Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ruud kleiss 03-11-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed geholpen in de winkel

Service
Goed de problemen met de mislukte bezorging opgelost

Assortiment
Genoeg keuze in alle prijsklassen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Broer 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Keukenloods heeft een overzichtelijke website met uitstekende zoek-, selecteer- en vergelijkfuncties. Vervolgens ging het bestellen van de door onze gekozen apparatuur eenvoudig.

Service
Ondanks de heldere website is persoonlijk contact soms toch even nodig en de medewerkers van Keukenloods zijn daarvoor prima bereikbaar en behulpzaam. Zowel via de chatmogelijkheid als telefonisch.

Assortiment
Het assortiment is zeer breed waardoor wij de apparatuur die aan onze persoonlijke wensen voldoet goed konden vinden. De prijzen zijn nergens scherper!

Aanbeveling
Keukenapparatuur schaf je niet wekelijks aan. Daarom hadden wij onze twijfels over het online aankopen daarvan. Keukenloods heeft onze twijfels weggenomen vanwege uitstekende leverings- en garantievoorwaarden. Daarbij komt dat de prijzen nergens anders zo scherp zijn. De website is zeer gebruiksvriendelijk en de medewerkers zijn telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam. Daarom beoordelen wij Keukenloods goed!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Bekker 03-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Het algemene gemak van een webwinkel.

Service
Niets aan te merken op de service, de bezorgtijd is alleen minder snel dan bij sommige andere leveranciers. Daar staat echter een langere garantie tegenover.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Codi 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, producten zijn eenvoudig te vinden. Bestellen is duidelijk en simpel.

Service
Zeer goed telefonisch te bereiken en daar op alle vragen een snel en duidelijk antwoord. De bezorging is correct en snel.

Assortiment
De meeste merken zijn aanwezig.

Aanbeveling
Als ik iets op inbouw gebied nodig heb zal ik zeker eerst bij De Keukenloods kijken en dit ook aan andere aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yv 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Moeilijk juiste apparaat te kiezen, eigenlijk te veel keus als je er niet mee bekend bent 😀

Service
Super service

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Kom zeker terug voor een vlgd bestelling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Batjn 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke overzichtelijke webshop

Service
Savonds besteld, volgende dag netjes optijd geleverd.

Assortiment
Keuze genoeg, in elke prijsklasse genoeg keus

Aanbeveling
Goeie service, snelle levering, netjes optijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk producten geselecteerd via website, daarna per e-mail het e.e.a. geverifieerd en aangepast. Hele snelle reactie per mail!

Service
Per e-mail en telefonisch contact inzake de bestellen is dik in orde!
Meedenken met de klant en samen tot een uitstekende deal gekomen!
Levering netjes op tijd op afsproken datum en tijdstip van de klant.
Alles netjes in orde!

Assortiment
Ruim aanbod! Gehele keuken en witgoed apparatuur besteld!

Aanbeveling
Zoals al eerder aangegeven, snel en duidelijk contact, meedenkend met de klant en snelle en correcte levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helen 03-11-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is duidelijk uitgestald

Service
Ze luisteren naar je ideeën en geven daarna goed advies

Assortiment
Er is voor ieder iets wils

Aanbeveling
Goede service En bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online bestellen en betalen

Service
Snel antwoord op vragen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede service, vriendelijk, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henrieke 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online vergelijken gaat gemakkelijk. Duidelijke website. Dat wat op de website staat, klopt (bv levertijd).

Service
Prima! Apparatuur werd bezorgd nadat met me overlegd was over leverdag/tijd. Alles keurig binnen afgeleverd, op juiste tijdstip en betaling bij aflevering.

Aanbeveling
Goede prijs en goede service!! Hebben al eerder bij keukenloods gekocht, en na die goede ervaring nu dus opnieuw. Ook deze keer weer prima bevallen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claes 03-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk waar de diverse artikelen staan

Service
goede en directe voorlichting over de inductie kookplaten en een goed en snel advies

Assortiment
diverse merken en prijzen

Aanbeveling
prettige en vakbekwame werknemers

Extra toelichting
Toen ik de inductie kookplaat kwam halen, bracht een werknemer deze naar mijn auto, die ik voor de deur had gezet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 03-11-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Even s avonds binnen lopen en alles is geregeld

Service
Net personeel en goede klant vriendelijkheid

Assortiment
Alles kunnen vinden wat we nodig hadden

Aanbeveling
Ik ben er goed geholpen en daarom zou ik de winkel aanbevelen bij andere.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Homma 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is prima. Bestelproces heb ik in de winkel gedaan.

Service
Goed geholpen in de winkel. levertijd was volgens afspraak.

Assortiment
Voldoende aanbod.

Aanbeveling
Personeel is aardig en behulpzaam. Alles staat ruim opgesteld.

Extra toelichting
Ik heb het gasfornuis voor mijn moeder gekocht. Dit heb ik in de winkel via de webshop gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kees 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijkle web omgeving

Service
snelle en correcte levering

Assortiment
mooi breed assortiment

Aanbeveling
alles keurig volgens afspraak af gehandeld

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B van zon 03-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zowel in de winkel, als bij het bestellen en leveren is alles soepel verlopen.

Service
Vriendelijk en behulpzaam.

Aanbeveling
Goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A Klomp 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het bestellen via e-mail en het telefonisch contact was eenvoudig

Service
via een chat en het later terugbellen zijn de problemen die waren ontstaan met de plaatsingsdatum naar tevredenheid opgelost .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 03-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
goede keus

Service
de bezorger wilde het loodzware apparaat niet mee naar boven tillen en liet me er mee op de straat staan, Dit was niet vermeld van te voren bovendien.

Extra toelichting
De bezorgservice is dus niet aan te bevelen De winkel wel!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Adri 03-11-2015 In de winkel gekocht
Doemere (Almere-Buiten)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bereiken winkel. Ziet er verzorgd uit, ondanks verbouwing.

Service
Binnen drie dagen konden we het bestelde ophalen.
Vriendelijk, deskundig personeel.

Assortiment
Wat niet in de winkel te zien is, word uitgebreid voor je op de computer opgezocht.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden en ga hier de volgende keer zeker weer heen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander77 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Sommige producten zijn wel te leveren maar staan niet direct in het eigen overzicht. Komen via google wel tevoorschijn.

Service
Goed geholpen.

Assortiment
Heel compleet en uitgebreid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijk en voorzien van veel details over het apparaat

Service
Snelle afhandeling, jammer dat bij bellen de wachttijd wat lang was

Assortiment
Ik heb alle kunnen vinden wat ik zocht betreffende inbouwapparatuur

Aanbeveling
Goede prijs en toevallig vlak bij mijn woonplaats, echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 03-11-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling ging heel makkelijk en het werd snel geleverd

Service
werden goed geholpen

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
goed bereikbaar en vriendelijke mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Telefonisch contact gehad met winkel. Mevr. Bood aan de bestelling telefonisch te regelen.

Assortiment
Alles wat we nodig hadden voor een goede prijs met snelle mogelijkheid tot leveren.

Aanbeveling
Zondag avond 21.00 vaatwasser bestellen en maandag om 12.00 in huis. Echt top!

Extra toelichting
Helaas 1 dag na plaatsen kookplaat begaf onze vaatwasser het. Echt pech maar binnen 1 dag een nieuwe in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 03-11-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ziet er mooi overzichtelijk uit

Service
Werden netjes geholpen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Was een zeer prettige winkel om binnen te gaan.

Extra toelichting
Vonden het erg jammer dat wij nog niet toe waren aan een nieuwe keuken want dan hadden wij zeker hier goed kunnen slagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PFrenken 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Grote keuze, goed te vinden en goeie selectiemogelijkheden.

Service
Goede afspraken te maken over bezorging etc.

Aanbeveling
Prima zaak, snel contact en overleg indien nodig, heel snelle levring mogelijk.A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gv 03-11-2015 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
producten makkelijk te vinden

Service
nog geen ervaring

Aanbeveling
prijs en assortiment voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tim 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk te vinden wat je zoekt.

Service
Geleverde product was vanuit de fabriek al niet goed, direct is er een nieuwe besteld en wordt deze kosteloos omgeruild.

Assortiment
Keuken assortiment is groot, alleen witgoed mag uitgebreider als deze toch op de site staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j vd zwan 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goeie duidelijke webshop

Service
snelle levering

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
snelle levering, goeie duidelijke webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Peeters 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk bereikbaar via de site, snelle informatie bij telefonisch contact.

Service
Indien een artikel niet op voorraad is, wordt snel een goed alternatief geboden.

Assortiment
Voor ons voldoende keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Zeer goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dan en El 02-11-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal

Algemene score

6,5

Service
afgesproken afleverdatum is niet nagekomen waardoor montage van de keuken vertraging opliep.
communicatie met de winkel verliep stroef.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Amanda 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Mooie website, handig ingedeeld in categorieën. Los keukenelement was niet zo snel vindbaar, maar door bij het zoekvenster 'hoge kast' in te typen wel kunnen vinden.

Service
Goed bereikbaar per telefoon, je wordt vriendelijk te woord gestaan, duidelijke antwoorden op vragen, snelle nalevering.

Assortiment
Top dat er losse keukenelementen online verkocht worden. Wat verbeterd kan worden: betere productfoto's toevoegen, productdetails(bijvoorbeeld dat het gaat om hoogglans deur, wel/geen plinten, handgreep, stelpoten etc.), assortiment vergroten (andere varianten dan hoogglans deuren mogelijk maken om online te bestellen).

Aanbeveling
Zeer snelle levering, goede klantenservice en een groot compliment dat losse keukenonderdelen bij keukenloods online te bestellen zijn, iets waar veel andere keukenzaken van kunnen leren en waar denk ik de toekomst ligt in de keukenland.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jos 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk van uit de luie stoel.

Service
Tijdstip van bezorgen mag wat preciezer, rest was premie levering en vriendelijke bezorger.

Assortiment
Veel keuze, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Goede en duidelijke omschrijving voor in mijn geval een inbouwvaatwasser. Zelfs ik (niet technisch aangelegd) wist dat ik het juiste product zou bestellen.

Extra toelichting
Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Makkelijke en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Gryt 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel bereikbaar, nietalleen via de website, maar ook telefonisch

Service
Er wordt meegedacht en oplossingen aangedargen

Aanbeveling
Goede service, ook bij problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia Kraan 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker uitkiezen van het product vanuit je huis

Service
Ik heb een zeer goed telefonisch contact met een van de medewerkers gehad. Kon alle technische vragen stellen en kreeg en zeer duidelijke antwoorden. Daar door de zeer juiste keus kunnen maken

Assortiment
Er was keus uit tientallen inbouwkoelkasten. In alle prijsklassen

Aanbeveling
Je komt hier beslist tot een juiste keuze!

Extra toelichting
De bezorging en mmontage dienst waren uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SV 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Zowel de bestelling als de levering verliepen soepel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Niek 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is duidelijk en daardoor gemakkelijk producten te vinden en te bestellen

Service
De winkel is goed ook telefonisch bereikbaar en eventuele opmerkingen en klachten worden prima en snel opgelost.

Assortiment
Voldoende assortiment met een goede prijsverhouding.

Aanbeveling
Goede service, snelle reacties op opmerkingen en vragen. Prima winkel.

Extra toelichting
Zie voorgaande. Prima online winkel wat mij betreft

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk online bestelproces en bestelling ook online te volgen

Service
Levering duurde iets langer dan ik had verwacht, maar bij nabellen zowel door centrale klantenservice als door filiaal netjes geholpen. Het filiaal heeft met de leverancier gebeld, mij daarna keurig teruggebeld en nogmaals gebeld toen het product binnen was. Dat vond ik zeer attent en klantgericht.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ruim assortiment tegen een goede prijs, goede service, ik zou hier zeker nog een keer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M de Jong 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Er waren problemen met het omdraaien van de deur van de koelkast die wij hadden besteld. Na een zinloos telefoontje met de fabrikant Whirlpool gebeld met Keukenloods. Zonder problemen werd aangeboden om de koelkast om te ruilen. Dit is afgelopen vrijdag gedaan. Deze keer ging het omdraaien van de deur probleemloos.
Prima service van Keukenloods!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Willem 01-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Service
Er was een stuk emaille van de pannendrager gesprongen. Er werd n.a.v. Mijn klacht een mailtje naar Atag gestuurd. Atag nam nog niet de moeite om te reageren. Na anderhalve week hierover geklaagd bij de Keukenloods. Degene die ik aan de telefoon kreeg vond eigenlijk dat de Keukenloods voldoende aan mijn klacht had gedaan door een mailtje naar Atag te sturen. Het leverde nogal wat moeite op om de medewerker er van te overtuigen dat de Keukenloods verantwoordelijk was voor de garantie en niet Atag. Volgens mij snapt hij het nog steeds niet, maar hij heeft in ieder geval kontakt opgenomen met Atag om hen te motiveren een vervangende pannendrager op te sturen. Duidelijk een gemiste kans!

Aanbeveling
Garantie lijkt een probleem bij deze winkel. Men roept heel snel fabrieksgarantie en daar laat men het bij. Ze zijn echter wel goedkoop en leveren over het algemeen snel.

Extra toelichting
De Keukenloods maken gebruik van een heel plezierige vervoerder.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Alain 01-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk overzicht van producten , bestelling en levering werden snel geregeld en bevestigd via e-mail.

Service
Snelle levering en installatie van bestelde product.

Assortiment
Diverse merken en modellen aanwezig in winkel of te bestellen bij fabrikant.

Aanbeveling
Duidelijk advies, afspraken werden nagekomen alsmede bevestiging hiervan middels e-mail. Contact met medewerkers van Keukenloods verliep vlot en snel.

Extra toelichting
Keep up the good work!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Douwe 01-11-2015 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Je kan rustig rondkijken en als het nodig is hulp nabij.

Service
Ondanks dat het product niet in de winkel aanwezig was. Werden we goed geholen met bestellen.

Assortiment
Wat er staat is goed gepresenteerd. En vrij ruim assortiment in de winkel.

Aanbeveling
Gewoon prettige winkel en behulpzaam personeel. Niet opdringerig en geeft in mijn gevoel juist advies. In ieder geval geen ongevraagd advies.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

nel lups 01-11-2015 In de winkel gekocht
Almere buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed te bereiken

Service
personeel weet veel van de produkten en zijn bereid verder te zoeken of altenatief

Assortiment
niet alles in de winkel wel wordt dit opgezocht via e mail

Aanbeveling
is pas verbouwd ziet er goed uit meer ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wim 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede informatie op een logische plaats

Service
Montageteam verdient hele grote pluim. Wat een flexibiliteit ! Chapeau !

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar en kan assortiment niet goed beoordelen.

Aanbeveling
Alles liep gesmeerd. Van bestelling t/m levering. Alle afspraken nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hengeveld 01-11-2015 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vriendelijk en overzichtelijk

Service
vriendelijk en kundig

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Komen binnenkort zeker terug voor de afwasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemiek 31-10-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
super geholpen een medewerker die me bij alles hielp

Service
super gewoon top geholpen tot me spullen in de kofferbak

Assortiment
veel keuze goede prijs

Aanbeveling
service en klantvriendelijkheid als top ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Oort 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel het juiste apparaat gevonden. Overzichtelijke site.

Service
Telefonisch prima advies gekregen over inbouwmaten.

Aanbeveling
Goed geïnformeerd. Doen wat ze beloven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Janssen 30-10-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor mij lekker dichtbij

Service
deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Dijk 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Vanuit de luie stoel 4 mooie apparaten van Smeg gekocht tegen absoluut zeer concurrerende prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patricia 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke site, snelle levering.

Service
Voor informatie gebeld over het retourneren van mijn oude kapotte oven, kreeg direct iemand aan de lijn die mijn vraag goed heeft beantwoord.

Assortiment
Alleen een 7 gegeven omdat ik bewust op zoek was naar deze oven, heb niet verder gekeken.

Aanbeveling
Omdat dit mijn eerste ervaring met deze winkel is en ik zeker weer eerst hier ga kijken bij een volgende aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

F C van Eijk 30-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en uitgebreid

Service
Prettig en goede info

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Prettig geholpen

Extra toelichting
Ruime overzichtelijke winkel en prettig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Josee 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk, ook telefonisch goed bereikbaar en prima uitleg bij product keuze.

Service
levering en montage mogelijkheden duidelijk en flexibel

Assortiment
Goede en grote verscheidenheid aan merken en prijsklasse

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews