, maar dat kon niet anders. Had niet verwacht dat ze konden leveren op 2 januari , want we hadden 31 december de deal gesloten.
Aardige mannen kwamen de tv en soundbar brengen en in de gang neergezet voor ons.
Ging allemaal top.
We zijn hier afgelopen week uitstekend geholpen door HelloTV en zijn ook goed geïnformeerd bij aankoop van onze nieuwe Smart TV. Helaas was de TV out of the box met een mankement (Blauw streep door het scherm). Maar met uitstekende service van HelloTV konden wij de defecte TV zonder problemen inruilen voor een werkend toestel zonder blauw streep binnen 3 dagen.
Goede snelle levering voor een nette prijs, alleen het open-box model was niet compleet. De verkeerde afstandsbediening was geleverd en de verkeerde schroeven. Uiteindelijk na 2x nalevering is alles netjes opgelost. Voornamelijk had de communicatie beter gekund. Een matige ervaring met een open-box model.
Prima geholpen door aardig personeel ook aan de telefoon goed geadviseerd
Snelle levering. Scherpe prijs. Helemaal prima!
Goed aanbod, snelle klantenservice, heel snel geleverd.
Fijne winkel, goed advies en nette prijs.
Persoonlijk contact via chat is ook fijn om de laatste vragen helder te krijgen.
Volgens afspraak de volgende dag bezorgd.
Hello TV gevonden via internet gebaseerd op een scherp prijs aanbod. Ik wist al welk artikel ik wilde kopen. De prijsonderhandeling verliep in prettige chatsfeer. De volgende dag het artikel gehaald, alles keurig volgens afspraak.
Keurig geholpen door een zeer bekwame en vriendelijke verkoper.
Dit is mijn 3e tv die ik bij hello tv heb gekocht en nog steeds zeer tevreden in de adviezen en klantvriendelijkheid. Ik heb hier contact gehad met Tessa die mij snel en vakkundig hielp en tegen een scherpe prijs. Levering was gratis en ook al de volgende dag. Wederom zeer tevreden, hello tv doet er alles aan om je te helpen en tevreden te stellen.. Top bedrijf..
Winkel is te groot m.b.t. tot het aanbod, veel personeel en weinig klanten, niet echt vriendelijk geholpen, had weinig tijd of geen zin. Soundbar ruimte was niet compleet en erg rommelig. Je zou toch zeggen als er niet veel te doen is, regel je zaken en sta klaar voor bezoekers.
Netjes geholpen met uitleg en een goede prijs voor de TV.
Gewoon goed geholpen!
No nonsens.
Duidelijk advies zonder poespas.
En toen de bezorging het liet afweten(dat lag aan de bezorgdienst die er een potje van maakte…), werd er na contact gelijk een oplossing bedacht.
Iedereen tevreden en de tv werkt perfect!
Goede snelle levering en telefonische hulp
Ik heb voor deze shop gekozen omdat hier de SONOS het goedkoopste werd aangeboden voor hetgeen wat ik wilde bestellen. Ik heb telefonisch besteld op 30 december in de hoop dat er voorraad in de buurt was, helaas dat was er niet. De artikelen zouden dezelfde dag nog verstuurd worden zodat het op 31 december geleverd zou worden. Als de PTT zijn afspraken na was gekomen dan was het gelukt maar die laten op het laatste moment weten dat mijn huis onbereikbaar zou zijn. Uiteindelijk is het 2 jan 2026 geleverd aan het "onbereikbare" adres door de PTT. Dus Hello TV kwam duidelijk hun afspraken na en leverde.
Op zoek naar een nieuwe tv. 75 inch. Kwam ik een buitenkansje tegen. Goed en duidelijk omschreven wat “buitenkansje” inhield. Toch nog contact gezocht voor een evt korting. Binnen het uur een reactie. Uiteindelijk toch voor het buitenkansje gekozen. Alles perfect verpakt zowel de tv als de accessoires. Super deal! Ook na bezorging een mail ontvangen mocht eea niet goed zijn ik contact kon zoeken. Kortom prima service en zal Hellotv zeker aanraden.