Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22620 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1949 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chandra 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het produkt is duidelijk omschreven, alle details. En ook per mail en telefonisch ben ik snel en duidelijk geadviseerd en geholpen

Reageer

Rick 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat moet je zeggen over een bedrijf, wat z'n afspraken goed nakomt alles naar wens zoals het hoort, en je zelfs in prijs nog wat tegemoet komt ook ?! Absoluut goeie ervaring !!!

Reageer

Yasin Söğütlü 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De klantvriendelijkheid en service is ongekend je wordt vriendelijk te woord gestaan en gebeld om alles na te lopen super service

Reageer

Robert Kok 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Goedkoopste leverancier voor een Quooker kraan en heel snel vakkundig gemonteerd

Reageer

bert 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ze hebben groot assortiment ,vriendelijke medewerkers goede afspraak mogelijkheden.ben tevreden over produkt die ik besteld heb en zou in de toekomst zeker hier nog eens bestellen.

Reageer

Jos P 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering van afzuigkap, oude afzuigkap meegenomen doorbezorger vroeg zelf of er een oude was. Zeer correcte bezorging en vriendelijk.

Reageer

De Jong 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk site. Vaatwasser die ik besteld had bleek niet meer leverbaar. Nieuw type aangeboden gekregen voor dezelfde prijs. Supersnelle levering. Prima in orde!

Reageer

Patrick 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de toestellen en over het personeel .
Ook snelle en vlotte levering.

Reageer

Anna 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In eerste instantie gingen wij voor de lage prijzen, personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, afspraken zijn goed nagekomen.

Reageer

Ton van der Kooij 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al eerder kookplaat gekocht en ben ook toen zo goed geholpen dat ik weer contact opnam vanwege de overleden koelkast. Opnieuw zeer correct geholpen, heel goede uitleg over de verschillende types met de voor en nadelen hiervan. Ook de prijs netjes dus direct akkoord gegeven en met een paar dagen netjes thuisbezorgd en de oude koelkast mee retour genomen. Dik tevreden.

Reageer

Tahnee Fraser 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Top service. Onze wasmachine was niet op voorraad en wij hebben een andere aangeboden gekregen tegen dezelfde prijs. Super snelle levering tot aan de voordeur en de oude wasmachine werd me teruggenomen!

Reageer

HJansen 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een gebruiksvriendelijke site en een uitstekende levering en servive alles op de afgesproken tijd in huis gekregen

Reageer

Van harte aanbevolen! 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie producten, scherpe prijsstelling en bij contact met medewerkers een en al vriendelijkheid.

Reageer

Herman 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel verschillende producten tegen een gunstige prijs. Overzichtelijk en steeds weer nieuwe opstellingen.

Reageer

Selma Hausil 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, geeft goed informatie bij beschadigingen en wat je moet doen.

Reageer

Flipse 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keukenloods.nl doet wat ik verwacht. Ik kies een apparaat, betaal en keukenloods levert.

Reageer

Terence 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantenservice is echt uitstekend! Behulpzaam !Product laten bezorgen. Zeer tevreden over onze keuze vanaf online shopping.

Reageer

Wim 20-05-2020

Algemene score

8,0
Netjes geholpen in Utrecht werd echt de tijd genomen om alles uit te zoeken

Reageer

Martijn Hessels 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en zelfs heel behulpzaam met een omruiling na een item die verkeerd was besteld

Reageer

Caspar 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, heel klantvriendelijk, kundig personeel en snelle levering. Wij zullen Keukenloods aan iedereen aanbevelen.

Reageer

Jan 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had met spoed een wasdroger nodig.
in vergelijk met b.v. Coolblue en BBC was de Keukenloods de goedkoopste.
Tevens was de levertijd het snelste: binnen een dag (i.v.m. COFID-19 leverde de andere pas na een paar dagen).
Ook de Keukenloods neemt je oude witgoed mee.
Bij deze aankoop was alles telefonisch geregeld en goede communicatie via de E-mail.
Prima ervaring met deze firma.

Reageer

Huub 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De vraag naar een nieuwe vaatwasser was zeer snel geregeld en wij kregen vier vaatwassers aangeboden die in onze keuken zou passen. Wij hebbende AEG genomen en de personen die deze hebben ingebouwd waren zeer goede vaklui. Alles bij elkaar zijn wij zeer tevreden.

Reageer

F Sievers 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima winkel, groot aanbod en duidelijke afhandeling van bestelling. Enige op te merken was dat accesoires voor producten niet gelinkt zijn aan producten zelf. Dit gaf me wat verwarring.

Reageer

Boy 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en accuraat. Even moeilijk met bestellen. Later prima geregeld. Gunstige prijs.

Reageer

Tom 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze en bestelling is eenvoudig geplaatst. Klein minpuntje is dat de levering niet binnen de aangegeven termijn werd gedaan zonder mededeling, dit moest on-line geraadpleegd worden. Na een melding hiervan kwam alles in een stroomversnelling en werd ik continue op de hoogte gehouden. Verder perfect dus.

Reageer

Peter 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop vaak online. Maar dit is de eerste shop, waar ik werkelijk helemaal niets op aan te merken heb, en dus geen verbeterpunten kon bespeuren.
Ze hebben een overzichtelijke website, de communicatie verliep snel en vlekkeloos, ze maken de laagste prijs garantie waar en ze leveren snel.
Kortom, volgens mij moeten ze deze manier van werken vasthouden.

Reageer

Henk 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, scherpe prijzen.
Duidelijke uitleg in de showroom.
Product op tijd geleverd (binnen 3 dagen)
Het product (vaatwasser) voldoet aan de verwachting.

Reageer

Elly 19-05-2020

Algemene score

9,0
Door het goede advies, mooie producten voor een goede prijs. Prima communicatie en netjes volgens planning geleverd.

Reageer

Anthonya 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijke bestelwijze; goede informatievoorziening, ook over leveringstijd; aardige en kundige installateurs.

Reageer

Toin 19-05-2020

Algemene score

8,0
Fijne winkel. Goede service. Prima assortiment
Zou het aanbevelen. Kom zeker terug.

Reageer

Ans 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede snelle levering. Ben tevreden kook al heerlijk op de inductieplaat.
Het advies in de winkel was helder en makkelijk Zou deze winkel zeker aanbevelen.

Reageer

Senna 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn geweldig geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Er wordt goed meegedacht en de service is helemaal top!

Reageer

E. Visser 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment Siemens vaatwassers.
Keurige telefonische verkoop, met goede vragen/advies.
Snelle levering én installatie (uiteindeijk op initiatief van Keukenkoods zélf 2 x vervroegd en daarmee royaal eerder dan 1e opgave).

Reageer

Rob Vlam 18-05-2020

Algemene score

6,0
Levertijd kwam niet overeen met dat wat op de site vermeld stond. Enige tijd na bestelling volgde een mail met hierin een nieuwe levertijd. Echter ook deze levertijd werd niet gehaald. Hier geen bericht over ontvangen. Zelf contact opgenomen. Netjes te woord gestaan en nieuwe leverdatum gehoord. Dag later dan telefonisch gemeld werd product bezorgd. Uiteindelijk dus wel het product ontvangen. Het product is prima en voldoet aan al mijn wensen.
Officiele reactie van Keukenloods 19-05-2020

Beste Rob,

Wat vervelend dat dit is gebeurd. We hadden hier uiteraard duidelijker over moeten communiceren. Ik hoop dat het product zelf desondanks goed bevalt.

Groeten, Emma

Reageer

vincent 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De oven besteld op vrijdag helaas zaten de feestdagen er tussen maar de week erop op vrijdag bezorgt. Het enige wat beter kan is de informatie omtrent de bezorging die wat summier is met alleen op de dag dat het bezorgt gaat worden maar geen tijdvak.

Reageer

Monique 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Telefonisch goed geholpen bij de keuze voor vervangend inductiekookplaat. Naast nette voortgang per mail is de plaat keurig op tijd geleverd en gemonteerd. Netjes geplaatst (stofzuiger werd erbij gehouden) en alle verpakkingen en oude kookplaat werd mee terug genomen. Tevreden klant:-)

Reageer

taylor 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden super goed geholpen! En alles is top geregeld. De verkoper was alleen vergeten te melden dat er geen stekker aan de kookunit zat maar deze hebben we los gekocht anders had ik hem graag meebesteld vanuit de keukenloods.

Reageer

Cees 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk, snel, goede service, en vgl mij een goede prijs. Inbouw wel redelijk aan de prijs maar ging prima.

Reageer

Gerard 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het gemak, het contact en het op de hoogte gehouden worden van de order/levering. Tot een paar uur voor levering zelfs een sms wanneer de transporteur voor de deur zou staan. Top!

Reageer

Maquel 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle levering, eerlijke prijzen, al eerder kochten wij bij keukenloods, perfecte winkel met prima service.

Reageer

Natacha Van Wesemael 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service, heel vriendelijk, ik ben echt tevreden. Heel snelle levering

Reageer

Pieter Marion 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een gasfornuis bij de Keukenloods uit gekomen. In de winkel in Nederweert wezen kijken: goed geholpen qua uitleg, maar ook met de verwerking van de opdracht en met de vragen naderhand: TOP!

Reageer

Cees 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een mooie afzuigkap voor een goede prijs. Omdat ik al eerder hier artikelen heb gekocht bezocht ik de website. Na contact met een medewerker een geschikte afzuigkap gevonden voor een aantrekkelijke prijs. En de afzuigkap voldoet ook nog aan de verwachting.

Reageer

Drenth . H 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede afspraken, keurige levering, uitstekende uitleg. de zaak heeft goede uitstraling.

Reageer

Danny 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig geholpen en mooie korting gekregen door de inbouwoven zelf op te halen.
Oven geïnstalleerd en werkt prima.

Reageer

Marianne 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben hier vaker gekocht, 5 mei besteld volgende dag in huis! Super! Ook tijdvak waarin ze komen bezorgen is erg fijn. Kortom goede service en blij met apparaat!

Reageer

Willem 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bbq van jamie Oliver gekocht. Prima apparaat mooie prijs en uitstekend bezorgd. Ik werd een half uur van te voren gebeld dat ze onderweg waren.

Reageer

JanDD 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze website gevonden en verkozen boven andere omdat de levering snel zou zijn.
De levering was idd snel, waarvoor dank !
Goede service ook !

Reageer

Chantal 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch een quooker fusion besteld en dezelfde dag opgehaald in Opmeer. Aangesloten en na 3 dagen is de kraan gaan lekken. De klantenservice van quooker gebeld en toen heel netjes geholpen. 2 dagen later is de monteur langs geweest en hij heeft een element in de boiler vervangen en nu lekt de kraan niet meer.

Reageer

MarcJSE 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online vanuit België besteld. Goede service, communicatie en opvolging en een TOP-prijs.
Keukenloods.nl warm aanbevolen!

Reageer

Toon meer reviews