Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annejan Til 24-11-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en vriendelijk personeel

Service
Direct geregeld,zonder verdere vragen

Assortiment
Ruime keus en veel prijsklassen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kitty 24-11-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
erg overzichtelijk

Service
goede uitleg

Assortiment
genoeg keuze

Extra toelichting
Goede service zowel in de winkel als de bezorgers.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sharona 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
super service ook aan de telefoon!

Extra toelichting
Service perfect en de beste prijs op internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie van Kuik 24-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We werden vriendelijk geholpen in de winkel in Zaandam.
Goede uitleg

Service
Geen problemen ondervonden
Product werd in goede afgeleverd.
Oude product werd gelijk weer afgevoerd.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Zie andere motiveringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sachs 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed overzichtelijk

Service
tevreden

Assortiment
ruim

Aanbeveling
ruime keuze en goed geprijsd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick van Wetten 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke webside;aanvullend helder advies en - last but not least - een vriendelijke beantwoording van onze vragen.

Service
De levering en installatie werd vakkundig uitgevoerd en afgesloten met een duidelijke instructie.
Ook hier weer een correcte en vriendelijke technikus

Assortiment
Kostte geen moeite om meerdere apparaten naast elkaar te zetten ter vergelijking

Aanbeveling
Alleen maar lof voor alle betrokken afdelingen en personeel.
"Ik zou toch wel gek zijn" om niet nog eens terug te komen bij de kekenloods.
Proficiat!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

La heij 24-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles staat ruim opgesteld

Service
Direct staan medewerkers voor je klaar om je te adviseren zo nodig

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Fijne winkel met goede service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van den broek 24-11-2015 In de winkel gekocht
waddinxveen

Algemene score

7,2

Gemak
goed geholpen

Service
geen gebruik van gemaakt.

Assortiment
verschillende apparaten gekocht

Aanbeveling
goed assortiment

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mevrouw Bakker 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te vinden en per telefoon besteld.

Service
Snel geleverd en fijn dat de oude koelkast meteen werd meegenomen. Minpuntje was dat ik geen aflevertijdstip kon afspreken.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Al met al een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hanneke 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is makkelijk en overzichtelijk!

Service
Geweldige service. Snelle levering en goed georganiseerd. Na een mail een belletje gepleegd naar de bezorg centrale. Kon zelf de dag bepalen. Koelkast werd keurig binnen gezet.

Assortiment
Genoeg om te kiezen. Voor ieder buget

Aanbeveling
Volgende keer wanneer ik witgoed of iets dergelijks nodig heb koop ik het weer bij keukenloods

Extra toelichting
Iedereen aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G van Rijn 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Bij vragen duidelijk en kort antwoord. Levering conform afspraken.

Service
Keurig op de hoogte gehouden van voorraad, levering en factuur.

Assortiment
Voor ons voldoende. Voldoende verschillende Prijs en kwaliteit aangeboden.

Aanbeveling
Tevreden klant. Beveelt graag bij familie en kennissen deze winkel aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je komt via dr zoekfunctie snel waar je wilt wezen.

Service
Ik belde over een vraag en er werd snel en direct opgenomen. Ook had die persoon meteen de informatie die ik vroeg.

Assortiment
Van dr machine die ik wilde kopen is het assortiment duidelijk en zijn er ook accessoires te koop

Extra toelichting
Fijn gewinkeld en snel geleverd. Dat is het belangrijkst. Ik zal zeker nog een keer komen winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Varol 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aanbod is zeer ruim,

Service
Er werd bezorg op de dagen dat ik de producten wilde hebben!

Assortiment
Genoeg keus na telefonish contact zeer goed geholpen.

Aanbeveling
Zeer goed een aanrader, goede leverservice en goed geinformeerd over mijn product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groene 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles was duidelijk op de website.

Service
Op de afgesproken tijd geleverd en de oude vaatwasser kosteloos meegenomen

Assortiment
Voor een ieder wat wils

Aanbeveling
Ook telefonisch prettig en met vakkundig advies geholpen, toppie

Extra toelichting
Niets aan toe te voegen. alles was keurig geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia Sebel 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijke website

Service
Vriendelijk en behulpzaam. Vaatwasser zelfs opgewaarderd omdat onze keus niet voorradig was. Super service!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Makkelijk en snel

Extra toelichting
Topservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel de Graaf 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel gemak, online besteld & snel geleverd met dank aan Marco

Service
snel & precies

Assortiment
veel & goed

Aanbeveling
Een 9 dat verdient deze winkel alsmede de verkoper Marco

Extra toelichting
Goed, snel & groot assortiment Natuurlijk zou ik graag het aankoopbedrag terug willen winnen:)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique 24-11-2015 In de winkel gekocht
zaandam

Algemene score

7,0

Gemak
werd meteen geholpen bij binnenkomst

Service
service was zoals ik had gehoopt/verwacht

Assortiment
in de prijscategorie die ik voor ogen had was niet veel keus, maar dat klopt redelijk met het beeld op internet

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Esther 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supergoede service en ruime keus.

Service
Ik werd binnen 20 min. na de bestelling al gebeld voor het maken van een afspraak om het apparaat te plaatsen.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Ruime keus, scherpe prijzen en vlotte service.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flip 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig producten vinden per product groep, duidelijke productomschrijvingen zorgden ervoor dat wij enkel bij de Keukenloods gekeken hebben om onze inbouwapparatuur te kopen.

Service
Snelle respons op e-mailberichten, werkte erg goed. Ook met de leveringsdienst was het goed schakelen

Assortiment
Bijna alles was direct leverbaar, een enkel product diende wij bij definitieve bestelling aan te passen naar een iets nieuwer model, maar dat is het risico van niet perse 2015/16 modellen te willen aanschaffen

Aanbeveling
Prima winkel, zeer goede service, prijs scherp en levering conform afspraak. Niets op aan te merken!

Extra toelichting
Bedankt voor de prettige manier van winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sanne 24-11-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Gemoedelijke sfeer en goede tips van de verkoopster

Assortiment
Niet heel veel, maar precies wat we zochten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt rustig thuis je product uitzoeken op de zeer overzichtelijke site.Ook het bestellen van je producten spreekt voor zich.

Service
Wij hadden zelf een foutje gemaakt bij het bestellen,werden wij keurig over terug gebeld wat onze bedoeling was.Ook de levering was binnen 24 uur in de daarvoor afgesproken tijd.Ook het retour nemen van de kapotte apparaten was geen enkel probleem.Ook de chauffeurs waren erg correct in taal en antwoord.Het bedrag niet vooruit te hoeven betalen maar kontant of via pin vind ik erg plezierig.

Assortiment
De beide apparaten waar wij naar zochten hadden wij keuze genoeg om gegevens te vergelijken.Wat wij zochten hebben wij kunnen vinden.Ook de prijsstelling pakte voor ons het voordeligste uit.

Aanbeveling
Dit was voor ons de eerste keer dat wij dergelijke produkten via een webshop hebben gekocht.Dan is het wel een plezierige ervaring dat je met een bedrijf van doen hebt die alles nakomt wat ze beloven.

Extra toelichting
Wij hebben geen minpunten kunnen ontdekken vandaar een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

privacy regels niet nodig voor dit product 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
vanuit thuis: tamelijk nieuw voor mij, maar makkelijk en snel. Doch mis ik een beetje de mogelijkheid om het object vooraf te zien: maar dat wordt wel ouderwets.

Service
uitgebreid, vriendelijk,vlot.

Aanbeveling
vakkundig personeel; vriendelijke en behulpzaam jongeman bij bezorging; snelle e-mails antwoorden met duidelijke bijlagen.

Extra toelichting
nee.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Visser 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een zeer gemakkelijke site om dingen te zoeken en te vinden👍

Service
Zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon top

Assortiment
Zeer groot assortiment met zeer veel op voorraad

Aanbeveling
Gewoon super kunnen andere winkels nog wat van leren 👍👏

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truussien franssen 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewon thuis en overzichtelijk

Service
Julie bellen mij terug en beantwoorden mijn vragen

Assortiment
Veel keus in verschilende prijsklasse

Aanbeveling
Goede service goede levering ruime keus

Extra toelichting
Ik zal kennissen zeker jullie site aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bob groot 23-11-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede eerlijke voorlichting

Assortiment
eerlijke voor lichting,en de goedkoopste

Aanbeveling
heel proversoneel geholpen in de winkel
ook de monteur goed en beleefd!!!

Extra toelichting
van binnen komst tot koop, de plaatsing alles 100 % goed ,ik kom terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bo 04-01-2017

Goed review, heel proversoneel ook!

Reageer

Spagnuolo 23-11-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime keuze in keuken artikelen en goede service

Service
werd per email op de hoogte was wel zo prettig

Assortiment
er is keuze uit veel gerenommeerde keuken merken

Aanbeveling
dat vind ik het wel waard

Extra toelichting
ik de prijs te winnen kan ik nog meer keuken artikelen aanschaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel den Tenter 23-11-2015 In de winkel gekocht
Watergang
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kon meteen vinden wat ik zocht, ruime keuze en duidelijke info.
winkel dichtbij, overzichtelijk en ruim voorzien.

Service
winkel is goed bereikbaar, goed te parkeren, vriendelijk en beleefd personeel, en toch informeel. informatieverstrekking goed.

Aanbeveling
voldoet aan alle verwachtingen en meer. prijzen prima, personeel prima, afspraken prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rp schut 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen tijd in winkelen steken

Service
Tot op heden prima geholpen

Assortiment
Alle relevante merken en prijzen

Aanbeveling
Tevreden met de service snelle levering en bestelling

Extra toelichting
Heb een vraag neergelegd bij uw verkoop afdeling wacht nog op antwoord

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

boogers 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site is gewoon goed ingedeeld.

Service
Wat beloofd wordt komt men ook na. Track& Trace is ook fijne service

Assortiment
Heel mooi product voor een super prijs

Aanbeveling
Was eerste keer, maar koop vanaf nu al mijn producten bij keukenloods

Extra toelichting
Ja de aflevering.. de bezorger was uiterst vriendelijk, netjes en behulpzaam. ook een 10 voor die persoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede duidelijke site

Service
Onschuldig foutje keurig opgelost door de firma.
Ook snelle reactie en aftersales.

Assortiment
Goed en ruim, maar je kan helaas niet alles hebben.

Aanbeveling
Gewoon superservice, ben er echt blij mee.

Extra toelichting
Ik ben best sceptisch over online kopen maar dit ging zo goed en duidelijk dat ik toch een korte review schrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

omer 23-11-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en ruim voorraad.en goede service.

Service
Wij zijn goed geholpen.in de winkel als aan de telefoon

Assortiment
voldoende .bij niet aanwezigheid geholpen via computer

Aanbeveling
duidellijk en betaalbaar
.dus prijsbewust.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 22-11-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Verkeerde afzuigkap besteld, omruilen en een goede ervoor in de plaats. Heel goed geregeld.

Service
De verkeerde afzuigkap werd gehaald en de nieuwe bezorgd door de heer van de keukenloods zelf. Pluim

Aanbeveling
Voor het eerst iets besteld wat niet direkt goed ging, maar prima opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda Witlox 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk thuis achter de computer uit zoeken en dan bestellen.
Was ook goede en voldoende informatie op de site.

Service
Zondagavond bestel en maandag middag 15 uur thuis voor de deur

Assortiment
Voldoende producten om te kiezen

Aanbeveling
Gewoon goed! En niet te moeilijk

Extra toelichting
Duidelijke beschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk via internet kiezen en bestellen, na telefonisch extra advies.

Service
Snel afspraak kunnen maken voor deskundige installatie

Assortiment
Oneindig vele keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Goede keuze

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valentina 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker thuis bezorgd,

Service
bezorger was efficiënt en vriendelijk

Assortiment
Van de soort product die ik wou was er niet zoveel keuze

Aanbeveling
makkelijk, service en niet duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hanneke 21-11-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Site zit goed in elkaar - eenvoudig producten op te zoeken.

Service
Prima service, wat je mag verwachten van een dergelijke winkel. Leveringsdatum kon eenvoudig en zonder problemen worden aangepast.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Overall prettige ervaring.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

peter 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
makkelijk en overzichtelijk

Assortiment
wat ik wilde hebben was aanwezig

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

w bouchier 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles overzichtelijk

Service
Wij hadden problemen met de oven van neff.keukenloods heeft ons altijd keurig een mail gestuurd met de stand van zaken.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Prettige winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m blokker 21-11-2015 In de winkel gekocht
zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
opstelling van de winkel, keukens en prijs heel aantrekkelijk gericht naar de klant.

Service
prettig geholpen

Assortiment
goed

Aanbeveling
kwalitatief goed en prima prijzen

Extra toelichting
hopelijk tot ziens!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

HJZ 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was makkelijk zoeken op de overzichtelijke website. Bestellen ging ook vlot.

Service
De helpdesk was goed bereikbaar, vakkundig en meedenkend.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Liesbeth 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website geeft goede informatie over producten, leveringcondities en wijze van betaling.

Service
De gemaakte afspraken (bezorging e.d.) worden correct nagekomen, mede de berichtgeving m.b.t. bezorging.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
We hebben al een aantal malen producten via de keukenloods gekocht en zijn zeer tevreden over de geleverde producten en de daarbij behorende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel informatie op website beschikbaar. Duidelijk en makkelijk betalen.

Service
Op alle fronten ruim geinformeerd over het leveringsproces. Zelfs nog gebeld voor de aflevering

Assortiment
Zowel oude als nieuwere modellen van meerdere merken voorradig.

Aanbeveling
Goede prijs, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iemand 20-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel een vergelijking krijgen en daarmee verder gaan.

Service
Er werd meegedacht en de zaken waren makkelijk te regelen.

Extra toelichting
Online gekocht om vervangend apparaat te vinden. Niet in de winkel geweest noch online gekeken: puur op basis van telefonisch gesprek. Jammer genoeg bleek het aanrechtblad bij installatie verzakt te zijn waardoor de waterdichte afkitting ook stuk is geraakt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frank 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Na plaatsing bestelling direct gebeld voor afstemming aflevermoment koelkast. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 20-11-2015 In de winkel gekocht
veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website met duidelijke informatie, dat maakt het erg gemakkelijk om te kiezen en te bestellen

Service
na bestelling van siemens kookplaat met aanbieding van gratis pannenset, bleek later bij productregistratie op de siemens site dat je bij deze kookplaat geen gratis pannenset krijgt. na een telefoontje met keukenloods was deze teleurstelling vlot in orde gemaakt en krijgen we alsnog de pannenset toegestuurd. topservice!

Assortiment
ruime keus aan inbouwapparatuur, kranen en keukens

Aanbeveling
zeer goed geholpen door Kees vd Ploeg

Extra toelichting
zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 20-11-2015 In de winkel gekocht
zaandam

Algemene score

7,5

Gemak
de mensen aan de telefoon van het centrale magazijn kunnen niet helpen met het reserveren van artikelen in een specifieke vestiging

Service
de vestiging Zaandam heeft goed geholpen met het verkrijgen van een artikel dat op de webpagina niet meer beschikbaar was

Assortiment
de kosten van downdraft afzuig systemen waren voorheen nog te overzien. De redelijk geprijsde varianten zijn nu niet meer leverbaar

Aanbeveling
jullie zijn niet de goedkoopste maar hebben wel een goede service

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Reinier Hendriksen 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site, snelle levering

Assortiment
Voldoende keus, eigenschappen van producten ruimschoots omschreven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tobias Oosterhoff 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Altijd voorzien van de modernste apparatuur,overzichtelijk en zeer service gericht.

Service
Er werd naar ons gebeld ,voor controle van de bestelling daaruit bleek dat onze bestelling verkeerd was , de bestelling werd gecorrigeerd in het goede artikel. Zeer goed.

Assortiment
De modernste apparatuur, maar ook artikelen ter vervanging van oudere apparatuur.

Aanbeveling
Lees voorgaande commentaren.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria Harms 20-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Vriendelijk personeel duidelijke website

Service
Communicatie...niet altijd even duidelijk

Assortiment
Niet alle merken

Aanbeveling
Levertijd ...niet altijd bekend

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

S Jagtenberg 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Eenvoudig te vinden plus goede ondersteuning bij aanschaf

Service
Ik had een probleem met de tijdsaanduiding van onze boretti kookplaat, en daar had ik graag iets meer ondersteuning bij gehad.

Assortiment
Ik heb bij keukenloods snel gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
Wat aanschaf betreft heb ik goede ondersteuning van de verkoopdienst gehad

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews