Keukenloods

Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Rense Wanningen20-01-2021
Geleverd wat is besteld. Goede service door het oude toestel mee te nemen. Het nieuwe toestel dot wat het moet doen. Er wordt een uitgebreide handleiding meegeleverd.
Ron en Marga20-01-2021
Heb gekozen voor deze shop door de prijsstelling en de goede tot zeer goede reviews. Mooie duidelijke website en uitstekende opvolging na bestelling. Tot slot, een keurige aflevering door een dito besteldienst annex chauffeur. Wat wil je nog meer ! Een voorbeeld voor hoe het behoort te gaan !
Sandy Kuipers20-01-2021
Aan de hand van onze wensen vonden wij snel de juiste vaatwasser, het chatten vooraf was prettig en tot slot hebben wij nog telefonisch contact gehad. Dit laatste was erg prettig, ze hebben kennis van zaken en dat was super handig. Wij hebben zelf de vaatwasser ingebouwd, de bijgevoegde tekeningen voor de frontplaat waren erg handig. Als je het netjes wilt doen kost het wat tijd, maar dan lukt het vast en zeker met een top resultaat. Levering was al de volgende dag, mooi vlot dus. Wij zijn een tevreden klant!

Kees20-01-2021
Webshop bezocht niet voor een nieuwe keuken of een combi magnetron maar voor het vervangen van een sifon. Keukenloods voelt zich niet te groot voor een kleine bestelling: netjes afgehandeld, volgende dag in huis.
Karin20-01-2021
Ondanks de coronatijd afzuigkap snel geleverd. Helaas had de kap een beschadiging. Maar ook dit is snel soepel opgelost. Kortom een zeer tevreden klant.
Kees20-01-2021
snel en op tijd geleverd voor een goede prijs, makkelijk zoeken op de website
CMJ Bakker20-01-2021
Goede en snelle levering. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop. De blender was goed verpakt en is heel fijn in gebruik.
Keukenloods service veel minder dan Coolblue20-01-2021
Zeer slechte service ik koop een dure Combi/magnatron deze is stuk bij aflevering. Keukenloods wil niet de magnatron omruilen voor een nieuwe nu moet ivm corona (monteur kan niet binnen komen)voorlopig zonder een nieuwe. Hoe lang zal dit duren ? weken, maanden ? Bij Coolblue vorig jaar met een wasmachine gehad deze was ook stuk en toen binnen dag een nieuwe dus bestel daar je producten service vele malen beter daar. Gr Menno
Wiendels20-01-2021
We zijn goed geholpen en het product is snel geleverd! Daarnaast ook erg vriendelijk personeel!
Luc20-01-2021
De vaatwasser die wij via internet hadden besteld was helaas niet voorradig en had op dat moment een levertijd van 7 weken. Met zeer deskundige telefonische hulp de bestelling naar een ander model kunnen wijzigen die wel voorradig was. Hele fijne communicatie en heel erg tevreden.
Ineke20-01-2021
We hebben Keukenloods gevonden door recommandatie van onze buren. We zijn heel tevreden om de afzuigkap via de website te vinden. Met de adviezen na telefonisch kontact waren goed geïnformeerd. Het installeren van de kap en de afwerking was vakwerk. Oude kap meegenomen. Perfecte monteur.
Moni20-01-2021
Gemakkelijk te bestellen en fijne service. Omdat het product niet leverbaar was ontvingen wij een upgrade. Zeer tevreden.
Marthijn20-01-2021
Wij wilde een wijnkoelers en zijn zeer professioneel geholpen door verkoper Ron. De levering was zelfs eerder dan verwacht.
H van Ham20-01-2021
Precies geleverd wat er besteld is en keurig op tijd en alles netjes afgehandeld. Oude spullen ook net mee retour genomen.
Leo Louwerse20-01-2021
Prima, goeie prijs. Vaatwasser is vakkundig geplaatst en de oude is netjes meegenomen.
Steffy20-01-2021
Ik vind het fijn dat er adequaat gereageerd wordt. Ook als alles niet volgens plan verloopt, denkt de keukenloods mee. Heel fijn.
Ronald20-01-2021
Goede prijs; opgegeven levertijd bij bestellen werd nagekomen, dus snelle levering. Keurig!
Schippers20-01-2021
Keukenloods.nl biedt een geweldige keuze. De navigatie op de internet site is super-simpel. Het bestelproces is tip-top transparant. En de levering is dik in orde.
Oscar van Beek20-01-2021
Meerdere keren wat gekocht bij de keukenloods, klantvriendelijk en snel geregeld 👍🏻
Johanna20-01-2021
Nette levering, vriendelijke en rustige man die geïnstalleerd heeft. Koelkast werkt fijn, dus goede ervaring gehad.
Jos willems20-01-2021
Alles netjes afgeleverd. Top !!! Mooi op tijd die afgesproken was. Goede apparaatuur die ontzettend goed bevalt.
JV20-01-2021
Prima voor elkaar, bestelde artikel was niet direct leverbaar, maar keurig gebeld om te overleggen over alternatief, snelle levering
Joop20-01-2021
Snelle levering/gunstig geprijsd/ duidelijke internet site en info over het product
Fleur Hofstede20-01-2021
Hele aardige vakbekwame installateurs, binnen 20 minuten was onze nieuwe vaatwasser geïnstalleerd! We zijn erg blij met de vaatwasser (merk Bosch), hij doet het super!
Henriette20-01-2021
Prima geholpen en blij met aanschaf en snelle levering en vriendelijk geholpen