Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20903 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3386 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johan Huijbregts 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
als je weet wat je wilt, superhandig en snel

Service
afspraak per mail en SMS over juiste tijdstip monteur voor t plaatsen. klopt ook.

Assortiment
alles wat je voor je keuken kunt bedenken

Aanbeveling
niets, maar dan ook helemaal niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inbouw 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website heel toegankelijk.

Service
Duidelijke info

Assortiment
Ik vond direct wat ik zocht

Aanbeveling
Prettig in alle opzichten. Ik koop alle inbouw bij u

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A van Pol 04-07-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen op de site. Afhalen in de winkel

Service
Zowel persoonlijke als via de chat

Assortiment
Ruiteraard sortering

Aanbeveling
Ook als iets niet op voorraad is. Toch binnen een paar dagen geleverd

Extra toelichting
Prima service fijne winkel ik kijk altijd eerst bij keukenloods

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van der Meulen 02-07-2016 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vlak bij mij om de hoek

Service
altijd vakkundig geholpen

Assortiment
groot!

Aanbeveling
3e aankoop, geen problemen gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petronella 02-07-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Keukenloods Zaandam is goed bereikbaar, levertijd periode goed nagekomen, alles wordt keurig via de mail door gegeven. Op de dag dat de bestelling bezorgd werd s,morgens nog een mail ivm de tijd wanneer de bestelling bezorgd wordt.

Assortiment
Voldoende assortiment, prijs kwaliteit goed.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel goede uitleg als je iets vraagt, ook heel fijn je krijgt een kopie van het product waar je interesse in heb mee zodat je thuis alles nog eens na kunt lezen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Berber Elzinga 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, gemakkelijk en snel te vinden

Service
Telefonisch besteld en op ons verzoek zelfs op zaterdag bezorgd en geplaatst door een uitstekende monteur

Assortiment
Voldoende keuze voor een prima prijs

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk en een goede service

Extra toelichting
Omdat wij super tevreden zijn zullen we ook in de toekomst zeker weer bestellen bij Keukenloods.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik kon snel vinden wat ik zocht!

Service
Goede bereikbaarheid en snelle levering!

Assortiment
Goede merken voor scherpe prijzen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maura en Carlos 01-07-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ze zijn makkelijk bereikbaar en lang open

Service
heb er een keuken gekocht en nog wat na bestellingen gedaan. We zijn tot nu toe altijd heel correct geholpen en men is ook belangstellend naar de bevindingen van de klant. Wij hebben de keuken zelf geplaatst en bij het bestellen van een extra(mooi) stop contact werd direct gevraagd of het plaatsen goed was gelukt.

Assortiment
Er is een grote variatie aan keuzes en soms zoals in ons geval een hele snelle lever tijd zeker ten opzichte van andere "keukenboeren".

Aanbeveling
vriendelijke mensen goed met ons overlegt, goede tips gegeven. En toen ik op het laatste moment nog even de hele keuken wilde veranderen was dat geen probleem.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke site gemakkelijk te sorteren

Service
Doen wat ze zeggen

Assortiment
Voldoende keuze meer mag atijd maar overzichtelijk aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

L Janssen 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles snel en gemakkelijk telefonisch besteld

Service
Alle vragen over maten en leveringen werden duidelijk en snel beantwoord

Assortiment
Prijs en kwaliteit sluiten goed aan op mijn vraag

Aanbeveling
Ik zal zeker vrienden aanraden hier hun inbouwapparatuur te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super gemakkelijk en snel te vinden

Service
voortreffelijke communicatie en traject begeleiding

Assortiment
alle producten zijn gemakkelijk en snel te vinden en de prijsstelling is heel goed

Aanbeveling
kan bijna niet beter.

Extra toelichting
ik ben bijzonder prettig en snel en gemakkelijk aan mijn nieuwe inbouwoven gekomen en bovendien nog voor een leuke prijs! Toppie!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GB 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super

Service
heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan door de medewerkers

Assortiment
de keuze is reuze

Aanbeveling
goede prijs, zeer uitgebreid assortiment, en allervriendelijkste mensen aan de telefoon

Extra toelichting
volgende keer bestel ik weer bij keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Rossewij 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
fijne site met een goede prijs.

Service
super vriendelijk en klantgericht contact toen ik belde voor een lagere prijs. Uiteindelijk is de bestelling voor mij gedaan door de medewerker.

Assortiment
Ruime keuze en goede aanbiedingen.

Aanbeveling
Fijne service, goed op de hoogte gehouden, geen één keer ergens achteraan hoeven bellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario van Deijzen 29-06-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk en to-the-point

Service
Door verkoper keurig geholpen, de installateurs erg deskundig, vriendelijk en werkten erg netjes.

Assortiment
Voldeed aan onze eisen, keuze genoeg.

Aanbeveling
Prima zaak.

Extra toelichting
Keukenloods is niet genoeg bekend bij ons en de naam Keukenloods suggereert grote onpersoonlijke zaak. Het tegendeel is echter waar, prima zaak, hadden we eerder moeten weten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AV 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je kunt op je eigen tempo uitzoeken

Service
De vragen die ik had, werden goed beantwoord. Er was iets niet goed bij de levering en dit werd netjes opgelost

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Vriendelijk behandeld en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald Gumbs 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede bereikbaarheid, indeling producten in winkel overzichtelijk en producten gemakkelijk te vinden

Service
Goed geluisterd naar klant, wens laten uitspreken en op grond van wens met voorstel komen. alleen op verzoek met alternatief komen. Niet opdringerig maar professioneel informeren.

Assortiment
Goed op markante groepering ingedeeld.

Aanbeveling
Is natuurlijk subjectief, maar geloof dat de getoonde service en het gemak niet incidenteel zijn maar factoren die daadwerkelijk onderdeel zijn van de werkwijze van Keukenloods.

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site is heel overzichtelijk en alles staat duidelijk omschreven.

Service
Wij kregen direct antwoord op onze vragen, levertijd was keurig optijd en alles netjes verzorgd.

Assortiment
Volgens mij vind je bij de keukenloods meer dan bij menige winkel wij hebben hier dan ook alles gevonden wat we nodig hadden.

Aanbeveling
Onze ervaringen tot nu toe zijn super zou fijn zijn als alle winkels zo te werk gingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 28-06-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Adviseur denkt goed mee en kwam daarna met een uitstekende aanbieding.

Service
Steeds via email op de hoogte gehouden van de stand van zaken mbt de levering van de apparatuur en de inbouw. Keurige afspraak via telefoon mbt inbouwdatum.

Assortiment
Veel apparatuur aanwezig in de winkel in Amsterdam.

Aanbeveling
Veel keukenzaken bezocht. Vakhandel wil alleen eigen merk verkopen. Veel meer keuze dan bij Ikea of Mediamarkt. Levering en inbouw binnen 2 weken gerealiseerd door uitstekende monteur. Oude apparatuur netjes verwijderd en meegenomen. Uitstekende prijs-kwaliteit!

Extra toelichting
Aan te bevelen! In ieder geval raadplegen voor het nemen van een besluit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naber 28-06-2016 In de winkel gekocht
zaandam

Algemene score

7,0

Gemak
goed duidelijk

Service
klant vriendelijk. retour kan ik niet over oordelen

Assortiment
veel keus en goede prijs

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Herman kuypers 28-06-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke site. Goede vergelijkingen mogelijk

Service
Zeer goede service. Makelijk bereikbare winkel

Assortiment
Mede door de website en overzichtelijke winkelopstelling goede keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Prettige en adequate bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JNM de Groot 28-06-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer grote keuze en goede uitleg

Service
Precies zoals overeengekomen is alles itgevoerd

Assortiment
Alle type, soorten en merken aanwezig om een goede keus te kunnen maken

Aanbeveling
Men wordt in alle rust zonder te haasten geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther Vandijck 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, je kunt apparatuur vergelijken. Heel positief over telefonische bereikbaarheid s,avonds en persoonlijk en email/sms contact.

Service
Correct geholpen, duidelijk en nakomen van afspraken.
Goede informatie over leverdatum en tijdsperiode.
Mogelijkheid voor betalen dmv pin aan de bezorger.

Assortiment
Ruim assortiment ook voor vrijstaande keuekenapparatuur.

Aanbeveling
Super tevreden, heb geen op of aanmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Els uljee 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed advies gehad en de volgende dag de vaatwasser al in huis.

Service
Keurige service en een top installateur.

Aanbeveling
Zeer aantrekkelijke prijzen.

Extra toelichting
Als er weer iets stuk gaat wat ik bij keukenloods kan kopen zal ik dat zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JGBalazs 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super gemakkelijk

Service
echte service

Assortiment
meer als genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk en snel,wat aangeboden wordt is er ook.Bij collega twee weken levertijd!

Service
Levering gekochte producten goed te volgen en binnen aangegeven tijd op ons adres.

Assortiment
Wat ik zocht was voldoende keus.

Aanbeveling
Goed en correct geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pl janssen 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk via internet

Service
mooi op tijd en gratis afgeleverd

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
heb 2 keer iets besteld en goed bevallen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel 28-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk bereikbaar voor ons, ruim assortiment

Service
Vriendelijke ontvangst, meedenken, snelle levering, zeer goede service (inbouwkoelkast/vriezer type niet aanwezig, tegen geen meerkosten duurder type geleverd, lade niet tevreden over, direct actie ondernomen en laten bezorgen)

Assortiment
Online en in winkel volop keuze

Aanbeveling
Een tien is wel erg hoog, maar op basis van onze ervaringen een dikke negen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 28-06-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles was duidelijk

Service
Als werdt goed uitgelegd

Assortiment
Voldoende om te kijken wat we willen

Aanbeveling
Alles staat duidelijk aangegeven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Items zijn gemakkelijk te selecteren en te vergelijken met elkaar.

Service
Snelle levering, duidelijkheid over levering, garantie. duidelijke website.

Assortiment
Veel keuze in alle prijsklassen waardoor de keuze vrij gemakkelijk te bepalen is.

Aanbeveling
Van kennisen en collega's al regelmatig goede dingen gehoord van de Keukenloods. Prijs zit op een laag niveau. Voldoende keuze in alle prijsklassen. Website is goed opgezet, items zijn te vergelijken waardoor keuze gemakkelijk wordt gemaakt. Via Kiezkeurig kom je ook vaak bij de keuze van Keukenloods uit.

Extra toelichting
S'avond besteld en de volgende middag al bezorgd. Super! Oude apparaat meegenomen. Kon de keuze op de volledig geïntegreerde vaatwasser redelijk snel maken, sorteerd op prijs, vergelijk een paar machines die binnen het budget vallen, lees de reviews over het apparaat en maak de keuze. Simpeler kan het niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henri 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk kopen op internet

Service
Duidelijke communicatie over verkoop en levering

Assortiment
ik ging gericht zoeken naar kookplaat

Aanbeveling
makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pascal 27-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote winkel met een zeer ruime keuze.
Er staat veel opgesteld en van de artikelen die ze niet in de showroom hebben staan is duidelijke documentatie aanwezig.

Service
Snelle service, offerte binnen een paar dagen en een korte levertijd

Assortiment
ruim assortiment. Staat iets niet in de showroom, ze kunnen alles bestellen en kunnen een goed advies geven over alle ertikelen

Aanbeveling
Fijn, laagdrempelig en een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander Roessink 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makelijk gevonden wat ik zocht!

Service
Aflevering ging perfect, aardige mannen en tot slot ook nog mn oude defecte kookplaat meegenomen!

Assortiment
Ruime keuze en gedetaileerde uitleg bij de producten!

Aanbeveling
Goede en snelle levering. Het goed kunnen volgen van de verzending en tijdig bericht van het te leveren tijdstip!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel helder en duidelijke site

Service
Nemen de tijd voor je en zijn altijd vriendelijk

Assortiment
Een afzuigkap gevonden die vrijwel niet meer te krijgen is. Enige die bij ons in de keuken past. Super

Aanbeveling
Je kan voor vragen terecht op de site, winkel en telefoon. De specificaties bij producten zijn ook prettig uitgebreidt

Extra toelichting
Ik heb al mijn producten bij keukenloods besteld en zal dit ook blijven doen en aanraden voor andere

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede menu structuur, goed zoekfunctie

Service
Perfecte service, op aangeven dat elders de prijs lager was, werd hier direct en zeer professioneel op in gegaan

Assortiment
Uitgebreid aanbod, met een ruime keuze uit artikelen van diverse prijs.

Extra toelichting
Na de bestelling, heb ik gevraagd om mij te bellen wanneer de levering plaats zou gaan vinden. Datum en tijd met medewerk te hebben afgesproken, ben ik op het afgesproken moment teruggebeld. Uiteindelijk is de levertijd nog eens gehalveerd. Dit is HET voorbeeld van klankgerichtheid, goed kwaliteitszorg en perfecte service. Ook de after sales is vriendelijk en uitstekend. Helemaal TOP !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacco 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, eenvoudig te bestellen

Service
Vraag over product werd snel beantwoord

Assortiment
Ruim assortiment, goede prijs

Aanbeveling
Zie bovenstaande positieve beoordelingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny van der Poel 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wij hebben in de webshop besteld. Duidelijke website, zeer overzichtelijk

Service
We hadden toch nog een vraagje en hebben de klantenservice gebeld. Werden vriendelijk te woord gestaan en vakkundig voorgelicht

Assortiment
Zeer ruime keus, breed assortiment

Aanbeveling
Ons product was op het bestelmoment niet voorradig, maar werd uiteindelijk toch nog redelijk snel en netjes afgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin Bontenbal 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik had een verkoper aan de lijn, hij hielp mij volledig met mijn bestelling, ik had 4 apparaten gekocht binnen 10 minute. Perfect.

Service
Alle service liep voortreffelijk. Ook het installatie team was geweldig. Geen probleem met het istaleren, geen vuil op te ruimen. Perfect geregeld geweldige mensen.

Assortiment
Ik heb een voorkeur voor Siemens, de keus voor de Siemens was & droog machines was beperkt. Maar de apparaten die er waren zijn prima. Verder is het assortiment voor afwasmachine & magnetron weer erg groot.

Aanbeveling
Niets mis mee.

Extra toelichting
Installatie kosten zijn een beetje aan de hoge kant, maar verder geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Kreszner 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ik had een klein foutje gemaakt tijdens het bestellen. Maar een telefoontjes was genoeg om dit te fixen.

Assortiment
Niets op aan te merken, alleen jammer dat er geen Samsung koelkasten in het assortiment zitten. Die zocht ik nml.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tom 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een heelgoed duidelijk en overzichtelijk website.

Service
Zeer goede service,onze eerste keus was niet op voorraad ,zo de medewerker heeft een duurderer model aangeboden voor de zelfde prise als onze eerste keus.

Assortiment
Erg veel ,alle top merken,genoeg keuzen

Aanbeveling
Top !

Extra toelichting
En vergeet niet de monteur, zeer goed en vakkundig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Gewoon vanuit je stoel vergelijken en aanschaffen.

Service
We hadden een oven gekocht waarbij het bedieningspaneel niet werkte. Tot nog toe (morgen moet hij worden omgeruild) is alles heel netjes, duidelijk en keurig afgehandeld. Geen gezeur, gewoon problemen oplossen. Ik hou ervan

Aanbeveling
Ik vind het nog een beetje lastig beoordelen omdat ik nog maar 1x wat besteld heb, maar dat is wel erg goed bevallen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Wij hebben al onze apparatuur voor de keuken bij keukenloods gekocht. De service is echt super ook wanneer een apparaat kapot is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis op je laptop een nieuw apparaat uitzoeken en bestellen.

Service
Snelle levering, ook telefonisch nog contact gehad op de dag van levering.

Assortiment
Genoeg product keuze in verschillende prijsklasse.
Duidelijk en makkelijk werkende website.

Aanbeveling
Zal de keukenloods zeker aanbevelen bij anderen.
Zal zeker voor een volgende aankoop eerst de keukenloods raadplegen en website bezoeken.
Ben zeer tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken en vergelijken

Service
Snelle levering en correcte informatie omtrent de aflevering

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Ook de service in de winkels is goed. Ik ben voor het bestellen in de winkel in Nederweert wezen kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rached de Boom 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Simpel te bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goede winkel

Extra toelichting
N.v.t

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Geert 27-06-2016 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Op website gekeken, maar wilde fysiek ook de over zien

Service
Vriendelijk geholpen

Assortiment
Niet alle modellen in de fysieke winkel. Wel op site vast keus en vergelijking kunnen maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Frank Suijker 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles liet zich makkelijk vinden.

Service
Voor de zekerheid even gebeld en zoals ik geholpen ben was perfect

Assortiment
wat ik zocht had ik zo gevonden

Aanbeveling
Niets op aan te merken maar ik geef nooit een 10 om mensen scherp te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en ruime keus !

Service
Ik kreeg zelf een duurdere afwasmachine omdat degene die ik besteld had niet meer leverbaar was! Hoe mooi is dat!!

Assortiment
Ruim assortiment met duidelijke omschrijving

Aanbeveling
Mocht je een vraag hebben dat kan je deze via chat stellen en krijg je meteen antwoord!of ze bellen je terug!

Extra toelichting
Ik heb mijn afwasmachine laten inbouwen , vakkundig personeel en ze hebben de oude plus al het verpakkings materiaal meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l0232759 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
aankoop en afhandeling perfect

Service
geleverd volgens afspraak

Assortiment
keuze genoeg via het internet

Aanbeveling
nergens problemen ondervonden

Extra toelichting
een bankinstelling nemen in belgie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jans 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik heb weinig tijd beschikbaar.

Service
Het artikel dat niet in voorraad was konden we eerder op het depot in Zwaag afhalen dan het artikel dat wel in voorraad zou zijn.

Assortiment
Prima keuzemogelijkheid

Aanbeveling
Spreekt voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Judith Boersma 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Keukenloods.nl is een duidelijke overzichtelijke website. Ik kon gemakkelijk en snel vinden wat ik zocht.

Service
Binnen de genoemde termijn had ik mijn bestelde artikel in huis.

Assortiment
Ruime keuze, duidelijke omschrijvingen.

Aanbeveling
Prima assortiment, volop keuze, duidelijke omschrijvingen, heldere foto's.

Extra toelichting
Het artikel wat ik besteld had, was keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews