Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hilde 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site, makkelijk bestellen

Service
snelle levering, op afspraak

Assortiment
aantrekkelijk geprijsd

Aanbeveling
goedkoopste prijs en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron 20-03-2016 In de winkel gekocht
amsterdam

Algemene score

8,0

Gemak
netjes

Service
goed advies

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
kan wat meer keus bieden

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bjorn 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtig en je kan per merk of per toestel selecteren

Service
Eerst een verkeerde eilandkap besteld, zonder problemen een andere kunnen bestellen en het teveel betaalde bedrag terug ontvangen

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zeer ruime keuze, zeer gemakkelijk opzoeken en vriendelijke mensen en voldoende uitleg van het toestel op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam de Rue 20-03-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Plezierige winkel. Goed assortiment. Heel erg behulpzaam

Service
Eerst zelf gekeken. Toen gevraagd wat de verschillen waren. Goede uitleg gehad. Niet opdringerig als je de winkel binnenkomt. Kom hier zeker terug.

Assortiment
Voldoende Assortiment.

Aanbeveling
Plezierige winkel. Goede uitleg. Heel erg netjes geholpen. Kom hier zeker nog terug.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P de Graaf 19-03-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel keus in wat er op voorraad is.

Service
Keurig en goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coen 19-03-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
fijne site

Service
nette mensen

Assortiment
goed, heb weinig vergelijking

Aanbeveling
keurige winkel, nette service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R ter Smitten 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site, behulpzame verkoopmedewerkers, goede visuele weergave product

Service
Zowel tijdens het verkooptraject, als de aflevering door de chauffeur, werd duidelijk dat men hier Service met een hoofdletter schrijft.

Assortiment
De keuze is reuze. Voor elke beurs hebben ze een oplossing.

Aanbeveling
Ik zal de volgende keer eerst hen raadplegen, ipv alle andere alternatieven af te gaan. Echt een super aankoopervaring!

Extra toelichting
Ga vooral zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Muhren 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Produkt makkelijk te vinden en de informatie erover ook.

Service
Zelfs in de avond goed bereikbaar en goed geholpen voor extra informatie over het te bestellen product.

Assortiment
Na telefonisch contact bleek het product niet meer verkrijgbaar, maar vervangend product wel. Zelfde type maar nieuwer type. Jammer alleen dat oude product nog wel op site staat (schoonheidsfoutje)

Aanbeveling
Dit is de 2e keer dat ik besteld heb. Beide keren makkelijk te bestellen en goed geleverd en geplaatst.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pseudonomium 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bij Keukenloods is het helder zoeken en rap bestellen.

Service
Je kunt ook té veel berichten over een order sturen, beste Keukenloods, maar beter dat dan het gevoel dat je order ergens in een la ligt.

Assortiment
Mijn keuze stond al vast vanwege de inbouweisen en het merk dat ik wenste, dus ik heb het overige assortiment niet bekeken. Keukenloods is een vertrouwd adres, dus was ik blij te zien dat mijn oven in het assortiment zat.

Aanbeveling
Als je in de Achterhoek bent, moet je maar eens langs gaan.

Extra toelichting
De prijs was laag, ik geloof zelfs de laagste. De levering snel. En de inbouwkosten waren de laagste die ik heb gezien, terwijl de heren beleefd en correct waren en in stilte hun werk goed en vlot deden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Maja 19-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
groot aanbod en goede beschrijvingen

Service
prima geholpen bij vragen

Assortiment
groot aanbod

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Suzanenfrans 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Service
Makkelijk contact en serieus genomen worden

Assortiment
Heel veel keuze in diverse prijsklassen

Aanbeveling
Waar voor geld,aantrekkelijke aanbiedingen en van bestelling tot aflevering en nazorg een makkelijk te doorlopen traject.

Extra toelichting
Nee.erg positieve ervaringen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Fijne en duidelijke bestelsite

Service
Levering volgens afspraak.

Assortiment
Genoeg keuze en duidelijke specificatie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Westley 18-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Vriendelijke service. Het product dezelfde dag mee kunnen nemen.

Assortiment
Ontzettend veel keuzes. In welke prijscategorie je ook zoekt, er is altijd wel iets te vinden.

Aanbeveling
Voldoende keuzes, prijs - kwaliteit is prima en goede service!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

AJ 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van offerte naar opdracht ging op een hele prettige en eenvoudige wijze dat werd gewoon voor je geregeld

Service
Er was regelmatig contact om eventuele vragen te beantwoorden. Een pro-actieve instelling wat ik als prettig heb ervaren

Assortiment
Tja zoek maar naar een type en je vindt het op keukenloods

Aanbeveling
Voor keukenapparatuur de beste plek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteld en snel bezorgd

Service
Gratis update naar huidige model.

Aanbeveling
Niet op aan te merken. Snel bezorgd en alles in goede staat en nog een nieuwer model gekregen voor dezelfde prijs. Wat wil een mens nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alie 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel goed en duidelijk
Ook de mogelijkheid om bij de deur af te rekenen als men dat wil.

Service
Steeds duidelijk op de hoogte gebracht van de bestelling.

Assortiment
Ik zocht een kookplaat en die heb ik gevonden.

Aanbeveling
Heel tevreden over de aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 18-03-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker overzichtelijk en fijn personeel

Service
Heel behulpzaam en snel geregeld zonder opdringerig te zijn

Assortiment
Gewoon goed

Aanbeveling
Goede prijzen, goede winkel daar kunnen currenten niet tegenop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Vergeer 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit huis je aankopen kunnen doen.

Service
Ik had voor 9.30 in de ochtend besteld en volgens de voorwaarde zouden jullie de zelfde dag leveren. Dus ik heb de hele dag zitten wachten en uiteindelijk werd het pas de volgende dag geleverd. Dat vond ik een beetje vervelend. Maar verders geen klagen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A logtens 18-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Makkelijk te vinden wat we zochten

Service
Op afgesproken dag geleverd

Assortiment
Meerdere kleuren beschikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima, duidelijke overzichtelijke website. Duidelijke orderbevestiging en track and trace, altijd fijn.

Service
Geweldige service! Ik was op zoek naar een rode handmixer van KitchenAid en keukenloods.nl bood deze het goedkoopst aan. Er stond een levertijd bij van 10 dagen. Hierop heb ik gebeld naar de klantenservice en zij gaven aan dat de mixer besteld moest worden bij de leverancier. Nog even geduld dus.. Echter, na 3 dagen al in huis! Wat een verrassing! Enorm tevreden met de snelle afhandeling!

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar een bepaald product en heb daarom vluchtig door het overige assortiment gescrolld. Zag er goed uit. Ga het onthouden voor een nieuwe keuken in de toekomst.

Aanbeveling
Enorm tevreden over de service en snelheid van levering. Geen negatieve punten te noemen, zou de website aan een ieder aanbevelen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick 18-03-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, netjes

Service
Er werd zelfs geholpen om de aankoop in de auto te zetten.

Assortiment
Genoeg keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Ate 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en makkelijk selecteren van producten. Zoekfunctie werkt goed. Bestellen eenvoudig zonder al te veel in te hoven voeren.

Service
Mensen zijn snel bechikbaar en zijn geven kundig advies.

Assortiment
Breed assortiment en door de zoekfunctie kun je snel met andere sites vergelijken.

Aanbeveling
Keukenloods is voor mij de eerste keuze als ik naar keukeapparatuur zoek. Breed assortiment, goede prijse en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pauline van der Vorst 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld

Service
Behulpzaam

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Gemakkelijk toegankelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tilleman 18-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alle afwasmachines staan bij elkaar en zo werd het vergelijken eenvoudiger.

Service
Vriendelijke en duidelijke uitleg om een keuze te kunnen maken voor een apparaat.

Assortiment
Van verschillende merken en prijsklassen staan er afwasmachines opgesteld.

Aanbeveling
Wij zijn tevreden met de door ons gemaakte keuze door gegeven adviezen in de winkel. Zo is de machine inderdaad vrij stil als hij aanstaat!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M Wijnen 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even 'n zoekopdracht via Google en ik had de keukenloods gevonden. Daar had ik nog nooit van gehoord maar de prijs van de Kitchenaid waterkoker trok mijn aandacht. Alle info staat duidelijk vermeld en bestellen is zo gepiept.

Service
Op de site staat duidelijk wanneer het artikel verzonden wordt, omdat ik 's avonds besteld heb was dit de volgende dag. De Kitchenaid waterkoker is netjes verpakt en op tijd geleverd! Service m.b.t. vragen of retourneren heb ik niet nodig gehad, ik ben een tevreden klant.

Assortiment
Assortiment is ruim en de prijs is aantrekkelijk. Ik zal de keukenloods zeker weer bezoeken als ik weer wat nodig heb.

Aanbeveling
Een zeer tevreden klant kan niet anders dan een 10 geven!

Extra toelichting
Ik heb mijn Kitchenaid waterkoker gelijk bij mij Facebook gezet en ook dat ik 'm bij keukenloods.nl gekocht heb. Ik kreeg mooie reacties en de keukenloods kreeg weer wat meer bekendheid 😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mel 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website van te voren bekeken wat de opties waren, en daarna in de winkel de vaatwassers in het echt gezien. Verder heeft de verkoper alles netjes besteld. Leker makkelijk dus.

Service
Verkoper heeft alles geregeld, vaatwasser was binnen 2 dagen in huis

Assortiment
We hadden ruime keuze.

Aanbeveling
Goede service, goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RiaH 18-03-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed overzichtelijk

Service
directe levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Woudenberg 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij dé Keukenloods is uitzoeken en vergelijken van de producten erg gemakkelijk. Gemak dient de mens!

Service
Service is subliem! Je wordt netjes op de hoogte gehouden qua betaling, orderverwerking en bezorging. Zeer accurate afwikkeling en wordt netjes bezorg door vriendelijke en proffesionele bezorger. Oude kapotte vaatwasser is zelfs meegenomen. Dat heet service!

Assortiment
De keuze is reuze!

Aanbeveling
Ik beveel een ieder deze winkel aan. Na onze bestelling hebben meerdere vrienden en familieleden ook producten aangeschaft via dé Keukenloods. Een ieder is zeer tevreden!

Extra toelichting
Waarom verder kijken? We ebben de winkel opgenomen in onze favorieten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 18-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Prima site. Makkelijk om diverse artikelen te vergelijken.

Service
Bij vragen snel contact met de vakkundige klantenservice.

Assortiment
Prima in orde. Er is genoeg keuze.

Aanbeveling
Wat je mag verwachten van een goede (online) winkel, krijg je ook.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

WMThissen 18-03-2016 In de winkel gekocht
Keukenloods Zaandam-XXL

Algemene score

6,8

Gemak
Ruimtelijk, overzichtelijk

Service
Tijd voor vragen

Assortiment
Een van de artikelen die wij zochten was niet in het magazijn van de vestiging aanwezig. Het betrof een hele zuinige koelkast van het merk Pelgrim. Een zuinige waterkoker die wij wouden aanschaffen zat niet in het assortiment.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Henk Hoeve 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
S'avonda op de bank een kookplaat besteld en de volgende dag konden wij al weer koken.

Service
Je krijgt telefonisch de juiste informatie.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Wat een gemak en zeer goede prijsstelljng, en handig en betrouwbaar dat je bij aflevering kan betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seeman 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, veel keus

Service
Meteen bericht , aflevering was perfesct

Assortiment
Ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Donkersteeg 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk zoeken op merk en types. veel keuze en prima contact gehad over mijn vragen.

Service
Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. klantvriendelijk en afspraken werden perfect nagekomen.

Assortiment
Breed assortiment. Ik wist ongeveer wat ik wilde en dat was erg makkelijk te vinden.

Aanbeveling
Afspraken worden nagekomen. levering volgens afspraak. Netjes op de hoogte gehouden via mail. Netjes thuis bezorgt.

Extra toelichting
Zou er zo weer kopen. Prijs is goed en de service super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 18-03-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel modellen in de showroom

Aanbeveling
Vriendelijke en deskundige medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Goede informatie verstrekking over de bestelling

Assortiment
Ruime keus uit verschillende kleuren en modellen

Aanbeveling
Het gemak en de informatie verstrekking is prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Keukenloods 18-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling ging zeer gemakkelijk

Service
Vriendelijk geholpen

Assortiment
Juiste merk en type gevonden

Aanbeveling
Een 9 en beveel deze winkel aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Matthijs 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Na een online zoektocht uitgekomen op de Keukenloods. Bezoek aan een filiaal gaf ons een idee van afmetingen en gebruiksgemak. Uiteindelijk rustig online kunnen bestellen.

Service
Goed advies gekregen van de medewerker.

Assortiment
Offline winkel enminions assortiment vullen elkaar goed aan.

Extra toelichting
Duidelijk geïnformeerd over status van zending.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Etna 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles helder en duidelijk aangegeven

Service
Prima. Contact en mailverkeer direct als er wat was. Komen afspraken na en geeft een vertrouwd gevoel.

Assortiment
Noem maar op wat ze niet hebben. Zeer ruime keus.

Aanbeveling
Prima winkel/shop. Eenvoudig alles vinden en indien nodig kan men direct contact zoeken op de site bij vragen. Ook bij aanklikken terugbellen doenze dit vrij snel.

Extra toelichting
Blijf vooral zo doorgaan. Zeer vriendelijk en vertrouwend aan de telefoon of mail en direct blijven reageren op vragen oid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ali tempel 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De magnetron werd zoals was afgesproken op de juiste tijd en datum geleverd

Assortiment
Heel veel keuze en de prijs verschilt nogal bij die
van de keuken-speciaal zaken. Scheelt ons wel 350 euro

Aanbeveling
Veel keuze, levering zoals afgesproken.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
internetwinkelen is makkelijk vanachter je PC

Service
koelkast was keurig op tijd geleverd en oude koelkast meegenomen

Aanbeveling
was een 1e ervaring en die was goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry 18-03-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webshop

Service
Super service

Assortiment
Eigenlijk teveel om te kiezen, maar met goed advies een keuze gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oly 18-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima service, meer dan je mag verwachten. Onze vorige vaatwasser is na de garantieperiode kapot gegaan en wij kregen toch een goed aanbod voor een nieuw alternatief.

Aanbeveling
De drie keer dat ik hier spullen heb gekocht is dat naar grote tevredenheid gegaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gert 18-03-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site, waar je alles heel eenvoudig kunt vinden

Service
alle afspraken nagekomen, en vooraf duidelijk geinformeerd

Assortiment
Mis niets, dus voor mij was alles er.

Aanbeveling
Groot assortiment en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Schriek 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer duidelijk en overzichtelijk, per productgroep, prijs, evt. gevraagde criteria

Service
vandaag besteld, ander dag gratis bezorgt staat er, echter in de kleine letters staat dat de weekend bezorging geld kost, en dit was ook niet meer in te plannen voor de zaterdag, toen ik op donderdagmorgen belde, levering werd automatisch de maandag na het weekend,

Assortiment
zeer ruime keus

Aanbeveling
prijs, kwaliteit, en service goed in balans.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mieke 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk overzichtelijk goed omschreven producten

Service
snel antwoord op je vraag

Assortiment
gevarieerd aanbod

Aanbeveling
Ik heb al vaker iets besteld op deze site

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L0222138 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en makkelijk

Service
Werd goed geholpen en ondersteund!

Assortiment
veel keus! goede kwaliteit

Aanbeveling
Goed!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Francis 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Echt vanuit je luie stoel uitzoeken

Service
Vragen via mail werden ook na 18,00 uur vrijwel onmiddellijk duidelijk en to the point beantwoord.

Assortiment
ruim voldoende keus (te veel)

Aanbeveling
vriendelijk en kundige en vooral meedenkende medewerkers, levering stipt op tijd, betaling bij levering met pin prima. Dus erg tevreden !!

Extra toelichting
dat je bestelling van 24 uur apart moet aangeven bij bestellen was een beetje onduidelijk maar met hulp van een medewerker toch gelukt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik zocht een bosch vaatwasser , niet te duur ,
belde mn man op het werk voor de maten e.d.
10 min. later een belletje terug ja bestel maar .
kan het nog gemakkelijke :)

Service
netje afgeleverd

Assortiment
zocht een goedkope bosch , en vond

Aanbeveling
niks mis mee , snel bestellen en snel leveren
EN een goede vaatwasser!!!

Extra toelichting
nee alles al vermeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W van Dijk 17-03-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam ZO
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
royale keuze op de site met goeie omschrijvingen en om het goede gevoel te krijgen de winkel waar het artikel daadwerkelijk aanwezig is.

Service
kreeg vooral in de winkel goeie aanvullende voorlichting.

Assortiment
genoeg assortiment om je aan het twijfelen te brengen.

Aanbeveling
goed is goed

Extra toelichting
de Site vindt irritant traag

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

andre 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
site loopt vlot alles is goed te vinden

Service
netjes bezorgd

Assortiment
staat werkelijk van alles

Aanbeveling
super zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews