Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17318 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2241 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Carmen Franssen 16-08-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om half een 's nachts besteld, om 15.00 geleverd. Duidelijke website maakt keuze gemakkelijk. Prima service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 16-08-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima personeel zeer kundig we hebben een prima voorlichting gekregen aan gaande onze wensen . En goede uitleg

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

manuel 16-08-2018 Via de website gekocht

snelle goede service en ook de inbouw was formidabel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
site was goed en de hulp aan de telefoon was perfect . heeft mee gezocht naar de oude bosch vaatwasser, want maten nemn van iets wat ingebouwd zit is ni gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-08-2018 Via de website gekocht

Super Service, bis auf die Lieferung

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ich hätte eine höhere Bewertung gegeben, aber es kam nur ein Mann um den 120 kg schweren Kühlschrank zu liefern. Normal finde ich es auch das der Kühlschrank ausgepackt wird und der Verpackungsmüll mitgenommen wird.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Paul 16-08-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke website, mooie prijzen en snelle levering. Hebben ontvangen wat wij hadden besteld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Dijk 15-08-2018 Via de website gekocht

Aflevering volgens schema.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De ijskast keurig verpakt. Handleiding voor opbouw deur kan beter, maar is probleem voor Bosch. Er wordt via afspraak en goede informatie op tijd afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

alex 15-08-2018 Via de website gekocht

prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede website en duidelijke afspraken over de bezorging. ik ben zeer tevreden over de geleverde afzuigkap voor een zeer goede prijs.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert 15-08-2018 Via de website gekocht

Goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hebben op de afgesproken tijd geleverd en het oude wasmachine meegenomen ik dacht alleen dat de machine op voorraad in Drunen zou staan dit was niet .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rina 15-08-2018 In de winkel gekocht
Drunen

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn super goed geholpen , ook werd er voor een alternatief gekeken . Ook een heel goed advies ontvangen over het product

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

BN 15-08-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Scherpste prijzen en klantvriendelijke service in de winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Laagste prijs garantie en kundige medewerkers in de winkel (Zaandam). Hier kun je met een gerust hart je keukenapparatuur kopen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Enter 15-08-2018 Via de website gekocht

Doen wat mee beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wilde aanvullende info op vaatwasmachine op website. Belde en kreeg de inhoudelijke info dat ik zocht
Levering ging volgens afspraak en werd duidelijk gecommuniceerd.
Montage verdient een pluim. Er werd eerst gedacht, toen gedaan. Er was oog voor details voor, tijdens en na montage.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 15-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige keuze om bij keukenloods te shoppen!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website. Product was eenvoudig te vinden. Ruim voldoende betaalmogelijkheden. Levering en correspondentie wat je van een goede webshop mag verwachten en bij keukenloods gewoonweg uitstekend!!!
Daarnaast heeft de bezorgen zelfs geholpen om de koelvriescombinatie op de juiste plek in huis te zetten. Dat noem ik service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel_L 15-08-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima geholpen en duidelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een siemens oven bekeken op de website, nog even aan,suitend voor wat vragen naar de winkel geweest daar prima geholpen en de oven besteld.
Dag daarna geleverd dat ging lekker vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 15-08-2018 Via de website gekocht

Goede afhandeling na transportschade

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen via de shop ging makkelijk en kreeg netjes de orderbevestiging.
De vrieskast werd netjes binnen de afgesproken tijd bezorgd en op zijn plek gezet. Echter bij het uitpakken zat er transportschade aan de deur. Telefonisch contact gehad en er werd netjes een schadeformulier per mail gestuurd. Na telefonisch contact door keukenloods met vele excuses, is er een andere vrieskist geleverd (zonder schade). De chauffeur belde nog netjes dat hij 20 minuten later zo komen ivm het selecte weer.

Mijn complimenten over de service die is geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

anita 15-08-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service,wilde de vaatwasser via achterom de keuken in ,was geen probleem,netjes gedaan en neer gezet binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Manders 15-08-2018 Via de website gekocht

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de keukenapparatuur voor onze nieuwe keuken bij keukenloods besteld. Bij verschillende andere leveranciers en keukenzaken offertes opgevraagd en keukenloods was veruit het goedkoopste. Levering was helemaal in orde!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Brand 15-08-2018 Via de website gekocht

Niet vandaag besteld, morgen in huis!

Algemene score

5,0
Wij kozen voor deze winkel omdat we ons product graag de volgende dag wilden halen. Op de site staat dat dit verzekerd is! Op woensdagavond besteld, in de order staat dat het op te halen is in deze week. Komen wij vrijdag (drie kwartier rijden) wordt ons verteld dat het apparaat er pas dinsdag zal zijn. Grote teleurstelling, juist omdat de belofte van levering ons bij deze winkel deed bestellen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 15-08-2018

Beste Brand,

Wat vervelend dat het product niet op tijd leverbaar was! Heb je voor mij misschien een ordernummer? Dan kan ik even kijken wat er mis is gegaan. Deze mag je sturen naar emma@keukenloods.nl.

Groet, Emma.

Officiele reactie van Keukenloods 15-08-2018

Beste Brand,

Wat vervelend dat het product niet op tijd leverbaar was! Heb je voor mij misschien een ordernummer? Dan kan ik even kijken wat er mis is gegaan. Deze mag je sturen naar emma@keukenloods.nl.

Groet, Emma.

Reageer

Mar Ona 2045 14-08-2018 Via de website gekocht

Uitermate klant- en servicegericht!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is overzichtelijk, compact en duidelijk. Telefonisch contact verliep volgens het boekje, Raoul is uitermate klantvriendelijk en werkt hulpvaardig en servicegericht. Afspraken worden nagekomen en levering snel en verzorgt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hc slor 14-08-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Vriendelijk klantgerichte medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn naar alle tevredenheid telefonishe geholpen door een medewerker van keukenloods met het bestellen van de atag vaatwasser, al vorens hebben wij op de website van keuken loods de keuze gemaakt om toch weer voor atag te gaan daar waren wij zeer tevreden over (eerste vaatwasser bij keukenloods was ook een atag aankoop) verder was de aflevering correct ,en oude vaatwasser werd retour meegenomen zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 14-08-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Goede service

Algemene score

9,0
Ontbrekend onderdeel supersnel nageleverd ; een kleine beschadiging aan een beugel wordt ongezien voor waar aangenomen en ook snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Top levering 14-08-2018 Via de website gekocht

Professionele levering

Algemene score

9,0
Heb goede ervaringen met Keukenloods.nl. Heb daarom deze ook weer hier gekocht. De levering is betrouwbaar, de informatie correct!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Technico 14-08-2018 In de winkel gekocht
Drunen

Goed advies en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Volop keus in deze showroom. Goede uitleg en advies. Keuze was snel gemaakt. Inmiddels alles geïnstalleerd en in gebruik. 100% tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Syllie 14-08-2018 Via de website gekocht

Top service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles naar wens afgeleverd en snelle service. Ook bij telefonisch contact helemaal correct geholpen en vriendelijke bezorger. Zeer blij mee!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 14-08-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service tegen een zeer scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via internet een inbouw koel/vriescombinatie besteld. Kreeg een mailtje of ik de maten van mijn keukenfrontjes nog wilde doorgeven zodat de Keukenloods zeker wist dat ik een passende koel/vriescombinatie had gekocht. Werd hier ook nog even over gebeld toen er iets onduidelijk was. Top service !

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda Heijmans 14-08-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Eenvoudige winkel met top advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben de keukenapparatuur niet online gekocht maar in Nederweert bij keukenloods. Een eenvoudige winkel met een duidelijk advies

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J de Boer 14-08-2018 Via de website gekocht

Goede beoordeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Aantrekkelijke prijzen
Levering op tijd
De variatie in machines is groot om te kiezen
Alleen daarom al keukenloods!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Gaertner 14-08-2018 Via de website gekocht

Prima afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doen wat ze zeggen en onverwacht zelfs een beetje meer. Zowel bij het plannen van de afspraak als wanneer het plaatsen een beetje tegen zit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebas 14-08-2018 Via de website gekocht

Snelle / Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima beholpen met de aanschaf van mijn nieuwe vaatwasser. Zeer kundig advies en dat op zondag en in de avond uren. Snelle levering ( binnen 24 uur) en ook via mail prima op de hoogte gehouden betreffende het bestel en lever proces.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annechien 14-08-2018 Via de website gekocht

Heel erg tevreden.

Algemene score

9,0
Super goede kwaliteit/prijsverhouding! Snelle levering. Duidelijke communicatie omtrent levering. Mogelijkheid tot (pin) betalen bij levering. Kortom heel erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda 14-08-2018 Via de website gekocht

Erg goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Topservice! Snelle levering, vriendelijke monteurs. Oude fornuis meegenomen en alle rommel weg, echt super! Blij met nieuwe fornuis!

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Scholing 14-08-2018 Via de website gekocht

Een zaak waar je van op aan kunt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een koelkast besteld en is keurig op afspraak geleverd
Op de datum die wij vroegen.
Keurige chauffeur en de betaling was mogelijk per pin.
Graag wil ik u bedanken voor de prima service.
Wij zijn erg blij met onze koelkast
Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 14-08-2018 Via de website gekocht

Top aanbod en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top online aanbod. Daarnaast heb ik ook super service ontvangen in de winkel. Boven verwachting goed!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Bracher 14-08-2018 In de winkel gekocht
Filiaal Zaandam

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor uw shop gekozen op aanbeveling van vrienden. Ook ik werd in de winkel zeer goed beraden en geholpen. Met mijn inductiekookplaat ben ik tot nu toe zeer tevreden.
Zeer te spreken ben ik ook over uw medewerker die de plaat ingebouwd heeft. Hij werkte snel, vakkundig en heel netjes. Mijn compliment voor uw medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

W.J. van Loon 14-08-2018 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima service. snel geleverd en er werd rekening gehouden met aflevering tijd en dag, ook als jet later wil veranderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frida 14-08-2018 Via de website gekocht

Topservice en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door de hittegolf was nergens op korte termijn
de koelkast die ik wilde leverbaar. Ten einde raad op zaterdagavond (!) telefonisch contact gehad met Keukenloods, en op maandag werd de gewenste koelkast netjes bij mij bezorgd! Topservice!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nijstad 14-08-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam zuid oost

Geweldige sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Site in orde! Goed en vakkundig geholpen!
Een groot compliment voor dhr. .... die het apparatuur heeft geplaatst👍

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

S. Hendriks 14-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle service. Er was iets mis gegaan met de factuur. Na 1 telefoontje( zelfs in t weekend na 17:00 uur bereikbaar), zaken gecorrigeerd. Binnen week werd afzuigkap gemonteerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander van Zon 14-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering. Meedenken qua maatvoering. Scherpe prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website waar je makkelijk kan filteren op wat je zoekt. Vriendelijke helpdesk. Gunstige prijzen. Ze denken mee zodat je niet een te grote of te klein apparaat besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam J.Waal 14-08-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Wij hebben gekozen voor keukenloods,door de goede ervaring die een familielid had.De website is gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Hans 14-08-2018 In de winkel gekocht
Keukenloods Alkmaar

Uitstekend en vriendelijk geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verkoper was heel vriendelijk en heeft ons met verstand van zaken te woord gestaan en een goede prijs gerekend . Wij houden er niet van om via internet spullen aan te schaffen . Deze verkoper bevestigde voor ons dat menselijk contact inderdaad veel prettiger is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Thijs 14-08-2018 Via de website gekocht

Goed bedrijf en goede service, doen wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Had al eerder een fornuis besteld. Webshop ziet er goed uit met voldoende informatie. Bestellen gaat makkelijk. Bezorging eerder dan gepland.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maxim Berends 14-08-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Geen goeie sevice

Algemene score

3,0
Wij hebben een Candy wijn koeler gekocht hij maakt zoveel lawaai .
Bellen we voor een monteur wand terug sturen mag pas als de monteur is geweest moeten we gewoon 2 tot 3 welen wachten tot ie tijd heeft !!!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 14-08-2018

Beste Maxim,

Ik zou graag via emma@keukenloods.nl jullie ordernummer willen ontvangen. Dan kan ik even kijken of ik nog iets voor jullie kan betekenen.

Groet, Emma.

Reageer

Dassen 14-08-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een combioven. Op de site kwam ik door de vele beschikbare ovens er niet uit. In de winkel prima geholpen door een medewerker. Het probleem was dat niet alle ovens in mijn huidige keuken pasten. De medewerker heeft meerdere ovens aangeboden die wel pasten.

Reageer

Andre 14-08-2018 Via de website gekocht

Kan beter

Algemene score

5,0
Apparatuur aangeschaft via site en telefonie erg goed geholpen door medewerker. De apparatuur heb ik aangeschaft voor mijn moeder die is 74 jaar. De apperatuur is geleverd op de afgesproken dag maar er is niets uitgepakt gecontroleerd of iets een vrouw van 74 kan dat toch niet. Dit had echt beter gekund. Er werd nog gevraagd of er oude apperatuur mee terug moest maar die hadden we niet. Als ze dan de verpakking hadden mee genomen was dat al iets geweest , maar helaas dit kan echt beter denk ik. Erg jammer

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 14-08-2018

Beste Andre,

Wat vervelend dat je niet helemaal tevreden bent over onze service. Als ik echt kijk naar wat de bezorger heeft gedaan, dan is er op papier niks gebeurd wat niet had gemogen. Het product wordt inderdaad binnen gezet, maar wanneer je niet kiest voor installatie/montage dan wordt dit ook niet uitgepakt. Ik snap dat het in dit geval een vervelende situatie is, maar dit is wel hoe het zou moeten gaan volgens onze voorwaarden. Desondanks zullen we de feedback meenemen! Ik hoop dat jullie wel tevreden zijn over de producten.

Groet, Emma.

Reageer

Janneke 14-08-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze inbouwkoelkast was op zondagmiddag stuk gegaan. Mooie gevonden bij Keukenloods voor een hele goede prijs. Op zondag al mailcontact vanuit de medewerkers omtrent de maten en of ik de juiste had gekozen. Maandag einde van de middag werd deze al afgeleverd en ging de oude kosteloos mee terug. Super tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 14-08-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Goed geregeld, nette inbouw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nette omruil van een niet passende magnetron naar de juiste uitvoering. Keurig ingebouwd door het inbouwteam.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gutierrez 13-08-2018 In de winkel gekocht
Almere buiten

Geeeldig servies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een jongeman heeft ons geweldig geholpen met een prima uitleg en heel vriendelijk. Hij gaf ons de ruimte om rustig een keus te maken.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rojo 13-08-2018 Via de website gekocht

Goed en snel contact. Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel verschillende artikelen. Betrouwbare shop. De levering was snel en in orde. De deur gaat moeilijk open. Zou een twee traps opener op moeten zitten. Jammer dat de controle lampje en de temperatuur alleen te zien is als de deur geopend is. Verder een prima vrieskast met veel ruimte.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lindy Westrik 13-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, goede communicatie over status bestelling, pluspunt dat bedrijf belt voor afspraak om te leveren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Iris 13-08-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Flexibel en goed bereikbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een fout in de levering van een Quooker is zeer service gericht opgelost, door ons tijdelijk 2 quookers te verstrekken totdat de monteur de kraan inwisselde voor de gewenste versie. Superflexibel en klantvriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews