Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22602 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1976 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hanskamphuis 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
niet duur. vlotte service. zeer vriendelijke bezorger. Telefonisch goed bereikbaar

Reageer

RR 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods had precies wat we nodig hadden tegen de beste prijs. Ook snelle levering.

Reageer

Henny Drost 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een goed advies gekregen en een correcte afhandeling van mijn bestelling.

Reageer

Helena 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele prettige winkel, en met kennis van zaken.
Goed georganiseerd: alles verliep vlekkeloos zoals was aangegeven.
Kom hier zeker terug!

Reageer

Dijk 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette en overzichtelijke winkel waar je goed kunt oriënteren en keuzes kunt maken.

Reageer

Jo 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mooie prijs en snelle service. Wel verkeerd waterafvoer slang bij condensdroger geleverd.

Reageer

Leo Dubbeld 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Keukenloods werd aanbevolen door een kennis. Hierdoor zijn we gaan kijken ,werden vriendelijk ,netjes en duidelijk geholpen. Er was niets teveel gevraagd.

Reageer

P. van der Pas 29-06-2020

Algemene score

10,0
op 9 juni met de Keukenloods gebeld en gevraagd wat de speciale prijs van een inductieplaat van ATAG is. De telefoonmeneer vroeg netjes of ik alleen de prijs wilde weten of ook zou gaan kopen. Het laatste was het geval. De genoemde prijs was voor mij goed en direct de kookplaat besteld. Op 12 juni werd met post.nl de plaat keurig en verzorgd geleverd. De plaat is door een erkende monteur geplaatst en werkt tot volle tevredenheid. De vrouw kan haar ""hobby"" weer uitvoeren. Top zaak.

Reageer

Elles 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles spullen op tijd binnen. Bij ophalen netjes op een kar gezet en in de auto gedaan. Vriendelijk geholpen.

Reageer

Yvette Noy 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had online al eerder een afzuigkap en een kookplaat besteld en nu in de winkel een vaatwasser besteld. Goed geholpen, voordelig, snel geleverd en een keurige man die de inbouw verzorgde!

Reageer

Richard 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voldoet aan mijn verwachting. Bezorging was op afgesproken tijdstip waarbij de chauffeur van te voren nog belde dat hij in de buurt was

Reageer

Henny 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goede monteur vriendelijk en mee denkend goede af werking en vriendelijke mensen ook als iets niet leverbaar was

Reageer

Nellie 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
2e aankoop gedaan, prima winkel, deskundige medewerkers, niet het idee dat ze je wat aan willen praten,makkelijke betaling , vlotte afhandeling

Reageer

John 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voornamelijk de Keukenloodswinkel in Roosendaal waar we ideeen opdeden, de duidelijke site, en de laagste prijsgarantie.

Reageer

Caroltje 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koelkast besteld bleek nog niet leverbaar.goed alternatief gezocht met mederwerken
Volgens lever afspraak,en goed en snel geleverd👍👍

Reageer

A.P. Saba 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Als je geholpen wordt gaat de aankoop snel. We hebben alleen een oven gekocht. Hiervoor kan je geen afspraak maken (hebben we geprobeerd). Hierdoor hebben we 45 minuten moeten wachten totdat we geholpen werden dit is wel erg jammer want verkoop van apparatuur is bijzaak werd ons verteld.

Reageer

Wolters 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, groot assortiment, prima prijs en volgens afspraak geleverd.

Reageer

Bennie 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer tevreden over hoe de bestelling is gegaan, snelle levering, prijs verhouding is goed.

Reageer

Arie 27-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een zeer overzichtige website met goede zoekmogelijkheden. Het artikel gevonden en zonder problemen besteld en ondanks de Corona ook snel bezorgt.

Reageer

Michael Bijvoet 26-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

4,0
Op zich zijn wij zeer tevreden met onze keuken echter de onvoldoende is te danken aan het feit dat wanneer wij onze keuken kasten, panelen en plinten schoonmaken de splinters van de kasten, panelen en plinten komen.
Deze splinters komen los wanneer je een doekje langs de keuken haalt of komen zelf in sommige gevallen in je huid wanneer je met je handen over de keuken gaat.
Wanneer de splinters van de keuken zijn is het hou er onder blank en heeft dus niet meer de donkere kleur van de keuken zel.
We hebben deze klacht inmiddels ook neergelgd bij het filiaal in Zaandam waar wij de keuken gekocht hebben.

Ik hoop op een goede oplossing van deze klacht.

Met vr gr Michael Bijvoet
Officiele reactie van Keukenloods 29-06-2020

Beste Michael,

Dat is vervelend, mijn excuses dat jullie nieuwe keuken nog niet volledig naar wens is. Ik ga met je meekijken wat hier mis is gegaan, en daarvoor ontvang ik nog graag je ordernummer. Zou je die willen toesturen naar emma@keukenloods.nl? Alvast bedankt!

Groeten, Emma

Reageer

Peter 26-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen, snelle service. Product was uitverkocht, hiervoor in de plaats een beterE machine gekregen voor dezelfde prijs

Reageer

Aart 25-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via tv-reclame bij deze shop terecht gekomen. Een mooie shop, maar belooft meer dan ze kan waarmaken, en zou beter en vaker geüpdatet moeten worden. Neemt niet weg, dat men in de winkel zeer vriendelijk en goed geadviseerd wordt, en zou iedereen aanraden daar naar binnen te lopen. U komt daar zeker met een goed gevoel weer weg.
Wij zijn er uiteindelijk prima geslaagd met onze aankoop!

Reageer

w.hepkema 25-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goed service . Duidelijke uitleg van de werking van diverse apparaten .

Reageer

Tim leenders 25-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering perfect geholpen aan de telefoon had wat vragen maar goed te woord gestaan had ook de volgende dag me bestelling binnen

Reageer

Hans Christianen 25-06-2020

Algemene score

9,0
Na wat aanloop problemen met een verkoper, zijn wij verder gegaan met keukenloods. Nu met Jeffrie Maas te Zwaag.
Met deze man zijn wij goed geholpen en is alles des ondanks corvid 19 goed geleverd en gemonteerd.
Ook de extra bestellingen welke we hebben gedaan, zijn prima geregeld en geleverd.
Tot op heden zijn wij content met keukenloods, met name Jeffrie Maas.
Jeffrie bedank voor je meedenken en de extra inzet welke jij heb gedaan.
Top top top.

Reageer

Thom Nelis 25-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al meerdere artikelen gekocht bij Keukenloods als vervanging van defecte apparatuur tot op heden is alles naar wens geplaatst. Ik heb wel eens iets gekregen wat niet helemaal paste maar dat werd snel vervangen door het juiste artikel dus alles werkt weer a,m Happy bedankt.

Reageer

J.v.dorst 25-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klant vriendelijk, goed voorgelicht, afspraak is afspraak, je wordt gebeld als je produkt binnen is

Reageer

Hetty 25-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Telefonisch echt goed geholpen, alles goed nagekeken zodat ik zeker de goede maat zou krijgen. Alles prima in orde.

Reageer

Fam Vercoulen Venlo 25-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helder en duidelijk.
Keukenloods maakt zijn laagste prijs garantie waar. Snelle levering en keurige levering via Dutchned.
Volgende keer weer.

Reageer

Erik 25-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel (die er keurig en gelikt uit ziet bij binnenkomst) een nieuwe vaatwasser uitgezocht. Snel en vakkundige geholpen met duidelijke instructies qua aflevering.

Reageer

Nicoletta Stienen 25-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede bediening. Weet alleen niet wat ik met de oude koelkasten moet doen. Niemand wil ze ophalen en ze passen niet in mijn mini om naar de milieustraat te brengen

Reageer

Lex Baas 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg tevreden over aankoop en snelheid van de levering van de wasemkap. Volgende aankoop weer bij Keukenloods.

Reageer

MJH 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vanwege eerdere positieve ervaringen zijn we bij Keukenloods terechtgekomen voor de aanschaf van een formuis en vaatwasser. het fijne van dit bedrijf vind ik dat er ook een fysieke winkel is met deskundig personeel zodat je goede informatie krijgt.

Reageer

renske 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede service. vriendelijk. korting toen ik er om vroeg nav afhalen in de winkel

Reageer

D. Kuijper 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede voorlichting en klantvriendelijke benadering maakte het makkelijker om tot je aankoop te komen. Bovendien werd de aankoop uitstekend verpakt thuis bezorgd.

Reageer

L. A. Groot. 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten tegen scherpe prijzen en fabrieksgarantie en ze hebben het op voorraad wat ze aanbieden, gewoon goed.

Reageer

Jfk 23-06-2020

Algemene score

10,0
Goede snelle hulp in de winkel en levering snel en correct . Advies en hulp bij keuze in de winkel was vakkundig en, vriendelijk

Reageer

Henk Olde, Zwolle 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voortreffelijke begeleiding, ook toen er ergens mijn gegevens niet helemaal compleet waren. Het ging inderdaad om Motorloze afzuigkap. Dat werd nog even extra gecontroleerd. Rhanks!ite

Reageer

Henk Beenen 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geregeld duurde ivm carona iets langer maar prima gedaan ook het afleveren ging uitstekend

Reageer

Priscilla 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes ingepakt en goed zodat er geen beschadigingen op de producten komen.
Meerdere malen mail ontvangen over de order status van de producten.

Reageer

Henny Terlingen 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben 2 1/2 maand moeten wachten op onze inductieplaat, maar daar kan Keukenloods niets aan doen. Lag aan de fabrikant.
Ik ben er blij mee. De service is uitstekend geweest, de communicatie trouwens ook.

Reageer

F.k Blaauw 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn goed geholpen,en duidelijk geïnformeerd over onze kookplaat .
En we zijn zeer tevreden

Reageer

Sonja 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima site, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en adequate levering en montage.

Reageer

Jb 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele leuke korting gekregen op een oven en inductie kookplaat.
Op een andere website werd het goedkoper aangeboden, keukenloods gaf ons deze korting en nog eens €25,- extra.
Snelle levering en duidelijke communicatie.

Reageer

Martin 18-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De zeer snelle levering binnen een dag van CM851RVS oven/magnetron en vriendelijk personeel, alles via de telefoon.

Reageer

Ummuhan 16-06-2020

Algemene score

1,0
Mn apparaten zijn slecht. Mn fornuis is scheef opgeleverd waardoor het scheef staat en de ene geeft de ander de schuld. Nu moet ik er achteraan gaan.
Officiele reactie van Keukenloods 16-06-2020

Beste Ummuhan,

Jammer dat je niet tevreden bent over je aankoop en onze levering.
Kun je je ordernummer sturen naar emma@keukenloods.nl? Dan kan ik je hiermee helpen.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Kees 15-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend online geholpen met de keuze en aankoop van een Siemens inbouw vaatwasser door Reynaldo A. Hij stelde allereerst de juiste en kwam toen met een uitstekend advies over model en type dat geheel aansloot op onze wensen, binnen ons budget. Echt TOP!

Reageer

Jose 15-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima winkel (wel nog steeds hoog 'keukenboer'-gehalte), zeer kundige en behulpzame installateur.

Reageer

Frysk famke 15-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik geef een 10 omdat , na reservering van een showmodel, mij een aantrekkelijk aanbod gedaan werd voor een ingepakt model dat ook nog eens bezorgd werd.
Bij bezorging was de bezorger ondanks de corona maatregelen zo vriendelijk om het product ook nog over de drempel van mijn voordeur te zetten.
Echter één knop voor de kookplaat werkt niet optimaal

Reageer

Karin 14-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snellere levering dan bij andere leveranciers en het product was voordeliger dan elders.

Reageer

Toon meer reviews