Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mourad 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettige service en afstemming installatie.

Service
Prima advies ontvangen n.a.v. mijn verzoek.

Assortiment
Breed, ook Quocker in het assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 20-06-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en ruim aanbod

Service
Zeer prettig

Assortiment
Ruim aanbod

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Door duidelijke beschikbare tekeningen op de website goed zelf te bepalen welke geschikte modellen koelkast beschikbaar.

Service
Direct leverbaar. Zaterdag besteld, maandag al in huis. Oude koelkast stond al klaar en is direct meegenomen. Afrekenen bij levering met pin, ideaal.

Assortiment
Ruime keuze in beschikbare modellen ondanks vaste deur indeling omdat het een inbouw koel/vrieskast betrof

Aanbeveling
Alles goed voor elkaar. Assortiment, beschikbaarheid, levering, advies en prijs kloppen gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amanda 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooi assortiment met ruime keus

Service
Onze spoelbak werd snel geleverd.
En goed verpakt.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goede service
ruime keus

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant. mijn gasfornuis komt ook bij jullie vandaan en ook toen heb ik goede service gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelmeros 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Savonds besteld de volgende dag in huis.

Service
Goede service en de chauffeur nam ons defecte apparaat zo mee.

Assortiment
Uitgebreide product keuze, wij waren op zoek naar een combi oven, erg veel keuze bij keukenloods.

Aanbeveling
Goede winkel, nog geen spijt van onze aankoop bij deze webshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mirjam 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk site,snel geregeld!

Service
Houden zich prima aan de afspraken!

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Alles naar wens verlopen!

Extra toelichting
Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PJ Reijerman 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is erg overzichtelijk

Service
Het artikel wat ik bestelde was niet op voorraad,er werd mij direct een alternatief geboden waar ik erg tevreden over bent.

Assortiment
Ruime keuze prijs is erg gunstig

Aanbeveling
De winkel is gewoon compleet,ga hier in de toekomst zeker nog gebruik van maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik had op google gezocht naar een bepaalde koelkast. Deze meteen gevonden bij keukenloods. Duidelijke informatie over de koelkast.

Service
Levering de volgende dag, zoals aangegeven op de website.
De service gebeld omdat we de schroeven bij het omzetten van de deur er niet in kregen. Vrijwel meteen antwoord per email.

Assortiment
Er is een ruime keuze. Alles is goed te vinden en de informatie uitgebreid.
Natuurlijk gezocht naar de goedkoopste en kwam zo bij keukenloods terecht.

Aanbeveling
Goede prijs, snelle levering, uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nick 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Probleemloos

Service
Perfecte afhandeling

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goede ervaringen

Extra toelichting
Sneller haast niet mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vlieghe Andy 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanaf uw zetel te bestellen

Service
Vlot en correct

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Een van de beste al dan niet de beste onlineshop voor elek. Keuken toestellen.

Extra toelichting
Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Rebergen 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, eenvoudig, snel en toegankelijk.
De bestelprocedure verliep goed, vakkundige persoon aan de lijn.

Service
Goede bereikbaarheid. Levertijd kon niet worden waargemaakt maar dat was niet zo'n groot probleem.

Assortiment
Prima prijzen voor het geboden brede assortiment.

Aanbeveling
Prima winkel maar de uitdaging blijft. ook voor de winkel om richting een 10 te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijke en toegankelijke site

Service
snelle levering en netjes afgeleverd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
alles aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet Keegel 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website.

Service
Ik heb gebeld over aflevering. Netjes en correct antwoord gekregen via telefoon.

Assortiment
Alles is te leveren.

Aanbeveling
Geen 10, het kan altijd beter.

Extra toelichting
Fijn dat je ook makkelijk contact kan opnemen met medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amal El Bachiri 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heel overzichtelijk binnen een paar tellen mijn bestelling kunnen plaatsen

Service
mijn bestelling zou een week later komen dan gepland, terwijl ik het de volgende dag nodig had. 1 telefoontje en het werd geregeld door de vriendelijke man aan de tel.

Assortiment
assortiment is breed genoeg maar kan altijd beter

Aanbeveling
ik heb een goede ervaring gehad, daarom zal ik hem ook zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert Boke 19-06-2016 In de winkel gekocht
hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ze hielpen me met het uitzoeken van een bruikbaar type vriezer ter vervanging van de kapotte

Service
ze hielpen me meteen toen ik binnen kwam tijdens hun lunch

Assortiment
er was keuze voldoende degene die ik als eerste in mijn hoofd had was niet voorradig
maar ze kwamen met een alternatief wat ik voor dezelfde prijs mocht hebben

Aanbeveling
super geholpen kon artikel direct ophalen bij het magazijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Bosman 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk goed ingedeeld

Service
telefonisch info gevraagd en deze ook snel gekregen

Assortiment
het betreft een 15 jaar oude geintregeerde inbouw afzuigkap die defect ging, toch een afzuigkap in het assortiment met dezelfde maten en aansluiting.

Aanbeveling
groot assortiment, overzichtelijke webwinkel, goede kennis van voorraad en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joris boellaard 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk en overzichtelijke aankoop

Service
goed systeem, planning duidelijk gecommuniceerd

Assortiment
gevonden wat ik wou

Aanbeveling
uiteindelijk snel en tevreden een product gekocht en ontvangen.

Extra toelichting
tevreden zo

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter B uit Echt 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling kan on line. Bij vragen kun je bellen en wordt je geholpen.

Service
Bestelling was gemak. Levering werd correct nagekomen.

Assortiment
Alles kunnen vinden wat we nodig hadden tegen een zeer scherpe prijs.

Aanbeveling
Een 10 is natuurlijk uitzonderlijk, met deze 9 zitten ze er heel dicht tegenaan.

Extra toelichting
Is aan te bevelen. Prima assortiment tegen scherpe prijzen, gemak, goede service en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John stroet 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goeie service, skilled service desk, no-nonsense

Service
Zie eerste vraag

Assortiment
Veel maar niet alles, kan ook niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerda Sier 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk en keuze uit meerdere opties

Service
heel goed, snel bereikbaar en

Assortiment
ruim assortiment, goed overzicht qua prijsklasse

Aanbeveling
de chauffeur die onze koelkast bracht had een zware klus met warm weer, maar hij bleef heel vrolijk en heeft goed werk afgeleverd, SUPER. Ik vind dit zeker in de beoordeling meetellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Hereman 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat goed op de site en er is een chatfunctie voor als je er niet uitkomt

Service
Prima geholpen met contact over het bestelde artikel

Assortiment
Heel veel voor weinig geld

Aanbeveling
alles goed op te zoeken

Extra toelichting
Verders is het prima zo gewoon zo doorgaan beter kan haast niet zeer zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joanne 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is heel duidelijk, welke maten, welke mogelijkheden en levertijden.

Service
Ik heb gebeld voor de bestelling zodat ik er zeker van was dat deze er binnen 24 zou zijn. Ik werd goed geholpen en kon de bestelling ook telefonisch plaatsen. De koelkast was er binnen 24 uur!
Op de leverdag zelf was het even onduidelijk welke tijd de koelkast zou komen. Daar 's morgens voor gebeld en ik kreeg gelijk te horen dat ik daar na 10:00 een mail over zou krijgen. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
De webshop is prima, ik kwam hier echter via Kieskeurig op (ivm beste prijs) dus heb niet echt veel doorgeklikt.

Service
Na aankoop, ging het allemaal supersnel. Werd binnen een dag gebeld voor afleverafspraak. Aflevering ging ook zeer vlot, op het afgesproken tijdstip.

Assortiment
Dit kan ik niet beoordelen. Was alleen op zoek naar een vaatwasser en werd via Kieskeurig doorgezet naar de website. Heb niet verder rondgekeken.

Aanbeveling
Voor de aankoop van een vaatwasser kan ik de Keukenloods webshop zeker aanbevelen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nico Olsthoorn 17-06-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede uitleg en ook wordt er een laagste prijsgarantie gegeven dat is waarvoor ik Keukenloods Roosendaal de beste vind!

Service
goede service

Assortiment
keuze is enorm

Aanbeveling
Keukenloods Roosendaal is gewoon voor mij de beste keuze!

Extra toelichting
Op deze manier door blijven gaan De koffie was ook zeer smakelijk en dat was ook een reden om terug te gaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rockx 16-06-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je loopt zo even binnen en kan producten meteen mee nemen.

Service
Ze staan meteen voor je klaar. En geven goed advies.

Assortiment
Goede producten voor een leuke prijs. Genoeg keus.

Aanbeveling
Gemakkelijk aan te rijden. Goede parkeer voorziening. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grote keuze, vlotte website

Service
Paar keer gebeld alles correct afgehandeld

Aanbeveling
Zelden zo soepel verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenloods 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede uitleg bij vragen

Service
je wordt gelijk en goed behandeld

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
totaal een juiste keuze voor deze winkel

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

erik 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niks aan toe te voegen

Service
wordt goed op de hoogte gehouden

Aanbeveling
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jansen 16-06-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
goede service maar een kleine min puntje is
ik moest voor mezelf een afspraak maken voor
de in bouw maar ik vindt dat moet de firma doen
maar de bevestiging kwam wel van de verkoper

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kan het snel vinden wat ik wil.

Service
De levertijd was in orde hier op geen commentaar.
Het ander is niet van toepassing.

Assortiment
In precieze alles kunnen vinden.
Jullie hebben veel in assortiment.
De prijs is ook het geen waarom ik bij jullie bestel en op eerdere bestellingen die ik bij jullie heb gedaan.

Aanbeveling
Tien zou betekenen dat jullie perfect zijn.
En niemand is perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tony 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Veel op voorraad

Service
Snelle levering. Precies wat je zoekt tegenwoordig

Assortiment
Snel kunnen vinden wat we zochten

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jeffrey Muntenaar 15-06-2016 In de winkel gekocht
Almere Buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn product had ik eerst op internet uitgekozen. Deze wilde ik live zien, helaas stond dat model niet in de winkel. Desondanks heeft meneer mij vorige versies laten zien. En uitleg gegeven wat het verschil is top!

Service
Ik wilde mijn product aanschaven, winkel manager heeft het direct met mij besteld binnen enkele minuten wS HET GEREGELD.

Contact met de vervoerder van of voor de producten was ook netjes in het inplannen contact op tijd komen en afleveren in mijn optiek.

Assortiment
In een oog opslag zag de website ernaar uit dat je alle soorten keuken apparatuur ter beschikking hebt.

De meest voorkomende belangrijke merken voor in de keuken hebben jullie. zoals, Bosch, AEG en Miele

Aanbeveling
Mijn impressie van de website was een gemak om te gebruiken.

De service in de winkel van de personen die er werken was uiteraard fijn, duidelijke informatie over het product vragen van het product duidelijk uitgelegd.

Kortom een fijne zaak om zaken mee te doen

Extra toelichting
er zijn altijd wel op en of aanmerkingen te maken over hoe je je winkel en of website kan stileren etc. De lay- out en impressie is niet aan mij besteed om jullie eigen stijl is goed zoals het is in mijn optiek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mike janssen 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zonder moeite door de site.

Assortiment
alles wat ik zocht was aanwezig.

Aanbeveling
geen slechte ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik kreeg een nieuwer product voor de prijs van het oude model. Over service gesproken!

Aanbeveling
Prima prijzen, snelle levering met notificatie van levertijd, goed bereikbare servicedesk en langere garantieperiode dan de concurrent. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenloods 14-06-2016 In de winkel gekocht
zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Werd goed geholpen door een medewerker

Service
goede en duidelijke service

Assortiment
genoeg assotiment maar had mijn koelvrieskast al via internet uitgezocht

Aanbeveling
mooi en overzichtelijk

Extra toelichting
installatie is prima gegaan en volgens afspraak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website.
Betaalmogelijkheden zijn goed.

Service
Goed geholpen ook telefonisch.

Enige minpunt vind ik dat de levertijd steeds langer is dan opgegeven op de website.
Ik heb 2 bestellingen gedaan, beiden later uitgeleverd, 1 bestelling duurt zelfs 2 a 3 weken i.p.v. de opgegeven 3 a 4 dagen. Dat vind ik echt slecht. Het zinnetje "indien voorradig bij onze leverancier" is misleidend.

Assortiment
ruim

Aanbeveling
Prima webshop, aflevering was ook zeer goed.

Enige nadeel zijn die opgegeven levertijden, daar moeten ze iets aan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

R Fokkink 14-06-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het was overzichterlijk.

Service
werden netjes geholpen

Assortiment
de keuze die er was is prima

Aanbeveling
Alles wat je nodig hebt is er, en is niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer makkelijke zoekfunctie en overzichtelijke site

Service
Alle spullen zijn netjes volgens afspraak geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Assortiment
Vrijwel alles is leverbaar. Ook voor elk budget.

Aanbeveling
Al met al een fijne, overzichtelijke webshop.
Ga zo door!

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Truus 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, voldoende keuze.
De bestelling en de berichtgeving daarover uitstekend

Service
De levering was keurig op tijd, volgens afspraak

Assortiment
Volledig assortiment en de prijs was de goedkoopste aanbieding op internet

Aanbeveling
Alles probleemloos verlopen zowel de bestelling, bezorging en de service daarna

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erika Mekes 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bestellen en reviews van de apparaten te bekijken.

Service
Een verkeerd apparaat besteld. Kon zo omgeruild worden.

Assortiment
Groot assortiment en goede prijs/kwaliteitverhouding.

Aanbeveling
Goede service, duidelijke uitleg en vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Bij inbouwapparatuur aangeven dat nismaat geen opbouwmaat is. Scheelt onnodig omruilen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees op den Velde 14-06-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede voorlichting,eerlijk,luisteren wat de klant wil,veelkeus,flexibel,veel keus.

Service
Niet moeilijk met eventuele omruiling.

Assortiment
Groot assortiment,goede prijs.

Aanbeveling
Goede benadering klant

Extra toelichting
Zaken doen met keukenloods is een prettige ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk site

Service
Snelle en nette service

Assortiment
Heel veel keus

Extra toelichting
We konden snel onze keuze maken omdat het overzichtelijk is. En een hele snelle keurige nette levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via internet bestellen en werd dus gebeld om zelf dag van levering te bepalen

Service
Prima, werd gebeld om zelf dag van levering te bepalen. Bij levering ook geen enkele moeite om koelkast op andere plek te zetten en oude oelkast ook meegenomen

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Vriendelijke telefonische hulp. Levering volgens afgesproken dag en tijd. Goedkoopste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product was makkelijk te vinden en de bestelling was simpel te plaatsen. Vooral de snelle service was erg prettig.

Service
Prima service. We hadden een vraag over het product en die werd snel en duidelijk beantwoord. Afleverservice ook perfect geregeld

Assortiment
Wat wij zochten, daarin was keuze genoeg, voor ieder wat wils zeg maar

Aanbeveling
Geen negatieve punten kunnen vinden en ik ga er van uit dat wanneer we het product dagelijks gaan gebruiken en er mocht wat mis zijn, de service ook goed zal zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Groot assortiment, duidelijke website. Fijn dat je alles kunt laten installeren door professionals voor een redelijke prijs.

Service
Keukenloods zelf zeer goed, echter bij deze laatste aankoop wat strubbelingen gehad met het inbouwteam. Eerste poging voor niets zitten wachten. Echter werd het wel goed opgepakt en een installatie op afgesproken tijdstip op zeer korte termijn volgde.

Assortiment
Groot assortiment, zeer goed geprijsd, goede kwaliteit!

Aanbeveling
Zeer goed assortiment, al onze apparatuur komt hier vandaan. Altijd goede ervaringen. Inbouwteam werkt netjes. Goede klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mike 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke site

Service
Van alle stappen krijg je een mail of bericht. Ook leveringen via dutchned zijn goed geregeld. Een sms de dag voor de levering is erg prettig aangezien we tegenwoordig allemaal een mobiel hebben en soms een mail missen.

Assortiment
Grote keuze van alles wat je in een keuken wenst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarah 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via google ben ik op de site gekomen. Met een aantal klikjes had ik binnen enkele seconden mijn product besteld

Service
Nog nooit errder zo snel geholpen. Direct een afspraak gemaakt en volgende dag stip op tijd mijn bestelling ontvangen.

Assortiment
Ook mijn inbouw vaatwasser wil ik in de toekomst hier bestellen.

Aanbeveling
Alles wat je zoek is hier te vinden. Site is makkelijk en overzichtelijk. Service is uitstekend

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 14-06-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles ruim opgezet

Service
Goede service met kennis

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Paar keer wat gehaald zeer tevreden dus het aanraden waard

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jeroen E 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Ik had een afzuigkap besteld, bij aflevering bleek deze beschadigd te zijn. Na het opsturen van enkele foto's van de schade werd deze kostenloos omgeruild

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lise 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk. Snelle doorschakeling

Service
Bezorging speciaal vervroegd. En na 18.00u kunnen bezorgen. Zo hoef ik geen snipperuren op te nemen

Assortiment
Ik had een aparte bestelling (koelkast 55 cm.) Die zijn er maar 3, maar goede prijs-kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Goede service, snel geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews