Keukenloods
Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Zeer goed en professioneel geholpen. Goed actief meegedacht voor afstemmen producten op mijn wensen.
Prima winkel Keukenloods. Goede offerte ontvangen van ze en 3 apparaten gekocht. Hoewel de leverancier een leveringsprobleem had met 1 apparaat is die uiteindelijk na 6 maanden heel snel geleverd zodra we contact hebben gehad hierover. Alles wordt netjes op de vloer geleverd.
Het zou eigenlijk een 10 moeten zijn , maar er moet altijd ruimte voor verbetering zijn.
Vanaf ontwerp T/M plaatsing kundig geadviseerd en begeleid.
Bij plaatsing vonden de medewerkers de bouw niet droog genoeg.
Alles terug de wagen in !👍.
Ook het contact met de service afdeling steeds correct en efficiënt.
Makkelijk via web/ internet, goede en juiste info en correcte levering enzovoort
Uitstekende shop. Goed bereikbaar en top afgehandeld . Monteur was zeer vakbekwaam.
Bij binnenkomst niet meteen een verkoper in je nek
Bij vragen over een onderwerp werden de antwoorden opgezocht en de mogelijkheden voorgesteld
Perfect
Prima geholpen met het online bestellen van een combi magnetron. De andere dag al geleverd en voor een scherpe prijs.
Een echte aanrader wat mij betreft
Vaatwasser werkt super.
Erg snelle levering.
Oude vaatwasser weer keurig retour genomen
Aardige mensen die ons goed geholpen hebben. Wasmachine werd snel en op tijd bezorgd. En netjes tot achter in de kamer gezet. Goede service.
Deze winkel had een Siemens vaatwasser voor een mooie prijs, zonder de verpakking, dat vonden wij geen probleem.
Artikel op internet gereserveerd en nadien gebeld door een medewerker dat de vaatwasser kon worden opgehaald. Betaalt in de winkel en medewerker hielp mee om vaatwasser in auto te laden.
Zeer tevreden over het apparaat wat we nu voor een mooie prijs in onze keuken hebben staan.
Zeer scherp geprijsde aanbieding van hoge kwaliteit inductieplaat. Bezorging tot binnenshuis was top.
Bestelproces verloopt goed, heldere communicatie en een uitstekend product. Gewoon helemaal prima!
Snelle levering en gunstige prijs. Ook toen prijs na levering naar beneden ging, t verschil terug gestort gekregen
Goede website met veel info, en een zeer snelle levering ( ik had dit product snel nodig )
Top
Top in communicatie, afspraken worden goed nageleefd en altijd behulpzaam indien iets gewijzigd wordt, en komen met alternatieven oplossingen en denken met je mee, zeer tevreden 😊👍🏻👍🏻
Heel goed advies , snelle levering , en precies op tijd zoals beloofd, en goede controle van apparatuur thuis.
goede overzichtelijke site, veel keuze en snelle correcte levering.
Voor aflevering eerst contact, dus niet afwachten wanneer bestelling komt
Top, goede service, afspraak tijdstip van de levering is netjes nagekomen, wel zo fijn want je moet er toch voor thuis zijn.
Contact met Keukenloods is prima en ik eg makkelijk. Prima prijzen en service. Ook de bezorg service is prima en n wordt duidelijk gecommuniceerd wanneer ze precies komen.
Het product. (Wasmachine) is perfect en de oude is mee retour gegaan. Zelfs de bezorg datum was zeer makkelijk te kiezen.
Prima omgang met de klanten.Vriendelijk personeel met verstand van zaken en duidelijke uitleg.Levering verliep prima op tijd en vriendelijje behulpzame chauffeur.
Geweldige shop en vriendelijk personeel . Duidelijke site en zeer gebruiksvriendelijk
Vriendelijk en duidelijke uitleg over de apparaten. En snelle en nette levering. We zijn blij met de aangeschafte artikelen.
Heel erg vriendelijk en goed geholpen goede uitleg over hoe het apparaat werkt en wat het geluidsniveau was
Geweldige website, lekker duidelijk en de prijs is /was de beste voor ons budget.
Top mensen
Correcte afspraken fijne bezorger de prijs is concurrerend. Zeker aanbeveling