Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16945 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2193 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Margriet 23-06-2018 Via de website gekocht

Snel een nieuwe afzuigkap in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze shop/site gekozen omdat de monteur van Siemens hier erg over te spreken was.
Het gaat super snel en hadden binnen 24 uur onze afzuigkap in huis! Keurig thuis afgeleverd binnen de afgesproken tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Breukenesser 23-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige dienstverlening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en verzorgde website en concurererende prijzen gekozen product was niet op voorraad. Voorstel voor luxere uitvoering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Betty Rietveld 22-06-2018 Via de website gekocht

Moet wel mee leren omgaan.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service en goede voorlichting.
Het pasta apparaat geeft veel mogelijkheden. Pastadeeg moet vrij droog zijn voor goed resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nebulosus 22-06-2018 Via de website gekocht

prettige hulp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zocht een nieuw onderdeel voor mijn koelkast, en werd door de mensen van de keukenloods hierin perfect geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juliëtte 22-06-2018 Via de website gekocht

Vakwerk zoals de vaatwasser geplaatst en geïstalleerd is.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Allereerst de afbeeldingen van de medewerkers van de shop. Door XXX goed geadviseerd! Keukenloods kwam
meteen via Google op toen ik zocht op goedkope vaatwasser. Intussen draait de machine geluidloos de vuile vaat weg. Ik
heb de naam Keukenloods doorgegeven aan vrienden, collega’s en kennissen

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 22-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kochten een vaatwasser om onze kapotte te vervangen. Deze werdt volgende dag geleverd s’avonds onze kinderen waren enthousiast en pakte hem uit. Papa zou hem volgende dag instaleren. Volgende dag bleek de vaatwasser niet te passen en mochten wij hem zonder verpakking omruilen met als betaling de verzendkosten. Zeer goede ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie uit Soest 21-06-2018 Via de website gekocht

Beste bedrijf van Nederland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenspullen besteld in februari, kreeg online goed antwoord op vragen. Wat spullen zonder probleem veranderd. Bestelling paar weken laten vertragen door vertraging met de bouw. Uiteindelijk vertraagd met 4 maanden, zonder extra kosten uitstekend bezorgd op afgesproken tijdstip. Toen bleek dat de groentelade van de ijskast gebarsten was. Ik kon niet bellen maar wel bij de online factuur aangeven dat er iets kapot was. Ik kreeg geen mailbevestiging en was bijna teleurgesteld daarover toen de volgende ochtend de bel ging en daar een jongen met een nieuwe groentelade stond!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 21-06-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles verliep soepel! Van bestelling tot levering. Alle stappen via de mail ontvangen en netjes op de hoogte gehouden van de (aangepaste) levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Christa 21-06-2018 Via de website gekocht

Keukenloods, een dikke aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via google gevonden, wat een geweldige shop. Super service, zeer klantvriendelijk en een cadeautje toe ook nog.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 21-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, zeer vriendelijk, goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb een onderdeel voor de afzuigkap besteld. Weet niet of deze nodig is, adviseur zei van wel, mocht blijken dat ik het niet nodig heb mag ik het alsnog retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C williams 21-06-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Gevelgige en snel srvice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
There were not so many large cooking ranges on view in the shop and none with an induction hob, but there was very good assistance from the personnel. We bought exactly what we wanted and the delivery was within a week. Excellent service.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Lokker 21-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen ondanks dat wij veranderd zijn van kookplaat,alles op tijd en prima geïnstalleerd,zagen bij kichen goedkoper maar kregen bij jullie voor zelfde prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Daalman 21-06-2018 Via de website gekocht

Vaatwasser voor scherpe prijs en gewoon goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De vaatwasser die wij gekozen hadden was er niet. Gelukkig werd ons een super-alternatief geboden. Nog een luxer model dan die wij hadden uitgezocht. Ik moest van mijn vrouw gelijk terugbellen, dit kan niet voor die prijs zei zij nog. Wel dus.
Heel tevreden en er is "lekker" met ons meegedacht.
Nogmaals bedankt!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 21-06-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vakkundig personeel wist gelijk wat voor ons de beste oplossing was en nu heel erg tevreden met de nieuwe afzuigkap

Reageer

Rosenboom 21-06-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Geweldig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede uitleg en niet opdringerig. Kundig personeel, goede prijs / kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Zwartewaalsloot 21-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voldoende keus en gratis bezorgen dat zie je niet overal terug,we hebben nu een oven en een vaatwasser gekocht voor een redelijke prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mattijs Oosterbaan 20-06-2018 Via de website gekocht

Netjes geholpen en een prima prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs is prima concurrerend en daarnaast vriendelijk en goed geholpen. Openingstijden klantenservice tot 21 uur is erg prettig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Veen uit Meppel 20-06-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijs goede installatie en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke afspraak over prijs, levering en installatie. Top!!
Prijsaanbod ontvangen via de mail, vervolgens telefonisch contact gehad om advies over de apparatuur die wij wilden aanschaffen. Wij werden gebeld voor het afspreken van een installatie datum van de inbouw apparatuur, die vervolgens keurig werd geïnstalleerd. Een echte aanrader voor de aanschaf en plaatsing van keuekenapparatuur.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K 20-06-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had hier al eerder gekocht. Nu op advies van de keukenzaak zelf de apparatuur besteld.
Geplande levering was helaas niet goed verwerkt. Met spoed levering toch op de afgesproken dag alles binnen. Keurig opgelost!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 20-06-2018 Via de website gekocht

Keurig op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig op tijd geleverd. Ook telefonisch goed advies gegeven. Duidelijke factuur. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 20-06-2018 Via de website gekocht

Snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie website makkelijk selecteren en goede prijzen. Snelle levering en goede communicatie. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ten Kate 20-06-2018 Via de website gekocht

Goede service, snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd op afgesproken tijd. Oude apparaat mee retour. Meer dan tevreden en zou zeker weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tines 20-06-2018 Via de website gekocht

Al wéér heel tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoop en een geweldige thuisbezorgservice! Altijd helder in communicatie. Goed telefonisch bereikbaar en direct antwoord op vragen. Bij de volgende aankoop weer Keukenloods.nl.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AGF Van Doren 20-06-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Algemene score

9,0
na bestelling is alles vlot en perfect verlopen . ik zou de volgende keer precies hetzelfde doen . Ben dik tevreden over de afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 20-06-2018 Via de website gekocht

Prima en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik geef een 9 omdat het altijd beter kan natuurlijk.
Maar hoe dan ook geweldige service ik had de verkeerde inbouwhoogte n deze is na een telefoontje omgezet harstikke bedankt toppie👌👍

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 20-06-2018 Via de website gekocht

Uitmuntende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In eerste instantie een Siemens vaatwasser besteld, echter na enig nadenken telefonisch overleg gehad met verkoper die mij mededeelde, dat de gekozen machine niet geschikt was de onderbouw in onze keuken.
Hij adviseerde een geheel andere siemens vaatwasser die beter geschikt was voor inbouw in onze keuken.
Hetgeen achteraf ook de juiste beslissing te zijn geweest, nadat die door het inbouwteam was geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 20-06-2018 Via de website gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een goede prijs-kwaliteit verhouding vaatwasser gevonden bij ontzettend veel keuze vaatwassers en winkels. Heb een goed advies gekregen waarna de vaatwasser door een vriendelijke monteur professioneel is ingebouwd. Uiteindelijk is mijn defecte vaatwasser probleem snel verholpen door vervanging met een nieuwe.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 20-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fornuis was het goedkoopst hier en kon snel geleverd worden. Oude gasfornuis werd netjes mee retour genomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 20-06-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede ervaringen met aankopen uit het verleden, ruim assortiment en prima prijs / kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Herman 20-06-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk en prijstechnisch aantrekkelijk. Ruime keuze aan producten van verschillende merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald Pierik 20-06-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op basis van prijs en daarna goede voorlichting gehad van medewerker. Ook de levering was precies zoals er afgesproken was.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

G 18-06-2018 Via de website gekocht

Goed overleg mogelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede afstemming mogelijk wat betreft bv de levering. Tijdsbestek levering van 3 uur werkt goed. Prima website dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 18-06-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering . Goede ondersteuning . Er werd nog keurig nagegaan of de bestelde inbouw vaatwasser echt paste .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bredanaar 17-06-2018 Via de website gekocht

Meedenken, oplossen en vakwerk afleveren: prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De helpdesk heeft met inzet en vakkennis meegedacht en ook in de avonduren goed meegeholpen. De installateurs zijn eveneens vakmensen die een keurige montage afleveren. Goed gewerkt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 17-06-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk, behulpzaam bij omruilen, snelle reacties op e-mails en telefonisch goed bereikbaar. Ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Helene Eijkhout 16-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Prima fornuis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes geholpen en stond binnen 5 min alweer buiten! Verder een prima fornuis ! Echt een blikvanger!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

pegasos4all 16-06-2018 Via de website gekocht

Goede service, en goede afterservice!.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren toe aan een nieuwe oven, door goed te zoeken naar een specifieke oven kwam ik algauw bij de keukenloods terecht!.

Wij hebben inmiddels de oven bijna een maand in ons bezit en zijn er zeer tevreden over.

In de toekomst wanneer wij weer iets nieuws nodig hebben ga ik zeker eerst bij de keukenloods kijken!.

Dit was onze eerste aankoop bij de keukenloods.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RS 16-06-2018 Via de website gekocht

Prima verlopen, prima telefonisch advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Quooker combi, online gekocht. Werd heel attent teruggebeld om te controleren of dit inderdaad de juiste kraan voor mij was. Daarna uitstekend en zorgvuldig gemonteerd.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Adriana Vermeulen 16-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en zeer gunstige prijzen??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zag een groot fornuis op jullie site voor een zeer goede prijs. Besteld en aangegeven wanneer ik hem wilde laten bezorgen en monteren . Alles was super geregeld. Mijn volgende aankopen gaat zeker weer bij jullie gebeuren. 😁 een zeer tevreden klant😁

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis 15-06-2018 In de winkel gekocht
Schouw

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vooraf op de site informatie opgezocht. Duidelijk overzicht , en in vergelijking met anderen vergelijkbare bedrijven zeer scherp geprijsd.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Rene Hermans 15-06-2018 In de winkel gekocht
Keukenloods Amsterdam Zuidoost

Geweldig advies en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Pas een een nieuwe koelvriescombinatie van Samsung gekocht. Top apparaat. Top advies en service geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 15-06-2018 Via de website gekocht

Topbedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede hulp bij het uitzoeken van produkten. Levering zonder op- en aanmerkingen. Iedereen aan te raden. Geeft rust in een verbouwing!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michiel blom 15-06-2018 Via de website gekocht

goede zaak snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel ,snelle bezorging en als er iets nemen ze keurig contact met je op en word er iets geregeld .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernardus Wolf 15-06-2018 In de winkel gekocht
Afzuigkap

Een tevreden klant. Zoals vanouds prima en betrouwbaar adres

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede wijn behoeft geen krans een oud spreekwoord. Snelle directe en vakkundige bediening. Voldoende apparatuur aanwezig om keuze te maken.

Reageer

Roni 15-06-2018 Via de website gekocht

Super service ook in het weekend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met de service via telefoon en via mail. Goed advies gekregen en alles wordt snel afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 14-06-2018 Via de website gekocht

Ruime keuze en goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals de titel al omschijft, ruime keuze en een goede prijs kwaliteit verhouding. Hiernaast ook een overzichtelijke website en nemen bij twijfel over een bestelling contact met je op. Goede sevice omdat een foutje is zo gemaakt met het plaatsen van een online bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angeline van Haaften 14-06-2018 Via de website gekocht

Geweldig service snelle levering ????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had en koelkast besteld, snelle levering,goede service, klantvriendelijk top bedrijf een aanrader voor iedereen 👌👌👌

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 14-06-2018 Via de website gekocht

Top service met een scherpe aanbieding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij keukenloods een nieuw fornuis gekocht 2e binnen een jaar. Het oude fornuis was overleden na blikseminslag. Bij het eerste fornuis was ik al goed geholpen en een zeer strakke prijs gekregen. Dat was bij de aanschaf van dit fornuis. Zelfde merk nieuwer type niet anders. Goede communicatie en nette levering op de afgesproken tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Franfran 14-06-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Warm bad!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een zeer slechte ervaring in een ander winkel kwam ik bij keuekenloods in een warm bad.
Er was duidelijkheid, er werd mee gedacht en alle afspraken werden helemaal nagekomen.
De levering met een verhuislift naar 4 hoog ging feilloos.
De plaatsing was snel en perfect.
Ik ben heel blij met het resultaat!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

kopco 14-06-2018 Via de website gekocht

Enorm behulpzame medewerkers, prima service

Algemene score

9,0
We werden geholpen door fijn mee denkende medewerkers. Aflevering keurig op tijd. Alles tiptop in orde

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews