Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton 04-04-2016 In de winkel gekocht
gaanderen

Algemene score

6,2

Gemak
snel en niet meer de deur uit

Service
winkel goed klachtenbehandeling veel doorverwijzen

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
lager door matige klachtafhandeling

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Yvette Noy 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, snel besteld

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Oneindige keuze

Aanbeveling
Zal ik zeker doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te vinden na zoekopdracht van type in te vullen

Service
Bereidwillig personeel met heldere uitleg. Online medewerkers ook ideaal.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Compleet plaatje. In goed overleg is alles mogelijk. meerdere betaalmogelijkheden vind ik ook positief

Extra toelichting
ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harald 04-04-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
door de open opstellingen kun je snel een keuze maken

Service
kundig personeel en snelle service, van ter plekke inpakken tot het snel verzenden van de bestelling (indien niet op voorraad)

Assortiment
alle soorten aparatuur bij elkaar, maakt kiezen eenvoudig

Aanbeveling
makkelijk en snel

Extra toelichting
telefonisch helpdesk is senl en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 04-04-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke winkel. Ook nabijheid van andere winkels is een pre.

Service
Goed geholpen en communicatie na aankoop ook prima.

Assortiment
ruim aanbod, maar niet zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Aanbeveling
goede prijs en goede service. snelle levering.

Extra toelichting
Parkeren is ook prima geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maxime 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg makkelijk zoeken groot assortiment zat keuze dus

Service
snelle service , netjes een mail

Assortiment
erg veel keuze voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alberdina 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het is gewoon heel makkelijk om vanuit je stoel een bestelling te doen

Service
werd heel goed via de telefoon te woord gestaan en geholpen. oude bestelling werd probleemloos geannuleerd en de nieuwe werd heel vlot behandeld

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
top

Extra toelichting
vriendelijk te woord gestaan. goed geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zowel online als telefonisch order plaatsen mogelijk
Ook keurig melding wanneer apparaten binnen zijn en klaar voor verzenden

Service
Prima service. Gedegen advies en vriendelijke medewerkers

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, voor elke beurs.
Concurrerende prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van der staak 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
We hebben op een zondag laat in de middag gebeld. Eerst gezocht online wat we wilde hebben. De winkel gebeld en het werd perfect geregeld en besteld. Twee dagen later stond het in huis en netjes op de afgesproken tijd. Vriendelijk en behulpzaam geholpen in het hele proces. Super gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marielle 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vaatwasser kapot. Onthand. Googlen. Keukenloods werd onze keuze om nieuw vaatwasser te bestellen.

Service
Goed respons om onze bestelling/levering te volgen (door drukte en Paasdagen wat later dan wij hoopten). Vaardige monteur (werkte snel, deskundig en netjes).

Assortiment
Volop keuze uit vaatwassers.

Aanbeveling
Wat een gemak om zo een aankoop te doen vanuit je stoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han Vlaar 04-04-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online goed te zien om welk product het gaat, waar het af te halen is.

Service
Zeer deskundige medewerker in de vestiging in Zwaag

Assortiment
Alles wat nodig is voor de keuken

Aanbeveling
Eigenlijk niets op aan te merken

Extra toelichting
Snel en gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke site.
Artiekelen zijn goed te vinden

Service
Apparaat smorgens besteld, dezelfde dag in huis.
Top

Assortiment
Alles wat ik nodig heb is aanwezig

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk te navigeren

Service
Goede informatievoorziening en vlotte afhandeling en vakbekwame monteur.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Absoluut 200% tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny van der Valk 03-04-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Werden er zeer goed ontvangen.
Vriendelijke verkopers zowel aan de telefoon als in de winkel.
Koffie / koek .👍

Service
Perfect . Kon niet de juiste maat vinden voor inbouw gasfornuis maar ze hebben meegeholpen met zoeken.
Samen zijn we er uitgekomen.

Assortiment
Wat ik zocht hadden ze niet. Omdat ze de maat niet hadden. Maar keuze genoeg. Maar mocht ik iets nodig hebben voor mijn keuken ga ik zeer zeker terug naar deze winkel. Er staat echt van alles voor de keuken.

Aanbeveling
toelichting (toen hij werd geleverd en als hij dan alsnog niet zou passen zou ik mijn geld terug krijgen en gingen ze verder met zoeken.
👍

Extra toelichting
Ja mijn fornuis moest besteld worden en dat kon een maand duren voor hij binnen was( ivm de maat)maar gelukkig binnen een week kreeg ik al een telefoontje dat hij er was. Super....want kon niet koken thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacques van der waal 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via Google Keukenloods ontdekt. De site was duidelijk voor mijn doel.

Service
Na de bestelling snel de bevestiging en de follow up.

Assortiment
Zeer breed assortiment met vele merken.

Aanbeveling
Digitaal goed geholpen, alles zonder problemen verlopen.

Extra toelichting
Zal in de toekomst weer aan de Keukenloods denken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Schouwenaars te Breda 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product snel te vinden en makkelijk te bestellen

Service
Goed geinformeerd over de levering

Assortiment
Heb eerder ook een inbouwkoelkast gekocht. Ruime keuze

Aanbeveling
Ben tot nu toe prima tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J v Zundert 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het was heel snel bezorgd.

Service
Het was allemaal heel netje verpakt.

Assortiment
Er was genoeg keuze.

Aanbeveling
Ik zou het zo weer doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Nette en overzichtelijke webwinkel.

Service
Het leveren van mijn bestelling werd steeds maar uitgesteld. Totaal 7 weken. Het was niet duidelijk waarom, omdat dit niet vermeld werd bij de berichtgeving. Na een contactmoment per telefoon werd dit duidelijk en werd excuses aangeboden voor de gang van zaken. Er werd een tegoedbon aangeboden. In eerste instantie score 5, maar door wijze van handelen een 7.

Assortiment
Een leuk aanbod van allerlei producten.

Aanbeveling
Nette en overzichtelijke webwinkel.
Vriendelijk geholpen per telefoon.
Bestelling werd door omstandigheden op een later tijdstip, maar netjes geleverd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Kuijlen 02-04-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Wordt vlot geholpen

Service
goede uitleg

Assortiment
veel modellen op voorraad

Aanbeveling
goede indruk op alles

Extra toelichting
Goede vlotte service

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

decoma 02-04-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
we hebben een te dun werkblad uit gekozen dus die ging door buigen bij de inductie plaat en dat hebben ze opgelost door de 3 werkbladen kosteloos te vervangen door werkbladen van 3 cm dik

Assortiment
winkel in Amsterdam is nog niet erg groot

Aanbeveling
ze doen goed hun best voor je alleen het beantwoorden
van e-mail kan beter

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Wessel 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk, makkelijk je keuze te vinden.

Service
Levering geheel en snel volgens afspraak.

Assortiment
Had specifieke merk/kleurwensen, die allen op voorraad waren.
Prijs was goed (op laagste prijsnivo wat ik kon vinden)

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

c d b 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede keuze

Service
wordt netjes thuis gebracht na tel afspraak

Assortiment
prima diverse merken

Aanbeveling
je wordt keurig geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Lantinga 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk je gewenste artikel opzoeken en bekijken.

Service
Binnen 24 uur bezorgt, zonder kosten.

Assortiment
Ruim assortiment, maar ik keek meer gericht naar mijn artikel die ik nodig had.

Aanbeveling
Alles wat ze zeggen gebeurd.

Extra toelichting
Ik zal deze winkel beslist aan meer mensen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Foppe Vos 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel shoppen.....

Service
Ze bevestigen alles per email en voeren het daarna ook punctueel uit. Vriendelijke en deskundige monteur.

Assortiment
Alle bekende merken.

Aanbeveling
Het volgende apparaat bestel ik weer bij de Keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is zeer overzichtelijk met een uitstekende en functionele zoekfunctie

Service
De leveringsafspraak werd correct nagekomen.

Assortiment
zeer uitgebreid; praktisch alles op keukengebied vindt je bij de keukenloods!!!

Aanbeveling
Kortom, een zeer goede zaak

Extra toelichting
De naam keukenloods doet een beetje goedkoop aan, misschien een toevoeging als "de laagste prijs voor kwaliteitsinbouwapparatuur"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colin van der wateren 31-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makelijk parkeren en goede behulpzaamheid

Service
Alles werd voor ons geregeld en getransporteerd

Assortiment
De keuze was reuze

Aanbeveling
Een heel veel verschillende merken

Extra toelichting
Een hele fijne zaak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J Keizer 31-03-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima te vinden op internet duidelijk omschreven artikelen.

Service
Producten zelf nog sneller geleverd dan was afgesproken...netjes verpakt afgeleverd.

Assortiment
Wij hebben alles kunnen vinden bij keukenloods...De prijs is laag vergeleken bij andere website. Daarbij geven ze in de winkel nog extra korting.

Aanbeveling
De winkel krijgt van ons een 9 wij werden zeer leuk en enthousiast geholpen in Gaanderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lans 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het bestellen

Service
kennis en uitleg aan de telefoon

Assortiment
het goeie model uitzoeken op de site

Aanbeveling
zeer klant gericht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Keukenloods 30-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed overzichtelijk

Service
vriendelijk personeel die je goed advies geeft.

Assortiment
ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Installatiekosten 30-03-2016 In de winkel gekocht
Almere New Yorkweg 111
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kundig en aardig personeel. Goede voorraad.

Service
Spullen werden netjes en op tijd afgeleverd.

Assortiment
De winkel heeft een breed assortiment en een redelijk prijsniveau.

Aanbeveling
Door het assortiment, de inzet en kundigheid van het personeel en de redelijke prijsstelling zeker de moeite waard om als eerste te bezoeken!

Extra toelichting
Houd er rekening mee dat voor het installeren van de artikelen vaste prijzen worden gehanteerd. In ons geval € 79,00 voor 15 minuten werk. (5 schroeven los en 5 schroeven vast) Dat zou niet mogelijk moeten zijn! Volgens de verkoopster was het niet mogelijk om dat zelf te doen.Met een schemaatje had dat best gekund. Erg jammer !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sil 30-03-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam-Zuid Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk assortiment, behulpzaam.

Service
Goed geholpen aan de telefoon ivm te maken bezorgafspraak. Fijn dat er op zaterdag bezorgd en geinstalleerd kon worden.
Zeer behulpzame installateurs.

Assortiment
Veel keus en goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rusman 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke informatie op de website, maakt keuze maken eenvoudig.

Service
Winkel was telefonisch goed bereikbaar voor vragen.
Levering werd volgens afspraak uitgevoerd.

Assortiment
Ruim aanbod van diverse apparaten. Goede omschrijving van de apparaten.

Extra toelichting
De verkopers en de monteurs hebben naar verwachting hun werk gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jobozu 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
W vonden wat wij zochten

Service
De medewerker heeft ons van goede adviezen voorzien

Assortiment
Goed wij konden zien wat wij zochten

Aanbeveling
Alles wat uitgestald was zag e netjes uit

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

lleeuw 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel vlotte info bij telefonisch contact

Service
Heel vlotte levering in Belgie

Assortiment
Wij vonden alle recentste modellen

Aanbeveling
Zou niet twijfelen om opnieuw te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Kammeraat 29-03-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
onze keus was snel gemaakt op uw website.
de koelvriescombinatie was zelfs in de aanbieding.
Dus keuze was niet moeilijk. Perfekt.

Service
bereikbaarheid in onze woonplaats. We werden zeer goed te woord gestaan in de winkel. Zijn heel tevreden hierover.Kan gewoon niet beter. De levertijd was volgens afspraak.

Assortiment
De door ons gewenste koelkast kon snel geleverd worden. Wij waren verrast door de door u geboden aanbieding. Past in ons budget.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden klanten en komen zeker terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PD Verstoep 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer snelle reacties zowel via de mail als met SMS berichten.

Service
Vragen die er van tevoren waren werden allemaal goed beantwoord en levering conform afgesproken tijd en netjes binnen gebracht.

Assortiment
Alles wat je zoekt is aanwezig.

Aanbeveling
Top service en aflevering tegen een hele scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website laat niets aan duidelijkheid te wensen over. het zal er misschien wel zijn, maar ik kwam het niet tegen, vandaar een 9.

Service
De levertijd was volgens afspraak, snel.
Retourprocedure niet gebruikt.
Telefonisch vragen gesteld, en werden direct duidelijk beantwoord.

Assortiment
De prijs voor het product dat ik he gekocht was een scherpe prijs.

Aanbeveling
Duidelijke website. Goede service. Ook het inbouwen ging precies volgens afspraak. Inbouwwerk is keurig netjes gedaan.

Extra toelichting
De 9 is in mijn geval dik verdient.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 29-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Handig vergelijken met andere sites en snel geleverd

Assortiment
ruim assortiment en de goedkoopste

Aanbeveling
prima website

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

John 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Extra voordeel tegenover andere winkels is dat men ook cash kan betalen.

Service
Het transport werd ook door jullie diensten netjes afgehandeld.

Assortiment
Het assortiment dat jullie in de winkel hebben is bij velen niet te vinden. zeker niet in Belgie. De Boretti warme luchtoven met draaideur links of rechts, en de kookplaat Bertazonni met draaiknoppen is echt nergens te vinden. Prachtig toestel en wat een gemak van bediening.

Aanbeveling
Een dikke tien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger Poelman 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website! goede communicatie.
bestelling keurig op tijd en correct afgeleverd!
hebben veel gemak en plezier van de aankoop!
Ik raad veel vrienden etc. uw site aan!

Service
In goede verpakking tijdig afgeleverd

Assortiment
Veel keus en van uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Aanbeveling
Kwaliteit en vetrouwd!

Extra toelichting
Ik ben nu vaste klant! En heb het volste vertrouwen in uw bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annette 29-03-2016 In de winkel gekocht
amsterdam zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
mooie zaak, fijn geholpen.

Service
goede service en hulpvaardigheid. Men neemt ook echt de tijd om met je te zitten en je wensen uit te werken. Ook installatie verliep snel en goed

Assortiment
ruim keus, zowel in de winkel als op internet.

Aanbeveling
kan deze zaak zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob Bakker 29-03-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Door de grote keuze , en het gemak van het laten brengen

Service
Ik ben in verschillende zaken geweest, maar de deskundigheid van de bedienende mensen laat te wensen over.
Het is noodzakelijk dat je een studie maakt voor af van wat je wilt kopen.

Assortiment
Flinke ruime keuze

Aanbeveling
Wanneer je jezelf goed voor bereid d.m.v. de website, is het goed te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

G Bergsma 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
prima monteur die erg goed op de hoogte was ven de techniek en erg vriendelijk

Assortiment
veelzijdige produkten

Aanbeveling
ben zeer tevreden over alles

Extra toelichting
ga zo door met de service en ik kom vast een keer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 29-03-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer gebruiksvriendelijk de website ,duidelijk en makkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Super !!! meteen advies,en we kregen antwoord op vragen die we nog niet gesteld hadden

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
qua prijs, assortiment,en super personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 29-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Winkel goed bereikbaar, ruim en overzichtelijk

Service
We werden erg vriendelijk geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kroon 29-03-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
werden duidelijk en netjes geholpen

Service
keurig op tijd afgeleverd en geplaatst, oude spullen en verpakking werden meegenomen

Assortiment
ze hebben een zeer ruime keuze

Aanbeveling
Netjes, houden zich aan de afspraak

Extra toelichting
volgende keer gaan we er weer heen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Kunst 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke keuzes

Service
goede antwoorden en een goed alternatief tegen dezelfde prijs

Assortiment
Was aan het zoek naar hetzelfde apparaat

Aanbeveling
Duidelijk afspraken, goede communicatie en netjes afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Habernickel 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Besteld op internet en afgehaald in Zaandam

Service
Keurig op tijd

Aanbeveling
Tweeds goed enervating met service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tessa 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg makkelijk om te bestellen. Duidelijke informatie

Service
Je wordt netjes geïnformeerd over de bestelling en je wordt gebeld om een afspraak in te plannen voor de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vd Heide 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is allemaal erg duidelijk en makkelijk te vinden. Bestellen, laten leveren en betalen is erg makkelijk en goed geregeld.

Service
Afspraken werden prima nagekomen en de aflevering ging ook mooi op tijd.

Assortiment
Het assortiment is groot en er is volop keuze.

Aanbeveling
Uitstekende prijsstelling (veel goedkoper dan concurrenten), prima service. Makkelijke bestel procedure.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews