Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Theo en Coosje Webers 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We gaven aan wat we wilden en kregen dat ook. We zijn zeer tevreden.

Service
Uitstekende levering door vakbekwame mensen.

Assortiment
Voldoende keus, met het advies er bij, probleemloos.

Aanbeveling
Prima overzicht en met de vakbekwame mensen, een aanrader.

Extra toelichting
Goede voorlichting, goede afspraken, mooie prijzen. Een aanwinst in de witgoedbranche. We hebben contact gehad met de web shop en de apparaten gezien in Veendam in de fysieke winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JW 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website met goede informatie, maar ook meerdere showrooms in Nederland.

Service
Vragen over de producten worden snel en duidelijk uitgelegd. Geen wachttijd aan de telefoon.

Assortiment
Groot assortiment. Het is alleen wel zoeken naar een vriezer (vrieskast). Ook een vriezer wordt koelkast genoemd.

Extra toelichting
Inbouw ging snel en vakkundig. Het verpakkingsmateriaal en het oude witgoed werden meegenomen. De monteur haalde zelfs nog een bezem door de nis voordat de koelkast geplaatst werd. Snelle levertijden (24 uur), die alleen wat langer zijn (1/2 weken) als een monteur de spullen komt inbouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tevreden klant 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hoeft niet de deur uit om iets te gaan bekijken alles is overzichtelijk en als je nog vragen hebt kan je bellen

Service
had gebeld dat een lampje bleef branden werd gelijk een monteur langs gestuurd

Assortiment
heel veel keuze

Extra toelichting
snelle levering , vriendelijke mensen die je te woord staan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnel antwoord met technische inhoud!

Service
precies geleverd op dat tijdstip wat we wilden

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze

Aanbeveling
Supervoordelig, topserivce en uitgebreide keuze

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jonneke brunet 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het overzicht van de collectie is duidelijk, de specificaties van de goederen zijn goed toegankelijk en compleet. korte levertijden, duidelijke info per mail van iedere stap in het logistieke proces.

Service
telefonisch contact is ter ondersteuning van de aankoop-beslissing beschikbaar

Assortiment
meer dan volledig. veel keus!

Aanbeveling
een speciaalzaak!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R v Schijndel 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super makkelijk bestellen!

Service
Gewoon een email gekregen dat wat ik had uitgezocht iets later zou komen.

Assortiment
veel keus en goede chat antwoorden.

Aanbeveling
snelle aflevering als het op voorraad is!

Extra toelichting
ik ben bij toeval bij keukenloods terecht gekomen voor een inbouw koelkast die aan de maat voldeed en het is mij goed bevallen, daarom ben ik ook terug gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk toegankelijk

Service
prettige contacten

Assortiment
veel keuze, goede concurrerende prijsstelling

Aanbeveling
snel, efficient, goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elise 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kon zonder moeite vinden waar ik naar op zoek was.

Service
Het door mij bestelde artikel bleek niet meer op voorraad te zijn, terwijl dit volgens de website wel zo moest zijn. Ik kreeg van keukenloods het luxere "zusje" van het door mij bestelde artikel geleverd volgens de door mij gemaakte afspraak (daags na bestellen).

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Ik beveel al mijn familie, vrienden en kennissen op de site van keukenloods te gaan kijken en bij hen te bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dekre of Dekkers 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
in 1 oogopslag is duidelijk waar je moet wezen

Service
via mail word je op de hoogte gehouden waar je bestelling is.

Assortiment
van alle merken is er iets te vinden.

Aanbeveling
gemakkelijk , betaalbaar en service

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vos 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Nadat we apparatuur hadden gekozen, kon alles met één gesprek worden geregeld (incl. onderhandeling over prijs, omdat product elders goedkoper was ).

Service
Alles is volgens afspraak verlopen. Bij aflevering was verpakking beschadigd. Dit werd direct door bezorger opgemerkt en onderzocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Giesen 15-04-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Goed geholpen bij de keuzes die er gemaakt zijn.
Ondanks dat er wat schade was is dit snel verholpen met prima service.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen wanneer je op zoek bent naar een keuken of apparatuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Femke 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website van Keukenloods is overzichtelijk. Bestelling is snel te plaatsen.

Service
Uitstekende service. Bij bestelling van oud model voor hetzelfde bedrag nieuwer model ontvangen.

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Goede service, duidelijke communicatie, heel ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ed 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden

Service
leveringsdag wordt nageleeft

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
geen commentaar, ga zo door

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J de Werd 15-04-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles overzichtelijk

Service
hoewel äfer-sales service"nog niet aan de orde is, was het ervicegvoel van de medewerkers goor daar waar het om informatie en voorlichting gaat.

Assortiment
voldoende keus uit diverse topmerken

Aanbeveling
beetje rare vraag gelet op de bovenstaande antwoorden

Extra toelichting
hoewel verkoper wel een hele speciale stijl heeft , heeft hij zich goed van zijn taak gekweten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ingrid 15-04-2016 In de winkel gekocht
roosendaal

Algemene score

6,3

Gemak
alles staat goed en ruim opgesteld

Service
vanuit personeel is er weinig initiatief. Ik moest zelf alles goed navragen en doorvragen. Dit kan beter.

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

hijme stoffels 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
wat ik wilde was keurig op tijd

Service
ik kon m halen, hij was er en klaar

Aanbeveling
super om te krijgen wat je bestelt en dat t er is

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam van Bruggen 14-04-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
was makkelijk te vinden

Service
Zeer vriendelijke jongen neemt de tijd voor de klant

Assortiment
Alles wat ik zocht was er, alleen niet de vaatwasser maar daar werd een prima alternatief voor gegeven

Aanbeveling
Fijne winkel

Extra toelichting
Goede service ook de levering ging super, werd allemaal in de woonkamer gezet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Internet, goede antwoorden op vragen

Service
Duidelijke afspraken, nette levering!

Assortiment
Voldoende

Extra toelichting
Prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Tim Vissers 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de winkel was bijna alles te zien en we kregen hulp bij het bestellen van ons product die niet voorradig was helaas

Service
Top, helaas was een van de pannendragers kapot maar deze werd direct besteld en nageleefd. Erg snel en goed geregeld.

Assortiment
Helaas was onze kookplaat niet te zien in de showroom maar veel van het andere was allemaal te zien.

Aanbeveling
Alles klopt en de mensen zijn er vriendelijk, jammer dat we niet alles in het echt hebben kunnen zien.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
handig

Assortiment
compleet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilja 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitstekende website!

Service
Prima informatievoorziening en afspraken perfect nagekomen.

Aanbeveling
Betere experience in vergelijking met een traditionele winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kramer 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
direct bestelbaar

Service
volgende dag geleverd

Assortiment
grote keus

Aanbeveling
ruim assortiment snelle levering en wij hadden een dingetje met lampjes van de afzuigkap, maar zeer snel alsnog geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Reijne 14-04-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel is dichtbij en veel parkeergelegenheid.

Service
Groot assortiment en is het niet in de winkel dan doet men moeite het op te zoeken.

Assortiment
uitgebreid. Zelfs onze kraan van 21 jaar oud kon men nog op de kop tikken.

Aanbeveling
Groot assortiment, behulpzaam, kortom prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanny van de Sande 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen en betalen was allemaal even makkelijk. Fijn dat ik ook kon pinnen.

Service
Precies op de afgesproken tijd werd mijn bestelling geleverd door een vriendelijke medewerker/bezorger.

Assortiment
Meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Alles ging zoals je hoopt dat het gaat als je iets via internet besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 14-04-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is duidelijk.
Winkel beetje moeilijk te vinden.

Service
Netjes geholpen in winkel.
Aflevering exact volgens planning.

Assortiment
Bepaald (overjarig) type wordt op website aangeboden (en is in winkel aanwezig), maar blijkt alleen te worden verkocht met een complete winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans udo 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk bestellen en je word meteen op de hoogte gesteld

Service
heel klantvriendelijk

Assortiment
ruimschoots voldoende in alle prijsklassen

Aanbeveling
je word goed geadviesseerd en iedereen is erg vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vrij duidelijke informatie over de apparatuur

Service
snelle en correcte levering

Assortiment
Gewenste toestel was snel te vinden op de website

Aanbeveling
Website overzichtelijk en correcte en snelle afhandeling van de koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jochum Reuter 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Byzonder inzichtelijke website en vlotte hulp bij telefonisch afronden bestelling

Service
Kort, zakelijke professionele hulp bij telefonisch afronden bestelling, byzonder tevreden over inbouw- en aflever-service

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze, heldere uitleg opties

Aanbeveling
dit is een hele prettige, snelle en ook nog scherp geprijste webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smeg GKC 953 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site en eenvoudig te bestellen

Service
klant wordt op de hoogte gehouden van tijdstip van aflevering en afspraken worden nagekomen

Assortiment
de kookplaat die ik wilde hebben was op voorraad en ik heb mij niet verdiept in het verdere assortiment

Aanbeveling
uitstekende service en ervaren monteurs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Meijer 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en ook het advies van jullie team wat je kunt bellen.
Echt mensen die er verstand van hebben en je goed uitleg en advies geven.
Helemaal top

Service
Keurig binnen de afgesproken tijd.
Ook de berichtgeving over de te leveren tijd prima.

Assortiment
Ruime keuze en ook goede prijzen.

Aanbeveling
Echt geen klachten en zal zeker reclame voor jullie maken .
En als ik weer een inbouw artikel moet vervangen kom ik zeker weten bij jullie terug.

Extra toelichting
Zal het erg leuk vinden als ik mijn aankoop bedrag zal terug winnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hendrik 14-04-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
hebben alles, laagste prijs

Service
Aanpassen bestelling was geen probleem

Assortiment
Hebben alles of bestellen het

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg makkelijk te bestellen via de site, erg overzichtelijk. De orderbevestiging is snel binnen net als de levering.

Service
Goede snelle service, er wordt van te voren gebeld wanneer de levering wordt gebracht en of dit uitkomt. Bij bellen over een vraag meteen geholpen en opgelost

Assortiment
Bij aankoop van de het keukenapparatuur zijn we met bijna alle apparaten bij Keukenloods uitgekomen, zowel om het assortiment en prijs

Aanbeveling
Een erg prettige, snelle en zeker goede kwaliteit/prijs verhouding met goede service.

Extra toelichting
Een erg prettige, snelle en zeker goede kwaliteit/prijs verhouding met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en duidelijke site

Service
Er werd heel goed meegedacht om snelle levering te regelen. Toen bleek dat 1 artikel niet op tijd bij keukenloods binnen was, werd 80% van de zending toch op tijd geleverd en het ontbrekende deel de dag erna via de post.

Assortiment
Alles kunnen vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Prima zaak met prima service per telefoon! Ook goed bereikbaar trouwens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelyne 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt de producten gemakkelijk vergelijken en de website is duidelijk.

Service
Nog gebeld om de details te bespreken over de levering van de kookplaat. Ik ben goed geholpen en degene die het heeft geinstalleerd was een goede elektricien die veel verstand heeft van inductie kookplaten.

Aanbeveling
Fijne online webshop. Ik ben goed geholpen en tevreden tot zo ver over mijn nieuwe inductie kookplaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boogie 14-04-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijk en produchtgericht ingedeeld op de website.

Aanbeveling
Informatie en bereikbaarheid zeewr goed en prettig.

Er was een manko bij de levering, dit werd direct gecorrigeerd.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Deinum 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Ruime keuze

Assortiment
Genoeg keuze in mijn zoekopdracht

Aanbeveling
Snelle levering, duidelijke communicatie over de levering en stand van zaken in het bestelproces. Erg prettig

Extra toelichting
Ik zocht op een afzuigkap van 90 cm breed. Ik kreeg veel afzuigkappen bij mijn zoekopdracht van 60 cm breed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MW 14-04-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vlotte snelle verwijzing naar goede afdeling

Service
goede informatie voorziening

Assortiment
wat weinig keuze in het apparaat wat ik nodig had.

Aanbeveling
prima keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Nel 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is heel overzichtelijk en duidelijk.

Service
De oven werd de volgende dag al geleverd, top.

Assortiment
Heel veel soorten en maten ovens en hele scherpe prijzen.

Aanbeveling
Ik zal het iedereen aanbevelen om hier wat te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In de productomschrijving stond de informatie die ik zocht. De navigatie op de website is goed.

Service
Zeer snelle levering; de bestelling kon dezelfde dag nog geleverd worden. Ook werden mijn telefonische vragen snel beantwoord.

Assortiment
Scherpe prijzen, meerdere merken en binnen een merk meerdere keuzes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vonk 14-04-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
relaxte sfeer

Service
er wordt meegedacht

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
fijne mensen die met je meedenken van verkoper tot monteur en helpdesk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemiek 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Toen ik een vraag had kon ik die via de chat stellen. Vervolgens hoefde ik alleen maar een aantal gegevens door te geven, waarna het door de medewerker werd afgehandeld. Gemakkelijk!

Service
Ik had een RVS gaskookplaat besteld, maar ik kreeg die in het zwart toegestuurd. Omdat de gasplaat de volgende dag nodig was door de keukenmonteur, heb ik de volgende dag direct een nieuwe van de koerier ontvangen, die de zwarte ook heeft meegenomen. Ondanks ik om 10 voor 9 's avonds pas belde!

Assortiment
Ik had graag wel wat meer vrijstaande vaatwassers en vrijstaande ovens gezien.

Aanbeveling
Snelle bezorging, goede service, fijne prijzen wat betreft gaskookplaten.

Extra toelichting
Leuke aanbieding voor deze kookplaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arends 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en makkelijk

Service
Prima op tijd, email vooraf!

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Snel, goede service, prettig personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob O 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op de website gekeken en i.v.m. maten nog wel telefonisch contact gezocht. Telefonisch de bestelling geplaatst.

Service
prima, snel iemand aan de lijn en maten samen bekeken of het zou passen

Assortiment
prima

Aanbeveling
Goede prijzen met goede service

Extra toelichting
We hebben gebruikt van het laten inbouwen door Keukenloods. Dit is netjes en professioneel gebeurd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maris 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede selectiemogelijkheden.

Service
Na inspreken voicemail snel teruggebeld

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Zie boven. Snelle levering. Vakkundige vriendelijke monteur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roel 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima site overzichtelijk.Aanbod kan nog completer.

Service
Geen vraag is teveel.Snelle reacties waar je wat mee kunt.

Assortiment
Kan qua merken en items breder.

Aanbeveling
De beste prijs

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Chris 14-04-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Toegankelijk goed
Prima parkeergelegenheid.

Service
Goede voorlichting

Assortiment
Heel veel keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Egbert Mulder 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik vond niet direct het juiste product

Service
prima telefonische ondersteuning. kwam tot juiste productkeuze. ook keurige afhandeling mailverkeer.

Assortiment
zeer veel keuze! bijna te (zie notitie bij 'gemak'

Aanbeveling
prijs-prestatie verhouding uitmuntend!

Extra toelichting
ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rinske klinge 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
toen ik mijn combi koelvriezer heb gekocht via de website en een paar dingen me niet duidelijk waren heb ik naar de service lijn gebeld en heb een heel goed advies gehad en men was uiterst vriendelijk en behulpzaam aan de telefoom

Assortiment
ik vind het assortiment zeer goed zowel voor ieder wat wils en gevarieerde merken ... iemand met een kleine beurs kan hier goed terrecht daarom heb ik ook bij U dit gekocht en ik zal wanneer ik de euro,s weer bij elkaar heb gesprokkeld een vaatwasser en een keramische fornuis kopen

Aanbeveling
tja ik kan alleen maar met lof over alles praten de mensen zijn gewoon abnormaal vriendelijk dat is heel lang geleden dat ik zo vriendelijk en behulpzaam ben geholpen

Extra toelichting
ga zo door waar jullie goed in zijn goed personeel goede kwaliteit goede prijzen voor ieder wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betsie 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
thuis bestellen en een paar dagen wordt het thuisbezorgd

Service
Bestellen, bevestiging waarin goed aangegeven staat wanneer artikel bezorgd wordt.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
gemak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews