Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vlotman 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kan makkelijk op site uitzoeken en bestellen

Service
Direct bevestiging van beschikbaarheid en leveringsdatum

Assortiment
Kan alles vinden wat je zoekt

Aanbeveling
Prima ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rubia 18-12-2015 In de winkel gekocht
Zaanstad
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Goede deskundige service! Ook de aftersales is zeer goed, vandaag even contact met de servicelijn gehad voor wat installatievragen, ook daar weer zeer deskundig eb goed advies ontvangen! Bedankt voor jullie goede hulp!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cevo 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Door het transportbedrijf werd een verkeerd artikel afgeleverd. Werd de volgende dag omgeruild. Dus probleem snel opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 18-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel besteld en snel gekregen.

Service
Correcte afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MJ Agerbeek 18-12-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed geholpen door Erwin

Assortiment
In de winkel wel weinig uitgestalde vaatwassers aanwezig

Extra toelichting
Vervoersbedrijf had zelf een bezorgdatum en tijd ingepland zonder overleg. Na gebeld te hebben zeiden ze dat het niet meer aangepast kon worden..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tessa Nieuwenburg van der Poel 18-12-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel goed geholpen in de winkel en fijne installateurs!

Service
Super!

Assortiment
Alles wat wij wensten was mogelijk, ook de nabestelling.

Aanbeveling
Wij zijn super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Kreeft 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
vanuit je luiestoel kun je gemakkeleijk bestellen.
Bij vragen is er life chat,

Service
Netjes op de afgesproken tijd geleverd.
Werd in de garage gezet door de vervoerder.

Assortiment
Keus is ruim voldoende

Aanbeveling
Alles netjes geleverd en op tijd . Men word steeds op de hoogte gehouden van de order status.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden wat moet je dan nog meer zeggen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sandra 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Op de afgesproken tijd geleverd. Telefonisch ook heel correct te woord gestaan en meedenkend met de klant

Aanbeveling
Het gemak om online je vaatwasmachine te bestellen en die de volgende dag in huis te hebben, is natuurlijk perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke omschrijving app

Assortiment
Voldoende keuze uit verschillende app

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Schouwburg het Park 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
uitgebreid assortiment op de site

Service
goed meegedacht en geadviseerd, snel en correct geleverd

Assortiment
ruim assortiment, altijd alternatieven voorhanden

Aanbeveling
snel, goed en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Waardenburg 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
dicht bij huis en genoeg parkeerplaatsen

Service
direct bevestigingsmail en suggestie over leveringstijd

Aanbeveling
gemak dient een mens

Extra toelichting
wel wat langere levertijd als sommige andere aanbieders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Helaas alleen mogelijkheid tot betaling met ideal, verder een prima site.

Service
Heel goed! Een oud type opgestuurd gekregen, er werd meteen gereageerd op mijn email en dit is netjes opgelost.

Assortiment
Voor ons het goedkoopste.

Aanbeveling
Inmiddels weer een nieuwe order geplaatst, en netjes dag erop ontvangen, dat zegt genoeg denk ik;)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 18-12-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alle producten staan overzichtelijk gepresenteerd, zowel in de winkel als op de website. in 1e instantie hebben wij op de website gekeken waardoor we al ongeveer wisten wat we wilde hebben. Daarna naar de winkel gegaan; alles bekeken en besteld. Nog een paar goede tips gehad!

Service
Service is prima; zowel in de winkel als via email/telefoon. Als je een email stuurt krijg je altijd op zeer korte termijn een antwoord terug. Apparatuur moet nog geleverd worden, behalve de magnetron. Toen bleek dat we die eerder nodig hadden was 1 telefoontje genoeg en een paar dagen later werd de magnetron (gratis!!) thuis bezorgd.

Assortiment
er is een ruim aanbod tegen zeer aantrekkelijke prijzen. We hebben alles kunnen vinden bij de Keukenloods.

Aanbeveling
de Keukenloods is een goed adres dat ik zeker bij anderen zal aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steef 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Telefonisch contact, uitleg over inductie kookplaat goed en netjes

Service
Zie bovengenoemd

Assortiment
Zie bovengenoemd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Renate 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site!

Service
Snelle gerichte service

Aanbeveling
Super!

Extra toelichting
Ook telfonische goed bereikbaar en snelle afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Was op zoek naar een inbouwkoelkast. Makkelijk een filter instellen. Een paar drukken op de knoppen, en ik had de hele verzameling, gerangschikt op prijs, merk enz. Snel en duidelijk.

Service
Na dat ik besteld had, gelijk door meerdere mailtjes op de hoogte gebracht, wanneer de koelkast zou komen, zelfs de bezorgtijd kon je opgeven, wat jou het beste uitkomt. Super.

Assortiment
Zeer ruim, met over het algemeen de goedkoopste prijzen. Ik greep nergens in mis.

Aanbeveling
Al met al super. gebruiksgemak, Service en prijs, de snelheid van levering enz.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

testery 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk bestellen via internet

Service
vlotter service en to the point

Assortiment
genoeg producten om uit te kiezen

Aanbeveling
goed prijs-kwaliteits verhouding, vlotte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is eenvoudig en snel te vinden.

Service
Duidelijk en heldere communicatie

Assortiment
Zeer ruim assortiment, klanten service is goed te bereiken voor vragen en/of problemen.

Aanbeveling
Prettige winkel, duidelijk en overzichtelijk. Producten worden snel en netjes geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaabs 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen is makkelijk als je weet wat je graag wilt hebben.

Service
Vandaag besteld en morgen ook écht ontvangen. Netjes verpakt en afgeleverd.

Assortiment
Groot assortiment, het verschil tussen producten is niet altijd even duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A van Elburg 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn snel en makkelijk te vinden !

Service
Product was niet direct leverbaar uit voorraad maar kreeg wel meteen een ander/duurder product aangeboden !

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Echt de moeite waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klaas 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Super makkelijk zoeken & vinden

Service
Nog geen ervaring

Assortiment
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Alfredo 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online winkelen is gemak.

Gratis bezorging is ideaal.

Service
Vriendelijk geholpen aan de telefoon. Er wordt met je meegedacht.

Assortiment
Breed en diep. Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Ruim assortiment, gemak voorzien van een goede service. Apparatuur perfect te combineren met bijvoorbeeld Ikea keukenmodules.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Service
Bezorger was erg bot en kortaf en liet de wasmachine op straat staan. Ik heb duidelijk aangegeven meer te willen en kunnen betalen als hij het portiek trapje op zou helpen tillen. Uiteindelijk hielp hij wel mee, maar liep scheldend en vloekend de deur uit. Beetje jammer...

Extra toelichting
Prima allemaal! Bezorging kon beter, maar niet jullie schuld

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Hans Allaart 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kan gewoon vanuit Curacao bestellen. Er is een overvloed aan keuze en dat tegen zeer voordelige prijzen!

Service
Snel antwoord op vragen betreffende uitvoer terug gave btw etc.

Assortiment
Alles wat ik nodig had in 1x besteld, direct betaald en direct een bevestiging ontvangen.

Aanbeveling
Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en betalen. Snel antwoord op mijn vragen en snelle levering. En heel belangrijk duidelijke informatie betreffende de levering.
Ik kan wel een 10 geven maar er moet een prikkel blijven om te perfectioneren!

Extra toelichting
Ik wil aangeven hoe makkelijk het is om ook vanuit het buitenland, in mijn geval Curacao bestellingen te doen btw terug te kunnen krijgen en deze bestelling via een forwarder naar Curacao te sturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne 17-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Via de website heb ik me georienteerd op een kookplaat en een oven (inbouw). Gezien de enorme keuze wilde ik toch deskundig advies en ben ik alsnog naar een winkel gegaan.

Service
In de winkel werd ik deskundig geholpen en kon direct de bestelling geplaatst worden

Aanbeveling
Zowel via de webwinkel als in de fysieke winkel word je goed geholpen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

tevreden klant 16-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Door de verbouwing beetje rommelig

Service
Zeer vriendelijk personeel, en bewhulpzaam

Assortiment
Veel in voorraad

Aanbeveling
Wegens de verbouwing beetje rommelig, na de verbouwing ws veel beter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zo, vanuit je luie stoel.

Service
Kwamen later terug om oude apparaat op te halen.

Aanbeveling
Keukenloods is een aanrader. Zal hier zeker nog wel eens wat kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco 16-12-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke winkel. Duidelijke beknopte omschrijvingen bij de keukens.

Service
Werd goed geholpen, niet opdringerig. Personeel zag goed welk moment we zelf wilden kijken of hulp nodig hadden.

Assortiment
prima

Aanbeveling
Alles prima. Niets meer aan doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sylvia Snoek 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke webpagina, handig te vergelijken van artikelen

Service
goede feedback van de service telefoon, goede afspraken helder en duidelijk

Assortiment
veel merken en groot assortiment ook binnen de merken, voor elke portemonnee is er assortiment.

Aanbeveling
gewoon goed, en hele lage prijzen, zal hem zeker aanbevelen aan derde

Extra toelichting
we zijn erg tevreden over prijs, service, levering en advies, vriendelijk te woord gestaan door personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeevaart 16-12-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
beetje rommelig, maar er was een verbouwing gaande

Service
accuraat en deskundig geholpen

Assortiment
men kan alle merken kennelijk leveren

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Bep van riemsdijk 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site om mee te werken

Service
model afwasmachine was niet leverbaar, kreeg daarvoor in de plaats een duurder model wat ik heel netjes vind

Assortiment
je hebt genoeg keus

Aanbeveling
een tien omdat ze volgens mij niet beter kunnen

Extra toelichting
nee kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling was in een mum van tijd gepiept

Service
Veel keuzemogelijkheden mbt betalen en bezorgen

Assortiment
Ruime voordelige keuzes

Aanbeveling
Volgende keer zelf ook weer

Extra toelichting
Zeer makkelijke overzichtelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker kiezen uit de luie stoel

Service
Correct en volgens afspraak geleverd

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Prima assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Toen bleek dat het artikel niet op voorraad was werd ons een vervangend artikel tegen dezelfde prijs aangeboden. Echt klasse!

Aanbeveling
Erg klantvriendelijk, meedenken en afspraken nakomen

Extra toelichting
Niet verder zoeken, gewoon hier je vaatwasser kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Teunissen 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en heel duidelijk.

Service
telefonisch keurig geholpen

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
prima levering binnen 24 uur, bestelling netjes ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Goed overzichtelijk

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
Alle afspraken worden goed nagekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

p litjens 16-12-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles voor de keuken is aan wezig

Service
Is gewoon goed

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Altijd behulp saam ook al koop je niks

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alke 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke, snelle, overzichtelijke website. Gemakkelijk te volgen.

Assortiment
Heel uitgebreid Kitchenaid assortiment.

Aanbeveling
Prima website, uitgebreid assortiment, lage prijzen, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

De Vries 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Telefonisch contact met info vraag van mijn kant goed en snel beantwoord. Mogelijkheden voor betalen prima.

Assortiment
Het apparaat dat ik wilde was aanwezig.

Aanbeveling
Prima assortiment. Goed m.b.t. betalingsmogelijkheden, zoals bij aflevering betalen. Vooruitbetalen hoeft dus niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tineke 16-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Dit was goed geregeld.

Service
Ook dit was goed geregeld.

Assortiment
Dit was voldoende.

Aanbeveling
Omdat je niet van te voren aan kon geven hoe laat je bestelling gebracht kon worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Willem52 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede en duidelijke webwinkel.

Service
De chat op de we webwinkel is erg praktisch en kwam goed van pas!

Assortiment
Veel rubrieken en erg veel soorten in maten en typen.

Aanbeveling
Goede webwinkel qua zoeken en aantal artikelen, veel informatie is voorhanden, plus een chat mogelijkheid.

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Atiti Amsterdam 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website was duidelijk. De levertijd was voor mij een dag te vroeg, in verband met eerder gemaakte afspraken. Na een telefoontje werd dit keurig opgelost.

Service
Telefoon werd onmiddellijk opgenomen en ik werd vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Gemaakte afspraak over leverdatum klopte als een bus!

Assortiment
Was voor mij ruim voldoende.

Aanbeveling
Alles klopte.

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP Groot 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het is in het begin nog even zoeken maar dat kwam snel goed

Service
snelle levering, op tijd. Pinnen aan de deur.

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
voorziet in de behoefte van snelle en voordelige vervanging van je keuken apparatuur

Extra toelichting
Deze Siemens is een prima oven magnetron combinatie, zelfs de schroefgaten zitten op dezelfde plek als zijn 12 jaar oudere voorganger, dus vervangen was een peuleschil! Verder is het handig om prominenter bij de productinfo te zetten of de combi een draaischijf heeft of niet want dat blijkt voor veel mensen een keuze kriterium en dat bespaart jullie klantenservice veel antwoorden op deze zelfde vraag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred van der Vlist 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ZEER OVERZICHTELIJKE SITE

Service
Zeer snelle telefonische reactie na doen van mijn bestelling. Vervolgens een constant en duidelijk op de hoogte stellen van de voortgang van de levering.

Assortiment
Voor mij meer dan voldoende

Aanbeveling
Uitstekende service. Lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Wijnberg 16-12-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Altijd adequate oplossingen om van mijn kant onvoorziene rest puntjes op te lossen

Service
Snelle soepele afwikkeling

Assortiment
Goede prijs prestatie verhouding

Aanbeveling
Pepernoten op de bar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaan 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dekkers 15-12-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Op ons verzoek bestelling in 3 keer moeten leveren. Werd niet moeilijk over gedaan en is prima verlopen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Prima geholpen en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sannie 15-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekkere winkel, alle prijsklassen vind je er.

Service
Snelle service , netjes afgeleverd.

Assortiment
Voor elk wat wils.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Bos 15-12-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime en goed gesorteerd assortiment,duidelijk en heel overzichtelijk.

Service
ruime beoordeling en dat is omdat de winkel goed bereikbaar is,netjes schoon en de service en levering is optimaal.

Assortiment
zeer ruim assortiment en alles wat we nodig waren was er te verkrijgen en zeer scherp geprijst

Aanbeveling
een ruime 9 hoor!!! nogmaals absoluut aan te bevelen voor iedereen.

Extra toelichting
Wij werden er zeer vriendelijk ontvangen en alle tijd werd genomen om ons alles duidelijk uit te leggen. alle producten werden snel en onbeschadigd,zeer goed verpakt op de plaats van bestemming afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ga zo door: kenmerk eerlijke voorlichting en jullie komen de afspraak na.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews