Keukenloods

Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 10954 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Henk Kleinloog27-11-2025
Na keuze en bestellen product snelle afhandeling inclusief montage. Keurig, met enige moeite en aanpassingen, geïnstalleerd door ervaren monteur. Na wat oefenen en met gebruik van de handleiding ben ik zeer tevreden over de oven Pelgrim op560mat.
Leen van Hemsbergen 27-11-2025
Goede service, laat de klant uitpraten ,geven deskundig advies
Alie26-11-2025
Goede webshop, snelle levering, goede informatie over de te leveren producten. Binnen 12 uur product geleverd gekregen, echt top.

Joost A25-11-2025
Goede product pagina, alle info makkelijk te vinden. Bestelling en betaling verliep snel, levering op tijd en keurig vooraf gebeld door de chauffeur. Kan geen slecht/minder punt bedenken.
Fre24-11-2025
Klantvriendelijk, meedenkend
Kees24-11-2025
Wij hadden een nieuwe oven nodig. We kregen goede voorlichting over de keuze en hoe we hem geleverd wilden ,met of zzonder installatie etc. Er werd duidelijk verteld wat de financiële kosten waren van het een en ander.
Henk ter Wee24-11-2025
Doen wat ze beloven
Karin23-11-2025
Hulpvaardig,goed advies gevend,helder,duidelijk,wel prijzig maar de moeite zeker waard
Mattie23-11-2025
Beste prijs voor mijn aankoop op internet en toch goed geholpen in de winkel , maar je betaald de internet prijs . Top
Tineke 21-11-2025
Voor deze shop gekozen omdat de prijs mij aanstond. De levering was volgens afspraak.
Hans21-11-2025
Prima zaak goede prijs vriendelijke medewerkers in Zaandam ,ik ben dik tevreden
Ron en Monique 17-11-2025
Fijne shop waar we goed geholpen zijn en goed advies kregen over een nieuwe afzuigkap. Levering was prima en op tijd, dus geen vieze luchtjes meer in de keuken door een een zeer goedwerkende afzuiger!
Pieter17-11-2025
Vriendelijk personeel, heldere afspraken, ruime keuze in apparatuur goede adviezen en snelle levering
I.16-11-2025
Ruim assortiment. Goed en duidelijk advies over mogelijkheden. Snelle levering. Bij montage kwamen er nog extra materiaalkosten bij die ons niet verteld waren, dat was een kleine tegenvaller.
Daan15-11-2025
Ik zocht nieuwe koolstof filters. Het intypen van het typenummer was voldoende om een paar dagen later de originele filters te ontvangen. Simpel en overduidelijk.
TP15-11-2025
Een inbouwoven gekocht in de winkel van Keukenloods. Zij hebben ruime keuze in inbouwapparatuur en er stond precies de oven waar ik naar zocht. De verkoper wist er ook veel over te vertellen. De installatie gebeurde door een extern bedrijf maar was ook prima. Netjes gewerkt.
Ron13-11-2025
Prima advies in de winkel in Almere. Werd ook, zoals beloofd, einde van de dag teruggebeld om een vraag die ik nog had te beantwoorden. De aflevering ging volgens afspraak incl. het afvoeren van mijn oude koelkast.
Hans13-11-2025
Super snelle en correcte levering. De bezorger was vriendelijk en zeer behulpzaam. Zo zouden alle firma's moeten werken. Top.
R Sz12-11-2025
De producten waren voor een goede prijs verkrijgbaar en ik kon de verzending makkelijk inplannen toen ik er vanwege de renovatie klaar voor was.
Wim Jansen 10-11-2025
Na bezoek aan een filiaal van Keukenloods al goed advies en een scherpe prijs gekregen voor een Quooker Combi+. Daarna contact via de website gehad en een nog betere prijs gekregen. Daarna bestelling geplaatst en goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Plaatsing was top en gied uitgevoerd. Zeer tevreden en beveel Keukenloods zeker aan.
Gerard10-11-2025
Alles volgens afspraak geleverd.
Arnie197008-11-2025
Pluim voor de bezorgers. Ze zijn zeer prettig en behulpzaam. Diverse bestellingen gedaan. Altijd in goede verpakking geleverd. Is nooit aangebroken/al uit de doos geweest. Altijd volgens afspraak geleverd en belangrijk is betalen aan de deur. Heb slechte ervaring met andere bedrijven die je vooraf laten afrekenen en plots zijn de spullen gestolen tijdens transport. Dit heb je niet bij keukenloods.
Van Nuland08-11-2025
Prima advies bij aankoop keuken, bij latere wijzigingen en ook bij het plaatsen van de keuken. We zijn erg tevreden
Carel 07-11-2025
Nette afhandeling van reparatie stoomoven buiten de garantie, maar binnen de wettelijke garantie.
Corrie07-11-2025
Duidelijke webshop ,fijn winkelen! Zondag besteld ,Maandag geleverd 😀 Dus Keuken loods ,zeker doen !