Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Zwart 21-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
goede service, meteen e-mails, vriendelijk, behulpzaam en geduldig

Aanbeveling
klantvriendelijk

Extra toelichting
nee alles prima verlopen, geen klachten, kon niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valentin 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk om te bestellen

Service
Getelefoneerd en goede en juiste info gekregen

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel. Een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Burggraaff 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
kiezen, klik en klaar

Service
snel en juist geleverd

Assortiment
van alles te koop

Aanbeveling
als je weet wat je moeten, is Keukenloods de beste!

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnaud M 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is overzichtelijk ondanks de enorme keus. Makkelijk onderverdeeld in overzichtelijke rubrieken. Keuze criteria zeer uitgebreid. Makkelijk te bestellen met hele snelle orderbevestigingen.

Service
Men doet wat men belooft in een zeer kort tijdsbestek. Snelle en correcte levering.

Assortiment
Zeer ruime keus in alle kwaliteits en prijscategoriën

Aanbeveling
Snelle levering en pas betaling met mobiel pinapparaat. Geen poespas. Gewoon goed en goedkoop. Dit is de derde keer dat ik bij Keukenloods koop en een vierde keer gaat er zeker komen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Kleijn 21-10-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mkkelijkzoekem overzichtelijke winkel, aardig personeel

Service
zie boven incl levering op afspraak

Assortiment
ruim voldoende keuze uit de diverse productgroepen

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ED 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site. Makkelijk contact

Service
Snelle reactie op vragen via mail.

Assortiment
Bijna alles is te krijgen

Aanbeveling
Super service, Super assortiment, Super Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere en overzichtelijke site, zeer klantvriendelijk behandeld.

Service
Goed begeleid naar mijn aankoop en bij plannen van bezorging

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjo van Gorp 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, snel en betaalbaar.

Service
Prima betaal mogelijkheden.

Aanbeveling
Voor elke beurs. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JvdK 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is goed toegangkelijk en duidelijk.

Service
De service is fantastisch, het niet voorradig zijn van de bestelde vaatwasser, werd een uitgebreide en duurdere machine geleverd voor dezelfde prijs

Assortiment
Deze winkel heeft een ruim assortiment, dus ruim voldoende keus

Extra toelichting
Ik kan iedereen deze winkel aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stanley 21-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Werd goed geholpen

Assortiment
Er was veel keuze, voor ieder wat wils

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jac 21-10-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam zo
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Prettige verkoper met goede tips

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik ben er prettig geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos Nuijten 21-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke site en zeer deskundige bediening door X die ik al ken.

Service
Snelle levering en montage.

Assortiment
Altijd ruime keus (ik was al klant bij Kookwereld)

Aanbeveling
Gewoon goed en zeer uitgebreid, stuur al jaren mensen er naar toe

Extra toelichting
gewoon doorgaan. (zorg wel voor goede aftersale

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 21-10-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruim opgezette showroom overzichtelijk met koopjeshoek

Service
naar het zoeken van een kookplaat en spoelbak werden we prima en vakkundig geholpen en direct een bestelling gedaan.We werden via mail keurig op de hoogte gehouden wanneer goederen werden geleverd.

Assortiment
ruim assortiment,en niet op voorraad binnen 5 werkdagen geleverd.

Aanbeveling
Een 10 klink misschien hoog,maar alles liep probleemloos en naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 21-10-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb de aanschaf gedaan in de winkel, maar als prettig ervaren.

Service
Vrijdags gekocht en op maandag al thuis bezorgd.

Assortiment
Voldoende keus en overzichtelijke opstelling

Aanbeveling
Goed binnenkomen.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Freek 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het keuze proces was zeer eenvoudig

Service
er werd een ander model geleverd dan besteld maar we zijn zeer tevreden over de vervaning

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Al eerder bij de keukenloods gekocht en ook nu weer zijn we erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

nicolaas anthonius 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk kiezen vanuit je huiskamer

Service
keurig aangemeld wanneer ik de zending kon verwachten

Assortiment
enorm ruime sortering en concurerend

Aanbeveling
weet geen eerlijke verbeter punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 21-10-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In de winkel bestelling gedaan dus dat is altijd makkelijk

Service
Prima service ,goede uitleg .lekker kopje koffie erbij

Assortiment
Er was genoeg keus

Aanbeveling
Werd in de winkel prettig geholpen ,ondanks dat het druk was

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

George Neperus 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ff surfen en een belletje en je weet alles!

Service
Goed geholpen in pre sale en after sale

Assortiment
alles wat je denkt te willen is er wel

Aanbeveling
klantvriendelijk, gemak, snelheid en service.

Extra toelichting
jullie hebben mijn vetrouwen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub Vogelezang 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, snelle levering

Service
Levering op de afgesproken tijd, mogelijk om oude apparaat retour te geven

Assortiment
Ruime keus in de beoogde prijsklasse.

Aanbeveling
Levering en financiële afwikkeling was 100%. Duidelijke bijgevoegde informatie waardoor het installeren vlot verliep

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zaandam 21-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
vriendelijk, behulpzaam, geduld, snel e-mails

Aanbeveling
kan niet anders zeggen, dat het kopen en de hele afwikkeling van ons gasfornuis La Germania erg goed is verlopen

Extra toelichting
nee, helemaal geen klachten, gewoon prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Beltzer 21-10-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruim van opzet,assortiment overzichtelijk.Tijdens ons bezoek was men welliswaar aan het verbouwen doch wij hadden een goede indruk van de winkel.

Service
Toen wij onze naam noemden aan de charmante medewerkster kregen wij een blijk van herkenning.
Wij hebben in het verleden 2 keukens bij de firma gekocht.

Assortiment
Wij waren niet uit op een keuken doch onze interesse ging uit naar een vaatwasser.Wij zagen diverse typen en het verdere assortiment deed ons ook versteld staan.

Aanbeveling
Goed assortiment en goede prijzen.Als men internet afstroopt ziet men hoe goed Keukenloods in de markt ligt.

Extra toelichting
Onze keuken is nu ruim 11 jaar oud.Als er in de toekomst apparaten de geest geven (wij hopen dat dit nog lang op zich laat wachten)komen wij graag weer bij u buurten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

familie van der wal 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
online thuis bestellen.
een duidelijke website.
geen fratsen

Service
op de afgesproken tijd bezorgd.
nieuwe apparaat op de plek gezet.
oude apparaat meegenomen.

Assortiment
genoeg keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
ja, 10 zou te gek zijn want dan valt er niets te verbeteren!!!!
p.s. ik zou niet weten wat!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

de Vries 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en handig.

Service
In bijkeuken afgeleverd, ondanks hoge opstap buitendeur.

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Gemakkelijk, snel en redelijke prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van Dijck 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij de producten staat een duidelijke beschrijving

Service
De bestelling is zeer netjes afgehandeld.
Werd op tijd op de hoogte gebracht van tijdstip levering en ook met mijn wensen werd rekening gehouden.

Assortiment
Voldoende keus. Meer hoeft niet want dan zie je door de bomen het bos niet meer

Aanbeveling
Gewoon zeer tevreden. Binnenkort willen we onze keuken aan gaan passen en ik zal zeker hier op deze site kijken voor apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank B 21-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam

Algemene score

7,5

Gemak
Alles rustig bekijken niet steeds een verkoper in je nek

Service
Prettig

Assortiment
Weinig keus gas op glas kookplaten daarvoor naar de importeur gegaan

Aanbeveling
Bij aflevering via de winkel liep het e.e.a niet goed melding krijgen dat alles binnen is kom je kookplaat er niet bij maar wel de loodgieter laten komen kon ik dus weg sturen (kosten)

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jan Wiertz 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijk en overzichtje site.

Assortiment
Kon vinden wat ik wou hebben.

Aanbeveling
Werd telefonisch ook heel vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia van den berg schellings 21-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Service
Ze staan je goed te woord aan de telefoon

Assortiment
Gewoon veel keuzes

Extra toelichting
Goed vakmanschap heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Els 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Lekker thuis uitzoeken.

Service
Volgens de site was de levertijd 1 dag, maar na telefonisch contact werd direct al gemeld dat dit niet haalbaar is. (was geen probleem voor ons)

Assortiment
Ruim voldoende en scherp geprijst.

Aanbeveling
prima service

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Marleen 21-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,3

Gemak
Vooraf contact gehad en daarin werd gezegd dat product op voorraad was. Na bestelling bleek dit toch niet het geval en was er enkele weken levertijd.

Service
Ook de levering kon pas gebeuren twee weken nadat het product bij keukenloods zelf was toegekomen.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

W R 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk een bestelling geplaatst en overzichtelijke productvergelijkingen

Service
Telefonisch goed bereikbaar. Product wat ik had besteld was er niet meer en kreeg zonder bij te betalen een nieuwere versie.

Assortiment
Compleet assortiment

Aanbeveling
Goede product/prijs verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anja van sunder 21-10-2015 In de winkel gekocht
Keukenloods zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoon fijne overzichtelijke winkel plus goede parkeergelegenheid

Service
Erg behulpzaam en meedenkend

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Zie alle antwoorden hierboven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SVB 21-10-2015 In de winkel gekocht
amsterdam zuid-oost

Algemene score

7,5

Gemak
erg makkelijk met bestellen en bezorgen.

Service
Goede service, maar in de winkel wel erg aan het pushen op eigen favoriete (hogere marge?!) merken.

Assortiment
groot

Aanbeveling
prima prijs/kwaliteit.

Extra toelichting
tevreden met aankoop en bezorging. Ik moest wel mijn best doen om bij de verkoper mijn ipv zijn zin te krijgen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Paul Westeneng 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik kon snel vinden wat ik wilde

Service
Mijn telefonische vraag over leveringsdatum werd adequaat beantwoord. lEvering vond netjes en op tijd plaats.

Aanbeveling
Gewoon goed voor een redelijke prijs. Het fornuis dat ik kocht heeft geen aansluiting die past bij een standaard Nederlandse gasslang. Dat zou expliciet vermeld kunnen worden. Ook zat er geen stekker aan het snoer voor de oven. Nu moet je die er inderdaad vaak afhalen voor doorvoer door een kastje, maar toch is het ook handig om dit expliciet op de site te zetten dan hoef ik niet naar de Bouwmarkt na de levering, maar kam ik daar vooraf rekening mee houden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mulder 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb al meerdere keren besteld bij Keukenloods en via de site maar ook telefonisch gaat dit er makkelijk.

Service
Ik ben alle keren erg goed geholpen aan de telefoon. Juiste advies over het aan te schaffen product!

Assortiment
Voldoende keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site met goede informatie. Handig zou zijn doorlink naar de fabrikant

Service
De aankoop ging goed; alles netjes en snel per mail bevestigd.

Assortiment
Veel verschillende keuzes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

TjeuL 21-10-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Dichtbij huis

Service
Moeilijk bezorgen

Assortiment
Zeer grote keuze

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Roel 21-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke winkel en verder geen poes pas

Service
Duidelijk verhaal en goed advies over het gekochte product

Assortiment
Ik ging alleen voor een oven maar ik vond het assortiment verrassend uitgebreid.

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gérard de Vos 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel simpel met zoeken en navigeren

Service
Of je nu telefonisch, via de websitechat of een email stuurt. Je wordt altijd correct geholpen

Assortiment
Nagenoeg alles is te bestellen

Aanbeveling
Ik raad de keukenloods zelfs bij vrienden en collega's aan.


ps. ik ben geen medewerker en heb ook geen aandelen in de Keukenloods. Gewoon een tevreden klant

Extra toelichting
Jaren geleden ook een fornuis bij jullie gekocht. Zelfs toen al goede website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willem 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De webwinkel is overzichtelijk en bevat uitgebreide informatie per product. Het is makkelijk om het juiste apparaat te vinden door het gebruik van de zoek filters. Uiteindelijk hebben we telefonisch besteld omdat we extra vragen hadden. Ook dat ging erg makkelijk.

Service
Ik heb een aantal keer telefonisch contact gehad. Geen lange wacht tijden, prettige medewerkers. Verder was de communicatie telefonisch en per e-mail duidelijk en ook over de leverbaarheid was men eerlijk en duidelijk.

Assortiment
De oven die we hebben besteld was bij Keukenloods het goedkoopst. Het assortiment is uitgebreid zoals je van een webwinkel verwacht. Ze hebben van alles dus ook voor andere apparatuur zou ik er weer kijken

Aanbeveling
Het is een fijne webwinkel. De telefonische ondersteuning bij bestellen en vragen achteraf is erg goed. Daar is niet elke webwinkel even sterk in. En de levertijden zijn kort.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site is snel, gemakkelijk en handig.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van bestelstatus en de levering is netjes!

Assortiment
Heel veel keuze en lage prijzen

Extra toelichting
De layout mag wel wat meer aandacht krijgen, iets minder schreeuwerig. Je koop toch bijv. en oven van 650 euro, dan is het wel fijn als de winkelomgeving ook een mooie uitstraling heeft.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

johan 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk

Service
alles is te vragen er word
mee gedacht

Assortiment
goed

Aanbeveling
goede service goed behandeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nanda 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de site lees je gemakkelijk welke producten voldoen aan je wensen en welke het beste bij je past. De keuze kan zo verstandig, kritisch en onderbouwd plaatsvinden en teleurstelling wordt voorkomen.

Service
Via de mail en per sms word je als koper nauwgezet op de hoogte gehouden van de bestelling, de voorwaarden en de aflevering van het product. Onze aankoop werd in samenspraak met ons zeer snel afgeleverd op een voor ons passend moment.

Assortiment
Er is ruim voldoende aanbod om een goede keuze uit te kunnen maken.

Aanbeveling
Ik heb verschillende mensen, die hun enthousiasme voor onze nieuwe aankoop (fornuis) al gewezen op het gemak en de service van bestellen via keukenloods.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de wijze waarop we bij het bestellen en afleveren op de hoogte zijn gehouden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lienn 21-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
De artikelen staan duidelijk vermeld met bijbehorende specificaties.

Service
Wij hadden op dinsdag een vaatwasser besteld met een levertijd van 1-2 dagen, mits op voorraad bij de leverancier. Een week later maar eens gebeld dat we nog niets vernomen hadden en hoe dit zat. We zouden worden teruggebeld, maar dit is niet gebeurd. Vervolgens nogmaals gebeld en de desbetreffende persoon zou de volgende ochtend de situatie uitzoeken en terugbellen. Opnieuw niet teruggebeld. Maar weer zelf gebeld.. uiteindelijk is met veel moeite de vaatwasser aan het einde van die week geleverd.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
De service kan beter, tot twee keer toe zeggen dat je een klant terugbelt en vervolgens niets laat horen vind ik niet klantvriendelijk. En dan heb ik het nog niet over de levertijd gehad die in plaats van 1-2 dagen ruim anderhalve week werd nadat ik zelf aan de bel getrokken had.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Peter 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, goede zoekmogelijkheden

Service
Snelle terugkoppeling over bezorgtijden

Assortiment
Alles wat ik nodig had

Aanbeveling
Goede prijzen voor apparatuur, waar je elders over moet onderhandelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visser 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk zoeken via de site. Gewenste artikelnr. makkelijk te vinden.

Service
Goede berichtgeving mbt de levering.

Assortiment
Voldoende keuze in merken

Aanbeveling
Tevreden over de gehele bestelling en levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart Breuk 21-10-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Lekker in de buurt en snel geholpen

Service
Vaatwasser had iets en moest zelf met SMEG bellen

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Prima winkel met scherpe prijzen

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ton 21-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag (Hoorn)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De show opstellingen geven een goed beeld van het assortiment waardoor je makkelijk een keuze kan maken.

Service
Advies en uitleg van de apparatuur is duidelijk en de verkoper is behulpzaam en vriendelijk.

Assortiment
De meeste modellen die wij vooraf op internet gezien hebben waren aanwezig.

Aanbeveling
Prijs kwaliteit van deze winkel is goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Willem 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is helder en eenvoudig te doorzoeken

Service
goede telefonische ondersteuning en verstand van zaken

Assortiment
prima; heb gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
wat will een mens nog meer?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woody 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg gebruiksvriendelijk en duidelijk

Service
Zeer goed, vriendelijk personeel en levering conform afspraak

Assortiment
Zeer ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miek Niessen 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik had ergens iets goedkoper gezien en kon makkelijk onderhandelen alles heel schappelijk en te gemoed komend

Service
wordt goed op de hoogte gehouden! en goed bereikbaar.

Extra toelichting
de site is makkelijk en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews