Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fred 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel geholpen

Service
vriendelijk geholpen

Assortiment
groot

Aanbeveling
goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
We hoeven er niet de deur voor uit. Ruime keuze.

Service
Voldoende. Makkelijk bereid voor advies etc. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ruud 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snel alle antwoorden op mijn vragen gekregen ,zowel via de mail,als via een persoonlijk gesprek

Assortiment
Veel keus, met een goede prijs

Aanbeveling
Zou ik zeker aanbevelen

Extra toelichting
Ik dacht dat ik een storing had met het apparaat. De volgende dag stond er al een monteur van Siemens op de stoep,geregeld door Keukenloods Het bleek een gebruikersfout te zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 20-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke webwinkel. Met goede zoekmachine zodat je snel wegwijs bent in de grootte keuze

Service
Ongekende service voor een bedrijf van dit formaat en zulke lage prijzen. Zowel telefonisch als via de mail zo goed geholpen dat dit de doorslag gaf om in Zaandam de xxl winkel te bekijken.

Assortiment
Via de webwinkel zie je door de bomen het bos (bijna) niet meer. Wat een keus!

Aanbeveling
Ik kan echt geen minpuntje bedenken. Vanaf het zoeken op internet. De telefonische hulp, hulp via mail, de medewerkers in de winkel tot aan het bezorgen en inbouwen toe. Allemaal top!
Deze service zou je alleen nog maar verwachten van een klein dorpswinkeltje maar dan met heel andere prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn goed te vinden, ook op basis van typenummer, prijs en waardering. Webwinkel oogt fris en overzichtelijk.

Service
Snelle reactie bij vragen en vooral een snelle en duidelijke afhandeling van de bestelling. Bij het afleveren van het bestelde artikel werd het defecte apparaat netjes meegenomen.

Assortiment
Door het ruime assortiment ook veel keus in apparaten in verschillende prijsgroepen. Zodoende is er voor iedere portemonnee een prima apparaat te vinden.

Aanbeveling
Prima online-winkel om keukenapparatuur bij te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo velsink 20-10-2015 In de winkel gekocht
keukenloods gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vakkundig geadviseerd

Service
snel en duidelijk

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
goede parkeermogelijkheid
goede service

Extra toelichting
tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roberto 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzichtelijk internet.

Service
Chauffeur bracht en zette de koelvriescombinatie op de juiste aangewezen plek. Top

Assortiment
Groot en goed assortiment en goed te vergelijken.

Aanbeveling
Het kan altijd nog en nog beter, vandaar de 9

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Huismans 20-10-2015 In de winkel gekocht
Duiven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles op de site te vinden.

Service
Snel en netjes geholpen.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Goed en snel geholpen, apparaten zoals afgesproken op tijd geleverd.

Extra toelichting
Was een beetje huiverig dat de combi-magnetrons niet op tijd geleverd zouden worden, dit is gelukkig goed gekomen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Michalis Afrathianakis 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
via chat met een medewerker alle informatie gekregen die ik nodig gat plus een extra 100 euro korting!

Service
snelle levering, pinnen bij levering!

Assortiment
een nogal moeilijk te verkrijgen koelkast van Samsung via deze site besteld!

Aanbeveling
Top winkel! het beste prijzen on-line, een duidelijke site en snelle levering. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E v Rijn 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke site

Service
Bij mijn keuze werd een alternatief aangeboden welke uiteindelijk beter en goedkoper was

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
maandagmiddag besteld; dinsdagmiddag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E v Rijn 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke site

Service
Bij mijn keuze werd een alternatief aangeboden welke uiteindelijk beter en goedkoper was

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
maandagmiddag besteld; dinsdagmiddag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Wolfs 20-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De verkoper heeft voldoende aandacht aan ons besteed en een correcte uitleg over de apparaten.

Service
Telefonisch afspraak was prima! En een snelle service 👍

Assortiment
Had veel keuze in de winkel en prijs is schrikwekkende laag!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vos 20-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim en overzichtelijk

Service
Goede hulp en advies

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Binnen de branche behoort keukenloods tot de beteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Graus Piet 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk van thuis uit alle opties bekijk en vergelijkbaar.

Service
Mijn voorkeur toestel bleek niet meer voorradig, het personeel bekeek mijn voorkeur en bood een ander vergelijkbaar toestel aan.

Assortiment
Je vindt er gewoon alles wat je nodig hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Online invullen e klaar is keez

Service
Zaterdag besteld dinsdag in woensdag in huis

Assortiment
Alles wat je hebben wil x 5

Aanbeveling
Prima winkel. Lekker snel en niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo van der Putten 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima te vinden wat je zoekt.

Service
niks op aan te merken

Assortiment
niet alles aanwezig, maar prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van Burg 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, waar makkelijk het juiste product op te vinden is.

Service
Duidelijke updates m.b.t. de levering en voorraad.

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Vooral de duidelijke communicatie over de order status is plezierig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rogier Bekker 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Redelijk overzichtelijke site

Service
Goede toenadering hoe het produkt verloopt via de mail

Assortiment
Kan altijd meer produkten

Aanbeveling
Goede afhandeling en het product had geen schade

Extra toelichting
Enige min puntje: Hele matige uitleg om de afzuigkap te monteren ( slechte beschrijving en stappenplan )

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Thomas van Houten 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website met alle relevante informatie.

Service
Duidelijke afspraken. Aanmelding van aflevering via sms en e-mail. Perfecte levering en inbouw van apparatuur op afgesproken tijdstip.

Assortiment
Ruime keuze van alle bekende merken.

Aanbeveling
Dit was een eerste contact. Prima ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel en Sylvia 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
altijd goed te woord gestaan, steeds de beste prijs gemaakt waardoor zij de goedkoopste zijn.

Service
Netjes contact opgenomen voor het afleveren en alles netjes afgeleverd.

Assortiment
groot assortiment met een duidelijke site.

Aanbeveling
erg tevreden over het hele proces

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Lemmers 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Na mailcontact goed geholpen met mijn keuze

Assortiment
Misschien zelfs wel te veel keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elisabeth 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, ruim assortiment

Service
Ondanks er een levertijd was van ruim EEN week heeft Mario het kunnen regelen dat er binnen 2 dagen de wasmachine voor mij klaar stond! Super service😄

Assortiment
Ruime keuze ook bij de aanbiedingen

Aanbeveling
Meerdere malen bij de keukenloods een electrisch apparaat besteld, tot op heden alleen maar pluspunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FT 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Eenvoudig bestellen, maar wat onduidelijke codering op de site waar je je bestelling kunt volgen.

Service
Het beelk niet mogelijk om het product in een fysieke winkel te laten bezorgen om de kleur voorafgaand goed te bekijken. Alternatief (aangeboden) was om via internet te bestellen en als het niet goed is, te retourneren. Het is jammer dat deze mogelijkheid niet werd geboden.
Overigens vriendelijk en behulpzaam personeel bij online helpdesk en fysiek in de winkel bij afhalen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Martin en Carina 20-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gevonden via de site en bezocht in de winkel dus je hebt al een idee en informatie voor je daadwerkelijk gaat kijken en kunt zelfs checken of producten op voorraad zijn.

Service
Perfecte service van de medewerker, rustig en behulpzaam en met kennis van zaken.

Assortiment
Alles wat we wilden zien of weten was beschikbaar

Aanbeveling
Ik zou niet weten wat je nog meer te wensen hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

opdencamp 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Mooie duidelijke website!

Service
Snelle levertijd zoals beloofd!
Product zeer degelijk en goed verpakt.

Assortiment
Voor mijn product ben ik vIa Google bij Keukenloods uitgekomen.

Aanbeveling
Goede prijs en betrouwbaar levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Thea 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker in je eigen tijd uitzoeken en er rustig over kunnen praten thuis.

Service
prima snel en correct

Assortiment
Uitgebreide keus goed omschreven

Aanbeveling
prettig dat je ook nog tel.contact hebt

Extra toelichting
Wat moet ik hier nu nog aan toe voegen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corina 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen gedoe met winkelen lekker op je gemak thuis uitzoeken en de bestelling plaatsen

Service
Alle vragen worden duidelijk beantwoord, zelfs de vraag die men bij Pelgrim niet naar tevredenheid kon invullen voor me en waardoor in nu wel het onderdeel kon krijgen wat ik zocht.

Assortiment
Groot.... buiten verwachting

Aanbeveling
Ik geef geen 10 omdat ik denk dat er altijd ruimte moet blijven om dingen nog te verbeteren.

Extra toelichting
Snelle Prettige levering, mogelijkheid tot betaling bij levering, groot assortiment, fijne duidelijke klantenservice, goede prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn eenvoudig te vinden op de site. Duidelijke categorieën en goed sorteerbaar.

Service
Prima afhandeling, zowel van de order als van de bezorging

Assortiment
Volgens mij zijn alle merken vertegenwoordigt. Het merk dat wij in de keuken wilde ik bij de nieuwe apparatuur ook hebben.

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staals 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Ik heb telefonisch contact gehad en ben vakkundig geholpen

Assortiment
Van duur naar minder duur, voor ieders beurs wat

Aanbeveling
Duidelijke webshop, vriendelijk geholpen bij mijn vragen en zeer snelle levering, en door de chauffeur een half uur van te voren gebeld dat hij er aan kwam, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cadix 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden op de site

Service
Afspraak is afspraak. Jammer dat je langer moet wachten dan je zelf verwacht omdat er maar twee dagen per week geleverd wordt in onze regio

Assortiment
Groot assortiment en makkelijk te vinden. Echter niet altijd bij Keukenloods op voorraad dus moet je langer wachten op levering

Aanbeveling
Overzichtelijke site en goed te vinden

Extra toelichting
Prijzen lager als marktprijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Schoenmaker 20-10-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je kunt er even rustig rondkijken en dan pas komt er een medewerker bij je.

Service
winkel is goed bereikbaar en het gekochte is op de aangegeven tijd geleverd

Assortiment
assortiment is behoorlijk groot, maar toch niet helemaal compleet

Aanbeveling
de keus is redelijk groot en wat ik heel belangrijk vind, de medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkM 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpel te vinden in de webshop, duidelijke uitleg en zeker op tijd geleverd.

Service
Op tijd geleverd zoals je mag verwachten van een goede webshop. Top!

Assortiment
Van een heleboel zaken, meerdere merken en uitvoeringen. Dan krijg je wel een minpuntje, je weet niet wat je moet kiezen ...

Aanbeveling
Doen wat ze zeggen, maken dit waar. Gewoon een recht voor zijn raap webshop zonder toeters en bellen. Dat bevalt me, en ik zal hier zeker terug komen, als ik wat nodig heb.

Extra toelichting
Vooral zo houden en niks meer aan doen! Bevalt goed zo!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hans65dh 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpele website, overzichtelijk en snel.

Service
Keurig op de hoogte gehouden van de voortgang.

Assortiment
Keuze genoeg!

Aanbeveling
prettig, snel en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer ruime winkel en alles goed te vinden.

Service
Bezorging top en later vragen gesteld via mail en zeer spoedig beantwoord.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Super winkel en kom er zeker terug voor volgende aankoop.

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Stad Brantsma 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op je gemak, uitzoeken wat je wil. Staat er iets onduidelijk, 1 telefoontje en ze helpen je.

Service
Telefoon wordt snel aangenomen, vriendelijk en behulpzaam.
Ook via de chat

Assortiment
Ze hebben heel veel!

Aanbeveling
Weinig winkels hebben Smeg, hier kan je het gelukkig wel kopen tegen een leuke prijs

Extra toelichting
De bezorging is de andere dag en zelfs tot in de keuken. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website hoop specificaties

Service
Snelle levertijd. Goede en stevige verpakking

Assortiment
Groot assortiment met een goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 20-10-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
door eenvoudige filter was het makkelijk kiezen en bestellen

Service
ik wilde het fornuis fysiek even zien, winkel is goed bereikbaar en prettig en kundig personeel. De dag erna al levering en chauffeur behulpzaam.

Assortiment
de bekendste merken staan er en personeel hielp goed met de verschillen

Aanbeveling
Prettig en in alle rust geholpen bij de keuze

Extra toelichting
Ik vind het altijd prettig in tabelvorm de verschillen te zien van een selectie. Nu moet je per fornuis de beschrijving lezen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Frans 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Na telefonisch contact, gelijk een bestelling kunnen plaatsen.

Assortiment
Veel keuze en anders wordt wel naar een oplossing gezocht.

Aanbeveling
Goede en snelle levering voor een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
altijd op de hoogte van je aankoop, correct afgehandeld

Assortiment
keus genoeg voor iedereen

Extra toelichting
al het gemak op de site te vinden, ook voor de inbouwmaten en aanvullende informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker vaunit een luie stoel shoppen.

Service
Gewoon goed netjes thuisbezorgd. Ik had mail dat het later zou zijn maar was er toch veel sneller dan gezegd

Assortiment
Veel keus voor iemand die er weinig verstand van heeft.

Aanbeveling
Zeg ook tegen iedereen op keukenloods.nl moet je zijn net zoals ik ook die tip kreeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Veel keuze, heldere prijzen, makkelijk sorteren op bijvoorbeeld breedte fornuis ed.

Service
We hadden een erg korte deadline en keukenloods wilde de order splitsen voor ons zodat wat al op voorraad was direct geleverd kon worden. En wij de volgende dag konden beginnen met de inbouwapparatuur.

Aanbeveling
Snel, groot assortiment en tot laat bereikbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk en to the point

Service
gelijk een afspraak en prima op tijd geleverd

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
doen wat ze beloven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig gebruik vd webshop

Service
goede en snelle service

Assortiment
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed werkende website. overzichtelijk en duidelijk.

Service
snelle levering.

Assortiment
door de hoeveelheid keuze was het moeilijk kiezen :-)

Aanbeveling
goed bereikbaar voor vragen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

F Roos 17-10-2015 In de winkel gekocht
almere

Algemene score

5,0

Service
Het kostte onnodig veel moeite een defect aan de lamp van een nieuwe (!) afzuigkap te regelen. Eerst kregen we alleen een lamp. Moesten steeds bellen voor een monteur. Slechte service.

Aanbeveling
Zie bovenstaande klacht. Zie bovenstaande klacht. Zie bovenstaande klacht.

Review criteria:

Goed
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 19-10-2015

Geachte mevrouw Roos,

Ik heb even contact gehad met de winkel.
Zij geven aan dat, na contact met de leverancier van de afzuigkap, er een lampje naar u is opgestuurd. (Zodat deze op uw adres aanwezig was als de monteur langskwam).
De monteur was echter -per abuis- niet ingepland door de leverancier, waardoor het lampje wel bij u aanwezig was, maar de monteur niet. Dat vinden wij uiteraard heel vervelend. Onze winkel heeft er toen alles aan gedaan om te zorgen dat de monteur alsnog bij u langskwam. Afgelopen donderdag is deze bij u geweest om de reparatie te doen.

Wij hopen dat alles nu naar tevredenheid is opgelost.
Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

W. Wekker
Service Keukenloods.nl

Reageer

Victor 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Toen bleek dat op het tijdstip van bezorging het product goedkoper was dan tijdens de bestelling, heeft Keukenloods het verschil op mijn rekening teruggestort.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boffert 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Werd prima geholpen bij telefonisch contact.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hanneke 17-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk site, alles duidelijk

Service
Goed telefonisch bereikbaar, er wordt goed meegedacht.

Assortiment
Zeer ruime keus, waar je ook naar zocht op keukengebied. Overal maten en technische gegevens van kunnen vinden

Aanbeveling
We zijn prettig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het zag er allemaal goed uit.

Service
Alle email berichten kwamen goed van pas

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht en veel keuze

Aanbeveling
Alles ziet er verzorgd uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C Smits 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, overzichtelijk.

Service
Telefonisch goed bereikbaar. Vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

Aanbeveling
Duidelijke website, overzichtelijk.
Snel geleverd. Kon zelf dag van levering kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews