Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 24-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze inbouw combi magnetron ging stuk en zocht een vervanger.
Mailde naar keuken-loods en gaf de gegevens van mijn oude op en vroeg of de Whirlpool inbouw AMW9604IX combi magnetron zou passen in de opening van onze kast zou passen, binnen 10 minuten antwoord, geen probleem! Dit toen besteld en keurig bezorgd, zonder beschadiging, tevens gezegd, 1 week de tijd voor toch nog ontdekte beschadigingen op te geven.Alles aangesloten en paste precies, zoals gewenst. Via deze weg, medewerkers,Keukenloods, bedankt voor alle correcte communicatie en snelle handelingen. U hebt er een vaste klant bij.
Vriendelijke groet, Jan.

Reageer

Stef 23-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kunt gerust online bij dit bedrijf bestellen. Goede website, duidelijk en gemakkelijk winkelen.
Je wordt op tijd geinformeerd over het tijdstip van bezorgen. Goed bezig!

Reageer

Claudia HHW 23-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima contact via de telefoon, snelle levertijd. Een artikel bleek defect te zijn maar dit werd snel door levering van een nieuw product opgelost. Zeer betrouwbaar dus. Ik ben erg tevreden!

Reageer

Johan 23-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot voordeel dat je telefonisch kunt bestellen, medewerker te spreken voor prima advies om goeie keuze te maken, en voor de keurige afhandeling/ bezorging.

Reageer

John de Kruyf 22-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service. Op tijd geleverd. Product helemaal zoals verwacht. Handleiding voor de installatie had wat beter gekund maar op zich was de installatie makkelijk te doen.

Reageer

Leo 22-08-2019

Algemene score

1,0
Ik en mijn vrouw naar keukenloods , wij hebben intresse in een keuken . Vriendelijk geholpen door medewerker , wij hadden de maten bij ons. Maar ik heb nu weinig tijd om te tekenen ,een en ander door druk en vak. Wij uitgelegd wat we wilden ,deurtjes en blad aangewezen . Tekening word per e-mail verzonden . Geen probleem voor ons alle begrip. Nog gebeld ,komt vandaag per mail. Wat denk je is al 10 dagen geleden !!!!!!
Officiele reactie van Keukenloods 23-08-2019

Beste Leo,

Wat vervelend dat jullie niks meer hebben vernomen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik zou graag willen weten in welke winkel jullie zijn geweest. Zou je mij dit willen mailen via emma@keukenloods.nl? Alvast bedankt!

Groet, Emma

Reageer

theo van gelderen 22-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen in de winkel en bij aflevering keurig nette jongen en pinnen maar.

Reageer

WERNER 22-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
VIA DE WINKEL IN UTRECHT VAATWASSER BESTELT NETJES AFGEHANDELD DAG LATER BEZORGD AFGELEVERD OP TIJD VAN AFSPRAAK

Reageer

Ton 22-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
de webshop is helder en overzichtelijk.
fijn dat er reviews te vinden zijn.
de bestelling verliep vlot.
Fijn dat er de optie is om mede zelf te bepalen wanneer de spullen geleverd konden worden

Reageer

Ron 22-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site en we hebben weer voor deze winkel gekozen wegens eerdere prima ervaringen v.w.b. levering en prijzen.

Reageer

Wezz 22-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortment, overzichtelijke website en snelle levering (direct de volgende dag)

Reageer

John vG 22-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, eerste levering kwam beschadigd uit de doos. Op vrijdag opgehaald en op zaterdag weer terug gebracht. Er werd direct een nieuwe order aangemaakt en deze kon ik na 3 dagen weer ophalen. Deze kwam onbeschadigd uit de doos en is inmiddels geplaatst..

Reageer

Edwin 22-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop. Na plaatsen bestelling werd ik door Keukenloods gebeld om de bestelling op maten te controleren alvorens te bezorgen. Bezorging conform afspraak.

Reageer

Senna 22-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
“Vandaag besteld, morgen in huis” is zo fijn als je ‘s avonds om 21:00 erachter komt dat de vaatwasser het echt niet meer gaat doen.
Volgende dag geleverd, heel netjes een kwartier van te voren gebeld door de chauffeur dat hij er aan komt.

Reageer

Yvonne 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zijn in één van de winkels geweest en erg goed geholpen, daarna in de winkel online besteld en snel geleverd

Reageer

ron 21-08-2019

Algemene score

8,0
goede service van keuken loods mijn koelkast bleek beschadigd te zijn ik kreeg netjes op de dag van bezorging een telefoontje en de volgende dinsdag werd de koelkast netjes afgeleverd. Ik werd netjes een kwartiertje voordat de chaufeur gebeld dat hij er bijna bij mij voor de deur stond. helemaal top dat zouden meer leveranciers moeten doen. was

Reageer

Marc 21-08-2019

Algemene score

7,0
Levering koelkast en vriezer vrij snel en volgens afspraak. Tevreden over resultaat tot nu toe. Vreemd was wel dat men in de vestiging Roosendaal geen monteur van Keukenloods zelf had voor montage in Zeeland. Op de website staat toch dat men in heel Nederland bezorgt en monteert? Er werd uiteindelijk wel een (externe) monteur bereid gevonden om e.e.a. te monteren, maar omdat die niet van Keukenloods zelf was, moest ik de aanschafkosten van de apparatuur betalen voordat de monteur op pad ging. Beetje vreemde gang van zaken. Normaal betaal je pas bij levering.

Reageer

johan 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede service in mijn geval levering binnen een week nette prijzen zeker aan te bevelen

Reageer

Henk 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijk contact, ook op zondagavond.
Ben zeer tevreden met de uitleg van het apparaat en het direct besteld en de volgende dag al thuis.
Hele vriendelijke chauffeur die het apparaat naar de keuken heeft getransporteerd.
En het defecte apparaat weer mee genomen.

Reageer

Bierhaus Wim 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede lokatie, uitstekende showroom, goed deskundig en vriendelijk personeel. Duidelijke informatie, levering en afhandeling.

Reageer

Henk 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gegarandeerd de laagste prijs op apparatuur.
Snelle levering door heel Nederland en indien op voorraad de volgende dag al in huis.
Daarnaast goede voorlichting over de produkten en meedenken met de klant wat ik ook belangrijk vind.
Dit voorjaar hebben we een keuken gekocht en ook deze levering ging perfect volgens planning zonder naleveringen.
Prima winkel met goede produkten en normale prijzen, voor mij de keukenzaak nr.1

Reageer

Andre Inden kleef 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte levering en uitstekende vriendelijke maar vooral vakkundige installatie service.

Reageer

Sandra 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bestellen via de website en ophalen in de winkel. Mooi dat dit kan! Jammer dat ik na het afhalen er pas achter kwam dat op de dag dat ik mijn bestelling ophaalde in de winkel (3 dagen later) mijn afzuigkap inmiddels voor bijna 10 euro minder aangeboden werd in de webshop. Wat zou het netjes zijn geweest als ik bij het afrekenen in de winkel deze goedkopere prijs had mogen afrekenen. Achteraf heb ik hiervan nog via het speciale "goedkoper" formulier op de Keukenloods website melding gemaakt maar hier geen terugkoppeling meer op ontvangen.

Verder bleek, ondanks dat ik het speciaal nog nagevraagd had in de winkel, toch de antraciet kleur van Boretti door de jaren heen niet altijd hetzelfde te zijn geweest. Helaas de kap in de avond bij schemer opgehangen waarna ik dit kleurverschil de dag erna pas ontdekte. Goede les voor mijzelf, voortaan beter controleren.
Officiele reactie van Keukenloods 21-08-2019

Beste Sandra,

Bedankt voor het plaatsen van de review. Wat betreft het kleurverschil. Daar kan ik helaas weinig aan veranderen. Wel erg vervelend dat je geen reactie hebt gehad op je mail. Dat is uiteraard niet de bedoeling, mijn excuses daarvoor. Het verschil zal alsnog worden teruggestort. Ik ga er voor zorgen dat dit in orde wordt gemaakt.


Groet, Emma

Reageer

Linda 21-08-2019

Algemene score

10,0
Super service!! Op zaterdag hebben we een oven-combi en een inductie kookplaat bestelling gedaan. Met als leverig voor op maandag as. Einde middag zaterdag, ben ik opgebeld om door te nemen of de maten goed zijn en de aansluiting wel mogelijk is in onze woning. Hierbij, hebben we veel technische informatie en tips meegekregen voor het aansluiten.
Op maandag ochtend een bericht en een email over de tijd van de levering. Vervolgens 15 minuten voor de levering een sms bericht, met dat ze onderweg zijn ontvangen. In zijn geheel zijn wij aangenaam tevreden over het verloop en fantastische service!!!

Reageer

Carlijn Polderman 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer gebruiksvriendelijke site. Ook de informatie (specificaties) bij het product staan duidelijk en helder vermeld. Ook de tekening met maatvoering is zeer duidelijk en dat was voor ons erg belangrijk.

Reageer

Rachel 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed op maat hulp gekregen en alles netjes en tijdig geleverd. Ook tussentijds informatie ontvangen omtrent de levering en wat de levertijd zal zijn

Reageer

Lambert B. 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte levering! Een degelijke koelkast met meer inhoud dan de vorige van dezelfde afmetingen.
Inbouwen was problematisch vanwege die grote scharnieren

Reageer

Frans Bodmer 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er wordt via internet enorm veel aangeboden aan keukenapparatuur, lastig kiezen vanaf een plaatje. Ik ga dan toch liever naar een winkel om ook te zien wie er achter mijn levering zit. Dat vind ik een grote plus van de Keukenloods. Het woord loods deed mij niet meteen denken aan een mooie goed ingerichte, overzichtelijke winkel. Ik ben bij de vestiging in Waddinxveen geweest en ben daar bijzonder prettig geholpen. Zeker goed om de Keukenloods aan te raden en om er terug te keren voor andere apparatuur.

Reageer

Daan 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, goede afhandeling order en positieve ervaring bij de montage. Al met al erg positief.

Punt van aandacht. Bij de bestelling van de vaatwasser moest ik aanvullend enkele maten opgeven. Hier is geen terugkoppeling op gekomen. Hierdoor bleef het in mijn geval onduidelijk of de vaatwasser echt past tot montage.
Officiele reactie van Keukenloods 21-08-2019

Beste Daan,

Bedankt voor je review! In onze mail wordt als het goed is vermeld dat als de opgegeven maten kloppen, dat er geen terugkoppeling wordt gegeven. Je ontvangt pas een bericht wanneer het bestelde product niet gaat passen. Maar gelukkig is het bij jou allemaal goed gekomen!

Groet, Emma

Reageer

Ineke van der Born 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt keurig te woord gestaan en geven een goed advies.
Al een aantal jaren keukenapparatuur gekocht bij keukenloods.

Reageer

Dirk 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere website, goede prijs / kwaliteitsverhouding, duidelijke leveringsinformatie over de snelle levering.

Reageer

W. Jongsma 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site. Goede specificaties. Vlot bestelproces. Geleverd wat was afgesproken. Wel enkele uren later dan was aangekondigd. Telefonisch daar tijdig over bijgepraat. Mijn eigen keuze om het nog na 23:00 uur te laten bezorgen.

Reageer

Tineke 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles was tiptop in orde! Snelle bezorging en wij zijn erg tevreden met de afzuigkap.

Reageer

Sandra 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn goed geholpen bij het maken van keuzes voor keukenapparatuur. Alles werkt prima! Het mooiste was dat we op maandag ochtend langs gegaan zijn en op de volgende dag werd alles bezorgd. Dat is super service👌

Reageer

Sonja 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ongeveer een week geleden via de site een grote zanussi koelkast besteld. De andere dag bezorgd. Prima levering, erg klant vriendelijk!
Super tevreden over de koelkast.

Reageer

Kees van Raak 18-08-2019

Algemene score

4,0
Bij de door mij gekochte inductieplaat behoren rechthoekige kunststof kokers en bochten , deze worden echter niet meegeleverd en dat zorg voor veel uitzoekwerk. Je kunt bij jullie wel een starterset kopen die enerzijds veel te duur is en anderzijds veel hulpstukken bevat die overbodig zijn. De afzuiging heeft een startafmeting van 220mm x 90 mm en is daarmee volgens mij een veel te grote afvoercapaciteit. Als je een verloop kunt krijgen van 220 x 90 mm naar bijvoorbeeld 110x55 of 150x60 mm dat komt het dichter in de buurt van een normaal afvoersysteem. Bij Ikae hebben ze een dergelijk product en daar wordt een complete set meegeleverd bij de inductiekookplaat. Als jullie tevreden klanten willen krijgen met dit product adviseer is daar een passende set luchtafvoer bij te leveren.
Officiele reactie van Keukenloods 19-08-2019

Beste Kees,

Bedankt voor je review, tips zijn altijd welkom! Ik hoop dat je alsnog tevreden bent met je aankoop. Als je daar nog vragen over hebt, kun je die sturen naar emma@keukenloods.nl. Dan help ik je graag verder.

Groeten, Emma.

Reageer

JE Boom 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment dus genoeg keus. We zijn netjes geholpen en de oven werdt de volgende dag thuis gebracht. De oude oven werd ook netjes afgevoerd.

Reageer

Sandor 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, vriendelijke bezorger, niks op aan te merken, een aanrader....

Reageer

Anita 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Heel veel keus.
Snelle levering na de bestelling.
Complimenten aan de chauffeur, die de bestelling keurig binnen zet.

Reageer

Ko van Putten 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig geholpen en alle afspraken zijn nagekomen. De monteur heeft alleen geen bericht gedaan dat hij binnen 30 minuten zou arriveren

Reageer

Stef 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede communicatie in offertetraject, bestel -en levertraject. Scherpe en concurrerende offertes.

Reageer

Simon 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestelde de een keramische kookplaat (Whirlpool AKM9010NE) via keukenloods. Twee dagen na bestelling werd de kookplaat geleverd door mijn vertrouwde postbode van PostNL. Communicatie via email was op goed op orde. De kookplaat werkt naar behoren.

Verbeterpuntje wat betreft Whirlpool: handleiding over aansluiten met perilex was wel erg minimaal. En de helpdesk van Whirlpool wilde daar geen informatie over verstrekken. En de fabrieksgarantie van Whirlpool verwacht ik weinig van (mocht dat ooit nodig zijn).

Klein verbeterpuntje wat betreft bezorging: op de website van keukenloods stond vermeld dat product geleverd wordt met eigen bezorgservice en bij het plaatsen van de bestelling heb ik aangegeven dat de oude retour kon. De kookplaat kwam met PostNL en die namen de oude niet mee.

Verder zeer tevreden met de bestelling bij keukenloods.
Officiele reactie van Keukenloods 19-08-2019

Beste Simon,

Bedankt voor je goede review, goed om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop. Wat betreft de levering: ik snap dat de communicatie hieromtrent onduidelijk was en ik heb mijn collega's van de webservice ingelicht. Zij hebben je een mail gestuurd. Ik vertrouw erop dat jullie eruit komen!

Hartelijke groet, Emma.

Reageer

E. en J vd Zee 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Echt heel duidelijke en gebruikers vriendelijke site waar je verschillende , in ons geval, inductiekookplaten kan vergelijken.
Heel goede service en advies.
Ik werd ook telefonisch netjes en deskundige geholpen met een advies.
De prijs was heel scherp ! En de inductiekookplaat werkt super en ziet er erg mooi uit.

Reageer

Rina Stroosnijder. 16-08-2019

Algemene score

8,0
De gemakkelijkelste bestellen via internet ,zelf thuis je keuze bepalen.en daardoor veel keuze,s.

Reageer

WaTreurniet 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebeld naar vestiging Rotterdam. Meer dan uitstekend te woord gestaan door meneer Daan en ook door hem verder met succes geholpen. Chapeau !

Reageer

Marcel 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen Atag inductiekookplaat gekocht, de siemens paste niet. Goede prijs en heel goede service gekregen van Keukenloods. De inductiekookplaat werkt perfect en kookt voor mij prettiger dan het gas. De installatie door keukenloods verliep snel en vlekkeloos, ook goede uitleg gekregen en advies bij het product en de de keuze van de kookplaat.

Reageer

R. de Mooij 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hier onze afzuigkap besteld. Snelle levering en goede service. Daarnaast ook nog eens de goedkoopste op internet. Ik raad keukenloods zeker aan!

Reageer

David 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en duidelijke levering. Producten waren gemakkelijk te bekijken en te vergelijken op de website. De prijs was ook zeer goed vergeleken met de markt.

Reageer

van de Werken 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed.Maken waar wat ze beloven en dat voor een laagste prijs. Echt geweldig.

Reageer

Inge 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben de afgelopen periode een vriezer en een wijnklimaatkast gekocht via Keukenloods. Enig minpuntje is dat de niet meer te leveren modellen van de wijnklimaatkast nog op de site stonden. Verder alles prima in orde. Ook bij een volgend apparaat zullen we zeker op de website van keukenloods kijken.
Officiele reactie van Keukenloods 16-08-2019

Hoi Inge,

Bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over Keukenloods. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat niet-leverbare modellen online staan. Weet je nog toevallig van welk merk deze wijnklimaatkast was, en wil je deze dan sturen naar emma@keukenloods.nl? Dan zorg ik ervoor dat het aanbod weer up-to-date is!

Hartelijke groet, Emma.

Reageer

Toon meer reviews