Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sylvia 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, groot assortiment. Zeer duidelijk en helder advies. Veel achtergrondinformatie en technische tekeningen van de producten beschikbaar. Wat ik ook zeer waardeer is dat de medewerkers hun grenzen aangeven van wat ze onderbouwd/inhoudelijk kunnen adviseren. Dat heb ik liever dan alleen voor de verkoop een verhaal op te hangen. Ik vond ze heel flexibel en meedenkend. Voor het stuk dat ze niet inhoudelijk konden adviseren kregen wij zonder problemen de rechtstreekse contactgegevens van de leverancier. Heel prettig.

Service
Zeer snelle service, direct een scherpe prijsopgave. Mogelijkheid om de goederen nog langer in de loods te laten staan. Melding op de mail als de order binnen was.

Assortiment
Meer dan ik mij voor kan stellen! Wat een keuze. Voortaan eerst naar jullie.

Aanbeveling
Al gedaan bij diverse vrienden en bekenden. Wij zijn hierdoor zelf ook bij jullie terecht gekomen.

Extra toelichting
Binnen een tijd van 30 minuten hebben jullie een lang slepende kwestie met onze keukenleverancier opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Bok 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
goede hulp, behalve de chat functie, daar was het te lang wachten en een beetje onbeleefd antwoord

Aanbeveling
Zal ik zo weer bestellen, maar dan wel alleen met telefonische begeleiding!

Extra toelichting
wat betere behandeling met chat:)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ruud 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
product nummer en klaar ruime keuze

Service
netjes geholpen aan de telefoon netjes geleverd

Assortiment
gewoon gebeld of jullie het hadden en zo geschiedde

Aanbeveling
zijn iets prijziger dan andere alleen webwinkels
maar vind het prettig dat je de klant ergens heen kan sturen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sgadeboer 01-12-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede website

Service
Behulpzaam personeel

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Piet Jacobs 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
via website goede oriëntatie mogelijkheid

Service
goed telefonisch advies bij bestelling

Assortiment
ruime keuze mogelijkheid

Aanbeveling
zoals gezegd, goede keuze mogelijkheid en uitstekende telefonisch advies, het gekozen model was niet op korte termijn leverbaar, een ( duurder ) type voor dezelfde prijs geleverd.
een uitstekend afleversysteem met goede melding per mail over leverdatum en tijdstip

Extra toelichting
we zijn dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Odd Jobs 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Handig bestellen via internet en ophalen of bezorgen

Service
gewoon goed

Assortiment
Voor mij en mijn klanten voldoende !

Aanbeveling
Ik stel hem aan elke keukenklant voor (ga even kijken bij de keukenloods)

Extra toelichting
Prima ga zo door !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hanne 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
cijfer slaat alleen op de website en de levering, nog niet op het gebruik van de apparaten of mogelijke reparaties

Aanbeveling
een voordelige webshop die vertrouwen wekt en netjes levert

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Zwartjes 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kon snel het gewenste product vinden

Service
Vlotte levering en goed volgbaar.

Assortiment
Omdat ik een duidelijk product zocht, kwam ik hier ook direct bij uit en heb daardoor niet het overige assortiment bekeken.

Aanbeveling
Vlotte en nette levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

NIROKI 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Had via kieskeurig gezien dat jullie de goedkoopste waren voor wat ik zocht.

Service
Kreeg ook meteen hulp aangeboden wie ik meteen kon bellen als ik vragen had

Assortiment
Jullie hadden precies de combie magnetron die had wat voor mij belangrijk was.

Aanbeveling
Dit was voor mij de eerste keer dat iets heb besteld zonder dat ik het artikel had gezien,maar had er meteen vertrouwen in.[wat achteraf terecht bleek]

Extra toelichting
Kon er niets anders van maken,voor mij was dit dus een hele goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franken 01-12-2015 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

heesakkers 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Levering zou volgens transporteur na het weekend plaatsvinden. Na een kort belletje werd het geregeld dat de levering alsnog voor het weekend zou plaatsvinden

Aanbeveling
Snelle levertijden, goede telefonische ondersteuning

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Douma 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, met veel technische informatie.

Service
Goede adviezen van de verkopers, en alles volgens planning geleverd.

Assortiment
Alles wat we nodig hadden, kon worden geleverd.

Aanbeveling
We zijn zeer tevreden.

Extra toelichting
Zeker niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk bestellen

Service
telefoon wordt snel en goed beantwoord

Aanbeveling
no nonsens en welk een goede prijs voor merkproducten

Extra toelichting
prima koop en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John de Vries 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als ik iets nodig heb dan weten jullie altijd een oplossing.

Service
Ik koop al jaren bij jullie, als er iets stuk gaat dan doet u altijd uw best om op te lossen en u belt altijd terug.

Assortiment
Jullie hebben alles op voorraad en als het niet leverbaar is dan wordt je netjes terug belt.

Aanbeveling
Netjes en vriendelijke personeel.

Extra toelichting
Ga zodoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenloods 01-12-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is overzichtelijk en netjes ingericht.

Service
Duidelijke uitleg .

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Ruim assortiment goede artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoekstra 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden en te vergelijken

Extra toelichting
Prima webshop en telefonische ondersteuning.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet van L 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk, goede informatie

Service
Vriendelijk, behulpzaam, goede adviezen

Assortiment
in zeer ruime mate aanwezig van merken en producten

Aanbeveling
Al een paar maal zaken gedaan met keuekenloods en alles blijft prima

Extra toelichting
Zal zeker gebruik blijven maken van keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevrede klant 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webpagina is heel overzichtelijk en makkelijk.

Service
De oven die wij hadden uitgezocht kon niet direct worden geleverd, daarop bood keukenloods direct een andere aan die wel meteen geleverd kon worden. Dat is met de klant meedenken (service).

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Alles is goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken en simpel bestellen.

Service
Levering geheel volgens afspraak. Binnen afgeleverd en gelijk oude apparaat meegenomen.

Assortiment
Alle merken die er toe doen zijn rijk vertegenwoordigd.

Aanbeveling
Alles verlopen zoals gepland dus geen op of aanmerkingen.

Extra toelichting
Jammer dat bezorgen op zaterdag niet gratis is in deze 24 uurs economie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfred 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
had de oven uitgezocht op kieskeurig s,morgens gebeld en s middags zelf even opgehaald.

Service
vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en duidelijk

Assortiment
niet veel keus in de prijsklasse die ik zocht.

Aanbeveling
de afhandeling van de verkoop ging soepel, beperkte keuze in mijn prijsklasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marco 01-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Prima

Service
De eerste afspraak kon geen doorgang vinden ivm een stopcontact dat hinderlijk in de weg stond en verplaatst moest worden. Het is aan te raden dit voortaan al telefonisch aan te geven, daar de monteur aangaf dat dit heel vaak voorkomt. Dat scheelt jullie nutteloze ritten en de klant extra voorrijkosten.
Over de 2e montageafspraak (na verplaatsen van het stopcontact)bden ik overigens wel tevreden.

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Zeer tevreden, zie echter opmerking bij installatie.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Mark 01-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
je kunt rustig in de rondte lopen zonder dat je wordt lastig gevallen.

Service
Goede en duidelijke informatie gekregen.

Assortiment
Breed assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kulkens 01-12-2015 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
op zondag open

Service
keurige advies en hulp bij keuze

Assortiment
voor mij genoeg keuze

Aanbeveling
soms wat lange wacht tijden ivm drukte in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijke webwinkel

Service
Deskundige mensen achter de telefoon

Assortiment
ruime keuze

Extra toelichting
Goede service na de levering!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan van Hees 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel contact,snel antwoord.

Service
uitstekend

Assortiment
genoeg vergelijkings materiaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stal 01-12-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel via de site als de winkel gaat winkelen gemakkelijk. Bestellen in een mum van tijd gebeurt.

Service
Deskundigheid is zeer zeker aanwezig. Duidelijk en er wordt niet omheen gedraaid. Je wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd. Geen vraag is te gek.

Assortiment
Assortiment op de site is uitgebreider als in de winkel. Onze ervaring is wel dat wij graag het artikel ook daadwerkelijk zien en kunnen bekijken. Op de site zijn de artikelen vaak niet uit te vergroten(dat is ook het enige minpuntje).

Aanbeveling
De winkel heeft een duidelijke doelstelling. Deze maken ze waar. Is de prijs elders lager wordt deze desnoods aangepast. Voor ons waren ze zeker de goedkoopste!

Extra toelichting
Winkel met deskundig personeel. Ze maken waar wat ze zeggen. Geduldig en plezierig om te winkelen en middels de site om naar te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Megens 01-12-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel overzichtelijk,en mooi opgezet.

Service
perfecte service,en heel vriendelijk.

Assortiment
een groot assortiment,dus keuze genoeg.Van goedkoop tot duur.Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Een 10,dus.

Extra toelichting
We hebben de hele apperatuur voor onze keuken hier gekocht.En zullen we de volgende keer weer doen indien nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreide product beschrijving.
Op zondag bereikbaar voor info
Erg goede website
Makkelijk bestellen

Service
Levertijd volgende dag
Bezorgtijd via mail verstuurd.
Geleverd op de aangegeven tijd

Assortiment
Heel groot assortiment
Makkelijk te vinden
Scherpe prijzen

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over:
het product
de info
de prijs
de levertijd
de aflevering en dan ook nog het meenemen van het defect product (dubbeldeurs koelkast)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Accurate en snelle levering

Assortiment
Ruim voldoende en goede prijs

Aanbeveling
No nonsense winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annie de Jong 01-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de PC gekeken welke en in de winkel het advies gevraagd en besteld.

Service
Kwam de afspraak na

Assortiment
Zaten in de verbouwing niet veel kunnen laten zien.

Extra toelichting
Betaalbare prijsklasse.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Boudewijn 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even bellen en volgende dag de juiste oven in huis

Service
Oven was niet leverbaar, kreeg nieuwer model voor dezelfde prijs.

Assortiment
Kreeg wat ik zocht tegen een goede prijs

Aanbeveling
Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Extra toelichting
Goed en snel geregeld, hadden volge de dag nieuwe oven nodig en hebben die ook op tijd ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie Hermans 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg overzichtelijk assortiment met de nodige specificaties.

Service
Steeds snel en correct reageren op vragen gesteld via mail. Zowel telefonisch als per mail antwoord.

Assortiment
Grote keuze, prijs-kwaliteit is relevant.

Aanbeveling
Erg correcte afhandeling van de bestelling volgens de wensen van de klant.
Goede afspraken qua levering, ook in België. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima site

Service
Niets op aan te merken!

Assortiment
Ruime keuze, ook in de betere zuinigheidsklasses

Aanbeveling
Scherpe prijs, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, productbeschrijvingen en gebruiksvriendelijk.

Service
Snelle levering en vriendelijk telefonisch contact.

Assortiment
Zeer ruim.

Aanbeveling
Toegankelijk en scherpe prijzen voor hoogwaardige producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diny Knop 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed ,overzichtelijk ,duidelijk , makkelijk vanui huis !

Service
snel en op een tijd wat de klant wil Klasse

Assortiment
soms wil je wat meer zien !

Aanbeveling
het is een mooie duidelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thijs 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewenste producten zijn gemakkelijk te vinden en te bestellen

Assortiment
Groot assortiment op keuken- en aanverwant gebied

Extra toelichting
Het bestelde is goed verpakt en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Sanglier 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Overzichtelijk, duidelijk, alle info bij de hand.

Service
goed geholpen aan de telefoon

Assortiment
in 90 cm breed ovens, mag wat meer keuze aangeboden worden

Aanbeveling
derde keer dat ik bij jullie koop en elke keer met tevredenheid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hinko en Lisette 01-12-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een duidelijke website, fijne zoekfunctie.

Service
Goede communicatie over de levertijd per mail.

Assortiment
Ook als men het product niet heeft, denkt men mee in alternatieven.

Aanbeveling
Fijne winkel, goed geholpen, kundig personeel, goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander Haage 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en snelle service

Service
snel en krachtig

Assortiment
Genoeg keuze en niet duur

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel ook aan mijn vrienden en kennissen.

Extra toelichting
Geen en ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 01-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Gemak
overzichtelijk

Service
2 dagen levertijd. Werd 5 dagen levertijd en als ik er niks van gezegd had was de levertijd nog langer geweest.

Aanbeveling
levertijd klopte niet, waardoor ik in de problemen kwam.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Carel 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke info bij de producten op de site...

Service
alles volgens afspraak geleverd, goede informatie voorafgaand aan levering

Assortiment
zeer breed aanbod op de website

Aanbeveling
dik tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Callinghe 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website
Goed en makkelijk te selecteren op onderwerp, merk, prijs

Service
Vriendelijk en deskundig te woord gestaan
Meedenkend

Assortiment
Bijna alles is te bestellen
Je ziet zoveel dat je eigenlijk te veel ziet aan wat er nog meer te koop is

Aanbeveling
Goed en snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AC Berghuis 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed zoeken en vinden op de site van Keukenloods + nuttige toelichting o.g.v. vragen klanten

Service
attent, maar soms wel even nodig om zelf in actie te komen

Assortiment
breed en goed,scherpe prijzen

Aanbeveling
gewoon tevreden met verleende diensten

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het was heel gemakkelijk om een artikel te vinden en te bestellen

Service
De service was goed de levering ook. Ik kreeg alleen een bericht met de tekst dat ik mijn bestelling kon ophalen terwijl ik had aangeven dat het opgestuurd zou worden. Dit bleek een vergissing te zijn maar daar heb ik wel over moeten bellen. Niet echt heel handig, vandaar de 7.

Assortiment
Verder geen toelichting.

Aanbeveling
Al met al een prima winkel.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Gerard 01-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooi ruim overzicht van veel aanwezige apparatuur

Service
R. heeft ons fantastisch geholpen, niet opdringerig. En een goed advies: ga eerst thuis nog maar even meten. Dat hebben we gedaan en komen daarna natuurlijk voor de juiste prijs bestellen.

Assortiment
Bijna alles staat ook in de winkel

Aanbeveling
Zo'n ruime winkel zie je bijna nergens. Nadat de Vrijbuiter is vertrokken is de showroom nu giga groot.

Extra toelichting
Ook de inbouw door Sander was voortreffelijk. Steeds meedenken hoe de apparatuur het meest fraai en toch efficient kon worden ingebouwd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaandrager 01-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar

Algemene score

7,0

Gemak
Goed bereikbaar en afdoende parkeer plaatsen.

Service
De koelkast is netjes conform afspraak afgeleverd en gelijk op de plaats gezet. Tevens wordt er alles aangedaan om beschadigingen te voorkomen, zo wordt er gewerkt met dekens om beschadigingen aan bijvoorbeeld de vloer te voorkomen.

Assortiment
Duidelijke uitleg over de diverse koelkast modellen waardoor er een beter keuze door ons gemaakt.

Aanbeveling
Vriendelijke ontvangst en kundig personeel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sven 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Telefonische besteld, pinnen aan de deur.

Service
Pakket kon geleverd worden op een voor mij prettig tijdstip

Assortiment
Zeer uitgebreid assosrtiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Durville 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Helder, duidelijk en overzichtelijk. Alle informatie is aanwezig.

Service
Door persoonlijk contact wordt het gevoel van een winkel gegeven. Voordeel is dat je alleen contact met een verkoper hebt als daar behoefte aan is.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
In de webwinkel is alle informatie aanwezig, verdere afhandeling correct je wordt steeds op de hoogte gehouden. Installatie door vakkundig personeel en betaling pas als alles OK is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeanette schouten 01-12-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Belde, en zeer vriendelijk geholpen, had t binnen 2 dagen thuis

Assortiment
Zocht ook nog een bepaalde droger maar zat niet in t assortiment

Aanbeveling
Gemakkelijk vriendelijk goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marion 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk kiezen, bij de vragen die ik nog had kreeg ik direct een competente medewerker aan de telefoon en heeft me prima geholpen

Service
Prima geregeld, enige puntje was dat er niet direct duidelijk was dat bij een 24 uurs levering geen montage kon zitten. Dat staat alleen in de kleine lettertjes.

Assortiment
Kon niet bedenken wat ik nog meer had willen zoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews