Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 23451 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2240 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard 22-11-2020

Algemene score

3,0
Wat een slechte afhandeling zeg! Inbouw Koelkast in de winkel besteld. Merk, type nr, foto,s van de oude koelkast overhandigd aan verkoper. Hij raadde ons een siemens aan...prima. Vooraf betaald in de winkel via pin.
Na ong 1 maand is de koelkast geplaatst...nou ja..als de koelkast zou passen...niet dus...
Paar dagen later een mail ontvangen van het plaatsingsbedrijf dat ze over 3 wkn een andere zouden plaatsen...ehhh welke dan? Geen enkel overleg...bij telefonisch contact met keukenloods geen enkel excuse dat ze een fout hadden gemaakt Door de verkeerde koelkast te leveren en vervolgens geen overleg te hebben wat dat wel de goede koelkast was En of wij akkoord gingen met die levering. Uiteindelijk is na wederom enkele weken te hebben gewacht de juiste koelkast geleverd. Monteur vroeg ons om te betalen....ehhhh we hebben al betaald...volgende dag een mail ontvangen dat wij het geld op een verkeerde rekening hadden gestort....ehhh ik heb gewoon in de winkel gepind...hoe kan ik geld op een verkeerde rekening hebben overgemaakt?
Telefonisch contact met keukenloods....wat een onbeschofte manager zit daar zeg....wederom geen excuse, ach waar maak je je druk om...fouten worden gemaakt.....
Heb nog een combimagnetron, inbouwkoffiesetapparaat en vaatwasser nodig....wordt een andere winkel...

Reageer

Grietje 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een diepvries kast gekocht bij keukenloods in Veendam, de verkoper heeft ons goed geholpen. Zeker een aanrader om daar heen te gaan. De service is heel goed.

Reageer

Harm 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes geadviseerd en geholpen door Hieke Gerritsen, daarna besteld en geleverd

Reageer

Fred 20-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een wasdroger besteld maar die bleek achteraf niet meer leverbaar te zijn. Keukenloods heeft zich daarna alle moeite gedaan om een vergelijkbare wasdroger te leveren, ze hebben een perfecte service!

Reageer

Inge van haeften 20-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen. Ook fijne monteur voor plaatsing app. Goed adres waar mijn keuken ook vandaan komt.

Reageer

Ans 19-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop van Keukenloods is zeer gebruiksvriendelijk. De door ons bestelde vaatwasser was echter niet binnen 24 uur leverbaar. Hiervoor in de plaats werd een luxere vaatwasser geleverd voor dezelfde prijs. Echt top!

Reageer

Ben 19-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend allemaal. Bezorging tot op de minuut zoals afgesproken. Prima verpakt.

Reageer

J. van der Haar 19-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik geef een hoog cijfer omdat ik: het telefonisch contact prettig vond en op alle vragen een antwoord heb gekregen.
De levering was pico bello en de installatie ook perfect uitgevoerd. 2 deuren aan elkaar bevestigd omdat ik 1 grote inbouw koelkast wilde. Ik ben er blij mee!

Reageer

anton comello 19-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service, vlotte levering, vriendelijk personeel die met je meedenkt!!!! Top!

Reageer

Pieter en Anna Hooghuis 19-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn naar keukenloods gegaan met het idee een goed product te kopen. Onze wens was een inductie kookplaat, omdat we langzamerhand van het gas af willen, kozen we hiervoor.
De keukenloods was het antwoord op onze inductie wens.

Reageer

Bert 19-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gewoon, no nonsense, bestel en krijg het geleverd.
Ben gewoon tevreden.....

Reageer

Melissaez 19-11-2020

Algemene score

6,0
Een aantal apparaten besteld, vond bij de verkoop enkele medewerkers erg ongeduldig. Ik voelde me opgejaagd bij het maken van een keuze, omdat er uiteraard erg veel apparaten zijn en je toch een moet kiezen. Ik had wat meer vriendelijkheid en daarbij ook meer behulpzaamheid verwacht.

Reageer

Anthony 19-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Absoluut goede service!

Na het plaatsen van de bestelling werd ik door hen gebeld om alle maten nogmaals door te nemen om er zeker van te zijn dat ik de juiste inbouwapparatuur besteld had.

Bij de levering van de koelkast bleek er een onderdeel te ontbreken. Deze kreeg ik netjes en snel opgestuurd. De eerste keer iets te snel, ik kreeg het verkeerde onderdeel. Het vervangende artikel kwam twee weken later.

Reageer

m e windig 19-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
werden erg vriendelijk geholpen , mijn buren hadden goede ervaring met keukenloods vandaar dat ik daar ook ben gaan kijken . jammer dat de verpakking etc niet door keukenloods werd afgevoerd , en de keuken is niet afgekit, word dat nog gedaan ?? mvg

Reageer

Frederieke van Zuylen 19-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen in de winkel in Utrecht. Goed geadviseerd. Onze aankoop is netjes afgeleverd in goede staat, volgens aangegeven tijd ( in de mail)

Reageer

h donker 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle levering en afhandeling ook de oude apparatuur werd netjes meegenomen prima service

Reageer

Peter 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De vaatwasmachine van onze keuze was niet meer leverbaar maar hebben een mooi alternatief gekregen aan een zeer goede prijs. Super tevreden.

Reageer

Ton 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkel met mooie uitstraling. Prima service en duidelijke afhandeling. Scherpe prijsstelling.

Reageer

Jos Groot 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werk al jaren als monteur met de Keukenloods en ben tevreden met de snelle levering en goede service.
Jos Groot montage.

Reageer

John van de Langkruis 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods heeft eerst een offerte uitgebracht van de mij gevraagde inductie kookplaat . Binnen 24 uur had ik de offerte binnen. De vragen die ik had werden snel beantwoord. Bestelling geplaatst en binnen enkele
dagen werd de kookplaat geleverd. Ik ben tevreden.

Reageer

Karin de Haan 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede winkel met professioneel personeel.
Ben super tevreden.
Vooral Roy de Vries is een goede verkoper. Legt alles heel goed uit en is behulp saam.

Reageer

P. Peters 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
No nonsens winkel, hadden producten snel nodig vanwege nieuwbouw. dat is prima gelukt.
In het voorjaar de apparaten dus dat komt nog.

Reageer

T.C.Weenink 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Evdenals een vorige levering (afzuiginstallatie in keuken, ook nu weer 100% tevreden over Keukenloods. Snelle levering, bedankt!

Reageer

Yvonne Steenvoorden 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na telefonisch contact zeer goed geholpen met de keuze. Levering netjes op tijd!!! Ze bellen zelfs naar Smeg als ze zelf iets niet weten. Al met al BRAVO!

Reageer

Bolsemius 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Natuurlijk zijn er tegenwoordig sites genoeg waar je van alles en nogwat kan bestellen. Keukenloods is bij ons vertrouwd en zonder gedoe. Altijd dikvoormekaar ;-)

Reageer

Bennie 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles lekker duidelijk. Ook telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam. Afspraken goed nagekomen.

Reageer

C.Hermsen 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel gereageerd op de bestelling , bestelling goed verpakt en netjes op tijd bezorgd.

Reageer

Frederik 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over onze aankoop bij 'Keukenloods', snelle service, goede producten en een snelle levering. Ik zou 'm iedereen aanraden.

Reageer

Keukenonderkast 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte afhandeling van mijn aankoop.
Product is in uitstekende staat afgeleverd. Het product zelf, keukenonderkast, is van tp kwaliteit.
U hebt een tevreden klant.

Reageer

jos 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en deskundig geholpen. Advies gekregen over aantal db en energie gebruik. Kon de volgende dag de afzuigkap ophalen bij het magazijn. Zowel in de winkel als bij het magazijn vriendelijke mensen

Reageer

Steven 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik was niet de makkelijkste klant. Veel wijzigingen in toestellen en door corona een aantal maanden tussen eerste contact en uiteindelijke bestelling. Telkens werd ik goed ontvangen.

Reageer

Hans Lammers 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door de eenvoud van de site wandel je door het menu, door het keuzemenu zo in te stellen kun je vrij snel je keuze maken.

Reageer

Bindels 18-11-2020

Algemene score

8,0
Goede info over leverdatum en tijdstip. Prima montage en goed werkend product.

Reageer

Wouter 18-11-2020

Algemene score

1,0
10 maanden geleden de apparatuur voor onze nieuwbouwwoning op afroep besteld. Ondanks eerdere berichten dat de order compleet in het magazijn stond een dag voor levering te horen gekregen dat een deel van de apparatuur niet op de afgesproken datum geleverd kon worden. Ontbrekende apparatuur blijkt aan een andere klant geleverd te zijn.
Officiele reactie van Keukenloods 18-11-2020

Beste Wouter,

Dat klinkt niet goed, mijn excuses voor deze gang van zaken! Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan. Ik zoek graag uit waarom het mis is gegaan en dit pas op het laatste moment is gecommuniceerd.
Hiervoor verneem ik graag je ordernummer via emma@keukenloods.nl. Dan gaan we direct aan de slag.

Hartelijke groeten,
Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Hans 18-11-2020

Algemene score

10,0
Omdat mijn inbouwvriezer en -koelkast aan vervanging toe waren ging ik op zoek naar nieuwe apparatuur. Na een tip van kennissen kwam ik bij de site van Keukenloods. Toen waren vervangende apparaten snel gevonden.
De bestelling verliep vlot en over plaatsing en afvoer van oude apparaten ben ik heel tevreden.

Reageer

Roeland 18-11-2020

Algemene score

7,0
Snelle en nette levering, apparaat werkt naar behoren. Eerst in de winkel geweest en daar goed advies gehad en dus goed geholpen.

Reageer

Meulendijks 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service is zeer goed. Er wordt mee gedacht vanuit Keukenloods om ''uitdagingen'' op te lossen. Zo handelen ze naar wens van de klant en kan de klant toch verder mijn zijn planning. Keukenloods bedankt en de volgende keer zal onze aankoop ook bij jullie zijn.

Reageer

J. Veenhof 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben al vaker besteld bij Keukenloods. Goede service, fijne apparatuur en genoeg keuze.
De levering was keurig op tijd en netjes en veilig verpakt.

Reageer

P 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb een inductiekookplaat gekocht bij keukenloods.nl, en ben dik tevreden met de plaat, het goede aanschaf-proces, en de snelle levering. Alles zoals beloofd. Aanbevolen.

Reageer

Jeroen 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima, ik heb zelf opgehaald en alles goed geregeld. Wel indrukwekkend groot bedrijf.

Reageer

Anneke 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bestelproces is eenvoudig, bij het stellen van vragen komt er snel een respons. Echter het op de hoogte houden vanuit de Keukenloods m.b.t. de voortgang van de bestelling (later dan afgegeven datum) kan beter.

Reageer

R. Zonneveld 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering en uitstekende installatie. Apparaat werkend volgens verwachtingen.

Reageer

Ben 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks het feit dat de prijs van de afzuigkap sinds een dag verhoogd mocht ik deze toch voor de lagere prijs kopen. NETJES !
Verder was de service de levering etc. ook 100% . Goede webshop!

Reageer

R. Burgerjon 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website was voldoende aanleiding om naar de Keukenloods te gaan. Wel kwamen we via de Tom tom aan de achterkant terecht, zodat we door een smal steegje naar de voorkant moesten lopen. Maar in de winkel werden we accuraat en met kennis van zaken geholpen. Ook de levertijd van twee weken bleek twee dagen te zijn ! De bezorger bracht de koelkast zonder problemen naar de 1e verdieping .

Reageer

Johan 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super geholpen! Een fraaie kookplaat met afzuiging aangeschaft. Snel gevonden op de overzichtelijke website dankzij de handige filter functies. Uiteindelijk telefonisch de bestelling gedaan omdat ik nog wat extra wensen had. Dat werkte prima. Product vervolgens zelf afgehaald en stond al netjes klaar. Hoewel gekocht als showroommodel, was het product nieuw in doos. Wat mag je nog meer verwachten. Top!

Reageer

Charles Ruiters 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede product omschijvingen. Na bestelling snel geleverd. Ook goede info daarover.
Product voldoet een de gestelde verwachting, kortom een goede keus.

Reageer

15/11/2020 15-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heel goed en vlug en correct op tijd geleverd in goede staat , ik ben heel tevreden over mijn dampkap, ze werkt prima en ik hoop dat indien ooit nodig de nadienst ook prima is !

Reageer

Leo 15-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn Prima geholpen.en hebben Heel goed advies gekregen. De levertijd was heel kort.

Reageer

Brenda 15-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Professioneel,vriendelijk,klantgericht personeel.
Veel keus in diverse prijssoorten.
De medewerkers nemen de tijd en adviseren als je dat wil in de keuze.

Reageer

Jaap 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een duidelijke webshop. Omdat het ging om een offerte aanvraag nog even gebeld met een medewerker. Keurig en soepel geholpen, die ook informeerde naar afmetingen en manier van afzuigen om er zeker van te zijn dat de juiste apparatuur besteld zou worden.

Reageer

Toon meer reviews