Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam Eversen 02-05-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Snelle en goede uitleg

Assortiment
Meer als ik verwachten

Aanbeveling
Echt top assortiment en hele beleefde en kundige verkopers.

Extra toelichting
geen verdere toelichting

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

la van dijk 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk uit de stoel uit zoeken

Service
krijg mail van jullie als er wat is belt u en wij helpen u in gewone winkel gebeurt dat niet

Assortiment
zeer om vangrijk

Aanbeveling
grandioos

Extra toelichting
nee gaat zo door mijn volgende apperaat koop ikook bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Simons 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb telefonisch besteld, ging prima.

Service
Alles wordt perfect afgeleverd en per pin betalen is heel handig.

Assortiment
Heel veel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daaf 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijk en eenvoudige site

Assortiment
Bijna alles leverbaar, top!

Aanbeveling
Goed!

Extra toelichting
Netjes op tijd geleverd volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankism 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles op een rijtje

Service
Snel

Assortiment
alles is er

Aanbeveling
Top winkel,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evert van bovenend 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Om bij keukenloods te bestellen is bijzonder gemakkelijk.

Service
De service is ook uitstekend.

Assortiment
Het is een prachtig assortiment. Veel keuzes.

Aanbeveling
Ik geef dit adres beslist door aan anderen.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Barend 02-05-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
webwinkel met diverse showrooms

Service
Mijn eerst geleverde oven had een beschadiging. Na een mailtje werd de oven omgeruild. Goed!

Assortiment
Mooie spullen maar wel beperkt tot goede merken. Vandaar dat je de mindere merken niet tegenkomt en het assortiment dus beperkt is. Prijs is laagste van Nederland.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van Keulen 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te bestellen, duidelijke info over levering

Service
Bij vragen over product snelle kundige respons

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Goede prijzen, veel keuze, nette en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website waarbij tevens commentaar is toegevoegd aan de hand van vragen van andere klanten. Zeer nuttige informatie.

Service
Heb een paar keer gebeld en hierbij werd ik altijd goed en snel geholpen (zelfs op zondag).

Assortiment
Ik heb alles in de winkel gevonden maar als klant wil je uiteraard altijd meer keuzes (niet dat dit kan uiteraard).

Aanbeveling
Ik ben hier goed geholpen. Ze gaven zelfs een tip om een koelkast merk aan te passen zodat ik 3 jaar extra garantie zou krijgen. Goede en snellere levering ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sleeuwenhoek 01-05-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De winkel is makkelijk te vinden (vele vestigingen) en via de site de koelkast gevonden die in onze bestaande inbouw keuken past.

Service
We zijn voor de zekerheid bij de winkel langs geweest om er zeker van te zijn dat hij zou passen en daarbij zijn we goed geholpen. Tevens was er aan het vriezerdeurtje iets afgebroken en zonder vragen hebben ze een vervangend onderdeeltje geregeld.

Assortiment
Keuze in overvloed

Aanbeveling
Wij zijn prima en netjes geholpen

Extra toelichting
Via de webshop hebben we de koelkast opgezocht, maar in de winkel besteld na overleg of hij daadwerkelijk zou passen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam Janssen 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt thuis een keuze maken ,en het wordt netjes thuis bezorgd

Service
We kregen duidelijk uitleg en omdat de zelfde afzuigkap er niet meer is. Werd voor ons de goede gezocht en ook de aansluiting klopte. Ook vertelde ze ons dat hij makkelijk te plaatsen was.

Assortiment
was niet van toepassing omdat het een vervang apparaat was.

Aanbeveling
Keurig te woord gestaan en alles netjes en duidelijk afgewerkt. Ook aan de telefoon keurig

Extra toelichting
Wij bevelen de winkel aan iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacky X 30-04-2016 In de winkel gekocht
Wij kochten in Nederweert.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was makkelijk om in de winkel in Nederweert uit te zoeken welke apparatuur wij wilde hebben. Behalve de spoelbak daar hebben we advies voor gevraagd.

Service
De service was heel erg goed, bij ons was een foutje opgetreden en dat is helemaal goed gekomen met dank aan Erwin Konings van de winkel in Nederweert.

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid, ze kunnen je letterlijk alles laten zien.

Aanbeveling
De winkel is heel overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cor ramakers 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je kunt op deze manier vanuit huis alles nauwkeurig vergelijken en de juiste info verzamelen

Service
telefonisch wordt je ook snel geholpen en van de ontbrekende info voorzien

Assortiment
voor mij is het voldoende

Aanbeveling
goede site en goede info betreffende de artikelen

Extra toelichting
de vrieskast was niet gemakkelijk te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige website en duidelijk te vinden.

Service
Snel na de aankoop werd ik gebeld ivm leveringsdatum. Erg fijn.

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Eenvoudig, simpel, goede prijs en goede service.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnhem 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruime en overzichtelijke keuze met voldoende details

Service
Telefonisch prima te woord gestaan. Ook na het leveren van een verkeerde (vaatwas)machine netjes de omruil geregeld.

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Overzichtelijk met veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Door de vele keuzes, goed vergelijk mogelijk en goede selectie te maken. Zeer overzichtelijk met vergelijk functie en duidelijke omschrijvingen. Met een paar klikken is het apparaat besteldt.

Service
Bestelling snel en goed geleverd. Geen verdere vragen nodig dus simpel en snel. Meenemen oude apparatuur geen probleem

Assortiment
Uitgebreide assortiment van verschillende merken. Ruime keuze om goed te vergelijken. Duidelijk specificaties

Aanbeveling
Snelle service, uitstekende toelichting op vragen zoals over levertijden en goede en passende oplossingen indien product niet (meer) voorradig is. Zeer tevreden.

Extra toelichting
Alleen dat ik een zeer tevreden klant ben en voor volgende aankopen zeker terug kom

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Corine 29-04-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is duidelijke goede keuzemogelijkheden

Assortiment
Er zijn veel producten aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Willems 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is overzichtelijk op de website

Service
Ook telefonisch prima bereikbaar. Goede telefonische service en informatie.

Assortiment
Lijkt me volledig voor zover ik nodig heb.

Aanbeveling
Alles prima. Ook de informatie over het afleveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Klik en play idee

Service
Top! Snel geplaatst en Super monteur

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere en overzichtelijke site.

Service
Correcte levering en plaatsing zeer goede telefonische opvolging.

Assortiment
Zeer ruim assortiment met een gunstige prijsstelling

Aanbeveling
Zeer tevreden met producten en service

Extra toelichting
Vooral doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ammerlaan 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
wat is er makkelijker dan vanuit je luie stoel spullen uit te zoeken!

Service
goed!

Assortiment
veel keuze in het product wat wij zochten!

Aanbeveling
In de toekomst zal ik zeker bij jullie uitkijken als er vervangende spullen nodig zijn. ook bij andere mensen onder de aandacht brengen hoe tevreden wij zijn

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ralphie 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online eenvoudig zien welke producten er zijn.

Service
Gebeld met een medewerker. Ruim voldoende kennis en vriendelijk te woord gestaan. Uiteindelijk heel snel alles afgehandeld.

Assortiment
Voldoende keuze

Extra toelichting
Prima service. Snelle afhandeling en levering volgens afspraak!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mar 29-04-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar, gratis parkeren.

Service
Je wordt leuk geholpen, er wordt snel geleverd. Gewoon goed

Assortiment
De keren dat wij erheen gingen om ergens naar te kijken was er een ruime sortering.

Aanbeveling
Goede service, goed bereikbaar, leuk personeel die weten waar ze het over hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fre Kooistra 29-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed en efficiënt geholpen, wat ik in mijn hoofd had werd gelijk getekend en naar mijn budget samengesteld.

Service
Bij iets niet leverbaar geen extra levertijd maar gratis update van artikel, bij een kleine beschadiging werd er naar de oplossing geluisterd die ik voorstelde en uiteindelijk ook akkoord gegeven.

Assortiment
Meerdere winkels bezocht maar hier alles in een winkel kunnen vinden en helemaal naar mijn wens.

Extra toelichting
Zeer tevreden, niet het gevoel dat je een nummertje bent. Prijs kwaliteit erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 29-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Bij bestellen is "pinnen aan de deur" mogelijk, echter ontving ik na 3 dagen een mail dat ik toch via ideal moest betalen en dat werkte vervolgens niet op de mobiel. In de mail stond geen banknummer, dus moest ik wachten met betalen tot ik bij de computer was, waardoor ik mijn levering niet "de volgende dag", maar een volledige week later pas heb ontvangen.

Service
De informatie via de mail was duidelijk, maar de informatie over de levering niet.

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
Goed assortiment, maar de levering gaat niet optimaal. Het is erg onhandig dat de optie pinnen aan de deur beschikbaar is, maar uiteindelijk niet mogelijk blijkt te zijn.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 02-05-2016

Beste Erwin,

Vervelend dat u uiteindelijk toch niet per pin kon afrekenen aan de deur. De mail waarin dit is gemeld heeft normaal gesproken een link naar uw orderstatus waar u met iDeal kunt betalen. Een banknummer hoeft u dan niet zelf in te vullen.

Onze verontschuldiging voor de vertraging die dit heeft opgeleverd. Hopelijk maakt u inmiddels met plezier gebruik van uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Emma van Keukenloods.nl

Reageer

Brouwer 29-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg makelijke website om apperatuur te vinden.

Service
Goed geholpen in jullie winkel in Alkmaar.
Verder snelle service en afhandeling van materialen.

Assortiment
Genoeg keuze voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
Ben zeer te spreken. Dus voor mijn kennissen/familie een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

heerze 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles goed vindbaar

Service
Logische opbouw van het proces

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prettig om zaken mee te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hj Goudzwaard 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk besteld en voor de deur afgeleverd
wat wil je nog meer

Assortiment
welk type je ook besteld het is gewoon vooraadig

Aanbeveling
gewoon gemakkelijk

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvandeKamp 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk en makkelijk te vinden

Service
Een artikel was niet op voorraad,service gebeld de persoon die ik aan de lijn kreeg ging direct voor mij informeren. artikel was op voorraad bij leverancier. werd gelijk geregeld en besteld, zodat alle artikelen in een rit geleverd werden. Super

Assortiment
voldoende

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Merijn 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levertijden, makkelijk te bestellen via webshop, bezorging uitstekend verzorgd.

Service
Klantenservice vriendelijk en kundig. Goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
super besteld en binnen 3 dagen thuis

Service
goed nogmaals gebeld voor 2de bestelling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick de Deijn 28-04-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vakkundig personeel

Service
Afspraken nagekomen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Afspraken nakomen, alles geleverd

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 28-04-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Apparatuur is overzichtelijk en per categorie. Lekker makkelijk.

Service
Goed advies, service dat de oven naar buiten werd gebracht en in de auto gezet.

Assortiment
Prima. Genoeg keus in meerdere budgetten.

Aanbeveling
Goed geholpen. Prima service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Vincent 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede prijzen, duidelijke website en klantendienst is te contacteren via chat

Service
Het was helaas niet mogelijk om mijn levering tijdig te ontvangen. Blijkbaar wordt er enkel naar België geleverd op maandag. Doordat 1 toestel niet beschikbaar was heb ik lang moeten wachten op de levering. Na het annuleren van dat toestel heb ik alsnog een volle week moeten wachten op de levering van de rest van mijn toestellen.

Assortiment
Brede keuze tussen verschillende merken.

Aanbeveling
Goede prijzen, duidelijke website en vriendelijk contact met het personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Hans 27-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
Makkelijkte vinden en contact te leggen

Service
Goed geholpen door een deskundige verkoper

Aanbeveling
Groot aanbod, deskundige medewerkers, op tijd leveren

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

TH 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website, waarbij weinig handelingen nodig zijn om tot aankoop te komen

Service
Vlotte levering, zoals afgesproken en telefonisch goed en vriendelijk te woord gestaan

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Zie bovenstaande argumenten

Extra toelichting
Nee was prima :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert Homveld 27-04-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam zuid-oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Logische indeling en overzichtelijke opstelling

Service
goede adviezen van personeel

Assortiment
Voldoende opgestelde keukens en onderdelen aanwezig

Aanbeveling
Makkelijke te bereiken en voldoende parkeergelegenheid

Extra toelichting
Mocht ik nog apparaten of onderdelen nodig hebben, dan weet ik winkel te vinden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Everhard 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webshop en telefonisch goed bereikbaar voor vragen

Service
Werd goed geholpen aan de telefoon en ook de bezorging was goed en netjes.

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amsterdam 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke site

Service
Keurig op tijd en netjes aangekomen

Assortiment
Kitchen Aid pasta opzetstukken gekocht, duidelijk prijsverschil met andere aanbieders.

Aanbeveling
Met enig wantrouwen besteld (want groot prijsverschil met andere aanbieders) maar zeker de moeite waard!! Ik ga vaker keukenloods inzetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Dijkhuis 26-04-2016 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles overzichtelijk, en duidelijk aangegeven

Service
Personeel was vriendelijk en heeft goed geholpen, duidelijk in informatie aangeven.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Alles gewoon goed te overzien, en personeel is behulpzaam en klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H van der erf 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
kiezen kijken kopen

Service
goed bereikbaar
eerder geleverd als gezegd
retour nog geen ervaarring mee

Assortiment
Assortiment nog geen ervaarring mee ik vond het goed
prijs is goed

Aanbeveling
de service was uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Corina 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles was geheel duidelijk

Service
Ik ben aan de telefoon goed te woord gestaan

Assortiment
Voldoende keus naar wat wij zochten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 26-04-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Wat is 'gemak' bij een winkel? De winkel is niet met openbaar vervoer te bereiken, dat is - een beetje - ongemakkelijk.

Service
De voorwaarden stelden, dat de koelkast die we gekocht hadden, niet verder dan de stoep gebracht zou worden. Op mijn verzoek is er toen alles aan gedaan een andere vervoerder in te schakelen.

Assortiment
Alles is te krijgen, maar te zien is maar een beperkt assortiment.

Aanbeveling
De service is goed en dat is het belangrijkste.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Chm veen 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heerlijk vanaf je computer een apparaat bestellen.
Voor het eerst en het is super bevallen.

Service
Serviice desk gaf goede informatie en was prettig in de omggang. Ook toen de bestelling niet helemaal correct was.

Assortiment
45cm vaatwasser kent geen groot assortiment en de keus dus beperkt

Aanbeveling
Super prettige webshop en fijne assistentie bij vragen.
Ook de aflevering en montage prima

Extra toelichting
Voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Yvonne van Driel 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie assortiment en vriendelijk personeel

Service
Hebben alle tijd om te kijken wat wij zoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed te vinden en makkelijk te bestellen

Service
snel te woord gestaan en doen niet moeilijk

Assortiment
snel gevonden en de prijs is goed

Aanbeveling
snel en voordelig +kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Bontjer 26-04-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaarheid. Vriendelijke bediening. Niets wordt opgedrongen.

Service
Goed t volgen wat de staat van jouw bestelling is. Bij geschil van mening geen discussie, maar wordt klant serieus genomen en als er twijfel is krijgt klant het voordeel van deze twijfel. Kland wordt goed geïnformeerd als er gedurende de levering iets optreed waar niet in https://www.mnfbank.nlals voorzien. Duidelijk en transparant.

Assortiment
Zit wat betreft fornuizen in het wat duurdere segment. Daar is duidelijk voor gekozen. Voor ons is het prima, maar ook mensen met een kleinere beurs moeten iets te kiezen hebben.

Aanbeveling
Klantvriendelijk en goede service. Geen onduidelijkheden of addertjes onder het gras. Transparant naar de klant en behulpzaam bij het kiezen voor een monteur voor installatie. Niets wordt opgedrongen en er wordt goed naar je geluisterd.

Extra toelichting
Een verademing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert Pruim 26-04-2016 In de winkel gekocht
veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
netjes thuis afgeleverd zonder extra kosten

Assortiment
er is meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
heel veel apparaten zichtbaar aanwezig

Extra toelichting
vriendelijke personeel met eerlijke mening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Kleverwal 26-04-2016 In de winkel gekocht
zaandam stormhoek
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
kan lekker zelf rondkijken

Service
aardige behulpzame verkoper

Assortiment
zeer ruime keuze in alle prijs klasse

Aanbeveling
gewoon een fijne zaak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frits 26-04-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede display van apparatuur in Zaandam. Bij binnenkomst ga je automatisch de begane grond afstruinen, pas later als je de vele zittende medewerkers benadert krijg je te horen dat je naar de eerste verdieping moet voor een verdere display. Beter om een klant direct bij binnenkomst te informeren in plaats van achter je bureau te blijven zitten en niet om je heen te kijken.

Service
Op de eerste verdieping moet je als klant langs alle stellingen om je oriëntatie af te ronden.
Als er uiteindelijk een drietal apparaten overblijven kun je een medewerker benaderen.
Als klant na enige twijfel de uiteindelijke keuze heeft gemaakt en informeert naar informatie over het gebruik (omdat dit merk/type afwijkt van zijn vorige) wordt verwezen naar de handleiding in de verpakking en/of internet.
Het is zo'n kleine moeite om de klant even kort visueel te informeren over de knoppen. Gemiste kans!

Extra toelichting
Ben goed geholpen door Keukenloods zo'n vijf jaar geleden met de aanschaf van mijn nieuwe keuken apparatuur. Alleen de ATAG combi magnetron werd zo heet aan de randen bij gebruik van de ovenfunctie, dat het fineer van de omliggende keuken kastjes ging golven en inbranden. Kreeg een nieuwe combi magnetron toegestuurd door ATAG/Keukenloods, maar deze had hetzelfde euvel. Gevolg: jarenlang met open deurtje en lades de oven bedienen. Niets meer vernomen van de claim via Keukenloods over vergoeding van de schade aan de deurtjes/lades. Tot overmaat van ramp begaf de vervangende ATAG combi magnetron het al na 5 jaar. Onbegrijpelijk, dat dezelfde ATAG combi magnetrons nog worden verkocht!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews