Keukenloods

Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Bernardo02-03-2021
Flexible and understanding group with excellent customer service and delivery 📦 I learned after the delivery that my product choice was not fit to my massive wood worktop. We decided to return the product but halfway we decided to change the kitchen solution to accommodate the PITT we got. Keukenloods were very fast and understanding with arranging the return and cancelling it after on spot.
astrid02-03-2021
de site is heel overzichtelijk en ondanks de corona een hele snelle levering.
Erik02-03-2021
Quooker gekocht bij Keukenloods Goed geadviseerd aan de telefoon, snel en correct geleverd en gemonteerd en tegen een scherpe prijs.

Acreed02-03-2021
Gewoon zoals het hoort, bestellen en volgende dag thuis. Uitstekend product en snelle service.
Wilma Lamers02-03-2021
Dit is al onze tweede inductie kookplaat. Prima bedieningsgemak. Al enige weken in gebruik en ik kan hem iedereen aanbevelen. Zoveel fijner koken als op gas of keramisch. Veel makkelijker schoonhouden.
Adrie02-03-2021
Alles keurig op tijd geleverd en de koelkast prima en keurig geplaatst.bijna voor alles een nieuwere en duurdere apparaat geleverd dan besteld. Chapeau voor deze firma en het inbouw team.
Bram O02-03-2021
De prijs was goed, service uitstekend en duidelijk en levering volgens afspraak. Bij levering zat er een klein deukje in het product en daar is in overleg een goede oplossing voor gevonden. Dus erg tevreden.
Piair02-03-2021
Ik heb een hele goede ervaring met keuken loods doordat zij mij goed adviseerde met de maten van de vaatwasser en niet gebonden waren aan de bepaald merk maar objectief advies gaven... ik heb ook een hele goede prijs betaald!
Jan Jans02-03-2021
We hebben voor het eerst een bestelling gedaan bij keukenloods ,en ik moet zeggen dat is ons prima bevallen. voor herhaling vatbaar , We zullen het beslist aanbevelen Snelle levering -Goed contact mogelijk-
Jan01-03-2021
prima telefonisch advies waarbij wordt meegedacht met de klant voor de beste optie. Afleveren en installatie volgens planning.
Prima vaatwasser28-02-2021
Prima te bestellen online bij deze winkel, goedkoopste aanbieder van de vaatwasser. Bezorger beetje onsympathiek, geen fijne man. Wel dik tevreden over de vaatwasser
Stultjens28-02-2021
Het enige nadeel was dat de prijs van het produkt niet op de site stond, daar moet je voor bellen. Verder zeer tevreden.
Marijke Zwartjes - van Teeffelen28-02-2021
Bij keukenloods heb je een goede prijs voor je producten die je bij ze besteld. Geen vooruitbetaling, betaling pas bij aflevering. Zeer vriendelijke mensen als je belt en je krijgt ook goede informatie over de aanschaf van je producten. Ik zou Keukenloods ook aanbevelen bij andere mensen. Met vriendelijke groet en bedankt voor jullie goede service, M. Zwartjes
SV27-02-2021
Netjes afgeleverd en prima product. Kregen zelf een nieuwer model omdat oude niet leverbaar was. Had alleen wel netjes geweest als dat van tevoren gemeld was ipv pas bij levering zelf tot de ontdekking komen.
Ineke27-02-2021
duidelijke site, vriendelijk personeel en snelle levering. zelfs nadat de bezorgdienst een kapotte inductieplaat had geleverd, kreeg ik binnen 2 dag3en een nieuwe kookplaat
J. Timp24-02-2021
Bezorging heel goed, de oven is fantastisch, makkelijk te bedienen omdat de deur van de oven naar binnen geschoven kan worden, zodat de te bereiden gerechten goed bereikbaar zijn, geen blokkerende deur.
Fam.Schotpoort24-02-2021
Super service, het door ons bestelde type vaatwasser was niet voorradig. Hiervoor kregen wij, voor hetzelfde geld, een nieuwer type. Vaatwasser werd netjes bezorgd en de oude weer meegenomen. Zeer tevreden over de prijs en de service. Bedankt toppers.
Sietse Durkstra24-02-2021
Goede gelegenheid tot het bekijken van alle apparatuur. Spullen dit niet fysiek in de winkel staan worden duidelijk toegelicht aan de hand van de website door een medewerker met kennis van zaken.
Boonstra24-02-2021
Niet duur en goede cominicatie tijdens de levering. Werden gebeld dat hij over 20 min bij ons was.
Miranda, Woerden24-02-2021
Website vermeld prima info, zoals productcodes (inbouwvriezer) en maten. Uitstekende en snelle reactie op mails. Prima plaatsingsteam. Leuk dat er een vrouw bij was van de planning. Goed voor de samenwerking. Twee minpunten: - ik kan bij bestelling een gewenste week aangeven die al lang vol blijkt te zitten. - 1 dag na planning inbouwdatum en tijd krijg ik, zonder enige toelichting, een ander tijdslot. Toen ik erover belde, was de reden: overmacht want systeemfout. Vanuit klantperspectief is het gewoon een fout van Keukenloods. Ik kon niet meer op nieuwe tijd en nieuwe datum was meteen 1,5 week later. Best vervelend voor een vriezer.
RE te Almere24-02-2021
Ik was bekend met dit bedrijf, had 14 jaar geleden mijn keuken er gekocht. De koelkast moest nu worden vervangen en met hulp van de medewerker kon ik omdat de inbouwmaten al bekend waren bij hen, snel tot een juiste keuze komen. Het inbouwteam heeft de koelkast vervolgens snel en vakkundig opnieuw ingebouwd. Waren nette beleefde mannen. Kortom mijn complimenten voor dit bedrijf!
Marja24-02-2021
Prima produkt, snelle levering. Prijs had iets lager gemogen. Inhoud iets anders dan ophet plaatje stond
Leo Zoetbrood24-02-2021
Goede prijs voor de quooker op tijd geleverd dus zeer tevreden met de aankoop
Judith Bink de Groot24-02-2021
Snelle levering. Goede services. Na telefonisch contact, een snelle levering en goede service.
Noël Sannen24-02-2021
Goede winkel, fijn overleg over levering en ook nog een goede korting gekregen. Super klantvriendelijk. Er wordt hoed met je meegedacht.