Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 24893 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2732 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M 13-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle correcte levering, gemakkelijk telefonisch contact bij vragen, tevreden!

Reageer

Hans 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze waar rustig een goed vergelijk in de produkten gemaakt kan worden.

Reageer

Marga 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Telefonisch besteld en heel prettig geholpen met een alternatief.
Jammer dat magazijn niet matched met voorraad op internet.

Reageer

jessica 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prijs is goed, kwaliteit ook. Is netjes geleverd alleen als het niet goed is dan duurt t lang voordat je het kan ruilen en moet je er zelf allemaal achteraan bellen en dat is wel heel erg jammer

Reageer

Jan 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede en reële prijs. Snelle levering en goede monteurs bij het plaatsen. Oude apparaat en verpakking materialen keurig meegenomen

Reageer

J. Marcelis. 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bediening en bezorging was zeer goed en ALLES was in een woord geweldig.

Reageer

Marjan 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze met duidelijke uitleg.
Keurige levering . Netjes verpakt . Voldoet aan de verwachting

Reageer

Fmj Rebergen 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijke bezorger die 's,avonds nog de vaatwasser kwam brengen. Snelle levering , de keukenloods is echt een aanrader voor een ieder die iets nodig heeft,TOP. VR.GROET MEVR REBERGEN.

Reageer

Heb hierboven reeds mijn mening gegeven 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede shop en prima koelkast met beschrijving. Het wads leuk via de keukenloods een huishoudelijk apparaat te kopen.

Reageer

Jan 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op afspraak zijn wij ontvangen door een vriendelijke medewerker.
Deze heeft geluisterd en gekeken naar onze wensen voor de apparatuur wat wij willen.
Alles is netjes besproken besteld en door ons opgehaald.

Zeker een aanrader.

Reageer

Ype 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
1. Goede, empathische, medewerkers!
2. Heldere beantwoording van vragen.
3. Geen gesjacher en gedoe.
4. Doen wat beloofd is.

Reageer

Ida de vries 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles was top gereld
Zeer mooi producten ontvangen koffie apparaat kook eiland en combimagnetron

Reageer

Kaj 12-05-2021

Algemene score

9,0
Een waardevolle ervaring die je niet vaak meer meemaakt. Ze denken in oplossingen, helpen je graag, hebben kennis die andere firma's niet konden of wilden delen en als iets niet past of anders moet zijn ze bereid dat kosteloos voor je te regelen en op te sturen. Echt fantastische service.

Reageer

Sandra 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke voorlichting, snelle levering, factuur was in 1 instantie niet correct, deze is gelijk aangepast en gecorrigeerd, keurige installatie. Dus kortom prima service.

Reageer

m 12-05-2021

Algemene score

8,0
iets lange duur levering. Maar verder alles goed en duidelijk verlopen . Goede koelkast

Reageer

Henk van Gestel 07-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoud en gemak van het bestellen op de website en correcte levering op de afgesproken datum en tijd.

Reageer

Elly 06-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen door de klantenservice (gewezen op nieuw model voor de oude prijs) en snelle levering en plaatsing.

Reageer

laten inbouwen geen aanrader 06-05-2021

Algemene score

7,0
Afzuigkap prima prijs en werkt zeer goed, alleen de inbouw kosten zijn niet normaal voor 40 min.
inbouw kosten werd er € 245,00 berekend.

Reageer

M. Esen 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering
Had eerder een ander merk bij een andere leverancier besteld waarbij de verwachte levertijd 3 weken was deze leverancier heeft nooit contact opgenomen terwijl ik een aantal keer heb gebeld.
Hierna verder gaan zoeken en kwam bij keukenloods.nl waar er bij de afwasmachine levertijd 3 werkdagen was indien voorradig bij de leverancier, een appje gestuurd naar keukenloods.nl die mij binnen 2 uurtjes terug appte dat de machine voorradig was en dat ik hem kon bestellen.
Had een afleverdag gepland werd zeer snel terug gebeld en een dag werd gepland.
De gene die de machine kwam brengen maakte er geen probleem van om de machine in de schuur neer te zetten tot deze geplaatst kon worden.
Al met al 5 sterren service waar anderen nog wat van kunnen leren

Reageer

H.A. Gerber 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voortreffelijk hulp in de zaak bij het bepalen van je keuze. Snelle levering, goede prijs en prima montage.
Ben heel blij met de inductieplaat

Reageer

Maaike 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods was voor mij de beste optie om te bestellen, omdat alles wat ik wilde aanschaffen ook op de site stonden voor een scherpe prijs.
Vriendelijke, behulpzame medewerkers aan de telefoon.

Reageer

H sokhn 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en snel geholpen. Snelle aflevering en montage. De webwinkel is duidelijk en ovetzichtlijk.

Reageer

ronald 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
jammer dat de chauffeur de vaatwasser niet binnen bracht ,,maar dat kwam door de coronamaatregelen..
verder was hij ontzettend vriendelijk

Reageer

Marga 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super dat de keukenloods ook plaatst. Voor mij was het een vaatwasser. Eigenlijk had ik een andere vaatwasser uitgekozen maar de levering duurde mij te lang en ik hou niet van de vaat doen. De plaatsing ging echt perfect. Wat een nette manier van werken. Super tevreden.

Reageer

Hendrik 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service. Levertijd werd meerdere malen uitgesteld. Maar daar is uiteindelijk goed op ingespeeld door ander product te kiezen.

Reageer

Joost Nelis 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend geholpen bij mijn keuze.
Ik dacht iets te willen kopen uit outlet maar met hulp van Keukenloods een iets duurdere gekocht waar ik met het hele gezin jaren mee vooruit kan.

Reageer

Jaap 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site, duidelijk en snelle levering. Telefonisch goed bereikbaar en je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan.

Reageer

R.v.L. 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de zoekterm ‘Atag apparatuur’ bij Keukenloofs gekomen.
De snelheid waarmee offertes en reacties op vragen werden gecommuniceerd was echt bovengemiddeld goed en de prijs is scherp. Vergeleken bij een offerte bij de keukenleverancier scheelde dit bijna 30procent.

Service is top. Wat wel een beetje tegenvalt is de diepte van de binnenkant van de inbouwkoelkast en vriezer. Vergeleken met bv een Neff inbouwkoelkast scheelt dit behoorlijk. Dus goed op de liters letten. De Atag vaatwasser maakt harde tikkende geluiden bij het inschakelen van het relais.
De oven, afzuigkap van Atag en de Quooker zijn geweldig.

Dus service van Keukenloods is super, premium apparatuur van Atag deels helaas toch wat tegenvallend.

Reageer

Annie 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk.
Goed op de hoogte gehouden van de levertijd.
Prijs is ook redelijk.
Mooi apparaat!

Reageer

P. Bijl 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede websites , vriendelijk beantwoording van vragen. Snelle de duidelijke bezorging. Goede prijs en ruime assortiment.

Reageer

Jos 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De afwasmachine was het goedkoopst, alleen de levertijd was lang maar dat koomt natuurlijk door corona. Verder is die super afgeleverd.

Reageer

An 03-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke verkoper, terzake kundig antwoord op vragen. Snelle en correcte levering.

Reageer

Bloem 02-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De apparatuur van Keukenloods is de goedkoopste en er is een ruim aanbod beschikbaar. Vlotte levering alles prima.

Reageer

Wil 01-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks alle vertragingen door Stedin ben ik super geholpen door Keukenloods. Ze zijn zeer begripvol en hebben voor 6 maanden mijn inductieplaat opgeslagen.

Reageer

Van der Plas 01-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vraag over prijs van produkt heel snel gekregen via email. Bestelling ging helemaal goéd, aflevering ook prima.

Reageer

Wim 30-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijs voor het product, en ook een geweldige service.
Product werd tot op de aanhanger gebracht.

Reageer

jolanda 30-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
keukenblad met spoelbak besteld op de site was het overzichtelijk zoeken ,telefonisch vragen gesteld en werd heel vriendelijk en duidelijk te woord gestaan! Offerte dezelfde dag nog per mail gehad. Een medewerker is alles op komen meten ook vriendelijk(en met mondkapje). De mevrouw voor het inplannen van het leveren keukenblad was heel meegaand en vriendelijk, kortom heel tevreden over klantvriendelijkheid! Ook het blad is precies zoals ik had verwacht en met levering hebben de mannen het netjes voor me in de schuur gezet! Top bedrijf bedankt Keukenloods!!!

Reageer

De klusser 30-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima zaak bij de bestelling wordt je goed geholpen en alles wordt keurig volgens afspraak geleverd

Reageer

Jos 30-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, meedenkend mensen. Aftersales is perfect. Bij ons zat het rooster niet in de verpakking van de combi magnetron. Na een telefoontje binnen een week nageleverd.

Reageer

J.G.van’t Hof 30-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is gemakkelijk om via internet te kunnen bestellen en eventueel retour te sturen.
Goede service.

Reageer

Jos v Moorselaar 30-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima Siemens afzuigkap aangeschaft en deze werd nog dezelfde week afgeleverd. Helemaal top ik ben erg tevreden over Keukenloods.

Reageer

Frans 30-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima mooie overzichtelijke site, vragen worden snel beantwoord.
Al eerder producten gekocht nooit problemen gehad.
Dit is echt een aanrader om hier wat te kopen.

Reageer

den Hoed 30-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service. Nette monteur met verstand van zaken. Netjes op de hoogte gehouden via de mail.

Reageer

C.Q.M. van Zeeland 30-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering.
Goede prijs.
Zeer tevreden, tweede bestelling geplaatst.

Reageer

peterborghoutsretroprodukten 30-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed afgeleverd en een goede prijs, zeer vriendelijk personeel. goed geholpen

Reageer

Huub Smits 30-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een prima zaak met alle bekende merken op voorraad. Prijstechnisch zeer interessant, vlugge levering en correcte afhandeling.

Reageer

Nathan 30-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben echt goed geholpen en geadviseerd bij mijn aankoop. Lecering was ook supersnel

Reageer

Jelle 29-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een Bosch vaatwasser besteld. De levertijd zou eerst 2 weken zijn en werd steeds opgeschoven. Uiteindelijk na 2 maand toch de vaatwasser ontvangen. De communicatie verliep prima. Ook de bezorging verliep snel.

Reageer

Birgit Knarren 29-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede deal. Eerst even een drempel over om te bellen voor de prijs, maar als je belt dan wordt je vriendelijk te woord gestaan en krijg je echt een goede deal!! Wordt niet gepusht om te kopen en je krijgt de ruimte om elders goedkoper te vinden. Maar dat vind je niet! Vervolgens werd na de koop de kookplaat heel snel geleverd waardoor alles perfect in orde kwam. Aanrader.

Reageer

Kam 28-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product die ik nodig had was makkelijk op te zoeken, direct gevonden wat ik nodig had !

Reageer

Toon meer reviews