Keukenloods
Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Dit was voor mij de eerst aankoop bij de keukenloods en is zeer goed bevallen.
Een quooker kraan besteld inclusief montage. Goede communicatie en bevestiging middels mail. Concrete afspraak gemaakt en op de hoogte gehouden van een kleine wijziging in montage. Prima geregeld.
Prima ervaring. Via de app wordt er goed meegedacht of je wel alles goed geregeld hebt voor de aanschaf. Enige aanmerking is dat de prijs afgeschermd wordt en dat je daarvoor moet bellen. Daar hou ik niet van.
Fantastisch product gekocht, levering keurig volgens track & trace , zelfs telefonisch benaderd dat ze onderweg zijn/waren.
Wij hadden heel snel een nieuwe keuken nodig. In de showroom in Veendam afspraak gemaakt, de volgende dag konden we terecht. Prima geholpen, goed geadviseerd, een verkoper die meedacht, en een week later werd de keuken afgeleverd. Niets dan lof voor deze heel correcte gang van zaken!
Duidelijke website, ruime keuze, goede orderafhandeling/communicatie, nette levering.
Snel gevonden voor een goede prijs. Prima installatie door vriendelijke monteurs die ook keurig alles opruimden.
Eerst al een inductiekookplaat hier gekocht en nu een vaatwasser. Prima service en snelle bezorging. Wel een klein foutje op de website, er stond resttijd projectie bij dit model vaatwasser, maar dat bleek niet zo te zijn.
Eén van de weinige winkels die het product dat ik zocht op voorraad had en tegen een concurrerende prijs. Bovendien vond - ondanks de drukte met bezorging rond de jaarwisseling en middenin een lock down - de bezorging heel snel plaats.
De winkel is een specialist en heeft ervaring in keukens .. Ze voorzagen me van informatie via e-mail en via sms over de leverdatum .. De levering was binnen vijf minuten van tevoren en de installatie gebeurde nauwkeurig en snel .. Dus ik koos het uit alle winkels.
Goed geholpen, goed advies en de door mij verkeerd bestelde quooker werd gewoon omgeruild was geen probleem.
Wij zijn zeer tevreden over Keukenloods, ruime keus, goed advies, zowel online als telefonisch, snelle levering binnen de aangegeven tijd en prima service bij aflevering.
Duidelijke website, scherpe prijs en vliegensvlug. Vandaag besteld, morgen in huis. Kreeg vanzelf het nieuwere model geleverd, niet eerst bellen/overleggen wat weer extra tijd kost. Keurig op de hoogte gehouden van de bezorging en heel precies aangegeven hoe laat ik de bezorger kon verwachten. Kortom, alles volgens verwachting en geen nare verrassingen.
Snel contact, zowel actief per telefoon als per mail. Geen onnodig gedoe, duidelijke en transparante communicatie.
Prima bedrijf, goed geregeld en goede adviezen mooi apparaat
Voldoet aan alle verwachtingen
Goede site, duidelijke keuze kunnen maken. Goede prijs en de levering ging heel vlot. Klantenservice is ook heel goed bereikbaar.
Telefonisch prima advies gekregen. De aflevering was correct en snel. Ik ben tevreden over de apparatuur en de levering.
Supertevreden mbt aanbod, bereikbaarheid klantenservice en de uiteindelijke levering van de keukenapparatuur voor onze nieuwe keuken!
Het aanbod van keukenapparatuur sluit volledig aan bij onze wensen en bij de huidige tijd.
Vlotte bestelling en levering ondanks Corona , bestelling was zoals beschreven
Bestelling en levering verliep zeer vlot. Besteld type van het product, een aanbieding, was niet meer leverbaar. Het geleverde apparaat is de opvolger. Meerprijs een stuk hoger. We kregen echter dit model geleverd voor dezelfde prijs als de aanbieding. De nogal kwetsbare inductieplaat was perfect verpakt en kwam zonder beschadiging bij ons aan. Werkt voortreffelijk. Kortom van bestelling tot plaatsing en werking geen enkel minpunt, dus een welverdiende tien!
Ik heb een Inbouw afzuigkap besteld. Deze werd Snel geleverd, was goed verpakt, en had een goede prijs
Artikel is van goede kwaliteit en werd netjes op tijd afgeleverd door vriendelijke medewerker. Niets op aan te merken.
prima voorlichting en levering. plaatsing volgens afspraak en kundig. Niet te beroerd om naar ander probleempje te kijken.
De goederen zijn duidelijk omschreven en voldoen zeer zeker aan de verwachtingen. Prima personeel, open en zeer deskundig op het gebied van de apparaten behorende in een keuken.
Ondanks de vervelende coronatijd konden we onze combi-magnetron netjes op de afgesproken tijd afhalen.We zijn er erg blij mee.