Keukenloods

Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 10954 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Frits 19-12-2025
Perfecte service. Ik kon een combimagnetron die niet passend was zonder commentaar inruilen. TOP
G. Menting16-12-2025
Goede apparatuur voor een lagere prijs dan bij de concurrent. Duidelijk geïnformeerd over de levering en netjes bezorgd. Ook kleine transportschade snel en netjes opgelost.
Wve16-12-2025
De site is heel makkelijk en heel snel hebben we het product kunnen laten leveren zelfs in deze drukke maand .Keurig een tijdsbestek van bezorging een hele aardige chauffeur echt alles goed geregeld . Apparaat is prachtig .

Anita Ewes16-12-2025
Ik heb voor deze shop gekozen omdat de keukenkampioen mij doorverwees naar deze shop. Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en willen een deel van de oude keuken hergebruiken en daar hebben we een afzuigkap voor nodig. De meneer aan de telefoon van de keukenloods was erg vriendelijk en meedenkend. Adviseerde dan ook de juiste afzuigkap, niet de duurste, gewoon de beste voor ons. De medewerker adviseerde om de kap na te kijken op beschadigingen (binnen 48 uur) zodat we zeker wisten dat deze niet beschadigd was wanneer we pas over een paar weken de kap nodig hebben en zowel we de kap nog konden retourneren. De levertijd kon wat langer duren maar met 2 dagen hadden we de afzuigkap al binnen. Super geholpen, en goede spullen.
L.v.d.Reijt.16-12-2025
Zeer goed geholpen en juiste advies gegeven.
Ray15-12-2025
Fijne ervaring bij Keukenloods. Goede service, duidelijke communicatie en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeker een aanrader.
F Pertijs14-12-2025
Vriendelijke verkoper, goede service, snelle levering en makkelijke manier van betalen via iDEAL.
Mieke voor Toos Thomasse14-12-2025
Prima geregeld allemaal, afkevering zoals afgesproken, en installatie perfect
Tonny14-12-2025
Goede service en Gordimer dan andere
Forced 13-12-2025
Winkel is prima goed geholpen. Maar heb wel een advies naar de verkoper heb de quooker Fusion+combi aangeschaft en laten plaatsen . De tip is vraag ook even wat de diameter van de huidige kraan is want bij mij was het dus groter dan de fusion kraan DAT BETEKENT DUS DAT ER EEN ROZET NODIG IS !!! montage team heeft daar ook zijn mont over gehouden , kwam er zel achter na een dag omdat ik vond dat er wel erg veel beweging in de kraan zit, wat blijkt ze hebben de kraan gewoon in het bestaande gat geplaatst 😡 moet dus zelf alles weer los koppelen/een rozet kopen en weer monteren bij de kraan zelf op de site is ook geen enkele aanwijzing dat er misschien een rozet nodig is. Vind het heel nalatig van het inbouw team dat ze dit gedaan hebben , als ikzelf monteur was geweest had ik zeker de klant daar van op de hoogte gesteld, en de afspraak verplaatst totdat de rozet er is .
Wies13-12-2025
Wij kwamen voor een inductiekookplaat. zeer ruime keuze en fijn dat alle kookplaten als showmodel te zien waren, waardoor kiezen veel makkelijker wordt.
Van Tilborg 13-12-2025
Keukenloods heeft een snelle afhandeling, vandaag besteld vaak morgen in huis. Wij hadden per ongeluk een verkeerde vaatwasser aangeschaft maar konden deze zonder extra kosten omruilen voor een andere vaatwasser, echt fijn!
Famille H13-12-2025
Goedkoopste prijs, snel bezorg en netjes een SMS wanneer een specifieke aankomst bekend was. Compliment aan de bezorger.
Nini Fondse 12-12-2025
Prima bedrijf! Goede informatie wat vervanging betreft over een koelkast voor een 50 jarige keuken. Snelle levering en daardoor een super tevreden klant. Aanrader!
Dennis12-12-2025
Prima ervaring. Goede prijs, snelle levering en goede info vwb de verzending. Heel vriendelijke bezorgers.
Post12-12-2025
Voor de tweede keer een apparaat gekocht bij keukenloods. Bijde keren zijn we erg goed geholpen. De klantenservice is direct bereikbaar en zeer vriendelijk en adequaat. Ook de monteur heeft de apparatuur netjes op z'n plek gezet. Wij zijn meer dan tevreden!
Stopie12-12-2025
Ik ben goed en vriendelijk te woord gestaan bij de informatie vragen vooraf. Bestelling en levering gingen vlot en volgens afspraak. Product was volledig en bevalt prima.
Brenda 11-12-2025
Kundige verkopers. Denken mee en adviseren goed. Snelle levering zoals beloofd. Ook de bezorgers houden je op de hoogte. Kwartiertje van te voren nemen ze nog contact op. En het geleverde producten zijn we heel erg tevreden over.
Klaas11-12-2025
Snel en accuraat geholpen
Mark Assen11-12-2025
Alles zoals afgesproken geleverd en keurig op tijd.
Joost Caljouw10-12-2025
Bij de keukenloods vonden we precies wat we zochten, in Waddinxveen werd bij binnenkomst gevraagd of we hulp nodig hadden, na onze keuze werd alle benodigde info opgeschreven, bon geprint en afgerekend. Levering was ietsjes later maar werd prima gecommuniceerd, helemaal top. Oven doet het als een dolle!!
Amy 10-12-2025
Van begin tot eind goed begeleid en meer dan blij met het eind resultaat !
Bregje09-12-2025
Laatste prijs, goede service en punctuele bezorging. Ik ben heel tevreden!
Roy08-12-2025
Goed contact en de laagste prijs! Contact via whatsapp gehad en ging super. Snelle levering.
Dirk&Anne08-12-2025
Wij hebben alle keukenapparaten hier gekocht, goed en proffesioneel advies, goede prijs en goede service gedurende de bestelling.