HelloTV

Benieuwd naar ervaringen met HelloTV? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.3

Deze score is gebaseerd op 2575 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HelloTV zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Ton10-03-2026
Tot de nazorg toe voor 100% tevreden.
Bob 10-03-2026
Erg goed en snel geholpen, deskundig advies en een mooie prijs!
Henny10-03-2026
Het hele bestelproces ging vlot en vriendelijk. Inruil was snel geregeld. In de winkel kregen we nuttige tips waar wij zelf nooit aan zouden denken met een uitgebreide uitleg.

Bas10-03-2026
Prima online geholpen met de uiteindelijke keuze . Installeren was een fluitje van een cent . Erg blij met de philips tv ,
AJL10-03-2026
Snelle levering, klantenservice belden omdat er een actie liep waar we gebruik van konden maken. Zeer tevreden over HelloTV en ook over het product.
Jeroen10-03-2026
fijne winkel, fijne service! ik ik heb hier al 3 tv's en een soundbar en muurbeugels gekocht. goed advies en scherpe prijzen. levering uit voorraad en enthousiast personeel. top!!
Gab10-03-2026
Online deal gemaakt, af laten leveren in den Bosch. Verliep allemaal vlot, netjes behandeld in Den Bosch Kortom tevreden klant. Maar....kleine aanvulling Elk bedrijf heeft moeite met aannemen personeel. Daar is hallo tv geen uitzondering van. Ik heb meer dan half uur moeten wachten voordat ik geholpen werd. Onderbezetting noemen ze dat.
Menno10-03-2026
HelloTV staat voor mij voor goed en eerlijk advies maar bovenal steengoede service. Helaas een keer een pechmodel gehad maar telkens zeer goed en snel geholpen. Inmiddels al meerdere TV’s hier aangeschaft.
Ferdi10-03-2026
Jullie sturen mij een mail of ik tevreden ben over de aankoop, maar ik heb niets bij jullie gekocht.
Karel10-03-2026
Je wordt vlot geholpen voor het maken van een keus en er valt te onderhandelen over de prijs. (b.v. Inruil oude tv)
John10-03-2026
Mooi product tegen een prima prijs.
Top bedrijf 10-03-2026
Top, beste prijs en service
Ton Fokker10-03-2026
De directe en duidelijke communicatie via de chat en proactief meedenken van de verkoopmedewerker. Duidelijke, eerlijke en scherpe prijzen.
Chedi10-03-2026
Scherpe prijs, goede service, snelle levering.
Johan10-03-2026
Prettig geholpen, goede aanbieding
Jaap10-03-2026
Goede service en waar voor geld.
Tanja10-03-2026
Top geholpen met de keus voor een mooie Samsung the frame tv!
Akupaneldeal.nl10-03-2026
Ondanks de foutieve mail, geen probleem. Ik had nog geen review geschreven voor deze geweldige winkel. Altijd onderhandelingen mogelijkheden zowel online als offline. Al een aantal deeltjes gesloten voor de vriendengroep. En snel geleverd! Top winkel
Hn10-03-2026
Garantie super
P. Geluk10-03-2026
Overzichtelijk zijn een aantal tv’s in de winkel te bezichtigen. De opstellingen zijn bijna huiselijk. Leuke ervaring. Het advies was deskundig en levering vrij snel. Verrast!
George10-03-2026
fijne sonos boxen gekocht voor een leuke prijs, zeer correct en op tijd geleverd
Jaap E10-03-2026
goede webshop waarbij je snel antwoord op vragen krijgt met een gunstige prijs
Marcel10-03-2026
Mooie ruime zaak met voldoende modellen om te bekijken. Vriendelijke verkopers en ook niet verkeerd lekkere koffie...
Renato10-03-2026
Zeer goede uitleg in de winkel. Monteren en aansluiten van de TV en soundbar ging heel goed met goede inbreng van de monteur
Geert10-03-2026
Prima service en kwaliteit