Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sander 11-04-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige website, product snel te vinden.

Service
Snelle levering, meedenken met de klant.

Assortiment
Ruim aanbod.

Aanbeveling
Ruim aanbod, scherpe prijzen en goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjoleine 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het is een 7 omdat ik geregeld een keuze had gemaakt en dan bleek dat deze wel op de website stond maar vervolgens niet leverbaar was. Dan loop je kans dat je iets bestelt wat vervolgens niet leverbaar is. Je kan dan bijv. wel een opvolger krijgen maar soms wil je echt een specifiek typenummer. En dan moet je je geld weer terugvragen...

Service
Ik werd aan de telefoon echter wel goed geholpen. Er kon meteen gekeken worden of mijn keuze er was. En netjes de volgende dag geleverd.

Assortiment
er staat aardig wat op de website

Aanbeveling
ik ben in Almere geweest in de winkel en daar werd ik prima geholpen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

monique vd vossenberg 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
we werden vriendelijk welkom geheten en konden rustig rondlopen

Service
snelle levering en we werden goed via de mail op de hoogte gehouden over de gang van zaken

Assortiment
voor ons was de keuze ruim genoeg

Aanbeveling
zag er overzichtelijk uit, niet te groot, goede verdeling, wij zijn in de winkel in nederweert geweest, en hebben daarna via internet besteld

Extra toelichting
heel tevreden tot nu toe!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw Bruijns 09-04-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Winkel was snel gevonden, ruime keuze.

Service
Hetgeen ik wilde was niet voorradig er is mij een andere aangeboden waarover ik heel tevreden ben

Assortiment
ruime keuze, zeer overzichtelijk

Aanbeveling
Goede service, snel geholpen. Artikel wat ik wilde was niet voorradig, kreeg een andere aangeboden, waar ik zeer tevreden over ben.

Extra toelichting
Super service. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ian Otto 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk om online te bestellen.

Assortiment
Groot en uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Natalie 08-04-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar met de auto. Overzichtelijke showroom met vriendelijk goed personeel.

Service
Zeker de chatoptie op de website is een aanrader. Toen bleek dat ons product later geleverd zou worden kregen wij deze informatie ook direct via de e-mail door.

Assortiment
Voldoende om je aan te verlekkeren.

Aanbeveling
Zie vorige opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelly Reina 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed overzicht! en goede begeiding!

Service
Wij werden heel goed geholpen! Vriendelijk en gastvrij!

Assortiment
Heel veel keus, maar niet allemaal gezien. Wij kwamen voor een koelkast en wilden alleen de kleuren vergelijken.

Aanbeveling
Ruim, overzichtelijk, kortom perfect!

Extra toelichting
Nee, want ik heb alles al gezegd. het is gewoon goed. En goed is goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benny en Diny 07-04-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handige tiptoetsen. Alle zones even groot.
Met de boostfunctie kun je zeer snel iets aan de kook brengen.

Service
Werden prettig geholpen, kregen advies van verschillende kookkplaten.

Assortiment
Keuze aanbod is groot!

Aanbeveling
Alles zag er verzorgd uit en de prijzen zijn laag ten op zichte van andere keukenbedrijven.

Extra toelichting
verder geen toelichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Florian 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en makkelijk zoeken en bestellen

Service
Goede service. Info over levertijden kan beter.

Assortiment
Kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

deur op deur koelkast 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel besteld en redelijk snel geleverd

Service
op afgesproken tijdstip aanwezig
snel en kundig gemonteerd

Assortiment
goed overzicht en breed assortiment

Aanbeveling
gewoon goed en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Iersel 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een telefoontje en alles was geregeld!

Service
De spullen werden tot net over de grens gebracht tot in de woning.

Assortiment
Veel keuze en met telefonische ondersteuning van uw medewerkers kon de meest passende keuze gemaakt worden. Er was nl te veel keus.

Aanbeveling
een dikke 10 op alle voornoemde onderdelen!!!!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het werkt

Aanbeveling
goed en niet duur,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kusters 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het bestelproces vanuit het winkelmandje ging vlot.
De accessoire die ik zocht, was niet eenvoudig te vinden op de website (via google directe zoekopdracht toevallig op de juiste productpagina gekomen).
TIP: In de productomschrijving vermelden op welke apparaten een accessoire past. Scheelt veel opzoekwerk (op websites van concurrenten)

Service
Levering was wat later dan verwacht. Wel nette levering!

Assortiment
Laagste prijs op dit moment op internet

Aanbeveling
Prima webwinkel. Nu een paar keer een bestelling geplaatst naar tevredenheid

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard 06-04-2016 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
mooie opstellingen en veel apparatuur op voorraad en zichtbaar.

Service
Snel geregeld en bezorgd, vragen gesteld aan de fabrikant.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Veel zichtbaar

Extra toelichting
Nee geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim Theuns 06-04-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed bereikbaar overzichtelijke inrichting

Service
Zeer vriendelijke medewerkers, denken goed mee ivm budget! Proberen je niet het duurste aan te smeren zoals je vaak ziet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Schelte Betten 06-04-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar. Alles redelijk ordelijk uitgestald.

Service
Zeer goed meedenkende verkoper

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke gegevens en vragen die beantwoord worden

Service
Telefonische support en oplossing voor een verkeerd levermoment

Assortiment
Ruime keuze passende bij mijn situatie

Aanbeveling
Goed en eerlijk advies van medewerker heeft geresulteerd in aankoop

Extra toelichting
Volgende aankoop weer bij de Keukenloods

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AC kleinjan 06-04-2016 In de winkel gekocht
Belder Borgwerf Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Loopt binnen en je kan vrij rond kijken.

Service
Als je inlichting wild, wordt je gelijk goed geholpen.

Assortiment
Goede keuze top merken.

Aanbeveling
Zonder gezeur en heel duidelijk!

Extra toelichting
Voor ieders portemonnee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moonwire 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Betalen via iDeal bij levering was erg prettig.

Service
Prima communicatie

Extra toelichting
Vond het wel jammer dat ik zaterdaglevering had gevraagd en vervolgens zou ik 1,5 week moeten wachten. Dat is te lang als je iets snel nodig hebt. Verder alles prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j goed 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zelf op mijn leeftijd goed en eenvoudig duidelijk.

Service
levering op tijd ,en voor zo nodig retour zenden ook duidelijk .

Assortiment
zeker voldoende.en prijs aangenaam voordelig.

Aanbeveling
zie bovenstaande. erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinske 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken via email of telefoon

Service
Geleverd op de afgesproken dag

Assortiment
Ik kon alles vinden wat ik wou

Extra toelichting
Goede service via de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel van Dijk 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk. en het is makkelijk de juiste keuze te maken.

Service
De chauffeur heeft het product netjes binnen gezet en heeft de oude magnetron meegenomen.

Assortiment
Ruime keuze.

Extra toelichting
S'avonds besteld en ik had hem de volgende dag om 15u in huis. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees van der Heijden 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Was voor mij duidelijk genoeg

Service
Winkel makkelijk bereikbaar, en goede uitleg.
Levering op tijd

Assortiment
Kortom wat ik nodig had heb ik kunnen kopen tegen een redelijke prijs

Aanbeveling
Tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerd 05-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
Bij het bestellen werd mij een uitgebreider model aangeboden tegen sezelfde aanschafprijs.

Assortiment
Ruime keuze mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gooijer 05-04-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
er is alles te krijgen voor een redelijk prijs

Service
nemen de tijd voor je

Assortiment
alles te verkrijgen in 1 winkel en een goede prijs

Aanbeveling
erg gemakkelijk goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk zoeken wat je wilt

Service
Er wordt snel geragerd op vragen per telefoon of mail. Scherpe offertes. Houden zich aan afspraken. Leveren snel

Assortiment
Alles wat ik zocht kreeg ik. Ook als het niet op de site stond werd er en offerte gemaakt.

Extra toelichting
Prettige webwinkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Herm Garritzen in Kerkrade 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk /pad om tot het gezochte apparaat te komen ongeacht het merk en type.

Service
Zoals geadverteerd wordt met de melding voor 23:59 uur besteld, dag erna thuis bezorgd. Perfect ook nadat ik besteld heb op 2e Paasdag. Mooi tijdig bericht tussen welke tijden de dag erna het artikel geleverd wordt. En zonder woorden werd het oude apparaat meegenomen.

Assortiment
Zeer ruime keus in alles wat in een huis nodig is om het de bewoner aangenaam te maken.

Aanbeveling
Alles met duidelijke heldere foto en beschrijving.

Extra toelichting
Top winkel en vooral subliem vind ik de service want in minder dan 20 uur na de bestelling/koopopdracht werd het bestelde apparaat geleverd, waarna via PIN betaald werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter B 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had snel het product gevonden wat ik wilde hebben. Tot mijn grote verbazing kreeg ik voor het zelfde bedrag een nieuwere en duurdere uitvoering.
Had ik niet verwacht maar wel super tevreden.

Service
Via de mail werd ik goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Hetzelfde geldt voor het vervoersbedrijf.

Assortiment
Ik had de oven die ik nu heb besteld eerlijk gezegd gevonden via een andere website. Jullie waren via google niet direct zichtbaar. Verder gegoogled op het product en kwam toen bij jullie terecht met de beste aanbieding.

Aanbeveling
Ik kan alleen spreken over de webshop en daar ben ik zeer tevreden over. Goede en snelle service en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Extra toelichting
Ik vond het wel vreemd dat ik op de rekening zag dat ik een duurdere oven kreeg als wat ik had besteld. Als echte Hollander hoor je mij natuurlijk niet klagen maar was wel aangenaam verrast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snelle reactie op vragen

Assortiment
Groot aanbod tegen een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cwf zwebe 05-04-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke eerlijke bediening.

Service
Service was uitstekend.

Assortiment
Het produkt wat we zochten was niet in de winkel.Maar we wisten wat we wilden hebben en de combi magnetron werd de volgende dag al keurig thuisbezorgd.

Aanbeveling
prettige winkel.

Extra toelichting
No nonsens winkel en prettig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SSC Martina 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webwinkel is overzichtelijk.

Service
Zeer goede service, klanten service is top en als een artikel niet op voorraad is komt men gelijk met een alternatief.

Assortiment
Brede assortiment.
Een kritiek punt niet alles is/ was op voorraad, maar wordt netjes opgelost zie service.

Aanbeveling
Ik ben tevreden met keukenloods en zal de winkel zeker aanraden bij vrienden en familie.
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk uitleg en maatvoering

Service
Duidelijke bevestigingen van datum en tijden. Perfect geregeld.

Assortiment
Zeer veel merken, zelfs NEFF die bijna nergens anders te krijgen is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wout 05-04-2016 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Informatie keukenapparatuur en keukens eenvoudig te vinden. Duidelijke website. Goede voorlichting verkoop medewerkers.

Service
Klant krijgt de ruimte om op eigen gemak de winkel te doorlopen. Voelt zich niet opgedrongen om met verkoper direct in gesprek te gaan.

Assortiment
Mooie producten!!! Ruim assortiment

Aanbeveling
Klantvriendelijk personeel. Ter plekke worden prijzen vergeleken met andere aanbieders (prijsvergelijk)

Extra toelichting
Winkel zou ik aanraden bij vrienden en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zou willen dat ik jullie eerder gevonden had. Binnen heel korte tijd was alles geregeld en een keuze gemaakt uit een ruim aanbod.

Service
Van bestelling, orderbevestiging, plaatsing en nazorg alles zonder één enkele wanklank van mijn kant.

Assortiment
Had ook een 10 kunnen zijn, maar er zullen altijd wel apparaten zijn die niet in het assortiment zijn opgenomen. Had ik jullie eerder ontdekt dan had ik geld kunnen besparen op een andere aankoop :-(.

Aanbeveling
De opgedane ervaring zal in het vervolg (indien noodzakelijk) leiden tot hernieuwd contact.

Extra toelichting
Niet anders dan dat ik de keukenloods bij iedereen kan en zal aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

driessr 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede website goed advies

Service
Alles wordt waargemaakt

Assortiment
spreekt voor zich

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dick 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
product goed omschreven op website
goede aankoopprijs

Assortiment
voldoende aanbod

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Splinter 04-04-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super winkel, waar de consument op nummer "1" staat. Er werd echt tijd en (letterlijk) ruimte gemaakt om ons apparaat uitvoerig te testen.

Service
In de winkel in Zwaag werden we zeer goed geholpen. Wij waren niet zeker welk product we aan zouden aanschaffen. Door begleiding in de aankoop hebben we een juiste aankoop kunnen maken.

Assortiment
Door het grote assortiment en de prijs/kwaliteit is het plezierig om een juiste keuze te maken.

Aanbeveling
De combinatie web-winkel, is super. Hier kunje op je gemak je product uitzoeken en in de winkel het product bekijken (en testen). De winkel is gelegen in een industrie gebied en dus makkelijk bereikbaar.

Extra toelichting
Leuk en gezellig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E 04-04-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk aan te rijden, voldoende parkeerplaatsen in de omgeving

Service
Attent personeel, met kennis van zaken

Assortiment
Aanbod complete keukens beperkt, aanbod apparatuur zeer ruime keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mari Vermeer 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bestellen op internet is gemakkelijk, kom je er niet uit dan is het even een mail waarop men snel reageert

Service
I.V.M. bezorgkosten waren we niet 100 procent tevreden, dit is zonder problemen recht gezet.
Wat iets minder was, een product kwam niet ongeschonden aan, het was wel bruikbaar, daarover gemaild, en het antwoord dat er bij de post helaas wel eens iets fout gaat, vinden we eigenlijk niet kunnen. Een beetje service zou ons inziens kunnen zijn: stuur het terug en wij sturen een nieuwe.

Aanbeveling
Al met al goed geholpen en het product ook snel geleverd

Extra toelichting
Als je verzendkosten erbij telt is het niet goedkoper dan de concurrent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent Roos 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is duidelijk op de website en je vindt eenvoudig wat je zoekt.

Service
Savonds om 2 minuten voor 21:00 uur gebeld. Super geholpen en de medewerker heeft alle tijd genomen om de bestelling te plaatsen.

Assortiment
Ik was op zoek naar een kookplaat en heb precies gevonden wat ik zocht. Over de overige groepen uit het assortiment kan ik niets zeggen omdat ik hier nog niet in gezocht heb. Maar ik ga zeker nog vaker bij jullie bestellen!

Aanbeveling
Erg goede ervaring met jullie bedrijf dus zou het zeker aanraden en vaker terug komen!

Extra toelichting
Super service en assortiment. Kan alleen maar zeggen; ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud van den Bulk 04-04-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alle losse onderdelen waren goed te zien.
Je kon op je gemak rondlopen, zonder opdringerige verkopers.

Service
Er wordt direct op mailtjes gereageerd
Persoonlijk contact met de zelfde persoon erg plezierig

Assortiment
Plaatje is compleet. Alles kunnen vinden. Prijzen op internet gecheckt, in de meeste gevallen was de Keukenloods één van de goedkoopste

Aanbeveling
zie boven
geen enkele klacht

Extra toelichting
We hadden graag een mooiere 3D tekening gekregen om te showen aan de familie.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter Heemskerk 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
de site is overzichtelijk en de producten zijn eenvoudig te zoeken en te combineren.

Service
het plaatsen van de producten geschiedde naar volle tevredenheid. de monteurs gaven gratis tips en tops.

Assortiment
er was voldoende keuze.

Aanbeveling
eerlijke mensen, goede service, snelle en vooral goede communicatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

G Pomstra 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed overzichtelijk en goede informatie

Service
werken zeer correct

Assortiment
heel breed en ruim voor hun doelgroep

Aanbeveling
gewoon omdat ze goed zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een tevreden klant 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd bereikbaar

Service
Bellen terug als er een probleem is en denken mee

Assortiment
Ook wat niet op de productenlijst staat kan gekocht wordden.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hobbelientje 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een paar tikken op je toetsenbord en je hebt je product besteld

Service
bezorging aan huis gratis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Net 04-04-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk en grote voorraad

Service
Bij binnenkomstkomst leuk ontvangen, direct maar vrijblijvend of je wilt kijken of direct Hulp wens, kennis van producten maar ook doorvragen om het juiste advies te kunnen geven.

Assortiment
Voor alle wensen wat wils,zowel qua prijs als merken en voldoende voorraad om indien gewenst direct je product naar keuze mee te nemen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ellebel 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk bestellen vanuit huis

Service
Monteur kwam precies op tijd en voerde de montage snel en vakkundig uit

Assortiment
Tot nu toe ieder apparaat dat ik had uitgezocht te koop bij keukenloods

Aanbeveling
Eenvoudig bestellen, montage mogelijk tegen schappelijke prijs. Betaling pas na afloop, lvering op korte termijn

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

titus 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je kunt vanuit je luie stoel bestellen

Service
duidelijke informatie mbt bestelling, betaling en bezorging

Assortiment
ruime duidelijke keus

Aanbeveling
gewoon goed. niks op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 04-04-2016 In de winkel gekocht
Almere buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en zeer behulpzaam

Service
Goed meedenken

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Super geholpen met de problemen geen druk vakkundig en zeer vriendelijk

Extra toelichting
Rob is een topverkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

horst 04-04-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vakkundig geholpen

Service
voldoende tijd voor goede uitleg

Assortiment
veel keuzes

Aanbeveling
veel keuze en goed toegankelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews