Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20903 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3386 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Richard 03-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
snelle bestelling

Assortiment
ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Otto dArnaud 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede toegankelijke webside

Service
Ruime telefonische contact mogelijkheid bij eventuele vragen

Assortiment
Diverse merken in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
Klein verbeterpunt; laat de bezorging via Postnl ook via track & trace verlopen dan had je van mij een 10 gescoord!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 03-06-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
200 meter van ons woonhuis

Service
afspraak was afspraak

Assortiment
nooit deze hoeveelheid materiaal verwacht

Aanbeveling
goed materiaal en goede bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gezocht op 1 product (afzuigkap ) Door de filters heel makkelijk gevonden.

Service
Toelichting gevraagd en werd duidelijk te woord gestaan. Dus goed geholpen.

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Alle afspraken keurig nagekomen en vakkundig geplaatst door het installatieteam

Extra toelichting
Alles op de afgesproken dag en tijd. Keurig behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Product van mijn keuze was eenvoudig en snel te vinden in de webwinkel, bestellen afrekenen en klaar!

Service
Indicatie was levertijd 4/5 dagen, dit werden er 17.

Assortiment
Ruin voldoende in alle prijsklassen

Aanbeveling
Waarom bij een ander kopen als je het bij keukenloods voor minder kint krijgen.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Michiel Roos 03-06-2016 In de winkel gekocht
Keukenloods Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel is goed bereikbaar met voldoende parkeerplaatsen. Wij zochten naar een afzuigkap. Er waren voldoende voorbeelden om een goede keus te kunnen maken.

Service
Goed geholpen door een zeer deskundige medewerker. Nadat we hadden uitgelegd waar we naar op zoek waren, nam zij uitgebreid de tijd om ons te informeren.

Assortiment
Voldoende assortiment. Toen onze keus was gevallen op een Boretti afzuigkap, moest deze bij de fabrikant besteld worden. De bestelling was sneller in huis dan verwacht, dus dat viel enorm mee.

Aanbeveling
Goede keuze als je op zoek bent naar een goede afzuigkap. De prijzen zijn concurrerend. We hebben de afzuigkap nergens anders goedkoper gevonden.

Extra toelichting
De monteur heeft de afzuigkap netjes opgehangen en voor vertrek alles netjes opgeruimd. We hadden een probleempje met een koof die in de weg zat, maar dit heeft hij vakkundig aangepast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GrootM 02-06-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke opstelling van apparatuur etc. bij Keukenloods XL Zaandam. Zeer ruim assortiment. Keukenloods XL Zaandam is makkelijk te bereiken.

Service
Deskundig en behulpzaam personeel zonder opdringend te zijn.

Assortiment
Is, naar mijn mening, zeer ruim.

Aanbeveling
Bezoek zeer de moeite waard! Zie mijn opmerkingen met betrekking tot overzicht, assortiment en personeel.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bep en dick 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik liep duidelijk en helder door de website.
en het bestellen ging vrij vlot.

Service
na een duidelijk voor gesprek was de bestelling zo afgerond.
en zijn de afspraken perfect nagekomen.

Assortiment
een ruim assortiment van de artikelen die een mens in huis nodig heeft.en de prijs gaf mij ook de doorslag die was lager als bij winkel waar wij normaal kopen.dus ok

Aanbeveling
gewoon heel goed,

Extra toelichting
de hele deal met de firma keukenloods,is ons goed bevallen. duidelijk en zonder problemen.en wij waren ZEER TEVREDEN met de aflevering en plaatsing van het product.en alle lof voor de installateurs die keurig werk hebben verricht en een duidelijke uitleg gaven.wij zullen zeker klant blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sieb 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Met een belletje is alles zo geregeld

Service
Zeer snel en met nuttige adviezen

Assortiment
Niks gemist

Aanbeveling
Ik heb keukenloods.nl inmiddels al een paar keer getipt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
IK vond het heel makkelijk om het Product te vinden wat ik zocht dankjewel keuken-loods

Service
DE service was goed van de Winkel

Assortiment
Het Assortiment was ook ruim om uit te kiezen

Aanbeveling
Jullie zijn een goede winkel

Extra toelichting
Nee ik heb verder geen toelichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als je weet wat je zoekt, dan ben je bij Keukenloods aan het juiste adres.

Service
We hadden een offerte opgevraagd omdat we 4 apparaten nodig hadden. We werden gebeld om te verifiëren of we bekend waren met de afwijkende maten van de koelvriescombinatie. Dat vonden wij erg attent. Daarnaast kregen we een luxere uitvoering van de combi-oven voor dezelfde prijs.

Aanbeveling
Vanwege de scherpe prijs, de attente service en perfecte levering, bevelen wij Keukenloods zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy Roeland 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke productinformatie met technische specificaties.

Service
Per mail gestelde vragen worden op korte termijn beantwoord. Na bestelling heldere feedback over traject bestelling en levering. Contact met distributeur was efficiënt en afspraak werd stipt nagekomen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment aan zeer scherpe prijzen. Na vergelijking met verschillende webshops en Smeg België heb ik een voordeel gedaan van maar liefst € 370!!!

Aanbeveling
Ik gebruik niet vaak superlatieven maar die zijn hier duidelijk terecht: absolute aanrader (ook voor Belgen!)

Extra toelichting
De mythe dat op buitenlandse websitebezoek de garantie van de officiële leverancie/invoerder niet geldig zou zijn is hier ook doorprikt: mijn aankoop werd door de Belgische invoerder zonder problemen geregistreerd voor de volle twee jaar garantie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sunil 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede bereikbaarheid klantenservice

Assortiment
Je kunt geen onderdelen van de afzuigkap bestellen, zoals extra vetfilters bijvoorbeeld.

Aanbeveling
De bereikbaarheid van de klantenservice is zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nadia brons 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zodra ik intoetst wat ik zocht kwam gelijk de site tegen waar ik gelijk naar tie ging omdat het me aansprak. En heb ook gelijk besteld. Vind het ook top dat je pas hoef te betalen na levering.

Service
Ik vind de service zeker goed. Ben goed geholpen ook met vragen.

Assortiment
Er is keuze genoeg en leuke prijzen.

Aanbeveling
Als ik nog wat nodig heb gaat ik zeker weer hier kijken.

Extra toelichting
Ik bied zeker deze site aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 01-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
Goed toegankelijke website

Service
Service is wisselend per medewerker, en dus onbetrouwbaar.Heb in totaal 4 verschillende witgoedbestellingen gedaan in de afgelopen 3-4 jaar. De bestelafspraken werden steeds goed nagekomen. Maar twee SMEG vaatwassers gingen dit voorjaar na 3 jaar allebei kapot, en waren niet te herstellen. Daarop bood een medewerker van Keukenloods aan om een korting op twee nieuwe machines te geven. Dat was buiten garantietermijn, dus dat leek ons een nette oplossing. Toen we echter navraag deden naar de hoogte van de korting, gaf Keukenloods niet meer thuis. Ik koop hier niet meer.

Aanbeveling
Slechte ervaring met nazorg en service

Extra toelichting
Aardige mensen, maar teleurgesteld in de service

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

JP 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website; intuïtief, goede zoekcriteria. Aangevuld met heldere, proactieve informatievoorziening gedurende proces.

Service
Ben ook telefonisch vakkundig en servicegericht geholpen. Ook inplanning afspraak voor montage door inbouwteam was prima.
Levertijd conform vooraf aangeven verwachting.

Assortiment
Zeer compleet assortiment inbouwapparatuur. Via navigatie en zoekopties ook zeer makkelijk te vinden wat je zoekt. En voor een goede prijs.

Aanbeveling
Top! Groot assortiment tegen goede prijzen. In combinatie met een prettige website, vakkundig en servicegericht persoonlijk contact en prima informatievoorziening tot en met levering aan toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia Jacobsen 01-06-2016 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik wist waarnaar ik op zoek was en dat kon ik snel vinden

Service
Eerst wilde ik rond kijken (heb ik doorgegeven toen men mij benaderde) en toen ik iemand nodig had, kwam die snel en hielp goed.

Assortiment
Wat ik zocht heb ik gevonden. En wat er niet was hebben ze voor mij opgezocht op internet en besteld

Aanbeveling
Als ik iets op dit gebied nodig heb, zal ik zeker weer bij keukenloods langs gaan.

Extra toelichting
Ik gaf aan dat ik elders een avn de producten goedkoper had gevonden en probleemloos werd mij datzelfde bedrag ook aangeboden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arno 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is op de website, makkelijk te vinden en bestellen.

Service
Snelle en nette afhandeling, en goed verzorgde aflevering.

Assortiment
Ruime keuze in alle apparaten, dit alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Aanbeveling
Super raad deze bij eenieder aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima overzichtelijk, duidelijke informatie.

Service
Prima service, voorstellen voor alternatieven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles loopt soepel en eenvoudig

Service
Eigenlijk niets om over te klagen.ook mijn vraag over het product na levering werd snel beantwoord

Assortiment
Alles waar wij naar zochten was leverbaar

Aanbeveling
Gewoon goed geregeld alles

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 31-05-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Er werd goed meegedacht. Het geheel werd volgens afspraak netjes op tijd geleverd.

Assortiment
De kwaliteit van onze Beda keuken is boven verwachting. We zijn er erg blij mee!

Aanbeveling
Op basis van ervaring beveel ik keukenloods Roosendaal van harte aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
We vonden wat we zochten en kregen al snel na onze bestelling een orderbevestiging. Na een paar dagen ontvingen we bericht dat we de bestelling konden ophalen. Ideaal!

Service
De medewerker van de keukenloods in Alkmaar hielp ons om de wasdroger in de auto te tillen.

Assortiment
Het aanbod luchtafvoerdrogers is overal beperkt, maar hier vonden we een goede optie en voor de beste prijs.

Aanbeveling
Omdat we de bestelling ophaalden kregen we een tegoedbon van 30 euro om keukenspullen te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prettig en snel gelevert

Service
prima web site en geleverd voor een goede prijs

Assortiment
wat we zochten hadden jullie in het assortiment

Aanbeveling
zag er verzorgt uit, prima service en dicht bij huis

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Arnaud van Amerongen 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en gemakkelijk

Service
Goede informatie en snelle levering

Assortiment
Alles is leverbaar

Aanbeveling
Tevreden met het geheel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 30-05-2016 In de winkel gekocht
Keukenloods in Nederweert.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en deskundig geholpen

Service
Snel geleverd op gewenste tijd

Assortiment
Keuze uit meerdere merken, plus een goede aanbieding

Aanbeveling
De medewerker die ons te woord stond was ter zake deskundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen via internet gaat makkelijk en snel en alle informatie over het betreffende apparaat is op de site te vinden, waardoor je makkelijk je keuze kan maken.

Service
Snelle en goede service..

Assortiment
Genoeg apparatuur om een goede en afgewogen keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Fijne en prettige website met genoeg keuze om de door jou gewenste apparatuur te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia Janga 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was makelijk om wat te vinden

Service
Goede service

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Het is makelijk en snel

Extra toelichting
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis de Vries 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kiezen en kopen

Service
Had een onderbouwvriezer gekozen dacht ik. Werd door de verkoper geattendeerd op het feit dat het een tafelmodel was. Waarvoor hartelijk dank.

Assortiment
Wat ze niet hebben kan je eventueel vragen of naar een alternatief laten kijken.

Aanbeveling
Alles bij elkaar opgeteld gaf het ons een zeer prettige en positieve ervaring weer. Reeds voor de derde keer er iets besteld. Gaat allemaal steeds prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website met voldoende informatie over de producten.

Service
Makkelijk direct contact met deskundige mensen.

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid en wordt overzichtelijk getoond.

Aanbeveling
Het door mij gekochte product werd snel en op de aangegeven tijd geleverd en deskundig ingebouwd, het oude product werd uitgebouwd en meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leer Werkbedrijf Bakkum 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website. Kon artikelen gemakkelijk vinden.

Service
winkel goed bereikbaar. Bij vragen zeer behulpzaam

Assortiment
Prijs kwaliteit goed. Breed assortiment.

Aanbeveling
Snelle, correcte, vriendelijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Len 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Duidelijk, ruim aanbod en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

katelijne 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snelle service, duidelijke communicatie, mooi spul!

Service
snel en duidelijk

Assortiment
droom van mijn spulletjes, helemaal blij

Aanbeveling
geshopt bij verschillende zaken, expertise hier aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan de Boer 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Super deskundig, niet 1 persoon maar allemaal, geweldige service snel geregeld, ook een alternatief Top!!

Assortiment
Super deskundig, niet 1 persoon maar allemaal, geweldige service snel geregeld, ook een alternatief Top!!

Aanbeveling
Super deskundig, niet 1 persoon maar allemaal, geweldige service snel geregeld, ook een alternatief Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L bosch 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is toegankelijk erg duidelijk!

Service
Bij het registreren van de Quooker zag ik dat er een gratis upgrade was, keukenloods zat niet bij de deelnemende leveranciers maar jullie hebben het bij Quooker toch voor ons voor elkaar gekregen!

Aanbeveling
Tot nu toe erg tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Visser 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online bekeken gebeld en besteld

Service
direct bevestiging en werden op tijd gebeld voor levering

Assortiment
wat we zochten was aanwezig

Aanbeveling
prima service geen gebreken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Keulen 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snel en prettig geregeld. Ook de plaatsing ging soepel Er was een probleem met het aanrecht blad waardoor een tweede afspraak gemaakt moest worden. Dit ging zonder extra kosten!

Extra toelichting
Goedkoop en netjes verzorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis alles bekijken en vergelijken is fijn

Service
De service van 1 apparaat inbouwen en 1 niet was geen probleem. Alles volgens afspraak met uiterst vriendelijke monteurs gerealsieerd.

Assortiment
Ook op andere websites geweest, maar volede het meest voor Keukenloods,

Aanbeveling
Op voorgaande onderdelen ook een 10

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EOne 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoveel keuze en dan ook nog de laagste prijs.

Service
2x gebeld met keukenloods voor advies over een nieuwe inductieplaat. Eerste keer of de inbouwservice dat 100% zou doen ivm stekker overzetten met 2 fases. Tweede keer omdat in de winkelwagen niet de juiste prijs hanteerde toen ik de WISSELACTIE gebruikte. Via de telefoon werd alles in orde gemaakt en volgde een belletje met de inbouwservice (apart bedrijf) voor een afspraak want ik kon niet meer koken.

Aanbeveling
Echt een goede service en laagste prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smeets 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig toegankelijke en complete website

Service
zeer snelle afhandeling en levering. Verder zeer snel en duidelijke informatie m.b.t. leveringstijdstip. We ontvingen zelfs een duurder model aan dezelfde prijs.

Assortiment
Eenvoudige keuze uit meerdere modellen, voor elk wat wils.

Aanbeveling
algemeen zeer goede service en levering. Eerste keer voor ons, zeker zullen wij bij een volgende aanschaf deze winkel mee overwegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is compleet, goede service in de winkel (na enig aandringen weliswaar - de eerste verkoper had er duidelijk geen zin in), orderproces verloopt goed met prima communicatie over levering.

Service
Service in winkel kon beter. Eerste verkoper was allesbehalve servicegericht; met de tweede persoon hebben we het beter getroffen. Ook levering was prima; op tijd en behulpzaam.

Assortiment
Ruim assortiment online. In winkel was echter beperkt assortiment aanwezig; dit zou wat mij betreft wat uitgebreider mogen.

Aanbeveling
Conclusie: zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

WJB 30-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Prima webshop, prima keuze wat betreft betaalmogelijkheden.

Service
Op de website stond dat de levering de volgende dag mogelijk was. Echter hier zaten 6 dagen tussen in mijn geval. De vaatwasser die ik bestelde kwam uit de categorie: "Ikea alternatieven" maar past niet in een Ikea keuken, dat vind ik slordig.

Assortiment
Genoeg keuze wat betreft verschillende merken en prijscategorien.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 30-05-2016

Beste WJB,

Inderdaad stonden er tot voor kort enkele verkeerde vaatwassers in deze categorie! Onze verontschuldigingen hiervoor, vervelend natuurlijk! U heeft er niet veel meer aan, maar we laten toch graag weten dat dit inmiddels is opgelost!

Met vriendelijke groet,
Emma van Keukenloods.nl

Reageer

Roelof Holtrop 29-05-2016 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
goed advies

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
alles wat de klant wil heeft deze winkel, goed en vakkundig personeel, ruim assortiment, goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoinette Van Rijn 29-05-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De aankoop wordt gratis bij je thuis bezorgt, wanneer het jouw het beste uit komt.

Service
Als je een aankoop thuis laat bezorgen, dan wordt het oude apparaat ook nog eens gratis meegenomen. Dat noem ik service

Assortiment
Ruime keuze/assortiment. Voor ieder wat wils

Aanbeveling
Je kunt rustig rond snuffelen, goed advies, vriendelijk personeel

Extra toelichting
De aankoop die je doet kan( als je daar gebruik van wil maken) zonder aanbetaling een jaar voor je gereserveerd worden. Prettig om te weten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudig bladeren door de artikelen

Service
dag later bezorgd, heel netjes

Assortiment
ruim asortiment

Aanbeveling
een 9 omdat ik nooit een 10 geef

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

echantyb 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke website met correcte bestelprocedure.

Service
even gebeld voordat ik een online bestelling plaatste, en kreeg een duidelijk en correct antwoord.

Assortiment
wat ik zocht vond ik hier, top dus!

Aanbeveling
bij mijn laatste bestelling stelde ik online om 21.03 uur een vraag en kreeg binnen 4 minuten antwoord! Supersnel dus! Dag erna een keurige passende oplossing ontvangen, ik kan niet anders zeggen dan meedenkend en service-gericht!

Extra toelichting
ga vooral zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominik 27-05-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk

Service
erg servicegericht. Denken mee met de klant

Assortiment
Erg ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vdveen 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig te bestellen en te betalen

Service
Je wordt goed geholpen in de winkel

Assortiment
Het assortiment is enorm en goede kwaliteit

Aanbeveling
Ben zeer tevreden hoe geholpen werd in de winkel door de medewerker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sven Bongartz 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudige website met goed functionerende terug bel functie!

Service
Netjes online geholpen, telefonisch goed geholpen en een vriendelijke chauffeur die alles afleverde.

Assortiment
De nieuws collectie Siemens staat niet op de website. Maar als je artikel nummer achterlaat belt men dag erna terug en hebben ze het alsnog.

Aanbeveling
Gewoon goed. Scherpe prijzen ook.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Cynthia 27-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Koelkast was snel besteld en website was duidelijk.

Service
Ik moest 3 keer opnieuw contact hebben om de leverdatum juist in het systeem te krijgen, maar uiteindelijk ging het goed.

Assortiment
Goede keuze in assortiment.

Aanbeveling
Goed aanbod en redelijke prijzen, snel geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jessica 27-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is goed te bekijken en de medewerkers weten waar ze over praten

Service
We zijn keurig geholpen

Assortiment
Online zeer uitgebreid en goed te bekijken, in de winkel de online uitgezochte combimagnetron kunnen bekijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews