Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sannie 15-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekkere winkel, alle prijsklassen vind je er.

Service
Snelle service , netjes afgeleverd.

Assortiment
Voor elk wat wils.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Bos 15-12-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime en goed gesorteerd assortiment,duidelijk en heel overzichtelijk.

Service
ruime beoordeling en dat is omdat de winkel goed bereikbaar is,netjes schoon en de service en levering is optimaal.

Assortiment
zeer ruim assortiment en alles wat we nodig waren was er te verkrijgen en zeer scherp geprijst

Aanbeveling
een ruime 9 hoor!!! nogmaals absoluut aan te bevelen voor iedereen.

Extra toelichting
Wij werden er zeer vriendelijk ontvangen en alle tijd werd genomen om ons alles duidelijk uit te leggen. alle producten werden snel en onbeschadigd,zeer goed verpakt op de plaats van bestemming afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ga zo door: kenmerk eerlijke voorlichting en jullie komen de afspraak na.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk en veel informatie

Service
in één woord goed

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kitchenaid 15-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
site is overzichtelijk

Service
bij telefonische navraag over de leverings datum, was het antwoord...dat weet ik niet.

Assortiment
ruim en makkelijk te vinden

Aanbeveling
score is iets lager door het onduidelijke antwoord bij levering navraag

Extra toelichting
prima winkel en goede spullen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Fam Wildschut 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is overzichtelijk en makkelijk door te 'cruisen'.

Service
Goed bereikbaar voor aanvullende vragen omtrent het product. Zeer prettig te woord gestaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vries 15-12-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt je on line oriënterend en bij de winkel makkelijk parkeren

Service
Ze houden je goed op fe hoogte, duidelijke afspraken waar ze xich aan houden

Extra toelichting
Personeel id vriendelijk, loopt mee e bied de lift aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Jan 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Uitmuntend goed. Ik heb zeker 6 verschillende personen van Keukenloods aan de telefoon gehad en werd door iedereen even vriendelijk en adequaat geholpen.

Extra toelichting
Echt opvallend goed en vriendelijk personeel. Zelfs toen ik het verkeerde apparaat besteld bleek te hebben werd ook voor de serviceorder met dezelfde inzet en enthousiastme verwerkt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans van den Berg 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Wij hebben 4 bestellingen tegelijk gedaan, een was weliswaar niet voorradig, maar werd toch gelijk geleverd met de rest van de apparatuur. Degene die achter de telefoon zit is uiterst alert en helpt prima mee om de bestelling in orde te maken en vragen te beantwoorden. Op een mailtje terug hoef je niet echt te wachten, het is er heel snel!

Service
Zie boven

Assortiment
Lijkt me ook prima in orde

Aanbeveling
We middelen naar boven - 10. De prijzen zijn ook dik in orde. De besteldienst is vriendelijk en voorzichtig bij het plaatsen van de apparatuur!

Extra toelichting
Wat valt er verder nog te zeggen? Alles staat en werkt, alles ziet er mooi uit. De afgedankte apparaten zijn keurig meegenomen. Wij hebben niets te wensen over!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stigchel 15-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te bereiken

Service
Goed geholpen door vriendelijk personeel

Assortiment
We waren eerst ergens anders wezen kijken voor een fornuis van 90 cm breed die hadden er maar 2 staan. Wij naar keukenloods wat een fornuizen zeg keken onze ogen uit zoveel keus.

Aanbeveling
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Nette overzichtelijke website

Service
Werd goed op de hoogte gehouden wanneer levering mogelijk was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Semper Fi Ranch 15-12-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Genoeg keuzes, deskundig advies.

Service
Prettig, makkelijk, no-nonsense approach.

Assortiment
Keuzes.

Aanbeveling
Had misschien hoger gekund maar wij waren zo snel klaar....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pe9046 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
mooie duidelijke site

Service
Nadat wij onze bestelling gedaan hadden wilden wij toch een ander apparaat. Dit werd zonder enige moeite voor ons aangepast.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ben zeer tevreden.

Extra toelichting
De aflevering verliep ook perfect. De chauffeur bracht de artikelen precies op de plaats waar ik ze nodig had. Dit scheelde mij een hoop gesjouw. Ook werd de oude apparatuur direct netjes afgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima bedrijf en dito service 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het woord zegt het al: gemak.

Service
Snelle service. Na bestelling snel in huis. Bij e-mailverkeer snel antwoord.

Assortiment
Wat ik zocht kon ik vinden.

Aanbeveling
Geen reden voor een lager cijfer.

Extra toelichting
Ik wacht nu nog op een 2e reactie van vraag ivm een beschadiging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan B 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemak is dat het thuis bezorgd wordt en hoeft hiervoor de deur niet uit.

Service
Bestelde vaatwasser was niet op tijd leverbaar. Hiervoor werdt netjes een andere vaatwasser aangeboden.

Assortiment
Genoeg keuze.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Dionysia 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke en overzichtelijke website.

Service
De winkel is makkelijk te bereiken voor vragen.

Assortiment
Veel keus, tegen zeer lage prijzen.

Aanbeveling
Ik kan iedereen aanbevelen om hier te kopen, ruime keuze tegen lage prijzen. Snelle levering !

Extra toelichting
10 +

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron DIngs 15-12-2015 In de winkel gekocht
Nederweert, in Webshop uitgezocht en daarna via winkel Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed, alle apparatuur doorgegeven die we wilden bestellen en in 1 duidelijk offerte alles weergegeven door Keukenloods

Service
Service was zeer goed vanuit de vestiging Nederweert.
Verkeerde besteld en werd zonder problemen omgeruild.

Assortiment
zeer uitgebreidt, Alle inbouwapparatuur incl quooker kunnen kopen

Aanbeveling
Service en klantvriendelijkheid en meedenken zeer goed

Extra toelichting
Zeer prettige samenwerking en service, zeker een aanrader voor in de toekomst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein Hendriks 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Waar het ook nog goed vergelijken is tussen de producten.

Service
Goed geholpen en ook nog uitstekende product informatie gekregen van de servicedesk

Assortiment
Gewoon grote keuze

Aanbeveling
zeer professioneel en dus kennis van zaken.

Extra toelichting
Belangrijk is dat jullie verstand hebben van de producten die aangeboden worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne van den dungen 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vind de websit erg duidelijk ik kon snel en makkelijk het goede apparaat vinden die ik nodig had en het bestellen was ook zo klaar

Service
Super top! Ik kreeg gelijk al een factuur binnen en alles was goed ik had sochtends besteld en had gewoon de zelfde avond nog mijn bestelling binnen, erg vriendelijke man die de vaatwasser voor me na binnen had getild!

Assortiment
Ik had eigenlijk al snel gevonden wat ik nodig had en ik zal in de toekomst als ik weer iets nodig zal hebben zal ik zeker weer op deze webshop kijken!

Extra toelichting
Ik vind het super fijn dar we op jullie hebben kunnen vertrouwen in de snelle levering en de verloop van onze vaatwasser we zijn er super blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie de Wit 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ze waren heel flexibel met het aanpassen van de leverdag ivm wijziging in de plaatsing van onze nieuwe keuken.

Assortiment
Alles gevonden wat we zochten.

Extra toelichting
Hele prettige klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harmsen 15-12-2015 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online uitzoeken veel keus in diverse prijsklasses

Service
Goede service bij aankoop en daarna veel info gekregen bij voor af telefonisch kontakt

Assortiment
Ruime keuze in diverse prijsklasses

Aanbeveling
Fijne ruime winkel fijn personeel

Extra toelichting
Heb de vaatwasser laten installeren fijne monteur niets was hem teveel super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Van den Broek 15-12-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Ruim voldoende parkeergelegenheid, makkelijk toegankelijkheid van de winkel en een overzichtelijke showroom.

Service
Afspraken worden nagekomen en er wordt correct en op tijd teruggebeld en geleverd!

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende, maar kan eventueel aangevuld worden o.a. op gebied van kookplaten.

Aanbeveling
Mijn ervaring is dat de telefoon direct wordt opgenomen en je krijgt meteen een deskundig persoon aan de lijn welke je vrijblijvend adviseert en vriendelijk ten dienste is.

Extra toelichting
Ik kan iedereen aanraden een bezoek aan de Keukenloods te brengen ter oriëntatie voor de aanschaf van nieuwe producten en of de site c.q. webshop te raadplegen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Goederaad 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
klantvriendelijke website
artikelen gemakkelijk te vinden

Service
Alternatief aanbieding voor gekozen apparaat duurder apparaat tegen zelfde prijs als gekozen apparaat.
snelle levering.
per omgaande order bevestiging.
betaling per PIN bij bezorgende chauffeur.
Op tijd bezorgd in blok van 3 uur hoefde niet de hele dag te wachten.

Assortiment
Heb alleen naar een vaatwasser gekeken heb hier geen oordeel over.

Extra toelichting
Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en handig vanuit de luie stoel

Service
Op de afgesproken tijd geleverd, goede mailservice met handige info en de apparatuur wordt in huis afgeleverd.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, nooit gedacht deze machine via Internet te kunnen bestellen.

Aanbeveling
Alles klopt en alles wordt waargemaakt.

Extra toelichting
Eerste levering ging niet door omdat men schade aan de te leveren apparatuur had geconstateerd. Fantastische service toch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise 15-12-2015 In de winkel gekocht
Gebeld naar service afdeling ivm die prijsverhoging.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zeer klantvriendelijk, product was opeens veel in prijs verhoogd, heb het toch voor de lage prijs gekregen.

Assortiment
Alles kan besteld worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a3nne 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site is heel duidelijk

Service
Omruilen als het artikel niet bevalt zonder problemen geregeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eugene 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Artikel makkelijk gevonden op de website

Service
De keukenmachine wordt volgens afspraak de volgende werkdag in keurige staat geleverd.

Assortiment
Ik was specifiek opzoek naar een Kitchenaid machine en heb niet verder gekeken. In de kitchenaid machines is het aanbod zeer groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk en snel niet te veel poes pas

Service
Nette manier van benadere

Assortiment
Goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Simhoffer 15-12-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Aangename personeelsleden, vriendelijk en hulpvaardig

Service
Snel, duidelijk, ruimen op na installatie, perfect.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt voor je keuken is aanwezig

Aanbeveling
Iedereen dient zo behandeld te worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans Rotter 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles liep van een leien dakje

Service
Geleverd op tijd en volgens afspraak

Assortiment
geen 10 het kan altijd iets goedkoper

Aanbeveling
gewoon hartstikke goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska de Vries 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Na kort telefonisch contact was mijn bestelling geplaatst. Alles was in 1x correct en ik ontving direct een bevestiging van de order per mail.

Service
Ik had nog wat vragen over de vaatwasser die ik wilde bestellen. De medewerker aan de telefoon gaf duidelijke antwoorden waar ik iets mee kon (type, wensen etc.)

Assortiment
Ik kocht een actueel model vaatwasser die voor een scherpe prijs werd aangeboden door jullie.

Aanbeveling
Ik heb tot nu toe een uitstekende ervaring gehad en zou het anderen ook aanbevelen als zij op zoek zijn naar nieuwe apparatuur.

Extra toelichting
De samenwerking met de montageservice vond ik ook top. Ze kwamen op het afgesproken tijdstip langs en hebben de vaatwasser vakkundig gemonteerd. De monteur nam de tijd en deed nog een paar (niet gesproken) klusjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LJ 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat een eenvoud, snel zoeken en vinden wat je zoekt.

Service
Retour, heb ik geen gebruik van gemaakt. Maar vandaag bestellen en morgen in huis... dat is TOP. Want één dag wachten kan goed ook al is het lastig zonder een oven/magnetron te overleven.

Assortiment
Er is voldoende keus, maar wanneer je gericht zoekt kijk je zelden naar andere zaken.

Aanbeveling
Alles volgens afspraak. Pinnen aan huis, leveren binnen 24 uur en oude apparatuur weer meegenomen. Top georganiseerd.

Extra toelichting
Soms is het handig wanneer er een foto wordt toegvoegd van de binnenzijde van bv ovens en magnetrons.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascall 15-12-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, met zeer aantrekkelijke prijzen!

Service
Onze vaatwasser paste niet, kon probleemloos worden omgeruild.

Assortiment
Ruim assortiment, volop keuze dus.

Aanbeveling
Er wordt tijd voor je genomen om de juiste keukenaanschaf te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy 14-12-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website en winkel dichtbij

Service
Duidelijk en vriendelijk geholpen. Snelle levering tegen voordelige prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De zoekmachine van keukenloods heeft aan 1 woord genoeg, produkt snel gevonden

Service
Vlot en vriendelijk antwoord op de gestelde vragen

Assortiment
Tot nu toe bijna alles gevonden wat ik nodig had de afgelopen jaren

Aanbeveling
Als je de bovenstaande scores optelt bij het afhaalpunt om de hoek (opmeer) is deze winkel voor mij een ideale leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tiny 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
goede prijs/kwaliteit

Aanbeveling
contact is goed, verzending volgende dag op afgesproken tijd is super.
Chauffeur nam alleen niet de oude koelkast mee terug omdat bus nog vol stond met aflever producten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant 14-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website en overzichtelijk

Service
fijn personeel erg service gericht

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
positieve ervaring om bij jullie te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend Mansens 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk, je kunt alles aanklikken wat je van een product verwacht of wil. Het bestelproces ging gemakkelijk en je werd steeds op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling

Service
Nadat ik het product ontvangen had, had ik een vraag over het installeren. Op de site kun je zien of er medewerkers online zijn, en die kun je dan meteen bellen.
De levering was conform de afspraak.

Assortiment
Wat ik zocht, heb ik snel kunnen vinden. De prijs was gunstig.

Aanbeveling
Alles is gegaan zoals ik het in mijn gedachten had gepland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ten Have 14-12-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen. ( bij Doetinchem)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruim , overzichtelijk was prettig binnen komen.

Service
medewerker was erg behulpzaam en prettig in zijn contact naar ons toe.

Assortiment
waar voor wij kwamen meer dan voldoende keus , kreeg de verleiding om veel meer te kopen.

Aanbeveling
winkel was ruim opgezet en erg overzichtelijk.

Extra toelichting
komen was nog eens terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Besselaar 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk duidelijk goede info

Service
je kunt altijd even bellen

Assortiment
bij keukenloods was het assortiment groter dan verwacht

Aanbeveling
goede prijs service snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joep 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Omschrijving is duidelijk. Je kunt meestal vinden wat je zoekt.

Service
Professioneel en behulpzaam te woord gestaan ook via de telefonische helpdesk.

Assortiment
Keuze uit verschillende modellen in verschillende prijscategorieën.

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Handig om te vermelden dat er een verloopstuk van 150mm naar 120 mm. bij de afzuigkap wordt meegeleverd. Dit is niet duidelijk terug te vinden op de website.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Beumer 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke en duidelijke bestellingsite

Service
Goede communicatie via mail

Aanbeveling
snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RS 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website met duidelijke informatie

Service
Medewerkers servicedesk zeer vriendelijk, deskundig behulpzaam!

Assortiment
Keuze uit Veel merken in verschillende prijsklassen. Er is voor elk budget iets te vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Was duidelijk en overzichtelijk

Service
Snelle levering! Duidelijke communicatie

Assortiment
Ik was eerlijk gezegd gewoon opzoek naar de Kitchenaid keukemachine en daar was de keuze erg ruim!

Aanbeveling
Goede service en alles netjes afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piekstra 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Grote keuze in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Snelle aflevering, scherp geprijst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMBO 13-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Heeft veel producten overzichtelijk in de showroom en op de webshop

Service
(te) weinig actief personeel, 3 keer in de winkel geweest geen enkel persoon die mij aanspreekt.
Daarnaast vindt ik de binnen 14 dagen retour voorwaarden te kort

Assortiment
Heeft veel producten overzichtelijk in de showroom, prijs kwaliteit verhouding is goed

Aanbeveling
Webshop en winkel worden hoog gewaardeerd, Personeel niet actief genoeg, dit brengt de score omlaag.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Joop 13-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kennis en deskundigheid te samen!

Service
Perfecte levering en afwikkeling

Assortiment
Wat hebben ze niet?????

Aanbeveling
Top zaak!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anja 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Super snelle service

Assortiment
Genoeg

Extra toelichting
Super blij met de keuken loods. Top geregeld allemaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nw 13-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Apparaten staan overzichtelijk opgesteld met duidelijke omschrijving

Service
Vlot, helder, betrouwbaar

Assortiment
Voor elke wens en portemonnaie is er een ruime keuze

Aanbeveling
Vriendelijke, niet opdringerige bediening die met je mee denkt.

Extra toelichting
Prettig concept

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tjerk 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima

Service
uitstekend

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
mooie site

Extra toelichting
mooi zo door gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews