Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R van der Winden 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Fijne site, genoeg criteria om de juiste selectie van producten nav wensen te maken.
Offerte mogelijkheid zeer makkelijk en waarde toevoegend!

Service
Ruilen van niet gebruikte doch reeds geplaatste vaatwasser tegen een XL variant ivm Ikea keuken was ene gesprek van 5 minuten en top geregeld, zonder bijkomende servicekosten! Goed geholpen aan de telefoon, net als bij de initiele bestelling.

Assortiment
Bieden tov branchegenoten min of meer hetzelfde, courante, assortiment aan.

Aanbeveling
Hoge service, goed inbouwteam (optioneel), prijzen zijn de laagste die ik na intensief zoeken ben tegengekomen. En Keukenloods is daarbij een CBW erkend bedrijf (en een grote concurrent niet!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke omschrijving van het product en scherpe prijzen.

Service
snelle en correcte levering

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Keukenloods maakt waar wat ze beloven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeannette 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
via de telefoon goed geholpen en snel geleverd

Service
Geen enkel slechte ervaring, levering was snel

Assortiment
alles was te vinden wat ik wilde kopen

Aanbeveling
goed en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
het is soms lastig om de maten van de inbouw apparatuur te vinden bij het produkt.

Service
goede service op vragen per email of bestellingen die er niet meer zijn op voorraad.

Assortiment
we hebben kunnen vinden wat we zochten in grote lijnen.
helaas waren er geen miele afwas inbouw voor ons op maat.

Aanbeveling
geen klachten en nagekomen afspraken.

Extra toelichting
door de moeilijk te vinden maten hebben we een kleiner oven dan de bedoeling was.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Eric 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Webshop is overzichtelijk.

Service
Bezorger was netjes en correct.

Assortiment
We ontvingen een vervangend model. Op zich OK, maar dat was niet van te voren gecommuniceerd.

Aanbeveling
Communicatie kan nog wat beter. voor de rest prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

corlo 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vlot gevonden vlot besteld vlot bezorgd

Service
vanuit de keuken loods wordt contact met je gezocht om alles vlot te laten verlopen

Assortiment
ruime keuze goede prijzen

Aanbeveling
met al de voor gaande redenen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Collie 05-12-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke overzichtelijke showroom

Service
Vallen je niet gelijk lastig als je binnenkomt, denken met je mee

Assortiment
ruim assortiment, vooral in combinatie met de website

Aanbeveling
No nonsense winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anne 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hoef zelf niet te schouwen

Service
gebeld voor info

Assortiment
toppie

Aanbeveling
Precies hoe het moet

Extra toelichting
perfct gegaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oudhuis 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles perfect geregeld

Service
Perfect

Assortiment
Veel keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Alles goed geregeld

Extra toelichting
Alles naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MAC696RVS 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site met goede zoekfuncties

Service
Bestelling telefonisch geplaatst, artikel niet meer in voorraad en er werd direct een goed vergelijkbaar alternatief aangeboden

Assortiment
Wat staat er niet op qua keukenapparatuur. Nog meer zou het mogelijk onoverzichtelijker maken

Aanbeveling
Snelle bestelling, goede service vanuit het personeel en goede afspraken qua bezorging en betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Meijer 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn product was duidelijk omschreven en met waardering van anderen was de koop zo gesloten.

Service
de volgende dag was het er al.

Aanbeveling
ik had maar een ding nodig. ik hoefde niet te kiezen. Meteen in de roos.

Extra toelichting
Het fornuis is een speciaal voor Spanje en Italië gemaakte Smeg, die lager is dan in Nederland. In een IKEA keuken was het fornuis te laag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RonK 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed advies en meedenken met mijn budget

Service
Het hele aankoopproces loopt "op rolletjes". De sms die je ontvangt, de bevestiguingen per mail en in mijn geval de service bij het zelf ophalen van de artikelen.

Assortiment
Alle merken goed vertegenwoordigd en per merk ruime keuze.

Aanbeveling
iedereen is altijd wel bezig op enig moment bezig met apparatuur in de keuken. Als de koelkast stuk is wil je goed geadviseerd worden, snel geleverd krijgen en ook nog tegen een goede prijs. Als je dat alles onder één dak hebt bij de keukenloods dan beveel je die toch altijd aan. Dat ga vanzelfsprekend door de ervaring die je hebt opgedaan. De Keukenloods is voor mij een zekerheid geworden als er iets stuk is of ik wil veranderen.

Extra toelichting
Bij het afhalen in Opmeer vroeg de mevrouw met wie ik afrekende aan een DHL koerier of die een stapje achteruit wilde doen. De klant is immers aan het afrekenen. Dacht toen van ïk sta hier wel bij de expeditie, maar ben toch gewoon de klant die in een winkel staat. Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

menno schakel 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijk alles aangegeven en men kan vragen om te bellen voor verdere uitleg.

Service
snelle levering en oude spullen mee terug genomen zonder extra kosten

Assortiment
ruime keuze van allerlei apparaten
aanbeveling: kwaliteit door verschillende bekende merken geeft zekerheid van goede kwaliteit

Aanbeveling
veel keuze aan apparaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Teun v slooten 04-12-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie duidelijke site en telefonisch goed bereikbaar

Service
Service is perfect nog nooit geen onverwachte tegenvallers gehad als er wat was werd er ruim van tevoren contact opgenomen met ons 👍

Assortiment
De site een dikke tien de showroom een 8

Aanbeveling
Vlotte service en goed advies enigste puntje is bij exstreem druk iets te weinig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zowel in de winkel als in de webshop makkelijk winkelen

Service
buitengewoon aardige, meedenkende verkopers
ook bij contact met de webshop

Assortiment
ruim assortiment, er viel echt wat te kiezen. Veel aanbiedingen

Aanbeveling
motivatie staat hier boven

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tineke zeilemaker 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de winkel is voor mij makkelijk te bereiken.

Service
bestelling gedaan via internet en het is keurig verzorgt

Aanbeveling
bestelling was goed en de prijs was goed naar een onderhandeling

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vika 03-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 02-12-2015 In de winkel gekocht
Weert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Net zo eenvoudig als de web shop maar dan met hulp van een medewerker(ster).

Service
Goed besproken wat de wensen zijn en daar de apparatuur op bekenen en beslist.

Assortiment
Alle grote merken zijn verkrijgbaar.

Aanbeveling
Nette en vlotte service en voldoet aan de wens van de klant.

Extra toelichting
Zal deze wederom kiezen als de prijs goed is voor verdere apparatuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke bestelling via Internet. En snelle levering!

Service
Vorig jaar een koelkast / diepvries + gasplaat + magnetron gekocht in Nederweert. Goed geholpen en een prima prijs. Gasplaat bleek een manco-tje te hebben, werd zonder morren geruild.

Assortiment
Veel keus, scherpe prijs.

Aanbeveling
Gewoon prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

femke 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Super snel geleverd. Monteurs hebben de vaatwasser snel en vakkundig gemonteerd.

Aanbeveling
Snelle levering. Groot assortiment. Indien het model niet voorradig is, krijg je een ander (nieuwer) model geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fleur 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede duidelijke site en eenvoudig te bestellen

Service
Werd tot in de keuken bezorgd, vriendelijke bezorger. En ook het op zaterdag bezorgen is een fijne optie.

Extra toelichting
Fijn dat her product makkelijk via google meteen ook op de site te vinden is.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

weer een tevreden klant 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen, direct na bestelling bevestiging

Service
duidelijke afstemming levertijd, en deze nagekomen

Assortiment
duidelijk overzicht en omschrijving, vergelijk andere producten

Aanbeveling
prima service, duidelijk productenoverzicht, nakomen afspraken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 02-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima service

Service
Vlotte afhandeling

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Reeds jaren klant, dat zegt genoeg

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolande Stor 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kon heel makkelijk zoeken op de site

Service
Fantastisch geholpen met alle vragen

Aanbeveling
Wij hebben het aan diverse mensen gemeld dat het een makkelijke site is waar je alles kan vinden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

wesley 02-12-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
me wasbak was eigenlijk te klein voor me keuken. na me verhaal te hebben gedaan kon ik hem kosteloos omruilen. ik hoefde alleen de meerprijs vd nieuwe wasbak te betalen. tevens was de levering erg snel.

Assortiment
ruime keuze en onverzichtelijk opgesteld.

Extra toelichting
vriendelijk en proffesioneel personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ruime keuze, goede omschrijving van de producten.

Service
snel geleverd, en je wordt goed over de voortgang van je bestelling op de hoogte gehouden

Assortiment
heel veel keuze in allerlei prijsklasses

Aanbeveling
meer dan tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sylvia 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, groot assortiment. Zeer duidelijk en helder advies. Veel achtergrondinformatie en technische tekeningen van de producten beschikbaar. Wat ik ook zeer waardeer is dat de medewerkers hun grenzen aangeven van wat ze onderbouwd/inhoudelijk kunnen adviseren. Dat heb ik liever dan alleen voor de verkoop een verhaal op te hangen. Ik vond ze heel flexibel en meedenkend. Voor het stuk dat ze niet inhoudelijk konden adviseren kregen wij zonder problemen de rechtstreekse contactgegevens van de leverancier. Heel prettig.

Service
Zeer snelle service, direct een scherpe prijsopgave. Mogelijkheid om de goederen nog langer in de loods te laten staan. Melding op de mail als de order binnen was.

Assortiment
Meer dan ik mij voor kan stellen! Wat een keuze. Voortaan eerst naar jullie.

Aanbeveling
Al gedaan bij diverse vrienden en bekenden. Wij zijn hierdoor zelf ook bij jullie terecht gekomen.

Extra toelichting
Binnen een tijd van 30 minuten hebben jullie een lang slepende kwestie met onze keukenleverancier opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Bok 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
goede hulp, behalve de chat functie, daar was het te lang wachten en een beetje onbeleefd antwoord

Aanbeveling
Zal ik zo weer bestellen, maar dan wel alleen met telefonische begeleiding!

Extra toelichting
wat betere behandeling met chat:)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ruud 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
product nummer en klaar ruime keuze

Service
netjes geholpen aan de telefoon netjes geleverd

Assortiment
gewoon gebeld of jullie het hadden en zo geschiedde

Aanbeveling
zijn iets prijziger dan andere alleen webwinkels
maar vind het prettig dat je de klant ergens heen kan sturen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sgadeboer 01-12-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede website

Service
Behulpzaam personeel

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Piet Jacobs 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
via website goede oriëntatie mogelijkheid

Service
goed telefonisch advies bij bestelling

Assortiment
ruime keuze mogelijkheid

Aanbeveling
zoals gezegd, goede keuze mogelijkheid en uitstekende telefonisch advies, het gekozen model was niet op korte termijn leverbaar, een ( duurder ) type voor dezelfde prijs geleverd.
een uitstekend afleversysteem met goede melding per mail over leverdatum en tijdstip

Extra toelichting
we zijn dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Odd Jobs 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Handig bestellen via internet en ophalen of bezorgen

Service
gewoon goed

Assortiment
Voor mij en mijn klanten voldoende !

Aanbeveling
Ik stel hem aan elke keukenklant voor (ga even kijken bij de keukenloods)

Extra toelichting
Prima ga zo door !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hanne 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
cijfer slaat alleen op de website en de levering, nog niet op het gebruik van de apparaten of mogelijke reparaties

Aanbeveling
een voordelige webshop die vertrouwen wekt en netjes levert

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Zwartjes 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kon snel het gewenste product vinden

Service
Vlotte levering en goed volgbaar.

Assortiment
Omdat ik een duidelijk product zocht, kwam ik hier ook direct bij uit en heb daardoor niet het overige assortiment bekeken.

Aanbeveling
Vlotte en nette levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

NIROKI 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Had via kieskeurig gezien dat jullie de goedkoopste waren voor wat ik zocht.

Service
Kreeg ook meteen hulp aangeboden wie ik meteen kon bellen als ik vragen had

Assortiment
Jullie hadden precies de combie magnetron die had wat voor mij belangrijk was.

Aanbeveling
Dit was voor mij de eerste keer dat iets heb besteld zonder dat ik het artikel had gezien,maar had er meteen vertrouwen in.[wat achteraf terecht bleek]

Extra toelichting
Kon er niets anders van maken,voor mij was dit dus een hele goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franken 01-12-2015 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

heesakkers 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Levering zou volgens transporteur na het weekend plaatsvinden. Na een kort belletje werd het geregeld dat de levering alsnog voor het weekend zou plaatsvinden

Aanbeveling
Snelle levertijden, goede telefonische ondersteuning

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Douma 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, met veel technische informatie.

Service
Goede adviezen van de verkopers, en alles volgens planning geleverd.

Assortiment
Alles wat we nodig hadden, kon worden geleverd.

Aanbeveling
We zijn zeer tevreden.

Extra toelichting
Zeker niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk bestellen

Service
telefoon wordt snel en goed beantwoord

Aanbeveling
no nonsens en welk een goede prijs voor merkproducten

Extra toelichting
prima koop en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John de Vries 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als ik iets nodig heb dan weten jullie altijd een oplossing.

Service
Ik koop al jaren bij jullie, als er iets stuk gaat dan doet u altijd uw best om op te lossen en u belt altijd terug.

Assortiment
Jullie hebben alles op voorraad en als het niet leverbaar is dan wordt je netjes terug belt.

Aanbeveling
Netjes en vriendelijke personeel.

Extra toelichting
Ga zodoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenloods 01-12-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is overzichtelijk en netjes ingericht.

Service
Duidelijke uitleg .

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Ruim assortiment goede artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoekstra 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden en te vergelijken

Extra toelichting
Prima webshop en telefonische ondersteuning.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet van L 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk, goede informatie

Service
Vriendelijk, behulpzaam, goede adviezen

Assortiment
in zeer ruime mate aanwezig van merken en producten

Aanbeveling
Al een paar maal zaken gedaan met keuekenloods en alles blijft prima

Extra toelichting
Zal zeker gebruik blijven maken van keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevrede klant 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webpagina is heel overzichtelijk en makkelijk.

Service
De oven die wij hadden uitgezocht kon niet direct worden geleverd, daarop bood keukenloods direct een andere aan die wel meteen geleverd kon worden. Dat is met de klant meedenken (service).

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Alles is goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken en simpel bestellen.

Service
Levering geheel volgens afspraak. Binnen afgeleverd en gelijk oude apparaat meegenomen.

Assortiment
Alle merken die er toe doen zijn rijk vertegenwoordigd.

Aanbeveling
Alles verlopen zoals gepland dus geen op of aanmerkingen.

Extra toelichting
Jammer dat bezorgen op zaterdag niet gratis is in deze 24 uurs economie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfred 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
had de oven uitgezocht op kieskeurig s,morgens gebeld en s middags zelf even opgehaald.

Service
vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en duidelijk

Assortiment
niet veel keus in de prijsklasse die ik zocht.

Aanbeveling
de afhandeling van de verkoop ging soepel, beperkte keuze in mijn prijsklasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marco 01-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Prima

Service
De eerste afspraak kon geen doorgang vinden ivm een stopcontact dat hinderlijk in de weg stond en verplaatst moest worden. Het is aan te raden dit voortaan al telefonisch aan te geven, daar de monteur aangaf dat dit heel vaak voorkomt. Dat scheelt jullie nutteloze ritten en de klant extra voorrijkosten.
Over de 2e montageafspraak (na verplaatsen van het stopcontact)bden ik overigens wel tevreden.

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Zeer tevreden, zie echter opmerking bij installatie.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Mark 01-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
je kunt rustig in de rondte lopen zonder dat je wordt lastig gevallen.

Service
Goede en duidelijke informatie gekregen.

Assortiment
Breed assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kulkens 01-12-2015 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
op zondag open

Service
keurige advies en hulp bij keuze

Assortiment
voor mij genoeg keuze

Aanbeveling
soms wat lange wacht tijden ivm drukte in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijke webwinkel

Service
Deskundige mensen achter de telefoon

Assortiment
ruime keuze

Extra toelichting
Goede service na de levering!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews