Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bas 10-10-2018 Via de website gekocht

Perfect geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen en van aankoop tot levering alles duidelijk en overzichtelijk, je wordt per mail op de hoogte gehouden en bij vragen wordt je door de klantenservice correct te woord gestaan

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

P. Meeuwisse 10-10-2018 Via de website gekocht

VLEKKELOOS

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is bij hoge uitzondering dat ik een firma goed beoordeel, maar ik zie geen enkele reden dat nu niet te doen.
De website geeft alle informatie overzichtelijk weer dat ik nodig had om te bepalen welke koelkast-vriezer combinatie ik nodig had. Voor de zekerheid, dat ik het juiste apparaat heb uitgekozen, vraag ik dit telefonisch na. Het gesprek was zeer kordaat en 'to the point' en gaf alle vertrouwen op een juiste aanschaf. De betaling en levering staat op zich zelf maar verliep vlekkeloos.
Het monteren/inbouwen was geen enkel probleem door de goede duidelijke tekening die was meegeleverd.
Top dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tofighi 10-10-2018 Via de website gekocht

Goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vandaag besteld en morgen wordt bezorgd! Tevens was het product goedkoper dan de andere leveranciers

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rutger 10-10-2018 Via de website gekocht

Topservice, scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
erg tevreden met zowel de aankoop als de geboden service. Scherpe prijzen gecombineerd met topservice, waar vind je het nog?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katja 10-10-2018 Via de website gekocht

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn dat ik een dag en tijdsbestek af kon spreken en snelle levering! De oven was voor de levering afgeprijsd en ik kreeg prijsverschil teruggestort. Reageren snel op je mail.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eva Bruinsma 10-10-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Ontzettend veel keuze, lage prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij moesten allemaal losse apparaten hebben en zijn in de winkel goed geadviseerd. Prijs viel ontzettend mee. Levering was ook netjes en snel

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Hans Uijthoven 10-10-2018 Via de website gekocht

Goede service en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze site werkt helder en duidelijk. Dat is prettig om snel een overzicht te krijgen en geeft ook geldere productinformatie.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gerard 10-10-2018 In de winkel gekocht
waddinxveen

vervaangings apparaat

Algemene score

5,0
gekozen voor de snelle levering aan de telefoon maar bleek dat er 4 werkdagen bij kwam. jammer. het enige wat men kon aanbieden . annuleren. werd 3 keer voorgesteld.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 10-10-2018

Beste Gerard,

Wat vervelend dat de levertijd uiteindelijk langer bleek te zijn dan verwacht. Helaas zijn wij in sommige gevallen afhankelijk van de voorraad van de leverancier en wanneer het product vervolgens geleverd kan worden. Hierdoor kan de levertijd soms een beetje afwijken. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Groet, Emma.

Reageer

Peter H 10-10-2018 Via de website gekocht

Prima service, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, uiitgebreide informatie over de producten. Je kunt goed vergelijken en je keuze maken. Bovendien zeer scherpe prijs! Vragen worden snel beantwoord door te bellen of mailen, top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ka 10-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat jammer is is dat de website slecht onderhouden wordt. Er wordt aangegeven dat er in een filiaal voorraad aanwezig is, maar dat is niet zo. Ik wilde in A’dam Zuid-oost vaatwasser halen en dat kon dus niet. Echter de verkoper maakte alles direct in orde en ik hoefde niet nog eens op internet de bestelling in orde te maken. Goed opgelost. Netjes geleverd

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

P. Hoksbergen 09-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service bij Keukenloods. Heb voor Keukeloods gekozen voor de prijs/kwaliteit verhouding. Het model vaatwasser dat wij besteld hadden was niet leverbaar. Keukenloods heeft hiervoor een zeer goed alternatief geboden, die duurder was zonder bijbetaling. Super. Levering netjes op tijd. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 09-10-2018 In de winkel gekocht
zaandam

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
outlet gekocht komt aan met deukje melde dit en kreeg meteen het aanbod om een andere uit te kiezen waarna gratis omruiling

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fam. Mennens 09-10-2018 Via de website gekocht

Prima en zorgvuldige plaatsing vaatwasser.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en goede levering. Oude vaatwasser en verpakking nieuwe mee terug. Zorgvuldige montage/plaatsing nieuwe vaatwasser.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP Timmerman 09-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en gemakkelijk te vinden.
Snelle levering
Beste prijs in de buurt
Je wordt op tijd verwittigd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard E 09-10-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima winkel voor je keukenapparatuur.
Scherpe prijzen!
Afhalen ging soepel.
Ga hier zeker nog vaker bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

John 09-10-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke, deskundige verkoper. Ik heb een wijnkoelkasrt besteld en de levering was supersnel. Mooie wijnkoelkast die gemakkelijk was in te bouwen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

M.v. Veen 09-10-2018 In de winkel gekocht
Zaanstad

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te vinden groot assortiment vriendelijk personeel en goed geholpen.
Bijna een dagje uit .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland Rutten 09-10-2018 Via de website gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Inbouw koelkast besteld en laten inbouwen.
Van tevoren duidelijk alle maten moeten doorgeven om te voorkomen dat de koelkast niet zou passen.
Wel 2 weken moeten wachten ivm drukte mbt inbouwen.
Inbouwen verder wel goed verlopen en nu tevreden met de koelkast.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bobby 08-10-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Beste service ooit!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods utrecht is absoluut de mooiste keukenshowroom van nederland!
Het advies en klantgericht meedenken met ons als klant heeft de verkoper zeker waargemaakt.
Er is zelfs een lift in de showroom voor mijn minder valide moeder.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CorO 08-10-2018 Via de website gekocht

Goede website, apparaat werkt goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede prijs/kwaliteit.
Levering had ik iets andere ideeen over.
Oude Apparaat moest buiten staan, wist ik niet.
Nieuw apparaat werd binnen neer gezet. Thats iT. Uitpakken en stukken piepschuim meenemen, was te veel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Loes 08-10-2018 Via de website gekocht

Goed geadviseerd, vriendelijk, snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na onze bestelling via mail is onze order online geoffereerd door keukenloods. Passende offerte online besteld d.m.v. 1 klik op een knop. Telefonisch contact om maten zeker te stellen en aan te passen. Vakkundige meedenkende medewerkers. Check, dubbelcheck om misverstanden te voorkomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nijland 08-10-2018 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en nette bezorging en een mooi product. Goed materiaal en netjes verpakt. Het is aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bertus 08-10-2018 In de winkel gekocht
veendam

goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
klant vriendelijk en snelle servise en snelle afhandeling toppy zou het zo weer doen als het moet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GRvC 08-10-2018 Via de website gekocht

Telefonisch bestellen ging perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wijnkoelkast was goedkoper dan op andere websites.
Ik ben Telefonisch correct en eerlijk geïnformeerd.
Afspraken over (snelle) leverdatum op zaterdag werden uiterst correct nagekomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HB 08-10-2018 Via de website gekocht

Blij verrast

Algemene score

9,0
Aan de telefoon doorvragen op zaken die ik niet bedacht had terwijl ik precies wist wat ik wilde. Dit op een hele leuke manier

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Hornberg 08-10-2018 Via de website gekocht

Stipte levering.

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit verhouding. Het gemak van zoeken, vergelijken en bestellen was voor mij de doorslag om naar keukenloods te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Kamp 08-10-2018 In de winkel gekocht
Almere

Snel en goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service. Kennis van zaken en snelle levering. Prijs is uitstekend, goedkoper was niet elders te vinden.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carel 06-10-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website. Onze inbouw produkten op maat snel gevonden. Duidelijke afspraken en op de afgesproken dag de spullen afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.C. Cornelisse 06-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke shop, prijstechnisch de beste. Goede service, snelle aflevering.
Ik raad deze webshop aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G van der Heijden 06-10-2018 In de winkel gekocht
Drunen

Goed en vlot geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim aanbod goed advies vlot geholpen
Goede prijs een hele goede ervaring zou zeer zeker keukenloods adviseren

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lars 06-10-2018 Via de website gekocht

top

Algemene score

8,0
een goede service en duidelijke communicatie over de levering en wordt keurig op tijd geleverd. dik tevrede

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Judith 06-10-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Laagste prijs voor de gekozene vaatwasser, geweldige customer support, goedkope service /installatie. Wat will je meer?

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roma 06-10-2018 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop
Beste prijs.
Op tijd en netjes geleverd. Bezorger gaf nog tips voor het inbouwen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BW 05-10-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Complete set keukenapparatuur besteld (5 apparaten) en leverweek doorgegeven. De afzuigkap is vooruit geleverd ivm passing in de plafonskoof. Vervolgens keuken 10 weken uitgesteld. Dit was geen probleem bij keukenloods. De apparatuur bleef in het magazijn staan totdat wij het nodig hadden ivm de ingang van de garantie van de apparatuur, daarna nog een kraan bijgevoegd zonder probleem. Voor de levering werden we gebeld, bezorger zeer netjes gewerkt. Aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 05-10-2018 Via de website gekocht

Deskundige,correcte,en zeer vriendelijke medewerker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijzen en service top kan niet beter,levering duidelijk en op tijd,producten zijn nog niet uitgepakt maar vertrouw er op dat ook hier niks aan mankeert

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvderve 05-10-2018 Via de website gekocht

Uitstekende communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koos voor de keukenloods vanwege de uitgebreide en gedetailleerde informatie op hun site. Afspraken voor plaatsing en montage werden op een duidelijke manier gemaakt. Problemen tijdens de montage werden opgelost door specialistische collega's te raadplegen.
Enige minpuntje: de inbouw koelkast werd dus geplaatst dat de scharnieren tijdens openen en sluiten de koelkastdeur beschadigden. Dit werd echter na melding vlot opgelost.
Volgende keer weer keukenloods!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Laurens 05-10-2018 Via de website gekocht

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs en vakkundige inbouw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs
Vakkundige en zeer vriendelijk inbouw-monteur
Telefonisch prima bereikbaar
Pinnen bij aflevering is erg handig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques 05-10-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Er staat altijd iemand voor je klaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt snel geholpen bij binnenkomst. Dan is er veel te kiezen uit verschillende merken en prijsklassen. Bij het maken van de keuze wordt echt even tijd voor je gemaakt.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kim 05-10-2018 Via de website gekocht

hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
onze vaatwasser hier gekocht en hele goede service.
de vaatwasser die we eerst besteld hadden bleek toch niet de goede maat te zijn en ze hebben heel goed geholpen om de juiste maat vaatwasser te vinden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gordon 05-10-2018 Via de website gekocht

Perfect geleverd, snelle service!

Algemene score

8,0
De levering ging als gepland, ik had wel gehoopt dat de wachttijd minder had kunnen zijn. Aanpassing in het proces: Laat de koper sneller een dagdeel uitkiezen. Nu had ik 2 momenten waarop de dagdelen door Keukenloods zelf werden aangepast.. (eerste instantie 15:30 - 18:30, dag voor levering werd dit tussen 07.00 en 09.30). De bezorger was trouwens heel aardig en behulpzaam!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 05-10-2018 Via de website gekocht

Inderdaad geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer bevlogen en vakkundig personeel dat met je mee denkt en de juiste vaatwasser voor een zeer aantrekkelijke prijs aanbiedt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 05-10-2018 Via de website gekocht

Alles op tijd en correct geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product waar ik naar op zoek was, was bij keukenloods het goed koopste en met de snelste levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jeroen 05-10-2018 Via de website gekocht

uitstekende levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service, er werd goed meegedacht toen bleek dat de bestelde koelkast eigenlijk niet zomaar geschikt was voor mijn keuken. Uitstekende ombouwservice.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sybren 05-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vanaf het begin duidelijkheid over levering, gratis thuisbezorgd. Duidelijke site. Werd goed op de hoogte gehouden over leverdatum, was binnen 3 werkdagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A de Bruin 05-10-2018 Via de website gekocht

tweede keer een aankoop gedaan, wederom prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima overzichtelijke site. Ook telefonisch zeer correct geholpen. Het apparaat is keurig in de doos afgeleverd en door de chauffeur op de door ons gewenste plaats gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Terugkerende klant 05-10-2018 Via de website gekocht

Denken goed mee!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb er al meerdere aankopen gedaan en ze controleren de bestelling alvorens te verzenden. Gelukkig maar, omdat ik de verkeerde maat had besteld. Ze boden direct een alternatief die in dezelfde prijsklasse lag. Top meegedacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP van der Meer 05-10-2018 Via de website gekocht

Goede service. Vertraging werd uitgelegd

Algemene score

9,0
Heldere webshop met gedetaillleerde gegevens. Vriendelijke medewerkers die de afspraken om terug te bellen nakwamen

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 05-10-2018 Via de website gekocht

Smegg espresso apparaat snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afhalen mogelijk in filiaal Roosendaal. Besteld en 24 uur later af te halen en betalen. Vlotte afhandeling door personeel. Prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Diana Slis 05-10-2018 Via de website gekocht

Nieuwe koelvriescombinatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekend advies gehad en ik ga niet bepaald over 1 nacht ijs. 2 x gebeld en uiteindelijk gekozen voor de Samsung BRB260176WWEF
Het inplannen voor het inbouwen duurde dik 2 weken en gelukkig deed mijn oude het nog. De oude is er keurig uitgehaald en de nieuwe keurig ingebouwd. Wat me wel opviel was dat de monteurs weinig reserve onderdelen hadden. Er ontbrak een beugeltje dan zou je toch zeggen dat er in de bus wel een bakje met beugeltjes zou staan. Ze hadden ook geen rolmaat bij zich best apart als je alles moet inmeten. De koelvriescombinatie ziet er degelijk uit. In de consumentenbond werd er aangegeven dat hij nogal herrie zou maken, maar heb daar nog niets van gemerkt. Goede verlichting andere indeling maar dat went ook weer snel. Kortom tot 1 week na inbouw: zeer tevreden.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 05-10-2018 Via de website gekocht

verkeerde voorlichting installatiekosten verder prima

Algemene score

5,0
Ik heb een kookplaat met afzuiging gekocht. Deze is prima geleverd en gemonteerd hier ben ik zeer tevreden over. Echter een week voordat alles geleverd zou worden, en de koopovereenkomst al was gesloten, werd ik gebeld dat ik meer geld moest gaan betalen omdat de medewerker die ik had gesproken mij het verkeerde bedrag had doorgegeven voor de installatie. Als ik niet akkoord ging moest ik de bestelling maar annuleren. Over deze gang van zaken ben ik absoluut niet te spreken. Ik zal de volgende keer dan ook extra hierop doorvragen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 05-10-2018

Beste Monique,

Wat vervelend dat er miscommunicatie is ontstaan over het bedrag wat betaald moest worden voor de montage. Ik ga je feedback doorgeven aan onze serviceafdeling. Mocht ik nog iets kunnen betekenen dan hoor ik dat graag via emma@keukenloods.nl.

Met vriendelijke groet,

Emma.

Reageer

Toon meer reviews