Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J Versleijen 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Dik tevreden over de internetsite, het gemak van bestellen, de korte en correcte levertijd-en levering. Ook fijn dat je pas betaald bij aflevering via pin of contant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rbrand1201 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bel en het wordt geregeld

Service
Snel

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
In familiekring al klant geworden

Extra toelichting
Ik heb vele malen een goed contact met Keukenloods ondervonden. Prettig en fijne manier geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AD-82 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Positief is het inzicht in alle producten. Negatief is dat je van de keukenapparatuur alleen foto's van de buitenkant hebt. Je moet toch nog naar elders om het apparaat in werkelijkheid te zien. Zinvol zou zijn om te verwijzen naar een plaats waar de apparaten staan opgesteld.

Service
goed

Assortiment
volledig, alhowel het wel zoeken is.

Aanbeveling
de gewone keukenboer heeft minder keus.

Extra toelichting
na lang zoekwerk en bezoek aan een keukenloods weten we wat we willen.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

anjo potma 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
wat niet te vinden was op internet was goed na te vragen bij de werknemers online

Service
afspraken goed nagekomen

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
tot nu toe niets op aan te merken

Extra toelichting
apparaat prima en 3x 10 en 1 x 9 prima beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 52 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Betaling makkelijk en snel via internet. Direct reactie en informatie van Keukenloods.
Snelle afhandeling van gekocht product.

Service
Goede en vriendelijke uitleg over de bezorging van de klantenservice.
Goede bezorging van bezorger.

Aanbeveling
Wanneer je goed en netjes en snel wordt geholpen bij de koop van een duur product via internet bij de keukenloods geeft dat vertrouwen. Om deze reden zal ik de keukenloods adviseren wanneer ik hoor dat vrienden of kennissen een aankoop willen doen van b.v een vaatwasser of droger etc.

Extra toelichting
Gewoon een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

J. van Mierlo 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, passende koelkast snel gevonden, bestelling heel eenvoudig, bedrag pinnen bij ontvangst ging perfect.

Service
Bij vragen direct iemand aan de telefoon, snelle en correcte beantwoording, levering op de vooraf gevraagde leverdatum, oude koelkast meegenomen.

Assortiment
Voldoende keuze van inbouwkoelkasten, hele scherpe prijs.

Aanbeveling
Zou de winkel zeker willen aanbevelen voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe keukenapparatuur.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de gang van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy86v 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Supersnelle levering van de apparatuur. Erg goedkoop en optimale service voor dit geld. Snel reactie, erg aardige service man en apparatuur waar ik enorm blij mee ben. Kan niet anders zeggen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jozefientje 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker thuis op je gemak uitzoeken en bestellen.

Service
Aflevering zoals afgesproken en fijne hulp bij het plaatsen.

Assortiment
Oneindig groot en overzichtelijk.

Aanbeveling
Zeer goede keuze omdat de afspraken perfect worden nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WarmEter 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige bestelprocedure.

Service
Je wordt keurig op de hoogte gehouden over de order status.

Assortiment
Nog nooit zoveel zeeppompjes gezien.

Aanbeveling
Ga zeker de volgende keer ook weer zelf naar de Keukenloods.

Extra toelichting
Het zeeppompje bevalt prima, is veel robuuster dan de oude. Een probleemloze en correcte bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Leever 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer simpel te bestellen v/u de stoel achter de PC.

Service
Snelle afhandeling en gemak van betaling. Keurig het meenemen van de oude vaatwasser.

Assortiment
Zeer ruime keuze en vergelijkings mogelijkheden.

Aanbeveling
Perfecte tijdslevering en afhandeling. Waarbij ook reeds vermeld het meenemen van de oude machine

Extra toelichting
Ben zeer te vreden over het bestellen via internet. Dit was de eerste keer dat we dit deden aangezien we graag visiek willen voelen en zien wat we kopen.Maar heeft onze gedachte over online bestellen wel milder gemaakt. Ook de gehele afhandeling tijdens het informeren over de levering en de levering daarna ben ik zeer tevreden. Laat keukenloods een voorbeeld zijn voor andere online winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerbenjan 14-10-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
lekker dicht in de buurt

Service
heel snel met leveren en regelen van monteur voor inbouw

Assortiment
uitgebreider dan welke winkel dan ook

Aanbeveling
mijn ervaring is alleen positief

Extra toelichting
vriendelijk meedenkend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Lammert 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prettige web site, duidelijk en snel.

Service
Goed contact met het bedrijf, snelle levering op de afgesproken tijd.

Assortiment
Zeer ruim en uitgebreid.

Aanbeveling
Goede service en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hoogervorst. 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig en snel bestellen

Service
Goede afspraak te maken over aflevering en plaatsen van koelkast

Assortiment
Inbouwkoelkast was lastig te vinden maar wel aanwezig bij keukenloods.nl

Aanbeveling
Goede beoordeling en uit eigen ervaring aan te bevelen

Extra toelichting
Na lang zoeken de juiste inbouwkoelkast gevonden bij keukenloods.nl aflevering en plaatsing is daarna perfect uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EPW13 14-10-2014

Algemene score

5,7

Gemak
online bestellen is niet ingewikkeld.

Service
De leverdatum werd steeds uitgesteld. Daarvoor waren vast redenen die buiten de macht van de Keukenloods lagen, maar er werd niet over gecommuniceerd. Ik moest zelf steeds de order online opzoeken om erachter te komen dat de levering weer 1 of 2 weken was vertraagd, zonder dat verteld werd waarom. Daarvoor moet je dan ook elke keer weer je ordernummer invoeren en dus opzoeken. Ik had een paar e-mailtjes met uitleg over de vertraging en de nieuwe geschatte leverdatum op prijs gesteld.

Aanbeveling
ik beveel i.h.a. niet zo gauw aan.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 15-10-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent.

Helaas kan ik onder de naam EPW13 geen order vinden in ons systeem.
Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg dan kan ik voor u uitzoeken wat er in uw geval is misgegaan. Er worden namelijk automatische e-mails naar de klant verstuurd indien de levering is vertraagd en ik ben zeer benieuwd waarom u deze niet heeft ontvangen.

Onze excuses voor het ongemak en ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Willem en Saskia 14-10-2014 In de winkel gekocht
Doemere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te vinden en voldoende parkeerplaats.

Service
We werden prettig geholpen en de verkoper had verstand van zaken.

Assortiment
Goed assortiment, in alle prijsklasse.

Aanbeveling
Omdat we tevreden zijn over het gemak, de service en het assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nisan 13-10-2014 In de winkel gekocht
Zaandam XXL

Algemene score

7,2

Service
Service tot en met de levering was uitstekend. Echter na de levering was die niet goed genoeg.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

annejandijkstra 13-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Men laat je vrij rond te lopen om rustig je keuze te maken

Assortiment
Ruim voldoende naar hetgeen ik zocht.

Extra toelichting
Rustige mooie winkel, niet te ver van Arnhem, goed geholpen

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Een seuter 12-10-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eerst op internet al het een en ander uitgezocht en daarna in de winkel ons verder laten adviseren.

Service
Goed advies (nemen de tijd ervoor) en snelle levering

Assortiment
Alle bekende en iets minder bekende merken en typen in assortiment

Aanbeveling
Tot nu toe goede ervaring. De echte kwaliteit moet blijken op het moment dat er klachten of defecten zijn, maar gelukkig hebben wij deze niet gehad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra-lavendel 12-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooi en duidelijke website. Ook makkelijk tel. contact.

Service
Snel en correct

Assortiment
Alle inbouwapparatuur verkrijgbaar.

Aanbeveling
Je wordt snel en correct behandeld. Verstand van zaken. Zeer goed prijstechnisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra-lavendel 12-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je wordt snel geholpen. Dichtbij en eerst kunnen oriënteren via de website

Service
Zeer correct en vlot behandeld

Assortiment
Voor ons ruim voldoende. Alle inbouwapparatuur te verkrijgen

Aanbeveling
Tot op heden alleen nog maar pluspunten. Dus alle reden tot aanbeveling. Vooral ook prijstechnisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Coert 11-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prettig personeel, goed geholpen dmv deskundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lu79 11-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De enige plek waar er veel vaatwassers te bezichtigen waren. Tevens groot assortiment.

Service
Heel ontspannen en kennis van het product. Vaak weet ik nog meer te vertellen dan de verkoper door alleen maar even te verdiepen in een product. Ik wens aanvullende info en die krijg je hier!

Assortiment
Van alles wat!

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring is erg positief

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Geziena10 10-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Fijne website, prettig telefonisch contact, super snelle levering in de avond besteld dag erna om 13.00 uur al in huis nette afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

URE 10-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering en zonder bezorgkosten.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Scherpe prijzen en een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annelies kooiman 10-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
website werkt goed, duidelijk overzicht van producten en vergelijkingsmogelijkheden

Service
goed informeren over uitgestelde bezorging(wel jammer)

Assortiment
winkel heeft beperkt assortiment

Aanbeveling
service was goed ook voor de levering. en goed contact gezocht met mij om specifieke tijd door te geven

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Devel7 10-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel kan je bestellen. We hebben de prijzen vergeleken maar keukenloods was de goedkoopste voor dezelfde kwaliteit.

Service
Wij hebben op internet uitgezocht wat we wilde. Daarna naar de winkel gegaan om te orienteren. Daar zijn we goed geholpen en hebben een offerte gekregen met een goed aanbod. Super geholpen!

Assortiment
Uitgebreid aanbod, ze hebben altijd wel iets naar je zin.

Aanbeveling
komt de afspraken na, snel en op tijd geleverd en een goeie site.Je krijgt netjes emails over de status van je levering.Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lievense10 10-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
op de website zoeken is soms lastig, maar wel te doen

Service
Werd goed geholpen en ook zeker met het zoeken naar een alternatief voor de koelkast die ik in gedachten had. Ook het wijzigen van de bestelling was zo voor elkaar.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
alles verliep soepel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Loes59 10-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website. Makkelijk vergelijken. Betaling kan zowel via website als bij levering.

Service
Verkeerde maat besteld inbouwapparaat. Werd snel terug gebeld met alternatief voorstel gelijkwaardig apparaat. Bij eerdere bestelling braam in aansluiting, wat ook snel werd opgelost.

Assortiment
Volop keuze op prijsniveau, merken en modellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

william58 09-10-2014 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ondanks dat we maar zo even binnen viel om een afzuigkap te kopen die we op internet hadden gezien werden we vriendelijk geholpen

Service
Zie antwoord vraag 1

Assortiment
Wist niet dat er zoveel keus was en is prima wij komen graag terug

Aanbeveling
Goed redelijke prijs en prima service

Extra toelichting
Denk dat we alles wel hebben verteld in bovenstaande motivatie blokken, de lat ligt wel hoog de volgende keer maar wij hebben vertrouwen dat dat wel goed zit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrvanandel 09-10-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Easy to handle

Service
Easy to handle

Assortiment
Prima

Aanbeveling
In zekere zin zeker

Extra toelichting
prima service!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Harry vrins 09-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Jullie zijn goed te vinden en hebben een overzichtelijke site.

Service
Wanneer je onder service verstaat dat je mij informeert en vlot levert ben ik bijzonder tevreden.

Aanbeveling
het product (kooktoestel) wat ik bij jullie bestelde is goed (ik kocht een aantal hjaren geleden dezelfde al eerder) en prettig geprijst.

Extra toelichting
gewoon prettig goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Pierre1123 09-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen op Internet

Service
Netjes thuis geleverd een oude mee terug

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Tof

Extra toelichting
Gekocht via internet, snelle en goede levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Clement 09-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijke webpagina en gemakkelijk in te vullen.

Service
Na 1 belletje alles duidelijk.
Service aan apparaat niet nodig geweest tot op heden.

Assortiment
Zeer veel aanbod.

Aanbeveling
Tja voorgaande punten en commentaar spreken voor zich, en dus zou ik iedereen dit aanbevelen, en als ik in de toekomst iets nodig heb zal ik zeer zeker terug komen bij Keukenloods.

Extra toelichting
Tja voorgaande punten en commentaar spreken voor zich, en dus zou ik iedereen dit aanbevelen, en als ik in de toekomst iets nodig heb zal ik zeer zeker terug komen bij Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thendri 09-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede website

Service
snelle levereing

Assortiment
hadden wat ik zocht

Aanbeveling
Prima zaak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

gast1111111 08-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Eenvoudig te bestellen.; wel jammer dat de "order"dagen genoemd worden in het overzicht en niet de daadwerkelijke levertijd.

Service
Fijn dat je in de avond nog kan bellen voor informatie en direct iemand aan de lijn krijgt.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze.

Aanbeveling
Goed totaal verhaal. Ook netjes de oude meegenomen en niet flauw gedaan over de afstand tot in de keuken.

Extra toelichting
Goed totaal verhaal. Heb alleen niet teveel haast, het duurt toch minimaal 5 werkdagen voordat je e.e.a. in huis hebt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

jessjo 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen gaat zeer onvoudig en corect

Service
Hun gebeld om vooraf te bellen. Dit gebeurde ook.

Assortiment
Zeer overzichtelijk. Media markt kan hiervan leren

Aanbeveling
Omdat het veilig en betrouwbaar is.

Extra toelichting
Weinig worden is voor dit bedrijf nodig gewoonweg TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Bressers 08-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Artikelnummer van het gezochte was mij bekend, via Google kwam ik snel bij jullie uit. Duidelijk vermeld op de site was een telefoonnummer. Dit gebeld en binnen 5 minuten was de bestelling geregeld.

Service
Zeer goed, vriendelijk, correct, snel geregeld.

Assortiment
Weet niet wat het assortiment behelst. Ik heb gezocht op een mij bekend artikelnummer van een vaatwasser.

Extra toelichting
Zeer mooie eerste kennismaking. Geen kritieken, zelfs geen opbouwende!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

LindavdG 08-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
eenvoudige website, goed overzichtelijk. handig dat je kan vergelijken.
Bestelproces is duidelijk en eenvoudig, betalen met ideal idem.

Service
Van te voren heb ik gebeld of de vaatwasser op voorraad was, zodat we hem op konden halen. Besteld via internet en daarna opgehaald. Tussen bestellen en in huis hebben zat 3 uur.

Assortiment
Assortiment is voldoende voor mij

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen ivm goede kwaliteit producten en goede service

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Keukenloods, telefonisch goed te bereiken en duidelijk antwoord, bestelprocedure is eenvoudig en de snelle levertijd is helemaal super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RKoch1970 08-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede duidelijke omschrijving. Eventueel chat mogelijkheid.
Duidelijke uitleg bij eventuele vragen.

Aanbeveling
2 apparaten gekocht.
Goede afspraken.
Duidelijk.
Meedenken van keukenloods

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Altz 08-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Werd gauw geholpen.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex_456 08-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ik werd zeer snel geholpen en toen bleek dat ze de oven niet hadden die ik besteld had kreeg ik het nieuwe (duurdere) model voor dezelfde prijs. We zijn zeer tevredeen over de oven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René uit Brabant 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te navigeren en gebruiksvriendelijke website. Biedt wat ik nodig heb.

Service
Er wordt meer service gedaan dan ik verwacht. Uitstekend!

Assortiment
Geen idee wat er nog meer aangeboden kan worden. Tot nu toe gevonden wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Al diverse keren gedaan :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gert Gorter 07-10-2014 In de winkel gekocht
zaandam

Algemene score

9,7

Extra toelichting
Makkelijk bereikbaar, groot assortiment, scherpe prijzen, onderhandelingsmogelijkheden en vlotte levering, ook's avonds!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rron67 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Internet of bellen tot
21u erg makkelijk

Service
Bezorging makkelijk af te stemmen op de wensen

Assortiment
alle merken met bijna alle modellen te bestellen

Aanbeveling
Concurerende prijzen met goede service

Extra toelichting
Sterke prijs service verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jewicoda 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bestellen.

Service
Goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Bezorger zeer coulant.

Assortiment
Uitgebreid.

Aanbeveling
Geen problemen ondervonden, dus geen reden om niet aan te bevelen.

Extra toelichting
Zeer tevreden over product en de manier waarop je op de hoogte gehouden wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch 19 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles netjes overzichtelijk.

Service
Als je de helpdesk belt word je netjes en correct behandeld en men heeft verstand van zaken.

Assortiment
ten opzichte van anderen meer da voldoende.

Aanbeveling
Ruime keuze nette afhandeling en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schaapie69 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken op type, merk en grootte van de koelkast

Service
Installatie op zaterdag. Ideaal voor werkende mensen!

Assortiment
Er zit altijd wat voor je bij, zoveel keuze.

Aanbeveling
Snelle service. Je wordt direct op de hoogte gebracht zodra er een wijziging is in je order

Extra toelichting
De keuze is super en daarnaast de montage op zaterdag. Ideaal voor werkende mensen. Zeker aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b.wellink 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
goede uitleg

Service
goede uitleg

Assortiment
er is veel te koop

Aanbeveling
veel spullen in de winkel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

dhr Bakker 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We zochten een koel-vriescombinatie.
Er stonden vele modellen op een rij. ook de twee mogelijke apparaten waar wij ons via internet hadden georiënteerd.

Service
Vooraf werd door twee personen gecontroleerd of het model dat wij uitgezocht hadden wel zou passen in de bestaande situatie met de deurtjes.

Assortiment
Veel modellen aanwezig

Aanbeveling
veel keus
goede service

Extra toelichting
veel keus goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris Hoen 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker thuis vanaf de bereaustoel alles geregeld.

Service
Bedrijvigheid is in dit bedrijf aanwezig, snel en zonder schade alles compleet ontvangen.

Assortiment
Duidelijke afbeeldingen en de belangrijkste info op rij.

Aanbeveling
Als je tevreden bent zorg je wel voor mond op mond reclame, dat doe ik dus ook.

Extra toelichting
In de nieuwe samenleving waarbij veel met de computer gedaan wordt en je thuis afwacht op wat gaat komen is het plezierig om met bedrijven te werken die snel en goed leveren, keukenloods is er daar 1 van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews