Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22602 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1976 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mverha 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed advies en vriendelijke klantenservice, prima prijs en binnen 3 dagen geleverd

Reageer

Sibilla 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste prijs voor dit product. Duidelijke website. Makkelijk bestellen. Snelle levering.

Reageer

romjan 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes en vriendelijk te woord gestaan tijdens informatie.
Deskundig vragen beantwoord, waarna inductieplaat gekocht.
Aflevering conform afspraak.
Jammer dat er geen stekker aan het apparaat zit..

Reageer

W van Pelt 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes te woord gestaan en goed geholpen. bezorging prima alleen jammer dat het niet binnen werd geplaatst.

Reageer

G.Sachs 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden over keukenloods en de afhandeling,prima klantenservice reageren snel op vragen

Reageer

Sonja 21-07-2020

Algemene score

10,0
Goede prijs. Snel geleverd (volgende dag). Alles netjes en correct verlopen. Top!

Reageer

Mirjam 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed product. Goed geholpen en snel geleverd.
Goede prijs. Goedkoper dan andere winkels

Reageer

Peter 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en kundig personeel.
Duidelijk en correct.
Snelle levering bij bestellingen.

Reageer

Lhoucine 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede service maar er mag meer duidelijkheid naar de klant toe met name als het druk is.

Reageer

Johan 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een overzichtelijke winkel, het personeel is ter zake kundig en geven een duidelijk advies. Ik heb de kookplaat zelf gemonteerd, hiervoor kreeg ik nog wat tips mee. Prima verlopen.

Reageer

Ton 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al eerdere ervaringen met keukenloods gehad en dat beviel mij heel goed. Dus vandaar dat ik weer een koop heb gedaan bij Keukenloods en wederom geweldige service en een goede koop.

Reageer

Joop 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle service en levering, als niet voorradig dan wordt een alternatief aangeboden, altijd in een hogere prijs klasse.

Reageer

J.M. R 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keuze, deskundige behandeling dit verkoper, snelle levering, prima after sale

Reageer

Jacob 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben blij over het contact en duidelijkheid van de shop, via WhatsApp ben ik heel goed geholpen door een medewerker, ik ben zelfs gematst met een korting. Shop is heel duidelijk en overzichtelijk, het werd netjes bezorgd en mijn oude apparatuur is netjes meegenomen .al met al top service in alle opzichten.

Reageer

Brambo 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om kort te gaan, prima prijs en snelle levering. Er werd van te voren nog even contact op genomen om vast te stellen of het inbouwen eventueel nog problemen zou kunnen opleveren. Geen dozenschuiver dus.

Reageer

A.Jakobs 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De internet winkel is heel duidelijk en de service van de medewerkers is zeer goed.
Tevens hebben de medewerkers verstand van zaken van het product waar je naar op zoek bent.
Prijs is zeer aantrekkelijk,en zeker goedkoper als de meeste winkels.
Levering is snel,en eventueel zelf afhalen uit het magazijn is geen probleem
Product is echt het product wat je gekozen hebt,met omruilgarantie binnen 14 dagen.

Reageer

Ton Kools 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs en snelle gratis levering. Goed advies wat in mijn geval het beste apparaat is

Reageer

Gert 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebeld en zeer duidelijke antwoorden gekregen besteld en volgende dag hadden wij Betsie in huis (betsie naam Vaatwasser)

Reageer

RLM 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekend assortiment en prima service. Klantenservice goed bereikbaar en adequaat met antwoord op vragen.

Reageer

jp de haan 19-07-2020

Algemene score

10,0
alles klopt wat ze zeggen en montage team is deskundig en in deze gekke tijd binnen 3 weken geleverd
ben heel tevreden met mijn inbouw apparaten

Reageer

dk 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aantrekkelijke prijzen. Goed contact per telefoon. Inbouwkoelkast op korte termijn geïnstalleerd. Prettige installateurs.

Reageer

simone de Regt 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed advies. Directe levering. Kwam om het zelf af te halen, ruim 15 minuten voor opening. Werd toch geholpen.

Reageer

cvs 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Contact grotendeels over ap gegaan. Conversatie doir mij begonnen over bepaald product.
Vriendelijk en netjes verlopen. Beloftes nagekomen en levering netjes en op tijd.
Kort daarvoir ook al 2 apparaten gekocht via de winkel in tilburg. Ook daar vriendelijk en top geholpen!👍

Reageer

NKD van Rijssel 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed advies vriendelijk en vakkundig .prima winkel. Veel keuze en goed geslaagd

Reageer

Bea 17-07-2020

Algemene score

9,0
Goed geadviseerd,prima prijs,vriendelijk personeel ,goed bereikbaar en genoeg parkeerruimte voor de deur.

Reageer

Gusta Kruijt 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima telefonisch contact gehad over de apparaten die ik wilde aanschaffen. Keurige levering volgens afspraak. Mooie apparaten

Reageer

Els en Ruud Riem 17-07-2020

Algemene score

10,0
We zijn bij de keukenloods prima geholpen en voorgelicht toen we een nieuwe kookplaat nodig hadden. Vooral de vestiging Zaandam heeft heel veel voorbeelden liggen. Toen we kort daarna gekeken hadden bij andere leveranciers, waar je bijna geen voorbeelden te zien krijgt, bij een andere vestiging van de Keukenloods [het Schouw] terecht kwamen werden we weer heel adequaat geholpen. We konden geen antwoord geven op alle technische vragen maar toen we vertelden dat we 22 jaar geleden onze keuken op die vestiging [bij een voorganger van de Keukenloods] gekocht hadden was er geen antwoord meer nodig want alle gegevens van onze aangeschafte keuken stonden in het systeem. Daarmee waren de technische vragen gelijk beantwoordt. Dat gaf ons een onverwacht extra goed gevoel. Ook het bezorgen en aansluiten gebeurde precies op het afgesproken moment.

Reageer

jan 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wordt goed uitgelegd en voldoende keuze.
Graag tot een volgende keer prima service

Reageer

P, Haast 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles online geregeld. Zeer goed contact met XXX die heeft gezorgd voor uitstekende adviezen voor de aanschaf van nieuwe Siemens keukenapparatuur ter vervanging van de oude. Prima communicatie met het inbouwteam. Zij zorgden voor een snelle en correcte inbouw. Steeds werden we goed op de hoogte gehouden van de vordering van de order.

Reageer

Charlotte 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Scherpe prijzen, je wordt keurig geholpen en op de hoogte gehouden over je bestelling. Ook de levering liep ontzettend soepel.

Reageer

Moniqua 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is top, service is top, ben heel tevreden over alles. Informatie op de website is ook handig om de juiste apparatuur te kiezen

Reageer

Kees 17-07-2020

Algemene score

10,0
Keurige en nette service en afhandeling correct. Je wordt gebeld als je de bestelling kan ophalen

Reageer

Herwin Postema 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst gebeld met dit bedrijf en op een plezierige wijze geholpen. Daarna de apparaten besteld. Met name ben ik zeer te spreken over de installatie van de koelkast en vriezer. De monteur ging professioneel te werk en alles werd keurig geïnstalleerd, opgeruimd en afgevoerd. Dit heb ik zeker gewaardeerd.

Reageer

Cees 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige en vakkundige adviseurs, die ons uitstekend hebben gewezen op de verschillende merken en dito eigenschappen. Gunstige prijs/kwaliteit verhouding, zelfs met bekende topmerken. Zeer concurrerend! Aflevering en bezorging in goed en tijdig overleg. Montage verliep eveneens soepel en professioneel.
Kortom: een tevreden klant.

Reageer

Mirjam 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelde vaatwasser was niet op voorraad en ik werd meteen gebeld voor een alternatief. Deze was minstens of misschien wel uitgebreider dan mijn eerste keuze! En dus ook meteen de volgende dag geleverd.

Reageer

Diana Strijthagen 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel is goedkoper als andere winkels, ze hebben een grote keuze in het artikel wat je graag wilt hebben, de services is super, als er iets is wordt er gelijk actie ondernomen, vriendelijk personeel en erg behulpzaam.

Reageer

Peter H 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en product zoals verwacht. De levering duurde een week maar dit was op voorhand duidelijk. Ook bezorging was keurig.

Reageer

Guido 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed telefonisch advies over de aanschaf inbouw vaatwasser. Zeer snelle levering. Prima aanschaf

Reageer

Jaap 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een eerdere goede ervaring met Keukenloods en gezien de prijs kwam ik weer hier terecht voor een nieuwe inbouw koelkast. Na bestelling bleek dat het 2 weken duurde voordat er een monteur beschikbaar was voor het inbouwen. Er waren weinig monteurs beschikbaar door ziekte en vaderschap. Dat was natuurlijk veel te lang, maar gelukkig kon de koelkast de volgende dag geleverd worden en heb ik (noodgedwongen) zelf de inbouw maar gedaan. De levering was perfect, de koelkast werd zelfs in de keuken afgeleverd en de oude koelkast werd keurig meegenomen. Snelle levering en goede service, maar de montagemogelijkheden zijn voor verbetering vatbaar.

Reageer

Toines en Marke 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend aankoop gesprek met Ed Lucker!
Uitstekende uitvoering van de gemaakte afspraken
We zijn onder de indruk vanKeukenloods Nederweert!

Reageer

WP 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hoewel mijn eerste keuze voor een vaatwasser op de website werd aangeboden met korting, bleek deze in een telefoongesprek toch niet voorradig. Dat was jammer! Mij werd een duurder alternatief aangeboden. Deze vaatwasser is uiteindelijk geleverd en prima geinstalleerd. De eerste indruk na 1 week is positief. De vaatwasser is zeer stil en de vaat komt er heel schoon en glanzend uit.

Reageer

m zondag 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gezellige winkel waar ze niet gelijk in je nek staan te hijgen maar als je vragen heb ze keurig helpen, levering super bellen ruim van tevoren dat ze er aankomen . TOP

Reageer

Ben 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aanbevolen door een keukeninstallateur. Snelle reactie op app en goeie actie op apparaat. Snelle levering

Reageer

Ak 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service blijf zo doorgaan en zeer snel geleverd en mooi binnen in huis.
Super blij bedankt

Reageer

Wim 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier kunnen een boel andere winkels een voorbeeld aan nemen! Keukenloods heeft hele aardige en behulpzame mensen aan de telefoon. Nadat je de bestelling hebt gedaan wordt er direct een mail gestuurd met alle specificaties. Ook wordt je keurig via de mail EN weer via een medewerker aan de telefoon op de hoogte gehouden wanneer het product geleverd word. Zelfs op de dag zelf word je nog netjes gebeld dat de monteur onderweg is.
Dan de monteur, wat was deze keurig en correct! Keurig netjes al het werk geleverd en alles meegenomen en opgeruimd. Dank je wel

Reageer

Janny 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de shop gekozen omdat ik het voorgaande product niet ergens anders op voorraad kon vinden. Bij contact was de medewerkers erg behulpzaam en heb ik een product gekozen waar ik zeer tevreden over ben.

Reageer

Jolanda 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Behulpzame en vriendelijke telefonische hulp met bestellen, snelle correcte levering.

Reageer

Monic 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super blij met mijn nieuwe oven. Keurig geholpen door een meneer aan de telefoon die alles met mij uitzicht over dit apparaat. Daarna heeft Keukenloods super geleverd. Hij werkt fantastisch. Wel een min pintje. Het snoer was te kort.

Reageer

Wiel Smeets 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op tijd gebracht de oude machine meegenomen goede service bij aflevering.👍

Reageer

Hjk 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij telefonisch contact, betrouwbaar overgekomen en afspraken zeer correct nagekomen.
De afwikkeling door het vervoerbedrijf was zonder meer super en zeer klantgericht.
{daar kan menige internet winkel een voorbeeld aan nemen!]

Reageer

Toon meer reviews