Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 18225 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2422 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tevredengebruiker1949 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goe ingerichte werkwinkel. Uitstekende klantgerichte hulp bij vragen.

Service
Mensen denken mee en komen bij je thuis meten.

Assortiment
Veel keuze mogelijk.

Aanbeveling
Goeie winkel, met ruim assortiment en uitstekende service.

Extra toelichting
Goede service ruime keuze en lage prijzen. Wat wil je als klant nog meer. Oude apparatuur wordt meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulien Jansen 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site

Service
Ik had nog wat vragen, mij werd een ander apparaat aanbevolen. Was duurder maar kreeg ik voor de dagprijs.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Absoluut, snelle levering, heldere afspraken. Zeer klantvriendelijk!

Extra toelichting
Zie hierboven! Ik kreeg de keukenloods ook aanbevolen via iemand anders. En zal dat zelf Ook doen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kanjers 23-06-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel is overzichtelijk en ruim opgezet

Service
Als je bestelling binnen is wordt er contact met je opgenomen en je kunt afspreken wanneer je het thuis bezorgt wil hebben

Assortiment
De keuze is reuze kan niet anders zeggen

Aanbeveling
Ik beveel hem van harte aan want wij hebben er een goede ervaring mee

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over de keukenloods in Hoorn. Kundig en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob Frikken 23-06-2015 In de winkel gekocht
Almere

Algemene score

7,0

Gemak
gekeken op website. Prijs was goed. Daarna naar keukenloods Zaandam om het fornuis te zien. Daar was de prijs 300,- hoger. Later bleek een verkeerd prijskaartje te zijn neergezet.

Service
fornuis wordt op de stoep achtergelaten. (165 kg) zoek het maar uit.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
prijstechnisch scherp. Deskundigheid Zaandam matig.
Verkoper te jong. Wist er weinig van.

Extra toelichting
Wanneer je handig bent, zeker ivm de prijs prima. Voorlichting kan beter. Op mijn vraag of een perilex schakeling voldeed, werd ja geantwoord. Bij navraag wegens het ontbreken van een schema voor perilex aansluiting, bleek voor dit type fornuis een 3 fase aansluiting nodig te zijn. Kosten totaal extra 700,-- Hadden ze wel moeten weten.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jansen Goirle 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website die zich ook eenvoudig laat doorzoeken.

Service
Heldere communicatie met duidelijk statusupdates van de order.

Assortiment
Zeer compleet

Aanbeveling
Het is mij goed bevallen en de prijs ook erg scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Beekmans11 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Koelkast kapot, even op de ipad, duidelijke site, 2 dagen later nieuwe koelkast in huis

Service
De service nog niet nodig gehad maar ik ga ervan uit dat die goed is.

Assortiment
Vele merken en artikelenm

Aanbeveling
Makkelijk te bestellen, snelle levering.

Extra toelichting
Gemak, ruim assortiment, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lub1979 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit huis kan je alles regelen. Zelfs met vragen tijdens het zoeken wordt je telefonisch snel geholpen.

Service
De medewerker denkt met je mee tijdens het telefonisch onderhoud en wijst je op een eventuele aanbieding van het product dat je wil bestellen. Prima gedaan.

Assortiment
Het assortiment is ruimschoots voldoende.

Aanbeveling
Ik ben prima geholpen tijdens mijn telefonische vragen over het bestellen van een inductiekookplaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke 51 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk.Je hoeft de deur niet uit

Service
Ze belde een half uur voor het bezorgd werd is heel positief

Aanbeveling
Ik vond het prettig

Extra toelichting
Ben dik te vrede.keurig afgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Chico2013 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Was vlug te vinden en overzichtelijk

Service
Werd goed geholpen en het product is goed en snel bezorgd

Assortiment
Ruime keuze ongeacht wat je zocht

Aanbeveling
Zal ik zeker doen en ook verteld ik hoe de service is

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bombardon 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bellen en je wordt meteen goed geholpen.

Service
Nog geen gebruik van hoeven te maken, maar......

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Aan alle bekenden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

creuwels 22-06-2015 In de winkel gekocht
in de winkel in Weert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
DE site is overzichtelijk , zodoende kun je thuis op je gemak uitzoeken.Wanneer je vragen hebt kunje online met de verkopers overleggen.

Service
De service is uitstekend. Er wordt gebeld wanneer het product in voorraad is en bij bezorging wordt alle verpakkingsmateriaal meegenomen.

Assortiment
Aangezien wij ons product graag hadden gezien voor de aankoop zijn we naar de winkel gegaan ,maar helaas was het er niet.Online kun je veel bestellen maar in de winkel is niet alles voorradig.

Aanbeveling
Wij kregen de naam van keukenloods van mijn schoonbroer.Dus wanneer iemand mij ernaar vraagt beveel ik jullie winkel van harte aan.

Extra toelichting
Deze beoordeling is van harte gegeven en ook oprecht gemeend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SandraKH 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het exacte typenummer en merk afzuigkap was goed te vinden. Toen deze uitverkocht was, werd er een goed alternatief geboden.

Service
De oude afzuigkap is zonder meerkosten meegenomen.

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
De communicatie verliep soepel en snel. Toen het bestelsysteem een steekje liet vallen werd dit heel snel opgelost door de medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Ben 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit huis bestellen

Service
Snel levering

Extra toelichting
Is min 3de bestelling bij keukenloods. Levering is super snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

R.Habing 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon de site makkelijk vinden bij Google en de website is overzichtelijk dus wat je zoekt is zo te vinden

Service
Heb nadat ik de bestelling heb gedaan via de website ook een afspraak gemaakt als het mogelijk was of de bezorger me kon bellen 10 min voor levering zodat ik kon zorgen dat ik thuis kon zijn en dat is ook netjes gebeurd ,afspraak dus nagekomen en daar hou ik van👍

Aanbeveling
Zou zeggen met deze mensen kun je netjes zaken doen indien ik weer wat nodig ben bestel ik weer bij de keukenloods een aanrader voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniël Borsboom 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzichtelijke site.

Service
Artikel was niet op voorraad, maar kreeg duurder artikel voor dezelfde prijs. Top!

Aanbeveling
Super service!

Extra toelichting
Heb nu voor de 3e keer iets besteld bij keukenloods. Altijd goede service voor een betaalbare prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R van Slobbe 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Juiste antwoord op mn vragen met n advies welke apparaten in aanmerking kwamen

Service
Apparaat stond snel klaar en werd mee geholpen bij het inladen

Assortiment
Ruim en alle top merken

Aanbeveling
Zojuist nog gedaan

Extra toelichting
Prima zaak met kundige mensen tegen de beste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gjvanbuuren 21-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Afspraken worden nageleefd

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Doordat de keukenloods mijn nieuwe koelkast voor een goede prijs snel geleverd heeft beveel im de keukenloods aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thieu Lammers 20-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website.

Service
Snelle en punctuele service voor wat betreft de levering en afhandeling van de bestelling.

Assortiment
Concluderende prijzen van de aangeboden producten en voldoende keuze in alle prijsstellingen.

Aanbeveling
Overzichtelijke website, concurrerende prijzen, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kerk22 20-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je moet wel even naar de showroom, maar dan krijg je ook echt uitgebreid advies en kun heel veel modellen in real life bekijken. Veel duidelijker dan dat je bij winkels kunt die alleen via internet verkopen.

Service
Wat betreft uitkiezen en bestellen ging het vlekkeloos. Op mijn opmerking achteraf over een fornuis kreeg ik niet direct, maar uiteindelijk toch een reactie en oplossing.

Assortiment
Ik wilde een fornuis dat én maar 60 cm breed was én toch mooi. Veel fornuizen van 60 cm vallen in de goedkope categorie en dat zie je er ook van af. Ik ben erg tevreden met het advies en de uiteindelijke keuze.

Aanbeveling
Helemaal prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m.j.roos3 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik ben heel tevreden.

Service
Ook heel prima.

Assortiment
Te kust en te keur.

Aanbeveling
Als ik tevreden ben wil ik het graag delen met andere.

Extra toelichting
Heel okee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Design liefhebber 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
lekker achter je beeldscherm uitzoeken en vergelijken, prima.

Service
netjes overlegd over bezorgtijd en prima op tijd bezorgd.

Assortiment
prima voor elkaar.

Aanbeveling
Goed en voor goede prijs, ruim assortiment.

Extra toelichting
zie bovenstaand.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Klaas100000 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk

Service
Prima

Assortiment
Prima

Aanbeveling
2e levering + montage, weer goed.

Extra toelichting
Goede webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EG Londen 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
webiste is gemakkelijk en ook goed per telefoon bereikbaar.

Service
Service is second to none. Echt fantastish. Richard van den Heuvel heeft zijn uiterste best gedaan om mijn bestelling vanuit Engeland op de dag dat ik in Nederland af te leveren op het afgesproken tijdstip.

Assortiment
Heel goed assortiment en goede merken.

Aanbeveling
Ik beveel de Keukenloods aan iedereen aan.

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffieleut Jess 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, snel een goed product gevonden.

Service
Telefonisch werd ik gelijk te hulp gestaan en binnen enkele minuten zelfs teruggebeld!

Assortiment
Ruim assortiment!

Aanbeveling
Alles was perfect geregeld. Snelle levering en zelfs de mogelijkheid om bij aflevering te betalen! Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Molenaar 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via de computer kan je gemakkelijk bekijken welke apparaten interessant voor je zijn. Daarbij kan je bij andere webwinkels de prijzen vergelijken. De Keukenloods neemt de laagste prijs over.

Service
Adequate reacties op vragen m.b.t. de gewenste apparaten, de verzending en de garantieregeling.

Assortiment
Het aanwezige assortiment bijv. bij de combi-ovens was voor de nieuwe types beperkt nl. slechts 1 model dat aanwezig was en 1 model dat nog moest arriveren.

Aanbeveling
Zie de opmerking bij "gemak" en
"service"

Extra toelichting
Ik vraag me af welke beoordeling hier moet genoteerd worden. Als u een eindoordeel bedoelt, kan ik aangeven, dat alles soepel, duidelijk en gemakkelijk verloopt. Wel moet ik aangeven, dat bij het herhaald onlinecontact met de medewerkers opvalt, dat zij - waarschijnlijk door de vele andere contacten - niet meer weten wie je bent en wat je besteld hebt en wat zij meegedeeld hadden, hetgeen toch een afstandelijke houding uitstraalt. Voor de relatie koper verkoper is het aan te bevelen dit zoveel mogelijk te voor-komen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

olijslager 19-06-2015 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed

Service
ze helpen goed

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
het wordt netjes, en op tijd geleverd

Extra toelichting
ze zijn netjes en vlot en goede uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco van Beelen 19-06-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel in Zaandam is ruim en je kunt er vrijwel alles bezichtigen.

Service
Uitstekende service, snel en goed contact via de e-mail. Gewijzigde wensen worden meteen in behandeling genomen.

Assortiment
Veel apparatuur aanwezig van verschillende topmerken dus je kunt makkelijk een keuze maken.

Aanbeveling
Heb verschillende mensen al deze winkel aanbevolen.

Extra toelichting
Geweldige winkel met zeer vriendelijk, behulpzaam en eerlijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miek1976 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis op de bank bestellen en bellen voor informatie. Super geholpen.

Service
Er was een kapotte combi bezorg, maar ze hebben hem keurig omgeruild.

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Goeie service, klantvriendelijk en snelle bezorging

Extra toelichting
Gewoon een goeie winkel met prima aanbod en service en de prijzen zijn heel aantrekkelijk!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SanAlex 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vandaag besteld en morgen in huis is ideaal.

Service
Oude vaatwasser werd meegenomen. Snelle levering. Prima dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

deerecindy 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is gemakkelijk, duidelijk en overzichtelijk.
Het bestelproces is uiteindelijk via een filiaal gegaan.

Service
Een aantal keer contact gehad via de telefoon en een keer in een filiaal langs geweest. Zeer klantvriendelijk geholpen.
De levertijden zijn prima, netjes op de hoogte gehouden. Ook een ander leveradres dan van tevoren was afgesproken was geen enkel probleem.

Assortiment
Alles wat wij nodig hadden zat in het assortiment, maar ze proberen eventueel producten te bestellen als het niet in het assortiment zit.

Aanbeveling
Veel producten aanwezig, duidelijke en goede website

Extra toelichting
Een topbedrijf! Personeel die weet waar ze over praten, goede website, ruim assortiment. Levering helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daniel jellema 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website en ik vond meteen wat ik wilde hebben

Service
Snel gebracht en monteur was zo vriendelijk om het meteen op zijn plek te zetten, bezorging ging vlekkenloos

Assortiment
Genoeg voor wat wij zochten

Aanbeveling
Beveel ik zeker aan, ze leveren wat ze beloven

Extra toelichting
We zijn super tevreden met onze Smeg fornuis/90cm/6pits en ook de bezorging was keurig binnen de afgesproken tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martha435 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Per telefoon goed bereikbaar en goede uitleg

Service
Meerdere producten besteld voor de keuken. Vooraf de voorraad laten nalijken in de fabriek en was in orde. Bleek toen ik belde waar de levering in zijn geheel uitgesteld omdat een product toch niet op voorraad bleek. Dat op zich was jammer maar kan gebeuren. Maar omdat de aannemer het ging plaatsen was zonder overleg erg onhandig.

Assortiment
Gevarieerd. Voldoende keus.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anne01985 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk en de omschrijving van de producten zijn helder geformuleerd. Ondanks dat ik er zelf geen gebruik van gemaakt heb is de optie om achteraf te betalen een hele klantvriendelijke.

Service
Ik had de wens om de bestelling op een andere dag te laten afleveren. Dat kon ik gemakkelijk aangeven via de extra optie bij de bestelling. Daarbij had ik een heel aardige en behulpzame bezorger die er geen probleem van maakte om de afwasmache in de gang te zetten i.p.v. na de eerste drempel los te laten.

Assortiment
Jullie waren de eerste website waar ik op uitkwam in mijn zoektocht naar afwasmachines en ik heb er direct een gekocht via keukenloods!

Aanbeveling
Prima service, fijne website en behulpzaam personeel. Daarbij meer dan redelijke prijzen voor de producten en service die jullie leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.E.J. Dikken-Rouwhof 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
besteld en volgende dag geleverd

Service
geen bijkomende kosten voor bezorgen en oude apparaat werd meegenomen

Assortiment
ruime keuze in allerlei prijsklasses

Aanbeveling
Snelle aflevering en goede prijs kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Snelle aflevering, thuis op je gemak iets uitzoeken. Betaling kon bij aflevering met pin of kontant. Oude apparaat werd meegenomen,

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

r.smit 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op het Internet is het heel genakkelijk te bestellen en anders via de telefoon . Alles Staat duidelijk omschreven , medewerkers aan de telefoon zijn zeer bereid willig om het een en ander uit te leggen

Service
Goed geholpen met het uitzoeken van een afzuigkap

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Zoveel keuze en prima levering !

Extra toelichting
Het was zeer moeilijk om de juiste afzuigkap te vinden , daar het een plafondunit moest zijn zonder motor en moest ook nog aan bepaalde afmetingen voldoen . Met hulp van medewerkers is dat gelukt . Zeer goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabrine de Goede 19-06-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan alles goed overzichtelijk in de winkel vinden. Ook op internet is het heel gemakkelijk om alle produkten te bestellen. Je heb er geen werk aan, het wordt gewoon gratis afgelverd.

Assortiment
Voldoende keuze van alles. Hebben ze het niet in de winkel dan kan je het gewoon bestellen.

Aanbeveling
De goedkoopste. Wordt goed geholpen. Niet opdringerig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mik HB 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en idd volgende dag levering

Service
Super, was klein mankement maar dat is verholpen binnen twee werkdagen zonder problemen .heel tevreden

Assortiment
Genoeg om te vergelijken

Aanbeveling
Geen klachten en we hadden een klein defect naar dát.werd zo snel verholpen dat we daar ook super tevreden over zijn.

Extra toelichting
Onze aankoop was snel afgehandeld, geleverd en vriendelijke mensen , ondanks klein defect is deze ook zsm verholpen , geen discussie maar erg vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam - 1948 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk online bestellen.

Service
moest heel snel een nieuwe wasemkap hebben

Assortiment
Hebben heel veel producten

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Donderdag een wasemkap besteld en kon deze na 4 werkdagen al afhalen1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perry Gruijters 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk

Service
magnetron was er niet meer maar voor dezelfde prijs een andere. toen stond de magnetron voor af te halen maar hebben ze hem dezelfde dag nog gebracht door een nette chauffeur

Assortiment
kan niet beter

Aanbeveling
iedereen !!!

Extra toelichting
Jullie zijn een super bedrijf en dit is echt niet om te slijmen want als het niet goed is zeg ik het ook. Top. Volhouden zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin121A 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Er werd eerlijk gezegd dat een koelkast makkelijk zelf aan te sluiten was. Dit was idd ook zo. Scheelde weer 100 Euro.

Assortiment
Ik vond dat er weinig keuze was in de winkel. Ik kon uit 4 koelkasten kiezen. Ook miste ik het merk Bosch. Ben wel tevreden met de koelkast die ik nu gekozen heb.

Aanbeveling
Goede service en goede prijzen. We kregen ook nog wat extra korting.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

wamaas 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke te overzien wat je keuze wordt, de prijs merk en model zijn goed te zien

Service
op zondag besteld en maandag in huis, kan eigenlijk niet sneller. Ook netjes in huis geleverd en oude mee genomen.

Assortiment
erg veel keuze tussen merk model en prijs, voor iedereen een keuze

Aanbeveling
Er zit altijd wat voor je bij en de prijs is ook nog eens goed, er is een erge snelle levertijd.

Extra toelichting
Alles is al gezegd ik mijn beoordelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

popern 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is zeer makkelijk te vinden.

Service
Veel informatie wat betreft levering.

Assortiment
Heel veel keus in merken.

Aanbeveling
Zeker aan een ieder die ik ken.

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een combi-oven en kwam terecht bij Keukenloods vanwege het merk en de prijs. Had een type op het oog maar toen ik deze wilde bestellen was er net een aanbieding om voor minder geld een duurder type aan te schaffen. Ik heb dit gedaan en ben zeer tevreden met deze oven. De levering was zeer snel en werd bezorgd in de aangegeven tijd. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Wessels 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Uitstekend en vakbekwaam

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Ruime keuze tegen billijke prijzen

Extra toelichting
Uitstekende service vakbekwame advisering en meedenkend berijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbert48 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig gewenste apparaat te vinden.

Service
snelle levering.

Aanbeveling
geen negatieve ervaringen. Tot nu toe alleen maar positief.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mhaakman 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Telefonisch contact gehad en meteen geholpen e

Service
Volgende dag geleverd

Assortiment
Genoeg keuze uit verschillende fabrikanten

Aanbeveling
Zeker weten zak ik deze aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam Maas 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ideaal zo vanuit je stoel besteld

Service
hartstikke vriendelijke mensen, niets te veel

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
heb hem al aan verschillende mensen doorgegeven

Extra toelichting
wij zijn hartstikke tevreden over onze geleverde vaatwasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam3002015 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewoon via internet of zelfs persoonlijke hulp

Assortiment
Bijna alle merken te koop

Aanbeveling
Gewoon een iedre die het horen wil

Extra toelichting
Grote keus, lage prijzen, iemand anders goedkoper, krijg je het ook voor die prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henk Cooper 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel de site raadplegen, keuze maken en bestellen .

Service
Telefonisch overleg gaf extra duidelijkheid over leveringstermijn

Assortiment
Meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
Ik kreeg de tip ook van een vriend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrie248 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het zoeken was gemakkelijk, er is voor elke prijsklasse wel iets te vinden. Maar het is helemaal gemakkelijk als je weet wat je wilt.

Assortiment
In elke prijsklasse is iets te vinden.

Aanbeveling
Aan iedereen aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo uit Gouda 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk website, snel alles gevonden.

Service
Prima geholpen in de winkel en alles volgens afspraak geleverd. Via de mail keurig geinformeerd.

Assortiment
Gevonden wat we zochten.

Aanbeveling
Goede rpijs, goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews