Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

William 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, artikels zijn goed te vergelijken

Service
Telefonisch bereikbaar tot 21.00

Assortiment
We zochten een goede inbouw koelkast en daarin zijn we prima geslaagd

Aanbeveling
Duidelijke website, daarna nog even gebeld met een vraag over de levering. Dat was om 21 uur 's avonds en de volgende dag geleverd. Betaling naar keuze bij de chauffeur, dus geen risico's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerrie 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snel!

Service
snelle en fijne service.

Assortiment
goede gebruikersvriendelijke kookplaat

Aanbeveling
snelle en goede service, klantvriendelijk !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hanneke 18-05-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk aanbod

Service
Vriendelijke en behulpzame medewerkers, supersnelle levering

Assortiment
Mooie spullen voor aantrekkelijke prijs

Extra toelichting
De chat-mogelijkheid op de website is erg handig om extra info te krijgen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JL 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere website met ruime informatie over het product (voor mij een afzuigkap).

Service
De mogelijkheid om te betalen aan de chauffeur bij aflevering vind ik heel prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

joke kok 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
prettig winkelen ,veel modellen beschikbaar
groot assortiment

Aanbeveling
zeer vriendelijk personeel

Extra toelichting
snelle service ,direct montage geregeld alles heel vlot

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Rivkeh 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Vriendelijk aan de telefoon.

Assortiment
Jullie hadden een fornuis van 70cm dat ik nergens anders kon vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klein Breteler 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
we vroegen of we gebeld konden worden binnen 5 minuten werd er contact met ons opgenomen en deden onze bestelling

Service
Na ontvangst van ons fornuis bleek er schade te zijn.foto gemaakt van de schade na een snelle beoordeling regeling voor omruiling helaas wel een weekje moeten wachten waardoor ik niet kon koken

Assortiment
snel gevonden wat we zochten

Aanbeveling
goede service en bereikbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Renee 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Oude machine werd mee terug genomen. Installatie hulpvraag duidelijk beantwoord per telefoon Door winkel medewerker. Kregen nieuwere afwasmachine voor zelfde prijs omdat gekozen apparaat er niet meer was.

Assortiment
Zeer veel keuze

Aanbeveling
Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 11-05-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal

Algemene score

6,0

Gemak
Tijdens het ontwerpen van je keuken wordt je goed geadviseerd.

Service
Denk je een "complete" keuken voor je nieuwbouw woning te kopen... Bij het inmeten van de leiding wordt er door Keukenloods modeling bevestigd dat alles correct is aangelegd door de aannemer. Tijdens de montage van je keuken komen er ineens meerkosten bij voor de aansluiting van je keuken op het leiding werk. Daarna blijkt dat de filters voor je recirculatie afzuigkap niet geleverd zijn. Als je vraagt wanneer ze wel worden geleverd wordt er aangegeven dat je deze helemaal niet hebt gekocht... Terwijl besproken was de eerste set filters erbij te leveren.

Extra toelichting
Al met al is Keukenloods wel een goede keuken winkel. Prijzen zijn eerlijk alleen je moet de kleinste detail van je aankoop ook goed vast laten leggen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Bij de keukenloods 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goed contact.

Assortiment
Vele mogelijk heden tot aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

APS 11-05-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpel en makkelijk zoeken. Precies wat je verwacht.

Service
Eén van de apparaten moest apart besteld worden. Omdat we zonder oven zaten werd keurig voorgesteld om de bestelling te splitsen. De leverancier was uiteindelijk erg snel en binnen een dag stond alles thuis bij ons.

Assortiment
Voor de merken die ze voeren wordt gewoon alles geleverd.

Aanbeveling
Als je van no-nonsense houdt en zelf gewend bent een beetje rond te kijken dan is dit een uitstekende optie. Gewoon kwaliteit van merken tegen lage / zeer lage / laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruben 11-05-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke winkel en kan snel op je doel afgaan

Service
Was niet tevreden over een inbouw oven en had met dit model veel problemen. Kon zonder problemen een ander model uitkiezen

Assortiment
Veel keus uit verschillende ovens en combi ovens.

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel en personeel met verstand van de apparatuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lesley Cuyvers 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, en gemakkelijk te kiezen dankzij de verschillende criteria aan te klikken.

Service
Snel en goed voortgeholpen via de chat-functie van de website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ZANUSSI ZBA15021SV 11-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Service
het plaatsen plannen duurde op termijn te lang. ruim één week verder.
De monteurs erg vriendelijk en behulpzaam

Extra toelichting
de website kan beter. als je op een pagina inbouw klikt, moet je daar blijven

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Theo 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Zeer goed geholpen, goed advies

Aanbeveling
Alles keurig geregeld inclusief inbouw

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick plooij 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is duidelijk ook over de prijs

Service
Eerst gebeld met een vraag over de inbouw gelijk duidelijk antwoord

Assortiment
Ruime keuze voor iedere prijs keuze zat

Aanbeveling
Voor iedereen wat

Extra toelichting
Gewoon goed aan iedereen aanteraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manonp 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site! Snel gevonden wat ik zocht!

Service
Super service! Niks van te zeggen! Besteld en een half uur later al gebeld worden wanneer de levering plaats mag vinden!! Top!

Aanbeveling
Gewoon hele fijne ervaring! Ook de montage en levering was super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Brouwer 11-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is makkelijke te vinden

Service
was erg goed

Assortiment
ruime keuze in het assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiepje 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld, snel in huis

Service
Duidelijke beschrijvingen en regelingen

Assortiment
Prima voor mijn zoektocht

Aanbeveling
Prettige prijs en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berendsen 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
dichtbij om even te kijken/vergelijken en dan via internet bestellen

Service
werd in de winkel fijn geadviseerd

Assortiment
veel en ruim

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Els Klein Egelink 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker bestellen via je pc.

Service
Netjes ingebouwd en een vriendelijke monteur.

Assortiment
Het assortiment is zeer groot. Hebben ook al eerder bij Keukenloods gekocht.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel in de winkel en ook via internet,.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website. duidelijke omschrijving van het soort artikel duidelijke tekening erbij van de inbouwmaten. Pinnen bij aflevering.

Service
Ik heb niet echt gebruik hoeven maken van de service. Zoals ik al schreef was de website duidelijk volledig en makkelijk te navigeren. Per mail werd ik op de hoogte gesteld van het tijdsvenster waarin de levering zou plaatsvinden

Assortiment
in de categorie waarin wij ons artikel besteld hebben was de keuze ruim voldoende. Op andere websites ben ik afgehaakt omdat er slechts 1 of 2 modellen aan onze zoekcriteria voldeden. Bij keukenloods hadden we een stuk ruimere keuze.

Aanbeveling
Bij het gemiddelde van de voorgaande categorieën scoort keukenloods een 8. En dat is wel representatief voor mijn aanbeveling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

jh joosten 10-05-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een goed en waardig gesprek en uit leg

Service
we werden steeds op de hoogte gehouden van de levering

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
mooie winkel goede service

Extra toelichting
zal deze winkel zeker aan bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RickB 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk qua order status en levering

Service
Combi oven netjes ingebouwd, incl. verplaatsen contactdoos. Oude apparatuur afgevoerd.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Prima levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter de Bruin 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Supermakkelijk. Geen enkele aanmerking. Top!

Service
Superduidelijk. Snelle bevestiging van de bestelling. Overduidelijke informatieverstrekking.
De bestelde machine was niet meer leverbaar en ik kreeg een gratis upgrade naar een nieuwer type.Top!

Assortiment
Kan ik niet beoordelen, daarom geen 10, maar ik ga ervan uit dat dat ook dik in orde is.

Aanbeveling
Kijk niet verder. Hier moet je zijn!

Extra toelichting
Bij een volgende keer zal ik zeker weer bij Keukenloods.nl mijn aankoop doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S van den Broek 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk zoeken en vergelijken, ruim aanbod

Service
Snelle levering, direct contact en de gemaakte afspraak naar voren kunnen schuiven ivm een planningsfoutje van mijn kant. Daarnaast netjes gewerkt, oude koelkast afgevoerd en alle verpakkingsmaterialen. Ook nog de deurtjes goed afgesteld

Assortiment
Ruim aanbod, diverse merken tegen naar mijn idee goede prijzen.

Aanbeveling
Zoals boven beschreven. Makkelijk zoeken, snelle levering, direct en correct telefonisch contact, netjes en op de afgesproken tijd geïnstalleerd en geen troep achter gelaten. Prima ervaring dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

anita 10-05-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
het is allemaal duidelijk waar je moet zijn

Service
we werden goed geholpen,maar tot twee keer toe verschilde de prijs die gezegd werd met toen we moesten afrekenen

Assortiment
het ligt eraan waar je voor komt,van het één is veel maar van het andere weer minder keuze

Aanbeveling
uiteindelijk is er voldoende assortiment en zijn er goede kortingen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

carlo 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de werknemers beschikken over veel kennis - je krijgt hier echt goede informatie

Service
service zoals het hoort

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
gewoon: zoals het hoort!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sonja 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De producten waren duidelijk te vergelijken op de site en gemakkelijk te bestellen.

Service
Bij de bestelling kregen we nog duidelijk advies, en suggesties.

Assortiment
We hebben alles gevonden wat we uitgezocht hadden.

Aanbeveling
Wij zijn dik tevreden!

Extra toelichting
Wij raden keukenloods bij vrienden aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oosterbaan 08-05-2016 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
langs geweest filiaal Waddinxveen alles uitgezocht en gezien .gelijk besteld.

Service
1 apparaat niet meer leverbaar opvolger gekregen voor de zelfde prijs was een stuk duurder.

Assortiment
groot

Aanbeveling
prettig behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Th 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website en alvast naar verschillende merken gezocht. Daarna telefonisch contact gehad

Service
telefonisch contact advies gevraagd en daarna verder uitgezocht welke vaatwasser ik wilde. Zag dat gekozen vaatwasser elders goedkoper was en kreeg gelijk een passend aanbod van de keukenloods ( duurdere vaatwasser voor de goedkope prijs van de concurrent)

Assortiment
zie service

Aanbeveling
zeer klantvriendelijk, zeer goed advies en zeer snelle levering.

Extra toelichting
Dit is de derde bestelling van een inbouwapparaat in onze keuken en wederom is de service zeer goed. Zeker een aanrader voor anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jabo 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
goede keuze mogelijkheid en uitleg

Assortiment
vele merken aanwezig

Aanbeveling
overzichtig

Extra toelichting
levertijd zou iets korter kunnen de rest voldoende

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

keukenloods 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Achter je pc bestellen

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Harry van Berkel 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima geholpen, na melding dat elders de montage gratis was, werd dit gelijk omgezet. De kosten voor het plaatsen werden in mindering gebracht.

Service
Binnen een aantal dagen is de koelkast geplaatst en keurig ingebouwd.

Assortiment
Ruime keuze en prima advies

Aanbeveling
Overzichtelijk en makkelijk te raadplegen

Extra toelichting
De inbouw was keurig verzorgd. De oude koelkast werd meegenomen en het team ging zelfs de deur eerst nog even schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert hulsman 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede zoek criteria en duidelijke omschrijving

Aanbeveling
Prima en goede vaste zoekplaatjes voor keukenapparatuur

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jaap 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk overzicht gebruiksvriendelijke site

Service
Volgens afspraak geleverd zeer gemotiveerde chauffeur

Assortiment
Volop keuze prima prijs en duidelijke omschrijving

Aanbeveling
Juiste communicatie goede service komen afspraken na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
kijk lees en bestel makkelijker kan het niet

Service
vragen worden snel en goed beantwoord

Assortiment
zeer ruim

Extra toelichting
wat betreft het leveren door vervoerder niet erg flexibel wat tijd betreft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem Middelkoop 02-05-2016 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
website, was duidelijk,maar mijn voorkeur ging toch uit naar persoonlijk advies.

Service
Service is prima Tel.afspraak ze komen op tijd.

Assortiment
Heb een keus gemaakt na persoonlijk advies.
De oven was aanmerkelijk goedkoper als andere aanbieders.

Aanbeveling
Winkel in Veendam. Zeer correcte en vriendelijke verkoper, gaf deskundig advies.

Extra toelichting
Volgende aankoop zou ik zeker bij de keukenloods doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 02-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
Via de site alles goed te vinden

Service
Ik had zelf een verkeerd apparaat gekocht maar deze kon ik vrij gemakkelijk omruilen.

Assortiment
Erg overzichtelijk.

Aanbeveling
Spullen afhalen vrij klantonvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Schoot Uiterkamp 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudige indeling, makkelijk zoeken op de website

Service
onze bestelling op laatste moment nog gewijzigd, bleek geen probleem

Assortiment
voor mij voldoende keuze

Aanbeveling
niemand is perfekt, daarom geen 9 of 10

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam Eversen 02-05-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Snelle en goede uitleg

Assortiment
Meer als ik verwachten

Aanbeveling
Echt top assortiment en hele beleefde en kundige verkopers.

Extra toelichting
geen verdere toelichting

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

la van dijk 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk uit de stoel uit zoeken

Service
krijg mail van jullie als er wat is belt u en wij helpen u in gewone winkel gebeurt dat niet

Assortiment
zeer om vangrijk

Aanbeveling
grandioos

Extra toelichting
nee gaat zo door mijn volgende apperaat koop ikook bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Simons 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb telefonisch besteld, ging prima.

Service
Alles wordt perfect afgeleverd en per pin betalen is heel handig.

Assortiment
Heel veel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daaf 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijk en eenvoudige site

Assortiment
Bijna alles leverbaar, top!

Aanbeveling
Goed!

Extra toelichting
Netjes op tijd geleverd volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankism 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles op een rijtje

Service
Snel

Assortiment
alles is er

Aanbeveling
Top winkel,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evert van bovenend 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Om bij keukenloods te bestellen is bijzonder gemakkelijk.

Service
De service is ook uitstekend.

Assortiment
Het is een prachtig assortiment. Veel keuzes.

Aanbeveling
Ik geef dit adres beslist door aan anderen.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Barend 02-05-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
webwinkel met diverse showrooms

Service
Mijn eerst geleverde oven had een beschadiging. Na een mailtje werd de oven omgeruild. Goed!

Assortiment
Mooie spullen maar wel beperkt tot goede merken. Vandaar dat je de mindere merken niet tegenkomt en het assortiment dus beperkt is. Prijs is laagste van Nederland.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van Keulen 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te bestellen, duidelijke info over levering

Service
Bij vragen over product snelle kundige respons

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Goede prijzen, veel keuze, nette en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website waarbij tevens commentaar is toegevoegd aan de hand van vragen van andere klanten. Zeer nuttige informatie.

Service
Heb een paar keer gebeld en hierbij werd ik altijd goed en snel geholpen (zelfs op zondag).

Assortiment
Ik heb alles in de winkel gevonden maar als klant wil je uiteraard altijd meer keuzes (niet dat dit kan uiteraard).

Aanbeveling
Ik ben hier goed geholpen. Ze gaven zelfs een tip om een koelkast merk aan te passen zodat ik 3 jaar extra garantie zou krijgen. Goede en snellere levering ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sleeuwenhoek 01-05-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De winkel is makkelijk te vinden (vele vestigingen) en via de site de koelkast gevonden die in onze bestaande inbouw keuken past.

Service
We zijn voor de zekerheid bij de winkel langs geweest om er zeker van te zijn dat hij zou passen en daarbij zijn we goed geholpen. Tevens was er aan het vriezerdeurtje iets afgebroken en zonder vragen hebben ze een vervangend onderdeeltje geregeld.

Assortiment
Keuze in overvloed

Aanbeveling
Wij zijn prima en netjes geholpen

Extra toelichting
Via de webshop hebben we de koelkast opgezocht, maar in de winkel besteld na overleg of hij daadwerkelijk zou passen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews