Keukenloods
Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Keukenloods is een fantastisch bedrijf. Voor het eerst mee in aanraking gekomen omdat ik op zoek was naar een inductiekookplaat.
Vanwege de scherpe prijs kwam ik uit bij Keukenloods. Voor die tijd had ik wat vragen die keurig en duidelijk beantwoord zijn.
Na plaatsing van de bestelling duidelijke communicatie middels e-mail. Daarna snel contact via het inbouwteam voor een afspraak om de inductiekookplaat te plaatsen.
Al met al een is Keukenloods een echte aanrader!
Bij de naam van het bedrijf vermoed je een loodsje achteraf op een fabrieksterrein met een wat smoezelige aanblik. Zou de service en het aangeboden product vaatwasser wel in orde zijn? Echter . . . . Het was prima en dus veel beter dan verwacht.
Net zoals de betaalde demontage van de oude en de inbouw van de nieuwe vaatwasser. Dat ging ook prima, netjes en zonder rommel.
İk was bezig een juiste winkel te vinden om een vaatwasser te kopen,keukenloods was mijn laatste kans en meteen raak.
Wij wilden graag alles apparatuur los kopen voor een bestaande keuken. ( inbouw ). En dat kan haast nergens zonder een keuken erbij te moeten kopen. En bij jullie wel. En heel goed en professioneel geholpen.
De shop is goed en goed personeel, ik heb al meerdere apparaten gekocht bij Keukenloods, ik ben zeer tevreden over de levering,
En de afwasmachine werkt uitstekend.
Overzichtelijke site, en goede prijzen. Veel keuze en de servicedesk helpt je uitstekend.
Perfecte uitleg eerlijk advies snelle levering en inbouwservice die keurig netjes werkt
De keukenloods is een geweldige shop , vandaag besteld , morgen in huis . De prijs is altijd aanzienlijk lager, ( vergelijk bij andere
andere leveranciers )
Vriendelijk geholpen in de winkel, duidelijke website en goede levering volgens afspraak!
Kan de Keukenloods alleen maar als heel goed beoordelen bijna alle apparatuur voor keuken bij hun gekocht
Snelle en zorgvuldige levering Laatste aankoop wasmachine Bosch serie 6 👍
Vriendelijk, duidelijk, goed advies en terzake kundige verkoper.
Duidelijke offerte en afspraken.
Netjes afgeleverd, geheel volgens afspraak.
Bezorger ook vriendelijk.
Goede informatie verstrekking. Veel keuzes en uitleg over de verschillen die er zijn.
Iventum kookplaat 70 cm breed. Degelijk Hollands product. Alleen de ventilator heeft voor een kookplaat wat veel lawaai
Vakkundig snel heel netjes
Keurig op tijd geleverd tot in de keuken
En de oude mee retour genomen
Fijne zaak ze doen wat ze zeggen
Goede service! Klantenservice hielp goed bij een keuze voor een vaatwasser.
Een paar dagen voor levering bleek dat de bestelde vaatwasser niet meer leverbaar was.
Ik kreeg een duurder type voor dezelfde prijs!
Levering ging ook goed, ik werd goed op de hoogte geworden over het tijdstip van aankomst.
Aardige bezorgers!
Oftewel ons vorige apparaat ook al hier besteld, nu de vaatwasser en het volgende witgoed artikel zowieso ook.
Snelle antwoorden op mijn vragen betreffende opvolger van mijn 15 jaar oude afwasmachine.
De inbouwmaten klopten precies na opgave type nummer van kapotte apparaat en dezelfde dag nieuwe opgehaald voor zeer scherpe prijs, alles paste perfect en oude keurig afgevoerd!
Prima geholpen in de winkel (xxl zaandam) en heel tevreden met het product (inductiekookplaat). Op afroep snel geleverd en geïnstalleerd. Top!
Goed advies in winkel en top installatie
Afspraak netjes nagekomen en op tijd alles doorgegeven
Tevens netjes alle afval/ verpakking mee afgevoerd
vriendelijke dame aan de telefoon alles goed uitgelegd bezorger heeft het apparaat in de keuken geplaatst dus zeer tevreden
Bij de aanschaf van diverse keukenapparatuur gaf de website een platform om keuzes te maken en aparatuur te vergelijken. Bij een bezoek aan de winkel werd deskundig advies gegeven op een vriendelijke wijze. Supersnelle levering. Bezorgers voor wie het geen probleem was om alles drie hoog af te leveren. (Van te voren gemeld). Op vragen bij de montage wers er direct telefonisch advies gegeven. Bij het plaatsen bleek één van de apparaten niet de juiste afmetingen te hebben. Vergissing was niet aan de verkoper te wijten maar zondert problemen opgelost.
Snelle service met de start van een offerte en bevestiging van de levering van de koelkast.
Oude koelkast meegenomen nadat de nieuwe snel werd geinstalleerd
Het bestellen ging gemakkelijk, de vraag die ik had werd telefonisch goed beantwoord en vooral er werd snel, op tijd en netjes geleverd.
Assortiment groot, prijsstelling goed, levertijd snel, met andere woorden een aanrader
Net als de eerste keer dat ik hier besteld heb, vlotte en goede levering. Dag kun je zelf uitzoeken en het tijdvak krijg je op tijd door, zodat je niet de hele dag zit te wachten. Ik heb heel wat zaken gebeld, maar Keukenloods was beide keren (vaatwasser en kookplaat) de goedkoopste.
Vlotte hulp, vrijheid om even mee te kijken in het magazijn. Artikel goed kunnen bekijken. Deskundige verkoper. Goede prijs!