Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen E 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Ik had een afzuigkap besteld, bij aflevering bleek deze beschadigd te zijn. Na het opsturen van enkele foto's van de schade werd deze kostenloos omgeruild

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lise 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk. Snelle doorschakeling

Service
Bezorging speciaal vervroegd. En na 18.00u kunnen bezorgen. Zo hoef ik geen snipperuren op te nemen

Assortiment
Ik had een aparte bestelling (koelkast 55 cm.) Die zijn er maar 3, maar goede prijs-kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Goede service, snel geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat op de website

Service
Bij eventuele vragen, krijg je ook netjes antwoord

Assortiment
Veel merken, dus er staat altijd wel iets tussen

Aanbeveling
Netjes geleverd, bij ons al voor 07:00 uur 'à morgens, dus je hoefde er niet thuis meer voor te blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob kunst 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele gemakkelijk en overzichtelijk site

Service
Goede monteur,netjes en overzichtelijk

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Internet shop helder en duidelijk

Extra toelichting
Monteur maakte mij nog attent op actie via siemens,uiteindelijk nog pannendeksels gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website - maar niet dezelfde informatie op de 1e overzicht pagina

Service
duidelijke info aan telefoon, snelle levering en instalatie.

Assortiment
Groot assortiment. Veel op voorraad.Goede prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling
geen klachten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Berendsen 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Heel gemakkelijk kijken en zoeken.

Service
Nette levering. Komt belofte na.

Assortiment
Ik heb niet alles bekeken omdat we 1 apparaat nodig hadden.

Aanbeveling
Zeer goede prijs - artikel verhouding

Extra toelichting
Mijn dank voor de goede service ! Als we nog eens iets nodig hebben kijken we eerst bij jullie.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bakker 13-06-2016 In de winkel gekocht
Zwaag Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed zichtbare opstelling

Service
Prima voorlichting

Assortiment
Ruime sortering en alles is te bestellen

Aanbeveling
Zie vorige

Extra toelichting
Bij aankoop fornuis aangeven dat de klant er ook een gasslang bij moet kopen. Nu heeft de monteur die ook in zijn wagen zitten dus werd het goed opgelost

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Annelies Brons 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
uitstekende website, overzichtelijk en waar je snel kunt vinden wat je zoekt

Service
Vriendelijke mensen aan de telefoon en de bezorging is uitstekend geregeld

Assortiment
Alle merken en prijsklassen vertegenwoordigd

Aanbeveling
Uitstekende sortering, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romijn 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Volgens ons alles duidelijk en goed te vinden wat we zochten.

Service
's avonds besteld en anderhalve dag later bezorgd. Zelfs met de tijd van bezorging erbij.

Assortiment
Genoeg te kiezen.

Aanbeveling
Gewoon héél goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid 13-06-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
stonden veel artikelen naast elkaar zodat je goed kon vergelijken

Service
goed geholpen ik zit in een rolstoel en werd goed geholpen met de lift

Assortiment
veel verschillende merken en prijzen keuze genoeg

Aanbeveling
is voor ieder wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Herman 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kan het snel vinden wat ik wil.

Service
De levertijd was in orde hier op geen commentaar.
Het ander is niet van toepassing.

Assortiment
In precieze alles kunnen vinden.
Jullie hebben veel in assortiment.
De prijs is ook het geen waarom ik bij jullie bestel en op eerdere bestellingen die ik bij jullie heb gedaan.

Aanbeveling
Tien zou betekenen dat jullie perfect zijn.
En niemand is perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemieke 13-06-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik zocht een inbouwafwasmachine,kon makkelijk kiezen uit bepaalde machines

Service
kreeg de volgende dag al een telefoontje om een afspraak te maken voor de levering

Assortiment
prima keuzes uit goedkoop tot duurdere

Aanbeveling
prima geregeld!

Extra toelichting
binnen een week had ik de afwasmachine ingebouwd en kon hij aan de slag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice 13-06-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnenlopen, bestellen, betalen en zorgvuldig nagekeken of alles naar wens is.

Service
De bestelling was eerder binnen dan verwacht.

Assortiment
Keukenloods had wat ik nodig had.

Aanbeveling
Keukenloods is zowel direct online als fysiek te benaderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Hommeles 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed overzicht op de website.

Service
Op zondagavond besteld. De volgende dag geleverd. Met een defecte koelkast top service.

Assortiment
Genoeg keuze in merken en prijs.

Aanbeveling
Top geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diana 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles op de internet site is duidelijk en makkelijk te vinden.

Service
Na telefonisch advies goed te woord gestaan. we hebben goed advies gekregen na onze wensen kenbaar gemaakt te hebben.

Assortiment
ruim assortiment aan produkten

Extra toelichting
goed advies, snelle levering en keurige bezorging en plaatsing.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark Knopjes 13-06-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De verkoopadviseur heeft alles voor ons geregeld en via e-mails zijn we keurig op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling.

Service
De verkoopadviseur dacht echt mee vanuit onze situatie.

Assortiment
Alles wat wij in gedachten hadden was zichtbaar in de showroom en levertijd van de spullen was binnen enkele dagen.

Aanbeveling
Prijs-kwaliteit verhouding en service was prima, een aanrader dus!

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nolet 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk

Service
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samuels 13-06-2016 In de winkel gekocht
Almere buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Je kan rustig even zelf kijken voordat iemand gelijk ertussen komt dat vindt ik erg fijn

Assortiment
Genoeg keuze en duidelijk wat de functies zijn van bijv. De ovens

Aanbeveling
Fijne winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anco AHM Nanninga 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk bereikbaar. Vlotte service

Service
Vlotte en duidelijke service

Assortiment
Meer dan voldoende keus tegen aantrekkelijke prijzen.

Aanbeveling
Ook in het verleden alleen maar bijzonder goede ervaringen met dit bedrijf gehad.

Extra toelichting
Volgende keer weer naar Keukenloods.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lef 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Keuze mogelijk op div criteria zoals prijs verbruik dB.

Service
Supersnel. Op zondagmiddag besteld en betaald: op maandagmiddag al thuisbezorgd.

Assortiment
Veel keuze, maar ja, je hoeft er maar één!

Aanbeveling
Vooral omdat ze zo supersnel zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Bezorging is goed te volgen en volgens afspraak binnen bezorgtijd probleemloos afgeleverd.

Assortiment
Ruim en overzichtelijk.

Aanbeveling
Het gemak de duidelijke info,service en het ruim assortiment vergemakkelijkt het kiezen.

Extra toelichting
Goede zaak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan Tanis 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijk te vinden

Service
word goed op de hoogte van de status van mijn order

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
fijne web shop goede prijs en service.
al meerder malen wat bested op deze site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

installatieservice Rieks 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed te vinden en nooit moeilijk.

Service
Geen probleem bij retour of bezorgen er wordt altijd een oplossing gevonden.Is product er niet of moeilijk te leveren is er altijd een oplossing

Assortiment
Is goed en ruime keus

Aanbeveling
Is gewoon goed

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Alida 12-06-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Algemene score

7,2

Gemak
Website was duidelijk. Toch naar de winkel gegaan om het product te zien.

Service
In vestiging Waddinxveen werd ik erg onpersoonlijk
geholpen. Liefst zo snel mogelijk de deur uit.

Assortiment
Veel keus. Goede prijs.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Nel Vreeburg 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Groot assortiment met uitstekende informatie en goede zoekfunctie

Service
Aankoop inbouwoven na vraag over inbouwmaat (stond duidelijk bij de info . . .) Werd ik gewezen op alternatieven waar ik nu profijt van heb.

Assortiment
Zeer breed met alle bekende merken en uitvoeringen

Aanbeveling
Perfecte service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam van der Sterren 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met klik was de koelkast besteld

Service
De chauffeur was erg behulpzaam en belde keurig half uur van te voren dat ze aankomen.

Assortiment
Onze keuze was in collectie.

Aanbeveling
Online gewinkeld en was duidelijke bestelmethode.

Extra toelichting
Vlotte correspondentie na bestelling geplaatst te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Beukeboom 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
binnen 24 uur in je bezit

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
met een acht

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ard Kuijper 10-06-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is goed te vinden met heldere linken

Service
Na bestellen zijn de afspraken die gemaakt worden mbt afleveren duidelijk en worden per mail/sms bevestigd.

Assortiment
Gewoon goed!

Aanbeveling
Compleet praktisch en juiste service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vanachter pc of tablet is aanbod te bekijken. Ook de telefonische bereikbaarheid is goed. Niet meer dan drie wachtenden voor me gehad.

Service
Aflevermoment was makkelijk in onderling overleg aan te passen.

Assortiment
In de maatvoering die wij nodig hadden was de keuzemogelijkheid beperkt.

Aanbeveling
Je krijgt wat je wordt beloofd. Ook het advies over prijs kwaliteit verhouding tussen de verschillende machines was goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

B N van Schaick 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne webside

Service
Perfect op tijd nette chauffeur

Assortiment
Behoorlijk uitgebreid

Aanbeveling
Het is gewoon een fijn bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kooiman 09-06-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Algemene score

7,5

Gemak
makkelijk om in de buurt toch nog even te kijken. zo kun je beter een inschatting maken hoe groot het is en hoe deurtjes e.d sluiten

Service
in de winkel was het snel, snel, snel, hier kunt u pinnen.
Al lacherig gingen we de auto weer in. Bovendien staat op de website dat het binnen 1 werkdag bezorgd werd, dit was bij ons 3 werkdagen. Is niet heel erg, maar zet dan niet op de website dat het de volgende dag binnen is.

Assortiment
veel nieuwe up-to-date spullen. ook kregen wij een vernieuwde versie van de oven en niet de oude versie

Aanbeveling
zie bovengenoemde on het kopje service

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

TSP 09-06-2016 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en niet teveel poes pas

Service
goed en snel

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
prijs en kwaliteit ligt goed

Extra toelichting
ik heb alleen maar tevreden klanten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

samshuijzen 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overduidelijke website

Service
zeer snelle reactie en levering

Assortiment
groot en vrij breed assortiment

Aanbeveling
goede service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellyschuddeboom 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Niet heel lange wachttijd bij het telefoneren.

Service
Geen probleem bij omruilen van apparaat dat niet helemaal aan verwachtingen voldeed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
keuze gemaakt op de site en besteld. dit kon niet makkelijker

Service
goede berichtgeving over het verloop van de zending

Assortiment
zover ik het heb bekeken kon ik alles bestellen wat ik zou willen

Aanbeveling
het heeft een kleine week geduurt voor onze vaatwasser werd geleverd, was blijkbaar niet op voorraad en moest dus via de leverancier eerst naar jullie en toen weer naar ons gestuurd worden. dat was wel jammer maar geen ramp

Extra toelichting
Alles was prima, prijs ook de laagste, het zou fijn zijn als je de exacte levertijd van te voren zou weten, dan kan je daar rekening mee houden. verder alles prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dj 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
in een paar klikken besteld

Service
keurig volgens gemaakte afspraken geleverd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede oplossing geboden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene Brakenhoff 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vergelijken tussen 2 typen inductiekookplaten ervaarde ik als wat lastig

Service
vandaag bestellen, morgen in huis ging niet geheel op. Ik bestelde meen ik op een woensdag, gaf aan dat ik vrijdags niet thuis zou zijn maar dan op zaterdag bezorgd zou kunnen worden. Ontving echter een mailbericht dat op dinsdag geleverd zou worden.

Assortiment
voldoet geheel aan wat je als klant mag verwachten

Aanbeveling
zie vorige beoordeling (onder Assortiment)

Extra toelichting
Een verrassende klantgerichtheid. Uniek te ervaren hoe compleet, welhaast overdadig, je gedurende het gehele bestellingstraject geÏnformeerd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry Mostert 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hi! Fantastische koel-/vriescombi aangeschaft voor een scherpe prijs en na de eerste montage was het nog niet perfect maar binnen een week kwam een servicegerichte en knappe monteur alsnog m'n deurtjes goed afstellen. Dat maakte het weer extra goed! Keukenloods geef ik een 9, want een 10... dat zullen we straks zien :)

Service
Service is het zeker als je slechts voor 79 euro je oude koelkast laat demonteren en je nieuwe laat installeren. De 'klacht'behandeling is ook zeer oké;)

Assortiment
Zo te zien genoeg keuze en een eerlijke webwinkel. Dat is tegen de lage prijzen altijd nog de vraag, maar het is toch echt een echte webwinkel!

Aanbeveling
Goed bereikbaar, goede prijzen en goede service.

Extra toelichting
Van een 9 naar een 10?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

julian van hulten 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed aanbod tegen een goede prijs.

Service
snelle levering.

Assortiment
ruime keuze.

Aanbeveling
geen negative dingen allen positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed telefonisch bereikbaar, ook in week-end

Service
Bestelde product is snel geleverd, goede communicatie over levering en betaling

Assortiment
Ruim, goede alternatieven aangedragen.

Aanbeveling
Prettig en persoonlijk contact, alle afspraken zijn nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel makkelijk via de site te bestellen

Service
Verkeerde besteld, mailtje gestuurd met het hele verhaal. Toen werd ik netjes terug gebeld en kon ik zonder probleem omruilen

Assortiment
Keuze zat

Aanbeveling
Goede service. Ook de mogelijkheid om inbouwmonteurs te laten komen is ideaal. Waren ook deskundig en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 07-06-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk

Service
Vakkundig

Assortiment
Voldoende keuze

Extra toelichting
Ik kom zeker terug

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B Krab 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg overzichtelijk en alle informatie aanwezig

Service
Telefonische vragen werden perfect beantwoord

Assortiment
Groot assortiment en een goede prijs, er staan nog meer aankopen gepland

Aanbeveling
Geen betere kunnen vinden dus daarom bovenaan met een dikke 10

Extra toelichting
Puur voor de webwinkel, ik heb geen ervaring met de fysieke winkwl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thon Karelse 07-06-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruim, veel te zien, heel veel keus. je wordt goed op de hoogte gehouden omtrent het tijdstip van levering.

Service
we zijn goed geholpen, geen klachten door goede voorlichting, over de producten, over de levering. bereikbaarheid geen probleem.

Assortiment
meer dan voldoende keus. alles wat we nodig hadden hebben we hier kunnen vinden voor een goede prijs.

Extra toelichting
en het wordt thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima website duidelijk in catagriëk

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
prettig en snel in huis

Extra toelichting
Ik kan deze zaak echt aanbevelen aan anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenloods 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Ik heb uiteindelijk telefonisch besteld omdat de website niet werkte. Deze telefonische bestelling verliep verder prima.

Service
De levertijd was iets langer dan op de website vermeld wordt. Maar daar had ik geen probleem mee.

Assortiment
Prima voor elkaar

Aanbeveling
Prima winkel. Maar bij bestelling werd mij pannenset beloofd. Deze niet ontvangen. Bij navraag werd ik verwezen naar miele nederland. Vervolgens kreeg ik de mededeling dat ik geen pannenset kreeg.

Extra toelichting
Complimenten voor de vakkundige inbouw.en de service van het inbouwteam. Geweldig!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

JTC Verhagen 07-06-2016 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De winkel was in de buurt en eenvoudig te vinden.
Mooie winkel met veel apparatuur. Mooi opgezet

Service
Twee keer langs geweest. Beide keren perfect geholpen. Personeel denkt mee met de klant.

Assortiment
Heel veel diverse merken en soorten keukens en apparatuur

Aanbeveling
Door de hulpvaardigheid en verdere service een aanrader.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelofsen 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gewoon thuis, op de bank, kijken kiezen en kopen.

Service
levering wanneer het de klant uitkomt.

Assortiment
alles wat ik zocht was te vinden.

Aanbeveling
geweldig, ben zeer tevreden.
Met het product en met de service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van der Hoek A 07-06-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Parkeren gratis en voor de deur.

Service
In de winkel vakkundig geholpen en geheel vrijblijvend voorzien van de nodige informatie.
Vriendelijk personeel met hart voor de zaak.

Assortiment
Voor het artikel waar we voor kwamen was meer dan voldoende keus en voorradig in de winkel.

Extra toelichting
Voor ons gevoel moesten we uitkomen op een 10, maar... het kan altijd nog beter, al hoewel wij helemaal niets te klagen hadden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schneiders paul 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ideaal in combinatie met telefonisch kontakt

Service
een pretttige ervaring

Assortiment
brede en diepe keuze

Aanbeveling
klantgericht denken

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews