Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Max Laarman 18-10-2018 Via de website gekocht

Bosch afzuigkapdwk98pr60

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer correct, vriendelijk en kundig personeel aan de telefoon. Men heeft verstand van zaken. Luisteren goed naar de behoeften van de klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Leny Huisman 18-10-2018 In de winkel gekocht
waddingsveen

Siemens-Vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de websitezijn wij bij de winkel in Waddingsveen beland daar deze het dichts bij onze woonplaats is Vriendelijk personeel neemt de tijd en aandacht voor je met ruime keuze in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 18-10-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Goede service, goede kennis van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, goed geholpen. De prijs is bij zelf afhalen erg gunstig.
Deskundig advies waardoor wij goed geld bespaard hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egges 18-10-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Goede, eerlijke advies, service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb het gewoon via de stenen winkel besteld, waarbij ik super uitleg heb gekregen en advies. De winkel heeft het voor mij besteld en alles geregeld. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Bruijn 17-10-2018 Via de website gekocht

Sympathieke helpdesk, administratieve organisatie mag beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Na enig zoeken op t internet uitgekomen bij keukenloods, puur op prijs. Omdat het bestellen in de webshop misging, heb ik gebeld en daar werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan. Na enkele vragen kon ik bij mijn eerste keuze blijven. De leverdatum hing echter af van hoe snel de fabrikant kon leveren. Dat bleek pas na drie maal bellen duidelijk. Zelfs de bezorgtijd werd pas een dag later bekend gemaakt dan beloofd. Allemaal geen halszaak, maar wel iets dat verbetering kan gebruiken. Bereidwilligheid aan de telefoon is groot en vriendelijkheid dito, maar het bezorgen kon beter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

R. Kuiper 17-10-2018 Via de website gekocht

Gewoon goede service

Algemene score

8,0
De scherpste prijs die ik heb kunnen vinden online en ook nog korting gekregen voor de afname van meerdere apparaten. Door een communicatie misverstand zou de bezorging later geschieden. Dit is opgelost door een spoedlevering. Wat ze daarin vergeten waren te vertellen is dat ze dan niet naar boven tillen en dat als ik de oude apparaten kwijt wilde ik deze op de begane vloer moest hebben. Kleinigheidje maar had wel verteld mogen worden. Aan de andere kant maakte de prijs dit zeker wel goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise 17-10-2018 Via de website gekocht

keukenloods is top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij kopen al jaren al onze inbouwapparatuur bij keukenloods. Prima site, duidelijke communicatie en het inbouwteam is vriendelijk en werken heel netjes. Enige minpunt was het lange wachten (3 weken) tot er een plekje was bij het inbouwteam. Dit was in de vakantieperiode/bouwvak. Waar wel eerlijk en helder over werd gecommuniceerd! En dit was de eerste keer dat het zo lang duurde, dus geen probleem!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P-kok 17-10-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Prima service

Algemene score

8,0
Goed advies van de medewerkers in de shop.
Snelle en vakkundige monteurs die het plaatsen van de inductieplaat hebben verzorgt.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A M 17-10-2018 Via de website gekocht

Tevreden!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en groot assortiment. Via de telefoon geven ze ook goede informatie. Ze werken ook mee als de montage geregeld moet worden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Lars 17-10-2018 Via de website gekocht

Goede service, duidelijk afspraken en kundig personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gevonden via internet en er blijkt ook een filiaal in de buurt te zitten waardoor ik de spullen ook kan afhalen. Maar daar het grote artikelen waren heb ik ze thuis laten afleveren, prima communicatie hierover met duidelijke afspraken over wanneer het geleverd werd. Van te voren werd er nog contact opgenomen over de inbouw koelkast om ervoor te zorgen dat deze inderdaad in de kast past.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie van Boven 17-10-2018 Via de website gekocht

Snel gewerkt door vriendelijke chauffeur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede informatie aan de telefoon.
Ook goed op de hoogte gehouden door hen, wanneer het product er zou zijn.
En daarna nog een goede monteur die snel klaar was, top dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Duco 17-10-2018 Via de website gekocht

Keurig op het aangegeven tijdstip geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor de Keukenloods omdat deze de door mij uitgezochte koelkast het goedkoopste kon leveren. Men checkte nog netjes of ik de goede had gekozen, met de waarschuwing voor de maatvoering. De levering was netjes. (al was het 07.00 uur dat de bel ging en de vrachtwagen(klep) ook gehoord is door de buren.., hihi) De oude koelkast werd al losstaand uit de keuken meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marianne 17-10-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De uitleg , de service alles was prima geregeld en keurig op tijd afgeleverd en geïnstalleerd !
Ook de nalevering !
We zijn zeer tevreden !

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rocks 17-10-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verhouding tussen de prijs en kwaliteit is uitstekend. En de levering was erg snel. Ik ben erg tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clarie 17-10-2018 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering van de stofzuiger was snel, en deze was goed verpakt.
De bestelling op de website ging makkelijk met een goede omschrijving van het product.
Ik vond de stofzuiger die ik wilde hebben voor de beste prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

T. L. 17-10-2018 Via de website gekocht

goede winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een goede winkel met een groot aanbod en heel gunstige prijzen.
Als je een vraag hebt word je snel geholpen door deskundige mensen. Er wordt echt mee gedacht.
Fijn is dat er geen verzendkosten zijn en dat de oude apparaten worden meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 17-10-2018 Via de website gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koos voor Keukenloods omdat zij deze uitstekende koelkast voor verreweg de laagste prijs konden leveren. De levering en de communicatie daarover vergde enig geduld, maar wat maakt dat uit als je nu weer jaren vooruit kunt!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 17-10-2018 Via de website gekocht

Gewoon doen wat is beloofd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke bediening, goede prijs en groot assortiment. Toestel bleek op dag van afhalen weer iets goedkoper te zijn geworden, dat werd door de klantenservice perfect afgewikkeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees den Hartog 17-10-2018 Via de website gekocht

Perfect geregeld en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website en snel geleverd kan niet beter.
Zondag besteld en maandag geleverd
Tijdens levering was ik niet op afleveradres chauffeur was zo vriendelijk om even op mij te wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 17-10-2018 Via de website gekocht

Keurig op tijd en ze doen wat ze zeggen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles zo als afgesproken. Prima geleverd op de afgesproken tijd en plaats en tot op de plek neergezet zoals afgesproken en oude machine weer meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patrick 17-10-2018 In de winkel gekocht
Zwaag nh

Goed geregeld, probleemloos volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een vervangend inbouw model koel/vries. Al snel werd een model geadviseerd qua maten en mogelijkheden. Bij bestellen bleek deze vervangen te zijn door een duurdere opvolger. Uiteindelijk kreeg ik de opvolger voor de prijs van zijn voorloper wat snel honderden euro voordeel opleverde. "we willen geen discussie, we willen dat u tevreden bent..."waauw dat had ik in jaren nergens meer gehoord! De montage en levering liet ik daarom ook door keukenloods uitvoeren. Dat project verliep precies volgens afspraak. Een keurige welwillende en technische monteur die in no-time de nieuwe set inbouwde en werkend opleverde. Een aanrader waar ik zeker weer terugkom! Keukenloods team bedankt, het is TOP!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 17-10-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Prima zaak, goede prijs

Algemene score

7,0
Prima zaak, bestellen en houden je op de hoogte van de vorderingen in het bestelproces, ook bij vertraging.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

L. Groeneweg 17-10-2018 Via de website gekocht

Goede telefonische bereikbaarheid en behulpzaam.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We kozen deze webshop omwille van prijs en snelle beschikbaarheid. Door de telefonische toezegging van de levertijd hebben we verder niet veel aandacht besteed aan de verdere bevestigingsmails. Daarin bleek te staan dat je dit levermoment zelf nog een keer moest kiezen en bevestigen. Dit heeft ons 3 extra dagen gekost voor dat we daar achter kwamen met alle frustraties van dien. Misschien eigen schuld maar toch is het verstandig daar de volgende keer daar wat meer de nadruk op leggen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wessel 17-10-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Geweldige service en personeel die verstand van zaken heeft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat beloofd is houden ze zich aan en dat zie je niet veel meer geven goede advies tevens geven een alternatief

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 17-10-2018 Via de website gekocht

Supergoed geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er wordt heel snel op mails gereageerd, ze denken goed mee en hebben een scherpe prijs.
Levering precies volgens afspraak, dus supergoed tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dwight 17-10-2018 Via de website gekocht

In goed overleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie website met scherpe prijzen. In goed overleg met de klantenservice uiteindelijk de goede vaatwasser gevonden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

j matze 17-10-2018 Via de website gekocht

goed geholpen ook telefonisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vriendelijk geholpen en het beloofde nagekomen zowel aan de telefoon als in de winkel in waddinxveen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Huub 17-10-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Levering volgens afspraak top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede winkel na telefoontje alles besteld en correct geleverd en geen aanbetaling of zoiets
Gewoon bestellen en bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Loes 17-10-2018 Via de website gekocht

Goede referentie over de Keukenloods!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs was goed ! Levering snel ! Duidelijke uitleg van het product ! Makkelijke website !
Weet niet wat ik nog meer moet zeggen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cb 17-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede overzichtelijke webshop. Er is veel keuze. De prijzen vallen erg mee. Leuke aanbiedingen zodat je nooit teveel hoeft te betalen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Tweepersoons huishouden 17-10-2018 Via de website gekocht

Artikel kon pas later geleverd, prima alternatief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kreeg bericht dat levering wasdrogervwas vertraagd, na enig overleg duurder gelijkwaardig product wel sneller geleverd voor dezelfde prijs

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Wessels 17-10-2018 Via de website gekocht

Goede shop met een enorme assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden door de buren hierop gewezen en waren verbaasd over het enorme aanbod dat men hier liet en vriendelijk en behulpzame medewerkers. Ook het kunnen afhalen van je product bij een winkel in de buurt was natuurlijk ook erg gemakkelijk. Top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MrNumber 16-10-2018 Via de website gekocht

Netjes geholpen en zoals belooft op tijd afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de prijs en snelle levering. Uitstekend geholpen door de klantenservice en komen hun afspraken na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArieK 16-10-2018 Via de website gekocht

Service ok - product Novy duur en past niet = slecht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

2,0
Een bewuste keuze gemaakt om dmv Novy flexibele ventilatiekoker een aansluiting te maken tussen Novy afzuigunit en ventilatiesysteem. Ondanks gegeven juiste maatvoering past de Novy flexibele ventilatie koker niet aan de unit en ook niet aan het ventilatiesysteem. Kortom een miskoop en een slecht product van Novy. Ondank de stipte levering van De Keukenloods erg ontevreden.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 17-10-2018

Beste ArieK,

Wat vervelend dat het product niet past. Om te zien wat er precies aan de hand is, mag je even wat meer informatie en foto's sturen naar service@keukenloods.nl. Wij zullen dan even met je meekijken!

Met vriendelijke groet,

Emma.

Reageer

Dj 16-10-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede fijne service. Na belletje, product gereserveerd, werd apart gelegd en mailbevestiging gekregen hiervan.
Bij t afhalen stond het idd keurig netjes klaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Alex 16-10-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling geplaatst en in eerste instantie een leverdatum gekozen. Deze leverdatum kwam ons niet uit, waarna wij in overleg met Keukenloods het product eerder geleverd kregen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hedwig Vigoureux 16-10-2018 Via de website gekocht

Zeer stipte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke informatie, gemakelijke bestelling en zeer vlotte levering! Betaling met pin was mogelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 16-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke shop en goed geholpen. Al veel eerder besteld en het kon op afroep geleverd worden. Zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies de Boer 16-10-2018 In de winkel gekocht
rotterdam

Goed gevoel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk ontvangen en geholpen. Omdat later de afwasmachine ook kapot ging zocht ik telefonisch contact voor advies voor een nieuwe machine. Heel fijn geadviseerd en de afwasmachine kon een dag later gelijk met de andere spullen geleverd worden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Theo 16-10-2018 Via de website gekocht

Goed advies en zeer nette inbouwservice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geadviseerd en geholpen om de juiste keuze van apparatuur te maken. Het vervangen en inbouwen van deze apparatuur in de huidige keuken werd door een zeer kundig en heel netjes gedaan door een zeer aardig en professionele monteur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wiersma 16-10-2018 Via de website gekocht

Dik tevreden??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima, makkelijk en goede artikelen tegen een lagere prijs dan de concurrent. Keuze uit bezorg dagen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dyonne 16-10-2018 Via de website gekocht

Snelle & goede service! Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super fijne en duidelijke website om je product te bestellen. Fijn dat je zelf de bezorgdag en tijd kan kiezen! Mijn product bleek uitverkocht te zijn, maar kreeg direct bericht voor een alternatief voor dezelfde prijs (alternatief was duurder)! Bezorger erg vriendelijk en ruim op tijd! Mocht ik weer wat nodig hebben, ga ik zeker het product hier bestellen! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Servaas 16-10-2018 Via de website gekocht

Goed advies en duideijke leveringsafspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de webshop contact gehad over welke vaatwasser zou kunnen passen.
Deze besteld na advies van Keukenloods en een leverafspraak gemaakt.
Levering was ook netjes op tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monteur Eric Verhaag heeft goed werk geleverd 15-10-2018 In de winkel gekocht
Drunen

Monteur Eric Verhaag goed werk geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Monteur Eric Verhaag van keukenloods is vandaag op bezoek geweest en heeft heel goed werk geleverd. Hij heeft de lade onder de keukenkraan voor mij speciaal op maat gezaagd en op mijn verzoek mooie opstaande randjes gezet. Hij is klantvriendelijk, netjes en denkt met je mee. Ook de ingewikkelde keukensiffon heeft hij in no time aangebracht. Bedankt! Mw. L. Apaydin uit Nijmegen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 15-10-2018 Via de website gekocht

Heldere terugkoppeling, goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Contact met medewerkers was zeer prettig.
Er werd goed meegedacht en de bestelling was supersnel verzonden!
Ik zou Keukenloods altijd aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 15-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, na bestelling is er een controle of de juiste inbouw apparatuur gekocht is. De afmetingen en manier van bevestigen worden gecontroleerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk Engels 14-10-2018 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede overzichtige webshop .en voor vragen gemakkelijk telefonisch bereikbaar. Hierbij een goede kennis van zaken.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Fgh 14-10-2018 Via de website gekocht

Goede service en doen wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hebben problemen gehad met onze magnetron en dat is goed opgelost. Vorige week een koelkast besteld en werd ook snel geleverd volgens afspraak.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Evert van Beek 13-10-2018 Via de website gekocht

Geweldig netjes in huis gezet.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hadden wat wij wilden hebben, en het werd bezorgt.
Zelf geen omkijken naar, Werd netjes geleverd.
Goeden prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tmmr 13-10-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service, duidelijke communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste wat besteld, goede prijzen, goede communicatie zowel per email als Telefoon, goede en snelle service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews