Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M van Adelberg 18-07-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim aanbod in de winkel wat betreft keukens en apparatuur. Ook de prijzen zijn vermeld bij de apparatuur wat het erg makkelijk maakt.

Service
Wij zijn uitstekend/geholpen door Jeffrie.

Assortiment
Ruime keuze in alles.

Aanbeveling
Overzichtelijk en met heel veel keuze moglijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B vanthoor 18-07-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Erg vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Erg fijn en prettig winkelen

Extra toelichting
Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ria claessens 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Klacht ivm beschadiging afzuigunit , snel en tot tevredenheid afgehandeld door uw medewerker.Hij bleef het hele traject via mail contact houden over de procedure tot omwisseling van het artikel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

brinkman 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Zeer snelle levering zonder gedoe

Assortiment
voldoende keus in merken en afmetingen

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
website snel gevonden via kieskeurig.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romkes 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk vergelijken en bestellen

Service
Er staat ´bel voor de dagprijzen´, maar dit is kennelijk niet vaak van toepassing. Verder keurig geholpen.

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Goede en snelle service, duidelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kabian 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Levering aan huis

Service
Goede uitleg en hulp bij het kiezen

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
goede uitleg en heel klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mecsi 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online uitzoeken, in de winkel bekijken en ook met hulp van een medewerker de bestelling geplaatst.

Service
Na levering van diverse apparaten bleek er 1 defect te zijn. Na één telefoontje kon ik dezelfde dag nog het defecte apparaat omruilen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Klantvriendelijk personeel, zeer goede prijs voor kwaliteit apparaten.

Extra toelichting
Online mijn keukenapparaten uitgezocht en eerst even bekeken in Nederweert, na definitieve keuze in de winkel in Nederweert de bestelling geplaatst. Fijn dat alles pas bezorgd werd wanneer het ons uit kwam. Aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tine de graaf 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hoeft er de deur niet voor uit.

Service
snelle levering.

Assortiment
meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
omdat de service goed is en de prijzen zijn lager dan in de winkels.

Extra toelichting
het is een makkelijke en overzichtelijke site. genoeg keuze en leuke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cornelis cordes 14-07-2015 In de winkel gekocht
amsterdam Zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ontvangst in de winkel, uitstekend, en niet zoals in veel winkels, er een heel leger verkopers op je duikt en achter je aan blijft lopen,
,"gewoon" zoals het hoort, goeden morgen, welkom in de keukenloods, als u een vraag heeft,kijkt u rustig even rond

Service
bij de aflevering bleek er iets stuk, hier kon de keukenloods dus absoluut niets aan doen, maar zij regelden wel dat binnen 24 uur alles weer geregeld werd en alles piekfijn voor elkaar kwam

Assortiment
wat niet in de winkel staat is d.m.v. voorbeeld stalen geheel naar eigen wens in te richten, en te bestellen , goede prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling
dat zeg ik, Keukenloods, DOEN

Extra toelichting
een dik tevreden klant, een winkel waar je nog echt als klant behandeld word! Hulde hulde :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Meesters. 14-07-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen

Algemene score

7,3

Gemak
Vrij duidelijk.

Service
Goed te vinden. Vriendelijke verkoper.

Aanbeveling
Als je serieus op zoek bent naar een nieuwe keuken ,zou ik de winkel voor een bezoek aanbevelen. Overzichtelijk ,ruimtelijk,veel keuze.

Extra toelichting
Zie boven benoemde beoordeling.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Theodorus88 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijn om vanuit je luie stoel te bestellen

Service
Hadden iets verkeerd besteld zijn daar over gebeld

Assortiment
Genoeg keuze in alle prijsklasses

Aanbeveling
Snelle service betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

trschukken 13-07-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Ontvangst winkel Zaandam prima met aandacht en meedenken voor onze aankoop

Assortiment
Ruime sortering in verschillende prijsklassen, waardoor vergelijking goed mogelijk was

Extra toelichting
Goede ontvangst met doorverwijzing naar de specialist van de gevraagde apparatuur.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jurgen Peters 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
met gemak vul je
je gewenste product in en ontvang je een overzicht van alle producten uit die categorie die leverbaar zijn.
de manier waarop te bestellen is erg duidelijk en gemakkelijk, net als het betalen via de website dat was duidelijk en goed te volgen en uitvoerbaar.
het is een fijn bestelproces tot en met de laatste handeling de betaling.

Service
mocht je een vraag hebben word je direct teruggebeld of a.s.a.p. word je email beantwoord. super snelle en duidelijke goede professionele service. Smorgens voor 0900 besteld is dezelfde dag nog in huis, geweldig vooral als je niet lang zonder kunt.

Assortiment
alle top merken zijn in principe leverbaar.
mocht je een scherpe prijs willen dan ben je hier aan het juiste adres.

Aanbeveling
deze winkel is zeer zeker de moeite waard om eerst te bekijken alvorens met gaat winkelen. Ik ben er direct geslaagd voor een zeer scherpe prijs.

Extra toelichting
Mijn eindconclusie is: een prima winkel, professionele service en advies van verkoopmedewerkers, een eerlijk en zeer scherp geprijsd aanbod van diverse topmerken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VR46 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer makkelijk

Service
Nvt

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Geen enkel minpunt. Top

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

jan3x 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
dicht bij onze woonplaats

Service
goede service vanuit het verleden

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Kenis 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
info op de site is heel helder; gecombineerd met een telefoontje met eventuele afrondende vragen was vorig jaar en nu weer voldoende.

Service
problemen met afzuigkap en omslachtige afhandeling door Atag. Winkel gaf dezelfde (zeer snelle) service als een lokale zaak.

Assortiment
Vele (doorgaans bekende) merken inclusief aantrekkelijke prijzen.

Aanbeveling
Heb vorig jaar en nu weer prima ervaring met de winkel in Gaanderen. Ze maken waar wat ze beloven.

Extra toelichting
Zie de toelichting bij bovenstaande vragen. De kookplaat en combimagnetron vorig jaar september gekocht. De andere producten begin juni.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanzert 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Inde winkel snel geholpen en vakkundige uitleg gekregen

Service
Geen lange wachtrij bij het telefoonnummer en aflevering ging erg netjes en snel

Assortiment
Koelkast die ik wou hebben was in de winkel aanwezig

Aanbeveling
Goede ervaring met goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert-48 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zoals het is GEMAKKELIJK in alles

Service
doen wat beloofd wordt

Assortiment
ik vind alles wat ik nodig heb

Aanbeveling
geen enkel probleem zowel bij zoeken, bestellen , en afleveren

Extra toelichting
ik stel voor; probeer ze gewoon en je zal zien dat alles prima verloopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitrovic 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webwinkel, makkelijk te bestellen ook de nabestelling, filters voor de afzuigkap kregen we een link per mail wat super betaalgemak was!

Service
Vriendelijk personeel wat onze vragen goed kon beantwoorden en snelle service!

Assortiment
Juist hier vind je apparatuur voor een leuke prijs die je elders niet vind.

Extra toelichting
Goede communicatie, al was de levertijd van de afzuigkap langer dan voorzien, dit werd netjes gecommuniceerd. Nette levering en telefonische service. Ook het versenden naar België was super snel in orde (de filters die wij waren vergeten bij te beatellen) Top dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard de ruiter 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alle artikelen zijn overzichtelijk weergegeven op de website

Service
Op tijd besteld, wordt ook op tijd geleverd, vooraf vermelding van afleveren artikel. Fantastisch

Assortiment
Een breed scala aan assortiment

Aanbeveling
dat spreekt voor zichzelf

Extra toelichting
Artikel was goed verpakt en beschrijving van inbouwmaten was erbij, deze aangepast en binnen no time geïnstalleerd. Functioneerde naar behoren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Piening Lamein 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk om te betalen

Service
Levering op afgesproken tijd

Assortiment
Voldoende aanbiedingen in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pyramide 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt alles thuis bestellen.

Service
Je wordt netjes te woord gestaan.

Assortiment
Een ruim assortiment.

Aanbeveling
je krijgt een goed advies

Extra toelichting
Ik motiveer mijn beoordeling hoog omdat ik correct en netjes bent geholpen. Ook zijn de afspraken netjes nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franks1957 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke website en snelle levering

Service
als dit de levering betekent? zeer snel

Assortiment
uitgebreid want wij kunnen iedere keer weer via keukenloods bestellen

Aanbeveling
omdat wij er vertrouwen in hebben durven wij het ook andere aan te bevelen

Extra toelichting
prima webshop..ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonio001 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk overzicht op de website om producten te zoeken en te bestellen

Service
geen lange wachttijd om iemand aan de lijn te krijgen om info te vragen ivm de te bestellen product, persoon was zeer hulpzaam

Assortiment
zeer groot aanbod

Aanbeveling
snelle levering en goede en eerlijke prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sylvia cordie 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden op de site met de betaling is ook heel goed geregeld je kan pinnen aan de deur bij aflevering.

Tevreden ben ik.

Service
Heel tevreden met de service zowel bij het bestellen van de artikelen als bij het aflevering.

zeer tevreden

Assortiment
Genoeg keuze en de prijs is zeer aantrekkelijk.

Aanbeveling
Zal bij iedereen die mijn keuken komt bezichtigen keukenloods zeker aanbevelen. Maar zal het zeker ook bij al mijn vrienden en familie doen.

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant en hoop dat ik ook van mijn gekochte producten zeer tevreden mag zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HP68 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lia van Loo 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Heel aardige monteurs van jullie!

Assortiment
Er zouden meer keuzes mogelijk moeten zijn.

Aanbeveling
Correcte behandeling,snelle levering en keurige inbouw.

Extra toelichting
Prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A. Ben 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vanuit huis bestellen is fijner dan winkelen

Service
wordt goed geholpen bij vragen

Assortiment
brede assortiment

Aanbeveling
zeer makkelijk en voordeliger dan andere winkels

Extra toelichting
Is inmiddels de 4de apparaat dat wij bestellen bij Keukenloods en zijn zeer tevreden over kwaliteit/prijs verhouding en snelle levering. Een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ckruisheer 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de website makkelijk te bestellen en alle nodige informatie aanwezig

Service
Correcte en juiste levering op tijd

Assortiment
Genoeg keuze op de site te vinden

Aanbeveling
makkelijk te bestellen en correcte levering, betalen bij leveren vind ik ook een pre

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mw. S. van Doorne 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Verkopers direct telefonisch te bereiken.
Betalen via Ideal mogelijk. Goede info over verkoop- en leveringstraject dmv emails
Afleveringsdatum in overleg.

Service
Ik had een specifieke vraag mbt de afzuigkap die ik wilde bestellen. Er werd voor mij contact opgenomen met de leverancier en ik werd over verdere stappen goed geadviseerd.

Aanbeveling
Goede website. Verkopers gemakkelijk en snel bereikbaar.
Goede afwikkeling.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de verleende productinformatie en advies en vooral ook over de correcte afwikkeling. Ik werd stap voor stap via de email op de hoogte gehouden van het traject, waardoor je niet met vragen bleef zitten t.a.v. betaling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HC Wouts 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen via internjet

Service
Afspraken worden na gekomen

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Na deze goede ervaring zal ik dit zeker doen

Extra toelichting
Snel en gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Meuris 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, direct bereikbare verkoopondersteuning, vriendelijke man aan de telefoon die ook nog een leuke korting gaf 😃

Service
Vlotte levering, netjes op de hoogte gehouden.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, voor alle prijsklassen !

Aanbeveling
Heb ik reeds gedaan, geen geleur en gezeul!

Extra toelichting
Ik ben tot nu toe zeer tevreden, heb natuurlijk nog niks met garantie te maken gehad maar ik ga er van uit dat dat ook goed geregeld is. Vr. Gr. N.Meuris

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeanne marie noel 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
inderdaad, zeer heldere site.
makkelijk betalen

Service
ik vond vooral het maken van afspraken makkelijk, ook als er beperkingen waren i.v.m. invaliditeit en zorg. Afspraken werden ook keurig nageleefd. Aardige monteurs. Geen ervaring met retour.

Assortiment
ik kan niet over 'het assortiment 'oordelen, maar ik vond meteen wat ik nodig had en het was de beste prijs.

Aanbeveling
tevreden.

Extra toelichting
Gewoon, prima ervaring op alle fronten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose Timmermans 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk product te vinden

Service
erg klantvriendelijk

Assortiment
zeer uitgebreid.

Aanbeveling
de prijs is beduidend minder dan in de winkels.

Extra toelichting
als je iets besteld heb en het is niet meer op voorraad bij de leverancier krijg je een zeer goed alternatief aangeboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joliju 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelf goed gekeken wat wij wilden, in de winkel besteld.ging beleefd en vlot

Service
Heldere afspraak over levering en die is ook nagekomen

Assortiment
Hadden alle vier de apparaten die wij zochten

Aanbeveling
Echt prima ervaring

Extra toelichting
Adequaat geholpen en scherp geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis4635 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk kiezen en bestellen op de website. Ik zocht naar een ander apparaat maar toen kreeg ik een vergelijkend nieuwer model voor dezelfde prijs aangeboden!

Service
Levering de volgende dag, er werd een tijd genoemd waartussen de bestelling afgeleverd zou worden. Dit klopte precies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miss Chaotic 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen ging makkelijk, simpel en snel. Geen verrassingen

Service
Ik had nog wat vragen over levering en ze zijn goed bereikbaar en hadden duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Assortiment
Ruime keuze in inbouwvaatwassers. Dus voor mij zat er zeker wat tussen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hessel90 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is overzichtelijk en beschikt over een gedegen zoekfunctie. FAQ is aanwezig en beantwoord de meeste vragen juist.

Service
Snelle levering en vragen worden supersnel beantwoord via de chat of telefoon.

Assortiment
Nog niet iets niet kunnen vinden.

Aanbeveling
Goede prijs, snelle levering, goed overzicht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reggers 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Rustig kijken wat je nodig hebt met alle details prima beschreven. Inzicht in bezorging, betaling boter bij de vis. Lof.

Service
Op tijd keurig
Afgeleverd.

Assortiment
Keuze uit goede bekende merken en onbekende merken

Aanbeveling
Iedereen. Kijken in ern winkel is beperkend,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

silvia enschede 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk te bestellen via de site. Goede produkt informatie.

Service
had gekozen voor betalen bij levering (kende het bedrijf niet). Kreeg keurig een bevestiging hiervan en even later ineens een melding dat ik vooraf moest betalen. Beetje raar. Na dit te hebben gemeld via mail, wel netjes afgehandeld door medewerker en gewoon met pin betaald bij levering.

Assortiment
goed en groot assortiment, duidelijke produkt informatie

Aanbeveling
overall tevreden en goed afgehandeld

Extra toelichting
Besteld: makkelijk. Levering: duurde iets langer, maar we hadden geen haast.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

PVS0492 10-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik had een vraag over de uitvoering, deze werd juist beantwoord en mijn bestelling werd direct door de service medewerker in orde gemaakt.

Service
zo wil iedereen geholpen worden. afdeling service is al haar afspraken nagekomen en de voortgang met betrekking tot de bestelling wordt goed gecommuniceerd. aflevering van het product was geheel volgens afspraak.

Assortiment
gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
niets aan te merken en alleen maar complimenten voor de afwikkeling.

Extra toelichting
letterlijk heb ik gezegd. Wanneer alle online aanbieders deze service aanbieden dan begrijp ik dat er meer online besteld gaat worden. goede vriendelijke service, adequaat handelen van de service afdeling en alles volgens afspraak nagekomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.J. van Wonderen 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon alles op internet vinden en indien nodig telefonisch bespreken.

Service
Ik heb alleen te maken gehad met snelle en efficiente levering met duidelijke afspraken over de tijden.

Assortiment
Assortiment waar ik voor zocht was prima.

Aanbeveling
Gemak en ook zeker de prijszetting.

Extra toelichting
Goede prijszetting , duidelijke informatie op site en praktische bezorgmogelijkheden........

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

palingboer65 09-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prettige ontvangst door deskundige medewerker.
Door onze gerichte vragen betr. een combi magnetron werden ons diverse modellen
getoond,die in de bestaande keuken pasten.
Zo konden we het juiste merk en model kiezen en direct meenemen.

Service
Goede service en vlotte afhandeling.

Assortiment
Zou op het gebied van apparaten breder kunnen.

Aanbeveling
Goede en prettige omgang met de medewerker.
Zakelijke en deskundige antwoorden.

Extra toelichting
Alles bijelkaar zijn we goed en snel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

lambrechts Jef 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
on line gekocht, niet uit voorraad, toch 3 dagen later in huis!

Service
correcte en snelle behandeling

Aanbeveling
correcte en snelle levering

Extra toelichting
correcte en snelle levering, goed contact, vriendelijke mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne en joop 09-07-2015 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel kunnen zien wat je wilt kopen

Service
correcte bediening en snelle levering

Assortiment
grote assortiment

Aanbeveling
het is vlak bij en niet duur

Extra toelichting
we zijn tevreden met onze aankoop en we werden keurig geholpen in gaanderen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tim124 08-07-2015

Algemene score

7,7

Gemak
Gewoon prima, no hassle

Service
Geen aanmerkingen

Assortiment
Goed genoeg

Extra toelichting
Na 1 aankoop te vroeg om aan te geven of ik jullie zou aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

antonstaal 08-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling via internet, betaling bij aflevering.
Snelle offerte, advies voor alternatief model als gevraagd model niet langer leverbaar is

Service
Snelle offerte.
Produktadvies.

Assortiment
Breed merkenscala.

Aanbeveling
Prijsstelling prima.
Breed assortiment.
Goede service.

Extra toelichting
Prijsstelling prima. Breed assortiment. Goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hobol 08-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, met daarnaast de mogelijkheid om te bellen. Door je wensen aan te klikken, komt vanzelf het meest geschikte apparaat in beeld.

Service
Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon, duidelijk wanneer er geleverd wordt en een bevestigings-sms met ongeveer het tijdstip. Chauffeur was er ook op die tijd.

Assortiment
Ruim assortiment, in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Is mij uitstekend bevallen. Als er nog eens een apparaat vervangen moet worden, kijk ik zeker ook weer bij Keukenloods!

Extra toelichting
Zeer goede ervaring met Keukenloods. Hoop dat de service en hulpvaardigheid net zo goed is wanneer ik evt. gebruik zou willen maken van de (fabrieks-)garantie. Maar hopelijk is dat niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Bottelier 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het gemak van online kopen. Je hoeft de deur niet uit.

Service
Ik heb 3 maal met Keukenloods gebeld. 2 maal heel vriendelijk en accuraat geholpen (oa door Ton), eenmaal was de verkoper er duidelijk met zijn hoofd niet bij. Dit leidde tot spraakverwarringen. Ben toen info op site van Siemens op gaan zoeken.

Aanbeveling
Het is een eenvoudige manier van kopen en de prijzen zijn zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J. Tas 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site is erg overzichtelijk en compleet qua informatie verstrekking.

Service
Afzuigkap was incompleet afgeleverd. 1 telefoontje en keukenloods maakte er direct werk van. Bereikbaarheid serviceafdeling is ook goed

Aanbeveling
Keukenloods aanbevolen aan vrienden, zij hadden vaatwasser besteld daarna en zijn er erg content mee,

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews