Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16929 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2200 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bianca85 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Duidelijke berichtgeving over de status van de bestelling en levering

Extra toelichting
Prima en snelle levering. Product netjes verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W. Elst 20-01-2015

Algemene score

3,0

Service
Levertijd zou een week zijn, op voorhand afgesproken met de leverancier, na een maand nog geen apparaat.

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
Men komt de afspraak niet na en hebben daarom geanuleerd.

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Scholten74 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle informatie duidelijk op de site te vinden.

Service
Mails worden snel beantwoord en telefonisch ook goed bereikbaar.

Assortiment
Ruime keuze in allerlei prijsklasse

Aanbeveling
Goedkoper en meer op voorraad dan andere winkels

Extra toelichting
Vlak voor kerst had onze oven het begeven, diverse zaken bezocht, maar geen 1 kon op korte termijn een simpele solo oven regelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Alewijn 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Bestellen gaat heel vlot. Alles wordt super netjes afgehandeld. Krijg netjes emails of beruchtjes. Netjes ingepakt thuis bezorgd en oude apparaten worden meegenomen. Het is de 2e keer dat ik bij jullie iets gekocht hebt en ben echt heel blij met jullie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soersa 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
een overzichtelijke site met duidelijke info en als je nog meer vragen hebt is de mogelijkheid om per telefoon deskundig advies te geven..

Service
Bij de eerste vaatwasser was er een probleem en is bijzonder goed opgelost,door gelijk de machine om te ruilen voor een nieuwe

Assortiment
ER is een ruim assortiment aanwezig en volgens mij is er voor iedereen en iedere portemonnee voldoende keuzemeogelijkheid.

Aanbeveling
Door onze ervaring met de keukenloods durf ik dit bedrijf bij iedereen aan te bevelen.

Extra toelichting
In de voorgaande vragen is het wel duidelijk waarom ik alleen maar goede dervaring met de keukenloods heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber48 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Je wordt opgemerkt in de winkel. Men vraagt wat de bedoeling is en zoekt mee met een keuze. Er worden probleemloos dingen opgezocht . Men is behulpzaam om mee te lopen naar de auto om spullen goed te kunnen vervoeren

Assortiment
In onze prijsklasse was niet overdreven veel keuze, maar ik heb toch nog een goede combinatie kunnen maken.

Aanbeveling
Ja, zeker wel op dit moment. De service is nu veel beter dan een aantal jaren geleden.

Extra toelichting
Een groot assortiment voor de moderne keuken. Ook voor starters interessant. Enkele jaren geleden waren de Boretti fornuizen ook in het assortiment. Die ontbraken nu.?zo ook de meer nostalgische keuken. Wat dat betreft is het assortiment wel wat verschraald

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

snowywhite 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
rustige sfeer ,ze gaven ons even de tijd om te kijken ,
voordat ze kwamen ,dit vinden wij wel fijn .
Prima geholpen goed advies ,tekst en uitleg gekregen .

Assortiment
keuze is voldoende ,hoe meer er staat mijn ervaring hoe moeilijker dat het wordt .

Aanbeveling
door de prijs en service die wij gekregen hebben zeker een aanbeveling om naar toe te gaan .

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Miliza 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kunt thuis op je gemak alles uitzoeken en online bekijken.

Service
wij werden keurig gebeld dat de apparatuur er was.

Assortiment
Alles wat wij nodig hadden was aanwezig.

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden met de afhandeling van onze bestelling.
en vertellen dit ook aan vrienden.

Extra toelichting
Zoals hierboven al aangeven. Wij hadden gekozen om de producten zelf te halen in Rozendaal. En werden daar goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hendriks Weert 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijk site en duidelijk!! Veel keuzes en ook in de winkel in Nederweert zeer klantvriendelijk en technisch veel info over het product! Mooie aanbiedingen.
Betaalwijze via chauffeur met pin is handig!

Assortiment
Veel assortiment op de site maar ook in de winkel! Geven goed advies.

Aanbeveling
Klant vriendelijk mooie prijzen en aanbiedingen!! En ook handig het brengen van het product precies op afgesproken tijdstip super!! Wij zijn heel tevreden zoals product en goede service!

Extra toelichting
Wij gaan zeker terug want er zijn nog wat we gaan nog kijken naar een nieuwe kookplaat die we al hebben gezien voor een mooi prijs! Geen spijt van de aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

woudsma 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en goed en vriendelijk

Service
zie bij gemak

Assortiment
was op voorraad

Aanbeveling
uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guidolammie 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Konden bestelling meteen meenemen uit voorraad.

Service
Bestelling werd door medewerker klaargezet en ingeladen.

Assortiment
Zeer ruime keuze in artikel waarnaar wij opzoek waren

Aanbeveling
Goede service, duidelijke uitleg en uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Zie bovenstaande punten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs47 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
eenvoudige keuze gemaakt uit groot assortiment.
Duidelijke website, eenvoudige betaalmethode, duidelijke bestelprocedure.
Keurig per e-mail en sms op d ehoogte gehouden van het bestel- en bezorgproces.Snelle levering. Klasse !

Service
Telefonisch contact gehad met medewerker Keukenloods. Deze heeft mij op zeer kundige wijze geadviseerd.

Assortiment
Zeer groot assortiment, met aantrekkelijke prijzen

Aanbeveling
Niets dan lof voor deze firma

Extra toelichting
Tot voor kort had ik niet van de Keukenloods gehoord. Ik werd opmerkzaam gemaakt door een kennis. Rondgekeken op de website mijn keuze gemaakt en besteld. Zeer snelle levering. En mijn oude koelkast werd keurig meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon Kerpershoek 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website en gemakkelijk artikelen te bestellen.

Service
Goede communicatie mbt aflevering. Daarnaast werd er snel en probleemloos geleverd.

Assortiment
Zeer uigebreid.

Aanbeveling
Ruime keus en scherpe prijzen.

Extra toelichting
Zie het voorgaande.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. van der Meij 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanachter je pc vergelijken en bestellen

Service
communicatie over wanneer op te halen en waar liet te wensen over, gebeld maar geen duidelijk antwoord

Assortiment
Keuze uit de meeste modellen, merknamen

Aanbeveling
overal een goede prijs, communicatie zou beter mogen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ko van Houten 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Telefonische bestelling verliep vlekkeloos. Betaling bij chauffeur ook prima en snel.

Service
Prima, snel en vakkundig geholpen door medewerkers. Afgesproken levertijd werd ruimschoots gehaald.

Assortiment
Voldoende keus in de prijsklasse die wij zochten.

Aanbeveling
Gezien het gemak van bestellen de terzake kundigheid van de medewerkers en de service zou ik deze winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Dis is een winkel die waarmaakt wat ze beloven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Een te vrede klant 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website overzichtelijk.
Ook in de winkel zeer overzichtelijk

Service
Een zaak die haar verantwoording neemt. Als het fout gaat. Het keurig uit zoekt en binnen een dag er op terug komt!!!!

Aanbeveling
Service, kwaliteit, klantvriendelijk.

Extra toelichting
Verander niets!! Ga op deze voet verder!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Kuijsten 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel besteld, verschillende betaalmogelijkheden

Service
toen de levertijd iets langer dan verwacht bleek, was het geen probleem een alternatief met snellere levering te kiezen, kosten konden worden verrekend indien nodig. ik koos voor wachten, maar de service van het krijgen van de mogelijkheid vond ik luxe!

Extra toelichting
Uitstekend bedrijf met ruime keuze, mogelijkheden en uitstekende service. levertijden prima, betaalopties voldoende. Geen enkele reden dus om niet voor keukenloods te kiezen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frlander 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Geen poespas. Eenvoudig betaling bij aflevering

Service
Tot nu toe alles OK. Geen gebruik gemaakt van service/after sales.

Assortiment
Breed assortiment. Sommige dingen goedkoop andere artikelen zeker niet goedkoop.

Aanbeveling
Tot nu toe alle afspraken punctueel nagekomen.

Extra toelichting
Op grond van het feit dat alle afspraken op tijd en prompt zijn nagekomen zeer aanbevelenswaardig. Gedurende de levensloop van het apparaat zal indien er zich problemen voordoen zal dat mijn uiteindelijk oordeel bepalen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ingrid_brooijmans 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
producten zijn eenvoudig te vinden en te bestellen.

Service
Binnen een uur na de bestelling kreeg ik een telefoontje om een bezorgafspraak te maken

Aanbeveling
uitstekende webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

12klaas33 19-01-2015

Algemene score

9,0

Gemak
Alles klopte

Extra toelichting
Goede telfonische afhandeling, afspraken worden nagekomen, vriendelijke nette bezorger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romana51 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijker kan haast niet.

Service
Snel contact en snelle service.

Assortiment
Voor iedereen zit er wel wat tussen.

Aanbeveling
Fijne site zou ik graag aan iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Als men weet wat men nodig heeft is uw site een geweldige aanwinst en makkelijk en snel afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gscholing 19-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
ik als digibeet heb heel gemakkelijk bij jullie geshopt

Assortiment
goed en ruime overzicht pagina,s goede omschrijving bij het product.

Aanbeveling
gezien de hele ruime keuze en de snelle levering.

Extra toelichting
heb u internet winkel hoog beoordeeld omdat alles vlekkeloos is verlopen en uw side heel goed en betrouwbaar overkomt.als ik weer witgoed aanschaf zal ik zeker jullie als eerste bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

anoniem010105 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gratis verzending en gelijk het oude apparaat meenemen, maakte dat wij uiteindelijk voor keukenloods hebben gekozen ipv een Ikea oven

Service
Ik belde ivm de actie waarbij keukenloods een actieprijs zou bieden voor een duurder alternatief. Toen ik geen alternatief zag, heeft de medewerker een scherper aanbod gedaan voor het model wat onze voorkeur had

Aanbeveling
Goedkoper dan de concurrent, gratis verzending en ophalen oude apparaat, prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

semmie1 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via internet

Service
Artikel besteld en via leveracier zelfs dezelfde dag nog aflever adres kunnen wijzigen. (Werk/thuis adres)

Assortiment
Niet op voorraad. Maar wel snel geleverd

Aanbeveling
Goed en niet te duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stella Hagen 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Apparaten zijn gemakkelijk op site te vinden, ook op merk. We hebben nog wel even telefonisch contact gehad met de winkel omdat we enkele vragen hadden. Deze vragen werden naar volle tevredenheid beantwoord. Men nam echt de tijd voor ons. Vervolgens bestellen: even je persoonlijke gegevens invullen, en klaar is Kees. Vervolgens ontvang je een bevestiging via ingevulde mailadres. Betaling was heel eenvoudig via pinnen aan de deur.

Service
Onze combi-magnetron werd op afgesproken tijd afgeleverd en oude werd zelfs kosteloos meegenomen. Top!

Assortiment
Prijs-kwaliteitverhouding is goed en er is een ruime keuze voor iedereen. We hebben afgelopen jaar diverse apparaten van onze inbouwkeuken vervangen en assortiment was altijd voldoende.

Aanbeveling
Goede keuze voor iedereen. Goede service en goede kwaliteit producten. Bovendien eerlijke prijs

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacobus Naaktgeboren 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Top service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Faber 19-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Procedure perfect geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vaperlex 19-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima site met veel info

Service
goede ondersteuning verzend traject

Aanbeveling
Niets mis mee

Extra toelichting
geweldige triply pannen gekocht, niet echt goedkoop maar een absolute aanrader voor inductie koken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pw. braspenning 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Keurig geholpen bij beschading

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

De bergjes 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Geweldig bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

an33 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
hebben kookplaat opgehaald

Service
alle vragen werden netjes beantwoord

Assortiment
niet te groot. kan wel besteld worden.

Extra toelichting
is makkelijk te bereiken ook telefonisch

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

resasrory 19-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een super Site. Veel uitleg.

Service
Gebeld ivm ander advies. Super service. Vlot duidelijk en erg klantvriendelijk.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Vanwege de snelle goede service zeker aan te bevelen !

Extra toelichting
Over alles erg tevreden. Service levering klantvriendelijk alles en dikke voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Szally 19-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijke website goed ingedeeld op maten, merken, energiebeoordelin enz.

Service
Heel goed en behulpzaam. Ik moest iets ruilen dat was geen probleem, zeer correct en vriendelijke te woord gestaan. Goede leverservice, toppie!

Assortiment
Natuurlijk ook gekeken op kieskeurig en andere sites en bijna lees was in het aanbod.

Aanbeveling
Had ik al gedaan voordat ik dit ging invullen, heerlijk als je tijd bespaard en als betalende klant wordt geholpen.

Extra toelichting
Zie boven - nogal stress met snelle verhuizing en gene keuken voor de kerst, is alles goed gekomen! Kan het bijzonder waarderen dat ik ook per telefoon even kan overleggen met mensen die de tijd nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.L. van den Oever 18-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is handig in gebruik, bestelling is eenvoudig te plaatsen.

Service
snelle reactie na bestelling, goede en tijdige informatie over levering en bezorging. Bij (telefonische) vragen wordt adequaat gereageerd.

Aanbeveling
zeer zeker,vanwege het gemak, snelheid en betrouwbaarheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Wu 17-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Een bestelling is zo geplaatst. En duidelijk vervolg process online te volgen.

Service
Snel antwoord op vragen van de klanten service.
Duidelijk aflever tijdstip van te voren gemeld +1.
Oude apparaat meegenomen na bezorgen van nieuwe.

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze.

Aanbeveling
Goed en duidelijk geholpen!

Extra toelichting
Goede zaken gedaan met deze jongens, zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ysbeer27 17-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig het juiste product te vinden met uitgebreide info over het product

Service
Netjes afgeleverd.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Lager gescoord omdat de klantenservice niet de waarheid spreekt

Extra toelichting
Goede ervaring met de website en aflevering. Klantenservice heeft ons gebeld dat de bezorging later zou komen (gehele dag voor niets thuis, dat kost mij ook inkomsten), en als reden: pech auto. Dat kan natuurlijk, maar de auto stond al de dag ervoor voor onderhoud in de garage en was nog niet klaar. Dat is op zijn minst niet netjes, want men wist dus ruim van te voren dat de chauffeur veel later zou komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansellen 16-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is zelfs voor digibeten te begrijpen. We
Konden ons produkt, Bosch diepvrieskast, zo goed bekijken. Betalingsmogelijkheden zeer divers. je hoeft zelfs niet vooruit te betalen. kan contant, pin en overmaken.

Service
keurig op tijd geleverd en netjes in de schuur geplaatst. alles zat goed verpakt. De chauffeur, zeer vriendelike jongen, heeft nog van alles uitgelegd voor het 1e gebruik. Het emailkontakt met hoofdkantoor verliep vlekkeloos. Ik kan dus niet anders als een tien geven.

Assortiment
We hebben uitsluitend via internet gereserveerd. we zijn dus niet in de winkel geweest.

Aanbeveling
we kunnen over de winkel niks zeggen, maar de webwinkel is zeer duidelijk en makkelijk in gebruik.

Extra toelichting
Ik heb ook nog naar klachten gezocht maar kon op Radar, Kassa en Klachten.nl niks vinden. wel positieve reakties op andere sites. Dit was onze eerste grote aankoop via een webwinkel, maar ik kan niet anders zeggen dan dat dit zeer goed bevallen is. Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

davinci5 16-01-2015

Algemene score

9,0

Gemak
Kookplaat eenvoudig via de site besteld.

Service
Duidelijke communicatie via bestelbevesting en bevestiging dat het bestelde gereed was om te worden afgehaald.

Extra toelichting
Ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verdonk ep 16-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
keuze maken via internet

Assortiment
produkten goed vergelijkbaar

Aanbeveling
wat gezegd wordt gebeurd
bv de levering is op de afgesproken dag en tijd

Extra toelichting
De prijs is goed

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Henk 649 16-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het is gewoon gemakkelijk zoeken op internet en bestellen

Service
makkelijke pagina en makkelijk te bestellen

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
het werkt gewoon makkelijk

Extra toelichting
het was gewoon goed zaken doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marianne43 16-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijk assortiment

Service
goed en deskundig advies bij aankoop

Assortiment
ruim voldoende keuzes

Aanbeveling
zeer vlotte levering
deskundige monteurs en
een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joriën 16-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zowel een internet shop als een winkel en alles voor de zelfde prijs,

Service
Binnen 24 uur geleverd en nog in de avond ook.
hierbij worden geen bezorgkosten in rekening gebracht en je kan zowel contant als met de pin betalen.

Assortiment
Veel keuze voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
Zeker,een scherpe prijs en goede service op korte termijn geleverd.

Extra toelichting
Na het vergelijken van internet van diverse prijzen kwam de keukenloods er het beste uit zelfs in de winkel nog iets goedkoper gekregen. Bezorging snel en op de afgesproken tijd, makkelijk betalen zowel pin als contant. Oude apparatuur wordt vanzelfsprekend ook mee genomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MartenAte 16-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site.

Service
Goede telefonische ondersteuning. Snelle levering.

Aanbeveling
Goede service en levering tegen zeer concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NellaBella 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het staat ruim en overzichtelijk in de winkel. informatie over de apparaten is goed te vinden, en het is handig dat je via je telefoon de QR-code kunt scannen.

Service
Het personeel heeft ons goed geholpen en geadviseerd. De jongeman was goed op de hoogte van de elektrische aansluiting van de apparaten.

Assortiment
Er was echt een ruime keuze in alle prijsklasse. Geen klagen.

Aanbeveling
De prijzen zijn beduidend lager en het gaat nog altijd op merkartikelen waarop garantie is. De service is goed. Het is dus een betrouwbaar adres om je keukenspullen te kopen.

Extra toelichting
Het is onze eerste ervaring met de keukenloods. Het is een prima winkel, met een ruime keuze in vele type artikelen. Wij komen graag nog een terug voor een volgende aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus008 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website is duidelijk

Service
Telefonisch makkelijk toegankelijk voor extra info.

Assortiment
Geen

Aanbeveling
nvt

Extra toelichting
Ruim assortiment tegen scherpe prijzen en vakkundig advies en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman.hndrk 13-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Gemak
Je moet eerst bellen voor de laagste prijs.

Service
In plaats van 1-2 dagen bleek de levertijd 2,5 weken. Ook nadat dit bekend was, bleef men adverteren met 1-2 dagen.

Aanbeveling
Meer dan 2 weken zonder koelkast is heel vervelend.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 14-01-2015

Beste Herman,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u te lang op uw koelkast heeft moeten wachten.

Helaas kan ik onder de naam Herman.hndrk geen order vinden in ons systeem.
Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg. Dan kan ik voor u uitzoeken waarom in uw geval niet de gewenste levertijd is behaald.

Ik hoor graag van u en nogmaals onze excuses.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Wim Lelystad 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede beschrijving vh produkt.
Goede website

Service
Afspraken over levering en montage worden keurig nagekomen.
Nette en vriendelijke monteur.

Assortiment
Zeer breed

Aanbeveling
Zeker aanbevelenswaardig!

Extra toelichting
Ben gewoon heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Costa 69 10-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
dichtbij snel besteld,betaald en geleverd

Assortiment
goed bereikbaar,goede voorlichting uitgebreide keuze

Extra toelichting
veel keuze,scherp geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan Heerink 10-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed kijk en vergelijkbaar

Service
Een voorbeeld voor de concurrentie.

Assortiment
Zeer compleet

Aanbeveling
Door tevredenheid, zeer goed te spreken.

Extra toelichting
Ik ben tevreden, ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marcske33 10-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Online gezien en in winkel besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews