Keukenloods
Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 11038 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Stipt en accuraat geleverd. Met goed advies.
Super goed geregeld daar
deskundig advies,bij herhaling.Alle tijd voor de klant
Alles keurig geregeld,op de afgesproken tijd bezorgd,vriendelijke bezorger,kon niet beter
Duidelijke omschrijvingen, goed assortiment en scherpe prijzen.
Super goed geholpen
Wij hebben telefonisch een vaatwasser besteld op advies van de medewerker.
Vanwege eerdere prima ervaringen dit keer voor een vaatwasser naar de Keukenloods afgereisd. Snel en vakkundig geholpen met de juiste keuze voor ons, bestelling geplaatst en keurig binnen enkele dagen afgeleverd. Bijkomstig voordeel: gezien de Paasdeals ook nog eens een scherpe prijs!
No frost Koel vriescombinatie gekocht. De leveringsdatum is in goed overleg vervroegt. De monteur heeft super netjes gewerkt en de oude koel vriescombinatie meegenomen. Je betaalt extra, maar dat is de service meer dan waard. Ik ben zeer tevreden en ik zal keukenloods aanbevelen.
Goed geholpen in de winkel zaandam.. mooie koelkast besteld en gratis geleverd op de camping 👍
Fijne website, doen wat ze beloven en tevens goede prijs.
Een minpuntje, de kookplaat werd bezorgd bij een post nl punt, terwijl we de hele dag thuis gebleven zijn, maar dat is niet jullie fout.
Ik koop al langer bij keukenloods omdat het prijstechnisch aantrekkelijk is en het makkelijk winkelen is. Voor deze aanschaf geldt een garantietermijn van 5 jaar dat ook aantrekkelijk is.
Snelle levering en een goede prijs. Nog nabestelling gedaan en reageerde snel op mijn vragen
Een betrouwbare, klantvriendelijke en servicegerichte zaak. Heb 3 verschillende apparaten aangeschaft die door een installateur verbonden aan de Keukenloods zijn gemonteerd. Ben zeer tevreden en zal indien ik wederom een apparaat nodig heb, deze aanschaffen bij de Keukenloods.
Zal deze zaak zeker aanbevelen in mijn omgeving.
Wij zijn ons gaan oriënteren in de winkel in Utrecht. Daar zijn we goed geholpen en voorgelicht door ..... Het telefonisch contact daarna (niet door .....) was vriendelijk, maar niet vakkundig. . De medewerkster was van de afdeling “keuken” en niet van de apparatuur. Daarna is het contact verder gegaan online en via de telefoon van het hoofdkantoor. Dit was wel professioneel en was de koop snel gedaan.
Bezorging etc. was top!
Alles is prima verlopen, van bestellen tot en met afleveren. Zere behulpzame bezorger en goede meldingen wanneer de bezorging plaats zou vinden. Zelfs tot een half uur van te voren. En de wasmachine voldoet uitstekend.
Zeer positieve ervaring!
Niet alleen het aanbod, maar bij uitbreiding ook de info en ondersteuning die door medewerkers wordt gegeven is top!
Zowel de mensen van het commerciële als de ondersteuning voor levering ed.
Ruim (online) aanbod met zeer uitgebreide uitleg/specificaties over de aangeboden toestellen. Zeer scherpe prijzen!
Kortom, echte aanrader!
Prima artikel en deskundige plaatsing, heel tevreden
Mijn buurman monteur groot keukenapparatuur heeft mij jullie aanbevolen!
Netjes te woord gestaan aan de telefoon (.........) en alles samen doorgenomen en gemeten ! De volgende dag netjes geleverd! Ook deze jongeman was erg aardig ! Zeer tevreden over mijn vaatwasser ....
Vriezer gekocht. Prima apparaat. Keurige levering. De bestelling duurde wel even!
Ik heb bij Keukenloods een AEG vierpits gasbrander HGB64423UZ gekocht en ben daar erg tevreden over. Pannen hebben de ruimte en blijven stevig staan boven het vuur. Echt een goede keus. Aanvankelijk wilde ik hem zelf monteren, maar besloot toch gebruik te maken van de montageservice. Toen ik zag hoe vlot en deskundig dat werd gedaan, was ik blij dat ik van gedachten was veranderd: dat zou mij nooit zo goed gelukt zijn.
Inbouwkoelkast besteld omdat deze volgens de website op voorraad was en nog voor het weekend geleverd kon worden. Kort na de bestelling kreeg ik echter een mail dat hij toch niet op voorraad was, maar de week erop maandag geleverd kon worden. Onhandig, maar kan gebeuren.
Vanaf het moment dat het product in het magazijn lag, moest ik zelf bellen om een levering in te plannen. Dit kan niet onlin,e Dat bleek lastiger dan verwacht: ik heb in totaal 5x gebeld. De eerste 4x wist men niet hoe dit geregeld moest worden en zou ik worden teruggebeld, wat niet gebeurde. Daardoor was ik weer een week verder. Pas bij de 5e keer werd het eindelijk opgepakt.
Al met al een onnodig omslachtig en frustrerend proces om je bestelling geleverd te krijgen, zeker als er enige haast bij is. Voor mij geen aanrader.
Na bestelling ( op voorraad) en betaling vlugge en vriendelijke levering. Oude apparaat ook retour.
Snelle levering en goede prijs
Bij aflevering vaatwasser was deze licht beschadigd het probleem gemeld en direct de volgende dag opgelost goede service.
Keukenloods Tilburg. Aardige werknemers met name XXX en XXX. Ook fantastisch lekker koffie. XXX heeft me geholpen met zijn expertise van keukens,inbouw keuze van materialen en apparatuur.
Wel wat problemen gehad met een showroom model kookplaat maar samen goed aan uit gekomen. Goede communicatie.