Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rosamunda 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product is makkelijk te vinden en snel te bestellen

Service
snelle correcte levering

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
alles top, zocht een product en dat heb ik hier supergoed kunnen vinden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onno 27-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Ik werd goed te woord gestaan.
Verkoper was wel enigszins gehaast in zijn uitleg.

Assortiment
Kwam voor een combi-oven , maar zag genoeg staan.

Aanbeveling
Keukenloods is altijd de moeite om even te kijken voor een scherpe aanbieding!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M Timmermans 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, product snel gevonden. Bestelling met opmerking over gewenste levertijd ging prima!

Service
Voor de aflevering duidelijke e-mail ontvangen ook over het gratis op laten halen van de oude koelkast, heldere informatie ontvangen!

Aanbeveling
Goede producten, goede service, mooie prijzen! Prijs/kwaliteit-verhouding is goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijker kan haast niet

Service
Met een paar klikken goederen besteld - service zit ook in het gemak van de website

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karins 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen

Service
Bestelling is prima te volgen

Assortiment
Wat hebben ze niet? Kun je beter zeggen, op keukengebied wel te verstaan.

Extra toelichting
Prima webshop, uitstekende prijzen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 27-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer behulpzaam, nemen alle tijd om het juiste product voor je te vinden

Assortiment
Aan de hand van de vraag wordt het beste product voor je gevonden tegen een zeer schappelijk prijs

Aanbeveling
Heb dit reeds bij meerdere mensen gedaan

Extra toelichting
Ook aflevering van het product binnen de juiste aangegeven tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R van der Heijden 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website, duidelijk

Service
Snelle online terug koppeling

Assortiment
Wat je zoekt is er

Aanbeveling
Ze doen wat ze zeggen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

m Elzinga 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel verschillende merken

Service
Top systeem om een offerte te kunnen laten maken via een webshop. Bij mij weten zeldzaam TOP

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Alles perfect geregeld

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schomaker 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Zeer snel en duidelijk

Assortiment
Zeer ruime keus

Aanbeveling
Helemaal tevreden!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJ Philip 26-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles overzichtelijk opgesteld, met goede beschrijving.

Service
Op afgesprokrn tijd geleverd. En snel.
Chauffeur zeer behulpzaam.

Aanbeveling
Zal zeker indien nodig hier weer naar toe gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ARJ Hessel 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima duidelijke site, prettig bestelproces

Assortiment
grote keuze, heel goede prijs

Aanbeveling
snelle bezorging en uitstekende aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
goede info omtrent levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Keukenloods 26-10-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel is ruim en overzichtelijk

Service
prima geholpen en te woord gestaan, we hadden een probleempje en er werd mee gedacht om dit op te lossen

Assortiment
goed

Aanbeveling
het geheel komt heel goed over

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees Heuvel 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De telefonische bestelling is vlot en zonder misverstanden verlopen.

Assortiment
Bij de bestelling heeft Keukenloods zich keurig gehouden aan de "laagste prijs garantie".

Extra toelichting
Inbouwservice van de keukenapparatuur (met name de afzuigkap)is prima verlopen: deskundig, niet gehaast en in goed overleg met de klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bonten 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Grote keuze en veel informatie

Aanbeveling
snel bestellen -goede afspraken voor levering -goede service

Extra toelichting
Heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Prima winkel, overzichtelijke site, goede prijs, nette service. Bovendien erg fijn dat ze het oude apparaat kosteloos hebben meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wivi 24-10-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Super goed geholpen in de winkel

Assortiment
Bijna alle inbouwapparatuur te kopen

Aanbeveling
Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Lochtenberg 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online is altijd handig. Met name wanneer levering de volgende dag al kan

Service
cijfer spreekt voor zich

Assortiment
wat staat er niet op?

Aanbeveling
Er moet altijd ruimte voor verbetering zijn

Extra toelichting
Buitengewoon goede service en vriendelijk personeel. Zeer behulpzaam en bieden door de tel bwvs nog een kop koffie aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meetje 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Kl 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site met behoorlijk veel recensies waardoor artikelen goed te vergelijken zijn.

Service
Vanwege de beschikbaarheid kreeg ik een alternatief op mijn orginele bestelde vaatwasser. Deze was zeker niet minder dan die ik had besteld.

Assortiment
Ruimschoots voldoende keuze aan artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cisca 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Alles geen zeer makkelijk

Service
Snel, netjes vooraf aangekondigd per mail en telefonisch.

Aanbeveling
Groot gebruiksgemak en Snelle correcte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m van domselaar 24-10-2015 In de winkel gekocht
XL Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles tav maten, kleuren, prestaties zijn goed aangegeven

Service
Voor ons was ook passen tav kleur en stijl belangrijk; dit was geen probleem en klopte ook achteraf

Assortiment
Eigenlijk was de keus te groot: een luxe probleem, maar wat we zochten was er

Aanbeveling
Gegeven het antwoord op de voorgaande vragen een logische uitkomst

Extra toelichting
NB. Eerste oriëntatie op website, daarna naar winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed aanbod via kieskeurig

Service
goede levertijd en info hier over

Assortiment
goed aanbod van inbouw apparatuur en fysiek in winkel te beoordelen.

Aanbeveling
Goed eerlijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
Goed geholpen door klantenservice

Assortiment
veel diverse producten en overzichtelijk op de website

Extra toelichting
Snelle levering, 's avond om 21.30 besteld en de volgende dag al om 11.00 uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Spils 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk. Wij zijn door een medewerker van filiaal Almere gewezen op de website en het gemak waarmee je je keuze kunt maken. Toch nog even voor de zekerheid telefonisch contact opgenomen i.v.m. vraagje over de mogelijke levering.

Service
Bij filiaal Almere goede uitleg gekregen. Uiteindelijk besteld via het telefoonnummer op de website. Ook daar uitermate vriendelijk geholpen door de betreffende medewerker.

Assortiment
Voor de keuze van een combi-oven in de prijsklasse en de maatvoering die wij zochten, was het aanbod voldoende.

Aanbeveling
Vanwege het gemak, de ervaren service en de zeer snelle levering volgens afspraak, kunnen wij deze winkel zeker aanbevelen. Bij een volgende keuze voor een nieuw keukenapparaat komen wij zeker bij Keukenloods.nl terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

janssen 24-10-2015 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hele duidelijke en overzichtelijke website. Alles is goed te vinden

Service
Prima service! Snel geholpen, levertijd was exact zoals afgesproken

Assortiment
Ruim assortiment, er is van alles mogelijk.

Aanbeveling
Hele goede ervaringen gehad met de keukenloods in gaanderen. Heel goed geholpen, erg klantvriendelijk. Onze keuken is volledig compleet en op tijd afgeleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AEG afzuigkap 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt vanuit je stoel artikelen uitzoeken en bestellen.

Service
Het volgen van de bestelling en tijdig aangeven wanneer artikel geleverd wordt.

Assortiment
Keukenloods heeft een zeer gevarieerd aanbod van artikelen wat het kiezen van een artikel makkelijker maakt.

Aanbeveling
Na bestellen wordt alle informatie helder en duidelijk doorgegeven, terwijl het aanbod van artikelen zeer gevarieerd is.

Extra toelichting
Hier valt niets meer aan toe te voegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Keuken 24-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vakkundig personeel !

Service
Inbouw koelvriescombinatie paste perfect!

Assortiment
Wij hadden door onze maat niet zoveel keus maar zijn er zeer tevreden over wat de verkoper ons vertelde en dat het zeker zou passen.
Het paste inderdaad perfect.

Aanbeveling
Personeel weet alles goed uit te leggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A neijzing 24-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlak bij huis en overzichtelijk in aanbod

Service
Ging gewoon goed

Assortiment
We hadden genoeg keuze

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke van Eechoud 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle informatie was snel en goed te vinden, incl benodigde afmetingen van de keukenkast. Bestellen makkelijk en goed contact daarover.

Service
Snelle afspraak over de levering, precies nagekomen. Ik heb nagevraagd of de monteurs ook de planken in de keukenkast konden aanpassen (nieuwe koel/vrieskast groter dan die er al in zat). Snelle reactie dat ze dat deden, meerkosten daarvoor werden niet in rekening gebracht, terwijl dat wel op de site staat. Fijn! Na een week stopte de koelkast, Siemens gevraagd langs te komen, bleek dat de (eerst onvindbare) stekker door de achterkant van een keukenkastje uit het stopcontact was geduwd. Kosten van bezoek Siemens (geen gebrek Siemens apparaat) werden direct door Keukenloods betaald en ook kwam op advies van Siemens de monteur opnieuw langs om de ventilatie te verbeteren, zonder extra kosten te berekenen.

Assortiment
Ik kon direct vinden wat ik zocht en de prijs was gunstig toen ik vergeleek met andere leveranciers.

Aanbeveling
Hele proces en contact duidelijk en prettig. De losrakende stekker was even onhandig, maar geweldig en schappelijk opgelost!

Extra toelichting
Dank!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Smit 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede filters om het zoeken makkelijker te maken.
Duidelijke beschrijvingen van producten.

Service
Professioneel zonder gladde verkoop praatjes.

Assortiment
Heel veel keus in verschillende producten en merken.

Aanbeveling
Groot in assortiment.
Makkelijk zoeken in de webshop door uitgebreide filters.
Snelle levering tot in je huis.

Extra toelichting
Ik was aangenaam verrast door de professionele aanpak en mensen die er vaktechnisch echt veel verstand van de producten hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edgar 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede filters
duidelijk

Service
Goed op de hoogte gehouden van de levering en of
veranderingen.

Assortiment
bijna alles is op voorraad en veel merkkeuze.

Aanbeveling
Gebruiksvriendelijk tot in je huis bij leveren.
Tijd van leveren uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Vriendelijk goede service en advies. Tot op heden altijd de goedkoopste ik heb er de kookplaat oven koelkast en vaatwasser gekocht. Alles is geweldig en met de goede website een makkelijke manier om de juiste keuze voor jouw wensen en budget te zoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos biemans 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel vindbaar wat ik zoek

Service
snel levering en duidelijke begeleiding.

Assortiment
Wat ik zocht was snel gevonden

Aanbeveling
Perfect kunnen kiezen, snelle levering, giede infra begeleiding.

Extra toelichting
Houden zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jagessar 23-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed geholpen

Service
Sneller levering, goed afgeleverd en ingebouwd

Assortiment
Product was op voorraad en goedkoper dan vermeld in de winkel. Websiteprijs aangehouden in voordeel van consument.

Aanbeveling
Goede service/prijs/kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Willems 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Kon de oven in de winkel afhalen ,was wel makkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 23-10-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Ik heb in de winkel gekocht, niet op de website. Ik heb de producten wel op de website bekeken en vergeleken. Toch heb ik een goed aanvullend advies in de winkel gehad.

Assortiment
Ruim voldoende keuze in alle soorten en maten en voordelige/voordeligste prijs

Aanbeveling
Prima!

Extra toelichting
Levering netjes en op tijd. Wordt tussendoor goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Silvia Duyts 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk, het is gemakkelijk zoeken naar wat voor merk of indeling je wilt. De medewerkers van keukenloods zijn zijn altijd telefonisch bereikbaar.

Service
Ze hebben een zeer snelle service, de zelfde dag nog maken ze telefonisch een afspraak met wanneer ze de koelkast ( in ons geval ) in overleg met ons kunnen brengen.

Assortiment
Ruim aanbod en allemaal goede merken.

Aanbeveling
Als ik weer wat nodig heb, ga ik zeker weer naar keukenloods, zal het ook aan ieder aan bevelen.

Extra toelichting
Een vriend van ons rade keukenloods aan toen wij een koelkast zochten en terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Zon 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
wat je zoekt is snel te vinden op de website

Service
snel digitale of telefonische beantwoording van vragen

Assortiment
zover ik kan beoordelen alle gangbare merken te verkrijgen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

WAT 23-10-2015 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
veel te zien

Service
iets minder kennis van de apparatuur dan ik gedacht en gehoopt had

Assortiment
voldoende keus per item

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Beetsma 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te gebruiken site

Service
Snelle en vriendelijke service

Assortiment
Groot en gevarieerd productaanbod, incl passende adviezen

Aanbeveling
Goede website, mooie producten, goede service

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gereformeerde kerk tnv Kees Slot 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
website is goed en na een telefoontje voor overleg prima behandeld

Service
voor de telefoon prima en ook de aflevering volgens afspraak

Assortiment
we zochten een afzuigkap en die waren er in ruimte mate en ook e maat en kleur van onze wensen

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
prima. En het was mooi dicht inde buurt voor het geval ik het zou willen afhalen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Breure 23-10-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Ik werd vrijwel direct gecontacteerd over mijn bestelling, en over de leverdatum. Uitstekende service.

Extra toelichting
Vriendelijke mensen aan de telefoon, en ook de bezorging is super geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne 23-10-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker overzichtelijk

Service
Heel goed geholpen en snel de juiste artikelen gevonden om voor- en -nadelen tegenelkaar af te kunnen wegen. Kwam drie dagen later terug bleek van mijn keus de prijs inmiddels van 498 naar 604 euro te zijn gegaan. Maar ik had een printje met de product info waar de lage prijs op stond en dus kreeg ik hem daar ook voor.

Assortiment
Ik had voor mijn lastige vraag bij andere bedrijven gehoord dat het niet meer geleverd werd.

Aanbeveling
Zie bovenstaande teksten en vooral de service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

keukenloods 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bellen bestellen klaar

Service
afleveren monteren klaar

Assortiment
zeer veel keus

Extra toelichting
gemak dient de mens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

godschalk 22-10-2015 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
dicht bij huis

Service
goed gesprek en uitleg verkoper

snelle levering

Assortiment
meerdere keuze van kookplaten

Aanbeveling
vakkundig personeel

waar ik in de toekomst als het nodig is zeker weer binnen loop ,

Extra toelichting
Goede service vakkundig personeel ruime keus lage prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Tduidelijke website, snelle levering

Service
Telefonisch kundig personeel.

Aanbeveling
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lakamp E 22-10-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wij zijn zelf naar de winkel in Veendam geweest en zijn er uitstekend geholpen goede uitleg over het produkt echt een aanrader.

Service
Ook alles prima verlopen we werden zelfs gebeld dat ze tussen een bepaalde tijd het produkt kwamen brengen, perfekt geregeld.

Assortiment
Ruime keus en heb via internet vergeleken met andere bedrijven maar niet 1 kan hier tegen op .

Aanbeveling
Echt een kijkje waard.

Extra toelichting
Goed geholpen. Echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens Leenders 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk zoeken op type nummer onderdelen.

Service
Snelle reactie na bestelling.

Assortiment
De enige site die alles had wat we wilde bestellen.

Aanbeveling
Makkelijk hebben veel makkelijk zoeken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaanderen 22-10-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Zeer goed geholpen. Alles volgens afspraak! En ook de levering, keurig verzorgd. Ook de chauffeur. Personeel winkel en telefoniste van de levering. Allemaal een cijfer 9

Assortiment
Bijna alles is te koop! Klasse!!

Aanbeveling
Allemaal netjes! Personeel gemotiveerd en netjes geholpen.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews