Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Coenen 12-12-2015 In de winkel gekocht
veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ruim opgezet en overzichtelijk

Service
je wordt vriendelijk en goed geholpen

Assortiment
ruim voldoende en wat niet aanwezig is kan worden besteld

Aanbeveling
alles goed voor elkaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kitchenaid geweldige prijs 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Idd makkelijk te bestellen.

Service
Ik had een vraag en goed antwoord gekregen.

Assortiment
Hadden alles en kon goed kiezen.

Aanbeveling
Geweldige snelle service!!!
Dag erna al in huis!!!!!
En de goedkoopste!!!

Extra toelichting
Ik heb de Kitchenaid zwart gekocht en de dag erna had ik hem al in huis! En dat 2 dg voor Sinterklaas! Een week had ik nog een vraag via email en werd meteen terug gemaild en geweldig geholpen. En de goedkoopste Kom graag nog eens terug op deze site:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruis 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanaf je pc een nieuwe wasmachine bestellen was voor mij nieuw en goed bevallen.

Service
Na overleg waren ze bereid om de wasmachine 's avonds nog af te leveren. Dit i.v.m. opname in een ziekenhuis.

Assortiment
wat betreft wit goed: ze leveren praktisch alles.

Aanbeveling
Ook bij mijn dochter hebben ze een vaatwasser geleverd.
Alles volgens afspraak.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sarah 12-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
overzichtelijk zijn de producten gerangschikt, helaas zijn niet alle technische gegevens beschikbaar of zijn onduidelijk aangegeven.

Service
advisering ging niet zo goed en was niet duidelijk afgestemd op onze wensen. Nadat we een product hadden besteld die achteraf niet aangesloten kon worden wensten wij omruiling en andere advisering. Ook dit verliep niet soepel, ik heb dan maar zelf de fabrikant gebeld voor de benodigde informatie van het product aangezien dit lang op zich liet wachten bij keukenloods.

Assortiment
Vrij ruim assortiment en genoeg modellen en stijlen dus grote kans dat je smaak en stijl ertussen zit.

Aanbeveling
Service had beter gekund maar gezien de prijzen en ruime assortiment de voor mij onvoldoende service maar voor lief genomen.Toch een voldoende omdat de bereikbaarheid van de klantenservice goed is en geen wachttijden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hans 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
De site is traag. Zeker bij meerdere pagina's.

Service
Niet duidelijk wanneer er geleverd zou worden. Na een telefoontje werd de bestelling de volgende dag geleverd.

Assortiment
Ook de accessoires zijn ruim voldoende te bestellen.

Aanbeveling
Ruim assortiment met lage prijzen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

runderkamp 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Pak je laptop en bestel,perfect

Service
Je krijgt een bevestiging binnen en ze bellen je zelfs op voor een bezorg afspraak,perfect.

Assortiment
Er is van alles te krijgen.

Aanbeveling
Hoeft geen nadere uitleg.

Extra toelichting
Denk dat ik wel duidelijk ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iepje 11-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk op internet gevonden en hadden al goede ervaring

Service
Snel

Assortiment
Vele en goede artikelen

Extra toelichting
Goede prijs voor artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitchenmaid Artisan vulkanisch zwart 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker overzichtelijk, veel keuze en mooie eerlijke prijzen.

Service
Snelle service.

Assortiment
Hele ruim assortiment.

Aanbeveling
Mooi winkel met goede vriendelijke service. Ik ben hier een nieuwe klant en ik was blij verrast.

Extra toelichting
Ik denk als ik in de toekomst nog spullen zoek voor mijn keuken dat ik hier wel als eerste na toe ga.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Questor 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Heldere website. Veel info, meestal voldoende specs zoals afmetingen , vermogens e.d.

Service
Voor telefonische vragen is de Keukenloods snel te bereiken. Korte of geen wachttijden opgemerkt.
Deskundig advies.

Aanbeveling
Waardering is natuurlijk gebaseerd op maar een persoonlijke ervaring, maar die was wel goed

Extra toelichting
De indruk van alles wat met de winkel te maken heeft is gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Koos van Baalen 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Perfecte telefonische afhandeling van mijn bestelling en artikelen goed te vinden op het WEB

Service
Ik heb zelden zo'n perfecte installatie meegemaakt (Installatieteam) met een heel klantgerichte medewerker en de juiste nazorg door De Keukenloods. Alles conform afspraak en levertijd

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden wat ik zocht en de prijs was concurrerend in vgl met de andere websites

Aanbeveling
Geen enkel minpunt ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annet Laan 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Het gaat eenvoudig via internet.

Service
Bestellingen zijn goed gegaan

Assortiment
Er is uit voldoende te kiezen

Aanbeveling
wij hebben er goede herinneringen aan

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Robin 11-12-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Telefonische bestelling gedaan. Dit ging soepel met goed advies en werd door Keukenloods netjes per mail bevestigd.

Service
Goede service, ik werd keurig voor de levering gebeld. Hierbij had ik keuze in alle dagen en werd me geen dag van levering opgelegd.

Assortiment
Veel keus, in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Prima service, goede levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans uit Zwolle 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zondagavond besteld en maandag middag al in huis! Top!

Service
Aardige en nette bezorger, keurig afgeleverd en de oude koelkast meegenomen.

Assortiment
Ik vond precies wat ik zocht tegen een goede prijs.

Aanbeveling
Snel, betrouwbaar en gewoon goed.

Extra toelichting
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

strootman 11-12-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar, ruimte in en om de winkel

Service
Klantvriendelijk goed advies en een belletje als het bestelde er is

Assortiment
Hebben veel en zoniet bestellen ze het voor je

Aanbeveling
Goede service voor een mooie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website overzichtelijk, zoekfunctie werkt perfect en dan kan je ook nog d zoekresultatetn filteren op diversen criteria

Service
Website is goed up to dat mbt de aangegeven levertijden. Order status word prima bijgehouden.

Assortiment
Al 5 verschillende apparaten gekocht bij keukenloods dus het assortiment is voor mijn meer dan voldoende

Aanbeveling
Gewoon een prima webwinkel, duidelijk site, eventueel ophalen, zeer scherpe prijzen en soms word zelfs een (beter) alternatief aangeboden voor de zelfde prijs en snelle levertijden. Mijn volgende apparaat komt zeker weer bij keukenloods vandaan!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DT 11-12-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
besteld en na een paar dagen gratis bezorgt

Service
gewoon ok met goede info en updates over levering

Assortiment
meerdere vestigingen allemaal via online of telefonisch bestellen

Aanbeveling
ruim en netjes

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

L B 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We wisten wat we ongeveer zochten en konden dat makkelijk vinden

Service
WE hebben meerdere keren gebeld met vragen waarop we vlot en duidelijk antwoord kregen. Over de levertijd zeker niets te klagen zo snel als ze er waren. We wonen niet op een handige locatie maar ze hebben het gevonden. en dat in het donker 's avonds. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steve 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heb telefonisch advies ingewonnen en moet zeggen dat Emiel van de klantenservice goed met mij meedacht over het aan te schaffen product. Ik had niet het gevoel zoals bij anderen dat hij graag wilde verkopen wat ik als zeer prettig ervaarde. Mede hierdoor mijn keuze voor Keukenloods.

Service
Eerste instantie ben ik bij een filiaal in Amsterdam ZO geweest. Ik moet eerlijk zeggen dat degeen die mij hier had geholpen mij niet op de juiste manier heeft geholpen. Daarentegen bewijst het filiaal in Zaandam het tegenovergestelde. Tja!

Assortiment
De prijzen zijn geweldig. Nergens heb ik het product goedkoper kunnen vinden. En nee niks gereduceerde producten, gewoon nieuw in doos en met garantie.

Aanbeveling
Zaandam XL is handig omdat ernaast ook een winkel is waar alle producten te zien zijn. Daarbij werd ik bijzonder vriendelijk geholpen en kreeg ik zelfs een waardebon twv €25.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cees 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen vanaf de luie stoel en iin mijn geval, een hybride afzuigkap, 3 dagen later afgeleverd aan de voordeur. Top!

Service
Kleine lettertjes vermeldden een event. korting bij telefonisch bestellen. Ze doen wat ze beloven. Een leuke extra korting op een toch al mooie prijs.

Aanbeveling
Ik geef geen tienen. Niets is volmaakt

Extra toelichting
Zal hier zeker de ook mijn andere kookapparatuur aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter van Schilt 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website

Service
Prompte aflevering. Zo nodig goed telefonisch contact

Assortiment
Alles wat ik zoek

Aanbeveling
Zie boven vermelde opmerkingen,
Bovendien is de prijs van de artikelen zeer concurrerend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Zuid 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
E-mail contact nav product goedkoper ergens anders was heel snel.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Aantal keren wat besteld. Altijd snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website,na kopen meteen orderbevestiging,snelle levering,bezorgdienst 10 + ,en na kopen nog contact of geleverde artikel goed is . Dik voor Elkaar

Service
Kundig snel en duidelijk.

Assortiment
Meer in huis dan menig groot winkelbedrijf

Aanbeveling
Hele verhaal klopt van A tot Z

Extra toelichting
Houden zo nu het is !!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskia de bruin 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke website en eenvoudig bestellen

Assortiment
ruime keuze in apparaten

Aanbeveling
makkelijk online kiezen en bestellen

Extra toelichting
prima levering! t oude apparaat werd mee terug genomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ron 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website. Goede uitleg betreffend de inbouwmaten e.d. Voor eventuele vragen is er een verkoop team online. Goede feedback.

Service
Alleen ervaring met de levertijd. Deze is goed.

Assortiment
Zeer veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Conform afspraak op tijd leveren en zeer profesionele afhandeling bij omruilen, zelfs als deze al uit de verpakking is.

Aanbeveling
Goede webshop site en profesionele verkoop en service team

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk bestellen via de site

Service
beloven binnen 24 uur leveren maar dat duurde toch een dagje langer.

Assortiment
zie de site

Extra toelichting
telefonisch contact verliep goed alleen beloven jullie de 24 uur zending, dus als het niet lukt ligt het aan 3e Dat is niet echt geloofwaardig. maar toch ruim voldoende.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Chris 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke overzichtelijke site.

Service
Snelle en goede afwikkeling bij afhalen in de winkel.

Assortiment
Groot assortiment tegen de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 11-12-2015 In de winkel gekocht
almere buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles is overzichtelijk

Service
netjes en goede technische kennis

Assortiment
ze hebben gewoon van alles

Aanbeveling
zie vraag 1 2 en 3

Extra toelichting
alleen de levering ging niet zoals gewenst

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

v d Berg 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijk site.

Service
Telefonisch zeer correct geholpen

Assortiment
Groot.

Aanbeveling
Bij minder dan een 7 zou ik deze winkel niet aanraden bij derde, geen 10 gegeven ter aanmoediging 😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geen 11-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
door de telefoon netjes te woord gestaan en geholpen

Service
laat te wensen over ze bieden een kookplaat aan die de volgende dag niet te leveren was

Assortiment
laat te wensen over

Aanbeveling
geen

Extra toelichting
wat wij heel vervelend vinden is dat jullie adverteren gratis retouren en dat is niet zo de kookplaat moest geruild worden en moesten 17,50 betalen schandaligdaar zijn we absoluut niet over te spreken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantal Mullenders 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat een service gewoon aan huis geleverd de koelkast werd zelfs binnen gebracht tot aan de plek waar hij moest komen

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Geweldige service

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert jan 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk bestellen, online of via de telefoon

Service
Zeer snelle reactietijd op vragen.

Assortiment
Uitgebreid, goede aanbiedingen.

Aanbeveling
Topshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw v Wijnen 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer ruim assortiment tegen de laagste prijs!

Service
In het weekeind de wasdroger besteld en op donderdag in huis! Zowel klantenservice bij keukenloods alsook de bezorgservice zeer correct.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. De wasdroger de wij zochten viel hier ook onder.

Aanbeveling
Wij gaan de keuken in ons nwe huis vervangen en denken er serieus over om de apparatuur via de keukenloods te bestellen.

Extra toelichting
Ga zo door en hou service hoog!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisette 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vond het door mij gezochte koelkast niet direct op de site, maar een mailtje was genoeg om binnen heel korte tijd (en op zaterdag) een mooie offerte te ontvangen.

Service
Prima

Assortiment
Heel uitgebreid met mooie aanbiedingen

Aanbeveling
Snelle service, afspraken goed nagekomen en ook de montage is prima verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herbert 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen voor 1630 en de volgende dag in huis. Prima

Service
Prima

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Snel, makkelijk en goedkoop!!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenloods 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
hele fijne en vriendelijke behandeling

Service
niets te veel

Assortiment
heeeeel veel keus

Aanbeveling
mijn ervaring is supper goed

Extra toelichting
ben heel tevreden ,als ik nog iets nodig heb kom ik zeker terug bij jullie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

de Wolf 10-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemak dat je het uitgekozen product meteen mee kan nemen

Service
word naar de auto gebracht

Aanbeveling
personeel in zaandam is altijd behulpzaam geven goed advies dit was in korte tijd onze 3e grote aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henne 10-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ruim opgezet

Service
Ben goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Op laatste moment besloten, dat t toch n andere wasmachine gaat worden en kon zonder problemen worden omgezet

Aanbeveling
Alles prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robin 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed doorzoekbare site

Service
Laagste prijs garantie wordt ook waargemaakt

Assortiment
Alle grote merken, brede keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

michiel 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
super goede webside

Service
bestelling perfect via de telefoon , net als de extra korting

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
vriendelijk en behulpzaam zelfs voor de korting bij bellen

Extra toelichting
volgende keer weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansde smit 10-12-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik voelde prima op mijn gemaak

Service
als werd geod uitgelegt

Extra toelichting
als ik weer iets nodig heb ga ik weer naar de keukenloodt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schmibi 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede Website, alles snel gevonden, ruim sortiment

Service
mails worden so dadelijk geantwoord, super Support!

Assortiment
prijzen en Assortiment zijn heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wat ik zocht was snel te vinden. De zoekmachine werkt goed op de site.

Service
Bij mijn product vond ik de omschrijving wat er bij de apparatuur aan accessoires zat iets te beknopt maar kreeg snel antwoord op mijn mail.

Assortiment
Voor wat ik wilde hebben was er een zeer ruime keus

Aanbeveling
Veel keus in mijn producten, vooral een zeer scherpe prijs dit gaf aanleiding om al snel een volgend product te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal via internet te bestellen, goed kunnen vergelijken. Eenvoudig!

Service
Via mail goede informatie betreffende de bestelling, keurig op tijd qua levering en namen netjes oude apparatuur mee. Fijn!

Assortiment
Keus genoeg. Fijn dat producten op site vergeleken konden worden

Aanbeveling
Zou gelijk weer voor deze site kiezen om iets te bestellen. Ook aan te bevelen bij kennissen en vrienden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 09-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke opstellingen en direct inzichtelijk wat de voorraad is

Service
verkoper die goed op de hoogte is

Assortiment
ik had voldoende keus

Aanbeveling
erg volledig en goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees Hogendoorn 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle apparatuur staat overzichtelijk opgesteld.

Service
Goede service en snelle afhandeling van de bestelling.

Assortiment
Zo ongeveer alles wat je kan nodig hebben is opgesteld.

Aanbeveling
Het was prettig om rond te kijken en op je gemak te kunnen kiezen.

Extra toelichting
Zou bij volgende aankoop zeker weer als eerste naar de keukenloods geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G imthorn 09-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Eenvoudig besteld zonder problemen

Service
Snel bezorgd

Assortiment
Goede keuze

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Theo 09-12-2015 In de winkel gekocht
Keukenloods Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bestelde apparatuur werd erg snel geleverd

Aanbeveling
Hulpvaardig personeel. Willen een stapje extra doen.
TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 09-12-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijke site

Service
eerder probleem gehad met apparaat en snel en netjes nieuwe gekregen top.

Assortiment
volledig

Aanbeveling
prima geholpen en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

familie Bogers 09-12-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en netjes

Service
Goed advies en meedenken van de verkoper, doet veel moeite om je te adviseren.

Assortiment
Spreekt voor zich, bijzonder goede en overzichtelijke website!

Aanbeveling
Al met al zeer tevreden, alles bevestigd per e-mail, levering keurig en op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews