Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A van Wegberg-Orta 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer behulpzaam echt een aanrader zou het zo weer doen ,heeft me goed geholpen door het verpakkingsmateriaal te verwijderen ik kan n.l. slecht staan een heel lieve jongen die hart voor de zaak heeft.

Reageer

AdMiOisterwijk 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte levering en assistentie bij vragen over aanvullen de accessoires. Prijs prestatieverhouding is prima.

Reageer

ans 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima, was jammer dat de levering een paar dagen later was. Anders was het uitstekend geweest

Reageer

Marcel 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
+:
Duidelijke website
Goede prijzen
Duidelijke communicatie (SMS van bezorger)

-:
Wel erg hoge kosten mocht je niet thuis zijn als er bezorger voor de deur staat.

Reageer

L.Pas-Heitner 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede eerdere ervaringen met de keukenloods! Alleen deze keer had men 2 bestellingen door elkaar gehaald. Het is allemaal goed gekomen. Helaas moesten 3 keer op en neer naar Drunen. Is het allemaal toch duurder uitgevallen, dan de bedoeling was. Maar.....het personeel was buitengewoon behulpzaam! Chapeau!

Reageer

cjm hoogervorst 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
we hebben een inbouw vaatwasser gekocht van siemens , de andere dag werd deze bezorgd met een bericht van de tijd van afleveren , alles prima in orde keurig binnen in huis gebracht goed geregeld .
toen we hemde daarop volgende dag gingen inbouwen en we hem wilde laten draaien was het wat minder omdat er een storing inzat die door de siemens alleen opgelost kon worden , maar ik ben keurig geholpen aan dat telefoonnummer en de andere dag kwam de monteur van siemens om een kabeltje goed vast te zetten en het apparaat werkt prima voor waar het bedoeld was

Reageer

Toon van Mierlo 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods Drunen. Luisteren en adviseren dat kunnen ze bij Keukenloods Drunen. We voelden ons zeer welkom en ze hebben aan al onze verwachtingen voldaan.

Reageer

Deken 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed advies en fijn dat de maatvoering nog even extra werd nagevraagd. Levering en installatie allemaal keurig en conform afspraak

Reageer

fam.van Lieshout 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de site is heel overzichtelijk en duidelijk, aangekomen in de winkel was het aanbod wat we verwacht hadden en konden we snel onze keuze maken, waarna we vriendelijk zijn geholpen door een medewerker die bekeek of deze keuze ook bij ons paste, ook de bezorging was perfect verlopen.

Reageer

geert becker 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik had per abuis een verkeerde afzuigkap besteld en binnen 2 dagen hadden we de juiste kap.
het is ons zeer goed bevallen

Reageer

K.A.Melis. 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
En een snelle levering P.S.....Door Klantenservice zeer goed geholpen(Had al betaald voordat we het toestel hadden,foutje van mij) en doorverwezen naar de administratie en alles zeer correct opgelost ….

Reageer

W.W.L. Bakx 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs- kwaliteitverhouding en service. Nette monteurs die hun vak verstaan en netjes je apparatuur kunnen inbouwen.

Reageer

Neri 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na telefonisch contact de juiste maten genomen. Helaas kan ik het nog niet gebruiken want zit nog midden in de verbouwing.

Reageer

Marianne 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf contactmoment 1 keurig en duidelijk geholpen in de winkel. Alle gekregen informatie over het vervolg verloop van de bestelling klopte en bij levering geholpen door een kundig en super vriendelijke monteur. Alles zoals het eigenlijk hoort te zijn maar je maar weinig tegen komt.

Reageer

Anoniem 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze aanbod en een goede prijs kwaliteitverhouding van de producten! Montageservice is tevens een handige optie! Al met al een aanrader om bij keukenloods een aankoop te doen.

Reageer

Wim Borsboom 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je weet wat wil hebben, heeft deze webshop alle benodigde informatie om tot koop over te gaan. Prima!

Reageer

Jeroen Woudstra 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze en goede prijs! Contact over juiste model verliep ook zeer soepel! We nbouw service was ook goed!

Reageer

Jurgen 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies en snelle levering incl montage. Gewoon zoals het hoort! Zeer tevreden.

Reageer

D. 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon top. Goede prijzen en service ook super! Alles is mogelijk en er wordt meegedacht.

Reageer

André 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende webshop. Na telefonisch informatie was de keuze (op advies van een medewerker) snel gemaakt. De medewerker heeft beleefd en correct op mijn vragen geantwoord. Wat ook positief was dat hij geen verkooppraatje gebruikte. Hij gaf over verschillende koel/vrieskasten keurig advies en liet de beslissing helemaal aan mij over. Volgende keer zal ik zeker weer bij de Keukenloods mijn spullen halen.

Reageer

Joyce 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
na wat getwijfel omdat we de naam niet konden hebben we voor keukenloods gekozen omdat hij de goedkoopste koelkast had die wij graag wilden hebben, een mooie overzichtelijke site waar zelf werd aangegeven of de koelkast de loods al had verlaten, jammer genoeg bleef de koelkast van ons in de loods staan dus even gebeld en een hele vriendelijke man zei dat hij binnen een uur gewoon afgeleverd werd (

Reageer

Wim Snelders 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ook nu weer vriendelijk en goed advies gekregen in de winkel. On line besteld en perfecte afhandeling en bezorging.

Reageer

Keukenloods 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en je bestelling word na gekeken en bij twijfel wordt je gebeld

Reageer

pijper 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via deze shop kun je goedkoop aan nieuw materiaal komen, een krasje of een deukje heeft verder geen invloed op de kwaliteit en garantie van het product

Reageer

Piet 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig afspraken nagekomen.
De prijs en keuze is reuze.
Het montageteam werkt fantastisch.

Reageer

Robin de Ridder 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer professionele website. Artikel was prima omschreven. Alles was duidelijk en de levering was perfect.

Reageer

Leen 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Buitengewoon goed geholpen door een enthousiaste verkoper die ons met tips en hints uitstekend op weg heeft geholpen. Bij het afhalen een goede service waarbij het gekochte apparaat keurig in de auto werd gezet. TOP

Reageer

Bart 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine gekocht, snel geleverd en voldoet uitstekend. In alle aspecten stiller dan mijn oude machine die ook netjes werd meegenomen. Dik tevreden dus en reden genoeg om nog eens terug te komen.

Reageer

Vink 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Werd keurig gebeld in het weekend voor de sale.. na aankoop helaas geen bericht dat kap klaarstond..
Na zelf bellen na een week dus snel opgehaald en gemonteerd

Reageer

lilly 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
product is prima, telefonisten aardig aan de telefoon, komen helaas afspraak niet na wat betreft reactie terug bij vertraagde levering van product
Officiele reactie van Keukenloods 24-07-2019

Beste Lily,

Wat jammer dat er vertraging is ontstaan bij de levering. Ik ontvang graag je ordernummer via emma@keukenloods.nl als ik nog wat voor je kan betekenen!

Groet, Emma

Reageer

Roger 23-07-2019

Algemene score

9,0
Bij het googelen voor een nieuwe koelapparatuur ben ik op verschillende pagina's terecht gekomen, zo ook bij keukenloods.nl
interessante pagina goede opstelling en de doorslag was de prijs het verschil, voor de zelfde apparatuur en ook de service stag Keukenloods.nl d'r boven uit met de beste prijs (goedkoopste) Geweldig.

Reageer

!!! 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles geleverd en geinstalleerd volgens afspraak! Ik ben heel tevreden met het resultaat.

Reageer

Power 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een quooker en een inductiekookplaat. Ik wist al wat ik wilde hebben qua type. Via Google op deze site terechtgekomen. Kon alles op de site goed vinden met de beschrijving erbij. Gelijk via internet een offerte aangevraagd. Die was heel snel binnen. Ze gaven mij voor deze combi een scherpe prijs die andere winkels mij niet konden aanbieden. Besteld en prima afgeleverd op de afgesproken datum en tijd. Kreeg ik er ook nog een 24 delige messenset bij. Top

Reageer

Jack donker 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke internet pagina heb je hulp nodig kun je bellen met iemand en prima geregeld met bezorgen

Reageer

Rob 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed advies om een keuze te maken.
Zeer snelle en correcte levering.
Het is voor ons het 3e inbouwapparaat, de volgende bestellen we weer bij Keukenloods.

Reageer

struikje 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
erg gebruiksvriendelijk, vriendelijke medewerkers. snelle service , goede apparatuur voor een goede prijs.
Wij zijn zeer tevreden.
Zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst.

Reageer

Rinus 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijk en tel vlot bereikbaar. Vriendelijke en terzake kundige medewerkers. Verder zeer scherp geprijsd ;-)

Reageer

Anoniem 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De informatiemedewerker kon mij goed adviseren. AAfzuigkap besteld op winkelsite. Was op de afgesproken tijd in de winkel. Heel vriendelijke geholpen met het inladen.

Reageer

Tonnie van Geffen 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
fijne shop goede service en mooie prijs komen afspraken prima na
goedkoper dan andere sites verzending prima vriendelijke chauffeur
In Nederweert bij bedrijf wezen kijken erg goed geholpen vriendelijke mevr,

Reageer

Guus 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes conform afspraak geleverd.
Bijdrage transport kon ik helaas vooraf niet vinden.
Helaas verpakking materiaal niet mee genomen.
Verder dik tevreden.

Reageer

Kitty 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer professionele webshop, ruime keuzemogelijkheden qua producten en een snelle verzending van de bestelling.

Reageer

Jos Hopstaken 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Communicatie telefonisch vriendelijk,behulpzaam en vakkundig.
Levering volgens afspraak.
Bezorger behulpzaam vriendelijk met correcte uitstraling.
Graag tot een volgende keer.

Reageer

Guido en Danielle 22-07-2019

Algemene score

9,0
De webshop is erg gebruiksvriendelijk en de winkel (filiaal: Drunen) goed bereikbaar, compleet uitgerust en overzichtelijk: Goede mix van standaard assortiment, tijdelijke aanbiedingen en 'outlet' aanbod, en een scherpe prijsstelling.
Zeer behulpzaam en attent personeel dat aktief meedenkt, ook 'out of the box'.
Een 'outlet' artikel konden wij ophalen wanneer het ons uitkwam, de reguliere bestelling wordt op afroep geleverd wanneer wij er klaar voor zijn: prima maatwerk!!

Reageer

Johan 22-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verleden ,al klant,altíjd probleemloos, prijs,bereikbaarheid, klantvriendelijkheid.

Reageer

Kelly 22-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, goede bezorgservice door het zelf kunnen inplannen van een dagdeel, ook op de bezorgdag zelf werd ik op de hoogte gehouden van de bezorgtijd (op 25 minuten nauwkeurig) en mijn oude apparaat werd meegenomen.

Reageer

Jan 21-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nadat we op de site enige koffiemachines hadden gevonden, deze in de shop in Drunen gaan bekijken.
Daar zeer goed geholpen. Zijn uiteindelijk met een andere koffiemachine uit de bus gekomen.
Zeer snelle en goede levering. Zal zeker nog eens teruggaan.

Reageer

Pascal 21-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was op zoek naar een niet al te duren vaatwasser,heb die bij keukenloods gevonden ,zelfde apparaat koste bijna 300 euro meer bij een ander. Zijn zeer tevreden over de Bosch vaatwasser.snel en gratis geleverd.

Reageer

Hansje 20-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg aantrekkelijke aanbieding voor een mooie kwaliteits-wasmachine. Ondanks lange afstand geen extra bezorgkosten. Helder contact over bezorgmoment. En prima bezorgingsservice!

Reageer

G. Ligtenberg 19-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij zijn behandeld.
1e bij de aanvraag om prijsaanbieding.
2e bij de afhandeling van de opdracht.
3e bij de aflevering en montage.
Een pluim.

Reageer

Loeba 19-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer deskundige klantenservice die uitstekend advies geven. Supersnelle en correcte levering!
Top!!

Reageer

Toon meer reviews