Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Judith Boersma 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Keukenloods.nl is een duidelijke overzichtelijke website. Ik kon gemakkelijk en snel vinden wat ik zocht.

Service
Binnen de genoemde termijn had ik mijn bestelde artikel in huis.

Assortiment
Ruime keuze, duidelijke omschrijvingen.

Aanbeveling
Prima assortiment, volop keuze, duidelijke omschrijvingen, heldere foto's.

Extra toelichting
Het artikel wat ik besteld had, was keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wilf 27-06-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Goed geholpen door medewerkers in combinatie met site

Service
Vooral heel snel gereageerd op spoedgval

Assortiment
Zou mogelijk iets ruimer kunnen

Aanbeveling
Gewoon goed en snel geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Veenstra 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal om achter je laptop dingen te vergelijken en uit te zoeken.

Service
Binnen een paar dagen correct afgeleverd.

Assortiment
Er is meer dan genoeg assortiment.

Aanbeveling
Als mensen zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Of zoals nu bestellen en tijdig leveren dan zijn wij tevreden.

Extra toelichting
Gewoon tevreden is een mooi toelichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Site is gebruiksvriendelijk.

Service
Ze helpen je vriendelijk en leveren de apparatuur wanneer het jou uitkomt.

Assortiment
Ruim assortiment!

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over de keuken loods!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eddy B 27-06-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bijzonder gebruikersvriendelijk en snel

Service
attent en behulpzaam

Assortiment
bijzonder uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niestadt 26-06-2016 In de winkel gekocht
Gouda / Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De spullen zijn in 2 leveringen bezorgd zodat wij alvast aan de slag konden met de afzuigkap. Overigens keurig van tevoren gebeld dat de vervoerder onderweg was zodat we niet onnodig aan het wachten waren.

Service
Het was een prettig bezoek, mijn dochter kreeg wat lekkers en kon kleuren, zodat wij rustig een keuze konden maken. De man die ons hielp had verstand van de apparaten en was niet opdringerig en vriendelijk.

Assortiment
voldoende keuze in de fornuizen waar wij uit wilden kiezen.

Aanbeveling
erg vriendelijk personeel en uitstekende service

Extra toelichting
Fijne zaak, zeker een aanrader in het oerwoud van slechte keuken zaken!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Groen 25-06-2016 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker rustig geen gejaagde verkopers die op een provisie uit zijn

Service
Ze denken met je mee

Assortiment
Alle stijlen gezien en voor speciale wensen hebben ze ook meteen een foto

Extra toelichting
Gewoon even kijken als je aan een keuken toe ben

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Meindert Burger 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Hoe ik het gewenste voorwerp bestelde maakte niet uit.

Service
Ook toen het gewenste er niet was kreeg ik wat ik nodig had.

Assortiment
Niet alles ter wereld, maar dat is te begrijpen...

Aanbeveling
Niets, maar dan ook niets verkeerd gegaan en het geleverde artikel voldoet uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jm 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke,website

Service
klantvriendelijk,goede uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelling ging dood eenvoudig en vervolgens de afspraak maken voor het Inbouwteam was ook snel geregeld.

Service
Service kan altijd beter, vandaar een 9 :)

Assortiment
Groot assortiment, bijna te groot! Vrijwel elk merk en type is te krijgen bij jullie.

Aanbeveling
Een 9 om nog ruimte over te laten voor verbetering richting de 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter de Boer 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en makkelijk te bereiken

Service
Goede bediening en installatie van vaatwasmachine

Assortiment
Alle wenselijke top merken voor een redelijke prijs

Aanbeveling
Top winkel

Extra toelichting
Goede service, komen afspraak na en zijn snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sham Ramdutt 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Producten zijn duidelijk gerubriceerd

Service
Verkopen was heel hulpzaam men heeft veerstand van de organisatie

Assortiment
NVT

Aanbeveling
8 geeft ruimte om te verbeteren, innoveren voor 9 of 10.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie de Heer 24-06-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was duidelijk, kon het gewenste artikel snel vinden. Bestellen was snel gedaan.

Service
Wij kwamen de winkel in terwijl de heren aan het lunchen waren, Stonden meteen op om te helpen, Zeer netjes geholpen & antwoord & uitleg op vragen.

Assortiment
Groot assortiment, Goede prijsniveau!!

Aanbeveling
het opstaan tijdens de lunch maak je echt niet in iedere winkel mee, meestal is het mijn collega komt zo bij u!!De uitleg en vriendelijkheid TOP!

Extra toelichting
Kom zeker terug voor een nieuwe keuken, Alleen al door de benadering van het personeel, Prettige sfeer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chai 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website!

Service
Bij mij is alles goed en keurig aangeleverd en geinstaleerd zoals was afgesproken. de monteurs die bij mij langskwamen zijn vakbekwaam.

Assortiment
Keukenloods heeft mijn inziens voldoende aanbod voor ieder wat wils met betrekking tot keukenapparatuur.

Aanbeveling
een top winkel, betrouwbaar en klantvriendelijk.
Komt zijn afspraken na!

Extra toelichting
indien zich wederom een behoefte voordoet zal ik zeker weer apparatuur aanschaffen bij dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r 23-06-2016 In de winkel gekocht
veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
nettewinkel

Service
goedevoorliching

Aanbeveling
zeerklantvriendelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de swart 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb deze bestelling telefonisch gedaan en ik werd zeer vriendelijk geholpen

Service
Amerikaanse koelkast,toch niet ligt.Werd netjes boven gebracht.En oude werd weer meegenomen

Assortiment
Er werd mij een andere kast aan geraden voor ook een leuke prijs,als dat ik op het oog had. zeer goed.

Aanbeveling
Magnetron en koelkast bij julie gekocht en zeer tevrede

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer netjes geholpen met de vragen die wij hadden, geduldig en nauwkeurige informatie gekregen.
De montage van de inbouw koelkast...SUPER!!! Mijn man stond versteld hoe de monteur zelfs de opdekdeuren etc. stond schoon te maken na montage. Geloof me, nog nooit gezien zo netjes werk wordt geleverd!

Aanbeveling
De service en montage helemaal TOP!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Danielle 22-06-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

Algemene score

7,2

Gemak
Alle apparaten staan bij elkaar dus je kunt makkelijk zien welk aanbod er is. Het bestellen ging ook makkelijk via de balie.

Service
We zijn op zich prima geholpen maar er werd gezegd dat wij gebeld zouden worden voor de bezorging zodra dit bekend was. Uiteindelijk kreeg ik 2 dagen later ineens een mail dat ze die dag een uur later voor de deur stonden. Gelukkig was ik thuis maar dat is toch jammer en niet volgens afspraak.

Assortiment
Vrij ruim assortiment en wat er niet was kon worden opgezocht via de internetsite met hulp van iemand bij de balie.

Aanbeveling
Tevreden maar zoals gezegd ook een minpunt daarom een 7.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Patrick 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site werkt snel met duidelijke hoofdstukken.

Service
Artikel omruilen door eigen foute bestelling was geen enkel probleem ! snelle reactie en orders die waren verwerkt.

Aanbeveling
Veel keus, goede levering ook op zaterdag. snelle reacties per mail

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romeo Imamkhan 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Producten makkelijk te vinden en gebruiksvriendelijk

Service
Bij vragen krijg je een duidelijk en goed antwoord over de producten

Assortiment
Genoeg keuze en voldeed aan de verwachtingen

Aanbeveling
Goede,snelle service en prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

n doodeman 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
van uit je stoel op de computer uitzoeken

Service
geen vraag is hen te veel

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
wat je beloofd word komt uit

Extra toelichting
ga zo door kanjers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles staat keurig op de site vermeld

Service
De keuze die ik gemaakt had was niet meer leverbaar dus een alternatief geleverd maar dat was niet zoals ik had verwacht en jullie hebben heel goed mee gedacht met een oplossing

Assortiment
keuze is enorm

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maggy 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het gemak om online op een ovezichtelijke site te kunnen winkelen kan je bij de Keukenloods

Service
De levering van de afzuigkap die ik had besteld zou veel later dan de door de fabrikant aangegeven week geleverd worden.
De medewerker van de Keukenloods bood mij als alternatief een soortgelijk apparaat aan (zelfs goedkoper) en kon hem op dezelfde dag nog thuis bezorgen. Het omzetten van de bestelling verliep perfect. Ook de levering van het apparaat was prima.

Assortiment
Het assortiment van de afzuigkappen was zeer ruim. Ik heb dan ook niet verder op het internet gezocht.

Aanbeveling
Het uitzoeken van een afzuigkap uit een ruim assortiment, het overgaan tot de bestelling tm het telefonisch contact met de medewerkers heb ik als zeer prettig ervaren.

Extra toelichting
De telefoon werd zeer snel opgenomen. Vriendelijke en zeer kundige medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peter Hautus 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles overzichtelijk en goed omschreven

Service
Alles volgens afspraak geleverd door aardig en net personeel

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
zeer goede winkel die netjes zijn afspraken na komt, reeds meerdere malen hier iets besteld.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

catharina 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De webwinkel is gemakkelijk in gebruik

Service
Je wordt gebeld om een afspraak te maken wanneer ze komen bezorgen wat erg fijn is.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Zal zeker in de toekomst ook weer van de webwinkel gebruik maken.

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Farina 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik zocht een gericht onderdeel en met een zoekopdracht was het snel gevonden. Als ik echter via het menu zoek, dan duurt het iets langer. Als dat sneller kan, dan krijgen jullie de 10 ;-).

Service
Optijd, conform verwacht, beschikbaar en kon ik het ophalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janco 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke webshop met een super telefonische ondersteuning waar nodig.

Service
Zowel de levering als communicatie is erg prettig en laagdrempelig. Prima service.

Assortiment
Voor ieder wat wils en een prima variatie in prijs en merk.

Aanbeveling
Prima evenwicht tussen webshop en persoonlijke service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bob 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede overzichtelijke website

Service
medewerker aan telefoon nam alle tijd voor mijn vraag en levering de volgende dag volgens afspraak

Assortiment
ik zou zo gauw niet weten wat er nog meer op de markt is

Aanbeveling
alles was perfekt

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, bestelprocedure werkt prima!

Service
Ook bij telefonisch contact wordt je snel en vakkundig geholpen

Assortiment
Veel keuze, binnenkort heb ik wellicht ook een nieuwe koelkast en vaatwasser nodig - van keukenloods!

Aanbeveling
Prima site, prijzen en service

Extra toelichting
Prijs van mijn oven vergeleken met de prijs die ik via inkoop van een interieurbedrijf zou betalen [kennis heeft zelf dat bedrijf], ze konden niet onder de prijs van keukenloods komen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adwin van Kastel 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk navigeren en goede omschrijving van de producten.

Service
Keurige mails voor order bevestiging en levertijd. Zeer vriendelijke en nette aflevering tot in de keuken. Misschien tip, aflever SMS 30 min voor levertijd.

Assortiment
Ruime keuze tegen zeer scherpe prijzen in alle klassen en maten

Aanbeveling
Perfecte service, nette aflevering en direct antwoord op je telefonische vragen.

Extra toelichting
Tip om helemaal perfect te eerden, aflever SMS 30 min voor levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sabina 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer duidelijke website. Je kan je gekozen merken direkt met elkaar vergelijken zodat je een juiste keuze kan maken

Service
Levertijd was meteen volgende werkdag en ook zoals belooft afgeleverd op afleverdag

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Zeer goede winkel en leuk personeel aan de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pappieted 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruime keuze en duidelijke website

Service
Bezorging en installatie keurig op tijd en ook nog eens netjes opgeruimd.

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wysiwyg 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Telefonisch besteld en binnen 4 werkdagen stond alles bij de voordeur.

Service
Plezierig telefonisch contact, duidelijke info en goede prijsaanbieding! Bovendien bestelling meteen geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Even zoeken hoe je de menghaak bevestigd, echter is dit bij alle haken het geval

Service
Prima snelle service!

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Snelle service en uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valk 21-06-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De bestelde kookplaat werd aan de deur afgeleverd, we konden bij levering betalen per mobiele pin, erg makkelijk.

Service
vriendelijke en geduldige toelichting rondom producten in de winkel

Assortiment
grote keuze, vooral online

Extra toelichting
wij zouden er zo weer kopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

klk 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
niet alle modellen staan op de website

Service
als je belt/mailt word je zeer goed geholpen

Assortiment
zeer veel keus

Aanbeveling
zeer scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kwok4567 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed service mijn bestelde vaatwasser was uit voorraad kreeg ik een duurdere model voor zelfde prijs

Service
Zie boven

Assortiment
Veel verschillende merk

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Vermeij 20-06-2016 In de winkel gekocht
Watergang
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
In de buurt en alles in de winkel overzichtelijk

Service
Werd zeer goed geholpen

Assortiment
Heb alles wat ik moest hebben

Aanbeveling
Prima winkel en goede prijzen

Extra toelichting
Werd zeer goed geholpen vroeg of ik een onderdeel eerder kon krijgen was geen probleem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

schimmel 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super makkelijke indelingen op de site zoekfunctie werkt ook prima!

Service
netjes op tijd afgeleverd

Assortiment
volgens mij voor ieder wat wils!

Aanbeveling
no nonsense gewoon netjes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 20-06-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een overzichtelijke winkel en duidelijke website en een prima bestelproces.

Service
De winkel is keurig de leveringsafspraak nagekomen.

Assortiment
De winkel is divers en wat ik in de winkel niet kan vinden wordt besteld.

Aanbeveling
Een fijne winkel met vriendelijk en deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Precies kunnen zoeken op de relevante artikelen.

Service
Als afgesproken in het timefram geleverd. Chauffeur droeg produkt mee naar boven. Prima!

Assortiment
De keukenloods had precies de combioven die ik zocht voor een hele mooie prijs.

Aanbeveling
Het lijkt me dduidelijk als je zo tevreden bent, en alles precies zo is gegaan als afgesproken tot en met het pinnen aan de deur. Perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rens 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed vindbaar en prima zoekfuncties

Service
goed advies tijdens de bestelling

Assortiment
alle merken aanwezig

Aanbeveling
prima

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mourad 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettige service en afstemming installatie.

Service
Prima advies ontvangen n.a.v. mijn verzoek.

Assortiment
Breed, ook Quocker in het assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 20-06-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en ruim aanbod

Service
Zeer prettig

Assortiment
Ruim aanbod

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Door duidelijke beschikbare tekeningen op de website goed zelf te bepalen welke geschikte modellen koelkast beschikbaar.

Service
Direct leverbaar. Zaterdag besteld, maandag al in huis. Oude koelkast stond al klaar en is direct meegenomen. Afrekenen bij levering met pin, ideaal.

Assortiment
Ruime keuze in beschikbare modellen ondanks vaste deur indeling omdat het een inbouw koel/vrieskast betrof

Aanbeveling
Alles goed voor elkaar. Assortiment, beschikbaarheid, levering, advies en prijs kloppen gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amanda 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooi assortiment met ruime keus

Service
Onze spoelbak werd snel geleverd.
En goed verpakt.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goede service
ruime keus

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant. mijn gasfornuis komt ook bij jullie vandaan en ook toen heb ik goede service gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelmeros 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Savonds besteld de volgende dag in huis.

Service
Goede service en de chauffeur nam ons defecte apparaat zo mee.

Assortiment
Uitgebreide product keuze, wij waren op zoek naar een combi oven, erg veel keuze bij keukenloods.

Aanbeveling
Goede winkel, nog geen spijt van onze aankoop bij deze webshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mirjam 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk site,snel geregeld!

Service
Houden zich prima aan de afspraken!

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Alles naar wens verlopen!

Extra toelichting
Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PJ Reijerman 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is erg overzichtelijk

Service
Het artikel wat ik bestelde was niet op voorraad,er werd mij direct een alternatief geboden waar ik erg tevreden over bent.

Assortiment
Ruime keuze prijs is erg gunstig

Aanbeveling
De winkel is gewoon compleet,ga hier in de toekomst zeker nog gebruik van maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik had op google gezocht naar een bepaalde koelkast. Deze meteen gevonden bij keukenloods. Duidelijke informatie over de koelkast.

Service
Levering de volgende dag, zoals aangegeven op de website.
De service gebeld omdat we de schroeven bij het omzetten van de deur er niet in kregen. Vrijwel meteen antwoord per email.

Assortiment
Er is een ruime keuze. Alles is goed te vinden en de informatie uitgebreid.
Natuurlijk gezocht naar de goedkoopste en kwam zo bij keukenloods terecht.

Aanbeveling
Goede prijs, snelle levering, uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews