HelloTV
Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.5
Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ze hebben totaal geen tijd voor evt vragen na de aankoop.
Geen beloofde factuur via de mail gekregen.
Heel goed geholpen en toen bleek dat we de verkeerde keus hadden gemaakt was omruilen ook helemaal geen probleem.
Mooie shop. Dag eerder al goede informatie ontvangen met mooie deal en vandaag woord bij daad gedaan. Er was een bekwame en vriendelijke verkoper met kennis van zaken. Was ook zo klaar met aankopen IVM vertrouwen welke ik voelde.
Super en goed advies en snel geholpen. Binnen 10 min geregeld. Toppie dus!!@
Duidelijk en rustige uitleg over de mogelijkheden qua prijs kwaliteit verhouding en de daarbij behorende afmeting.
Tot slot tevreden met het advies en de juiste Tv aangeschaft.
Zeer vriendelijk geholpen
Ook deskundig.
Professioneel advies gekregen bij de aankoop van een nieuwe tv. en binnen 1 werkdag geleverd.
Goede service! Goede uitleg. Alleen maar positief.
Wat een topwinkel! Met service die je vroeger had en tegenwoordig maar weinig ziet.
Eerder een tv gekocht met fijne hulp en leuke korting en nu een soundbar met een nog mooiere korting omdat ze een foutje hadden gemaakt.
Snelle reacties, goede en duidelijke hulp bij het vinden van de juiste (en niet duurste) product.
In Duiven geweest, nemen alle tijd voor je, goed advies
Super veel keuze en altijd mooie aanbiedingen en een prettige chat waardoor je snel kunt bestellen en zoveel vakkennis de mensen die je helpen fijn deze service echt een aanrader.
Goed advies van de verkoper over verschillende soundbars groetjes gijs.
Vanaf het moment van binnenkomst tot aan vertrek uitstekend geholpen. Verkoper met kennis en een prima uitleg. Ook de wijze waarop de extra garantie werd benoemd en uitgelegd. Voor ons reden om deze daarom ook af te sluiten.
Op aanraden van mijn zwager naar HelloTV in Groningen gegaan. Geen woord gelogen, zeer vriendelijke mensen die je in alles kunnen begeleiden naar de beste keuze. Alle tijd word er voor je genomen om alles te laten zien en uit te leggen. Wij zijn er erg goed geholpen door een rustig persoon die ons alles kon en wilde uitleggen wat we ook vroegen. Uiteindelijk ook nog een mooie deal kunnen sluiten bij de aankoop van een Samsung QD OLED 4K 65S95D en Q-series soundbar met basswoofer eveneens van Samsung. Bedankt HelloTV tean Groningen voor jullie tijd en aandacht.
Wij hebben voor deze shop gekozen omdat we er hele goede voorlichting hebben gehad.
Super netjes geholpen juiste informatie die wij zochten daarbij goed keuze kunnen maken
Nogal aggressive verkoop.
Ter plekke moeten kijken naar vergelijkbare producten en prijzen. We gingen voor A en kochten B.
Uitstekende uitleg en service gekregen bij aanschaf van een nieuwe televisie. De verkoper was erg behulpzaam met het adviseren om een juiste keuze te maken.
Snelle, professionele en passende response op het verzoek voor een inruil van een Sonos device op twee nieuwe Sonos devices. Kon deze binnen een uur ophalen in de vestiging van mijn keuze!
Ik was online al goed geholpen. In de winkel werd nog even de puntjes op i gezet door Redney. Daardoor was de ervaring met HelloTV compleet. Zeer tevreden.
De shop is super goed ingedeeld met verschillende merken televisies. Hier door kun je goed vergelijken en je keuze uiteindelijk maken. Het personeel is zeer behulpzaam en professioneel. Ik beveel zeker deze shop aan want je kunt super goed handelen.
Ben zeer tevreden over deze winkel cq webshop, had een aantal vragen en die zijn naar voldoende teveredenheid gegeven. Ze waren zeer vriendelijk en geduldig.. voor mij een volle 10.
Heel erg fijn geholpen in het filiaal van Den Bosch, duidelijke uitleg
Toed geholpen en uitgelgd maar de levering viel tegen zou zaterdag geleverdt worden maar wordt pas maandag
Wij hadden geen fijn contact met de medewerker van de betreffend winkel tijdens het omruilen van de LG tv naar een Philips tv. Verkoper kwam behoorlijk stuurs over en mocht wat ons betreft wat enthousiaster zijn.