Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20893 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ben Wolters 22-03-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik woon niet ver van de winkel, had me geïnformeerd op internet maar vindt persoonlijk contact fijner en dat bleek terecht.

Service
Verkoper dacht goed met ons mee en zelfs nadat we wegens omstandigheden pas veel later spullen lieten komen gaf hij ons nog nuttig tip om een accessoir te veranderen.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
je hoeft echt niet verder te zoeken. Goed, meedenkend,vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Ik heb besteld in Nederweert waar ik zeer tevreden was over de medewerkers. Laat deze kleinere filiale a.u.b. bestaan in de regio's.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichterlijke website

Service
super snelle antwoorden op vragen via mail.

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
ongekende goede service in deze tijd

Extra toelichting
volgende aankoop zeker weer via keukenloods. super goede service en veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk via internet.

Service
Nette service, snelle levering en nemen oude spullen mee.

Assortiment
Ruim voldoende. En schappelijke prijzen.

Aanbeveling
Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet van IJzendoorn 22-03-2016 In de winkel gekocht
Amstredam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede en snelle behandeling

Service
Lekkage de volgende dag verholpen

Assortiment
Genoeg keuzes

Aanbeveling
Snelle behandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Heb het bestelproces als gemakkelijk ervaren 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker makkelijk

Service
Duidelijke afspraken.

Assortiment
Voldoende.

Aanbeveling
Goed snel en goedkoop.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rik 22-03-2016 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zowel in de winkel als online prima geholpen

Service
ook met de bestelling van een los keukenblad zijn we erg blij

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
alle voor een nieuwe keuken voor een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dolph 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je besteld en betaald via internet. Daarna stap je in de auto en kan het ophalen bij de dichtsbijzijnde keukenloodsmagazijn.

Service
Eén van de aangekochte produkten wilde ik ruilen en reed met de auto naar Keukenloods in Waddinxveen. Het in te ruile product werd ingenomen, gecrediteerd en ik kon het nieuwe product weer meenenemn. Een kwestie van 8 minuten.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Services, prijs en uitstekende behandeling bij vragen.

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia Lucken 22-03-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed overzicht

Service
Vriendelijk geholpen

Assortiment
Goed en ook via website goed te zien wat er te koop is

Aanbeveling
Vriendelijk en informatief

Extra toelichting
Communicatie over levering ging wat stroef

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rené 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
simpel en snel een keuze te maken

Service
snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden

Assortiment
alles is te krijgen en is het er niet zoeken ze voor je

Aanbeveling
zie vorige dat zegt al alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I rammah 22-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was mogelijk en goede service.

Service
Denken altijd mee en alles was mogelijk.

Assortiment
Nieuwste van de nieuwste apparatuur en beste prijs.

Aanbeveling
Top winkel er is geen betere

Extra toelichting
Ik ben super tevreden over de zaak ik raad het ook aan alle vrienden en famillie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed vindbaar

Service
Uitstekend

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 22-03-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vooraf op de website zoeken naar het gewenste artikel inclusief foto's, beoordelingen, technische beschrijvingen. In de winkel vervolgens een kijkje nemen en het artikel bestellen of gelijk meenemen.

Service
Ze nemen de tijd voor je. Er werd, zonder dat ik ervan wist, aangeboden om oude apparatuur bij het afleveren van de bestelling gelijk mee terug te nemen.

Assortiment
Dat blijkt sowieso uit de website. In de winkel heel veel aanbod en voorbeeldkeukens.

Aanbeveling
Goed ingericht en je wordt er prettig geholpen. Geen overdreven of opdringerig verkoopgedrag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Terheijden 21-03-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal

Algemene score

7,0

Gemak
Website niet echt gebruikt. Als ik moest zoeken was het wel overzichtelijk maar kon niet klikken op bepaalde onderdelen om meer info hier over te krijgen

Service
Levertijd wat langer als gehoopt. En terug koppleling en afspraken onderling verliepen niet helemaal lekker

Assortiment
Ruime keus!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

leonde 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Via telefoon kunnen bestellen, snel de bevestigingsmail gehad. En wat ontzettend prettig was, de betaling bij levering!

Service
Samenvattend: De klantenservice en bezorger weten wat hospitality, klantvriendelijkheid betekent!

De side by side koelkast is bij ons in de keuken gezet. In eerste instantie was dit toegezegd. Bij het vastleggen van de leveringsdatum, bleek dit toch niet mogelijk te zijn. Na telefonisch contact en het meten van de doos en de deurpost, kon de koelkast als nog tot in de keuken gebracht.

De bezorger was uitermate vriendelijk! Service zoals het hoort!

Extra toelichting
Positieve score ivm bij de klantgerichtheid, klant staat boven proces ipv het proces volgen! Concurrenten kunnen nog wat leren van de Keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CWUdB 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles verliep zeer soepel. Ik wist productnaam en kon het daardoor snel vinden. Ook mijn telefonische contact wat hierop volgde (had vragen over het product) verliep uitstekend.

Service
Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen binnen de gestelde termijnen. Verder duidelijke uitleg gehad over het product.

Assortiment
Zeer ruim, dankzij de goede zoekmachine echter snel bij product van je keuze, echt super.

Aanbeveling
Zou voor alles graag een 10 willen geven maar er zullen vast verbeterpunten zijn die ik niet heb bemerkt.

Extra toelichting
Als jullie willen mogen jullie overal een 10 neerzetten maar ik denk dat een 9 jullie scherper houdt zodat jullie de huidige kwaliteit zullen blijven leveren. Meen het uit de grond van mijn hart, een prima site met een uitmuntend assortiment en uitstekende telefonische ondersteuning.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gemakkelijk online kopen en reserveren

Service
Bij mogelijke niet-levering of late levering is in overleg gemakkelijk een alternatief te regelen.

Assortiment
Redelijk uitgebreid asssortiment

Aanbeveling
Prima afhandelingsproces. Zelfs het afhalen verloopt soepel.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sjaak 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hele makkelijke website

Service
Na ontvangst offerte toch nog een paar vraagjes deze werden gelijk opgelost en een nieuwe offerte was binnen 2 min binnen

Assortiment
Alles was makkelijk op de site te vinden wij hadden onze keus al laten vallen op Etna

Aanbeveling
Super geholpen door de verkopers van de keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Eijck 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer snelle service en precies op tijd

Service
geen enkele klacht

Assortiment
uitgebreide site met vele mogelijkheden en merken

Aanbeveling
Prijstechnisch 100 % in orde . Zal jullie bij al mijn vrienden aanbevelen.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blaauw 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bellen;bestellen;geleverd volgens afspraak

Service
Vriendelik;deskundg;snel

Assortiment
kijk op de site

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geca 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles staat mooi gesorteerd.

Service
Goeie informatie, konden zelf kiezen wanner er geleverd werd.
We werden goed op de hoogte gehopte via de mail

Assortiment
We konden vinden wat we zochten

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon makkelijk

Aanbeveling
Het product wat ik zocht stond wel op de site maar er stond geen prijs bij. Even gebeld en vervolgens kreeg ik een erg scherpe prijs dus meteen maar telefonisch besteld. Vervolgens werd ik een week later gebeld dat de chauffeur het zou komen afleveren. Ook aan een tijdsindicatie werd gedacht. Alles was goed geregeld. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mick Oudes 21-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keurige winkel met mooie showroom en vriendelijk personeel.

Service
vriendelijk en prima geholpen bij het uitzoeken van een vaatwasser.

Assortiment
genoeg om uit te kiezen.

Aanbeveling
goede kwaliteit/prijs en service.

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gezochte product was snel gevonden en de bestelling was ook makkelijk en snel te plaatsen. Eerst nog telefonisch overlegd over de mogelijke leveringsmomenten.

Service
Na telefonisch overleg over de leveringsmomenten is de bestelling definitief gemaakt en de levering vond keurig binnen de afgesproken tijdstippen plaats.

Assortiment
Enorm uitgebreid assortiment

Aanbeveling
komt beloftes na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is duidelijk, je kunt een goede selectie laten maken wat je wensen zijn en deze dan weer met elkaar te vergelijken

Service
Bij mijn laatste bestelling was er een foutieve info verstrekking op de website.
Dit telefonisch aangegeven en zij hebben het product kosteloos omgeruild voor een vergelijkbaar product.

Assortiment
Er is voldoende keuze op de site. Er worden vele merken aangeboden.

Aanbeveling
Goede telefonische beantwoording van je vragen.
Reageren snel op mail en komen de besproken aflevering na.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer eenvoudige website en erg overzichtelihk zoeken.

Service
Aflevering kon er nog tussen geplanned worden om op zaterdag geleverd te worden. Top!

Assortiment
Zeer uitgebreid en scgerpe prijzen.

Aanbeveling
Groot arsortiment...veel keus en handige productvergelijking.

Extra toelichting
Ga zo door!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimvanr 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Supersnel geleverd.

Service
Ik belde omdat ik op internet een kortingscode tegenkwam die niet bleek te bestaan. Ik werd netjes te woord gestaan.

Assortiment
Compleet assortiment. Alle kleuren waren te bestellen.

Aanbeveling
Prima geregeld en snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G de Horde 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen van mijn Kitchenaid ging gemakkelijk, de zoekopdracht via Google shopping was snel gevonden. Ik wilde de kitchenaid ontvangen voor de verjaardag van mijn moeder, na een telefoontje met de klantenservice werd ik binnen een paar minuten teruggebeld dat de kitchenaid ook op voorraad was bij de organisatie van verzending. Ik had de kitchenaid al binnen twee dagen in huis. Die service vind je tegenwoordig bijna nergens meer.

Service
zoals hierboven beschreven je merkt tijdens de communicatie met de klantenservice dat de medewerker je echt probeert te helpen en daar niet ongemotiveerd zijn tijd zit te volbrengen.

Assortiment
Na de service heb ik nog meer op de website rondgekeken om te kijken wat er nog meer allemaal te bestellen was, op het moment heb ik even niets meer nodig maar mocht ik wat bedenken kijk ik zeker op deze site.

Aanbeveling
DOor alle hierboven beschreven punten zou ik keukenloods.nl aan iedereen met een goed gevoel aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site met een ruim assortiment.

Service
De vaatwasser die wij op het oog hadden was niet leverbaar. Ter compensatie kregen wij een duurder model voor dezelfde prijs.

Aanbeveling
's Avonds om acht uur nog gewoon een medewerker aan de lijn met verstand van zaken. De volgende dag werd er keurig op de afgesproken tijd geleverd en de oude machine kon zonder problemen mee retour.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

René 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk ingedeeld in categorieën, je kan selecteren op product en dan specificeren op bv prijs, merk, kleur etc. Zo vind je snel wat je zoekt zonder eindeloos pagina's door te moeten scrollen.

Service
Bestelproces verloopt geheel digitaal en alle stappen worden bevestigd per mail. Inbouwafspraak is ook vlot gemaakt.

Assortiment
keuze genoeg. Divers wat merken en prijzen betreft.

Aanbeveling
Snel vinden wat je zoekt voor een concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maurice van Dam 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is duidelijk aangegeven op de website. Het is zelfs aangegeven dat sommige apparatuur compatibel is voor een IKEA keuken.

Service
De heren hebben ons prima geholpen met het matchen van een fornuis en afzuigkap. Het zou wel makkelijker zijn geweest als er chat functie was.

Assortiment
Ook is er een ruime keuzen aan producten. Ik heb al onze keuken apparatuur hier kunnen bestellen. Ik heb het ook met veel andere aanbieders vergeleken en kwam dan toch weer uit op keukeloods qua aanbod en prijs.

Aanbeveling
Als het bij keukenloods te vinden is zou ik het hier kopen.

Extra toelichting
De levering ging als gepland ook erg tevreden over.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd ruime keuze

Service
Altijd goede alternatieven

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Goed bereikbaar en prima advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima

Service
Snel en goed

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Alles prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet 21-03-2016 In de winkel gekocht
Zaanstad
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Helder en ruime afdeling

Service
Je wordt geholpen als je het wilt, en zoniet dan kun je zelf rondkijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 21-03-2016 In de winkel gekocht
Telefonisch contact

Algemene score

9,0

Gemak
Alles kon telefonisch afgehandeld worden

Service
Het advies om de koelkast te vervangen en de plaatsing door de medewerkers

Extra toelichting
Beleefdheid en netheid staan hoog in het vaandel van de medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op het moment dat wij via de fabriek een keuze hadden gemaakt kwam jullie site snel naar voren.
Wij hebben in een telefoongesprek ook nog extra informatie van jullie gekregen zodat het een goed gevoel gaf en wij hebben besteld.

Service
zoals hierboven al aangegeven is de service heel goed. De afspraak die wij graag wilde maken zijn jullie goed nagekomen de oude afzuigkap is retour gegaan.

Assortiment
wat wij zochten hadden jullie in het assortiment was niet op voorraad maar kon snel geleverd worden.

Aanbeveling
duidelijk en een goede telefonisch ondersteuning

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
prima oplossing bij problemen

Assortiment
in dit segment uitstekend assortiment

Aanbeveling
aanwezig wat je zoekt

Extra toelichting
reeds eerder gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cajverbeek 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk te vinden

Service
Snel en ter zake kundig geholpen

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Alles in orde, van informatie, tot aankoop tot levering. Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat goed beschreven op de site, makkelijk vanuit huis bestellen ipv verplicht naar een winkel moeten gaan

Service
Super snelle levering

Assortiment
Veel keus en duidelijke beschrijving en foto's

Aanbeveling
Volgende keer dat ik iets nodig heb weet ik mijn favoriete site te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikel dat ik zocht was makkelijk te vinden

Service
Goede informatie, zowel direct bij de bestelling als later over de levertijd en aflevering

Assortiment
alle keukenapparatuur kun je bestellen

Aanbeveling
Alles bij elkaar een prima ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hilde 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site, makkelijk bestellen

Service
snelle levering, op afspraak

Assortiment
aantrekkelijk geprijsd

Aanbeveling
goedkoopste prijs en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron 20-03-2016 In de winkel gekocht
amsterdam

Algemene score

8,0

Gemak
netjes

Service
goed advies

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
kan wat meer keus bieden

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bjorn 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtig en je kan per merk of per toestel selecteren

Service
Eerst een verkeerde eilandkap besteld, zonder problemen een andere kunnen bestellen en het teveel betaalde bedrag terug ontvangen

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zeer ruime keuze, zeer gemakkelijk opzoeken en vriendelijke mensen en voldoende uitleg van het toestel op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam de Rue 20-03-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Plezierige winkel. Goed assortiment. Heel erg behulpzaam

Service
Eerst zelf gekeken. Toen gevraagd wat de verschillen waren. Goede uitleg gehad. Niet opdringerig als je de winkel binnenkomt. Kom hier zeker terug.

Assortiment
Voldoende Assortiment.

Aanbeveling
Plezierige winkel. Goede uitleg. Heel erg netjes geholpen. Kom hier zeker nog terug.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P de Graaf 19-03-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel keus in wat er op voorraad is.

Service
Keurig en goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coen 19-03-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
fijne site

Service
nette mensen

Assortiment
goed, heb weinig vergelijking

Aanbeveling
keurige winkel, nette service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R ter Smitten 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site, behulpzame verkoopmedewerkers, goede visuele weergave product

Service
Zowel tijdens het verkooptraject, als de aflevering door de chauffeur, werd duidelijk dat men hier Service met een hoofdletter schrijft.

Assortiment
De keuze is reuze. Voor elke beurs hebben ze een oplossing.

Aanbeveling
Ik zal de volgende keer eerst hen raadplegen, ipv alle andere alternatieven af te gaan. Echt een super aankoopervaring!

Extra toelichting
Ga vooral zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Muhren 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Produkt makkelijk te vinden en de informatie erover ook.

Service
Zelfs in de avond goed bereikbaar en goed geholpen voor extra informatie over het te bestellen product.

Assortiment
Na telefonisch contact bleek het product niet meer verkrijgbaar, maar vervangend product wel. Zelfde type maar nieuwer type. Jammer alleen dat oude product nog wel op site staat (schoonheidsfoutje)

Aanbeveling
Dit is de 2e keer dat ik besteld heb. Beide keren makkelijk te bestellen en goed geleverd en geplaatst.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pseudonomium 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bij Keukenloods is het helder zoeken en rap bestellen.

Service
Je kunt ook té veel berichten over een order sturen, beste Keukenloods, maar beter dat dan het gevoel dat je order ergens in een la ligt.

Assortiment
Mijn keuze stond al vast vanwege de inbouweisen en het merk dat ik wenste, dus ik heb het overige assortiment niet bekeken. Keukenloods is een vertrouwd adres, dus was ik blij te zien dat mijn oven in het assortiment zat.

Aanbeveling
Als je in de Achterhoek bent, moet je maar eens langs gaan.

Extra toelichting
De prijs was laag, ik geloof zelfs de laagste. De levering snel. En de inbouwkosten waren de laagste die ik heb gezien, terwijl de heren beleefd en correct waren en in stilte hun werk goed en vlot deden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Maja 19-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
groot aanbod en goede beschrijvingen

Service
prima geholpen bij vragen

Assortiment
groot aanbod

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Suzanenfrans 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Service
Makkelijk contact en serieus genomen worden

Assortiment
Heel veel keuze in diverse prijsklassen

Aanbeveling
Waar voor geld,aantrekkelijke aanbiedingen en van bestelling tot aflevering en nazorg een makkelijk te doorlopen traject.

Extra toelichting
Nee.erg positieve ervaringen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews