Keukenloods
Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
In onze afzuigkap kregen wij kortsluiting dus even naar de keukenloods of die een goede aanbieding had. Dat was voor de medewerkers geen probleem om een oplossing te vinden. Er werden mij verschillende types aangeboden maar men vond voor ons een perfect merk voor een geweldige prijs. De bestelling was dus snel geplaatst en ook de levering was snel en kort, en de nazorg was perfect. Veel lof voor de inzet van de keukenloods.
Ondanks de corona heb ik zeer goede ervaring met keukenloods , goede contacten.
Keukenloods doet precies wat ze beloven, ze regelen alles lekker snel en goed en prijstechnisch is het ook in orde.
Bellen voor informatie kan ook en je krijgt dan een vriendelijk persoon aan de lijn.
Ik ben geholpen door ***. *** belde terug op het tijdstip dat hij met mij had afgesproken. heeft goed advies gegeven en uitstekend meegedacht aan een oplossing. Complimenten!
Zelfs tijdens corona met lockdown zeer goed geholpen. Top!! Alles werd zelfs netjes thuis afgeleverd zonder kosten.
Prima en snel geholpen. Op vragen meteen antwoord gekregen. Aanpassing in de offerte was ook geen probleem!
Snel geleverd, prima prijs, vriendelijke bezorgers, ben tevreden, tweede fornuis welke ik hier besteld heb.
Duidelijke site goed geholpen
Levering ook prima, tevoren werd er gebeld dat de bezorgauto in aantocht was.
De service en prijsverhouding zijn prima.
Alleen kreeg ik mijn kookplaat in een doos met een natte bodem waardoor de plaat bij het optillen uit de doos schoof. Gelukkig zat er piepschuim om.
Deskundig en passend advies.
Zowel technisch als vormgeving samenhang.
Als ik weer spullen nodig heb dan eerst op bezoek bij de keukenloods.
Online een afzuigkap besteld. Een zeer goede en uitgebreide telefonische uitleg gekregen waardoor we een goede keuze konden maken. Men nam er de tijd voor. Reeds eerder eens een vaatwasser bij de keukenloods besteld. Snelle levering en goede communicatie over aflevering. Prijstechnisch zeer concurrerend en ruim assortiment. Zeer tevreden.
Bekend met winkel, telefonische deal.
Installeurs waren zeer kundig en uitermate vriendelijk.
Werkt goed, snelle bezorging, makkelijk te bestellen en een goede mailwisseling inzake levertijd.
Heel goed!
Ook de klantenservice zeer klantgericht.
Jammer dat alleen de breedte van de vaatwassers duidelijk vermeld worden...
Ik ging de mist in met de hoogte, maar goed opgelost ☺
Zocht een nieuwe oven en nu met de corona is eigenlijk de enige optie internet, gezocht op grote en aantal liters kwam bij deze shop uit . Prima duidelijke shop mooie materialen en goede service, na bestelling van de oven (siemens) werd ik een dag later gebeld dat ze de levertijd niet waar konden maken omdat de desbetreffende oven niet meer voorradig was als alternatief werd de opvolger en duurder model aangeboden tegen de zelfde prijs, sterker ik had hem gekocht met een aanbiedingsprijs dus dat verschil werd ook nog teruggestort. Prima oven prima shop.
Netjes afgeleverd en geïnstalleerd. Zeer tevreden met de aankoop. Met de planning kunnen afspreken voor een specifieke installatiedatum.
Goede overzichtelijke shop, prima uitleg over de apparaturen, goede prijs. goede klantenservice met prima uitleg. Je wordt netjes geholpen.
Product werd volgens afspraak op tijd geleverd en was goed verpakt.
Goede beschrijving erbij voor aansluiting van apparaat.
Zeker een aanbeveling.
We zijn zeer tevreden en hebben al meerdere keren wat besteld.
gebruiks vriendelijke site,genoeg keuze scherpe prijzen en goede service, we zijn erg tevreden met het geleverde produkt!!
Snel geholpen, goede service.
Monteur die kwam inbouwen super vriendelijk, kundig en handig.
Hele goede service en informatie wat betreft levering. 👌🏼 Bij het aanschaffen van keukenapparatuur is dit zeker aan te bevelen.
Wij zijn zeer tevreden over de Keukenloods! We wilden onze apparatuur vernieuwen maar wisten niet goed wat zou passen. Een werknemer is komen kijken en opmeten...hebben aan de hand daarvan 4 nieuwe apparaten gekocht. Die zijn door hun interieurbouwer ingebouwd. Dit was nog een heel gedoe maar dankzij het doorzettingsvermogen van deze man zit alles perfect op zijn plaats! Kortom wij zijn geweldig geholpen en tevreden, kan iedereen adviseren hier naar toe te gaan zeker als je niet handig bent!
Goed advies , gunstig geprijsd snelle levering. De zaak wordt zeker aanbevolen
Prima webshop, duidelijk alles omschreven en makkelijk bestellen.
De keuze is reuze en de prijzen aantrekkelijk.
Er wordt prima gecommuniceerd met de klant.
Ik raad "DE KEUKENLOODS" aan !!!
Ik zocht een bepaald type afwasmachine, en dat was bij de keukenloods op voorraad leverbaar. De machine is snel en vakkundig geïnstalleerd door een monteur, die ook de al lang loszittende plint nog even heeft vastgeschroefd. Super service!
Super geregeld allemaal, zelf dag plannen en dan wordt er ook op die dag geleverd. Zeer vriendelijke chauffeur.