Keukenloods

Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 10954 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

JvD17-01-2026
In de winkel in Zaandam prettig geholpen door deskundige medewerkster. Inbouwkoelkast aangeschaft en thuis laten monteren. Vlot en naar tevredenheid verlopen.
jo16-01-2026
De winkel had het artikel op voorraad, en vriendelijk personeel in de winkel
JR15-01-2026
2.0
2.0
Slecht hoe er gespeeld wordt met leverdatum en inbouwdatum. Deze zaak zal ik niet meer gebruiken hiervoor maar een betrouwbare zaak zoals Mediamarkt of Coolblue. Bij het bestellen stond er nog dat levering binnen een week mogelijk was. Ik gaf aan dat ik de combi-magnetron ingebouwd wilde hebben. Pas na betalen werd aangegeven dat inbouw pas mogelijk was na 2,5 week. Vervolgens kan ik eindelijk een afspraak maken voor inbouw, is de eerst mogelijke datum weer een week verder en is er maar 1 dag beschikbaar in die week. Die komt mij niet uit waardoor het nog een week langer duurt voordat de combi-magnetron ingebouwd kan worden. Kortom, je wordt voor de gek gehouden bij het bestellen wanneer je eindelijk je apparaat krijgt.

Schoeman14-01-2026
Super snel geleverd en vriendelijke chauffeur en mooi de oude koelkast meegenomen. 👍👌 Prima en snel geregeld.
Fred14-01-2026
Duidelijke, informatieve website; aantrekkelijk geprijsd; vlotte levering; de samenwerking met Inbouwteam loopt goed; vriendelijke monteur die lastige dingen niet uit de weg ging.
TH14-01-2026
bij het uitzoeken van een vaatwasser is er goed meegedacht om een goed en passende vaatwasser te vinden. de service van zowel het winkelpersoneel als de monteur was perfect.
Doortjedartel 13-01-2026
Fijn geholpen, staan ook later open voor eventuele vragen.
Gerard12-01-2026
Ik geef een 10 omdat: -uitstekende begeleiding bij de aankoop -levering conform -nazorg en service meer dan perfect -uitstekende medewerkers en inlevingsvermogen van hen naar mij toe Echt top van medewerkers in Keukenloods Veendam
Henk12-01-2026
Breed assortiment, scherpe prijzen en snel geleverd.
Jacinthia 11-01-2026
Goed geholpen in winkel door Edwin, goed advies en blij met mijn aankoop!
Henricus van der Staak10-01-2026
Afgelopen jaar heb ik meerdere keukenapparaten hier gekocht. In juni 2025 bestelde ik een Bora-kookplaat, die in augustus werd geleverd. Door omstandigheden kon ik pas in december tot montage overgaan. Toen de kookplaat eenmaal in het kookeiland was gemonteerd, realiseerde ik me dat ik eigenlijk een groter model nodig had — ik had zelf het verkeerde type besteld. In december heb ik contact opgenomen met de klantenservice met de vraag of omruilen nog mogelijk was. Tot mijn verrassing bleek dat geen enkel probleem. De helpdesk heeft dit bijzonder netjes en klantgericht opgepakt. Voor slechts €50 werd de oude kookplaat opgehaald en een nieuw, groter model geleverd. Dat noem ik service — zeker gezien de drukte in de decembermaand. Mijn speciale dank gaat uit naar Sandy voor de prettige en professionele ondersteuning. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen: scherpe prijzen, maar vooral uitzonderlijk goede service — ook als het probleem volledig bij de klant zelf ligt.
De Roy10-01-2026
Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop van een AEG combi oven bij Keukenloods Amsterdam Zuid-Oost. Vriendelijke ontvangst, lekkere koffie, goed advies en goede prijs. Denken mee! Eerder dan afgesproken levertijd al bezorgd.
Frank10-01-2026
Goed advies bij aanschaf en probleemloze montage door een top monteur
Jan Krijbolder09-01-2026
Goeie site, goeie prijs, goeie levering en goeie service!
Dick Boer 09-01-2026
Aanbevolen door vrienden. Gemakkelijk bereikbaar en parkeren. Snelle afspraak kunnen maken. Heel plezierig ontvangen door Daan in Utrecht. Wij vonden de apparatuur van onze keuze tegen een aantrekkelijke prijs. Snelle correcte levering. Inmiddels werkt alle apparatuur tot volle tevredenheid.
Hans Wijgers09-01-2026
prima prijs/kwaliteit van mijn vaatwasser en super service bij inbouw (keurig op tijd,netjes,meedenkend en alle verpakkingsmaterialen mee)
Leo09-01-2026
Prima winkel redelijke prijzen en goed assortiment. Vriendelijke mensen en bij problemen snel geholpen
Mevr. Brouwer 07-01-2026
De koelkast is netjes bezorgd! Iets later dan gepland. Maar dat werd goed aangegeven elke keer via SMS- jes!!
Margo vO07-01-2026
Goed geholpen met de keuze van de apparatuur. Snelle levering en fijn dat de oude apparaten meteen meegenomen zijn.
John en Sandra07-01-2026
Wij zijn tot nu toe zeer tevreden. Dit is de 2e keuken die wij via Keukenloods aanschaffen. De eerste keuken beviel ons zo goed dat wij voor onze nieuwe woning ook weer bij de Keukenloods terecht kwamen. Natuurlijk hebben wij bij meerdere keukenleveranciers gekeken en offertes opgevraagd. Echter was het voor ons qua prijs - kwaliteit, de Keukenloods de beste optie. We hebben gekeken naar de kwaliteit van de kastjes, werkblad en keuken apparatuur. Daarnaast was sfeer tijdens de aankoop zeer prettig, goed advies, vriendelijke adviseuse en niet opdringerig. Onze keuken zal pas in April geplaatst worden ivm de aankoop van de nieuwe woning. We kijken er naar uit om weer te genieten van de keuken.
Kees05-01-2026
Eerst wat rond gesnuffeld op internet , bij verschillende keuken studio’s gekeken Maar onze aandacht ging toch naar de Keukenloods in Zaandam mooie showroom met diverse soorten en modellen kregen van een medewerker duidelijke uitleg over ons model is de volgende dag afgeleverd en dit was ook nog eens gratis .
Wouter05-01-2026
Snel en duidelijk advies per email over een te vervangen afzuigkap. Snel en netjes ingeplande installatie. Vriendelijke installateur die de tijd nam om alle mogelijkheden te bespreken.
Hans04-01-2026
Kookplaat gekocht en dezelfde week geplaatst
Brink03-01-2026
Goed advies, prijs, kwaliteit ook goed
Nienke03-01-2026
Quooker besteld telefonisch naar aanleiding van de aanbieding op de website. Goed geholpen en een goede prijs gekregen!