Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 18274 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2434 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ilise 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijke behandeld bij de keukenloods in Amsterdam Zuidoost. Er wordt alle tijd genomen per klant om de zaken af te handelen. Wij werden in de wacht gezet met een lekker kopje cappucino. Daarna uiterst snel en naar tevredenheid geholpen.
Had een wasmachine (kleintje) zelf opgehaald. Bij thuiskomst bleek deze een fabricage fout te helpen. Binnen drie dagen had ik een nieuwe wasmachine, zonder problemen, in huis en het was ook nog gebracht. Ondanks alleen levering aan huis heeft de desbetreffende jongeman de wasmachine helpen dragen. Betere service had ik me niet kunnen wensen.
Dik te vreden!

Reageer

Herms 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
mijn keuze viel op Keukenloods omdat ik hier een oven kon bestellen die ik uitgezocht had. Echter, na betaling bleek die niet leverbaar te zijn, en kreeg ik een andere (betere) aangeboden voor hetzelfde bedrag. Prima service.

Reageer

R Rei 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle afhandeling, ook bij fouten bereikbaar en goed hersteld😁
Levering sneller dan aangegeven. Top.

Reageer

Joop 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een duidelijke website en concurrerende prijzen.
Levering zeer snel en was volgens afspraak.

Reageer

wil 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een duidelijke webside, een vlotte levering en ook nog het voordeel van black .

Reageer

Frank 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede communicatie, snelle levering, prima prijs. Nog extra vraag gekregen of we de juiste vaatwasser hadden besteld. Na doorgeven van wat ons oude type was, kwam al snel het antwoord dat de bestelde een passende vervanger is. Moment van bezorging werd ook duidelijk gecommuniceerd. Netjes in de avonduren afgeleverd en oude vaatwasser retour genomen.

Reageer

Lotje 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een combi oven online besteld. De oven bevalt zeer goed. Maar ook de service was prima. Je kon betalen bij leveren met pin. Via de e-mail werd je goed informeert over verzenden en wanneer ze komen. Bezorger was zeer vriendelijk. Al met al geen negatief iets te bedenken.

Reageer

Leijnse 12-12-2018 Via de website gekocht

Algemene score

3,0
Via de site heb ik een afzuigkap besteld waarbij aangegeven werd dat deze geschikt was voor recirculatie, inbouw in het plafond en voorzien was van een afstandsbediening. Precies wat wij zochten! Bij levering en na inhuren van een installateur bleek dat de afzuigkap niet geschikt was voor recirculatie. We hebben contact opgenomen met de servicedesk van keukenloods waarbij er inderdaad werd geconstateerd dat de informatie op de site foutief was. Geadviseerd werd om contact op te nemen met de servicedesk waar ze mij een passende aanbieding zouden doen. Inmiddels zijn we bijna 1 maand verder en is de ''passende oplossing'' een afzuigkap van een ander merk met bijbetaling van 200 euro. Ik heb nog geen afzuigkap, een rekening van de installateur en een gat in mijn plafond. Bij het laatste telefoongesprek werd aangegeven dat, wanneer ik een duurder product uitkies, ik er ook niet van moest kijken dat ik moest bijbetalen...

Reageer

siem en ria buis 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed geholpen bij de aankoop van onze inductiekookplaat, aangaande de stroom voorziening wat en welke mogelijkheden,
prima gedaan!!! de kookplaat werkt zoals verwacht.

Reageer

henryvme 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en goedkope web-winkel. Maar ook - in tegenstelling tot alle anderen: echte mensen die deskundig advies en perfecte service bieden.

Reageer

Peter 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben een mooie showroom en goed en aardig personeel . Veel keus uit de beste merken . Zeer goede ervaring .ook pas betalen bij levering is geen probleem .

Reageer

Vronie 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel heeft een praktische site die het product goed tentoonsteld, duidelijke uitleg geeft en veel foto's van het product beschikbaar stelt. Zo zie je wat je koopt. Het bestellen gaat erg gemakkelijk en is overzichtelijk. De communicatie na het bestellen tot aan de snelle levering is echt geweldig!

Reageer

Mar 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede shop, met goede prijs, alleen jammer dat het totaal niet duidelijk was wanneer de levering zou zijn.
Wel meteen (binnen het uur) antwoord gekregen toen ik een vraag daar over stelde, maar dat gaf niet veel duidelijkheid.
Het zou die dag (donderdag) bij hun binnenkomen en ik zou van postnl een track&trace code krijgen.
Dat gebeurde helaas pas vrijdag iets voor zessen en de levering was zaterdag rond de middag (was maandag iets voor vijven besteld).

Reageer

Yvonne 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, goede rijzen, vriendrlijke en behulpzame klantenservice

Reageer

Rene.de.k 12-12-2018 Via de website gekocht

Algemene score

5,0
De winkel zelf is op zich prima alleen de afleverdienst waren we niet zo over te spreken. De koelkast die we besteld hadden werd neergezet en weg was de beste man. Niks uitpakken en aansluiten en zeker niet de verpakkingsmaterialen meenemen. Hij was voor mijn moeder van bijna 80, dus uiteindelijk moest ik er toch nog speciaal heen om hem aan te sluiten. Ook zat de sleutel om de stelpoten te verstellen er niet bij, dus moest ik ook nog eens 2x rijden. Al met al geeft dat uiteindelijk toch een slecht gevoel. Geen dikke onvoldoende omdat de prijs verder wel oke was.

Reageer

Jessica 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, duidelijke afspraken. Oude apparaat mee retour. Wel aangeven.
Wat wel jammer was, dat de verpakking er niet afgehaald werd. Je moet kunnen beoordelen wat je gekregen hebt. Uiteindelijk was het goed.

Reageer

Gerda 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisch bedrijf, goeie service, snelle levertijd en niet duur
Groot assortiment

Reageer

Geert 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk geholpen, prima service en super prijzen. Zowel laten bezorgen en zelf afhalen is bij beide bestellingen soepel verlopen. Alleen indicatie levertijd zou misschien nog een verbeterpuntje kunnen zijn.

Reageer

Tjeu Cox 12-12-2018 Via de website gekocht

Algemene score

9,0
Duidelijke website met scherpe prijsstelling. Telefonisch goed bereikbaar en duidelijk in advies en voorwaarden.
Bestelling snel en correct. Geen vooruitbetaling. Aflevering aan huis of aan het bedrijf afhalen (scheelt afleveringskosten).

Reageer

Herman 12-12-2018 Via de website gekocht

Een service zoalsik gewend was van keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en correcte afwikkeling van de bestelling
Voldoende mail wisseling en op tijd geleverd ondanks deze drukke tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Klaassen 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn afzuigkap was kapot, zelf dit bedrijf gevonden op google en direct benadert met mijn afmetingen en budget. Ik kreeg een snelle reactie van het klantenteam en kon daar de bestelling afronden. Het product was voorradig, alleen moest ik even wachten op een plekje bij de monteur / installatie team. Na 2 weekjes wachten kon de afzuigkap direct geplaatst worden, deze partij nam ook de nieuwe afzuigkap mee dus hoefde niet thuis te blijven voor een levering van het product. Vooral erg blij met het deïnstalleren van mijn oude afzuigkap + het meenemen hiervan. Met klein uurtje was het klaar.

Reageer

luc 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
nadat ik nagegaan was op het internet welke combimicrogolf/stomer het best bij ons paste heb ik voor de siemens CP565AGS0 gekozen en keukenloods was daadwerkelijk de goedkoopste, online besteld, telefonisch contact genomen met winkel voor beschikbaarheid (Nederweert). Nederweert was de meest nabije winkel vanuit België. Ik kon niet betalen met creditkaart maar pinnen met Belgische bankkaart was geen enkel probleem. Zeer snelle en vlotte afhandeling in de winkel.

Reageer

Gerard 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat 'n klantvriendelijkheid! Kookplaat besteld en betaald. Goed op de hoogte gehouden van de wat verlate levering. In die periode daalde de prijs van de kookplaat. Gemaild en gevraagd of er nog iets te regelen was qua prijs. Geen probleem. Geld in no-time teruggestort. Uiteindelijke levering correct en heel tevreden met de kookplaat.

Reageer

Flix 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In een oude keuken wilde ik de afzuigkap vervangen. De Keukenloods heeft me, aan de hand van opgestuurde foto's, geholpen om een nieuwe te vinden. Perfecte service! Dat geldt ook voor de installateur, die hem in een mum van tijd had ingebouwd.

Reageer

Werner 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed assortiment, goede ondersteuning, duidelijke afpraken en snelle levering tegen een scherpe prijs

Reageer

prima 12-12-2018 In de winkel gekocht
waddinxveen

service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben precies op de hoogte gehouden van de over de levering levering
netjes te woord gestaan aardige verkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AC Driessen 12-12-2018 In de winkel gekocht
Watergang

Goede ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ivm de aanschaf van een nieuwe keuken hebben wij verschillende bedrijven bezocht. Door kennis werden wij gewezen op De Keukenloods. Hij was zeer over deze firma te spreken. Zijn in de vestiging in Watergang geweest en hebben vanwege de ruime keuze, de prijs/kwaliteit en het deskundige advies besloten hier onze nieuwe keuken te bestellen. Bleek goede keuze. Bovendien kon de keuken binnen een paar maanden geleverd worden. Onze tevredenheid betrof evenzeer de monteur die de keuken en apparatuur geïnstalleerd heeft. Kortom: De Keukenloods is een aanrader.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kersbergen 12-12-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Slechte service

Algemene score

2,0
Slechte service bij de klacht
Wordt aan het lijntje gehouden met we hebben het in behandeling en u hoort nog van ons
Officiele reactie van Keukenloods 12-12-2018

Beste Kersbergen,

Wat jammer dat je ontevreden over ons bent. Ik hoor graag om welk ordernummer het gaat via emma@keukenloods.nl en wat er precies aan de hand is. Dan kan ik even met je meekijken.

Groet, Emma

Reageer

Myriam 12-12-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering binnen aangegeven aantal dagen. Melding van levering was telefonisch. Dit was ok, maar ik geef de voorkeur aan kunnen volgen via de mail hoe het leveringsproces verloopt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad Wetzels 11-12-2018 Via de website gekocht

Eenmaal Siemens altijd Siemens! ;-)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een zeer ruime keuze in apparaten met een duidelijke beschrijving en technische gegevens, scherpe prijzen en snelle levering. alles perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robin 11-12-2018 Via de website gekocht

Attent!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het bestellen kregen we een mailtje om de bestelling te checken, want wat we besteld hadden had een afwijkende maat. Attent. De volgende dag stond de bestelling klaar om afgehaald te worden. En afhalen betekende dat het keurig in de auto werd gelegd. De keukenloods levert betere kwaliteit dan de naam doet vermoeden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 11-12-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en prima in orde en netjes verpakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na wat googlen kwamen we snel uit bij de keukenloods, aanbod was groot en prijs zeer gunstig. Besteld en 2 dagen later precies in het tijdvak in huis.
Prima service dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wierda 11-12-2018 Via de website gekocht

duidelijk met afspraken

Algemene score

8,0
de juiste afzuigkap voor verreweg de goedkoopste prijs en na de bestelling gedaan gelijk de goede afspraken voor de levering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Robert 11-12-2018 Via de website gekocht

Mooie aanbieding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede link vanuit Google. Duidelijke site met mooie keuzemogelijkheden.
Veel keuze, maar geen gedram over wat er nog meer in dezelfde categorie te koop is.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 11-12-2018 Via de website gekocht

Probleemloos geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima en probleemloos geregeld. Duidelijke site en correcte prijzen. Snelle levering.
Hetvwas echter wel eenntegenvaller dat de bezorgdienst ( niet van keukenloods zelf ) weigerde om het gebruikte apparaat mee te nemen, wat natuurlijk wel was afgesproken. Jammer.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Klant 11-12-2018 Via de website gekocht

Prima prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Door goed te zoeken op het internet kwam ik bij Keukenloods terecht. Goede prijs, goede communicatie, zelf opgehaald maar wel netjes voor mij in de auto geplaatst.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carel 11-12-2018 Via de website gekocht

Netjes en op tijd geleverd

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop met 15 ondersteunende winkels. De informatie over datum en tijd van levering klopte. De prijs van de koelkast was aantrekkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

C.j.de wit 11-12-2018 Via de website gekocht

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles wat je voor je keuken kan kopen is hier makkelijk te bestellen en betalen en af te halen en de goede service bij het afhalen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ina 11-12-2018 Via de website gekocht

sneleservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goeie service en snelle levering, via de website besteld.
Stofzuiger gezocht en gevonden en was blij dat het in de buurt was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perfect 11-12-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke pagina’s , duidelijke lage prijzen , nette afhandeling en goede comminucatie dmv email

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lankhorst 11-12-2018 Via de website gekocht

Goede service op de afgesproken tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden al eerder een koelkast en een afzuigkap vervangen via Keukenloods. Ook nu bij het vervangen van de combimagnetron zijn we prima geholpen. Op de afgesproken dag en tijd werd het apparaat op ons verzoek geplaatst en werd de oude magnetron meegenomen. Het keuken werd keurig netjes achtergelaten.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Duivesteijn 11-12-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Magnetron Whirpool via website besteld en afgehaald in Waddinxveen Keurig geholpen snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josee Klok 11-12-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Blij met producten, en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en behulpzaam personeel die verstand hebben van de producten die ze verkopen. Geen onzin praatjes. Denken met je mee.
Goede prijzen, snelle levering.
Komt gewoon

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Arjan Spoolder 11-12-2018 Via de website gekocht

Mooi optijd! Prettige levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig van te voren service. Goede indicatie van levermoment....en keurig binnen de gestelde marges!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E de Jong 11-12-2018 Via de website gekocht

Echt bijzonder goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn zeer goed geïnformeerd
over de aankoop van onze afzuigkap
levertijd was erg snel
korting bij afhalen
en de doos werd netjes door de verkoper in de auto gezet
we moeten nu nog een oven en gaan zeker weer naar keukenloods

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elisa 11-12-2018 Via de website gekocht

fijne service, en de prijs is goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had producten gekocht maar deze waren nog niet geleverd in de tussentijd was er een kortingsactie, na een mailtje werd de korting als nog verrekend. Erg tevreden over de afhandeling. producten netjes geleverd volgens afspraak.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haroen 11-12-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In het begin was ik sceptisch over de webshop en de scherp lage prijzen, maar toen ik een fysieke winkel in Utrecht bezocht, was ik om.
Had een Smeg vijf pitter gezien in de winkel, en eenmaal thuis nog even googlen als ik nog goedkopere site kon vinden, maar nee keukenloods is de goedkoopste, winkel in Utrecht gebeld en aangegeven dat ik de Smeg vijf pitter wilde kopen, werd zeer vriendelijk geholpen.

Het een en ander werd per website afgehandeld dit was op een vrijdag, en 3 dagen later op maandag had ik het apparaat in huis.

Ik woon op de 1ste etage en wat zeer klantvriendelijk was, is dat de chauffeur mij heeft geholpen de Smeg naar boven te tillen, dit mag officieel niet/doen men niet zo snel, maar dit is pure klasse van deze man.

Zo maak en hou je een klant tevreden, en nodig je de klant uit om in het vervolg weer je apparatuur bij keukenloods te kopen, en dat ga ik zeker in de toekomst niet nalaten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 11-12-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb meerdere dingen besteld, ben telefonisch uitgebreid, deskundig en zeer vriendelijk geholpen met het uitzoeken van de juiste afzuiger (weet ik veel). En toen er naderhand iets geruild bleek te moeten worden werd ik weer fantastisch en snel geholpen. Ik ben fan!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sijbrandij 11-12-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service. Na overleg, paste de combi-magnetron precies.
Fijn dat je even kunt bellen en overleggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon 11-12-2018 Via de website gekocht

Zeer correcte informatie en afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
artikel in filiaal Nederweert opgehaald, keurig te woord gestaan en spullen werden netjes in auto geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews