Keukenloods

Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 10954 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Willem27-01-2026
Allles volgens afspraak, gewoon helemaal goed.
Richard Wolff26-01-2026
Zelf naar winkel in Zaandam gereden en daar droger en inbouwijskast gekocht,zeer goed geholpen en de prijs was ook top, gratis thuisgebracht en zelf geinstaleerd,heb al mn apparatuur uit mn huis de laatste 2 jaar allemaal vervangen,van vaatwasser tot afzuigkap,inbouwvriezer,was en droogmachine alsook combimagnetron altijd bij keukenloods terecht gekomen, beste service en beste prijs,een echte aanrader dus.
Ron26-01-2026
levering duurde lang bijna maand op moeten wachten (met inbouw)

Jeljer Hiemstra 26-01-2026
Prettig contact via de mail. Inbouw service was top. Kundige vakman die mijn inbouw vriezer snel en netjes heeft geplaatst.
Renate26-01-2026
Wij kregen, via de maiĺ, een prijsopgave voor een oven. Toen wij hem gingen halen kregen we hem nóg goedkoper......
Wim25-01-2026
Overzichtelijk ingerichte zaak met snelle en vriendelijke verkopers die met je meedenken. Behulpzaam en meedenkend met jouw probleem. Goede degelijke en duidelijk service. Goede koffie.
Z.25-01-2026
Their a good communication, wherever u need help, they have good service with everything I remember there was little misunderstanding with delivery but the end I have my order on time with everything perfectly what I needed. The delivery also they were helpful very in much. Am happy with the service.
Willem 25-01-2026
Was op zoek naar een inductie kookplaat , en kwam qua prijs en de vele keus steeds bij Keukenloods uit . Snel en vakkundig geholpen . Eerst een verkeerde besteld , maar kon hem zonder moeite omwisselen .
Tineke Kranendonk 24-01-2026
Via een kennis maakte ik kennis met keuken loods , ik zocht een kleinere model koelkast in combinatie met een Vries gedeelte Op de overzichtelijke site vond ik gelijk wat ik zocht en bij het vergelijken was keuken loods toch de goedkoopste Na de bestelling werd ik goed via de mail op de hoogte gehouden van de levering Ook de bezorging ging netjes
Martin 24-01-2026
Klantvriendelijk bedrijf en snelle levering Voor mij een aanrader.
Philip Kortes23-01-2026
medewerker heeft fantastisch met ons mee gedacht. Hebben zijn advies opgevolgd en zijn zeer tevreden.
Fred23-01-2026
Snel en acuraat. Duidelijke product informatie op de website. Levering keurig volgens afspraak, werd in de keuken zelf neergezet (BG) oude vaatwasser werd gelijk meegenomen. Instructies voor zelf inbouwen, en handleidigen voor (eerste) gebruik volledig en zeer compleet. Waren kritisch op geluid productie, en deze is zeer stil en kan nog stiller gezet worden indien nodig. Blij met deze aankoop.
Gerrie23-01-2026
Prettige sfeer in de winkel, leuk gesprek met goed advies
Henk22-01-2026
Vriendelijke behulpzame en terzakekundige medewerkers
Rene21-01-2026
We zijn voor de eerste keer bij keukenloods geweest. Een fijne ontvangst gehad met een uitstekend en op maat gesprek over de apparaten die we besteld hebben. Levering conform afspraak met een uitstekende service en vriendelijke behandeling.
Jean Erven20-01-2026
Duidelijk advies en top service
Jan19-01-2026
Beste prijs, perfect aangekondigde levering op de minuut en goede verpakking. Top leverancier!
Roel 19-01-2026
Prijs is zeer concurrerend. Advies in de winkel is op maat. Installatie thuis van de apparatuur is zéér goed geregeld.
Egon Schreuder 19-01-2026
Geweldige service en een groot assortiment. Zeer scherpe prijzen. Zeker een aanrader.
henk18-01-2026
Keurig geleverd net zoals vorige bestelling. Jammer dat er geen stekker bij kookplaat zit. Gezien bedrag zou dat wel mogen.
Jan-Hein18-01-2026
Zonder lang wachten, direct goed geholpen! In winkel. Daarna verzocht om toch tuis af te leveren ipv afhalen. Dit is direct geregeld en op afgesproken tijdstip door zeer vriendelijke bezorger afgeleverd! Prijs was ook meer dan redelijk!
Cornelis18-01-2026
Ruime keus, fysieke winkel, gunstige prijs. Montage mogelijk.
Ivo Vandekerckhove 18-01-2026
Duidelijke communicatie. Stipte levering. Dampkap Siemens werkt perfect.
wkwast18-01-2026
gemakkelijk en overzichtelijk
Cathy18-01-2026
Goede site, de droger was snel uitgezocht en een goede prijs. Levering was op de aangegeven dag en we werden netjes een half uur van te voren gebeld