Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tom 01-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede ervaring met keukenloods. Scherpe prijzen en snelle levering, daarbij nog goed service...top!

Reageer

Ka 31-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, komen afspraken goed na. Goede website. Scherpe prijzen. Veel keus.

Reageer

Beentjes 31-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en kennis op locatie in de winkel, verkoper is eerlijk over kwaliteit en prijzen.
Uiteindelijk goede keuze gemaakt en zeer sxherpe prijs.
Perfecte nette aflevering. Top

Reageer

R. van den Broek 31-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en scherpe prijzen. Kreeg een upgrade van de bestelde inductie kookplaat. Jammer dat dit niet vantevoren was gemeld.
Verder voor de 3e keer positieve ervaring!

Reageer

Heleen 31-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn bedrijf, helpen heel goed met advies geven en denken ook mee. De levering was bij ons al de volgende dag en op de afgesproken tijd !!

Reageer

jojo 31-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
redelijk snelle levering. goede kwaliteit/prijsverhouding. inbouw service is prima

Reageer

h.m 31-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goede webshop en snelle service en goede kwaliteit van aparatuur en niet duur

Reageer

Frank 31-07-2019

Algemene score

7,0
Duidelijke webshop, goede prijs. Met name gekozen voor de levertijd van 1 tot 2 dagen. Helaas is het in werkelijkheid een week. Dat geldt voor elk artikel waar bij staat mits op voorraad leverancier. Duurt 2 tot 3 dagen voor het bij Keukenlodds is en dan afleveren inplannen wat altijd de eertse dagen vol zit. Verder ok.

Reageer

Marc 31-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe aanbieding van kwaliteitsproducten. Bestelling en levering conform afspraak.

Reageer

Martijn 31-07-2019

Algemene score

8,0
Voordelige winkel met nette bezorging. Veel keuze ook. Bezorging wordt goed aangekondigd. Goed product. Let wel op: retourneren is niet gratis, dus oriënteert je goed op maatvoering etc.

Reageer

Veenstra 31-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle reactie op de aankoop van het product. Goede service. De leveringsdatum werd wat vertraagd doordat het product niet direct leverbaar was. Dit werd direct gecommuniceerd en aangegeven in welke week het product geleverd zou worden.
Verdere afhandeling verliep soepel.

Reageer

H.Holdijk 31-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gisteren de bestelde apparaten ontvangen. Perfecte afwikkeling en bezorging. Blij mee!!

Reageer

Roy 31-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Het product is prima, levering laat te wensen over.
Op de site staat 1-2 werkdagen mits voorradig bij leverancier, pas na 4 werkdagen kregen we bericht van de transporteur voor het maken van een afspraak.
Dag van levering werd bekent dat de levering zou zijn tussen 20:15 en 22:15 wat uiteindelijk 22:30 werd.
Fijn dat het geleverd werd maar een belachelijk tijdstip...
Het apparaat zelf werkt naar behoren en ook nog ca €30 goedkoper dan de concurrent.
Maar vanwege de levering dus een mager 6-je.
Communicatie via mail en je word goed op de hoogte gehouden over de status van je order.
Officiele reactie van Keukenloods 31-07-2019

Beste Roy,

Jammer dat je ontevreden bent over de levering van het product. Ik zie dat het product voor het weekend is besteld en dan gaat er wel een weekend overheen voor het in ons magazijn is. Tenzij wij het op voorraad hebben, maar dat was in jouw geval niet zo. Wat betreft het tijdstip, daar hebben wij weinig invloed op. Dit wordt ingepland door onze vervoerder. Ik ben wel blij om te lezen dat je verder tevreden bent over het product en de communicatie van onze kant! Veel plezier met je aankoop :)

Groet, Emma

Reageer

Ingrid 31-07-2019

Algemene score

9,0
Wordt goed geholpen aan de telefoon, de verkopers nemen hun tijd om je te woord te staan - pluspunt: je kan laten leveren op de dag dat je het beste uitkomt (vooralsnog het niet dag erop is, wat ook mogelijk is).

Reageer

Erica 31-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit! En de meneer waarmee ik dit allemaal geregeld heb is zeer vriendelijk en behulpzaam geweest

Reageer

Pauline 31-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de aankoop van onze oven! Keukenloods was ons geadviseerd door de adviseur waar wij onze nieuwe keuken besteld hebben. Goede prijs/kwaliteit! Levering was precies zoals afgesproken.
Aanrader!

Reageer

E. Piening 31-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er was een keuze uit een ruime assortiment en de verkoper gaf een eerlijk en deskundig advies.

Reageer

Robbie 31-07-2019

Algemene score

10,0
Prima service! Ik had dit gasfornuis nodig voor de camping, ik werd er telefonisch op geattendeerd dat ik de verkeerde besteld had, dit ivm gasflesaansluiting, nogmaals goede service!

Reageer

Richard 31-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles prima verlopen. Snelle levering. Vriendelijke klanten service. Mooie overzichtlijke website

Reageer

Roeland 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had al een prima ervaring, nu weer een inductie kookplaat gekocht vanwege verhuizing en weer een prima ervaring.
Zeer gunstige prijs, snelle levering, prettig telefonisch contact en mooi product.
Hier kopen is geld besparen en afwerking bestelling zonder zorgen.
Doen dus.

Reageer

M.Broens 30-07-2019

Algemene score

10,0
Prima geadviseerd door de verkoopster in de winkel en daarna alles volgens afspraak geleverd.

Reageer

Fam. van Putten 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen artikel was niet meer leverbaar, maar er werd een soort gelijk product geleverd. Correct volgens afspraak.

Reageer

André 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het advies van uw verkoopafdeling was prima. Ook de communicatie over het zelf afhalen in Opmeer was goed.

Reageer

Arno 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Professionele mensen bij Keukenloods. Zeer goede communicatie en levering van de producten , prijzen zijn zeer scherp

Reageer

DM 30-07-2019

Algemene score

6,0
Heel vreemd hoe de procedure werkt. Nadat ik de bestelling had geplaatst, heb ik een mail gekregen vanuit de vestiging dat de bestelling binnen was. De vestiging bezocht maar daar was mijn onderdeel niet omdat het hoofdkantoor de mail had gestuurd... Toen gevraagd wat te doen, ik moest eerst betalen. Betaling gedaan en toe moest ik het transportbedrijf bellen om te overleggen wanneer mijn onderdeel geleverd werd op de vestiging.... Zeer omslachtige procedure!
Officiele reactie van Keukenloods 31-07-2019

Beste DM,

Wat vervelend dat het zo stroef is verlopen! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zou graag het ordernummer willen ontvangen via emma@keukenloods.nl zodat ik even kan kijken wat er precies is mis gegaan. Alvast bedankt!

Groet, Emma

Reageer

Cees 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede levering gebracht tot in de keuken oude vaatwasser keurig meegenomen
Top service

Reageer

Erwin 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods (Utrecht) overzichtelijke winkel. De jongeman die ons bediende kon goed aangeven waarop te letten bij de aanschaf van ons apparaat (vaatwasser) en wees ons op het risico van een te groot frontpaneel.
Inzicht in ordervoortgang is prima op orde en de updates rondom de levering en de te verwachten aanrijtijd zijn ook prima geregeld.

Reageer

Helma 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel geleverd, de monteurs waren vriendelijk en behulpzaam
Helemaal blij met de keuken

Reageer

R.M.A. Desain 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was naar mijn mening de beste en betrouwbaarste website voor dit product. Ik wil vooral ook laten weten dat de plaatsing echt helemaal top was. Heel erg kundig, snel en erg vriendelijk!!!!

Reageer

Viktor 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele traject ging vlekkeloos, de communicatie tussen keukenloods en dutchned was uit het boekje. De levering zelf werd gedaan door een jongen die een visitekaartje voor beide bedrijven is, ondanks de extreme hitte nog uiterst vriendelijk!

Reageer

Jan 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel, goede kwaliteit, prettige bezorging. Vraagt naar oude apparatuur die retour mag.

Reageer

Aad 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer ruime keuze met veel filtermogelijkheden zodat je snel een passende selectie kan maken. Een concurrerende prijs en korte levertijd maken de positieve ervaring compleet. De chauffeur belt 15 min. voor aankomst en neemt de oude apparatuur ook nog een mee. Wat wil je nog meer?

Reageer

J.v. Stigt Thans 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie showroom, duidelijke uitleg. Goede produkten.
En last but not least heel goede prijzen.

Reageer

Wagtmans 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afzuigkap snel geleverd. Product idem als op site beschreven. Zeer tevreden.

Reageer

Marieke 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima product

En over de bezorging werd ik gebeld, of het in plaats van zaterdag ook schikte op de avond ervoor, dat was al de volgende dag na mijn bestelling. Dan waren ze in de buurt.

De bezorger belde een half uur van tevoren en hielp de koelkast door achterdeur tot in de keuken te zetten.

Prima service.

Reageer

Koen 30-07-2019

Algemene score

9,0
Goede service in de winkel (Rotterdam), zeer tevreden over het advies dat gegeven is. Uiteindelijk heel tevreden met de snelle levering, onze kookplaat was kapot en hadden snel een nieuwe nodig.
De bezorging en aansluiten ging snel en goed verzorgd. Aardige man die de kookplaat kwam aansluiten!

Al met al, zeer tevreden!

Reageer

Lida 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super tevreden met onze smeg koelkast! De dag na onze bestelling al netjes thuis bezorgd! De oude orde koelkast weer mee terug gegaan!
Ook uitermate tevreden over de bezorger!

Reageer

Dennis Roufs 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Top service, hele scherpe prijzen en super snelle levering uit voorraad. Een hele fijne partij om mee samen te werken met een groot assortiment

Reageer

Boy 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het filiaal van Keukenloods dat dichtbij ons adres was, kon de koelkast die wij obv onze wensen hadden uitgekozen, op snelle wijze (laten) leveren en bezorgen. Geen verrassingen, alles was van tevoren besproken en schriftelijk vastgelegd. De oude koelkast werd door Keukenloods afgevoerd.

Reageer

Elza 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle en gedegen service! Goede website waar alle merken vertegenwoordigd zijn met uitgebreide beschrijvingen. Dik tevreden.

Reageer

Michel Idsinga 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aantrekkelijk geprijsd plus goede dienstverlening. Gratis bezorging.
Winkel in de directe omgeving is een extra pluspunt.

Reageer

J. G. van Breemen 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles keurig op tijd geleverd.
Belangrijker nog het gesprek tijdens de bestelling. Kennis van zaken.
Erg plezierig allemaal.
Daarnaast een prima prijs / prestatie verhouding.

Reageer

Claudia 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze koelkast bij de Keukenloods. Meteen na het bestellen kregen we een mail om de maten van onze inbouwkoelkast door te geven en het merk van onze oude koelkast zodat ze nog na konden gaan of wij de juiste hadden besteld. Vlak daarna werd er contact gezocht om een datum te prikken. De jongens van de aflevering en inbouw hebben goed werk verricht en alles weer mee retour genomen, zodat we niet met inpak materiaal zaten van onze nieuwe koelkast. Echt top geregeld allemaal.

Reageer

Marja 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben een super advies en service van zowel de verkoper als de monteur.

Reageer

jansie 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super snel geleverd en goeie site en prijs/kwaliteit verhouding is perfect!

Reageer

Sabrina 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service zowel bij advies voor de bestelling als het afleveren hiervan. Kan iedereen aanraden om hier je benodigdheden te bestellen!

Reageer

Hans Frisart 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede omschrijving van het product en waar je op moet letten qua inbouw.
Goede track and trace.
Keurig op tijd geleverd door behulpzame en vriendelijke bezorger.

Reageer

A.H.J. Mensch 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website,
Duidelijke en snelle respons bij bestelling
Duidelijke afspraak mbt aflevering
Vriendelijke dame die afspraken maakt en goed nakomt.
Snelle levering en correcte opvolging.

Reageer

Marthijn 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer concurerende prijzen. Fijne communicatie en top ingebouwd. Bijzonder tevreden!

Reageer

Helene 29-07-2019

Algemene score

4,0
Ik vind het klant-onvriendelijk dat pas na de betaling op de website duidelijk wordt dat onder ‘meenemen oude apparaat’ bedoeld wordt ‘ pas als deze aan de straat is geplaatst’. Ja, dat is geen aanbod dat je voór de koop over een grens trekt, want dan je net zo goed op grofvuildienst wachten. Als dan uiteindelijk het witgoed apparaat wordt geleverd, zet de chauffeur hem 2 meter van de plaats af neer en onder het gemompel ‘ daar heb ik niets mee te maken dan moet je bij Keukenloods zijn’ (....) is ie nog niet eens genegen mijn zoon te helpen dat apparaat te plaatsen. Dus: misschien is keukenloods een prima bedrijf, maar als je een alleenstaande vrouw bent zoals ik, zou ik verder zoeken naar een bedrijf die wat verder gaat in serviceverlening.
Officiele reactie van Keukenloods 31-07-2019

Beste Helene,

Het klopt dat het oude apparaat wordt meegenomen wanneer deze is losgekoppeld en buiten staat. Dat staat duidelijk op onze site. Net als dat het product alleen geleverd wordt en niet op de plaats gezet wordt. Dit is wel mogelijk, maar hiervoor betaal je een meerprijs. Want dan moet er een monteur langskomen. Wanneer je hiervoor kiest zal de monteur het oude apparaat ook loskoppelen.

Vervelend dat dit niet meteen duidelijk was, maar helaas kan daar weinig aan veranderd worden. Ik hoop desondanks dat je tevreden bent over je aankoop!

Groet, Emma

Reageer

Toon meer reviews