Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16453 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2588 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

groothof 19-02-2018 Via de website gekocht

door vast contact persoon in veendam, zeer goed geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

8,0
via contactpersoon in veendam besteld, telefonisch. Aan de telefoon zeer goed geholpen.
In veendam geleverd, zelf opgehaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBWS 19-02-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam, Stadionweg

Uitstekende klantvriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Mooie ruime winkel. De verkoper deed zijn uiterste best om mee te denken met onze financiële mogelijkheden in relatie tot onze wensen. De levering van de goederen was uitstekend.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 19-02-2018 Via de website gekocht

Planning inbouw laat te wensen over

Algemene score

6,0
We hebben inbouw koel/vries combinatie gekocht van Siemens. Uitstekende prijs. Echter de communicatie over de levertijd en met name de inbouw ervan liet behoorlijk te wensen over. De inbouw wordt namelijk uitbesteed aan een extern bureau met een eigen planning. Daardoor hebben we twee weken langer moeten wachten op levering/inbouw dan bij de bestelling was toegezegd.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Astrid 19-02-2018 Via de website gekocht

Van A tot en met Z perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was aan het Googlen op een inbouw afwasmachine op Google. Ik kwam op de site van Keukenloods terecht en zag daar een interessante aanbieding. Omdat ik twijfelde over de afmetingen heb ik telefonisch contact gezocht. Ik werd prima, vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Uiteindelijk bleken de afmetingen te kloppen en wilde ik de afwasmachine bestellen.
Toen bleek dat de aangeboden afwasmachine uitverkocht was maar kreeg voor dezelfde prijs een duurdere afwasmachine.
Heb deze toen besteld, kreeg netjes een bevestiging en een telefoontje van het inbouwteam om een afspraak te maken. Gezellige en correcte mannen die deden wat er beloofd was. Kortom heel erg tevreden over het hele proces: van aankoop tot installatie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ten Katen 19-02-2018 Via de website gekocht

Super Service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kochten een inductieplaat van atag. Super goede prijs. Snel geleverd.
Bij aflevering van de koeriersdienst wees die beste man ons erop dat de pannenset
er niet bij zat. ( Was ons onbekend dat het er bij zat ) zette dat ook op de afleverbon.
Moesten wij even voor bellen naar de keukenloods. Ongelooflijk wij kregen
een schitterende pannenset cadeau van het merk atag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. Laan 19-02-2018 In de winkel gekocht
zwaag

verkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
mooie winkel, uitgebreide collectie vriendelijk personeel die echt de tijd voor je neemt. de bestelling en levering was op tijd en netjes verpakt, wij zouden kennissen aanraden om hier eens te gaan kijken.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

sarah 19-02-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

snel, groot assortiment en topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
keukenloods heeft een supergroot assortiment, het personeel is heel behulpzaam en de prijzen zijn zeer scherp. fijn dat je zowel in de winkels als op de website terecht kan!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Sprong 19-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede telefonische verkopers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De gemakkelijkheid van bestellen, en daarna het telefonische contact was uitstekend. De bezorging was keurig op tijd.
het afvoeren van de oude machine ging soepel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ursula 19-02-2018 Via de website gekocht

Moeizame start maar daarna prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Begon wat lastig omdat er een fout was gemaakt in het e-mail adres en daarom kwam de bevestiging maar niet binnen. Maar verder prima levering gehad. De montage verliep echt vlekkeloos, hierover zeer tevreden. Klein puntje nog: als je spreekt met een vrouw, stuur dan geen mail naar de heer.......

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

René B. 19-02-2018 Via de website gekocht

Goede, snelle levering

Algemene score

8,0
Keukeloods was de goedkoopste ! Vlotte levering. We kregen zelfs een nieuwer model voor de zelfde prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ad 19-02-2018 In de winkel gekocht
Watergang

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aardig en deskundig personeel. Goede producten en de prijzen zijn goed. Goede adviezen en tips, daar heb je wat aan.

Reageer

sabrina 19-02-2018 Via de website gekocht

Super service, erg meedenkend van Keukenloods Utrecht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een Quooker besteld via internet voor een actieprijs, omdat deze al een keer uit verpakking was gehaald. Helaas was deze beschadigd, maar een medewerker (Achraf) van de Keukenloods Utrecht nam telefonisch contact op om dat aan te geven. Ik kreeg in plaats daarvan een nieuwe!!!
Ik besprak met hem dat ik nog meer apparatuur nodig had en heb dit per mail aan hem doorgegeven. De week erop had ik alles wat ik wilde bestellen al in huis.
Zonder er zelf veel voor te hoeven doen. Super dank voor de snelle levering en het meedenken van Achraf!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 19-02-2018 Via de website gekocht

Snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en beste prijs, goede opvolging en berichtgeving, Via website besteld en geleverd in de dicht bij zijnde winkel.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bob 19-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en vriendelijk geholpen!!!! Ook ivm drukte nog steeds snelle levering en contact werdt goed onderhouden.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blok 19-02-2018 In de winkel gekocht
Telefonisch

Helemaal Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van een vriend van ons heb ik via Keukenloods onze aankoop gedaan. Hij had hele goede ervaringen. Dat is ons heel goed bevallen.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 18-02-2018 Via de website gekocht

Gewoon geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bosch inductiekookplaat besteld en deze zeer snel ontvangen.
Helaas bij het aansluiten van de kookplaat bleek deze een fabrieksfout te hebben en hierdoor werkte 1 zone niet.
Even met Keukenloods gebeld en binnen 3 dagen al een nieuwe en de defecte werd gelijk mee genomen.
Deze heb ik zonder problemen aangesloten.
Echt een aanrader om bij keukenloods iets te kopen.

Gr. Louis.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 18-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne site. Scherpe prijzen. Goede service! Goed geholpen door klantenservice bij vragen over alternatief.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 18-02-2018 Via de website gekocht

Prima service tot nu toe

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen ook na een schade melding snel en zonder problemen opgelost binnen een week de apparatuur werk ook prima

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jim 18-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag na 16uur besteld en maandag geleverd!
Super service scherpe prijs!
Konden andere winkels een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 17-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

8,0
Niet specifiek naar gezocht, maar gewoon op prijs. Dit was het goedkoopste adres voor dit product, en het zag er betrouwbaar uit.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

lamber 17-02-2018 In de winkel gekocht
nederweert

we zijn vriendelijk en goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
we zijn in de showroom goed te woord gestaan door jullie medewerkers en goed geadviseerd, de bezorging was ook prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

van der Horst 17-02-2018 Via de website gekocht

Prima service en lekker snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nadat ik telefonisch goed en keurig te woord werd gestaan, kreeg ik mijn vaatwasser keurig en binnen een aantal werkdagen geleverd. Prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J en J 17-02-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Niet alleen webwinkel maar ook fysiek!!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer scherp geprijsd en super dat je het eerst kunt bekijken met een goed en niet opdringerig advies van de medewerker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 17-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende informatie gekregen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima apparaat. Het is wel even wennen aan de bediening. Voldoet uitstekend.
Correcte informatie gekregen over het artikel. De aflevering was correct en snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet 16-02-2018 Via de website gekocht

Goede service en snel geleverd en geinstalleerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat in eerste instantie de installatie pas na 10 dagen zou kunnen plaatsvinden toch gebeld dat er een gaatje was waardoor levering en installatie binnen 4 dagen plaatsvond. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poort 16-02-2018 In de winkel gekocht
Doemere

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zij goed geholpen en voorgelicht door de verkoper heeft de tijd voor ons genomen
We komen zeker terug als we weer is nodig hebben

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

N van Ingen 16-02-2018 Via de website gekocht

Goede service wat ze zeggen gebeurt ook .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop heeft een duidelijke website, Je geeft in wat je zoekt en je vindt het. Goed overzichtelijk de prijzen staan duidelijk vermeld, en als het gezorgd wordt krijg je van tevoren bericht, maar ook nog een telefoontje dat ze er naar zoveel tijd zijn.
Dat is nog eens services je zit geen halve dag te wachten tot ze er zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 16-02-2018 Via de website gekocht

Producten goed, service minder

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Zo gauw als er wat verkeerd besteld is en je wilt dit ruilen moet je 50,- betalen om dit te ruilen, begrijp dat hier extra verzend kosten bij komen. Maar 50,- vindt ik wel veel.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ron 16-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Perfect, kundig, en meedenkende verkopers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte prijzen snelle levering en een goed installatie advies. Levering tot op de minuut nauwkeurig. Afvoer ouwe spullen geen probleem.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

NJD 15-02-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk zoeken naar wat je nodig hebt, goede vergelijkingsmogelijkheden en prima prijs, gekoppeld aan een gemakkelijk bestellingsproces

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

G.Zwolle 15-02-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel oogt een beetje rommelig. Maar waren op zoek naar een nieuwe oven en werden hier geweldig geholpen door verkoopster. Nam er alle tijd voor bij voor onze wensen de juiste keuze te maken.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ad Donders 15-02-2018 Via de website gekocht

Snelle installering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk en geregeld acties met hoge kortingen voor kwalitatief goede apparaten. Veel keuzes mogelijk

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel de Jager 15-02-2018 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gesproken met vriendelijke en deskundige medewerkers die ons voorzien hebben van een goed advies zodat we de juiste keuze konden maken

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

a.e. haitsma 15-02-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
aflevering op de afgesproken tijd en dag.
netjes afgeleverd. oude apparatuur meegenomen. goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hillie 15-02-2018 Via de website gekocht

Mooi uitziende en makkelijk te bedienen combimagnetron

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze site gekozen omdat deze er verzorgd en serieus uitzag.
Erg overzichtelijk. Veel variatie in het gewenste product.
Alles, zoals bijv. telefoonnr en adres, al op de eerste pagina te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 15-02-2018 Via de website gekocht

geweldig bedrijf met uitstekende service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige berichtgeving over de komst van de monteur , en keurig nette en beschaafde heren die perfect vakwerk hebben afgeleverd,

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

silvia 15-02-2018 Via de website gekocht

goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
het front van de afzuigkap zit niet goed gemonteerd op de binnen kast met als gevolg dat het front niet goed aansluit op de onderkant van de schouw.
veel werk aan gehad om dit goed te krijgen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jack 15-02-2018 Via de website gekocht

Top prijzen en zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tussen alle prijzenstunters op internet zit ook de Keukenloods. Door mijn eerdere uitstekende ervaring heb ik bewust voor deze zaak gekozen en daar heb ik tot op heden nog nooit spijt van gehad (ik heb er al eerder producten bij besteld).

De overzichtelijke website en de extreem lage prijzen maakte die beslissing erg makkelijk. Er werd bij de bevestigingsmail en de factuur meteen vermeld dat ik een ander model geleverd kreeg "Bovenstaand apparaat is luxere opvolger. Dit model wordt geleverd voor dezelfde prijs." wat zeer netjes is.

Het product werd de volgende dag al geleverd maar leverde wel wat geharrewar met de chauffeur op. Het probleem was dat hij eigenlijk de oude apparatuur niet mee wilde nemen ondanks dat ik dat bij de bestelling duidelijk had aangegeven. Eerst zat de auto te vol, toen wist hij niet hoe sjorbanden werkte en hij nam maar maximaal 1 apparaat mee ( ik gaf een gasfornuis en magnetron retour ) ondanks dat ik een combi magnetron/oven had gekocht . Ik ga er maar van uit dat deze chauffeur op die dag even niet lekker in zijn vel zat want na wat overredingskracht van mijn kant (en het zelf naar binnen tillen in zijn auto waar toch plaats genoeg was) werd het toch keurig meegenomen.

Al met al is deze zaak toch een echte aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Leo 15-02-2018 Via de website gekocht

Perfecte vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima ding, wast prefect af.
Maar de aflevering was helemaal niet volgens afspraak.
Ik had afgesproken, maandag na 12 uur, ik krijg een mail dat ik vanaf 10 uur mijn aankoop kon volgen, vrijdags kreeg ik een telefoontje dat de levering niet s'middags zou plaats vinden maar s'morgens om 7 uur.
Ik zat om 7 uur klaar, komt de bezorger om kwart over 11.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Ineke vd Born 15-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Algemene score

9,0
Zeer prettig geholpen en een goede uitleg .Alles was goed te vinden op de website.keurig op tijd geleverd,en de oven werkt fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger, Wilsele, Be 15-02-2018 Via de website gekocht

Zeer correcte service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijzen zijn zeer concurrentieel, misschien zelfs de goedkoopste van internet en zeker voor de promoties aan te bevelen, toestel werd keurig op tijd geleverd, vriendelijk personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 14-02-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keus, snelle levering, aardige medewerkers.
Een mooie showroom ruim en overzichtelijk.
Wij kochten er een inductie kookplaat tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

M Veldhoen 14-02-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam Zuid

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keukenloods gevonden op het net. waren op zoek naar een nieuwe gaskookplaat.
We kwamen op vrijdagavond na half negen binnen en werden vriendelijk aangesproken door een verkoper die met een klant bezig was. In de aanbieding hoek vonden we wat we zochten, vroegen aan de verkoper iets om de gaskookplaat op te meten en kregen een rolmaat te leen. Maat was oke, de verkoper die langs liep vroeg of we het konden vinden. Ja, wij hadden wel interesse in die gaskookplaat die uit de showroom kwam, na een paar vragen besloten we tot koop, alleen de verpakking was niet meer aanwezig, dat was geen probleem, uit het magazijn werd bobbeltjes plastic gehaald voor verpakking en hij werd netjes ingepakt.
Goede en nette service, en dat rond sluitings-tijd.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 14-02-2018 Via de website gekocht

Slechter dan dit nog nooit meegemaakt..

Algemene score

1,0
Slechtste webshop ervaring ooit gehad hier...
Communiceren niet, geven informatie niet door aan bedrijf dat inbouw regelt.
Reageren niet op klachten.

Kortom, ik zou er nooit meer iets kopen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 15-02-2018

Goedemorgen Rob,

Wat jammer dat je geen goede ervaring hebt met ons. Kan ik je nog ergens mee van dienst zijn? Ik hoor het dan graag vai emma@keukenloods.nl.

Groet, Emma.

Reageer

Marianne 14-02-2018 Via de website gekocht

Sneller dan verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Keukenloods bood een zeer mooie korting. Levertermijn zou wel iets langer zijn, maar bleek uiteindelijk veel korter dan aangegeven. Bij levering een goede track- en tracemogelijkheid en mogelijkheid om af te leveren op het servicepunt ipv thuis.Enige minpuntje (dat zorgt voor 7 ipv 8) was dat betalen bij levering blijkbaar niet kon bij dit product met latere levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Diana Bolier 14-02-2018 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Goede en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding.
DE levering was supersnel wat heel fijn is als je tijdelijk zonder koelkast zit. En de koelkast werkt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Carmen 14-02-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiks vriendelijke webshop en snel geleverd en duidelijk bericht wanneer geleverd wordt via email en sms bericht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 14-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijzen en duidelijkeinformatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede bereikbare informatie en overzichtelijke site. Levering keurig conform afspraak en met de nodige zorg. Volgende bestelling zeker weer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 14-02-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen om een goede keuze te kunnen maken voor een nieuwe vaatwasser. In eerste instantie een goedkopere vaatwasser uitgekozen, maar twijfelde of de maat overeenkwam met de maat van het frontpaneel. De service was helemaal in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek 14-02-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect. Gekozen model was niet op voorraad. Kregen duurder model tegen zelfde prijs. En de prijs was al zo scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews