Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Corry 18-03-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webshop

Service
Super service

Assortiment
Eigenlijk teveel om te kiezen, maar met goed advies een keuze gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oly 18-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima service, meer dan je mag verwachten. Onze vorige vaatwasser is na de garantieperiode kapot gegaan en wij kregen toch een goed aanbod voor een nieuw alternatief.

Aanbeveling
De drie keer dat ik hier spullen heb gekocht is dat naar grote tevredenheid gegaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gert 18-03-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site, waar je alles heel eenvoudig kunt vinden

Service
alle afspraken nagekomen, en vooraf duidelijk geinformeerd

Assortiment
Mis niets, dus voor mij was alles er.

Aanbeveling
Groot assortiment en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Schriek 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer duidelijk en overzichtelijk, per productgroep, prijs, evt. gevraagde criteria

Service
vandaag besteld, ander dag gratis bezorgt staat er, echter in de kleine letters staat dat de weekend bezorging geld kost, en dit was ook niet meer in te plannen voor de zaterdag, toen ik op donderdagmorgen belde, levering werd automatisch de maandag na het weekend,

Assortiment
zeer ruime keus

Aanbeveling
prijs, kwaliteit, en service goed in balans.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mieke 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk overzichtelijk goed omschreven producten

Service
snel antwoord op je vraag

Assortiment
gevarieerd aanbod

Aanbeveling
Ik heb al vaker iets besteld op deze site

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L0222138 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en makkelijk

Service
Werd goed geholpen en ondersteund!

Assortiment
veel keus! goede kwaliteit

Aanbeveling
Goed!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Francis 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Echt vanuit je luie stoel uitzoeken

Service
Vragen via mail werden ook na 18,00 uur vrijwel onmiddellijk duidelijk en to the point beantwoord.

Assortiment
ruim voldoende keus (te veel)

Aanbeveling
vriendelijk en kundige en vooral meedenkende medewerkers, levering stipt op tijd, betaling bij levering met pin prima. Dus erg tevreden !!

Extra toelichting
dat je bestelling van 24 uur apart moet aangeven bij bestellen was een beetje onduidelijk maar met hulp van een medewerker toch gelukt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik zocht een bosch vaatwasser , niet te duur ,
belde mn man op het werk voor de maten e.d.
10 min. later een belletje terug ja bestel maar .
kan het nog gemakkelijke :)

Service
netje afgeleverd

Assortiment
zocht een goedkope bosch , en vond

Aanbeveling
niks mis mee , snel bestellen en snel leveren
EN een goede vaatwasser!!!

Extra toelichting
nee alles al vermeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W van Dijk 17-03-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam ZO
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
royale keuze op de site met goeie omschrijvingen en om het goede gevoel te krijgen de winkel waar het artikel daadwerkelijk aanwezig is.

Service
kreeg vooral in de winkel goeie aanvullende voorlichting.

Assortiment
genoeg assortiment om je aan het twijfelen te brengen.

Aanbeveling
goed is goed

Extra toelichting
de Site vindt irritant traag

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

andre 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
site loopt vlot alles is goed te vinden

Service
netjes bezorgd

Assortiment
staat werkelijk van alles

Aanbeveling
super zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joop becking 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed overzichtelijk

Service
prima

Assortiment
ook prima

Aanbeveling
totaal goed
goed en gratis parkeren

prettige bediening

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Abelskamp 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is duidelijk afgebeeld,dus heb je een goed overzicht.

Service
Ik werd goed en duidelijk geholpen aan de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Representatieve plaatjes en relevante tekst

Service
Fout besteld? Al betaald ook? Keukenloods doet niet moeilijk en levert gewoon de andere. Top!

Aanbeveling
Goed, goede kwaliteit artikelen, goede service, betrouwbaar

Extra toelichting
Levering kwam niet op gang omdat de betaling vanuit Keukenloods nog niet was verricht. Moest er zelf over bellen voordat dit werd gedaan, dus volgende dag geleverd is een utopie. Maar omdat mijn foute bestelling zo coulant werd opgepakt hoor je mijn niet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Hennevelt 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en erg gebruiksvriendelijk

Service
Omdat wij een afzuigkap op maat wilden was het erg belangrijk om alle wensen goed te overleggen met de medewerker van keukenloods. Deze communicatie verliep geweldig. De medewerker was vakbekwaam.

Assortiment
We konden uit een groot aanbod kiezen.

Extra toelichting
Wij komen voor een volgende aankoop zeker terug bij Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renske 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lastig dat er elke dag andere prijzen zijn. Dit is verwarrend voor de klant, omdat het niet duidelijk is omschreven op de website

Service
Goede hulp bij de klantenservice bij het bestellen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PR 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Duidelijk en heldere site

Service
Conform afspraak geleverd

Assortiment
Enkel op zoek naar een koelkast daarmee minder relevant

Aanbeveling
Goede service, met name het inbouw team

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nathalie 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles staat goed overzichtelijk op de site

Service
Erg snel,en goed inbouw team

Assortiment
Groot genoeg,bijna alle merken voorhande

Aanbeveling
Eenvoudig bestellen,snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Diana Kuisch 16-03-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De winkel zag er netjes uit en de artikelen zijn overzichtelijk gesorteerd. Aan de naam had ik meer op een loods gerekend.

Service
De medewerker was geduldig en heel erg behulpzaam

Assortiment
Omdat ik op een loods had gerekend, had ik meer artikelen verwacht.

Aanbeveling
Prettig winkelen en parkeerplaats ruim aanwezig

Extra toelichting
NVT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Boussen 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keuze en korting

Service
goeie service en beleefd

Assortiment
gevonden wat ik wilde

Aanbeveling
ben consequent

Extra toelichting
hopelijk is de service / garantie ook goed als er iets mis gaat met de apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website, makkelijk te vinden.

Service
Had een vraag, direct opgepakt, direct afspraak op korte termijn. En nog tips gekregen.

Assortiment
Allerlei merken en soorten makkelijk te vinden

Aanbeveling
Gewoon super.

Extra toelichting
Ga zo door. Dan blijven jullie de beste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Bosch 16-03-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede service en behulpzaam. Showroom model was niet aanwezig van het fornuis wat we uiteindelijk hebben besteld, maar alle andere producten hebben we wel vanuit de showroom kunnen bestellen

Service
Werd goed meegedacht en advies gegeven.

Assortiment
Alle producten waren erg snel leverbaar (binnen 2 weken).

Aanbeveling
Zou er de volgende keer zelf ook weer bestellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Max 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Laag drempelig

Service
Zelfs op zondag is een vakkundige monteur langs gekomen.

Assortiment
Vele goede merken en typen

Aanbeveling
Goede informatie voorziening, goed telefonisch bereikbaar, snel reageren en goede after service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koevermans 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online bestellen en vond gelijk de vaatwasser die ik wou hebben

Service
Snelle levering en alles netjes neergezet

Assortiment
Ruime keuze in A merk apparatuur

Aanbeveling
Goede service, snelle levering en ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne 16-03-2016 In de winkel gekocht
Watergang

Algemene score

6,7

Gemak
dichtbij voor ons

Service
aardige jongen maar wist er niet veel van

Aanbeveling
de service viel tegen. Dus als je al weet wat je wilt dan kan het een prima adres zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Marijke 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je wordt goed geholpen en hoeft niet langs een winkel.

Service
Super! Ze doen wat ze beloven.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Ik heb zeer goede ervaring met keukenoods. Er wordt op tijd geleverd en de mensen die monteren leveren vakwerk af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marianne buijs 16-03-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruime winkel met goed personeel

Service
staan direct voor je klaar

Assortiment
alle merken waar wij interesse in hadden waren aanwezig

Aanbeveling
kom zeker nog terug voor rest van de keukenapparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijk 15-03-2016 In de winkel gekocht
Watergang
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
snel gevonden wat we zochten

Assortiment
we konden kiezen uit 3 types koelvriescombi's. Het uitgekozen type was al niet meer verkrijgbaar, dus werd het een andere, beoordeeld vanaf de pc.

Aanbeveling
alles vlot geregeld
goed inbouwteam

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Albertha 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het zoeken van apparatuur is gemakkelijk op de website van Keukenloods.nl. Ik heb een offerte voor 5 apparaten voor mijn nieuwe keuken aangevraagd. vlot een scherpe offerte via de mail. Een medewerker informeerde nog voor de zekerheid over een vaatwasser XL i.v.m. inbouw. Erg attent.

Service
Contact via de telefoon is uiterst vriendelijk en mijn vraag is correct en goed beantwoord. Je kunt online je status bijhouden wanneer je apparatuur compleet is. Keurige communicatie naar de klant.

Assortiment
Er is genoeg om uit te kiezen. Als je iets speciaals zoekt wat niet op de site staat dan is het even bellen en ze proberen het voor je te regelen.

Aanbeveling
Weinig moeite hoef je te doen om uitstekende apparatuur te zoeken en te bestellen. Een scherpe offerte en goede informatie van de medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is heel makkelijk

Service
zeer snel geleverd

Assortiment
had snel het juiste artikel

Aanbeveling
super snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke Kruidhof 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig te gebruiken

Service
Onmiddellijk geleverd, duidelijkheid in voortgang

Assortiment
Ruime keuzes, we zochten een artikel met een bijzondere kleur, die wel bij de Keukenloods te krijgen was.

Aanbeveling
Dat is de waardering van ons voor de Keukenloods

Extra toelichting
We hebben vaker hier gekocht en zijn uiterst tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marcel veerman 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig bestellen en betalen

Service
apparaat werd tot netjes afgeleverd en oude apparaat werd gratis meegenomen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede website met genoeg informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djurdjevic Goran 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Owerzichtelihk,duidelijk,genoeg info ower de producten.

Service
Snel,vakkundig,effietient,netjes en aardig.

Aanbeveling
Gewoon heel tevreden. 😊

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vrinds 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
producten goed vindbaar. Telefonisch advies goed afgehandeld, meteen bestelling geplaatst.

Service
Na telefonisch advies meteen bestelling telefonisch doorgegeven. Ging zonder problemen

Assortiment
Alles kunnen vinden wat ik zocht. Kan niet beoordelen of alles ruim is vertegenwoordigd. Ik heb maar op 1 merk gezocht.

Aanbeveling
Betrouwbaar, servicegericht, correcte aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne Schoonderwaldt 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke site en makkelijk in te voeren bestellingen.

Service
Supersnelle reacties op mailvragen en telefonisch overleg. Heel fijn.

Assortiment
Heb ik niet zoveel over te melden. Ziet er goed uit.

Aanbeveling
Ik ga zeker anderen de winkel aanraden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D van der Stoop 15-03-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
beneden staan er keukenopstellingen en boven kan je een deel van de apparatuur naast elkaar zien.

Service
geen gejaag, neemt de tijd, denkt met je mee.

Aanbeveling
geen opgejaagd gevoel, goed en gedegen geholpen. ook de aftersale is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemarie 15-03-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
komen vriendelijk naar je toe, mag eerst een kopje koffie drinken met een gezellig praatje (wordt op je gemak gesteld)

Assortiment
meer dan in andere winkels

Aanbeveling
als ik niet in deze winkel zou kopen, dan zou ik het een ander ook niet aanraden natuurlijk. Dus deze winkel is aan tebevelen.

Extra toelichting
indien deze winkel ook badkamers plaatst, hou ik me ook aanbevolen.(eerst sparen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Ivens 15-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webwinkel werkt op zich prima, ik heb telefonisch besteld omdat ik dat makkelijker vindt

Service
Ik ben prima geholpen

Assortiment
Keuze genoeg, voor elk bedrag

Aanbeveling
Goede service , goede prijzen en voldoende assortiment

Extra toelichting
Ben gewoon prima geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derickx 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed en snel te woord gestaan, met deskundig advies.

Service
Snel in huis

Assortiment
Ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NGO 15-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is van tevoren goed uit te zoeken en te vergelijken op de website.

Service
Goed geholpen in de winkel en ook door de klantenservice. Je wordt ook heel goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling via email. Levering keurig op tijd. Afspraken worden goed nagekomen.

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment, keuze uit veel verschillende merken.

Aanbeveling
Een grote, ruim gesorteerde showroom waar je veel produkten kunt bekijken en vergelijken. Er loopt voldoende personeel in de winkel en je wordt snel geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

cees 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
meegegaan in laagst gevonden prijs, eigen aflever dienst

Assortiment
in principe alle merken leverbaar

Aanbeveling
correct en snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ate 15-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Service
Bij levering betalen en de oude koelkast werd meegenomen

Assortiment
Mooie koelkast gekocht die elders niet leverbaar was

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

franca janssen 15-03-2016 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk bereikbaar groot assortiment

Service
goede service

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Visser 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vlot bezorgd; betaling met mobiele pinautomaat bij aflevering.

Service
Zware (50+ kg) dozen werden in huis getild en netjes gestapeld.

Assortiment
Ik kon precies vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Goede prijs, vlot en netjes bezorgd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

mtc 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles heeft een goed overzicht.

Service
zeer vriendelijk.doen alles om het naar je zin te maken.gaan op zoek voor de juiste maat gasfornuis.of je nu de ene of de anderen verkoper heb allemaal super.

Assortiment
Veel en verschillende merken altijd wel te kiezen.

Aanbeveling
De behandeling.wat ik heb gehad dat zou een ander ook krijgen.dus een aanrader

Extra toelichting
Nee ik heb het hier wel mee gezegt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienhuis 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is duidelijk en overzichtelijk je kan makkelijk de producten vinden en bestellen.

Service
We hadden een verkeerde oven besteld en daar kwamen we thuis achter toen we het al hadden uitgepakt. We konden zonder problemen wisselen.

Assortiment
Jullie hebben de meeste producten die je nodig hebt voor de keuken.

Aanbeveling
Vanuit je stoel kun je alle producten bestellen en de volgende dag kan je het al in huis hebben.

Extra toelichting
Goede service zeker een aanrader voor andere mensen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marlon 14-03-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Klantvriendelijk

Service
Kon mijn ijskast meteen ophalen in de magazijn

Assortiment
Omdat je andere dingen onzin moet bestellen wat niet in de winkel is

Extra toelichting
Altijd de laagste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van der Schild 14-03-2016 In de winkel gekocht
Almere buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Behulpzaam maar niet opdringerig personeel

Service
Personeel bereidwillig om mee te denken en oplossingen te zoeken, komen met goede tips zonder te pushen.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prettige winkel om te kopen, fijn personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

keukenloods 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk en overzichtelijk winkelen

Service
prima, bij aankoop direct bevestiging via mail
en de te verwachte levertijd werd aangegeven, alsmede een tracelink

Assortiment
zéér uitgebreide assortiment, alles wat in de keuken gebruikt wordt, vindt je hier

Aanbeveling
ben zeer gecharmeerd van deze webshop!!
heel plezierig met zoeken en met zaken doen, puike handel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de vries 14-03-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk..

Service
Afspraken ivm montage worden nageleefd

Assortiment
Voldoende aanwezig....

Aanbeveling
Voldoende keus..vriendelijk personeel...hulpvaardig en verstand van artikkelen. ..

Extra toelichting
Ga hier zeker weer heen als ik spullen voor keuken nodig heb..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H van Dalfsen 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je geeft aan welk product je wilt kopen en daarna regelt 'Keukenloods' werkelijk alles.

Service
Je wordt bij de hand genomen vanaf de keuze tot aan de levering van het product.

Assortiment
Je hebt een duidelijke keuze uit een ruim aantal A-, en B-merken met ruim aantal details van het desbetreffende product.

Aanbeveling
Klik en klaar! 'Keukenloods' communiceert helder en duidelijk via de mail en mobiel. Vanaf dag een een vertrouwd gevoel gehad.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews