Keukenloods

Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Berkenbosch13-03-2021
Goede service .snelle levering was niet op voorraad en toch gezorgd dat hij geleverd werd.dus wij waren tevreden
Tine13-03-2021
Als je zelf voldoende vooronderzoek hebt gedaan over de mogelijkheden is de site prima. Heb uiteindelijk wel de bestelling telefonisch gedaan, zodat ik een en ander kon verifiëren.
Jan13-03-2021
Wij hebben voor de keukenloods gekozen door eerdere goede ervaringen. Het uitzoeken en bestellen gaat gemakkelijk via een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Het laten plaatsen van de gekochte apparatuur verloopt vlekkeloos door vriendelijke en vakbekwame mensen. Keukenloods is zeker een aanrader.

Lex13-03-2021
Ik was opzoek naar een specifieke koelkast voor mijn keuken en kwam die voor een scherpe prijs tegen. Aangezien ik deze de volgende dag nodig had heb ik gebeld. Spoed levering was geen enkel probleem maar gezien het zoveel had gesneeuwd kon het wel wat later worden. Het werd weliswaar wat later maar de volgende dag stond de koelkast er wel. Super service.
Frits13-03-2021
Gebeld met keukenloods Roosendaal. Goede informatie en helder advies. Inductiekookplaat online besteld en snel geleverd. Prima prijs- kwaliteit.
Loet Swagemakers13-03-2021
De aanschaf een nieuwe afzuigkap kwam onverwachts. Eerdere positieve ervaringen met de Keukenloods maakte dat ik daar weer op zoek ging. Snel gevonden wat ik zocht, vanwege Corona alles op afstand moeten doen, zo had ik nog enkele technische vragen en werd telefonisch prima geholpen. Bestelt en andere dag precies op afgesproken tijd aan huis geleverd. Nu na enkele gebruik kan ik alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben over de Keukenloods, de aankoop en een perfect werkende afzuigkap.
Lazar Detchev13-03-2021
Comprehensive selection of models, very competitive pricing, great customer service. Ordered 3 build-in appliances, delivered on time, perfectly installed. Highly recommended!
Sylvia13-03-2021
Eenvoudig online besteld, levering keurig netjes in de week die ik vroeg. Via de chat goed te bereiken. Ik had graag met credit card betaald, dat kan niet bij Keukenloods. Mocht in de toekomst keukengerelateerde spullen nodig hebben, sla ik Keukenloods niet over.
Wilfried13-03-2021
Vlotte levering, voordelige prijs. Correcte inlichtingen vanwege Keukenloods.
Ton12-03-2021
Het bestelde artikel werd snel geleverd. Was keurig verpakt. Informatievoorziening was prima.
h.koster12-03-2021
in coronatijd was onze vaatwasser stuk gegaan bij veel aanbieders was daarom het aanbod klein en waren ze niet heel enthousiast om mij te helpen,dit in tegenstelling met de keukenloods zeer goed geholpen en in no time een nieuwe vaatwasser gekocht.
Frank12-03-2021
Heb bij keukenloods al meerdere apparaten aangeschaft en altijd tot tevredenheid voorgelicht. Levering en service altijd tot in de puntjes geregeld en of opgelost. Gewoon tevreden
Jacqueline12-03-2021
Prima geholpen ondanks de coronacrisis. Goed advies gekregen telefonisch en via mail. En aan de afspraak gehouden
Jacqueline12-03-2021
Snel en goed geregeld. Top Geregeld wij zijn heel tevreden! Breed assortiment. Fijn bedrijf!
Henk12-03-2021
Prima geregeld al meerdere bestellingen gedaan prima service en bezorging tot in de woonkamer
Fam Kuiper12-03-2021
Goede site, duidelijk en niet te duur. Het duurde uiteindelijk wat l anger voor het geleverd werd ws door de corona, en slecht weer. Maar het geleverde apparaat is naar tevredenheid en dat is het belangrijkste.
Michel12-03-2021
Oven besteld, snel geleverd. Helaas door eigen fout was het de verkeerde. Hoewel de service afdeling soms 24uur nam alvorens een antwoord kwam toch goed geholpen en is de oven omgeruild voor de gewenste.
Tamara de Jong12-03-2021
Apparaten tegen een zeer aantrekkelijk en laagste prijs die je kan vinden. Zeer goede service en denken mee in oplossingen.
Arjan12-03-2021
Alles wat we besteld hebben is in uitstekende staat afgeleverd. De werkbladen waren tot op de millimeter nauwkeurig volgens opgave gemaakt. Helemaal top! Totaal geen enkel punt ter verbetering te verzinnen.
C. Verstijnen12-03-2021
Handige site. Er waren eerst wat leveringsproblemen met mijn vaatwasser maar ik werd keurig op de hoogte gehouden, top! Erg vriendelijke jongeman die de vaatwasser kwam brengen.
Marcel12-03-2021
Vriendelijk en snel. 100% tevreden. Bij de bestelse combi magnetron zat een bakplaat die niet geheel leek te passen. Één telefoontje en enkele dagen later via de post een nieuwe(kostenloze) bakplaat gekregen. Top!
Monique12-03-2021
Prima keus, altijd bereid toe deskundig en goed advies en prettige benadering.
Fred0510-03-2021
In de "corona periode" een Siemens warmtepomp wasdroger aangeschaft. Middels een telefonisch contact goede uitleg gekregen van de voor en mogelijke nadelen. De prijs was netjes en de levering kon bijzonder snel!! (de volgende dag) Kortom bijzonder tevreden met deze koop.
van Leyen-Bontje10-03-2021
Al ruim een decennium een topfirma. Servicegericht, duidelijke communicatie en doen wat beloofd wordt.
Anja10-03-2021
Ik heb voor keukenloods gekozen in eerste instantie omdat ze een extra mooie prijs gaven bij de bestelling van 5 apparaten. Ze zijn goed bereikbaar en houden zich aan alle afspraken.