Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BoyK 03-06-2015

Algemene score

4,0

Gemak
Niets mis met de bestelprocedure.

Assortiment
Zeer slechte service. Na het ontvangen van een defect product kon ik het zelf maar uitzoeken met de fabrikant. Ik zal nooit meer iets aanschaffen bij de keukenloods.

Aanbeveling
Keukenloods zal in veel gevallen wel hebben wat je zoekt en ook voor een goede prijs. Maar na mijn ervaring zijn die paar tientjes echt niet de moeite waard geweest. In plaats van 1 werkdag ben ik 2 weken bezig geweest voor ik een correct apparaat in huis had. Jammer, het zou zo makkelijk verholpen kunnen worden. Hierdoor zal ik de rest van mijn apparatuur elders aanschaffen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 03-06-2015

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent.

Helaas kan ik onder de naam BoyK geen order vinden in ons systeem.
Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg, dan ga ik voor u uitzoeken waar het in uw geval is misgegaan.
Indien er bij u een defect product is geleverd dienen wij deze direct om te ruilen.

Onze excuses en ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Wendy_ 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Makkelijk om telefonisch contact met jullie te leggen om nog iets te checken (aangaande de maten van de afzuigkap) alvorens te bestellen. Na levering van het apparaat leken eerst de handleiding en ophanghaakjes ontbreken, maar na mailcontact met jullie bleek e.e.a. in het apparaat zelf verstopt te zitten. Snel antwoord en ik kon weer verder. Heel prettig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen Douma 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel, overzichtelijk en goede vergelijking tussen producten

Service
's ochtends besteld (rond 8 uur), 's middags rond 14:00 uur in huis! Beter kan niet :)

Assortiment
Prima!

Aanbeveling
voor iemand die weet wat die wil is dit de perfecte website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarBer 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige, duidelijke site.

Service
Na levering bleek dat we de verkeerde "maat" vaatwasser hadden besteld. Moest XL zijn. Na telefonisch contact werd ons verteld dat het geen probleem was. Konden zonder problemen het apparaat omwisselen. Hoefden enkel het verschil in prijs en wat verzendkosten te betalen.

Aanbeveling
Goede, snelle levering en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine Klazen 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na het intikken op Google van het slangetje wat ik nodig had kwam ik op de site van de keukenloods. Artikel was hier het goedkoopste dus gelijk besteld. Even de adres gegevens en naam invullen, betalen met iDEAL, en klaar.
Gelijk een mail gehad dat de bestelling in goede orde was ontvangen.

Service
Maandag besteld en dezelfde week geleverd.
Precies zoals afgesproken in de mail

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen, ik heb hier niets negatiefs over te zeggen, voor mij alleen maar positief. Er wordt na gekomen wat belooft is.

Extra toelichting
Prima website, gemakkelijk te bestellen en er word nagekomen wat belooft word.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PB 1970 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
sávonds bestellen en volgende dag in huis, Top !

Service
telefonisch uitstekend geholpen, daarnaast werd technische vraag per mail goed beantwoord

Assortiment
goede vergelijkingsmogelijkheden en beste deal voorstel werkt ook super

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden en zou jullie aan iedereen durven aan te bevelen. Dat ik deze lijst invul zegt al dat ik jullie serieus een goede partij vind.

Extra toelichting
Ik heb in korte tijd 2 produkten gekocht en beide volledig naar wens, als het gaat om produkt, service en prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Parmentier Alex 02-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Levertermijn week af van de aangegeven tijd op de website.

Aanbeveling
Aanbod en prijs zijn interessant. Levertermijn naar België was helaas een beetje langer dan aangekondigd op de website.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bea Schipper 02-06-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je hebt een probleem .
je belt, wordt keurig netjes terug gebeld .er wordt naar een oplossing gezocht.

Service
alles wordt keurig geregeld geen verdere kosten perfect.

Assortiment
ruime keuze ruim voldoende.

Aanbeveling
ik zou hem zeker aanbevelen
heb dat ook al eens gedaan niet de mooiste show room maar wel prima kwaliteit service en goede raad.

Extra toelichting
heb ik hier boven al gezegd wij zijn dik tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Klant in Landgraaf 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfect telefonisch bereik! Van heel vroeg tot heel laat!! Zelfs op zondag.

Service
Goede advies via de telefonische helpdesk.

Assortiment
Groet assortiment tegen een heel scherpe prijs.

Aanbeveling
Geen enkele negatieve ervaring. Oude apparaat wordt netjes afgevoerd. Inbouw is zelfs mogelijk tegen een heel redelijk tarief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tineke80 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk bereikbaar, snelle feedback, en keus uit een ruim assortiment. Website is overzichtelijk.

Service
Snel geholpen en denken mee

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Ik zou het zeker aanbevelen. Met name door het ruime assortiment en scherpe prijzen. Klantenservice ook toegankelijk.

Extra toelichting
Zie bovenstaande opmerkingen. Overall erg positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WARMEN 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede keus, makkelijk zoeken op website

Service
Komen afspraken na, bezorgen op tijd. Doen niet moeilijk bij bijvoorbeeld ruilen.

Assortiment
zeer ruime keuze. prima!

Aanbeveling
goede webshop, goede service, snelle bezorging.

Extra toelichting
prima winkel met een zeer uitgebreid assortiment. Makkelijk zoeken en bestellen. Snelle levering. Meedenken indien gebeld. Niet moeilijk doen met, zoals in ons geval, een ruiling van product voor een ander product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D. Groen 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site van Keukenloods.nl is zeer uitgebreid en volledig. Als er toch nog iets onduidelijk blijkt kun je bellen en krijg je ook echt iemand aan de telefoon.

Service
Zeer behulpzaam, kennis van zaken en aardig.

Assortiment
Bijna te veel om uit te kiezen, maar zodoende is er zeker voor ieder wat wils

Aanbeveling
Gewoon goed, gemakkelijk en duidelijk

Extra toelichting
Wij hebben in een echte 'winkel' een rondje gelopen en werden daar ook uiterst vriendelijk te woord gestaan. Het bestellen van het product via de website was makkelijk en snel, geen verrassingen. Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willy Kniest 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer correcte informatie via telefoon en email

Service
Alles volgens afspraak.
Zeer duidelijk in de afspraak

Assortiment
zeer ruime keuze in alle artikelen.
Prijs van merkartikelen ver onder de winkelprijs

Aanbeveling
Dit was mijn eerste kennismakking met de keukenloods.
Zeer goed bevallen en is zeker een aanrader vooral de duidelijkheid, afspraken en prijs

Extra toelichting
Ik kan niet anders zeggen een zeer tevreden klant een 10 kan ik niet geven omdat dan het streven naar nog betere service dan niet meer mogelijk is. eerlijk gezegd zou ik ook niet kunnen zeggen wat er nog verbeterd moet worden. Houd deze hoge lat vast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hjcramakers 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik vond de website heel duidelijk en overzichtelijk;
betalen is een makkie;
producten goed te vinden;
bestelprocedure goed te doen;
bij alles wat je doet, verwachtingspatroon goed

Service
contact is snel gelegd, service aan de telefoon goed;
levertijd snel en goed geregeld; je hoeft geen hele dag ervoor thuis te blijven

Assortiment
assortiment is voldoende; als je het ergens anders vindt, prijsaanpassing.

Aanbeveling
ik zou deze winkel zeer willen aanbevelen bij andere mensen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Luus67 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig bereikbaar via Internet of telefoon

Service
Goede afspraken omtrent levering en leveringstijden.

Assortiment
We hadden een combi magnetron nodig. Via Keukenloods is er een ruim aanbod. Ook als er een type nr. niet vermeld is, kun je deze vaak via Keukenloods verkrijgen tegen een scherpe prijs.

Extra toelichting
Snelle scherpe offerte en prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jurina 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is heel overzichtelijk terug te vinden in de koeler

Service
Prima service prima aflevering

Assortiment
Wij hebben al veel apparaten gekocht prima keuze in alles

Aanbeveling
Wij zijn heel tevreden over alles niet duur goede keuzes

Extra toelichting
Wij zijn in alle opzichten heel tevreden over Keukenloods als we weer iets nodig zijn kijken wij eerst op Keukenloods. Goede service vlotte aflevering netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Raben 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We zijn super goed geholpen en hebben duidelijk advies gekregen tijden de aankoop van de keukens.

Service
Service is Top. De levering kwam precies op de afgesproken datum en tijd. Betaling loopt heel eenvoudig via een link op de webpagina. De keukens zijn allemaal compleet en perfect geleverd.

Assortiment
Het assortiment is heel ruim.
De keuze is ook enorm.

Aanbeveling
Alle afspraken zijn nagekomen!

Extra toelichting
We zijn super blij en tevreden met de keukens! Alles is gelopen zoals afgesproken! TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Rozemuller 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede uitleg op de site makkelijk te bestellen. ook telefonisch overleg was eenvoudig gerealiseerd

Service
Nav telefonisch overleg een vraag uitgezet. Werd keurig binnen kwartier teruggebeld

Aanbeveling
Absoluut aan vrienden en familie!

Extra toelichting
Super tevreden over zowel bestellen en afleveren en plaatsen, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HH Alkmaar 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website was duidelijk en product informatie was voldoende. Mogelijkheid tot aangeven van een terugbel verzoek en chat

Service
Website 24/7 online
telefonisch bereikbaar en mogelijkheid tot chat

Assortiment
Voldoende aanwezig.

Aanbeveling
Goed assortiment. Prima kwaliteit en concurrerende prijsstelling!
Product werd volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Oudeschild 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gewoon, makkelijk.

Service
alles prima

Assortiment
er waren artikelen die jullie niet in het assortiment hebben. Is inmiddels opgelost via lokale leverancier.

Aanbeveling
Dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnB55 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Alles ging naar verwachting ook die van de inbouwploeg (netjes en vriendelijk).

Assortiment
De keuze kan iets ruimer, maar doordat ik in de lagere prijsklasse zocht leg je jezelf ook de beperking op van minder keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin Hattingh 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede online site. Ook telefonische zeer gemakkelijk contact

Service
Goede telefonsiche sales afdeling. Goede email notificaties.

Assortiment
Veel, en nog meer.

Aanbeveling
Accuraat, compleet en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ad Matena 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede keuze wat je zoekt

Service
Levering perfect op tijd

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Ik zal iedereen adviseren eerst op Keukenloods te kijken

Extra toelichting
Het is allemaal perfect geregeld, daarvoor mijn dank,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris uit Amsterdam 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het kan via de webwinkel, in ons geval was een telefoontje net zo gemakkelijk

Service
Snel een scherpe offerte. We hebben afgehaald en het werd keurig in onze auto geladen

Assortiment
We zochten Neff artikelen uit het gloednieuwe assortiment. Direct leverbaar!

Aanbeveling
Een goed voorbeeld van een webwinkel die verder gaat dan een fysieke locatie. De service is vergelijkbaar maar deze keuze en prijs vind je in geen enkele winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nynke M 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig via de website alle apparatuur besteld.

Service
Goede service; er werd duidelijk gecommuniceerd en snel geleverd.

Assortiment
Alle door ons gezochte artikelen waren leverbaar.

Aanbeveling
Ik zou de Keukenloods aan mijn vrienden aanbevelen.

Extra toelichting
Veel producten, goede prijs, snel leverbaar en heldere communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mark zomers 01-06-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Keukenloods is makkelijk te vinden, en we werden meteen goed geholpen!

Service
goeie hulp, bij binnenkomst werd ons meteen gevraagd of we geholpen konden worden, binnen 30 minuten naar buiten, met een nieuw fornuis.

Assortiment
Ruime keuze!

Extra toelichting
Via mijn broer kwam ik op jullie website, hier vond ik al snel het fornuis dat ik wou hebben. Eenmaal in de keukenloods werd het fornuis snel gevonden, via de hulp van een van de medewerkers werd een formulier opgesteld, waarbij ik zelf de leveringsdatum mocht kiezen! Helemaal super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maritbuze 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site makkelijk te vergelijken

Service
prima service, ook bij bestellen en afleverdatum verplaatsen was geen probleem

Assortiment
veel keuze voor elke portemonaie

Aanbeveling
absoluut aan te bevelen.

Extra toelichting
gemakkelijke site prima kwaliteit en ruim assortiment. met andere woorden prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk vanuit huis

Service
snel, duidelijk

Assortiment
overzichtelijk en aantrekkelijk geprijst

Aanbeveling
goede, snelle levering
en montage

Extra toelichting
heel tevreden en kom zeker nog een keer terug kaan jullie aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJS75 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen via de site was eenvoudig en snel

Service
Top! voor 09.00 besteld en s'avonds stond het fornuis al binnen bij ons.

Assortiment
Groot assortiment tegen de laagst mogelijke prijs en in elke prijscategorie

Aanbeveling
Om eerder genoemde punten: makkelijk bestellen, snelle levering en groot assortiment tegen een goede prijs

Extra toelichting
Buitengewoon enthousiast over kekeukenloods.nl, geen negatieve punten ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francine123 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site en prettig dat je ook kan betalen bij levering.

Service
wanneer ik niet wist welk product passend was heeft de klanten service mij hierbij goed vriendelijk en deskundig geholpen.

Assortiment
grote keuze tegen goede prijzen, meerdere malen bij keukenloods producten besteld.

Aanbeveling
zeer grote mate ik heb deze site al reeds aan meerdere aangeraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sbrugman 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb gevonden waar ik naar op zoek was en alle informatie was goed te vinden.

Service
De informatie op de site was duidelijk en de telefonische ondersteuning was erg goed. Ook de samenwerking met het montageteam ging erg soepel en het apparaat is keurig geïnstalleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linling 01-06-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk. zonder enige poespas

Service
Makkelijk en duidelijk, Dachten ook goed mee.

Assortiment
meer dan genoeg keus voor ieder wat wils. en de prijs is goed betaalbaar

Aanbeveling
vriendelijk , duidelijk , geen kleine lettertjes en super service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sanne-89 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Jullie zijn goed te bereiken, zowel per mail als per telefoon.

Service
De service was perfect. Bestelling wordt netjes naar binnen gebracht en oude spullen worden meegenomen. TOP!!!

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
ABSOLUUT!!!

Extra toelichting
Netjes en goed geholpen. De tijd van het bezorgen is ook niet groot. Binnen 2u.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ken di far 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super goede website

Service
éénvoudige bestelling en afhandeling

Assortiment
ontzettend groot assortiment

Aanbeveling
Alles is en ging perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HB Bouw 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
kookplaat bleek gescheurd te zijn, deze is zeer snel vervangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mw. van der Aar 01-06-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
heldere website en een winkel in de buurt waar veel artikelen opgesteld staan.

Service
prima geholpen in de winkel in Alkmaar. de medewerkers hebben nog een aantal zaken voor ons nagezocht. top!

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
goed geholpen en prima service plus lage prijzen dus we gaan Keukenloods zeker aanbevelen.

Extra toelichting
We zijn helemaal tevreden dus daarom een goede beoordeling. Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Noor61 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima toegankelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
juist om bovenstaande redenen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Koning 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Prima service. Liefst zou ik zien dat de bezorgtijd nog iets specifieker aangegeven wordt. Nu was het een drie-uurs tijdvak (15-18 uur) en was de bezorger er om (serieus) 1 minuut voor 18 uur...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maria2222 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik werd snel en efficient geholpen

Service
De bestelling liet even op zich wachten, maar na een telefoontje kwam de bestelling snel

Assortiment
Ruime keuze en heel fijn dat je niet van folders hoeft te kiezen maar de apparaten in het echt kan bekijken

Aanbeveling
De winkel is mij prima bevallen

Extra toelichting
een winkel met ruime keuze en efficiente benadering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Heleen.1 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Ruim een jaar geleden hadden wij een Samsung vaatwasser gekocht bij keukenloos. Hij ging helaas snel stuk en bleek niet meer te maken. Samsung vertelde ons terug te gaan naar de winkel waar we de vaatwasser gekocht hadden (keukenloos dus) om een andere vaatwasser uit te zoeken. Nadat Samsung contact met keukenloos heeft gehad, hebben we zelf ook contact met keukenloos gehad. We werden geadviseerd op een tijdstip te komen als het rustig in de winkel zou zijn zodat ze alle tijd voor ons hadden. Toen we kwamen wisten de heren meteen wie we waren. Mochten we een soortgelijke vaatwasser uitzoeken (het maakte niet uit welk merk). Er werd een afspraak gemaakt om het apparaat om te ruilen en er werd nergens moeilijk over gedaan. Ondanks de ellende die we met de vorige vaatwasser hadden gehad zijn we met een goed gevoel de winkel uit gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Monique elfering 20-05-2015 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk zichtbaar opgesteld

Service
Vriendelijk geholpen, niet opdringerig.duidelijk.checken alles nog een keer met je

Assortiment
Uitgebreid, mooi opgesteld. Smaakvol

Aanbeveling
Als iemand een nieuwe keuken zoekt zeker.

Extra toelichting
Zeer tevreden, vriendelijk geholpen. Mooie spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Arink 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online in alle rust je keuze kunnen maken

Service
Aflevering op afgesproken dag en tijd. Vergissing van mijn kant werd vriendelijk snel en zonder kosten hersteld.

Assortiment
Het aanbod is breed en gevarieerd.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden en zal anderen van mijn ervaringen laten weten.

Extra toelichting
Vriendelijke mensen die afspraken perfect nakomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam.Westdijk 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Telefonisch goed bereikbaar, en nette levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Nienhuis 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de site duidelijk en overzichtelijk telefonisch goed bereikbaar en direct antwoord gekregen.

Service
Telefonisch goed bereikbaar service nog geen gebruik van gemaakt.

Assortiment
Ik kon makkelijk mijn product vinden waar ik opzoek naar was.

Aanbeveling
Nadat ik besteld hadden we het product de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

r.smit21 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website, makkelijk toegankelijk en overleg via mail over gewenste bezorgdag/tijd

Service
Zeer snelle levering na bestelling

Extra toelichting
Nu 2 keer een aankoop gedaan bij de keukenloods. eerder een vaatwasser, nu een vriezer. Beide keren naar volledige tevredenheid. Snelle levering, goed product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Aelbers - Alkmaar 18-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handige webside

Service
Vriendelijk, correct en no-nonsense

Assortiment
Soms moeilijk de verschillen te zoeken tussen de diverse modellen. Zelfde foto, ander model

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan andere, maar ook zeker eerst keukenloods website research doen. Dan kom je zelf beter voorbereid naar de winkel, waar men overigens erg behulpzaam is.

Extra toelichting
Een prima concept waarbij een combinatie van website en winkel prima werkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RitadeBruin 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
via de website gekozen. Toch even langs de winkel in Almere.

Service
We werden plezierig te woord gestaan.

Assortiment
In de winkel zeker 20 modellen van een inbouw oven op een rijtje. Vergelijken was dus goed mogelijk.

Aanbeveling
Ben je niet zeker van je keuze op de website dan kun je toch even bij de winkel binnenlopen om de producten te zien.

Extra toelichting
Door de ruime keuze en de scherpe prijzen, ook in de winkel, is het niet moeilijk het juiste product, in ons geval een combi-oven te vinden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank2010JVC 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goed geholpen in de winkel. Bezorgen/Installeren kostte helaas extra, maar we begrijpen dat dat niet gratis kan.

Assortiment
Voldoende keus in dewinkel en alles netjes tentoongesteld, veel verschillende merken en klasses.

Aanbeveling
Een aanrader, goede prijs en goed geholpen.

Extra toelichting
Voor ons lekker dichtbij dus we hebben het persoonlijk geregeld in de winkel ipv online, nette prijzen. We wilden absoluut geen SMEG meer vanwege de slechte ervaringen, en er was keus en vergelijking genoeg aanweig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fedde Helvrich 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakkelijk

Service
volop tijd voor de klant

Assortiment
Kon alles wat ik wilde bestellen krijgen bij Keukenloods

Aanbeveling
goede voorlichting goede prijs en snelle levering

Extra toelichting
Goede voorlichting goede prijs en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FMonnik01 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede service, je kijken alles voor je na , zelfs welke type inbouwkoelkast ik moest hebben, vorig model was 15 jaar oud ( Bosch) en hebben zelfs Bosch gebeld om zeker te zijn dat dit het goede type was.

Service
Die jongen van inbouwteam wist van wanten, heeft ons alles goed uitgelegd en hij wist van wanten . Nieuwe inbouwkoelkast zit er top in

Assortiment
Ze hebben op het gebied van keukenapparatuur alles wat je zoekt, top en voor goede prijs

Aanbeveling
Zeker weten , met zoveel kennis en service en goede prijzen is deze firma het aanbevelen waard

Extra toelichting
Niets dan lof voor Keukenloods , je kan ook nog eens pinnen thuis , ook wel makkelijk en veilig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews