Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wessel 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk, makkelijk je keuze te vinden.

Service
Levering geheel en snel volgens afspraak.

Assortiment
Had specifieke merk/kleurwensen, die allen op voorraad waren.
Prijs was goed (op laagste prijsnivo wat ik kon vinden)

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerieke 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Snel gevonden wat ik zocht. Besteld. Snel bericht wanneer het bezorgd werd.

Service
Winkel was goed bereikbaar. Had een vraag, binnen een uur bericht terug.

Aanbeveling
Duidelijke website. Snelle service. Niks op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon zeer gemakkelijk de gaskookplaat met mijn wensen vinden !!

Service
Zowel de telefonische begeleiding als de service bij levering en montage waren SUPER !!

Assortiment
Het assortiment is helemaal goed !!

Aanbeveling
Van begin tot eind helemaal tevreden !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en goed op de hoogte kunnen blijven via account

Service
Vraag werd goed beantwoord, niet meteen zeggen dat iets er wel of niet bij hoort maar even uitzoeken en er op terug komen, prima.

Assortiment
Via Google gezocht en de keukenloods had het in assortiment, ook ander producten die ik nog wil aanschaffen zijn hier aanwezig.

Aanbeveling
Altijd lastig om een webshop betrouwbaar te schatten, goed bereikbare klantenservice en fijn contact met medewerker hielpen mij over deze drempel heen.

Extra toelichting
Volgende keer weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

croijmans 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De medewerkers denken goed met je mee vooral als je iets nodig hebt wat niet standaard is!

Service
Snelle levering!

Assortiment
Ruime keuze!

Extra toelichting
De twee monteurs waren heel erg vriendelijk en behulpzaam!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon heel makkelijk selecteren naar het produkt dat ik wilde hebben prima selectie criteria en dus snel overzicht van hetgeen ik wilde hebben.

Service
De prijzen waren al laag na een telefoontje nog wat goede aanschaf tips en nog een korting gekregen top gedaan.

Assortiment
Alles wat ik wilde was aanwezig

Aanbeveling
Is misschien overdreven en ongeloofwaardig maar kan echt niets aan te merken dus waarom dan geen 10 .......

Extra toelichting
geen op of aanmerkingen helaas kan jullie niet helpen te verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elissen 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk te bereiken via internet

Service
uitstekend en snel geleverd

Aanbeveling
zeer snelle en goede service. Alles klopte, vanaf de bestelling tot en met de eflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renzo Oostdam 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles goed inzichtelijk en evt zelfs s'avonds te bereiken via backoffice voor uitgebreide persoonlijke advies.

Service
Snelle comuncicatie, levering en zelfs bij omruiling. Vandaag besteld zelfs 's avonds dag er na in huis en ook leveringen 's avonds ideaal voor werkende mensen!!

Assortiment
Zeer ruim.

Aanbeveling
Ik kan niks ten nadele vertellen tov van een andere winkel alleen maar pluspunten !!!

Extra toelichting
Ga zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smit 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede web site

Service
Deskundig personeel

Assortiment
Veel merken

Aanbeveling
Snelle telefonische service mooie showroom

Extra toelichting
Zeer tevreden duidelijke communicatie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B Janssen 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Vooraf telefonisch hulp/advies gevraagd om teleurstellingen achteraf te voorkomen. En de had ik dus ook niet.

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Zie voorgaande beoordelingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 28-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Goede parkeergelegenheid en veel ruimte in de winkel

Assortiment
Speciaal naar de winkel gegaan om product te zien. Was echter niet in winkel aanwezig,

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Olse 28-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed en deskundig personeel

Service
Kreeg nieuwer model voor zelfde prijs

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Henk Claassens 28-03-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgezocht op de website, bekeken showroom in mijn woonplaats met hulp van verkoopster

Service
Vriendelijke hulp, goede aftersales service, inzet voor versnelde levering

Assortiment
Altijd al gevonden wat we zochten voor een concurrerende prijs!

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen (meerdere aankopen!)Niets nadeligs te bedenken uitsluitend goede ervaringen dus waarom dan minder als 10nen geven?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bauknecht 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via de bank

Service
Goede service en uitleg via de telefoon

Assortiment
Ze hebben alles voor de.laagste prijzen

Aanbeveling
De prijs is het bewijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luma 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke site. Alles is makkelijk te vinden.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Goeie communicatie met de klantenservice. Elke stap na de bestelling wordt gecommuniceerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ashley 28-03-2016 In de winkel gekocht
Keukenloods Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De plaatsen van de producten in de winkel zijn aangeduid door middel van bordjes, wat het zoeken naar het juiste product eenvoudig maakt.

Service
We zijn goed en netjes geholpen door een medewerker en hebben zo een goede keuze kunnen maken. Deze meneer nam de tijd voor ons, liet alle mogelijkheden zien en gaf uitleg over hoe het product gebruikt en gemonteerd moest worden. Dit was heel prettig.

Assortiment
Een breed assortiment met verschillende merken en prijzen, dus voor bijna iedereen zit er wel iets bij.

Aanbeveling
Ik ben tevreden met de service en ons product, dus zou deze winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bob 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon zelf de datum van levering bepalen..

Service
Vond een goedkoper exemplaar op internet en kreeg daarom een mooi aanbod van de Keukenloods

Assortiment
De keuze is reuze, en voor en goede prijs

Aanbeveling
Goede service voor een goede prijs..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijke gebruiksvriendelijke internet site.

Service
Na elke gestelde vraag een snel antwoord.

Assortiment
Veel artikelen.

Aanbeveling
Makkelijk contact te leggen en snel antwoord op mijn vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te vinden producten en een goede beschrijving bij de producten. Makkelijke lay out

Service
Duidelijke communicatie via de mail en snelle levering! Top!

Assortiment
Lager cijfer omdat ik gelijk gericht gezocht heb en gevonden dus heb geen producten vergeleken en dus geen goed oordeel hierover.

Aanbeveling
Zie commentaar hierboven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

atie 27-03-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zowel in de winkel als online ben ik heel goed geholpen.

Service
na het plaatsen van mijn bestelling werd ik via de mail op de hoogte gehouden van de levering.

Assortiment
keukenloods heeft een uitgebreid assortiment voor elk budget.

Aanbeveling
kopen via keukenloods is gemakkelijk, duidelijk, efficiënt.

Extra toelichting
ik wilde een vaatwasser van rond de 500 euro, die goed was en ingebouwd kon worden. ik kreeg diverse opties met duidelijke informatie via een online chat. daarna ben ik nog even in de winkel gaan kijken hoe de indeling van de vaatwasser was. dit kon makkelijk voor mij omdat de winkel hier ook vlakbij is en daarna heb ik hem daar ook besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Bakker 27-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kan overzichtelijker

Service
terwijl de verkoper met ons bezig was, ging hij een andere klant helpen.

Assortiment
online groter assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne Goudzwaard 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ze hebben veel artikelen in hun assortiment met een duidelijke zoekfunctie en zelfs met inbouwservice

Service
we werd met ons meegedacht of het gekozen apparaat wel paste zodat we niet voor verrassingen kwamen te staan bij aflevering!

Assortiment
ze hebben een heel breed assortiment

Aanbeveling
we zijn heel tevreden over de kundigheid van de verkopers en de installatieservice was ook TOP

Extra toelichting
als je klantvriendelijkheid en een nette inbouwservice wilt is de keukenloods degene die je zoekt! En ze houden zich aan de laagste prijsgarantie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berryr 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site, overzichtelijk met goede zoekfunctie

Service
Telefonisch zeer goed geholpen met advies en uitleg.
Monteur was erg vriendelijk, deskundig en goed in uitleg

Assortiment
Keuze te over voor wat wij zochten

Aanbeveling
Zeer scherpe prijzen en groot assortiment

Extra toelichting
Aan te bevelen.Mijn volgende aankoop zal ik zeker weer bij keukenloods plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronbo multidiensten 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kan alles snel vinden op de website, en de technische specificaties zijn duidelijk.

Service
Geen lange wachttijd wanneer je belt en direct een ervaren persoon aan de lijn.

Assortiment
Tot nu toe slaag ik altijd prima.

Aanbeveling
Als bedrijf bestel ik vaker bij de keukenloods en tot nu toe ervaar ik dat als zeer prettig. Afspraken omtrent levering worden altijd prima nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie Hoorn 26-03-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
we werden direct gebracht bij het apparaat dat wij op internet hadden uitgezocht.

Service
we kregen keurig bericht over de datum en tijd waarop de vaatwasser werd afgeleverd

Aanbeveling
goede service en klantvriendelijk personeel.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Emrihan 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website heb ik als overzichtelijk en duidelijk ervaren.

Service
Snel, gemakkelijk en zeer klantvriendelijk. Een SMS ontvangen op de afspraak/afleverdatum werd bevestigd.

Assortiment
Ruim assortiment waarbij de prijs concurrerend is en daardoor aantrekkelijk.

Aanbeveling
De winkel als duidelijk, snel en klantvriendelijk ervaren. Prima service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Semir 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makelijke website, genoeg product informatie

Service
Zelf ben je niet sneller en een vriendelijke bezorger.

Assortiment
Meer dan voldoende.

Aanbeveling
Ik ga het zeker bij mijn vrinden aanbevelen. Bij deze ook bij iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Hooijmaijers 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website. Artikelen worden duidelijke gepresenteerd.

Service
Goede en snelle reactie via mail. Ook de link om bestelling te volgen is duidelijk. Ook de levering gebeurde binnen de afgesproken uren. Alleen tijdstip van levering wordt pas om 10.00 uur op de dag van levering bekent gemaakt. Daardoor moet je toch de hele dag vrij plannen.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Extra toelichting
Ik zou graag de dag voor levering (eind van de middag) weten wanneer levering plaats vindt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harald Brinkhuis 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker vanuit huis selecteren wat je wilt hebben

Service
'S avonds voor 00.00 besteld en de volgende dag in huis, volgende ochtend om 10.30 email ontvangen met verwachte levertijd(ergens tussen 15.00 en 18.00, de levering kwam om 17.15. Bezorgers waren erg attent en hebben de koelkast zelfs tot in de keuken gebracht.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Ik geef niet heel snel een 10, maar keukenloods.nl komt er wel heel dicht in de buurt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Toegankelijke website

Service
Telefonisch contact opgenomen voor de levering

Assortiment
Uitgebreide keuze in alle prijsklassen

Aanbeveling
Goede service en kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carlo 25-03-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles overzichtelijk.ruime keus en genoeg om te vergelijken.

Service
Zeer correct geholpen.goed en vakkundig advies gekregen..thuis bezorgd binnen 24 uur en het oude apparaat netjes meegenomen..en goed contact via telefoon voor en tijdens bezorging.

Assortiment
Veel vergelijkingsmateriaal

Aanbeveling
Je hoeft niet verder te zoeken..alles is hier verkrijgbaar tegen zeer redelijke prijzen.

Extra toelichting
Top zaak.!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hadassa 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle afhandeling en makkelijk iets te bestellen

Service
op tijd geleverd. De tijd was niet helemaal duidelijk van te voren

Aanbeveling
prima prijs voor het product dat ik bestelde

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marloes 25-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Veel keus. Minpunt was dat het product op voorraad op de site stond terwijl dat het niet was.

Service
Montage was super.
Chatdienst niet behulpzaam. Telefonisch wel, al was er geen oplossing voor de te late levering omdat product niet op voorraad bleek te zijn.

Assortiment
Goed assortiment. Producten heb ik net maar lijken goed.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

ID 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is helder en overzichtelijk.

Service
Zelden zo'n top service meegemaakt. Als je een bericht achterlaat word je supersnel teruggebeld. Ze hebben gratis opslag en levering. Levering gaat heel soepel en in overleg. Je wordt perfect op de hoogte gehouden van de status van levering.

Assortiment
Drie van de vier aangekochte keukenapparatuur konden we hier vinden. Bovendien tegen de laagste prijs.

Aanbeveling
We zijn echt heel erg tevreden.
Groot assortiment tegen de laagste prijs, zo niet dan is onderhandeling mogelijk. Flexibel in opslag en levering. Super service.

Extra toelichting
Ook de complimenten voor de vriendelijke, behulpzame bezorgdienst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenprinces 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de artikelen zijn makkelijk op de website te achterhalen en de orderverwerking gebeurt vlot en is duidelijk.

Service
de winkel is goed bereikbaar en je wordt correct te woord gestaan. de levertijd wordt goed nagekomen en je kan de hele afwikkeling hiervan probleemloos volgen.

Assortiment
er is een zeer ruim assortiment aanwezig en wat je zoekt, is gemakkelijk te vinden.
wat de prijs betreft, natuurlijk zijn er andere leveranciers, die wat goedkoper zijn.

Aanbeveling
groot assortiment en goede orderafhandeling c.q. levering en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Houtvast 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snelle en vlotte en nette afhandeling

Assortiment
voldoende keuze aanwezig

Aanbeveling
bij iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 25-03-2016 In de winkel gekocht
zaandam

Algemene score

7,0

Gemak
Alles stond netjes bij elkaar was allemaal goed te vinden

Service
nog geen klachten gehad, levertijd is goed nagekomen.

Assortiment
Er is voldoende keuze, tegen redelijke prijzen.
keuken ergens anders gekocht.

Aanbeveling
wordt gewoon goed geholpen en men denkt met je mee.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tom 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon het product niet vinden op de website. Konden het ook leveren.

Assortiment
Niet alles staat op internet. Gewoon bellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GV 25-03-2016 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Na online vooronderzoek, kon ik direct in de winkel mijn keuze bestellen.

Assortiment
Had meer merkkeuze verwacht binnen een productgroep

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

H 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig

Service
Duidelijke communicatie. Super snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Schat 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle oplossing gekregen nadat we iets verkeerd hadden ingevuld.

Extra toelichting
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mdbnr 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer eenvoudig

Service
goed behandeld

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
zelf kies ik in de toekomst weer voor deze gebruiksvriendelijke en zeer snelle winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ko 25-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
Goede product kennis. Toezeggingen zijn nagekomen.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Goed totaalplaatje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Babs 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker makkelijk via internet

Service
Klachten worden super afgehandeld

Assortiment
Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet....;))

Aanbeveling
Ik zal deze winkel ieder uit mijn omgeving aanbevelen

Extra toelichting
Zo doorgaan!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

neb 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel een goede levering. Zelfs het tijdstip van bezorging werd netjes vermeld.

Service
De apparatuur werd op de plek neergezet. Goede service.

Assortiment
Alles is te vinden.

Aanbeveling
De volgende keer zullen we hier weer als eerste kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiliam Vos 24-03-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan makkelijk alles vinden

Service
Wordt vriendelijk en vakkundig geholpen

Assortiment
Voor zover ik kan nagaan een redelijk compleet assortiment

Aanbeveling
Ben uiterst tevreden met deze service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan en marian vredenburg 24-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
zeer ruim opgezet. Prima assortiment.

Service
Men neemt alle tijd om te adviseren. absoluut geen "opdringerige" verkooptactiek.

Assortiment
zoals eerder gezegd, grote keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
de opgenoemde punten in de vorige twee vragen spreken voor zichzelf.

Extra toelichting
Aanbevelingswaardig. Wij zullen dit zeker delen met anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Webshop is duidelijk en makkelijk in gebruik

Service
Leverbeloftes nagekomen

Aanbeveling
Prima webwinkel. Heb geen problemen ondervonden bij bestelling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaske 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
We hebben alle apparatuur kunnen vinden die we nodig hadden.

Service
We werden op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling

Assortiment
Alles wat we zochten was aanwezig.

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G Haagh 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle gegevens staan duidelijk vermeld op de site. Daarbij is er genoeg info omtrent de apparatuur en wordt een duidelijk foto weergegeven.

Service
De service is goed. Op verschillende manieren is de communicatie mogelijk. Ook het aangeven van het tijdvak van het brengen van de apparatuur is makkelijk.

Assortiment
Erg uitgebreid.

Aanbeveling
Gewoon helder en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews