Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kuku2506 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wij hadden bij een andere winkel via internet een offerte opgevraagd, maar uiteindelijk kon Keukenloods ons een nog betere prijs bieden. Inclusief bezorging tot in de woning :) Top!

Service
Onze bestelling werd keurig op tijd geleverd op het moment dat het ons uitkwam qua keukenplanning.
Het geleverde fornuis had lichte schade. Hier de dag na levering melding van gemaakt en foto's gemaild en binnen een paar dagen ontvingen we al bericht dat het fornuis omgeruild zou worden.

Assortiment
Voldoende keuze en als iets niet op de website staat dan doen ze voldoende moeite om het toch te leveren.

Aanbeveling
Een goede combinatie van gemak, service en een uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Wederom prima service. Mochten we ooit weer gaan verhuizen of as onze apparatuur aan vervanging toe is dan gaan we zeker weer naar keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, producten zijn makkelijk te vinden

Service
Bestelling volgende dag geleverd, tot in huis, door een vriendelijke, behulpzame chauffeur!

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Alles was gewoon goed en snel gevonden en geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leandra beerendonk 25-04-2016 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geen enkel probleem ondervonden! De website is heel overzichtelijk en de informatie is volledig

Service
Ik vind de service van keukenloods echt top! Adleberdatum op het laatste moment gewijzigd Ivm omstandigheden maar dit was geen probleem bij keukenloods! Vriendelijk geholpen en moeiteloos de leverdatum 2 weken opgeschoven. Daarnaast was ik er laatst voor een kraan en wilde er een die niet op voorraad was. De beste meneer heeft toen zelfs aangeboden het showmodel ter plekke te demonteren zodat ik die mee kon nemen. Onwijs hulpvaardig!

Assortiment
Er is niets wat ik zou kunnen bedenken wat ze bij keukenloods niet hebben.

Aanbeveling
Echt de laagste prijs! Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ina 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vanuit je keuken ; keukenapparatuur kopen

Service
WE zochten inbouwapparatuur met brons dus niet met RVS, na een aantal keren mailen konden we de bestelling plaatsen dankzij advies van verkoper

Assortiment
veel keus, maar wat voor ons belangrijk was; apparatuur met brons en niet met RVS
dit was niet te leveren via plaatselijke witgoedzaak

Aanbeveling
prima uitleg, snelle reactie op mail, op tijd bezorgt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lucas 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site was overzichtelijk, ik had meteen het juiste apparaat met de juiste specificaties en maten te pakken. Bestelling verliep vlot, duidelijke communicatie (ook over levering en installatie).

Service
Installatie-afspraak was in no time gemaakt, vriendelijke dame aan de telefoon. Hoefde geen klant- of bestelnummer door te geven, ze had meteen m'n bestelling te pakken en kwam met een voorstel voor een installatiedatum. De monteur was superaardig en heeft de vaatwasser keurig ingebouwd (wat nog niet meeviel in mijn keuken).

Assortiment
Keuze genoeg, vond snel een apparaat dat voldeed aan mijn wensen en paste binnen mijn budget.

Aanbeveling
Ik ben zelden aangenaam verrast door een webwinkel, zeker niet als er ook nog service moet worden geleverd (in dit geval: installatie). Maar dit was de uitzondering: van A tot Z een gestroomlijnd proces, goede communicatie, aardige mensen, topservice én een scherpe prijs. Absoluut een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 25-04-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Toonzaal om de hoek. Groot assortiment waaruit gekozen kan worden.

Service
Goede begeleiding door de verkoopmedewerker. Wordt goed en regelmatig op de hoogte gehouden van de status van de opdracht. Nette en snelle levering en plaatsing.

Assortiment
To much. Ik vind kiezen uit twee al moeilijk. Laat staan uit het geweldige aanbod bij Keukenloods. Ik werd goed aan de hand genomen door de verkoopmedewerker.

Aanbeveling
Zie hierboven. Kan ik nog anders?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Service
supersnelle levering, duidelijke communicatie, zeer vriendelijke chauffeur. Nette levering en oude machine weer meegenomen. Super!!

Assortiment
Ruime keuze in merken en modellen.

Aanbeveling
Onze volgende aankopen doen wij ook bij Keukenloods, kan het iedereen aanraden.

Extra toelichting
Getipt via monteur. Dank voor de goede tip!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles is prima doorzoekbaar

Service
snel en goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

FRONTZ 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk, duidelijk en fijn om de technische tekeningen gelijk te zien.

Service
Goede klantenservice, snelle antwoorden, gelijk even contact tussendoor met de leverancier. Contact met logistieke partner is net iets minder. Zijn iets minder flexibel.

Assortiment
Goed assortiment voor apparatuur. Soms gaan we nog voor kranen en spoelbakken naar een concurrent.

Extra toelichting
We bestellen regelmatig bij jullie voor onze klanten en zullen dat blijven doen zolang jullie blijven leveren zoals nu :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sander 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan rustig je winkelmandje vullen. Als je vragen hebt kan je bellen en kijkt de medewerker mee in je mandje. ook op zondag.

Service
Goed en snel geholpen. Mooie alternatieven aangeboden.

Assortiment
Alles wat ik nodig had heb ik gevonden.

Aanbeveling
Eigenlijk weinig op aan te merken. Misschien wel een 10 waard... als de volgende bestelling ook zo verloopt ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pielkenrood 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via website besteld

Service
Prima, nagekomen wat afgesproken was.

Assortiment
Was aanwezig wat ik nodig had.

Aanbeveling
Prima.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

koper te Zeist 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig zoeken en bestellen

Service
Goed en vakkundig geïnstalleerd

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

peter van de vorle 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle correcte levering

Service
bestelde type was uitverkocht en er werd een duurder type geleverd zonder bijbetaling

Assortiment
compleet pakket

Aanbeveling
ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Even chatten of bellen en dan is het geregeld.

Service
Ze monteren ook keuken apparatuur tegen een schappelijke prijs; en nemen de oude spullen mee. Ook vanaf 4 hoog.

Assortiment
Courante topmerken, scherpe prijzen

Aanbeveling
Deze winkel gebruik je als je snel iets goeds voor je keuken in je huis wilt hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestelling snel te plaatsen. Voldoende informatie over het product op de website

Aanbeveling
Prima webshop. Niets op aan te merken, voldoet geheel aan de verwachting. Vriendelijke bezorger aan de deur. Goed verpakt product.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

siem 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
op website zijn de artikelen goed op te zoeken en duidelijk met prijs aangegeven

Assortiment
perfect bestaat niet er zijn altijd dingen die je erbij wil hebben vind het op zich een goed assortiment

Extra toelichting
vreemd dat 3 artikelen via 2 kanalen komen en er twee telefoontjes aan moest besteden om het laatste binnen te krijgen had ook door jullie gebeld kunnen worden hoe iets zit

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

martijn 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Bij mijn bestelling was het op voorhand niet duidelijk dat ik meteen het gehele bedrag moest betalen vandaar een 7

Service
De directe betaling is daarna goed opgelost.
Bij vragen over de levering verzocht de medewerker ons zelf te bellen met de betreffende leverancier dat vond ik iets te makkelijk. We hebben bij jullie besteld dus wensen ook van jullie de antwoorden te krijgen. Dat dit dan bij een apparaat van aga anders werkt is niet mijn zorg.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
het is een goede prijs/kwaliteitverhouding

Extra toelichting
Weet wat je verkoopt en als je het niet weet zoek het dan voor de klant uit dit liep soms niet helemaal lekker.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ida 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kan alles makkelijk vinden

Service
Zeer goed geholpen

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Vlug geleverd

Extra toelichting
Zeer aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HarryBulten 25-04-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede website. Producten in winkel overzichtelijk opgesteld.

Service
Goede en snelle afhandeling van gekocht product.

Assortiment
Producten voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
Goede uitleg van het product. Niet opdringerig. Scherpe prijzen. Duidelijke nota en afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Van Hoven 25-04-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel in Amsterdam Zuid-Oost is ruim opgezet en daardoor een goed overzicht.

Service
Snel en goed geholpen, verkoper weet een duidelijk advies te geven

Assortiment
Wij hebben uiteraard eerst bij diverse bedrijven op internet gekeken. We hebben gezien wat we wilden en zijn toen gaan kijken, hoe de prijzen bij de leveranciers waren. Keukenloods hoort bij de goedkoopste. Voor een duidelijk advies zijn wij naar Amsterdam gereden, helaas niet gevestigd in Haarlem. Maar het resultaat zeker waard.

Aanbeveling
Ik kan niets negatiefs vinden, ook de installatie was perfect geregeld, qua levertijd, maar ook de zeer correcte monteurs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 25-04-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
alles overzichtelijk bij elkaar

Service
goede en duidelijke uitleg

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
heb ik al aantal malen gedaan, zelf erg tevreden. Stuur ze naar jullie

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

familie De Ridder 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de aankoop is online gebeurt, gemakkelijker kan niet!

Service
de levering gebeurde op de afgesproken dag. 2 uurtjes later dan voorzien, maar dit is geen probleem en is te wijten aan de drukte en de files op de weg.

Assortiment
voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannie Caron 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg gemakkelijk te vinden

Service
super service

Assortiment
prijs beter als de winkels

Aanbeveling
kan gewoon niet beter

Extra toelichting
duidelijke site telefonisch contact, vriendelijk, goede uitleg Heb er al meerdere keren gekocht altijd supergoed, vriendelijk, en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renee 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kon gemakkelijk verschillende producten vergelijken en zo uiteindelijk de goede keuze maken.

Service
Snelle bezorging, op tijd en het oude apparaat werd weer netjes meegenomen.

Assortiment
Assortiment is prima en de prijzen zijn het laagst.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel, goede service, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
snel en makkelijk op te zoeken

Assortiment
alles kunnen vinden op de website

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Annemarie 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online besteld en een paar dagen later in huis! Tevens hebben ze ons oude gasstel meegenomen, waardoor wij het zelf niet af moesten voeren.

Service
Bij levering hebben we gepind, waardoor de koop meteen afgehandeld was.

Assortiment
Ruime keus!

Aanbeveling
Geen reden om een lager cijfer te geven, top service!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manja 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en veel informatie over een product

Service
Snelle levering vriendelijke, professionele mensen van keukenloods

Assortiment
De site zegt genoeg meer dan genoeg keus.

Aanbeveling
Klantvriendelijk, ruim assortiment. Professioneel en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Hockers 25-04-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Winkel is overzichtelijk. Producten staan goed uitgestald.

Service
De medewerker heeft ons uitstekend geadviseerd

Assortiment
Voor zover wij konden beoordelen voldeed het aanbod aan producten in ruim voldoende mate aan de wensen die wij als klant hadden

Aanbeveling
Al met al een prettige ervaring, komen zeker terug bij een volgende aankoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mulder 25-04-2016 In de winkel gekocht
Keukenloods in Almere

Algemene score

7,0

Gemak
We konden makkelijk de producten vinden

Service
Service was goed, levering hebben wij zelf veranderd en dat is keurig bevestigd door de winkel

Assortiment
Wat wij wilde hebben pas prima te vinden in de winkel en op de website

Aanbeveling
Keurig geholpen door een mevr.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

lenie de wit 25-04-2016 In de winkel gekocht
nederweert

Algemene score

7,0

Gemak
Het dichtste in de buurt

Service
Ondanks dat aangegeven werd dat de vaatwasser op voorraad was heb ik ruim een week moeten wachten op de levering. Er word geadverteerd met vandaag bestellen morgen leveren. Erg jammer hoor. Er zat wel een weekend met feestdag tussen maar dan had de vaatwasser op zijn minst in die week geleverd moeten worden en dat was niet het geval.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
In de winkel netjes te woord gestaan door verkoper en goed geholpen

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Kees Langelaar 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar.
En je ontvangt in de winkel de juiste info.

Service
Na bezorging, nog niet meteen de installatie, uitgestelde omruil-
garantie.

Assortiment
Op internet is bij Keukenloods genoeg en kwalitatief goed
assortiment.

Aanbeveling
We zijn tevreden over het hele proces.
Zoeken, informeren, kijken, kopen, prijs,
bezorgen en service.

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bram 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel makkelijk de bestelling gedaan en doorgenomen.

Service
Voor de bestelling worden diverse apparaten besproken op gemak en welke het beste overeen komt met onze wensen. Alles wordt tijdig aangegeven omtrent bezorging ed.

Assortiment
Keuze genoeg.

Aanbeveling
Gemakkelijk en goed overzichtelijk te bestellen met goede hulp van medewerkers over de productkeuze mogelijkheden

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ylona 25-04-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ziet er netjes en overzichtelijk uit

Service
er word mee gedacht en gekeken naar mogelijkheden. vind het netjes dat je een mail ontvangt wanneer je product binnen is en wanneer je hem thuis ontvangt.

Assortiment
Wij kwamen voor de gasstel dus voor ons was er meer dan genoeg keus.

Aanbeveling
Prima winkel, prima locatie, prima service. een 8 vind ik een mooi motiverend cijfer, er is immers altijd ruimte voor verbetering ;)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs van den Bulk 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is zeer overzichtelijk en gebruikersvriendelijk

Service
Direct telefonisch contact en antwoord op de vragen die er waren. Het doorgeven van de stand van zaken van de bestelling en de leveringsdatum via de mail heb ik als zeer prettig en correct ervaren. Plaatsing van gekochte vaatwasser door monteur ook als professioneel en kundig ervaren.

Assortiment
Niet het gehele assortiment doorgelopen; gericht gezocht op de website. Het aanbod van (inbouw)vaatwasser is zeer ruim.

Aanbeveling
Positief gevoel aan het aankoopproces en de plaatsing over gehouden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico 24-04-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat op merk en op wat je zoekt netjes en schoon

Service
Ze zijn niet te beroerd om wat voor je doen helpen je met t produkt in de auto te leggen bv

Assortiment
Wat ik nodig had stond er uit gebreid

Aanbeveling
Keurige zaak groot en schoon vriendelijk personeel

Extra toelichting
Voor al zo door gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van hoof 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en vakkundig geregeld

Service
Alles naar wens

Assortiment
Makkelijk keuze maken

Aanbeveling
Gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Temp4RL 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Item snel en makkelijk te vinden.

Service
Kan alleen nog maar een beoordeling geven over de eerste telefonische vragen beantwoording, deze was zeer goed.

Assortiment
Voldoende om een goede keuze te maken.

Aanbeveling
's morgens besteld en 's middags geleverd, hoe snel kan het zijn. Prima

Extra toelichting
Stond echt versteld van de super snelle levering, profisiat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno van Alst 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is heel makkelijk te bestellen en je ziet meteen of het op voorraad is.

Service
Ze houden zich aan de gemaakte afspraken en wat ik zeer prettig vind is dat je contact met de vervoerder kan hebben en die was ontzettend vriendelijk

Aanbeveling
Gewoon goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Nette site en correcte specificaties

Service
bij vragen snelle reactie

Assortiment
Groot deel van de gewenste apparaten was beschikbaar

Aanbeveling
goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Miranda 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen is redelijk eenvoudig; sommige informatie bij apparatuur is lastiger te achterhalen

Service
Levertijd keurig nagekomen; wel bijzonder dat levering aan huis sneller kan dan ophalen in een filiaal

Assortiment
Ruime keus tegen zeer concurrerende prijzen

Aanbeveling
Voor losse inbouwapparaten zeker de moeite van het bekijken waard

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jill 21-04-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is goed overzichtelijk en biedt ontzettend veel gedetailleerde info, waardoor je makkelijk zoekt en vergelijkt. Bellen met de servicelijn levert vriendelijke antwoorden op de overblijvende vragen. Zo konden we goed geïnformeerd toch nog even naar de winkel om de bestelling rond te maken. Niet omdat de webshop niet voldeed, maar omdat we wat dingen 'in het echt' wilden zien.

Service
Klantenservice via chat en telefoon levert vriendelijke goede info. Laagdrempelig. Ook in de winkel werden we goed te woord gestaan, prettig!

Assortiment
Assortiment op website is heel groot en divers. In de winkel is dat wat minder. Maar daar is de prijs ook naar. De prijs is super voor de spullen die je ervoor krijgt.

Aanbeveling
Als je met relatief weinig geld hele mooie spullen wilt en rapido ook, moet je hier zijn. Overzichtelijk, fijne website, maar ook wordt je heel goed op de hoogte gehouden stap voor stap wat de status is van de bestelling. Super!

Extra toelichting
Likkebaardend voor de computer gezeten, nu erg uitkijkend naar de nieuwe apparatuur in de nieuwe keuken, die moet nog geplaatst worden, maar o o o, wat kijk ik ernaar uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 21-04-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke website. Gemakkelijk zoeken. Uitgebreide informatie voorziening.

Service
Vriendelijk personeel, behulpzaam en vakbekwaam.

Assortiment
Uitgebreid assortiment maar niet alle modellen zijn te bekijken. (is ook onmogelijk)

Aanbeveling
Ruime opzet in de winkel met duidelijk informatie over de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KC 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online geregeld

Service
vriendelijke mannen, aangename sfeer, snelle plaatsing inductieplaat

Aanbeveling
omdat de service zo vriendelijk was, en de plaatsing heel snel ging was het boven verwachting!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super makkelijk , uitzoeken , klikken , bestellen , bevestigen en volgende dag staat je bestelling op de stoep ..

Service
gewoon exact doen wat er afgesproken en bevestigt is ... gewoon goed

Assortiment
gewoon ruim assortiment voor elke beurs en behoefte

Aanbeveling
gewoon super service ! en helemaal mooi omdat het bestelde artikel er niet meer was , kreeg in uit eigen beweging van de winkel een duurder en luxer model voor dezelfde prijs ... super geregeld , zonder zeuren zelf oplossing aandragen ...pro-aktief .. Top

Extra toelichting
Ik kan alleen maar zeggen dat ik super positief ben. gewoon dinsdag middag bestellen en woensdagmiddag staat de bestelling gewoon voor de deur, exact zoals afgesproken en zelfs nog uit eigen initiatief een luxeere duurdere opvolger omdat bestelde model niet meer voorradig was ... en voor dezelfde prijs .. heel mooi dit ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes Korevaar 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site.

Service
Je mag zelf aangeven welke dag. Van te voren krijgt je bericht hoe laat de levering komt.

Assortiment
Duidelijk overzicht van gezochte artikel

Aanbeveling
Vriendelijk te woord gestaan door personeel. Bezorging ging vlekkeloos.

Extra toelichting
Prima website en service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Laurens Jan 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het is ontzettend gemakkelijk om een product via Keukenloods te bestellen.

Service
De eerste keer dat we bij Keukenloods iets bestelde was de service prima. de laatste keer duurde de levertijd erg lang. We werden hierover enkel door één mailtje van in kennis gesteld. Dit had iets beter gekund. Maar al met al is de service prima.

Assortiment
Genoeg keuze in het ruime assortiment

Aanbeveling
Prima (web)winkel, prijs-kwaliteitsverhouding is goed. Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marcel 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Eenvoudig navigeren en bestellen

Service
Zeer snel correct antwoord op vragen

Aanbeveling
Makkelijk, bestellen, snel in huis, correcte service

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin B 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prettige website

Service
Zelf helaas een verkeerd product besteld bij keukenloods. Ondanks dat het mijn fout was heb zonder problemen direct het geld terug gekregen. Top service!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, al meerdere malen bij keukenloods besteld omdat zij bij alles hebben of kunnen leveren op bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenloods 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keukenloods bevalt ons goed want gemak dient de mens.

Service
Goede service want Keukenloods denkt met je mee.

Assortiment
Wat je nodig heb kun je vinden bij Keukenloods voor een redelijke goede prijs.

Aanbeveling
Prima winkel bevalt ons goed.

Extra toelichting
Zijn zeer tevreden met de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews