Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22620 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1949 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Slokkie 06-11-2016 Via de website gekocht

Bosch Vriezer 198 ltr.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede online winkel, lekker overzichtelijk. Zelf kunnen inplannen wanneer onze vriezer gebracht werd, een afleverbevestiging per sms met gemelde tijd. Super ! Inmiddels zo'n 2 weken onze vriezer en we zijn er echt blij mee, alles wat in de productomschrijving staat klopt !

Pluspunten

  • ruime laden
  • mooie hoogte
  • zelf ontdooiend
  • Groot genoeg voor 4 personen

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y.Kooistra 06-11-2016 Via de website gekocht

afzuigkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs / kwaliteit verhouding. Het gewenste product werd op korte termijn geleverd, prettige afstemming over het tijdstip van levering en goed gemonteerd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

SB 06-11-2016 In de winkel gekocht
almere

Alles weer top !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
10 jaar geleden onze keuken daar gekocht ! Helaas nu een nieuwe vaatwasser nodig. Alle gegevens had men nog. In de winkel geen poespas gewoon goed geholpen en geen verkooppraatjes richting een bepaald merk.
Installatie is zeer netjes gebeurd en de oude machine meteen weer mee.
Voor de komende 10 jaar ben ik zeker nog steeds klant van Keukenloods !!

Pluspunten

  • Service
  • Meedenken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob 06-11-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

goed geholpen

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een specifieke inductie kookplaat, in de winkel in Zaandam goed geholpen door de verkoper met zoeken naar een geschikt nieuw model. Daarna is hij samen met mij gaan kijken wat er nog op voorraad stond, en heeft mij een heel mooi aanbod gedaan voor een alternatief model.

Pluspunten

  • ruime keuze
  • goed bereikbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vader van vier 06-11-2016 Via de website gekocht

AEG inbouwvaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop netjes op tijd het juiste geleverd en de oude machine meegenomen. Goede aanbieding en kan uit ervaring spreken dat zij een goede aftersale servies bieden. Al derde inbouwcomponent hier besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. G. Bos Kaaijk 05-11-2016 In de winkel gekocht
zaandam

De nieuwe keuken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn bij de keukenloods bezig voor een nieuwe keuken. Ons oude apparatuur zouden wij mee nemen maar helaas begaf de vaatwasser het. Bij keukenloods een nieuwe vaatwasser gekocht. Het personeel was goed op de hoogte van wat kon en wat niet handig was. Bij plaatsing bleek er een probleem te zijn er moest een nieuw koudwaterkraan geplaatst worden, het zou niet kunnen met de bestaande warmwater kraan. Iemand ander heeft voor ons gekeken en in de handleiding stond duidelijk dat dit wel kon. De plaatsing is dus gedeeltelijk goed gegaan maar waarschijnlijk door verouderde informatie is het tweede deel door een ander uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alieenjohn 05-11-2016 Via de website gekocht

Nieuwe inbouw koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer nette service, scherpe prijzen een duidelijke afspraak kunnen maken voor de levering. Zelf ook nog eens een verkeerde koelkast besteld maar de monteur heeft dat echt super netjes voor ons opgelost.. Een dikke pluim

Pluspunten

  • Service
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J. de Ruiter 05-11-2016 Via de website gekocht

deR

Algemene score

8,0
Uitstekende service. Vriendelijke monteurs.
Fijn dat alles zo netjes werd achtergelaten.
Men kwam op tijd op de gemaakte afspraak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

leo Rietveldt 05-11-2016 Via de website gekocht

dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de gestelde termijn werd het bestelde netjes verpakt thuisbezorgd. Alles compleet met juiste gebruiksaanwijzing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judit 05-11-2016 Via de website gekocht

Goede webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment. Prima afhandeling van uw bestelling. Indicatie levertijd is wat onduidelijk, er stond 1-2 werkdagen, dit betekend dat het dan bij hun in het magazijn staat en dan pas geleverd wordt, dit is verwarrend. Klantenservice is goed bereikbaar en u wordt netjes geholpen.

Pluspunten

  • Groot assortiment
  • Klantenservice goed bereikbaar

Minpunten

  • Levertijd indicatie, niet voorradig onduidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans Kes 05-11-2016 In de winkel gekocht
Keukenloods te Zaandam

Inductie kookplaat gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze en we kregen een hele goede uitleg over de werking van de verschillende kookplaten ,en over de merken die er in de winkel staan, werd niets opgedrongen dus de keuze is echt iets van zelf beslist

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 05-11-2016 In de winkel gekocht

Achterwand

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een achterwand besteld en keurig goed verpakt geldbedrag zoals op de site te lezen was. Zeer tevrede met hoe alles verlopen is. Zou zeker andere deze site wikken aanvragen als je iets nodig hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 05-11-2016 Via de website gekocht

Goed Goedkoop en snel

Algemene score

9,0
We hebben een afzuigkap gezocht.
Bij keukenloods geen probleem.
We hadden er een nodig met specifieke afmetingen.
Goed Goedkoop en snel.
Overzichtelijke site met duidelijk de maten erbij.

Pluspunten

  • goedkoopste
  • duidelijke site
  • snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel Boon 04-11-2016 Via de website gekocht

duidelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zochten een inbouw koelkast, op de site gekeken en je kan al sorteren op maat, wat het zoeken al gelijk een stuk makkelijker maakt. Daarna kan je alles sorteren wat voor ons belangrijk was. De prijs is ook nog eens een verassing, echt nergens goedkoper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Otto 04-11-2016 Via de website gekocht

Otto

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de eerste keer online een bestelling gedaan bij keukenloods.nl.
Ben niet zo van de online aankopen vond dit altijd een beetje eng.
Na een online vriendelijke chatmedewerker
toch de bestelling gedaan.
Nadat ik de bestelling had gedaan zag ik dat de gaskookplaat niet op voorraad was.
Telefonisch contact gehad en afgesproken dat oven en gaskookplaat, tegelijk bezorgd zou worden, op een ander adres. Via mail contact gehouden 5 dagen later alles netjes en op het juiste adres bezorgd.
Deze onlineshop is de goedkoopste die kon vinden.
Wat mij betreft een aanrader.

Pluspunten

  • snel
  • vriendelijk personeel
  • afspraken worden nagekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hospes 04-11-2016 Via de website gekocht

bij keukenloods goed advies blij met onze koop.

Algemene score

10,0
er moest bij ons een inbouwoven komen,en kregen het advies om eens op jullie site te kijken.zo gezegd zo gedaan.En er was voldoende keuze. en wat zo fijn was.Ze gaven je goede raad,en wat we moesten doen.ga eerst jullie installateur vragen of alles past.En het de goede maten zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John 04-11-2016 Via de website gekocht

uitstekende webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed telefonisch bereikbaar en reactie per mail.
Gekocht inbouwoven welke we in geval met probleem inbouwmaat kunnen wisselen.
Ook nieuwste model voor de prijs van oud model. Super service en behulpzaam.

Pluspunten

  • service
  • meedenken
  • snel leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen 04-11-2016 Via de website gekocht

Afzuigkap - vlakscherm

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, snelle levering, zelf sneller als de eerste opgave. Alleen jammer dat de montage handleiding niet echt duidelijk was

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 04-11-2016 Via de website gekocht

Jan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlineshop geraadpleegd op advies van onze zoon. Keukenloods had beste aanbieding, toch telefonisch besteld omdat ik nog vraag had over de bestelling en levering. Vriendelijk te woord gestaan door medewerker van keukenloods.
Afspraak voor levering en levering ook op afgesproken tijd. Oud apparaat meegenomen.
Pinbetaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd Eeden 04-11-2016 In de winkel gekocht
Almere

superzaak

Algemene score

10,0
Via internet op de site van Keukenloods terecht gekomen, Een overzichtelijke site en na het vinden van een aantal ovens waar we interesse in hadden naar de winkel gegaan. Een nette zaak, niet al te groot maar met deskundig en zeer vriendelijk personeel. We werden bij het uitzoeken van een nieuwe oven, geduldig geholpen en kregen uitstekende uitleg. Verder snelle levering en volgens afspraak. Kortom een aanrader om eens langs te gaan als je op zoek bent naar keukenapparatuur.

Pluspunten

  • deskundig en vriendelijk personeel
  • goed bereikbaar en genoeg parkeerplaats
  • snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.J.Jager 04-11-2016 In de winkel gekocht
"Keukenloods" VEENDAM. Transportweg.

Heel Zuidwolde bakt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar nieuw keukenapparatuur verwoed aan het googelen kom je niet voorbij "KEUKENLOODS" Veendam. De naam doet een beetje vreemd aan, en denk je zulke spullen verkopen vanuit een schuur??????. Eénmaal binnen waren we snel (verkocht). Een zeer ontspannen ontvangst, prima uitleg,( alsof er niets beters op de markt is),ruime keuze in alles. Totaal niet van dat moeilijke. Kopje koffie, praatje lijstje met aangekochte app. Afspreken levering,( en het blijkt ook nog waar te zijn !!!) en betaling geregeld en in 3 kwartier was alles voor elkaar. Zeer aanbevolen dus!!.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Silvain Vierstraete 04-11-2016 Via de website gekocht

Weer tot volle tevredenheid geholpen

Algemene score

8,0
Wij wilden onze inbouwkoelkast vervangen. Gebeld met keukenloods welke vervanging zou passen. Goed advies gekregen met ook nog de beste prijs. Door keukenloods laten inbouwen. Ziet er netjes uit en alle verpakkingsmateriaal en de oude koelkast zijn netjes afgevoerd. Wij zijn erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Keuken 04-11-2016 In de winkel gekocht
Almere

Oven

Algemene score

9,0
Ben super vriendelijk geholpen en alles liep zoals afgesproken. De kundigheid is aanwezig en heel behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niek 04-11-2016 Via de website gekocht

inbouw koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe inbouw koelkast/vriezer voor de keuken.
Alles perfect geregeld binnen ongeveer 1 week en afgesproken termijn.
Goede service en hulp online bij de bestelling.
Goed geholpen doordat ze ook telefonisch aangeven op welke maten (van kastdeuren)enz. je moet letten voor de juiste inbouw apparatuur.
Nette bezorger/monteur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. van Bergen 04-11-2016 Via de website gekocht

Dhr van Bergen

Algemene score

10,0
Voor deze shop gekozen om de snelle levering en overzichtelijke site. Laat in de avond besteld en de volgende dag al geleverd! Prima service! Ook netjes de oude combi-magnetron meegenomen.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Duidelijke site
  • Ruime klantenservice tijden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilham van de Laar 04-11-2016 Via de website gekocht

Super fijne oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere inbouw apparaten aangeschaft voor in de keuken, top service snelle levering en goede kwaliteit daar staat de keukenloods bekend kom en ze komen de afspraken na ook als er iets niet naar wens is.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Klantenservice
  • Top kwaliteit
  • Nieuwste modellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groen 04-11-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

onze ervaring bij Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel in Zaandam zijn wij reuze vriendelijk geholpen en werden ons goede adviezen gegeven waardoor wij de juiste produkten konden bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 04-11-2016 Via de website gekocht

Inbouwoven ATAG

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop heeft een zeer grote keuze aan apparatuur en hanteert de beste prijzen. Zeer snelle kosteloze bezorging en de oude apparaten worden gratis meegenomen. Je wordt prima op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en het tijdstip van leveren!

Pluspunten

  • Zeer concurrerende prijzen
  • Uitgebreid assortiment
  • Zeer snelle gratis levering
  • Komt afspraak wbt levertijd goed na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lionel 04-11-2016 In de winkel gekocht
zaandam

prettige uitgebreide winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Het is een prettige winkel door de grote voorraad en de combinatie met de nog veel grotere webshop. Je ziet van tevoren wat je koopt.
Klein nadeel vond ik de onderbezetting van personeel. 3 werknemers op de hele winkel. Tevens had de eerste werknemer niet zoveel verstand van de prpducten en las hijbgewoon de beschrijving op als we vragen stelden.

Pluspunten

  • groot assortiment
  • voordelig

Minpunten

  • onervaren personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda 04-11-2016 Via de website gekocht

Super koeling gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over de aangekochte Miele koelkast. Precies wat we zochten, lekker groot en overzichtelijk.

De keukenloods website is zoals altijd weer super. Ook bezorging met handige pin bij aflevering is fijn want je betaald pas als het product binnenkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 04-11-2016 Via de website gekocht

Henk

Algemene score

8,0
bestelde artikel was niet à là minuut voorradig, maar ik kreeg direct de keus voor een gelijkwaardig vervangend artikel. Uiteindelijk gebleven bij de eerste keus, die slechts 2 dagen later kwam. Wel super klantvriendelijk dat je zo snel een goede keuzemogelijkheid hebt.

Pluspunten

  • mooie betaalmogelijkheden
  • meedenken met klant
  • ter zake kundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 04-11-2016 Via de website gekocht

Je krijgt waarvoor je betaalt

Algemene score

4,0
Zodra de bestelling was geplaatst stopte de servicegerichte houden. Vanaf dat moment alleen maar middelvingers. Inflexibele bezorgservice, verwijzen naar onbereikbaar inbouwteam, geen vragen willen beantwoorden en niet op zoek willen naar antwoorden, geen verantwoordelijkheid nemen naar de klant. Vermijden.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 04-11-2016

Beste Rene,

Wat vervelend om te horen dat het mis is gegaan, mijn excuses daarvoor. Heb je misschien een ordernummer voor mij? Dan kan ik kijken waar het precies is mis is gegaan. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Officiele reactie van Keukenloods 07-11-2016

Beste Rene,

Ik heb tot op heden nog geen ordernummer ontvangen. Zou je deze nog naar mij willen sturen? Dan kan ik kijken of ik nog iets voor je kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Mons 04-11-2016 In de winkel gekocht
Nederland

Gasfornuis inbouw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd overzichtelijke webwinkel en niet duur.
De Volgende aankoop zal ik zeker weer kiezen voor keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 04-11-2016 Via de website gekocht

Keukenloods.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en goede service TOP winkel zeker voor herhaling vatbaar. Hebben de koelkast op zondag besteld en maandag avond al in huis! Makkelijk te bekijken hoelaat ze komen op internet en ook precies in dat tijdsbestek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 04-11-2016 Via de website gekocht

Telefonisch goed bereikbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vond het erg fijn dat Keukenloods telefonisch goed bereikbaar is. Zo kon ik toch professioneel advies krijgen bij mijn aankoop, terwijl ik niet naar de winkel hoefde te reizen. Ik vond het een prettig gesprek, waardoor ik er vertrouwen in had dat het product goed past in mijn keuken.

Pluspunten

  • telefonisch bereikbaar

Minpunten

  • geen chatfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 04-11-2016 Via de website gekocht

aanschaf inductie kookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor de aanschaf van een inductiekookplaat ben ik door een kennis geattendeerd op de site van Keukenloods. Dit zag er zeer professioneel en klantvriendelijk uit. We hadden de keuze gemaakt en toen gebeld met Verkoop voor het vastleggen van de kostprijs die absoluut concurrerend was. De bestelling plaatsen ging soepel en de levering was al na enkele dagen. Via email word je op de hoogte gehouden van de voortgang.
Betaling mag bij de bestelling, maar ook via pin bij de levering. Levering correct binnen de opgegeven tijd. Wij zijn zeer tevreden met Keukenloods!

Pluspunten

  • de beste prijs
  • betrouwbaar
  • uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sierk 04-11-2016 Via de website gekocht

inductiekookplaat bij Keukenloods.NL

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods heeft een ruim assortiment van goede merken. We hebben een inductiekookplaat gekocht, voor een heel concurrerende prijs en deze werd heel snel thuisbezorgd. Zeer tevreden, een echte aanrader.!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Klerk 04-11-2016 Via de website gekocht

AEG vriezer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inmiddels de 2e keer dat ik wat besteld heb bij Keukenloods.nl. Vanwege de aantrekkelijke prijzen, de snelle en correcte levering zeker een winkel die ik kan aanbevelen bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien en Marieke 04-11-2016 Via de website gekocht

Een feestje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn Combi magnetron begaf het in de ochtend . Paniek. Een ontbijt Google bracht me bij de Keukenloods. Helaas niet meer leverbaar maar, directe koppeling naar leverbare alternatieven loste alles op.

De online winnaar in snelle levering. Om acht uur besteld en om half vier stond de nieuwe erin voor het avondeten. Top leverancier. Haast de klok rond advies voor wie het even nodig heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 04-11-2016 Via de website gekocht

levering en plaatsing vaatwasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De monteur was zeer vriendelijk en kundig, en hij keurig op de afgesproken tijd. Daar houd ik erg van! In deze tijd is kundigheid, vriendelijkheid en stiptheid soms ver te zoeken. Echter niet bij keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Goldewijk 04-11-2016 Via de website gekocht

Inbouwapparatuur keuken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden onze inbouwapparatuur voor de keuken eerder nodig dan gepland, geen enkel probleem, de bestelling werd netjes naar voren gehaald en op het ons gewenste tijdstip en datum geleverd. Waarvoor nogmaals dank.

Pluspunten

  • Gemaakte afspraken worden behaald
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Meedenken met de klant en alternatieve leveren

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oscar 04-11-2016 Via de website gekocht

levering en montage keukenapparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden van bestelling tot montage! Apparatuur telefonisch besteld, medewerkers zijn vriendelijk en denken mee. Duidelijke communicatie via de mail. Alles netjes en op tijd gemonteerd. Zelfs nog kleine aanpassing gedaan aan keukenkastje.

Pluspunten

  • vriendelijk
  • goede service
  • denken mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erce 04-11-2016 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een vaatwasser gekocht en zijn erg tevreden. Goede service zowel in de winkel als telefonisch waarbij goed naar wensen werd geluisterd en mee werd gedacht.

Pluspunten

  • Goede service
  • Meedenken
  • Veel mogelijkheden
  • Vergelijking mogelijk

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin Sl 04-11-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hadden alleen losse apparatuur nodig. Goed geholpen, met een juiste uitleg. Prijzen zijn zeer gunstig.
Ook werden de alternatieven aangegeven. Met een paar dagen kon de apparatuur geleverd worden.

Direct na de bestelling gebeld door transporteur en afspraak gemaakt over de aflevertijd.

Wij zijn zeer tevreden.

Pluspunten

  • Goeie uitleg
  • Prijzen
  • Meerdere apparatuur aanwezig om te bekijken

Minpunten

  • Showroom voor keuken aan de krappe kant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marian 04-11-2016 Via de website gekocht

Prima zaak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na, afwasmachine, koelkast en vriezer, nu ook nog maar een nieuwe afzuigkap gekocht bij Keukenloods.
Zoals we al eerder schreven, prima service, snelle levering en goede prijs uiteraard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 04-11-2016 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de website keukenmachine kitchenaid artisan besteld. Deze werd de dag erna direct geleverd. Er zat eem fout in het apparaat waardoor die niet aan ging. Keukenloods gebeld en dit is direct opgelost. Het apparaat opgestuurd en kosten vergoed voor het opsturen en 2 dagen later de nieuwe. Super service en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Glofoc007 04-11-2016 In de winkel gekocht
Almere

Aankoop vlakscherm afzuigkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, snelle levering. Je krijgt zelfs nog korting bij het afhalen in de winkel! Alleen wel weer jammer dat je het oude apparaat niet bij de winkel in kan leveren!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J van Helten 04-11-2016 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijke webshop, omdat ons artikel niet voorradig was hebben we een andere optie aangeboden gekregen, welke ook nog betere kwalificaties heeft! Vriendelijke klantenservice , bezorg dag afgesproken, tijden werden netjes 36 uur vooraf bekend gemaakt, de bezorger zou komen tussen 7 - 9:30 en stond er ook netjes om 7 uur, mijn partner was net geopereerd en het was totaal geen probleem voor de bezorger om het product binnen op de plaats te zetten, er werd zelfs vriendelijk gezegd u moet herstellen en mag niet helpen ik zorg ervoor dat hij netjes op de plaats aan de kant staat! Ik niets anders zeggen als top top top!!! Heel erg bedankt!

Pluspunten

  • Bezorging
  • Klantenservice

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NETJES 04-11-2016 Via de website gekocht

Goede keuze en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helaas was bij het door de door mij bestelde verleningingsset voor een wasemkap, een verkeerde kabel geleverd door de leverancier. Keukenloods heeft dit goed opgelost en dit, zonder kosten.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Bij problemen, snelle oplossing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HJ Reckman 04-11-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

plaatsing inductie kookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods is een super bedrijf die alle afspraken nakomt tegen concurerende prijzen.
Goed advies en plaatsing op afgesproken tijd door een super monteur.
Of ik deze zaak zou aanbevelen, kijk eens naar de beoordeling, natuurlijk zou ik dit doen, echt super.

Pluspunten

  • informatie
  • prijzen
  • plaatsing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews