Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21188 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3197 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

clairesepp 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
simpel besteld en makkelijk op te volgen stappen via de mail. erg duidelijk!

Service
service zeer goed!

Assortiment
ruim assortiment voor zeer scherpe prijzen!

Aanbeveling
de beste keus.

Extra toelichting
Wij zijn zeer snel en kundig geholpen. erg blij met de Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

norbert hageman 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer snelle site en telefonisch ook bereik baar.
Tevens diverse winkels heb daar zelf geen gebruik van gemaakt.

Service
Had een vraag, die telefonisch niet direct beantwoord kon worden ben daar na netjes terug gebeld met het passend antwoord.

Assortiment
wat ik zocht is aanwezig !

Aanbeveling
Heb dit nu al aan meerdere personen gedaan !

Extra toelichting
Bedankt voor de goede service en juiste informatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renny69 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
zaterdags na 17 uur besteld en een dag na pinksteren geleverd! Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zappatha eskes 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gewoon perfect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marian 61 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede beschrijving van product en telefonisch advies

Service
snelle levering

Assortiment
ruim voldoende keus

Aanbeveling
door eigen ervaring bij aankoop en levering aan te bevelen

Extra toelichting
tot op heden ben ik zeer tevreden over de vaatwasser is zeer stil veel korte maar goed werkende programmma,s mooi uiterlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michiel1976 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling, levering ging erg soepel.

Service
Goede prijs, vriendelijk, duidelijk, prima!

Assortiment
Enorm!

Aanbeveling
Het gemak waarmee de bestelling is afgehandeld is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Alexander 24-05-2013

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prima op tijd bezorgd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

simonet 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig en vlot bestellen en betalen

Service
over keurig in de keuken bezorgd en op tijd.

Assortiment
ruime keuze goede prijsstelling

Extra toelichting
ben blij met mijn nieuwe oven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harm1948 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft er de deur niet meer voor uit,en het oude apparaat wordt gelijk meegenomen

Service
Nette bediening

Assortiment
voldoende merken en producten.

Aanbeveling
Goede ervaringen.

Extra toelichting
Heb goede ervaringen met de keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Blankers 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
keuze uit veel merken met dezelfde nismaten

Service
duidelijke antwoorden bij vragen over lveringen

Assortiment
meer dan groot genoeg

Aanbeveling
Betrouwbaar bedrijf met goede organisatie en correcte service

Extra toelichting
Ik ken Keukenloods ook via mijn werk en heb er al vele jaren op die manier mee te maken. Ook dat contact verloopt ALTIJD correct en eerlijk. Nu heb ik er als klant apparatuur gekocht en dat gaat zoals verwacht natuurlijk 100% goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marius van Asselt 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk te vinden. Kan nog beter door meer keuzemogelijkheden in te bouwen bij productgroep

Assortiment
Voldoende keuze om een juiste aankoop te doen

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteitverhouding en een snelle levering

Extra toelichting
Zie motivaties hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

sjakie47 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SOV72 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
's avonds bestellen en volgende dag betalen aan de deur :-)

Aanbeveling
Heb ik reeds bij meerdere mensen gedaan.

Extra toelichting
Ik blijf het mooi vinden. 's avonds bestellen en volgende dag probleemloos in huis. En dan ook nog eens voor een hele lage prijs. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

naam3431 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Van achter de computer kijken naar een ruime keuze. Een duidelijke website.

Service
Omdat het bestelde artikel uitverkocht was, kregen wij de opvolger voor dezelfde prijs.Toppie

Aanbeveling
Goede service en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

de Boer59 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is super makkelijk aan tafel met je laptop een keuze te maken.

Service
duidekijk

Assortiment
uitgebreid genoeg

Aanbeveling
Het is duidelijk, uitgebreid, snelle levering

Extra toelichting
mijn beoordeling is duidelijk en ruim voldoende. Ga zo in ieder geval door. duidelijk, uitgebreid, snelle levering, goede voorwaarden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JScho 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site

Service
Goed. Snelle levering en geweldig dat bij levering kunt pinnen

Assortiment
Ruim,overzichtelijk en ruim voldoende informatie over het product.

Aanbeveling
Het is zeker een aanrader voor onze vriendenkring.

Extra toelichting
Duidelijke site. Assortiment ruim aanwezig. Vind het geweldig dat het product pas bij levering kan worden betaald middels het pinnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Oscar Alting 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk product te vinden en bestellen

Service
Ok met service. Email met tijd van aflevering zou verbetering zijn.

Aanbeveling
Goede prijs, levering op tijd. Zou zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

keek 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Bestelling + aflevering perfect. Alleen aansluiting gasfornuis op standaard slangenkoppeling moeilijk. Vereist een speciale tussennippel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Wariepjij 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en gemakkelijk besteld en betaald

Service
Goede snelle leverig niets op aan te merken vriendelijke jongen. Ook de informatie voor wat betreft de levering was goed in orde!

Assortiment
Veel keus en goed doorvindbaar

Aanbeveling
Ik zou zeker aanraden een kijkje te nemen vanwege het gemak en de snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abbring 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen gezoek, maatvoering duidelijk

Service
direct geleverd

Assortiment
precies wat we zochten

Aanbeveling
groot assortiment, snelle levering niet te duur

Extra toelichting
prima!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ella Stoop 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. B. 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Duidelijk website. Snelle levering. Goede service gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Munter 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Broodje23 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Aikes 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bij andere webwinkels was de afzuigkap niet op voorraad en kon pas na een half jaar worden geleverd. Bij jullie gewoon op voorraad

Service
Zeer snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eef van Dongen 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Prima service !!

Assortiment
Je kunt bijna alles aanschaffen !!

Aanbeveling
Hele goede service

Extra toelichting
Alles prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Myrka 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prijs is scherp en service is prima, wel weinig kundige mensen aan de telefoon die je technisch niet verder kunnen helpen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Eus666 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website en betaling en bestelproces verliepen goed.

Service
In mijn situatie verliep de aflevering goed zoals jullie aangeven; de volgende dag geleverd. Ik heb geen gebruik hoeven maken van de andere services. De oude vaatwasser werd meegenomen.

Assortiment
Ik was op zoek naar een bepaalde type vaatwasser. Jullie gaven een alternatief op met meer mogelijk, waar ik voor koos. De prijs was zeer gungstig.

Aanbeveling
Goede service, afhandeling en e-mail kontakt.

Extra toelichting
De winkel komt na wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Redross 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker vanuit je luie stoel bestellen

Service
Er werd keurig gebeld over de leertijd.

Assortiment
Het juiste model voor mij was aanwezig.

Aanbeveling
Ik heb mooie apparatuur voor een nette prijs. En met het grootste gemak en service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilhelmus 43 21-05-2013

Algemene score

7,8

Gemak
Het gemak is hetzelfde in vergelijking met andere aanbieders

Service
Eenmaal contact en je voelt dat het save zit.
Goede advisering.

Assortiment
Ruim in die zin dat je het gevoel hebt dat er sprake is van compleet aanbod.

Aanbeveling
Ben altijd voorzichtig met advisering aan anderen, maar in dit geval valt de schroom wat van me af.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Vulpie 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website. Gemakkelijk en duidelijke informatie.

Service
Bestelling telefonisch gedaan. Prima geholpen. Goed advies.

Assortiment
Keuze te over voor wat betreft gaskookplaten.

Aanbeveling
Zeer uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Ook wat betreft de levering van onze bestelling......prima verzorgd. Telefonisch moment van levering afgesproken met een tijdsmarge van slechts 2 uur!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.A. Solavera 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

R.Borgman 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het bestellen via internet en de keuze van betaalmogelijkheden o.a. via pin.

Service
goed. echter jammer dat de gewenste levering van 2-3 werdagen niet mogelijk was. communicatie omtrent levering was goed.

Assortiment
waren op zoek naar kookplaat geschikt voor butaan/propaan en deze zat in assortiment dus geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lennartmariken 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Gewoon prima. Beste prijs, snel antwoord op vragen. Prima bezorg afspraken en service. Pinnen bij aflevering. Alle goed voor elkaar!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Thijssen 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Henk Smildiger 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het contact per telefoon was uitermate volledig en prettig

Service
meteen voorgesteld om de oude vaatwasser mee te nemen. handig is ook de wijze van contact over de levertijd op de leverdag.

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
perfect . besteld en de volgende dag al geleverd.

Extra toelichting
we hoefden maar 1 dag zelf af te wassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pdejongesr 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vanuit je luie stoel een artikel zoeken uit de veelheid verdiend een acht.

Service
Vanaf het begin tot einde van de transactie wordt je op de hoogte gehouden. En dan klopt het ook nog exact wat wordt beloofd

Assortiment
Meer dan voldoende en goed, tot in details, wordt het artikel getoond.

Aanbeveling
Betrouwbaar, goed , snel

Extra toelichting
Ik heb lang gezocht op sites naar het artikel. Als je dan bij Keukenloods terecht komt krijg je een geod gevoel van de correctheid en betrouwbaarheid. Het blijkt ook wel. Beloven en doen. Bedankt. PdJ

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem Mol. 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site en makkelijk te beatellen en te betalen

Service
Snelle levering

Assortiment
ruim assortiment met voldoende keuze en alle prijsklassen

Aanbeveling
om de snelle levering de goede prijs kwaliteitsverhouding en de ruime keuze

Extra toelichting
Een duidelijke en goede site snelle levering ruim assortiment en goede prijs kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ralph Kas 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer tereden, echter het juiste model kiezen mbt de afmeting is wel een puntje van aandacht. Het zou makkelijk zijn als je je oude model toestel in kunt voeren en dan een overzicht van passende toestellen in beeld krijgt.

Service
geweldig, niet verwacht. Vooral het na de bestelling direct krijgen van bevestiging mail en feedback is super. Op basis hiervan, ook jullie aanbevolen bij vrienden die een inbouwkoelkast moeten aanschaffen.

Assortiment
moeilijk door mij in te schatten, maar het feit dat ik zelf meende veel keuze te hebben zegt wat mij betreft voldoende!

Aanbeveling
absoluut een aanrader, duidelijk, in iedere prijsklasse een ruim assortiment en en een voor mij uitzonderlijke goede service/bereikbaarheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 10 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bellen bestellen 's avonds kijken hoe laat het apparaat geleverd wordt en bij levering de volgende dag betalen.

Service
Zoeken dingen voor je uit en bellen je hierover terug.

Assortiment
Hebben ze het niet is het wel te bestellen en vaak passen ze de prijs van een duurder apparaat aan als die wel leverbaar is.

Aanbeveling
Goede service en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LSeure 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima keuze via de site

Service
Levertijd e.d. was duidelijk aangegeven.

Assortiment
Via het aangeboden assortiment konden we uitstekend kiezen.

Aanbeveling
Volgens mij doen ze wat ze beloven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

anoniem1976 21-05-2013

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Was de goedkoopste op het internet voor dit product.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

J Keizer 21-05-2013

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakkeijk

Service
prima

Assortiment
grote voorraad

Extra toelichting
prima veel keuze. snelle service en bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisabetta 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ed Kenter 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Rustig het hele asortiment kunnen bekijken .

Service
1e zending was NIET goed besteld door ons ( verkeerde beoordeling w.b. onze inbouw koel/vrieskast) zonder probleem en met uitstekende hulp van - in een paar dagen de juiste combinatie( deur op deur ) afgeleverd, en de verkeerde weer mee terug genomen.

Assortiment
Deur op deur combinatie daar bleken er uiteindelijk 2 te worden aangeboden

Aanbeveling
Geen probleem om via de telefoon vragen te stellen. En op vele uren te bereiken.

Extra toelichting
Goede snelle afhandeling en prima mensen achter de telefoon en correcte aflevering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Heman 52 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
gemakkelijk te bestellen en een goede thuisbezorging ,een uitgebreide keuze en een zeer goede prijsverhouding ik zou geen gas kookplaat meer willen ,koken is een plezier op inductie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob K 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Een heel goede en snelle afhandeling Goed bereikbaar bij eventuele vragen of opmerkingen en zeker niet onbelangrijk een heel goede prijs Zeer tevreden over koelkast koelt uitstekend zeker als je de luchtcirculatie aan zet handig als er veel warme spullen worden ingezet (b.v. een kratje bier) Dan koelt hij zeer snel terug naar 2 graden (niet vergeten weer uit te zetten) Staat normaal op standje 2,5 en is dan ongeveer 6 graden -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam 240440 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een heldere en duidelijk website met goed begrijpbare keuze menu's

Service
Inderdaad de andere dag geleverd en op de aangegeven tijd. De vaatwasser werd tot vlak voor de plek in de keuken afgelevrd door een beschaafde koerier , de oude vaatwasser keurig mee terug genomen

Assortiment
duidelijk overzicht van de leverbare modellen en beschikbaarheid,geen prijs verassingen.

Aanbeveling
Heb geen enkele terughoudendheid om de keukenloods bij vrienden en kennissen aan te bevelen.

Extra toelichting
Het bestel process en levering is heel betrouwbaar gebleken. Het product zelf is correct volgens de beschrijving, is vooral stil maar de indeling is minder geschikt voor grote wijnglazen en extra grote borden en vraagt afstel aanpassingen van de bovenste korf .

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

4952 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is gemakkelijk om thuis rustig een keuze te maken en te vergelijken

Service
Snelle bezorging en keurig verpakt

Assortiment
Groot assortiment, veel keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Goede en snelle reactie op de bestelling en het gemak van het bestellen bij de Keukenloods

Extra toelichting
Het gemak van de Keukenloods, vooral de ruime keuzes in het assortiment, de prijzen zijn inderdaad niet te hoog, de snelle bezorging en de degelijke verpakking. Mocht ik vaker producten nodig hebben, dan ga ik meteen naar de site van de Keukenloods, het is me heel goed bevallen, een compliment voor jullie, groetjes -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk S. te B. 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kan thuis alles op je gemak uitzoeken zonder je door een verkoper opgejaagd te voelen.

Service
Leveranties op tijd en je wordt correct te wordt gestaan.

Assortiment
Ruimschoots keuze te maken uit de diverse merken en types

Aanbeveling
Prijs, service en assortiment en specificaties zijn de belangrijkste punten, waarop je de aanbeveling stoelt.

Extra toelichting
De Keukenloods heeft zich in de jaren van zijn bestaan als een betrouwbare internet winkel bewezen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews