Keukenloods

Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Natasja Hut04-03-2021
Ik zocht met spoed naar een ander gasstel. Natuurlijk had ik een idee wat ik wilde maar dat kon ik nergens vinden. Totdat ik bij Keukenloods terecht kwam. Niet alleen hadden ze wat ik zocht maar het werd ook nog eens lekker snel geleverd !!
Inge04-03-2021
Vriendelijk te woord gestaan . Erg goed geholpen. Goed geadviseerd !! Mooie wijnkast !!
Jesse van Mourik04-03-2021
ik heb via de website telefonisch contact gehad met keukenloods. Werd goed geholpen en er was voldoende kennis aanwezig voor datgene wat ik vroeg. Daarnaast is het plaatsten professioneel gebeurt en is alles netjes achter gelaten. Heb ook diverse mensen op de hoogte gesteld van de keuze voor keuken loods

Top producten04-03-2021
Prima winkel, vakkundig advies. De aflevering en montage is perfect op elkaar afgestemd.
Keukenloods Veendam.04-03-2021
Alles is vlot verlopen . Werd ook goed voorgelicht. We zijn erg tevreden met onze nieuwe afzuigkap.
Wilfred04-03-2021
Goed geholpen ondanks het wisselen van apparaten en bijbestellen. Klantvriendelijkheid was goed
van Poelgeest04-03-2021
Prima advies telefonisch omdat de winkel niet open was uiteraard. Levering ook op tijd. Echt prima!
Gerard04-03-2021
Perfecte service en levering. Uitermate plezierig telefoongesprek met de medewerker.Helemaal goed hoor. (Zoals we verwachten op basis van eerdere ervaring
Peter Appeldoorn04-03-2021
Zeer klantvriendelijk. Goed geprijsd. Eenvoudig te bestellen en verzending is goed te volgen.
A. Leuverink04-03-2021
Klantvriendelijk, deskundig en prima service met het leveren van de bestelde producten.
W van Iperen04-03-2021
Keukenloods fantastisch leuk kontact denken met je mee inductie kookplaat nodig in de corona tijd via internet besteld en keurig geplaatst door het inbouw team heel erg tevreden.
Jan04-03-2021
Zeer tevreden met de aankoop van kookplaat, oven en afzuigkap. Op tijd geleverd.
Jeroen04-03-2021
Ik heb een Quooker aangeschaft. Telefonisch goede informatie gekregen en een scherpe prijs aangeboden gekregen. Op de afgesproken dag professioneel gemonteerd door een vriendelijke en deskundige monteur. Enige kritiekpunt: ik vind dat de monteur hoort te vragen wat er met de oude kraan moet gebeuren en deze niet ongevraagd hoort mee te nemen (in mijn geval een nog werkende kraan met een nieuwprijs van honderden euro's).
Nicolaas04-03-2021
Goede website kon producten goed vergelijken. Alles keurig afgewerkt na bestellingen
Herman04-03-2021
De voordeligste aanbieding voor de onderzet module voor de wasdroger om op de wasmachine vast te zetten. Past perfect en ziet er netjes uit.
J Ockeloen04-03-2021
Zijn goed geholpen, meerdere keren contact gehad met vragen, die allemaal goed beantwoord werden en ben blij met het gekeverde product
Erik04-03-2021
Product aanbod en prijs pasten ons heel goed; de bestelde artikelen arriveerden netjes verpakt en op de aangegeven tijd.
Arina04-03-2021
Een hele fijne winkel. Goed contact met de medewerkers gehad. Denken goed mee. Mooie prijzen ook.
W Janssen04-03-2021
Geweldige service aanbeveling waard Als we weer iets nodig hebben word het weer keukenloods
Jan&Anneke04-03-2021
De hele aankoop het zoeken naar je wat je zoekt is bij de keukenloods goed bevallen. De site is heel duidelijk en de keuze is groot en ook niet onbelangrijk de prijs (prijsgarantie). Het bezorgen en afhandelen ging ook super.
Christina Kuipers04-03-2021
Online besteld, op afgesproken tijd geleverd, contact was goed. Alles keurig geregeld
Sjaak van tilborg04-03-2021
Zeer tevreden over de verkoop en de afhandeling Mocht het in de toekomst weer iets nodig hebben Weet ik u te vinden Ga zo door Familie van tilborg
Marianne Vroegop04-03-2021
Hele goede prijs en uitstekende service. Het inbouwen was geen enkel probleem en een goede en vriendelijke monteur
Marcel04-03-2021
Heldere website, goede prijzen. Alleen jammer dat de aflevering (inclusief een verlenging wegens ziekte) van de apparaten te lang op zich liet wachten. Inbouwen gebeurde netjes en vakbekwaam.
Aart H04-03-2021
Super , een afzuigkap gekocht een super mooi en werkt zoals die aangeven staat wij zijn er blij mee . Eindelijk een met weinig db zanussi schuine schouw