Keukenloods

Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Anja van Kersbergen27-01-2021
Zeer behulpzaam, perfecte monteur en snelle levering. Personeel denkt goed mee in oplossingen zoeken.
Lon27-01-2021
Fijne klantenservice, in de avond ook lang bereikbaar, er werd goed geluisterd, nog extra vragen gesteld om zeker te stellen dat het product wat ik wilde ook geïnstalleerd kan worden. En snelle levering
Fijko Slijm27-01-2021
De levering is niet helemaal coorrect bleek later toen we de vaatwasser al hadden ingebouwd. Wij hadden besteld Bosch SMV46JX04N, maar er werd bij nader inzien geleverd SMVHAX48N. Deze is ook goed, maar het programma is anders: minder uitgebreid. Maar goed, we zijn heel tevreden met het apparaat, dus houden zo.

Arjan27-01-2021
Inductieplaat besteld bij Hieke van Keukenloods Gaanderen en enkele dagen later opgehaald . Prima geregeld en je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de aanstaande levering . Compliment!
Anita27-01-2021
Koelkast gekocht via internet en deze is de volgende dag vroeg geleverd, top!!
Th C Lof27-01-2021
Goede hulp bij keuze en optimale aanbieding gekregen, op internet getoonde model bleek niet meer leverbaar, maar we konden het nieuwe model voor de prijs van het vervallen model kopen! Wij blij!
Wim27-01-2021
Goede communicatie en duidelijke afspraken. Ook ben ik van goed advies voorzien.
Tevreden koper Henk27-01-2021
Bij KEUKENLOODS.NL heb je de nieuwse apparaten voor een scherpe prijs, maar bovenal wordt er snel gehandeld en afspraken nagekomen. Gemak dient de mens en dat voor de beste prijs.
Kitty Eeftingh27-01-2021
Prima geregeld. Informatie was in orde, afspraken bezorging nagekomen. Prachtig fornuis! Ik zou zeker weer bij Keukenloods kopen.
Oisterwijk 202125-01-2021
Super! de in bouwman heeft alles netjes en vakkundig geïnstalleerd en uitleg gegeven hoe mijn apparaten werken en onderhoud moeten hebben. Hij was zeer gemotiveerd! Klasse. Bij mij een inbouw koelkast, inductie kookplaat afzuigkap, kraan en combi oven geplaatst. zeer nette werker! SUPER. een dikke 10.
Agnes bruinsma23-01-2021
Goede prijs en goede levering. Het apparaat doet het prima en ben er erg blij mee
Annet23-01-2021
Telefonisch contact gehad voor het advies voor de aanschaf combimagnetron. Hierbij goed adviezen en tips ontvangen waardoor ik een juiste keuze kon maken. De levering was uitstekend! Zeer tevreden over de bereikbaarheid en service, de Keukenloods zal ik zeker aanbevelen.
Fam Beukers23-01-2021
Shop keurig geregeld ook tijdens de corona regels alles was compleet ook dat het showroom keuken was
Kees-Jens23-01-2021
De webwinkel is overzichtelijk en duidelijk in de specificaties van de producten. Het werkt goed en bevat de gewenste informatie. Ook het leveren was zonder klachten. Het duurde even maar dat ligt aan deze drukke periode. Pakket kwam voor ons ruim op tijd aan.
Kebello23-01-2021
Snelle en adequate order afhandeling. Keurig op tijd geleverd. Apparaat voldoet volledig aan de verwachtingen.
Lauren22-01-2021
Ik heb een combimagnetroon gekocht en die doet het niet goed (soms wel, soms niet). Ik heb via een online formmulier de storing gemeld, op de site staat er vermeld, dat het binnen 1 dag opgepakt word, niet dus... paar dagen later geen reactie, dus ik heb gebeld. Ik kreeg iemand van klantenservice aan de lijn en wat ik te horen krijg....dat ik nog langer wachten moet, dat ze met mij niks telefonisch gaat regelen, omdat ze veel emails hebben. Ik was echt verbaasd...ik zeg "maar ik zit nu zonder oven, die ik nodig heb", haar reactie: "mevrouw, er zitten ook mensen zonder koelkast". Zulke klantenservice heb ik nog niet meegemaakt en dat was de laatste keer dat ik iets hier gekocht heb. Hopelijk krijg ik nog mijn geld terug of wordt mijn combimagnetroon voor een nieuwe (goede) geruild
Douwe22-01-2021
Mooie overzichtelijke website met goede selectiemogelijkheden. Veel keuze in apparatuur voor concurrerende prijzen. De bezorging was een dag later dan gepland, maar daar werd keurig over gebeld.
Bas21-01-2021
Via via was de naam keuken loods al een paar keer gevallen.,-Via internet product gezocht en daarna met een medewerker telefonisch de specificaties doorgelopen. Na een paar dagen bedenktijd wederom contact gezocht en product aangeschaft. Na betaling gelijk toegestuurd gekregen.
C van Geuns21-01-2021
Keukenloods was een goede keuze en naservice was ondanks enkele schoonheidsfoutjes prima opgelost. Uw medewerker Franz van uw afdeling service - gespecialiseerd in inbouw apparatuur is een gouden vent waar jullie HEEL zuinig op moeten zijn .
Keukenloods21-01-2021
Ik heb voor de Keukenloods gekozen omdat ik de afwasmachine meteen kon ophalen.
Donny21-01-2021
Kwam bij keukenloods nadat ik via kieskeurig een nieuwe vaatwasser had uitgekozen. Bestellen ging erg soepel en makkelijk. Bevestiging snel ontvangen. Alleen bij de orderbevestiging stond dat ik een ander type kreeg dan besteld. Ik had het netjes gevonden als ik hierover telefonisch over benaderd zou ipv dat dit zo in de orderbevestiging wordt gesteld. Vaatwasser werkt prima.
Osvaldo20-01-2021
Gebeld voor een spoedvraagje. Verkoper is het magazijn nagegaan en heeft me precies gevonden wat ik zocht. Daardoor op voorraad en dus snel hier. Top!
Eenink20-01-2021
Goede en duidelijke uitleg netjes behandeld ,helaas door corona moesten we wel even wachten op onze spullen. Daar kan keukenloods uiteraard niets aan doen. Bezorging was ook uiterst correct en vriendelijke bezorger. Wel jammer dat er standaard geen beschrijving bijzit
Bram N.20-01-2021
Eenmaal klantenservice aan de lijn werd ik goed geholpen, informatie was goed en mede daarom snel de koop rond gemaakt. Aflevering kon snel plaats vinden en alles is daarna volgens afspraak verlopen.
Hub20-01-2021
Ik ben heel tevreden over Keukenloods.nl, Telefonisch wordt je goed geholpen en geadviseerd, Verkopers hebben kennis van zaken en dringen geen producten aan je op. Zelfs voor een service vraag na aankoop wordt je goed geholpen. In 2019 heb ik een keuken laten maken bij een meubelmaker en alle apparatuur los besteld bij Keukenloods. Levering ging goed en de bezorgers zijn erg waakzaam bij het naar binnen brengen. (klein detail waar ik van hou) Daarna ook nog wat apparatuur los besteld (zoals een Quooker Cube) en eigenlijk de zelfde ervaring zoals hierboven beschreven.