Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pieter 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke webwinkel

Service
Tijdens de bestelling al aangegeven welke dag ik graag geleverd wilde hebben, dit is meteen verwerkt en kon gelukkig ook.

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen, in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
Goede en snelle mailcommunicatie. Er wordt ook geleverd wat je bestelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RH 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is erg overzichtelijk, de producten zijn makkelijk te vinden. Waarbij de uitleg over de producten duidelijk is.

Service
De service is uitstekend, de klantenservice is goed te bereiken en geeft deskundig advies. Ze denken mee in alternatieven of helpen je zoeken naar het juiste product.

Assortiment
Assortiment is goed! Veel keuze in verschillende prijsklassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ml 21-10-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel prettig

Service
medewerker zeer behulpzaam, doet veel moeite ondanks bijna sluiting tijd

Assortiment
je kunt bijna alles kopen

Aanbeveling
goede assortiment, prettige medewerkers

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klein 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de bestelprocedure is heel makkelijk en duidelijk in informatie over levering en product.

Service
Ze komen hun woord na. Ze bellen en mailen netjes. En staan je goed te woord

Assortiment
opde site voldoende keuze in merken en type. Als het porduct er niet is wat je hebt besteld , krijg je een vervangend beter/nieuw type zonder bijbetaling.

Aanbeveling
De webshop winkel is gewoon super goed. We hebben hier ook gekocht omdat een kennis ook zeer goede ervaring heeft met keukenloods.nl

Extra toelichting
De plaatsing van het apparatuur is ook netjes gebeurt. Nette man die zich voorsteld en die voorstelde om alle oude spullen weer kosteloos mee temen. Hoef je het zelf ook niet aftevoeren. TIP!! Er zit maar 1 rooster in voor om de pizza te bakken. Deze kun je makkellijk via BCC op site of winkel bij bestellen. Zijn zeer makkelijk want ze zijn uitschuifbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 21-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Veel keuze in de specifieke kleur die we wilde. En daarbij gewoon 2 klikjes en achteraf contant betalen was zeer plezierig

Service
We moesten kijken of alles in orde was terwijl we midden jn verbouwing zaten en ik oersoonlijk dat liever 2 weken later had gedaan

Assortiment
Veel antraciet kleuren

Aanbeveling
Prima shop

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Corine 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten worden duidelijk omschreven en kunnen zelfs met elkaar vergeleken worden.

Service
Verkoper wist goed uit te leggen welk model het beste geschikt was voor onze wensen en ruimte in de keuken.

Assortiment
Alle gangbare en kwalitatief hoogstaande merken zijn te verkrijgen, maar ook voor de kleinere beurs nog genoeg aan keuze.

Aanbeveling
Fijne website, voldoende keuze en razendsnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk bestellen

Service
Vijf goed geïnformeerd over de bestelling en levering

Assortiment
Prima

Extra toelichting
Goede ervaring ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer overzichtelijk en getailleerde website

Service
men deed er alles aan om informatie in te winnen over de leveringstijd.

Assortiment
je keuze er gewoon bij zitten

Aanbeveling
gewoon niets over te klagen, goed = goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Th van Eert 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel makkelijk via internet

Service
mooi op de afgesproken tijd netjes afgeleverd

Assortiment
pressies wat ik wilde hebben

Aanbeveling
zeer tevreden netjes te woord gestaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard 20-10-2015 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede service en niet moelijk doen en goed advies

Service
prima in orde

Assortiment
oudere model magnetrons zijn er bijna niet te vinden wegens inbouwmaten

Aanbeveling
voor de rest is de winkel in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

H Boonstra 20-10-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling in de winkel Veendam en tevens in een later stadium ook nog iets telefonisch besteld, in beide gevallen uitstekend geholpen.

Service
Zie gemak

Assortiment
Grote keuze uit magnetron en hete luchtovens voor de inbouw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicklet 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site. Handig bestellen en bezorg afspraak te maken

Service
Besteld en door privé omstandigheden moest de bezorgdag verplaatst worden. Maar ik kreeg een nummer waar ikzelf mijn bestelling moest verplaatsen. Maar de bezorgddienst was zeer flexibel. Top

Assortiment
Veel keus in alle prijsklassen!

Aanbeveling
Snelle en goed service. Goed prijzen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

peter middel 20-10-2015 In de winkel gekocht
veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eerste indruk is vaak de beste .. warm en vertrouwd

Service
je word netjes aangesproken zodat je je op je gemak voeld

Assortiment
de keuze vond ik wel reuze ..

Aanbeveling
ik geef een 8 want dat is wel erg veel ..

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van den brink 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vandaag besteld morgen in huis

Service
Goede levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goede levering, prijs en keuze

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel Machielse 20-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker overzichtelijk, verscheidene keukenopstellingen en veel apparatuur te bezichtigen.

Service
Meerdere malen langs geweest om apparatuur te bekijken en altijd goed geholpen.

Aanbeveling
Kundig personeel wat de tijd voor je neemt

Extra toelichting
Wij bevelen keukenloods zeker aan bij vrienden en zullen bij volgende aankopen ook zeker weer aankloppen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Is gewoon duidelijk en eenvoudig te volgen

Service
Levering klopt. Goede meldingen vooraf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel overzicht van alles wat ik zocht!

Service
Ik vond het artikel elders goedkoper maar Keukenloods bood hetzelfde artikel zelfs voor een lagere prijs!

Assortiment
Ik kon kiezen uit meerdere modellen met zeer duidelijke omschrijving waardoor je zeer overwogen een keuze kan maken

Aanbeveling
We kregen het artikel voor een lagere prijs dan elders en het werd zeer vlot en keurig verpakt afgeleverd

Extra toelichting
De service was zeer vlot en erg klantvriendelijk. Ook via de mail was de correspondentie erg snel en duidelijke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gangi 20-10-2015 In de winkel gekocht
ganderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
We werden netjes behandeld en diegene di ons hielp wist precies waar over praten ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

motten 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, veel keuze. Geen 10 omdat sommige apparaten die worden aangeboden eigenlijk niet meer leverbaar zijn. Dit zou duidelijker moeten worden vermeld.

Service
Snelle helpdesk, kundige mensen aan de telefoon.

Assortiment
veel keuze. Geen 10 omdat sommige apparaten die worden aangeboden eigenlijk niet meer leverbaar zijn. Dit zou duidelijker moeten worden vermeld.

Aanbeveling
Ik heb hier al twee keer een keuken ingericht, meer motivatie lijkt me niet nodig voor mijn positieve beoordeling!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick Tevreden 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk zoeken en vergelijken.

Service
Keukenloods belde zelf dat zij de levertijd onacceptabel vonden. Deden een alternatief voorstel dat inhield voor dezelfde prijs een duurdere machine en de volgende ochtend kwart over 7 afgeleverd. Dat noem ik KLASSE

Assortiment
Ruime sortering, genoeg keus

Aanbeveling
Dik tevreden, kan het iedereen aanraden!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima assortiment en duidelijke informatie

Service
Er werd prettig meegedacht in bezorgtijd i.v.m. verhuizing. Heel fijn!

Assortiment
Prima, maar men kan natuurlijk nooit alles aanbieden wat er op de markt is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Markus 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
perfect

Service
niets op aan te merken

Extra toelichting
ik heb geen op of aanmerkingen alles is perfect verlopn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruno 20-10-2015 In de winkel gekocht
Almere Buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te vinden met ruime parkeergelegenheid.

Service
Uitstekende service. Dame tilde zelfs de kookplaat naar mijn auto. Top.

Assortiment
Ruim voldoende aanbod.

Aanbeveling
Vriendelijke hulpvaardigheid ondanks de verbouwing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Troeter 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet besteld, dus super makkelijk

Service
Werd netjes op de hoogte gehouden wanneer de levering zou komen.

Assortiment
Gevarieerd aanbod.

Aanbeveling
Zou deze winkel zeker aanbevelen. Dit vanwege assortiment en lage prijzen ten opzichte van andere aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smeg 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kreeg een goeie uitleg.
Duidelijk advies over het plaatsen

Service
De service erg goed nadien gevraagd of alles klopte.
Vragen via internet snel en duidelijk beantwoord.

Assortiment
Heel veel keus vooral op internet. Duidelijke beschrijving erbij

Aanbeveling
Ruime keuze netjes genoeg tijd nemen voor advies

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Baars 20-10-2015 In de winkel gekocht
Watergang
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
We konden eerst rustig rond kijken

Service
Goed

Assortiment
Genoeg om een keuze te maken

Aanbeveling
Rustige en nette winkel en goede uitleg over de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fred 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel geholpen

Service
vriendelijk geholpen

Assortiment
groot

Aanbeveling
goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
We hoeven er niet de deur voor uit. Ruime keuze.

Service
Voldoende. Makkelijk bereid voor advies etc. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ruud 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snel alle antwoorden op mijn vragen gekregen ,zowel via de mail,als via een persoonlijk gesprek

Assortiment
Veel keus, met een goede prijs

Aanbeveling
Zou ik zeker aanbevelen

Extra toelichting
Ik dacht dat ik een storing had met het apparaat. De volgende dag stond er al een monteur van Siemens op de stoep,geregeld door Keukenloods Het bleek een gebruikersfout te zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 20-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke webwinkel. Met goede zoekmachine zodat je snel wegwijs bent in de grootte keuze

Service
Ongekende service voor een bedrijf van dit formaat en zulke lage prijzen. Zowel telefonisch als via de mail zo goed geholpen dat dit de doorslag gaf om in Zaandam de xxl winkel te bekijken.

Assortiment
Via de webwinkel zie je door de bomen het bos (bijna) niet meer. Wat een keus!

Aanbeveling
Ik kan echt geen minpuntje bedenken. Vanaf het zoeken op internet. De telefonische hulp, hulp via mail, de medewerkers in de winkel tot aan het bezorgen en inbouwen toe. Allemaal top!
Deze service zou je alleen nog maar verwachten van een klein dorpswinkeltje maar dan met heel andere prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn goed te vinden, ook op basis van typenummer, prijs en waardering. Webwinkel oogt fris en overzichtelijk.

Service
Snelle reactie bij vragen en vooral een snelle en duidelijke afhandeling van de bestelling. Bij het afleveren van het bestelde artikel werd het defecte apparaat netjes meegenomen.

Assortiment
Door het ruime assortiment ook veel keus in apparaten in verschillende prijsgroepen. Zodoende is er voor iedere portemonnee een prima apparaat te vinden.

Aanbeveling
Prima online-winkel om keukenapparatuur bij te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo velsink 20-10-2015 In de winkel gekocht
keukenloods gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vakkundig geadviseerd

Service
snel en duidelijk

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
goede parkeermogelijkheid
goede service

Extra toelichting
tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roberto 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzichtelijk internet.

Service
Chauffeur bracht en zette de koelvriescombinatie op de juiste aangewezen plek. Top

Assortiment
Groot en goed assortiment en goed te vergelijken.

Aanbeveling
Het kan altijd nog en nog beter, vandaar de 9

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Huismans 20-10-2015 In de winkel gekocht
Duiven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles op de site te vinden.

Service
Snel en netjes geholpen.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Goed en snel geholpen, apparaten zoals afgesproken op tijd geleverd.

Extra toelichting
Was een beetje huiverig dat de combi-magnetrons niet op tijd geleverd zouden worden, dit is gelukkig goed gekomen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Michalis Afrathianakis 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
via chat met een medewerker alle informatie gekregen die ik nodig gat plus een extra 100 euro korting!

Service
snelle levering, pinnen bij levering!

Assortiment
een nogal moeilijk te verkrijgen koelkast van Samsung via deze site besteld!

Aanbeveling
Top winkel! het beste prijzen on-line, een duidelijke site en snelle levering. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E v Rijn 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke site

Service
Bij mijn keuze werd een alternatief aangeboden welke uiteindelijk beter en goedkoper was

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
maandagmiddag besteld; dinsdagmiddag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E v Rijn 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke site

Service
Bij mijn keuze werd een alternatief aangeboden welke uiteindelijk beter en goedkoper was

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
maandagmiddag besteld; dinsdagmiddag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Wolfs 20-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De verkoper heeft voldoende aandacht aan ons besteed en een correcte uitleg over de apparaten.

Service
Telefonisch afspraak was prima! En een snelle service 👍

Assortiment
Had veel keuze in de winkel en prijs is schrikwekkende laag!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vos 20-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim en overzichtelijk

Service
Goede hulp en advies

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Binnen de branche behoort keukenloods tot de beteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Graus Piet 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk van thuis uit alle opties bekijk en vergelijkbaar.

Service
Mijn voorkeur toestel bleek niet meer voorradig, het personeel bekeek mijn voorkeur en bood een ander vergelijkbaar toestel aan.

Assortiment
Je vindt er gewoon alles wat je nodig hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Online invullen e klaar is keez

Service
Zaterdag besteld dinsdag in woensdag in huis

Assortiment
Alles wat je hebben wil x 5

Aanbeveling
Prima winkel. Lekker snel en niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo van der Putten 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima te vinden wat je zoekt.

Service
niks op aan te merken

Assortiment
niet alles aanwezig, maar prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van Burg 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, waar makkelijk het juiste product op te vinden is.

Service
Duidelijke updates m.b.t. de levering en voorraad.

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Vooral de duidelijke communicatie over de order status is plezierig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rogier Bekker 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Redelijk overzichtelijke site

Service
Goede toenadering hoe het produkt verloopt via de mail

Assortiment
Kan altijd meer produkten

Aanbeveling
Goede afhandeling en het product had geen schade

Extra toelichting
Enige min puntje: Hele matige uitleg om de afzuigkap te monteren ( slechte beschrijving en stappenplan )

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Thomas van Houten 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website met alle relevante informatie.

Service
Duidelijke afspraken. Aanmelding van aflevering via sms en e-mail. Perfecte levering en inbouw van apparatuur op afgesproken tijdstip.

Assortiment
Ruime keuze van alle bekende merken.

Aanbeveling
Dit was een eerste contact. Prima ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel en Sylvia 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
altijd goed te woord gestaan, steeds de beste prijs gemaakt waardoor zij de goedkoopste zijn.

Service
Netjes contact opgenomen voor het afleveren en alles netjes afgeleverd.

Assortiment
groot assortiment met een duidelijke site.

Aanbeveling
erg tevreden over het hele proces

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Lemmers 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Na mailcontact goed geholpen met mijn keuze

Assortiment
Misschien zelfs wel te veel keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elisabeth 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, ruim assortiment

Service
Ondanks er een levertijd was van ruim EEN week heeft Mario het kunnen regelen dat er binnen 2 dagen de wasmachine voor mij klaar stond! Super service😄

Assortiment
Ruime keuze ook bij de aanbiedingen

Aanbeveling
Meerdere malen bij de keukenloods een electrisch apparaat besteld, tot op heden alleen maar pluspunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FT 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Eenvoudig bestellen, maar wat onduidelijke codering op de site waar je je bestelling kunt volgen.

Service
Het beelk niet mogelijk om het product in een fysieke winkel te laten bezorgen om de kleur voorafgaand goed te bekijken. Alternatief (aangeboden) was om via internet te bestellen en als het niet goed is, te retourneren. Het is jammer dat deze mogelijkheid niet werd geboden.
Overigens vriendelijk en behulpzaam personeel bij online helpdesk en fysiek in de winkel bij afhalen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Martin en Carina 20-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gevonden via de site en bezocht in de winkel dus je hebt al een idee en informatie voor je daadwerkelijk gaat kijken en kunt zelfs checken of producten op voorraad zijn.

Service
Perfecte service van de medewerker, rustig en behulpzaam en met kennis van zaken.

Assortiment
Alles wat we wilden zien of weten was beschikbaar

Aanbeveling
Ik zou niet weten wat je nog meer te wensen hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews