Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ineke 15-07-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en breed assortiment

Service
Hulpvaardig en als het niet in de winkel staat kijken / zoeken ze met je mee online.

Assortiment
Goed aanbod zowel op apparatuur als keuken mogelijkheden.

Aanbeveling
Super hulpvaardig en heel snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

weet ik niet 15-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
zag er goed uit netjes

Service
werden goed voor gelicht

Assortiment
genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
het zag er goed uit erg overzichtelijk

Extra toelichting
nee het was goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 15-07-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en prettige winkel.

Service
Eerst online gezocht en het bleek dat er een fysieke winkel vlakbij was dus zijn een kijkje gaan nemen. We zijn daar zeer goed geholpen! Verder een prettige afhandeling en duidelijk aan informatie. Levertijd was een week. Je wordt keurig op de hoogte gehouden en ze maken netjes een afspraak.

Assortiment
Gevonden wat we zochten (na lang vergelijken welk type het moest worden) tegen een zeer goede prijs.

Aanbeveling
Kom er graag terug, zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian van Driel 15-07-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
We werden vriendelijk geholpen en men gaf ons de tijd om even rustig rond te kijken.

Service
We werden goed geïnformeerd over het product. En ik heb naderhand nog gebeld met vragen deze werden gelijk netjes behandeld.

Assortiment
Er was op het gebied van wasmachines niet veel keus in de winkel. Maar op de website was meer dan genoeg keus.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel en fijne winkel om even op het gemak te kijken. Ik heb de winkel al aan meerdere mensen aanbevolen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie den Hollander 14-07-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Via de WEB-site een goede indruk van het assortiment.

Service
De service van de verkoper was goed, denkt mee met de klant.

Assortiment
Voldoende om een keus te maken.

Aanbeveling
Overzichtelijk, goed vindbaar en ruime openingstijden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Sonderen 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keus, duidelijke prijzen en makkelijk vergelijken.

Service
Onze bestelde vaatwasser was niet meer leverbaar, dus kregen we voor hetzelfde geld een luxere machine van dat merk.

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Zeker een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice opgenoorth 14-07-2016 In de winkel gekocht
Nederweert(weert)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werd me niets opgedrongen en super meegedacht

Service
Wederom werd door een dame geholpen niet was te moeilijk of te veel

Assortiment
Ik ging specefiek voor een kraan en afzuigkap maar assorti is groots

Aanbeveling
Volgende maal va ik direct naar keukloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos de Punder 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Goed telefonisch bereikbaar

Assortiment
De vaatwasser die wij wilden hadden sommige leveranciers niet of een lange levertijd maar bij Keukenloods kon hij vrij vlot worden geleverd.

Aanbeveling
Niet duur en goede service

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Eddy Bickx 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ruim aanbod

Service
kan niet beter

Extra toelichting
We vinden het jammer dat we in Belgié niet dezelfde voorwaarde krijgen als jullie (bij aankoop van 4 Siemensapparaten 5 jaar waarborg ,wij 2 jaar en bij aankoop Inductiekookplaat gratis pannenset wij niks,ik heb meegedaan aan de beoordeling ook al maken wij geen kans om iets te winnen wand dat zal voor de Belgen toch niet tellen zoals de rest;waar we niet van kunnen genieten ,dat vindt ik niet fair M.V.G.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 14-07-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is overzichtelijk
Producten waren goed te vinden
Bestellen ging prima, achteraf via telefoon

Service
Winkel is goed bereikbaar
Retouren heb ik geen ervaring mee

Assortiment
Veel keuzemogelijkheden

Aanbeveling
zag er aalemaal overzichtelijk uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Combi magnetron oven 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
2 keer gebeld met een medewerker.Vriendelijk geholpen, uitgebreid informatie gegeven en zelfs voor ons alternatieven bedacht.

Service
Zie boven. Plaatsing oven was correct.

Assortiment
Goed product; is nog te weinig gebruikt om een 10 te geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Weet de bedoeling van de vraag niet 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Goede service en advies

Assortiment
Keuze volop

Aanbeveling
Zelfde als vraag 1

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

jcorvers 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijk , ik heb meteen kunnen vinden wat ik zocht.
bestelling liep uitermaten goed ,ook kreeg ik binnen 1 minut antwoordt
via de mail.

Service
bestelling was binnen 2 dagen in huis,geen telefonich kontact gehad ,immers het product was goed , verder ook niets retour gestuurd het product voldeed aan onze verwachtingen.
na 2 dagen kreeg ik een mail hoe het product ons beviel.

Assortiment
keukenloods heeft meer als we hadden gedacht , zijn dan ook voornemens een siemens koelkast bij hun te bestellen. De product prijzen liggen stukken lager dan bij siemens zelf.

Aanbeveling
alles wat je nodig heb vindt je bij keukenloods je hoef niet verder tezoeken , en de prijzen zijn ver onder de priis van de concurente.

mijn waardering voor keukenloods.

Extra toelichting
ik heb veel aparate van siemens ,en heb dan ook altijd teveel betaald , koop dus nu ook alles bij keukenloods. aan de hand van de techniche gegevens en inbouw maten kon ik meteen aan de slag in de meter kast. ik had de inductie plaat dan ook binnen 4 uur in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle en correcte feedback

Assortiment
Genoeg te vinden online.

Aanbeveling
Mooie collectie voor goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JwB 13-07-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op een eenvoudige wijze vindt je de producten die voldoen aan je wensen. Daarna prettig om e.e.a. met elkaar te kunnen vergelijken. Snel en gemakkelijk is de overige informatie (levering, betaling, etc.) terug te vinden.

Service
De afspaak m.b.t. de levering is feilloos verlopen. Wat wordt gezegd wordt ook zo gedaan. Daar hou ik wel van.

Assortiment
Assortiment is ruimschoots voldoende. Ter plekke laat men het product zien. De verkoper heeft ons een leuk aanbod gedaan m.b.t. de prijsstelling van een vaatwasser in combinatie met een blender.

Aanbeveling
Een niet al te grote winkel, waar je snel ter zake kunt komen. Personeel heeft kennis van zaken en weet waar men over praat. Mijn volgende aankoop zal zeker ook bij keukenloods plaats vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en overzichtelijk

Service
Binnen twee dagen in huis. 24 uur lukte helaas niet.

Assortiment
Ruime keuze en alternatieve keuzes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kenneth 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Juiste artikel snel gevonden

Service
Snel geleverd en behulpzame monteur

Assortiment
Hadden exact wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke uitgebreide website.
Ruime keus.
De goedkoopste voor de afzuigkap die ik heb gekocht.

Service
Snelle reactie op online gestelde vragen.

Assortiment
Zeer ruime keus.

Aanbeveling
Goedkoop
Alle merken aanwezig
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cassie 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht

Service
Betere vaatwasser omdat onze keuze niet voorradig was.

Assortiment
Grote keuze mogelijkheid

Aanbeveling
Hebben al een paar keer iets gekocht en zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Scholten 12-07-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel veel producten op voorraad

Service
Werd perfect geholpen en waren zeer klantvriendelijk.

Assortiment
Zeer veel in de showroom...goed om een product uit te kiezen.

Aanbeveling
Gewoon goed!,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annet Schrijver 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
keurig op tijd geleverd

Service
aardige medwerker, oude meegenomen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
prima zaak, goede service

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

sjan 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zo makkelijk vandaag bestellen morgen in huis

Service
als je belt kijken ze met je mee wat voor jou het beste is

Assortiment
veel verschillende produkten

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job 11-07-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
groot aanbod, goede vergelijkingsmogelijkheden

Service
De verkoper nam alle tijd en hielp ons echt! Voelden ons eindelijk weer eens klant, we werden gezien en gehoord! de complimenten!

Assortiment
Brede sortering, ook in de outlet een heel groot en mooi assortiment.

Aanbeveling
Prima winkel, goede hulp en goede service.

Extra toelichting
We werden zeer vriendelijk en enthousiast door Boyd geholpen, de complimenten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ad verheul 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed en overzichtelijk

Service
Vlotte levering

Assortiment
groots

Aanbeveling
makkelijk en goede service

Extra toelichting
ik ga ws ook nog keukeninbouwapparatur bij u bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 11-07-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vriendelijk behulpzaam personeel, alles in korte tijd geregeld!

Service
Belofte werd nagekomen.

Assortiment
Afwijkende maat ook te bestellen en in zeer korte tijd geleverd.

Aanbeveling
Alleen maar positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf 11-07-2016 In de winkel gekocht
Zaandam xxl
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was makkelijk zoeken

Service
We werden prima geholpen door een verkoper.

Assortiment
Keuze genoeg

Extra toelichting
De koelkast namen we gelijk mee en we werden geholpen totdat de koelkast in de auto lag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is mooi overzichtelijk en verstrekt voldoende informatie om het maken van een keuze mogelijk te maken.

Service
Een telefoontje met een paar vragen naar de afdeling verkoop werd direct goed afgehandeld.

Assortiment
Is een lastige, ik heb kunnen vinden wat ik zocht maar of dat voor iedereen opgaat...

Aanbeveling
Één puntje, op de website wordt aangegeven dat apparatuur gemonteerd kan worden echter in het bestelproces komt niet, of niet duidelijk genoeg, de optie naar voren om deze optie te bestellen. Achteraf na zoeken en bellen werd mij pas duidelijk dat je zelf contact op moet nemen met een andere firma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda Rokebrand 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Via internet gekocht

Service
Keurig afgeleverd

Assortiment
Voldoende

Extra toelichting
Nadeel vond ik dat niet meteen bekend was dat hij niet nog leverbaar was. Maar achteraf toch optijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Willem 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website van keukenloods is zeer overzichtelijk. Bestelen was een fluitje van een cent.

Service
Je krijgt een keurige bevestiging van je bestelling en een optie om de installatie te laten uitvoeren tegen een gunstig tarief. Na installatie hadden we een kleine lekkage. Deze werd snel en netjes opgelost.

Assortiment
De prijs gaf voor mij de doorslag. Ik kon hem niet goedkoper vinden.

Aanbeveling
prima winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert vdD 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als geselecteerde machine niet beschikbaar is wordt probleemloos duurder model aangeboden

Service
Alles klopte ook gemak afspraken maken

Assortiment
valt weinig aan toe te voegen

Aanbeveling
ook telefonisch advies is erg goed

Extra toelichting
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo van wensen 08-07-2016 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
grote keus,snelle levering

Service
goede info over producten,

Aanbeveling
vriendelijke ontvangst
snel geholpen
met een goed gevoel naar buiten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TevredenKlant 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles staat online, duidelijk, makkelijk rondsnuffelen en vervolgens bestellen.

Service
Informatie makkelijk te vinden, direct antwoord op vragen, mogelijkheid om zelf leverdatum te kiezen.

Aanbeveling
Prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel Bax 08-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Bestellen verliep makkelijk via de computer.

Service
De meneer die ik aan de telefoon had was wat opdringerig maar verder prima

Assortiment
Vrijwel alles is leverbaar

Aanbeveling
Het is niet het voordeligste adres, wel goed

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Gert 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site, makkelijk kiezen

Service
snelle reactie op de bestelling

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Afgelopen jaar diverse bestellingen geplaatst, altijd correct verlopen, in de toekomst zal ik er weer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site.

Service
Eenvoudig afspraken te maken, goed bereikbaar.

Assortiment
Goed overzicht van alle artikelen, duidelijke site.

Aanbeveling
Geen verbeterpunten te melden.

Extra toelichting
Kan alleen compliment geven, ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 06-07-2016 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed en ter zake doent advies.
Luisterend naar onze wensen.
Klantgericht dus.

Service
Levering was iets vertraagd en daarover direct geïnformeerd. Geen punt.

Assortiment
Winkelinfo prima. Website laat veel dingen zien die NIET leverbaar zijn. Lokkertjes.

Aanbeveling
Meedenkend en behulpzaam op zoek naar alternatieven voor de niet leverbare zaken van de site.

Extra toelichting
De score is lager vanwege de website en niet vanwege de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Anno 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M Langendijk 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kon alles vinden en als dat niet lukte werd ik teruggebeld. Prima service.

Service
Na het telefoontje kon de koelkast besteld en binnen korte tijd ingebouwd worden.

Assortiment
Kon precies vinden wat ik wilde kopen.

Aanbeveling
Alles ging heel snel en vriendelijk en hulp als ik iets niet begreep.

Extra toelichting
Nee, ik ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mul 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik had hetgeen ik wilde hebben heel snel te pakken. Info was ook duidelijk.

Service
Alles ging vlekkeloos. Deutsche grundlichheid.

Assortiment
Zeer ruime keus dus voor elk wat wils.

Aanbeveling
Gewoon top.

Extra toelichting
Het was onze eerste keer maar wanneer ik weer wat nodig heb ga ik eerst naar de website van de keukenloods kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie en makkelijke website.

Service
Goede communicatie omtrent bestelling en levering

Assortiment
Divers assortiment

Aanbeveling
Concurrerend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is overzichtelijk en gemakkelijk te vinden.

Assortiment
Groot aanbod en voor elk wat wils

Aanbeveling
Goed aanbod en een goede prijs kwaliteit verhouding. Voor elk budget een machine

Extra toelichting
Enkel puntje van kritiek, je kunt niet met de creditcard betalen. Dit geeft de koper extra zekerheid en de aankoop is een bepaalde periode verzekerd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bosch oven magnetron 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles netjes

Service
snelle order behandeling

Assortiment
veel aan te bieden

Aanbeveling
goed voor elkaar

Extra toelichting
alles op keuken gebied is er.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob valkenburg 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtig en makkelijk

Service
had een vraag over een deurtje,en werd prima beantwoord

Assortiment
ruim genoeg

Extra toelichting
nette aflever mannen, brachten het apparaat zelfs naar de keuken, en we wonen 1 hoog !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 05-07-2016 In de winkel gekocht
Pannenweg Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk ingedeeld

Service
Vakkundig geholpen , bij aflevering inductie plaat , glas ge
broken , kon gelijk komen om een andere en kreeg voor de
Overlast een kadobon . Super !!!

Assortiment
Wij wisten wat we zochten , en hebben dus niet de hele
Winkel gezien .

Aanbeveling
Snelle levering goede service en de prijs is goed !!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cm korhorn 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk

Service
Tel goed geholpen

Assortiment
Alles wat we nodig hebben onder 1dak

Aanbeveling
Kan altijd beter

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Levertijd 1 dag later, maar daar werd netjes over gebeld, dus geen probleem. Koelkast werd tot in de keuken gereden zoncer problemen, aardige chauffeur.

Assortiment
Zocht een specifiek model en heb dat besteld...

Aanbeveling
Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van Dijk 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoefde alleen maar het typenummer van ons oude -defecte- apparaat op te geven en kreeg omgaand lijstje met keuzes voor vervanger

Service
Na tevergeefs wachten op twee andere 'aanbieders' toevallig bij Keukenloods terecht gekomen en werkelijk binnen 5 minuten antwoord op onze mail. Ook de aanvullende informatie per telefoon (en dat 's-avonds om 20.30) was voldoende om direct te bestellen. De volgende dag werd onze combi-oven keurig op tijd afgeleverd en kon er met pin betaald worden.

Assortiment
Als je hier geen keuze kan maken....

Aanbeveling
Goedkoop, vriendelijk te woord gestaan en snelle levering volgens afspraak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
zondag bestel en maandag al de transporteur aan de lijn voor een afspraak op zelf gewenste dag! Ideaal!

Service
Denken altijd in oplossingen!

Assortiment
voldoende keuze uit verschillende merken, prijzen en smaak

Aanbeveling
gewoon een goed efficiënt en prettig bedrijf om producten bij te bestellen.

Extra toelichting
ga vooral zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke info op de site

Service
Goed. Maar kwam er zelf achter dat er n vernieuwd model werd geleverd. Misschien de klant van te voren op de hoogte brengen dat er n ander model geleverd wordt.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Goede site. Snelle levering. En telefonisch goed bereikbaar voor vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website met goede vergelijkingsmogelijkheden. Ik had nog wat persoonlijk advies nodig en kom op zondag bellen en kreeg hier een prima maatwerk advies.

Service
Via de mail werden we goed op de hoogte gehouden van de voortgang van onze bestelling. Omdat wij inbouw wilden laten doen door de leverancier moesten we een afspraak maken.
Omdat we beiden werken moest dit in onze agenda passen. Dit liep perfect.

Assortiment
Wij wilden graag een A merk met een laag energie gebruik. In dit marktsigment was ruime keuze.

Aanbeveling
Prima zaak, vlotte levering, perfecte inbouw en correcte afwikkeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews