Keukenloods

Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 467 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Theo24-07-2026
Ik werd keurig netjes en kundig te woord gestaan. En alles was in 1 telefoongesprek geregeld.
mh23-07-2026
Goede info en mooie aanbieding . Zeer tevreden over de klantenservice
Ad Dekkers 22-07-2026
Top zaak goed geholpen, was op zoek naar afzuigkap en inductie kookplaat voor een bestaande keuken, had wat maten op gemeente en met de verkoper door genomen hij kwam met voor stel op papier denk er een nachtje over na en meet nog een keer na,dag er na gekocht top past precies.

? Dit is niet duidelijk 22-07-2026
Ik ben heel tevreden over de service en dat alles snel geregeld wordt.Levering ook uitstekend.
Adje22-07-2026
Ik was op zoek naar Siemens inbouw oven heb via whatsapp contact gezocht met keukenloods had zelf al een type uit gezocht maar keukenloods kwam met een super aanbieding van een hoger segment. Inmiddels al in gebruik werkt super is een sieraad in de keuken
Henny22-07-2026
Fijne, directe service! Prima geholpen door vriendelijke medewerkers.
R21-07-2026
Erg goede service. Prima prijzen. Klantenservice erg behulpzaam. Levering soepel.
Jean 20-07-2026
Netjes verpakt, en ze hebben gezorgd dat de vaatwasser er dezelfde week was. 1 minpunt ze waren vergeten me te bellen dat het binnen was. Meerdere spullen gekocht, goede kwaliteit en service en betrouwbaar.
Gertjan Groen17-07-2026
Ik heb een nieuwe vaatwasser van Siemens gekocht en zelf ingebouwd. Er was een goede actie en daardoor was het model tegen de laagste prijs beschikbaar. Ik kon zelf de bezorgdatum kiezen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het bezorgmoment. Het oude apparaat werd ook netjes meegenomen. Al met al dus heel tevreden.
Hans. Van Bijnen16-07-2026
Ik heb telefonisch met de verkoper gesproken En dat was zeer duidelijk en prettig
Ria snippe15-07-2026
Goede producten en aanbiedingen Krijgt telefonisch goed advies Snelle nette verzending
Nathalie 13-07-2026
Heel plezierig geholpen tijdens online koop. Hele concurrerende prijzen en snelle bezorging door een vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar
Keukenloods Gaanderen13-07-2026
Duidelijke informatie en tijd voor ons in de winkel hierbij konden we keuze maken uit de quooker die bij ons in de keuken paste! Binnen een week was deze al geplaatst door zeer nette en accurate monteur top!
Monique11-07-2026
Mooie quooker gekocht. Goed geholpen en snel geplaatst
Erwin11-07-2026
Makkelijke site, makkelijk te bestellen, keurig op afgesproken datum en tijd geleverd. Nette bezorger die netjes de tijd nam.
Jos10-07-2026
Prettig geholpen, apparaat scherp geprijsd en zeer vlot thuis geleverd zonder bijkomende kosten
Klaas10-07-2026
Nieuwe koelkast digitaal besteld. Toch een fout gemaakt. Daarna gebeld en prima verder geholpen om de fout te herstellen. Heel tevreden!
Janka10-07-2026
Alles keurig volgens schema bezorgd
Klaas09-07-2026
Had zelf een verkeerde bestelling geplaatst. Telefonisch overleg en het probleem werd direct verholpen: super!
Jenny de Haas08-07-2026
Prima geholpen in de winkel en de Monteur heeft keurog werk geleverd
Gerjan06-07-2026
Goede site, groot assortiment, eenvoudig bestellen en snel leveren.
Henk van Egmond06-07-2026
Dit moet je lezen over vestiging Son Eindhoven… Wij zijn in de vestiging Son Eindhoven door Luciano, een zeer kundige jongeman, geholpen, die echt 'alles' over de inbouw apparatuur wist en goed kon uitleggen. Wij hebben nog nooit zo'n goede verkoper gehad. TOP dus vraag naar hem !!!
Henk06-07-2026
Vaatwasser 06-07-2026
Een vaatwasser gekocht alleen de verkeerde kleur, contact opgezocht en ze hebben snel omgeruild zonder problemen, top service en vriendelijk.
Jenny05-07-2026
Snelle levering en prima service!!!