Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

seh vranken 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik.

Service
snelle en correcte levering.
duidelijke voorwaarden.
Deden ook niet moeilijk om een bestelling te versnellen.

Assortiment
ruime keuze en makkelijk te vergelijken.

Aanbeveling
gewoon top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke werkende, transparante website

Service
vaatwassertype niet meer voorradig, duurdere gekregen voor het zelfde bedrag

Assortiment
ruim assortiment in iedere prijsklasse

Aanbeveling
omdat ik een duurdere machine kreeg voor de zelfde prijs als de goedkopere versie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gurbe 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel en makkelijke communicatie en vlotte levering

Service
netjes in de garage gebracht

Assortiment
kijk voortaan eerst voor dit soort aankopen op deze site

Aanbeveling
korte communicatie en goede service aankoop was netjrs verpakt en onbeschadigd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mandy Ross 29-10-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Er is goede en duidelijke service in de winkel en de producten staan op soort en de afdelingen zijn stijlvol ingericht

Service
Tijdens mijn bestelling van mij koelkast is mij alles duidelijk uitgelegd en werd er goed naar mijn mening geluisterd op een spontane manier

Assortiment
All hoewel de producten netjes staan aangegeven , ziet het er niet heel erg uitnodigend uit

Aanbeveling
Goeie winkel goeie en duidelijke service

Extra toelichting
geef graag mijn eerlijke mening ! En natuurlijk ontvang ik graag mijn centjes terug

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

riet van knippenberg 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed snel bestelt
zeer snelle levering met correcte chaufeur

Service
winkel goed bereikbaar leverafspraken geweldig
retourzending oke

Assortiment
de volgende bestelling ook bij keukenloods
van alle gemakken voorzien

Aanbeveling
gewoon perfect

Extra toelichting
een zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marten 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak van de website filterskom je tot een exacte keuze. De bestelling na een keuze gaat heel gemakkelijk en duidelijk

Service
Medewerker nog gebeld voor extra vragen en naar tevredenheid beantwoord. Snel, deskundig en vriendelijk

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Komt afspraken na, heb de artikel ergens anders goedkoper gezien, en de keukenloods ging ook direct voor de lage prijs zonder discussie .
Levertijden ook goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klasen 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
one line veel keuze en makkelijk te bestellen

Service
bied een betere product als het desbetreffende product er niet meer is voor hetzelfde bedrag

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
naar bestelling dezelfde dag gebeld door de winkel om een afspraak te maken voor bezorging de volgende dag , en het oude werd meegenomen super services

Extra toelichting
Het product werkt boven verwachting een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikelen zijn makkelijk te zoeken en de productinfo is uitgebreid.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. Levering wordt goed in overleg afgestemd.

Assortiment
Zeer groot aanbod in de webwinkel

Aanbeveling
Heb de aankoop van mijn kookplaat en oven als zeer prettig ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en zoeken en keuze vergelijken

Service
Doen wat ze beloven, snel geleverd, ingelicht over de juiste tijd en netjes binnen afgeleverd. Oude apparaat meegenomen.

Assortiment
Ruim voldoende om keuze te kunnen maken en veel uut voorraad leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ed 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Online bestellen, goed telefonisch en per email bereikbaar.

Service
Uitstekend goede alternatieve voor dezelfde prijs

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Klomp 29-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is snel en makkelijk te vinden.

Service
We hadden een probleempje die werd snel opgelost.

Assortiment
Alles wat we nodig hadden was er.

Aanbeveling
Als je goede service krijg beveel je een winkel aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 29-10-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
grote ruime winkel, per productgroep geordend voor ieder wat wils

Service
goeie service, niet opdringerig de verkoper heeft zelfs geholpen de aankoop in de auto te zetten :->

Assortiment
ruime keuze , heel divers en fijn om te bekijken cq uittesten

Aanbeveling
Volgende keer als er weer iets sneuvelt in deze sector dan ga ik zeker terug !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit van Eck 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede internetsite, prettige telefonische
contact en aardig en bekwaam personeel

Service
Goede terugkoppeling van wanneer afhaalbaar en hulp bij het inladen.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
nette en correcte afhandeling

Extra toelichting
ga zo door, ik weet jullie te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Hannink 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
compleet programma, ook voor onderbouw apparatuur.

Service
ook telefonische goede en vriendelijke support, samen met de support afdeling kom je er altijd uit.

Assortiment
naast standaard keukenproducten dus ook de onderbouw machines, die vind je niet op all websites.

Aanbeveling
tevreden over Keukenloods.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ard 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is de tweede maal dat ik een product heb besteld bij Keukenloods Ik heb contact opgenomen met Keukenloods voor te bedanken voor de goede service
Dit kwam niet vaak voor werd mij verteld dat men achteraf belde voor te bedanken.

Service
Perfekt. geen woorden voor.

Assortiment
Super!!!! Volgens mij heeft Keukenloods het grootste assortiment wat via internet te krijgen is voor een zeer scherpe prijs. Hier kan geen andere site tegenop.

Extra toelichting
Nogmaals hartelijk dank voor de goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar via internet en ook telefonisch goed geholpen

Service
Levering correct en op afgesproken tijdstip. oude vaatwasser werd later op de dag weer opgehaald.

Extra toelichting
Niet nodig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keukenloods 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super makkelijk bestellen via internet

Service
super service, neemt de oude aperatuur weer mee

Extra toelichting
monteertekening van vaatwasser kan veel duidelijker. Deze die erbij zat was echt hokus spokus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flitz 29-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
veelkeuze in de winkel

Service
er loopt iemand mee om aan te wijzen waar alles staat verder moet je het echt zelf uitzoeken, voordeel goedkoop!

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kate 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je loopt door de aanbieding, kan snel de jouwe vinden, n belletje en de instalateur belt jou voor n afspraak.

Service
Nette telefonist, vriendelijk tranporteur en instalateur

Assortiment
Keuze genoeg, tussen de diverse merken en A labels

Aanbeveling
Goede duidelijke site, vrij grote keuze en veel gemak

Extra toelichting
Had dit jaren terug moeten ontdekken, was ik goedkoper uitgeweest, dan hier in het dorp mijn aankomen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alfons 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Zondag besteld, maandag in huis. Dagdeel levering keurig ontvangen.

Assortiment
Brede keus van heel goedkoop naar het duurdere segment.

Aanbeveling
Vaak leuke acties.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jovankk 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel laagste prijs gevonden en besteld. Kon met mobiele pin bij aflevering betalen.

Service
Inderdaad net voor 24.00u besteld en volgende dag in aangegeven tijdblok geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blom 29-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Er is een ruime afdeling voor inbouwapperatuur. Dit is apart van de keukens. Helemaal top

Service
Erg vriendelijk geholpen en kennis vsn product. Erg prettig

Assortiment
Ruime keuze in meerdere prijsklasses

Aanbeveling
Prettige ruimte. Alles ruim opgezet. Goed overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

thijs Boonstra 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via internet werkt perfect

Service
Zoals het hoort

Assortiment
Keus genoeg

Aanbeveling
Prettig om mee samen te werken

Extra toelichting
Werkt prima via internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper Tobias 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ik heb de bestelling voor levering nog gewijzigd (andere afzuigkap en koolstoffilter) en dat werd zeer vlot opgepakt/verwerkt. Minder tevreden was ik over de aflevering. Deze zou tussen 7:15 en 10:15 plaatsvinden. Uiteindelijk kwam de chauffeur om 10:30. Omdat het afleveradres onze nieuwe woning is,waar wij nog naartoe moeten verhuizen, heb ik daar ruim 3,5 uur zitten wachten...

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haase 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk, makkelijk bestellen.

Service
Betere vaatwasser geleverd tegen dezelfde prijs, omdat de bestelde vaatwasser niet (zo snel) geleverd kon worden. Geleverd binnen 24uur.

Assortiment
Zeer veel keuze en goed overzichtelijk.

Aanbeveling
Kan niet beter. Zeer goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet Wilms 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
redelijke keuze aan producten en makkelijk te vergelijken

Service
informatie is voldoende

Assortiment
redelijke keuze aan producten met voldoende informatie

Aanbeveling
producten zijn betaalbaar en voor iedere portemonnee

Extra toelichting
snelle en duidelijke afhandeling van info, betalen en aflevering.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Chrissie 29-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
webwinkel makkelijk berijkbaar

Service
goed geholpen

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
een mooie 7

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ruud 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's middags gebeld, de volgende dag al geleverd

Service
Telefonisch goed bereikbaar en kundig

Assortiment
Direct in een paar klikken gevonden wat ik zocht het artikel was voorradig

Aanbeveling
Keukenloods is geen "loods" maar een professionele web shop met kundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicky essers 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk op internet te bestellen en te vergelijken

Service
Goede levering

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Goed levering en service

Extra toelichting
Goede winkel alleen veranderen prijzen nog wel eens en dit is wel een beetje verwarrend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H Theunissen 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk
Uitgebreid

Service
Bij een misverstand prima opgelost.

Assortiment
Voldoende aanwezig.

Aanbeveling
We zijn erg tevreden.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Uitstekende website, gemakkelijk toegankelijk en relevante informatie onder handbereik.

Service
Telefonisch goede informatie. Wij zochten een vervangende inbouw koelvriescombinatie, waardoor wij tamelijk specifieke wensen hadden.

Aanbeveling
Een goede service, medewerker dacht mee met ons en reikte oplossingen aan. Inbouw van de koelkast is keurig verricht. Oude koelkast door de monteur meegenomen. Betaling na levering via pin. Kortom, gewoon zorgeloos goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

plevier 29-10-2015 In de winkel gekocht
Watergang
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar

Service
Prima geholpen met maken van keuze

Assortiment
uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edwin 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelling geplaatst en keurig optijd afgeleverd.

Service
alles was perfect, dus geen service nodig gehad. Wel vragen gesteld voor het plaatsen van de bestelling, en die zijn prima beantwoord.

Assortiment
Ruime keuze en voor zover ik zag het meeste ook op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arco 29-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
prima geholpen bij bestellen. 'k heb gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan.
enig nadeel was dat de bestelling die ik wilde doen niet paste volgens collega A, maar bij terugbellen ('k had wat nagemeten) wel paste volgens collega B (maatvoering is niet gewijzigd). Gelukkig paste het in de praktijk wel, maar dat was even spannend. Vandaar een 7

Service
Hoog cijfer (9) voor snelle levering. Direct de volgende dag!
Laag cijfer (3) voor telefonische bereikbaarheid op de dag erna (zaterdag) toen ik wat vragen had. Heb ca. 55 minuten aan de telefoon gezeten en nog steeds niet geholpen. Uiteindelijk maar opgehangen en een andere expert geraadpleegt.

Assortiment
wat ik nodig had (vaatwasser) was ruim voldoende aanwezig! alle soorten,maten en merken.

Aanbeveling
zie motivatie bij nr. 1

Extra toelichting
zie de eerder genoemde punten / motivaties

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Yvonne 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit de bank je bestelling doen

Service
Was prima geregeld nam de oude koelkast mee

Assortiment
Goede artikelen met een goede prijs

Aanbeveling
Een aanrader

Extra toelichting
Ben heel blij met het product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van de Wetering 29-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het wordt de klant bij aanschaf van apparatuur erg gemakkelijk gemaakt, van advies tot bezorging aan huis wordt alles snel en rimpelloos geregeld.

Service
Er wordt op professionele wijze service verleend waardoor aanschaf van apparatuur voor de klant zorgeloos verloopt.

Assortiment
Van alle apparatuur is een zeer ruim assortiment beschikbaar.

Aanbeveling
De winkel scoort zeer hoog op alle onderdelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis via internet bestellen, volgende dag keurig op tijd geleverd.

Service
goede, duidelijke afspraken, wijziging snel en goed gecommuniceerd

Aanbeveling
hele bestelling en levering vlekkeloos verlopen

Extra toelichting
Ben zeer tevreden, zou het iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kooij 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is makkelijk door te zoeken en bij twijfel is er dagelijks iemand paraat om je telefonisch te assisteren.

Service
Alles verloopt precies volgens afspraak!

Assortiment
Het meeste is te vinden op keukenloods.nl en als dat niet zo is en je belt, wordt er alsnog gekeken of het artikel besteld kan worden of dat er een gelijkwaardig of beter artikel is tegen zelfde geld.

Aanbeveling
Wij zijn bezig om nieuwe keuken te maken en hebben allerlei keuken apparatuur nodig. De site is overzichtelijk, er is een goede service met overleggen van bezorgen, ik vind deze online winkel echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima internetwinkel

Service
Ik werd wel slecht op de hoogte gehouden m.b.t. de levertijd (duurde langer dan verwacht). Het is wel prettig dat er een chatfunctie op jullie website is. Prettig om afspraak te maken voor aflevering (en mogelijkheid om afleverlocatie nog nader af te stemmen).

Assortiment
prima, kon vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
Al met al netjes

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

H G Evers 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Prima op tijd geleverd eb vooraf een mail met de tijd wanneer het komt.

Assortiment
Het bestelde was niet leverbaar ,ander(duurder) merk geleverd voor de zelfde prijs!!

Aanbeveling
Hier is Service nog zoals het hoort te zijn.

Extra toelichting
Top zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk online boekingsproces en altijd iemand die je telefonisch, per email of via chat kan assisteren

Service
Prima assistentie en uiteindelijk aankopen middels online chat. Zeer vriendelijk en correct geholpen. Kraan snel bezorgd en geinstalleerd.

Assortiment
Breed en diep aanbod van, in ons geval, kokend water kranen.

Aanbeveling
Tweede keer dat wij iets bij keukenloods afnemen en beide keren naar uiterste tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam van Zwol 29-10-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed

Service
goed

Assortiment
goed

Aanbeveling
wij zijn zeer goed geholpen door de verkoper en ook keurig bericht gekregen per sms wanneer de koelkast gebracht zou worden

Extra toelichting
Ik zal iedereen aanbevelen om bij keukenloods te kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mzegers 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles verliep zo als het zijn moest

Service
was prima

Assortiment
keuze genoeg als je niet s vind ligt het niet aan keukenloods

Aanbeveling
ben heel tevreden

Extra toelichting
binnenkort weer een inbouw koelkast van keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j wagemakers 29-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles in een keer kunnen aanschaffen, en via vergelijking op de computer de juiste keuze. en er staan dan ook nog voorbeelden in de winkel, dus prima

Service
je kunt zelf de afleverdag aangeven

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
zonder afspraak toch direct bijgestaan door adviseur. goed advies!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Barry Bakker 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de site heb je snel en overzichtelijk wat er te koop is. Binnen een aantal klikjes heb je de bestelling gedaan. Dat is fijn in deze drukke tijden.

Service
Service is heel netjes. De vaatwasser die ik had besteld was een oude versie. inmiddels was er een nieuwere die goedkoper was. Het geld werd direct teruggestort. Dat is in mijn ogen een prima service.

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Ik ben zelf informatie analist/specialist. ik zeg altijd keep it simple and stupid. Deze site is dat ook. Iedereen kan een aankoop doen.

Extra toelichting
Ik heb nog wel een opmerking. ik heb bij jullie de spullen gekocht omdat er duidelijk vermeld stond dat het om 24 uur service ging. Ik ging ervan uit dat ik de vaatwasser en wasbak dan ook de volgende dag in huis had. Dit bleek niet het geval. Ik ben gebeld om een afspraak te maken. terwijl ik dacht dat het deze dag geleverd zou worden. Ik heb besloten om zelf naar Opmeer te rijden omdat de Aannemer anders de keuken niet kon afmaken. Ik vind deze 24 uur service onduidelijk. ik zou de consument hier duidelijker van op de hoogte stellen dat je iets moet aanvinken op de site anders is het niet vandaag besteld morgen in huis.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 29-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede heldere website. We gingen hierdoor goed voorbereid naar Zaandam

Service
We troffen in Zaandam prima vakkundige verkoper. Top! Tim van cappelen

Assortiment
Ruime keus. Zowel in merken als in kwaliteit van producten

Aanbeveling
Hoop dat iedereen zo'n goede verkoper treft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site werkt zoals je verwacht. En dat zegt veel, want er zijn nogal wat goedbedoelde 'witgoed'-sites die onduidelijk zijn en niet intuïtief aanvoelen.

Service
Het is super om te zien wie van de keukenloods medewerkers actueel online zijn om je vervolgens binnen afzienbare tijd te assisteren bij je aankoop of service.

Assortiment
Zeer uitgebreid en actueel in de prijsstelling.

Aanbeveling
Zeer plezierig en duidelijk in de communicatie. Keukenloods is niet te beroerd om even verder te denken om je nog beter van dienst te zijn.

Extra toelichting
Keukenloods.nl maakt waar wat het belooft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Steenbergen 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website.

Service
Heb in het verleden al meerdere artikelen bij de Keukenloods gekocht. Service is altijd prima en leveringen komen snel en op de afgesproken tijdstippen.

Assortiment
Prima artikelen voor prima prijzen. Breed assortiment, dus voldoende keus in alle prijsklassen. Niet met alles de goedkoopste, dus daar is nog een kleine verbetering aan te brengen. Maar service is ook veel waard.

Aanbeveling
Veilige en zeer betrouwbare webshop met aantrekkelijke prijzen. Al meerdere keren aanbevolen bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Palmer 29-10-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooi ruim opgezet.

Service
Vriendelijke medewerkers en mijn aankoop werd zelfs naar mijn auto gebracht.

Assortiment
Ruime keuze en via internet te bekijken.

Aanbeveling
Bijna perfect.

Extra toelichting
Jammer dat de voorraad die aangegeven werd op de website niet klopt met de werkelijke voorraad in de winkel en dus moest ik het betreffende artikel ophalen in Opmeer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke keuze op website. Goed vergelijking mogelijk door de weergave van de specificaties van de apparaten

Service
geholpen bij de vraag om zelf te monteren of niet

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
prima geslaagd in deze winkel

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews