Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20903 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3386 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

b feijen 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk zoeken. Zeer overzichtelijke website

Service
Model vaatwasser Was niet op voorraad. Zonder bijbetaling upgrade gekregen

Assortiment
Zeer ruim aanbod

Aanbeveling
Goede service. Snelle levering. Kortom precies zoals het hoort!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Overdorp 10-03-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Voor de koop eerst gekeken op internet. De site vind ik duidelijk en overzichtelijk. Gewoon helder, punt.

Service
Wij werden geholpen door een rustig en bekwaam personeelslid. Geen agressief verkoopgedrag, geen dwang, gewoon rustig praten en aan ons de keuze laten maken. Hou ik wel van.

Assortiment
Ruime sortering. Goede prijs voor de kwaliteitsproducten. Hier staan A-merk producten voor een zeer redelijke prijs.

Aanbeveling
Heb nu voor het eerst een artikel gekocht bij deze winkel. Door goede service, duidelijke afspraken, concurrerende prijzen is deze winkel voor mij top. Ga zeker nog een keer langs voor het volgende artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remco 10-03-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en je kan zo een vestiging binnen stappen

Service
Ze helpen je zelf met het inladen van je auto.

Assortiment
Alle merken beschikbaar en veel op voorraad

Aanbeveling
Het is erg gemakkelijk voor een eerlijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De brouwers 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik had snel een medewerker aan de lijn ipv wachttijden en computers zoals bij andere bedrijven en keukenloods hielp met goed advies

Service
De volgende dag al levering helemaal top

Assortiment
Keuze genoeg in diverse merken

Aanbeveling
Gewoon goed!

Extra toelichting
Klantvriendelijk en snelle service en goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de koning 09-03-2016 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
We werden heel vlot en kundig geholpen

Service
levering duurde iets langer dan verwacht

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

G van den Helder 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat is er makkelijker dan de juiste vervangende inbouw koel/vries combinatie te vinden al chatten vanuit huis :)

Service
De zoektocht naar een passend model verliep snel en is ook gelukt.

Assortiment
Het is een ander merk geworden, dankzij jullie grote assortiment

Aanbeveling
Gewoon alles top! Dank aan Boyd voor zijn assistentie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Goedegebure 09-03-2016 In de winkel gekocht
roosendaal

Algemene score

7,0

Gemak
ruim en overzichtelijk

Service
behulpzaam

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
overzichtelijkheid kan beter

Extra toelichting
levering was correct

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Cees 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Na bemiddeling van een vriendelijke verkoper, zeer snelle levering

Assortiment
Keus genoeg

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans Hofstede 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettig en gemakkelijk contact via een goede site + een
snelle levering en vakkundige montage

Service
Snel en prettig

Assortiment
Uitgebreid assortiment en een goede prijsstelling

Aanbeveling
Prettige en vakbekwame mensen met een heldere uitleg;
concurrerende prijsstelling en 100% nakomen van de
gemaakte afspraken.

Extra toelichting
Ga zo door op dit niveau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Werd goed geholpen toen ik een vraag stelde over de kraan.

Assortiment
Is altijd goed. Al veel zaken bested bij Keukenloods en ook aanbevolen aan vrienden.

Aanbeveling
Stuur vrienden altijd even naar de website.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Priscilla 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site, en hetgeen men zoekt is gemakkelijk te vinden , goede indeling

Service
geen wachtrij, de telefoon of chat wordt snel beantwoord, en men weet professioneel te antwoorden

Assortiment
ik zocht een inductie-schoonmaak artikel, maar dat word niet verkocht?

Aanbeveling
actieve vlotte service met volledige uitleg, alert en attent, snelle levering, uitstekende 'after-service'

Extra toelichting
de door Keukenloods aanbevolen inductieplaat is exact de juiste voor mij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

tito 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kon snel vinden wat ik zocht

Service
had eerst gebeld over leveringstijd. helaas klopte dit niet.
verder was ik zeer tevreden

Aanbeveling
overzichtelijk en gebruikvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nils 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het betrof het vervangen van een defecte vaatwasser. Prima telefonisch geadviseerd over welk type en de inbouw.

Service
Op tijd en zeer vakkundig geplaatst. Vakwerk!

Aanbeveling
Prima prijs/kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon Schrijvershof 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel een koelkast bestellen geeft een grote mate van gemak.

Service
Online chat is snel en zeer behulpzaam. Alternatieven worden snel aangedragen en worden goed onderbouwt.

Assortiment
Zeer ruime keuze. En dat maakt het ook moeilijker om voor de koper een keuze te maken. In combinatie met online chat toch zeer goed te doen.

Aanbeveling
Prettig zakendoen. Snelle service. Marktconforme prijzen.

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TL 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website staat alles goed gesorteerd en het is makkelijk te vinden.

Service
Ik had een vraag over de levertijd welke via de telefoon direct werd beantwoord. Geen lange wachtrij gehad. Ik was bang dat de levertijd langer zou worden dan dat op de website vermeld was, maar dit was niet het geval. De producten waren keurig binnen de levertijd op voorraad.

Assortiment
Ik heb op veel websites gekeken voor soortgelijke producten, maar Keukenloods had het grootste en het goedkoopste assortiment.

Aanbeveling
Super tevreden

Extra toelichting
Omdat ik wat haast had met de producten en bang was dat laten bezorgen langer zou duren heb ik de producten zelf opgehaald in het magazijn. Dit werd prima geregeld en ik was snel aan de beurt. De producten werden keurig in mijn auto gezet. Ik zou het zo weer doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kon het snel vinden, en makkelijk vergelijken.

Service
Op de eigenlijk bezorgtijd was ik niet thuis. Met 1 telefoontje kon ik dit makkelijk en snel verplaatsen. De wasmachine werd ook nog eens op tijd geleverd.

Assortiment
Ruime keuze, in verschillende prijsklasse.

Aanbeveling
zeer fijne (web)winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
site is overzichtelijk en ik kon alles gemakkelijk vinden

Service
Gevraagd of het apparaat op voorraad was en ook de kleur. Ja dat was zo , dus wat er staat op de site is ook waar.

Assortiment
Iedere kleur van het apparaat was op voorraad. Top!

Aanbeveling
Apparaat stond de volgende de dag al te glimmen in mijn keuken.Er waren ook andere sites met zo'n scherpe prijs aanbieding maar daar stond een levertijd van 4 tot 5 weken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

juan rodriguez 08-03-2016 In de winkel gekocht
almere buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijk

Service
vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
onvoldoende keuze

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

fam zwartbol 08-03-2016 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel snel iets gevonden en overzichtelijk

Service
prima geholpen in waddinxveen

Assortiment
heel groot en zeer overzichtelijk

Aanbeveling
altijd erg goed geholpen en heel klantvriendelijk mochten we weer wat nodig hebben dan absoluut gaan we terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

etw kuiper 08-03-2016 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
wij hebben keukenapparatuur gekocht bij keukenloods gaanderen bestellen en aflevering liepen naar wens

Service
goede service bij keukenloods gaanderen als je vragen had enz je werd direct geholpen

Assortiment
in de winkel zelf niet zon groot assortiment maar je kon zo opzoeken op internet en dan bij hun bestellen

Aanbeveling
voor ons dicht in de buurt dat is altijd fijn voor als er iets is

Extra toelichting
geen verdere beoordelingen ze waren zelfs nog bereid ons te helpen met de 5jaar garantie omdat dat eerst niet lukte via internet maar het is allemaal in orde nu

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre 08-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,5

Gemak
Bel voor scherpere prijs. Maar wel eerst 10 min in de wacht. Voor de verkoopafdeling nog wel.

Aanbeveling
Op de site geeft keukenloods aan :
Tip: bel voor een nog scherpere prijs met 0226-355340
Dus gebeld, eerst 10 min in de wacht, maakt niet uit want het is de moeite waard denk je. Vervolgens krijg ik de heer xxxx aan de lijn en deze beste man verteld me dat die zin er alleen op staat voor diegene die meerdere producten wensen af te nemen. Maar dat staat er niet bij. Nutteloos.

Extra toelichting
Ik begrijp wel dat men bij keukenloods en zo scherp mogelijke aanbieding op de site wil zetten maar schrijf er dan niet zo ongenuanceerd bij dat door te bellen het nog scherp kan want dat is dus blijkbaar onzin.

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 09-03-2016

Beste Andre,

Bedankt voor de beoordeling. Onze verontschuldigingen voor de teleurstelling dat het apparaat toch niet goedkoper aangeboden kon worden.

Om welk product ging het? Dan checken wij dit en passen de melding aan als deze hier inderdaad onterecht staat.

Alvast dank en met vriendelijke groet,

Emma van Keukenloods.nl

Reageer

Jos Hendrikx 08-03-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Keuze was eenvoudig en makkelijk door te geven

Service
snelle bevestiging en update van alle statussen

Assortiment
Meer dan voldoende keuze in merken en prijsklasses

Extra toelichting
Goede prijsafspraak kunnen maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob4043 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via internet zoeken en bestellen. Duidelijke keuze.

Service
Alles wat men beloofd wordt waargemaakt. Snelle levering tot in huis!! Stipte levering en goede telefonische informatie.

Assortiment
Keuze genoeg. Van goedkoop tot duur. Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Geen 10 omdat het altijd beter kan, maar het zit er wel heel dicht bij !!!!

Extra toelichting
Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Fijne website om te surfen en uitgebreide info per artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeljen 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wist wat ik wilde. Met behulp van de filters was het zo gepiept.

Assortiment
prima, ruime keuze

Aanbeveling
gemakkelijk, goed op de hoogte gehouden van de bestelling, snelle levering. Uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met een telefoontje bestelling geplaatst.

Service
Steeds op de hoogte gehouden. Actief gebeld door Keukenloods voor plaatsten apparatuur.

Assortiment
Ruim. Div. modellen van div. merken.

Aanbeveling
Overzichtelijke site. Goede klantenservice Keukenloods Veendam! Wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.

Extra toelichting
Nadeel het plaatsen van de vaatwasser kon pas twee weken na bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sagricola 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het is zeer gemakkelijk via de website

Service
snel en netjes geleverd

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PJ 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Het bestelproces verloopt prima.
Ze houden zich aan de gemaakte afspraken wat betreft de levertijd en moment van levering. Het wordt door keukenloods zelf gebracht en blijkt er een fout in de opgegeven maatvoering te zijn dan wordt dit gecorrigeerd. Het apparaat wordt zonder kosten terug genomen en zo u wilt zo spoedig mogelijk vervangen door het juiste apparaat met de juiste maatvoering, in ons geval was door ons niet juiste maatvoering van een inbouw koelvrieskast opgegeven, direct werd een vervangende bestelling met de juiste maten geregeld, klasse

Assortiment
Ruim assortiment met lage prijzen vergelijkbaar met de prijsvechters.

Extra toelichting
Fijne mensen die het kwamen installeren zonder gedoe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mijn magnetron/oven ging op maandag stuk en op woensdag ging ik op internet en kwam vrij direct bij jullie terecht. En op vrijdag had ik de nieuwe al in huis.

Service
Ik heb toen gebeld en ben toen duidelijk, netjes en goed geholpen om een keuze te maken.

Assortiment
Genoeg maar daar wordt het wel wat lastiger door

Aanbeveling
Voor alle 3 de punten die jullie voor een beoordeling hebben gevraagd is dit eindcijfer niet verrassend. Toch!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob en Annie 07-03-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website, waarop je snel de produkten kunt vinden die je zoekt; het bestelproces liep echt voortreffelijk: in de winkel kon al gezegd worden wat er op voorraad was en het te bestellen produkt was heel snel op voorraad

Service
goede duidelijke uitleg bij de produkten en de levertijd; indien je vragen hebt kun je te allen tijde contact opnemen

Assortiment
voorzover wij konden zien was er heel veel te leveren, sowieso via de website, in de winkel was ook genoeg voorradig

Aanbeveling
allemaal goed geregeld, goede informatie, goede regeling mbt aflevering en nette aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels 07-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruim opgezet, veel keus om te vergelijken tussen de merken en modellen.

Service
De verkoopmedewerker nam de tijd om mij goed te adviseren.
De levering datum bepalen ging zeer flexibel
Ik hoefde nergens achteraan te bellen en er waren geen onduidelijkheden.

Assortiment
Zeer divers assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lot 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk alles te vinden. Goed alles per productsoort uitgesplitst.

Service
Bij vragen over producten, snel een duidelijk antwoord. Alleen wel opletten dat indien je voor bepaald merk vraagt, dat ze je al snel een alternatief merk aanbieden, terwijl je dat niet vraagt.

Assortiment
Hebben veel verschillende merken van de producten, met duidelijke omschrijving.

Extra toelichting
Netjes alles correct in goede verpakking, conform afspraak geleverd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

schrijvershof 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je hoeft de deur niet uit

Service
Alles is correct en netjes

Assortiment
Had heel veel keus in de afzuigkapppen en in elke prijsklasse

Aanbeveling
Snel,correct en netjes

Extra toelichting
Een top webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 07-03-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen poespas, maar direct goed voorstel.

Service
Komen afspraken na en proces te volgen door in te loggen op de Keukenloods

Assortiment
Mogelijkheden van vele merken en typenummers. Met goede beschrijving.

Aanbeveling
Prettig en goed zaken doen. Goede kwaliteit/prijs verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rini 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snel geleverd

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
men staat je vriendelijk te woord telefoon en mail

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
heldere telefonische uitleg, ter zake en eerlijk

Assortiment
prima prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
ik belde zaterdagmorgen en werd op die dag royaal te woord gestaan, zonder lange wachttijden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kunt in avond rustig je spullen uitzoeken

Service
uitstekend, zelfs pech met het vervoer houd ze niet tegen om het op tijd bij je te krijgen, en je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status. helemaal TOP.

Assortiment
voldoende ruim

Aanbeveling
Waarom verder zoeken?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Irene 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige maar mooie website

Service
Snelle levering

Assortiment
Mooi assortiment met o.m. luxe apparaten

Aanbeveling
Hier kom ik graag weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Lubbers 07-03-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snel geholpen met het juiste advies. De apparatuur werd zeer correct afgeleverd.

Assortiment
Alles wat we zochten konden we vinden met daarbij een prima gesprek/advies.

Aanbeveling
Ze doen gewoon wat er afgesproken is.

Extra toelichting
Prima zaak, de showroom plus interenet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Na een bestelling geplaatst te hébben direct een mail ontvangen dat het artikel níet meer voorradig was en dat ze de opvolger zouden leveren voor dezelve prijs. Top service!

Service
Zie hierboven

Assortiment
Gewoon veel keus

Aanbeveling
Goede service, snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra de beer 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk via internet en toch vragen kunnen stellen via mail

Service
Gebeld met medewerker goed geholpen

Assortiment
Prima diversieteit

Aanbeveling
Prima geregeld direct geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Carl Derks 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk zoeken goede help desk.

Service
kreeg duidelijk bericht wanneer het product geleverd werd.

Assortiment
Het model dat wij zochten was niet overal te krijgen.

Aanbeveling
Alles ging prima had nog wat vragen deze werden prima beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede, informatieve site. Direct een vriendelijk persoon aan de telefoon die ook weet wat je zoekt en daar steekhoudende adviezen over kan geven.

Service
Zie boven

Assortiment
wij hebben een vreemde maat vaatwasser en Keukenloods had beide modellen die op de markt zijn, in het assortiment.

Aanbeveling
Er zat een week tussen bestellen en leveren, maar verder niets dan lof

Extra toelichting
De vaatwasser werd gebracht en geïnstalleerd door een hele vriendelijke, kundige jongeman die ook nog eens alle verpakkingsmateriaal en de oude vaatwasser meenam, keurig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
hoef niet naar de winkel, bespaart veel tijd

Service
wist van tevoren, wanneer het werd bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

afzuigkap 07-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
product snel gevonden, eerst nog telefonisch contact gehad. hierbij goed advies. afhandeling goed verlopen

Assortiment
zocht naar vervangend product, dit was goed te vinden. de prijs was o.k. en het afspreken voor plaatsing was goed geregeld en goed geplaatst.

Extra toelichting
product via internet gekocht. uit- en inbouw goed door monteur gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Yvonne Rebel 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer compleet en vlotte in behandel-name
Vragen worden ook snel beantwoord

Service
Snelle behandeling van mijn vragen omtrent bv de juistheid van bestellen

Assortiment
zeker een ruime keuze

Aanbeveling
zal zeker mn best doen jullie te promoten en indien van toepassing een volgende keer wederom een bestelling plaatsen

Extra toelichting
Goede site en bereikbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sascha 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site, helder en duidelijk. Je weet wat je koopt

Service
Fornuis 90cm breed, netjes in de keuken afgeleverd, geweldige service!

Assortiment
Ruime keuze, waardoor je verschillende typen en merken goed met elkaar kunt vergelijken.

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden, álles verliep naar wens. Er was een klein mankement waar na melding direct actie op ondernomen werd. Dus ook de naservice verdiend een dikke 10. Bij een volgende aankoop kijk ik zeker weer bij keukenloods en beveel ze dan ook van harte aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nederweert 07-03-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
vlotte bediening en netjes te woord gestaan

Service
netjes op tijd geleverd.in overleg

Aanbeveling
Wij zijn tevreden. Over voorlichting en levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kate 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten duidelijk geclassificeerd, alles goed te vinden

Service
Ik had een aantal vragen en kreeg daar snel en duidelijk antwoord op

Assortiment
Wat wij zochten was in vele soorten en maten te verkrijgen

Aanbeveling
Goede service, goede bezorging en top prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestellen is erg snel gebeurd

Service
Kan niet beter! Bestelling gedaan - bevestiging ontvangen - direct verstuurd en dag erna in ontvangst kunnen nemen!

Extra toelichting
Het was voor mij de eerste keer dat ik hier een bestelling plaatste en ik ben altijd beetje argwanend of het wel betrouwbaar is. Maar dat was onterecht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 07-03-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snelle en goede informatie en service

Service
voorbeeld voor andere bedrijven

Assortiment
compleet

Aanbeveling
goed tot zeer goed

Extra toelichting
houen zo !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews