Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2672 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j vd zwan 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goeie duidelijke webshop

Service
snelle levering

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
snelle levering, goeie duidelijke webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Peeters 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk bereikbaar via de site, snelle informatie bij telefonisch contact.

Service
Indien een artikel niet op voorraad is, wordt snel een goed alternatief geboden.

Assortiment
Voor ons voldoende keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Zeer goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dan en El 02-11-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal

Algemene score

6,5

Service
afgesproken afleverdatum is niet nagekomen waardoor montage van de keuken vertraging opliep.
communicatie met de winkel verliep stroef.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Amanda 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Mooie website, handig ingedeeld in categorieën. Los keukenelement was niet zo snel vindbaar, maar door bij het zoekvenster 'hoge kast' in te typen wel kunnen vinden.

Service
Goed bereikbaar per telefoon, je wordt vriendelijk te woord gestaan, duidelijke antwoorden op vragen, snelle nalevering.

Assortiment
Top dat er losse keukenelementen online verkocht worden. Wat verbeterd kan worden: betere productfoto's toevoegen, productdetails(bijvoorbeeld dat het gaat om hoogglans deur, wel/geen plinten, handgreep, stelpoten etc.), assortiment vergroten (andere varianten dan hoogglans deuren mogelijk maken om online te bestellen).

Aanbeveling
Zeer snelle levering, goede klantenservice en een groot compliment dat losse keukenonderdelen bij keukenloods online te bestellen zijn, iets waar veel andere keukenzaken van kunnen leren en waar denk ik de toekomst ligt in de keukenland.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jos 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk van uit de luie stoel.

Service
Tijdstip van bezorgen mag wat preciezer, rest was premie levering en vriendelijke bezorger.

Assortiment
Veel keuze, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Goede en duidelijke omschrijving voor in mijn geval een inbouwvaatwasser. Zelfs ik (niet technisch aangelegd) wist dat ik het juiste product zou bestellen.

Extra toelichting
Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Makkelijke en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Gryt 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel bereikbaar, nietalleen via de website, maar ook telefonisch

Service
Er wordt meegedacht en oplossingen aangedargen

Aanbeveling
Goede service, ook bij problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia Kraan 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker uitkiezen van het product vanuit je huis

Service
Ik heb een zeer goed telefonisch contact met een van de medewerkers gehad. Kon alle technische vragen stellen en kreeg en zeer duidelijke antwoorden. Daar door de zeer juiste keus kunnen maken

Assortiment
Er was keus uit tientallen inbouwkoelkasten. In alle prijsklassen

Aanbeveling
Je komt hier beslist tot een juiste keuze!

Extra toelichting
De bezorging en mmontage dienst waren uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SV 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Zowel de bestelling als de levering verliepen soepel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Niek 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is duidelijk en daardoor gemakkelijk producten te vinden en te bestellen

Service
De winkel is goed ook telefonisch bereikbaar en eventuele opmerkingen en klachten worden prima en snel opgelost.

Assortiment
Voldoende assortiment met een goede prijsverhouding.

Aanbeveling
Goede service, snelle reacties op opmerkingen en vragen. Prima winkel.

Extra toelichting
Zie voorgaande. Prima online winkel wat mij betreft

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk online bestelproces en bestelling ook online te volgen

Service
Levering duurde iets langer dan ik had verwacht, maar bij nabellen zowel door centrale klantenservice als door filiaal netjes geholpen. Het filiaal heeft met de leverancier gebeld, mij daarna keurig teruggebeld en nogmaals gebeld toen het product binnen was. Dat vond ik zeer attent en klantgericht.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ruim assortiment tegen een goede prijs, goede service, ik zou hier zeker nog een keer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M de Jong 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Er waren problemen met het omdraaien van de deur van de koelkast die wij hadden besteld. Na een zinloos telefoontje met de fabrikant Whirlpool gebeld met Keukenloods. Zonder problemen werd aangeboden om de koelkast om te ruilen. Dit is afgelopen vrijdag gedaan. Deze keer ging het omdraaien van de deur probleemloos.
Prima service van Keukenloods!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Willem 01-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Service
Er was een stuk emaille van de pannendrager gesprongen. Er werd n.a.v. Mijn klacht een mailtje naar Atag gestuurd. Atag nam nog niet de moeite om te reageren. Na anderhalve week hierover geklaagd bij de Keukenloods. Degene die ik aan de telefoon kreeg vond eigenlijk dat de Keukenloods voldoende aan mijn klacht had gedaan door een mailtje naar Atag te sturen. Het leverde nogal wat moeite op om de medewerker er van te overtuigen dat de Keukenloods verantwoordelijk was voor de garantie en niet Atag. Volgens mij snapt hij het nog steeds niet, maar hij heeft in ieder geval kontakt opgenomen met Atag om hen te motiveren een vervangende pannendrager op te sturen. Duidelijk een gemiste kans!

Aanbeveling
Garantie lijkt een probleem bij deze winkel. Men roept heel snel fabrieksgarantie en daar laat men het bij. Ze zijn echter wel goedkoop en leveren over het algemeen snel.

Extra toelichting
De Keukenloods maken gebruik van een heel plezierige vervoerder.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Alain 01-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk overzicht van producten , bestelling en levering werden snel geregeld en bevestigd via e-mail.

Service
Snelle levering en installatie van bestelde product.

Assortiment
Diverse merken en modellen aanwezig in winkel of te bestellen bij fabrikant.

Aanbeveling
Duidelijk advies, afspraken werden nagekomen alsmede bevestiging hiervan middels e-mail. Contact met medewerkers van Keukenloods verliep vlot en snel.

Extra toelichting
Keep up the good work!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Douwe 01-11-2015 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Je kan rustig rondkijken en als het nodig is hulp nabij.

Service
Ondanks dat het product niet in de winkel aanwezig was. Werden we goed geholen met bestellen.

Assortiment
Wat er staat is goed gepresenteerd. En vrij ruim assortiment in de winkel.

Aanbeveling
Gewoon prettige winkel en behulpzaam personeel. Niet opdringerig en geeft in mijn gevoel juist advies. In ieder geval geen ongevraagd advies.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

nel lups 01-11-2015 In de winkel gekocht
Almere buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed te bereiken

Service
personeel weet veel van de produkten en zijn bereid verder te zoeken of altenatief

Assortiment
niet alles in de winkel wel wordt dit opgezocht via e mail

Aanbeveling
is pas verbouwd ziet er goed uit meer ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wim 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede informatie op een logische plaats

Service
Montageteam verdient hele grote pluim. Wat een flexibiliteit ! Chapeau !

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar en kan assortiment niet goed beoordelen.

Aanbeveling
Alles liep gesmeerd. Van bestelling t/m levering. Alle afspraken nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hengeveld 01-11-2015 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vriendelijk en overzichtelijk

Service
vriendelijk en kundig

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Komen binnenkort zeker terug voor de afwasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemiek 31-10-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
super geholpen een medewerker die me bij alles hielp

Service
super gewoon top geholpen tot me spullen in de kofferbak

Assortiment
veel keuze goede prijs

Aanbeveling
service en klantvriendelijkheid als top ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Oort 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel het juiste apparaat gevonden. Overzichtelijke site.

Service
Telefonisch prima advies gekregen over inbouwmaten.

Aanbeveling
Goed geïnformeerd. Doen wat ze beloven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Janssen 30-10-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor mij lekker dichtbij

Service
deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Dijk 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Vanuit de luie stoel 4 mooie apparaten van Smeg gekocht tegen absoluut zeer concurrerende prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patricia 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke site, snelle levering.

Service
Voor informatie gebeld over het retourneren van mijn oude kapotte oven, kreeg direct iemand aan de lijn die mijn vraag goed heeft beantwoord.

Assortiment
Alleen een 7 gegeven omdat ik bewust op zoek was naar deze oven, heb niet verder gekeken.

Aanbeveling
Omdat dit mijn eerste ervaring met deze winkel is en ik zeker weer eerst hier ga kijken bij een volgende aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

F C van Eijk 30-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en uitgebreid

Service
Prettig en goede info

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Prettig geholpen

Extra toelichting
Ruime overzichtelijke winkel en prettig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Josee 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk, ook telefonisch goed bereikbaar en prima uitleg bij product keuze.

Service
levering en montage mogelijkheden duidelijk en flexibel

Assortiment
Goede en grote verscheidenheid aan merken en prijsklasse

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Claudia 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
10+. Per abuis viel de keuken groter uit en paste het gasfornuis dat ik had besteld niet meer. Dit werd pas duidelijk bij levering. Het gasfornuis werd gelijk kosteloos teruggenomen en ik heb de volgende dag contact gehad om een kleiner gasfornuis te bestellen.

Extra toelichting
Normaal gesproken valt er altijd wel wat aan te merken, maar ik heb werkelijk waar alleen maar goede woorden over voor Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meijer 30-10-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel keus en heel vriendelijk geholpen .

Service
Snellen levering

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Genoeg keus
Vriendelijk personeel

Extra toelichting
Ik beveel de zaak ook anderen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Baltus 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer nette ontvangst en klandizie

Service
snelle bediening en hulpvaardigheid

Assortiment
Dit volgens internet

Aanbeveling
Voor mij lekker dicht bij om te halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GER 30-10-2015 In de winkel gekocht
ROOSENDAAL
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle korte lijnen

Service
goede duidelijke service , klant staat hier nog bovenaan

Assortiment
voor ieder wat wils , denken ook mee met klant

Aanbeveling
GOED ADVIES / BEGLEIDING DOOR GERT-JAN EN ZIJN TEAM

Extra toelichting
afzuigkap sloot niet 100% ; product werd direct zonder het bekende '' ja maar '' omgeruild voor nieuw product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem roffel 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer duidelijk, veel keus

Service
Levering iets langer gedacht dan verwacht, wel op afspraak geleverd nieuw in doos, goed verpakt

Assortiment
Prijs was zeer concurrerend

Aanbeveling
Gewoon een goede en betrouwbare shop

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

ndoodeman 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemak van uit je stoel

Service
behulp zaam

Assortiment
veel aanbiedingen

Aanbeveling
alles goed

Extra toelichting
bij de volgende bestelling het goede adres invullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter de Haas 30-10-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima voorlichting door personeel

Service
Er wordt aan de wensen voldaan.

Assortiment
Groot assortiment overzichtelijk gepresenteerd

Aanbeveling
Gewoon doen waarvoor je staat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webwinkel is zeer overzichtelijk en ik heb snel kunnen vinden wat ik zocht. Daarnaast vond ik het erg handig dat het telefoonnummer rechts in beeld blijft. Zo kon ik voor de zekerheid even aan een verkoopmedewerker vragen of het door mij beoogde model vaatwasser wel zou passen.

Service
Voor het bestellen even gebeld met een verkoopmedewerker, om er zeker van te zijn of de door mij beoogde vaatwasser zou passen. De telefoon werd snel opgenomen, ik belde rond 20.00 uur. Vriendelijk en kundig te word gestaan.

Na bestelling kreeg ik al vrij snel een mail met daarin het bericht dat het door mij bestelde model niet meer leverbaar was. Ik heb voor dezelfde prijs een luxer model gekregen dat 130 euro duurder was. Dat vind ik een zeer goede deal!

Qua levertijd had ik gekozen voor bezorging op de volgende dag. De bestelde Bosch vaatwasser werd inderdaad de volgende dag rond 17.30 uur bezorgd en m'n oude vaatwasser werd netjes meegenomen.

Assortiment
Ik zocht een volledig geïntegreerde vaatwasser. Ik had vervolgens keus uit heel veel merken en modellen in allerlei prijsklassen. Zo vind je altijd wel een vaatwasser die binnen je wensen, eisen en budget past.

Aanbeveling
Ruim assortiment, goed bereikbaar per telefoon (ook 's avonds). Kundig en vriendelijk personeel, keurige levering volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean lobbinger 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heb zeer vlot kunnen bestellen

Service
Zeer snelle levering en na tf bericht van chauffeur. Top.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Ben zeer tevreden en zal bij een volgende aankoop zeker bij uw winkel kijken of uw het betreffende artikel in voorraad hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Made 30-10-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ondanks verbouwing vriendelijk en goed geholpen

Service
meedenken met levering, en tips over aansluitingingen

Assortiment
goed assortiment, voor elk wat wils

Aanbeveling
heb ik al gedaan, klanten van mij geadviseerd om naar jullie te gaan, voor nieuwe apparatuur.

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koomen 30-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
perfecte telefonische ondersteuning, en een duidelijke bestel en zoek website, en een snelle levering

Service
goede telefonische ondersteuning snelle levertijd
een betrouwbaar adres

Assortiment
een heel ruim assortiment, snel vinden van artikelen,
tegen een scherpe prijs in een woord top

Aanbeveling
wij hebben geen enkel minpunt kunnen on-dekken,
en zijn een zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Hartman 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
goede en snelle service. Bezorger hielp goed alles naar de juiste plek te krijgen.

Assortiment
groot assortiment aan keuze; ze hebben in elk geval precies wat ik nodig had.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Timmerman 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, prima geregeld

Service
Afspraak is afspraak bij de Keukenloods, top!

Assortiment
Veel keuze, prima gewoon

Aanbeveling
Is een topzaak

Extra toelichting
Nu 2 keer iets besteld, beide keren op tijd geleverd, tegen een prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet van der Wildt 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie duidelijke website.

Service
Snel, accuraat en duidelijk

Assortiment
Ruime keuze, in alle prijsklassen

Aanbeveling
Alle informatie is duidelijk en de aflevering verloopt perfect volgens afspraak

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alkmaar 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
online bestellen , snel en gemakkelijk

Service
Telefoontje en een e-mailtje voor het doorgeven van aflever datum

Assortiment
Ruime keus uit diverse merken.

Aanbeveling
Goed is goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
prettige website; product snel te vinden op website; goede beschrijving en nadere info over product op website

Service
prettige behandeling en product snel leverbaar

Assortiment
ruim assortiment tegen de laagste prijzen

Aanbeveling
ruim assortiment, betrouwbaar, snelle levering, scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jansen 30-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te installeren, alleen een uitgebreidere Nederlandse beschrijving had wel makkelijker geweest.

Service
Goede service, de koelkast die ik wilde was er niet. Kreeg een andere voor dezelfde prijs. Goed geholpen in de winkel.

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Goede service en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart N 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Onze koelkast heeft niet iedereen

Aanbeveling
Een grote winkel met lage prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lida graver 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk zoeken op webdite

Service
Me op de hoogte gehouden over vertraging

Assortiment
Zocht speciale maat en kon nog kiezen

Aanbeveling
Prima geregeld allemaal

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Willeke 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product wordt bij je thuis gebracht.

Service
Het product wordt bij je thuis gebracht op de afgesproken tijd. Zelfs betalen kan aan de deur.

Assortiment
Assortiment is groot.

Aanbeveling
alles goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klein 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijke zoekfunctie!

Service
Goed geïnformeerd, en accurate levering, prima!

Assortiment
Bij het zoeken bleek bij Keukenloods de meeste keuze te zijn.

Aanbeveling
Bijna een tien, maar er moet een uitdaging blijven...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site klantenservice met kennis

Service
Snel geholpen bij eerdere klacht over andere aankoop (fabrieks fout) snel opgelost

Assortiment
Veel keuze na het bellen goed telefonisch advies gehad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vanuit je stoel aankopen

Service
voortreffelijke behandeling en afhandeling

Assortiment
ruime keus uit merken

Aanbeveling
Op grond van mijn ervaring met Keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

seh vranken 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik.

Service
snelle en correcte levering.
duidelijke voorwaarden.
Deden ook niet moeilijk om een bestelling te versnellen.

Assortiment
ruime keuze en makkelijk te vergelijken.

Aanbeveling
gewoon top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke werkende, transparante website

Service
vaatwassertype niet meer voorradig, duurdere gekregen voor het zelfde bedrag

Assortiment
ruim assortiment in iedere prijsklasse

Aanbeveling
omdat ik een duurdere machine kreeg voor de zelfde prijs als de goedkopere versie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gurbe 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel en makkelijke communicatie en vlotte levering

Service
netjes in de garage gebracht

Assortiment
kijk voortaan eerst voor dit soort aankopen op deze site

Aanbeveling
korte communicatie en goede service aankoop was netjrs verpakt en onbeschadigd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews