Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17343 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2261 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dick van Dijk 20-02-2015 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles wat we wilde zien konden we zien, veel opstellingen van apparatuur.

Service
Door een fout van de leverancier was de afzuigkap bij aflevering defect. Ondanks dat het buiten de schuld van de keukenloods was binnen twee dagen een vervangende. Hulde Hlde.

Assortiment
Heel veel te zien in proefopstellingen waardoor je een reeel beeld heb.

Aanbeveling
Aan een ieder gewoon een super goed team met veel aandacht voor detail.

Extra toelichting
Zeker aan een ieder, de ontvangst het adviseren en de nazorg een goede keuze voor uw apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ORINX WESLEY 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijke keuze via interet.
Je kan de specificaties bekijken en prijzen vergelijken maar keukenloods is beslist de goedkoopste!

Service
Prima service!!
mails voor bestelling en verzending!
tip top!

Assortiment
Keuze uit een ruim gamma!

Aanbeveling
Keuze, bestelling, levering en betaling gebeurde supervlot en de waren zijn prima in orde en werken perfect

Extra toelichting
Keuze, bestelling, levering en betaling gebeurde supervlot en de waren zijn prima in orde en werken perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1102T 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is goed en duidelijk. Onderzoeken welk artikel je wil aanschaffen is snel gedaan

Service
Prima service ook de mogelijkheid om via keukenloods te laten instaleren is erg prettig.
Ook na bij telefonisch contact was de service zeer goed. De monteur werkte erg netjes en snel met een goede uitleg over het apparaat.

Assortiment
Erg uitgebreid maakt de keuze dus heel gemakkelijk

Aanbeveling
heb ik al bij meerdere kennissen gedaan deze hebben daar ook gebruik van gemaakt.

Extra toelichting
Ik zal zeker wanneer ik een aanschaf wil doen weer bij Keukenloods deze bestellen. Snel gemaakte afspraak voor levering. Prijs ook zeker lager dan bij andere keuken/winkel ketens. Bestelling via de web shop verliep zeer prettig en zelfs beter dan het bezoek aan een grote witgoed aanbieder. Moet binnenkort nog een ander apparaat aanschaffen en zal dit dan ook zeker bij Keukenloods doen. De omschrijving het product is volledig en komt overeen met onze ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabian van der Knaap 19-02-2015

Algemene score

6,2

Gemak
Ik heb er voor gekozen om het product in de showroom op te halen. Dit leidt uiteraard automatisch tot minder gemak

Service
Geen bijzondere service. Geen bijzondere aandacht. Niet slecht, maar niet bijzonder goed.

Assortiment
Redelijk wat keus (voor hetgeen ik nodig had) voor een redelijke prijs.

Aanbeveling
Goed spul voor een scherpe prijs

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Han van der Blij 19-02-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
op een goede positieve manier weinig afstand tussen verkoper en klant

Service
na diverse problemen te hebben met een Samsung vaatwasser werd deze probleemloos omgeruild voor een andere vaatwasser (ander merk)

Assortiment
ruim voldoende keuze uit verschillende merken en diverse apparatuur voor scherpe prijzen

Extra toelichting
aanbevelen reeds daadwerkelijk gedaan bij vrienden die ook direct geslaagd zijn voor een nwe vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke de Vries 19-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Ik wist precies wat ik hebben wilde maar dit was niet in een winkel bij mij in de buurt te koop. Dus heb ik dit via Keukenloods telefonisch besteld.

Service
Helaas was dit product ook niet op voorraad bij de Keukenloods. Ook bij de fabrikant niet. Ik moest 5 weken wachten! Maar ik werd keurig via de mail op de hoogte gehouden. De aflevering etc. verliep verder prima!

Extra toelichting
Het gemak en de service zijn prima! Ook was Keukenloods het goedkoopst! Bij een volgende koop zou ik eerst Keukenloods raadplegen!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Trijntsje60 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wilde weer graag een pelgrim en vond dit bij jullie

Service
bestellen en volgende dag al in huis

Assortiment
genoeg assortiment

Aanbeveling
gemakkelijk winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rakker 58 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede service

Extra toelichting
Opdracht goed afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guillermo65 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vandaag besteld, morgen geleverd en de oude koelkast wordt meegenomen.

Service
Je moet zelf een koelkast die breder is dan 60 cm. naar binnen transporteren. Ik snap dat dit te maken heeft met beschadigingen aan deurposten e.d. Misschien een optie om iets extra's te rekenen voor het alsnog plaatsen binnenshuis met eigen risico voor de koper mbt beschadigingen.

Assortiment
Wij vonden op jullie site wat we zochten. Het was moeilijk om een koelkast te vinden van het formaat 79/80 cm in een voordelige prijsklasse. jullie hadden dit wel. Wij zijn zeer tevreden.

Aanbeveling
Ruim assortiment. Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Laudamus12 19-02-2015

Algemene score

7,0

Gemak
Website is redelijk eenduidig, alleen komen sommige artikelen niet via een generieke zoekopdracht naar voren, dan moet je al een artikelnumer ingeven

Service
Levering en aflevering is gewoon goed en conform de toezegging op de site. Echter de opgegeven levertijd is niet die tussen bestelling en levering, maar tussen bestelling en levering aan Keukenloods. Dat is niet correct. Bovendien bleek in ons geval de levertijd nog twee weken langer te zijn. Dan wordt de toezegging van binnen 2 a 3 dagen in huis erg ongeloofwaardig.

Assortiment
Assortiment is breed en bevat recent op de markt gekomen artikelen.

Aanbeveling
Indien men weet wat men wil, ja. als advies en meedenken verwacht wordt, nee.

Extra toelichting
Keukenloods is een prima adres voor mensen die weten wat ze willen hebben tegen een concurrerende prijs. Dat is ook de doelgroep denk ik, en daar heb ik de beoordeling op geschreven.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Saskia Bruin 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke en overzichtelijke website

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden, ik was ook blij verrast dat ik gratis een upgrade kreeg van de afwasmachiene die ik had besteld! Dat is een leuke verrassing!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Kaats 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
mijn product was uitverkocht kreeg een duurder exemplaar. Klasse!

Assortiment
Heel ruime keuze in verschilklende prijsklasse

Aanbeveling
Goede service en super handig en snel

Extra toelichting
Ik ben gewoon zeer tevreden als ik weer iets nodig heb zal ik altijd naaar de keukenlooods gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. van der Kooij 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
's Avonds besteld. De volgende middag bezorgd

Service
Keurig afgeleverd

Assortiment
Er was een inbouwkoelkast voor handen die we ergens anders niet konden krijgen en die ons veel meer ruimte biedt dan de vorige koelkast had en dan ook nog voor een veel lagere prijs.

Aanbeveling
Goed assortiment, goede prijskwaliteitverhouding en goede service

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iltje 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Super snelle levering (volgende dag).

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Goede service, kwaliteit en levering .

Extra toelichting
Ben erg tevreden en zou zo weer iets bestellen bij keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth87 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen ging eenvoudig en snel, hoefde niet teveel menu's en pagina's te doorlopen.

Service
Hoewel de wokring vrij snel bezorgd werd, was het wel langer dan aangegeven (2 werkdagen was beloofd).

Assortiment
Voor zo ver ik dat kan zien een ruim assortiment met ook mooie merken.

Aanbeveling
Ruim assortiment, eenvoudig dingen bestellen en snelle levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bert Wouts 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bestellen via internet

Service
Vlot afgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

stefan callant 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
online kon ik het volledige gamma bekijken. bijkomende informatie voor het aansluiten van mijn gas kooktoestel kreeg ik via de online verkoper (telefonisch). mijn keuze was op die manier direct gemaakt en duidelijk. hetgeen ik hebben wou

Service
goede online service gekregen. duidelijke en informatie. die mensen hebben kennis van zaken.

Assortiment
keuze te over

Aanbeveling
is een absolute aanrader. je vindt er zeker je keuze. snelle en correcte levering.

Extra toelichting
Keukenloods is voor mij een absolute aanrader ! scherpste prijzen. heel goede online service (duidelijke en klare antwoorden, advies, voorstellen en oplossingen) gekregen. heel snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arfo4713 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website en makkelijk contact te leggen

Service
snel en vakkundig

Aanbeveling
Mijn 2e bestelling bij Keukenloods binnen 2 maanden, ditmaal een combimagnetron. Eerst emailcontact daarna even gebeld, duidelijke informatie en een goede prijs, zeer snel geleverd en gemonteerd. Dit is een zaak waar je echt met een gerust hart kan kopen

Extra toelichting
Mijn 2e bestelling bij Keukenloods binnen 2 maanden, ditmaal een combimagnetron. Eerst emailcontact daarna even gebeld, duidelijke informatie en een goede prijs, zeer snel geleverd en gemonteerd. Dit is een zaak waar je echt met een gerust hart kan kopen. Het enig wat nu nog kapot kan gaan in mijn keuken is de vaatwasser, ik hoop dat hij het nog jaren doet maar gaat hij kapot dan komt hij bij Keukenloods.nl vandaab

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A. Faltas 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Goede webshop, met concurrerende prijzen. Telefonische dienstverlening viel me qua vriendelijkheid en duidelijke informatie niet mee. Er zat een langere wachttijd op mijn bestelling en daar werd ik vervolgens via de mail wel perfect van op de hoogte gehouden. Product in goede orde ontvangen en zeer tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

molennieuw 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
prettig op ieder gewenst tijdstip bestellen en kiezen

Service
levertijd in goed overleg 2 keer veranderd, geen punt

Assortiment
keuze genoeg voor mij

Aanbeveling
afhandeling van alles en prijs kwaliteit verhouding heel tevreden over

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

y. van meel 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen telefonisch, en snelheid levering

Service
goede service, snelle levering

Assortiment
veel keus, veel merken

Aanbeveling
goede snelle service, goede afhandeling.

Extra toelichting
goede service, meedenkend, snelle levering. Prijstechnisch ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mila 47 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanaf je luie stoel kan je wat bestelen

Service
het word binnen afgeleverd en het oude afpraat nemen ze mee wat een serves

Assortiment
voor ieder een prijs voor een apraat

Aanbeveling
een perfecte aanrader alles is in puntjes geregeld

Extra toelichting
top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny thuis 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Uitgebreide, volledige productinformatie op de site

Service
Behalve digitale informatie ook aanvullende telefonische informatie te verkrijgen die extra aanvullend en adequaat is

Assortiment
Niet alle apparatuur voor de keuken is van alle merken te koop. Bijvoorbeeld koffiemachines maar van 3 firma's.

Aanbeveling
Goede correcte informatie en levering binnen de gestelde termijn en naar behoren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hendrik de Keijser 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen is makkelijk. Alleen aangeven op welke verdieping de bestelling moet worden bezorgd is vaag.

Service
Het telefonisch advies was zeer vriendelijk en duidelijk. De bezorging, door extern bedrijf, was professioneel. Bezorgers waren handig, snel en hadden respect voor de klant zijn spullen. Vriendelijke jongens!

Assortiment
Voldoende assortiment met zeer scherpe prijzen.

Extra toelichting
Keukenloods is de goedkoopste. De service en kwaliteit heeft hier niet onder te lijden. Aanrader!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

prosit 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Extra toelichting
Tevreden over de aankoop en de manier van afhandeling. We waren gericht op zoek naar een apparaat en hebben verder niet naar het assortiment gekeken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Arnoud79 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website gezochte materialen makkelijk gevonden.

Service
Vaatwasser welke ik gekozen had niet meer leverbaar, waardoor ik een andere en zelfs betere geleverd kreeg.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Goede prijzen, ruime keuze en vooral een hele snelle levering.

Extra toelichting
Goede prijzen, goed op de hoogte gebracht via een mail, makkelijke betaling, ruime keuze en vooral een hele snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

goes71 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de maatvoering (tekeningen) van elk apparaat is als informatie bij het apparaat op internet aanwezig. Dikke+

Service
goede info over levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

naampur 2980 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtige site.

Service
Via de helpdesk direct een antwoord op mijn vraag gekregen.

Assortiment
Na het uitzoeken van een vaatwasser een alternatief aangeboden gekregen die energie zuiger en goedkoper is.

Aanbeveling
Zeer zeker, assortiment is ruim voldoende, goede prijzen, snelle levering en je wordt continu op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Extra toelichting
assortiment is ruim voldoende, goede prijzen, snelle levering en je wordt continu op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2015 naam 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ging prima

Service
geen opmerkingen, alles vlot

Assortiment
ruime keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lady1995 19-02-2015 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijke website met relevante informatie over prijzen en installatiekosten alsmede over levertijden

Service
duidelijke afspraak vooraf met tijden die kloppen info via mail

Assortiment
het is voldoende en wat er niet is kan worden besteld maar er zijn zaken die nog beter zijn.de winkels zijn niet met een grote luxe uitstraling maar dat veracht je ook niet vanwege de prijsstelling

Aanbeveling
wi hebben een positieve ervaring.correct behandeld.alles uitgevoerd zoals afgesproken.

Extra toelichting
enigszins sceptisch waren we wel.werden keurig te woord gestaan.administratief klopte het ook.helemaal tevreden waren we toen de uitvoering perfect bleek.vooraf tijd afgesproken die bleek te kloppen.de installatie werd perfect uitgevoerd door enthousiast jong team.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

R. Snel 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een paar belletje en hij stond voor de deur.

Service
Goed geholpen aan de telefoon. En de indicatie van bezorgtijd goed doorgekregen en nagekomen.

Assortiment
Precies wat ik nodig had.

Aanbeveling
Voor een koelkast, een mooie prijs, en complete verhaal was goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René & Kasia 19-02-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ik had al eens een vaatwasser gekocht en laten inbouwen bij de Keukenloods een paar jaar geleden en dat was goed bevallen dus toen ik een combimagnetron nodig had dacht ik meteen aan Keukenloods.De Combimagnetron was elders 34 Euro duurder maar heb keukenloods gevraagd om in de prijs mee te gaan, dat was goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne H 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en eenvoudig via de website

Service
Vaatwasser paste niet in de nieuwe keuken, gratis een strip geleverd gekregen om hem alsnog wel te kunnen monteren!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alana1979 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zag snel en duidelijk wat ik zocht en kon vergelijken

Service
eerst gebeld en kreeg dat bij duidelijke informatie en de volgende dag de levering binnen een kort tijdframe

Aanbeveling
ja als je duidelijk en snel je spullen wilt hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B&N 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke bestelsite, afhalen op locatie zonder problemen op zaterdag

Service
Snelle afhandeling, updates over bestelling, snelle respons op email

Assortiment
Ruime keuze in veel artikelen

Aanbeveling
Tevreden over assortiment, bestelling, afhandelig en prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

conny07 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik vind jullie service geweldig. Jullie zijn ook heel meedenkend en proberen niet het duurste te verkopen wat ik heel prettig vind. Verder ideaal dat je wat je gekocht hebt zo op kunt halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inez Reijbroek 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
10 voor de heren van de montage. Verkeerde kleur geleverd. Binnen een dag werd goede kleur candy trio geplaatst. Met flesje wijn...Aardige monteurs die alles weer netjes achterlieten.

Duurde wel langer dan aangegeven voordat apparaat in voorraad was...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cees Collens 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het bestelling ging verrassend simpel en zo ook de betaling van het artikel. De bevestiging verliep snel.

Service
Levertijd snel en op schema.
Jammer dat voor artikelen naar de wadden extra betaald moet worden. Andere online leveranciers rekenenen geen extra kosten boven een vastgesteld bedrag.

Assortiment
Het grote assortiment zorgt voor voldoende keuze.
Prijzen zijn concurrerend.

Aanbeveling
Door de snelle afhandeling , grote keuze met betaalbare prijzen kan iemand anders ook zijn voordeel doen.

Extra toelichting
In het verleden en ook in het heden heb ik prettig gewinkeld bij de keukenloods.Prima service online maar ook persoonlijk goed geholpen door uw medewerkers..

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

loco1981 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk en bij de producten wordt voldoende relevante informatie gegeven. Daarbij is het plaatsen van een bestelling eenvoudig en makkelijk in gebruikt

Service
Ik kan niet oordelen over de service bij contact met de winkel, maar de afhandeling van de bestelling was erg goed en vooral erg snel.

Assortiment
Ik heb me gericht op 1 specifiek product, dus ik heb me niet erg verdiept in het totale assortiment. Voor het specifieke product was er een voldoende ruim assortiment

Aanbeveling
De apparatuur heeft interessante prijzen en daarnaast is er een snelle en goede levering. Dit zet aan om opnieuw te bestellen of dit door te vertellen aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nr 54 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vlotte afhandeling

Service
snel geholpen

Assortiment
goed

Aanbeveling
snel en eerlijk geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam dijkman 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Meerdere vestigingen

Service
Nette afhandeling

Assortiment
Groot sortiment

Aanbeveling
Gewoon een fijne zaak

Extra toelichting
Gewoon een fijne zaak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. van Gellekom 18-02-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goed, we werden direct door een medewerker geholpen en bij levering van de goederen werden de oude goederen meegenomen

Assortiment
Ja, er was voldoende keuze en de prijs was wat wij verwacht hadden.

Aanbeveling
We werden goed geholpen door de medewerkers en de levering aan huis was perfect.

Extra toelichting
Volgens ons is alles perfect geregeld, dus wat wil een mens nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patje petatje 18-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk te vinden.

Service
Maak je keuze makkelijk door goed advice en/of alternatief.

Assortiment
Genoeg keuze indien niet voorradig goed alternatief met zeer gunstige prijs.

Aanbeveling
Vriendelijke mensen die hun beloftes waarmaken en nakomen.

Extra toelichting
zie boven. Netjes (gratis) thuisgebracht en oude mee retour genomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrit 03 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snelle levering makkelijke site, telefonisch contact ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ben kuster 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk online te vinden , en makkelijk en snel telefonisch bereikbaat

Service
snelle levering / montage, een snelle handeling bij een correctie die uitgevoerd diende te worden

Assortiment
heel veel

Aanbeveling
goede ervaring, en niet duur.
wat wil je nog meer

Extra toelichting
een kookplaat binnen 5 dagen geleverd, en gemomteerd op een moment dat het mij uitkwam, ik ben er heel blij mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peer vd B 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie stoel met hulp van de winkel ,alles kunnen kiezen

Service
Alles supernetjes afgewerkt en op tijd geleverd, keurig verpakt en compleet

Assortiment
grote keuze uit verschillende merken

Aanbeveling
Als iets goed bevalt is het meestal door mond -op- mond reclame

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AMT 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Achter de computer alle producten goed bekeken en via een duidelijk bestelformulier bestellen. Vlak voor afleveren met Ideal kunnen betalen.

Service
Kwam tot de conclusie dat ik op de af te leveren datum niet thuis zou zijn, gebeld werd prima te woord gestaan en de datum aangepast.

Assortiment
Uitgebreide keuze van afwasmachines.

Aanbeveling
Goede service.

Extra toelichting
Prima service, klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonned36 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online besteld de volgende bezorgd. En via email ontving ik hoe laat de levering was

Service
Goed en snel geleverd.

Assortiment
Ruime keuze in vaatwassers

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J Hendriks 5 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
werd via de chat snel geholpen was alleen niet duidelijk dat e ook kan chatten via de site

Service
vrijwel op en top geregeld

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
omdat ik zeer tevreden ben over
mijn eerste bestelling

Extra toelichting
al met al zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2132 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is erg overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.

Service
Alles is volgens afspraak verlopen.

Assortiment
Ruime keuze in wat we zochten.

Aanbeveling
Omdat de service goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews