Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jm 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig

Service
Ik werd zeer netjes geholpen na vraagstelling

Assortiment
Veelkzijdig

Aanbeveling
Verdiend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

André 14-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Zeer vriendelijk personeel met goed advies

Assortiment
Zeer veel keus in alle merken

Aanbeveling
Alleen positieve ervaringen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke Bodlaender 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Fantastische telefonische uitleg, zeer prettig personeel.
Dit is de 2e ervaring met Keukenloods en ik ben er ontzettend blij mee.

Service
Zeer aardige monteur; gezellig, goedlachs en voorzichtig met de spullen

Assortiment
Genoeg te kiezen

Aanbeveling
zie bovenstaande; Heb zelfs al reclame gemaakt!

Extra toelichting
Wat betreft het leveren, zou ik proberen om gerichtere tijden aan te geven zodat de klant een maar 1 a 2 uur vrij hoeft te nemen ipv een dagdeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staijen 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kwam snel via vergelijker op deze wegshop terecht. Overzichtelijk productaanbod & uitleg

Service
Telefonisch contact voor bestelling (wilde nog wat zaken vragen). Zeer behulpzame medewerker. Zelfde dag nog gebeld voor afspraak. Monteurs waren er op tijd. Zeer vriendelijk ook en netjes

Aanbeveling
Zeer positieve ervaring gehad met alle aspecten van dienstverlening

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alkmaar 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel goede service !

Service
Snelle reactie alternatief duidelijk !

Assortiment
Heel ruim en goed van prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 14-03-2016 In de winkel gekocht
Watergang
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Naast de webshop ook 3 filialen waar je een groot assortiment hebt en advies kunt krijgen

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling en levering. De levering en montage waren prima!

Assortiment
Zeer ruim assortiment en inderdaad de laagste prijzen (met garantie)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel keuze uit toestellen, op voorraad! snel geleverd (binnen 24 uur!!)

Service
Koelkast geleverd binnen 24 uur! super! en oude koelkast mee terug genomen.

Assortiment
Veel keus uit diverse apparatuur, in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen,.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chantal 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel het product gevonden en goede prijsstelling.

Service
Snelle en goede levering.

Aanbeveling
Goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Prins 14-03-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Kennis en ervaring

Assortiment
Voldoende keuze in diversen merken

Aanbeveling
Ruimtelijk snelle bediening en vriendelijk personeel

Extra toelichting
Zeer vakkundig geinstalleerd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is overzichtelijk

Service
Prima. Snelle en adequate antwoorden

Assortiment
Alles wat ik zocht, was voorradig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Truijens 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De vaatwasser die ik op het oog had was niet beschikbaar. Telefonisch een andere gekozen, die prima bevalt.

Aanbeveling
Levering en montage precies als afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick De Bruyn 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Al veel artikelen besteld
Kan bellen met klantenservice als iets niet duidelijk is.

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Heb al veel besteld goede service snelle levering. Heel tevreden.

Extra toelichting
Voor keuken apparaten en toebehoren is keukenloods.nl een geweldige site.Geweldige service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gpals 14-03-2016 In de winkel gekocht
Veendam.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk,ruim,ongedwongen.

Service
Prima uitleg.

Assortiment
Ruim voldoende voor ons.

Aanbeveling
Ruime winkel,ruime parkeerplaats,koffie staat klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j broeren 14-03-2016 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
staan voor je klaar en nemen de tijd

Service
bij ons ging het niet zo goed met het aanrecht blad maar dat word verholpen er word een nieuw besteld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud Vader 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen was een fluitje van een cent en pin-betalen bij aflevering/installatie ook.

Service
Zeer deskundige medewerkers die precies inspeelden op onze vraag. Zelfs een fotootje vroegen om beter te kunnen adviseren.

Aanbeveling
Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding - aan iedereen aan te bevelen.

Extra toelichting
Installatiemedewerkers werkten snel, kundig en zeer netjes. Alle lof!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schreurs 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gebruiksvriendelijk

Service
goede terugkoppeling

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mira 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
je moet toch je eigen huiswerk doen

Service
Vragen over producten worden correct afgehandeld

Assortiment
Ook Gaggenau te koop!

Aanbeveling
Ik score altijd bij Keukenloods. Ben klant sinds 2006

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

KenL 14-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Werkt eenvoudig en is overzichtelijk

Service
Prima service waar we wellicht ook niet helemaal gebruik van hebben gemaakt, dus in verband met de onbekendheid een 7.

Aanbeveling
Gewoon prima in orde.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Henk en Geertje Zeller 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Hoef de deur niet uit....en kan op mn gemakje zoeken wat ik nodig heb

Service
Hele vlotte service s'avonds besteld.....volgende dg in huis

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
Goed en zeer vlotte levering.

Extra toelichting
Echt een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kunt alles makkelijk vinden en een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

eric 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima, goed te zoeken wat ik nodig had. Misschien nog betere opties maken op producten met elkaar te vergelijken mbt opties

Aanbeveling
had ergens anders een betere prijs gevonden maar wou toch graag bij keukenloods bestellen, prijs werd aangepast

Extra toelichting
melding over aflevertijdstip kwam pas in loop van dag dat afgeleverd werd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 14-03-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke indeling

Service
Aandacht, maar ook ruimte zelf rond te lopen. Nette behandeling. Fijn.

Assortiment
Doelgericht oo vaatwasser uit, rest even kort bekeken

Aanbeveling
Goede service en assortiment. Bereikbare locatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Adrie Kenter 14-03-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
We werden vrij gelaten in het uitzoeken nadat we werden begroet door medewerker.
Als we vragen hadden stond hij ons bij.

Service
We werden goed geholpen, kregen antwoorden op op onze vragen en kregen advies over de apparatuur.

Assortiment
Keuze is enorm,we zijn voor alles geslaagd.
En dat voor een redelijke prijs.
We zijn tevreden tot nu toe, moeten alles nl.nog uitpakken daar we nog met verbouwing bezig zijn.

Aanbeveling
Jammer dat ze aan het verbouwen waren.

Extra toelichting
Er werd je niets opgedrongen, de keus was aan ons. Vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk artikelen te vinden met duidelijke informatie

Service
Keurig op tijd melding betreffende leverdatum en op juiste tijdstip afgeleverd door transporteur. Netjes ook dat er even telefonisch contact op werd genomen.

Assortiment
Voor ons voldoende keus voor wat wij nodig hadden

Aanbeveling
Goede "ease of doing business".

Extra toelichting
Goede en correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 14-03-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Combinatie webshop met bezoek van winkel werkt prima.

Service
Installatie ging uitstekend.

Assortiment
Via webshop is aanbod zeer ruim.

Aanbeveling
Voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michael 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het is makkelijk online bestellen en je hoeft de deur niet uit.

Aanbeveling
snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Cor 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Handig voor grote keuze welke machine en prijzen.

Service
Door operatie aan mijn hand kon de machine na overleg nog eerder bezorgd worden. Top.

Assortiment
Keuze uit vele merken en type machines goed te vergelijken

Aanbeveling
Uit ervaring met eerdere aankopen bij de keuken-loods verloopt de bezorging soepel en correct
Ben zeer tevreden.

Extra toelichting
Voor ieder aan tebevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Selina 14-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
De site is erg duidelijk

Service
Je wordt met betrekking tot de levertijd slecht op de hoogte gehouden van je bestelling, maar als je zelf contact zoekt wordt je netjes geholpen

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

WelKom aan Tafel 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik had in eerste instantie moeite om mijn item te vinden: het kostte erg veel "bladeren" om bij het gewenste artikel te komen

Service
gebeld met de "hulplijn" en binnen een paar minuten de aankoop kunnen regelen: de helpdesk medewerker wist zelfs direct te benoemen wat ik de vorige keer besteld had en vroeg over die bestelling belangstellend door!

Assortiment
veel te veel: je kan bijna niet kiezen!

Aanbeveling
ik zou een tien gegeven hebben als de website makkelijker te doorzoeken zou zijn geweest...aan de andere kant: dan had ik niet zo'n leuk contact gehad met de verkoper :)

Extra toelichting
erg klantvriendelijke verkoper, meedenkend in oplossingen en budget!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rien 14-03-2016 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
verstand van zaken en snel geholpen

Service
goed

Assortiment
Had een groter assortiment verwacht

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mik 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima on line afhandeling

Service
Prima online afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Verheggen van Gog 14-03-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk per auto te bereiken en een winkel zonder obstakels

Service
uitstekend geholpen door vakbekwaam en vriendelijk personeel

Assortiment
grote keuze in gewenste apparatuur

Aanbeveling
op basis van prijs , kwaliteit en klantvriendelijkheid

Extra toelichting
fijn zo een winkel in de buurt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en duidelijke website

Service
Komt afspraken prima na

Assortiment
Volop keuze uit verschillende type en merken

Aanbeveling
Prima webwinkel die zijn afspraken na komt keuze genoeg heeft en betaalbaar is voor iedere portemonnaie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Opmeer 14-03-2016 In de winkel gekocht
Opmeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Kreeg goede uitleg na telefonisch contact

Assortiment
Ruime keuze uit diverse prijsklasse

Aanbeveling
Vol lof

Extra toelichting
Ga binnenkort nog een keramische kookplaat bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenlood 14-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
goed

Service
goed

Assortiment
goed

Extra toelichting
nee, ik vind goede Service, ze dingen ook aan de mensen die het minder hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
in de webwinkel voldoende foto's bij producten.
fijn dat ook de inbouwmaten er reeds bij genoteerd staan, en volledige omschrijving van de producten.top

Service
je belt en krijgt direct antwoord, geen getob met " ik zal mijn collega even vragen"

Assortiment
veel keuze in soorten en merken

Aanbeveling
gewoon goede web winkel ( wij zijn niet in de fysieke geweest) met veel keuze, goede service, snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig online bestellen, duidelijk overzicht.

Service
Heldere communicatie, snel geleverd, prettig contact met monteur, keurig ingebouwd.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Eigenlijk geen aanmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RC 14-03-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Inbouw koelkast besteld die 2 dagen later geleverd zou worden. In de winkel direct betaald voor het gemak. Bleek achteraf niet op voorraad te zijn. Geen probleem, kreeg mijn geld terug. Toch voor een ander gegaan en is ook direct geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel Dingemans 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Chat met medewerker werkt fantastisch en snel juiste informatie beschikbaar.

Service
Snelle levering en correcte bezorger.

Assortiment
Meeste merken uit vorraad leverbaar

Aanbeveling
Snel attent en correct en scherpe prijs,wat wil je nog meer mijn liefje?

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bij de coenekoop 14-03-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles staat zeer ordelijk en netjes en bij soort opgesteld, is daardoor overzichtelijk en goed toegankelijk, zelf voor rolstoel gebruikers.
Er is goed over de indeling nagedacht.

Service
Niets is te veel gevraagd, duidelijke antwoorden op onze vragen.
Er wordt zelfs meegedacht aan oplossingen.

Assortiment
Zeer veel verschillende merken, veel keuze.

Aanbeveling
Dit keer geen 10 i.v.m. ligging, je moet een brug over en bij het weer invoegen op de weg even iets doorrijden om te keren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid van der Bend 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik wist wat ik zocht en kon het product snel vinden!

Assortiment
Jullie bieden gevarieerd aan!

Aanbeveling
Snelle service, product was de andere dag in huis. Ook via email werd ik op de hoogte gehouden over de verwerking en verzending.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Angelique 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles beschikbaar wat je nodig hebt voor keuken. Zolang je weet wat je wilt kun je alles vinden en volgens mij hebben jullie ook een goede vraagbaak service.

Service
Tussentijds geïnformeerd over je bestel status. Je kunt goede afspraken maken over levering (dag en tijd). Snel antwoord wanneer je een vraag stelt via email.

Assortiment
Zie vraag 1.

Aanbeveling
Prijs, service, gemak is uitstekend. Producten zijn kwalitatief meer dan goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bakkie 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je meldt je en het gevraagde komt snel naar je toe

Service
Zie. Boven

Assortiment
Wat wij nodig hadden was er na aantal dage n

Aanbeveling
Gewoon go ed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jo merkelbach 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Even bellen en je krijgt het juiste advies

Service
Afspraak gemaakt voor inbouw en ook dit ging perfect

Aanbeveling
Alle gemaakte toezeggingen werden nagekomen. Heerlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Jullie hebben meerdere merken.
Dan kun je ook een passend advies geven aan een klant.

Service
Helemaal top.
Van elke stap in de bestelling krijg je een mail.En afspraak is afspraak.keurige aflevering en afster-sales.

Assortiment
Hoeveel merken wil je in een winkel zien?
Keukenloods heeft er heel veel.

Aanbeveling
Wij hebben al meerdere mensen aangegeven dat je eerst bij de keuekloods moet kijken voor een mooie prijs maar vooral voor een zeer goed advies.Daar heb je voor je nieuwe keueken echt nodig.

Extra toelichting
Vooral zo blijven.Voor ons was het een perfecte ervaing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en vakkundig.

Service
Correcte levering

Assortiment
Alle bekende merken in het arsortiment.

Aanbeveling
Makkelijk, snel, goede prijs en kwaliteit.

Extra toelichting
Super leverancier met een goede website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margot 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keukenloods heeft een duidelijke webshop

Service
Mijn bestelling was niet leverbaar, dus kreeg ik een luxere uitgave voor de zelfde prijs!!!

Assortiment
ruime sortering

Aanbeveling
Heb al meerdere apparaten gekocht bij keukenloods, waar ik zeeeer tevreden mee ben

Extra toelichting
Een aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle producten staan netjes op de website vermeld met alle benodigde informatie. Ook makkelijk vergelijken.

Service
In de avond besteld en volgende dag direct netjes afgeleverd aan huis !

Assortiment
Alle merken zijn te vinden en te vergelijken op de website.

Aanbeveling
Keurige levering en makkelijke bestel procedure.
Ook bij extra vragen direct de juiste persoon aan de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaplan 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te bestellen zonder koppijn

Service
Alles duidelijk en je krijgt tijdig een bericht zonket wordt je opgebeld

Assortiment
Groot assortiment waarin veelal alles beschikbaar is

Aanbeveling
Prijs van producten in deze winkel zijn ideaal in vergelijking met andere keukenartikel winkels.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik liep snel door het bestelproces heen, alles was heel duidelijk.

Service
Perfecte service, snelle respons op mail.

Assortiment
Ruim assortiment!

Aanbeveling
Super tevreden. Strakke prijs tegenover concurrenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews