Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jacobus 13-10-2015 In de winkel gekocht
zaandam

Algemene score

6,0

Service
Heb sinds 02-10-2015 dus net een week een pelgrim oven/magnetron de mac696rvs de ovenfunctie kan ik niet gebruiken want de grill springt dan ook aan en begint te roken. Gevraagd om hem om te ruilen de doos heb ik ook nog maar er moet eerst iemand van pelgrim langs komen en dat duurt bijna 2 weken. Heel lang vind ik dat.

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Ruim en overzichtelijk

Extra toelichting
Jammer dat ze geen technici in dienst hebben. Nu moet je wachten op technicus van Pelgrim en dat duurt 2 weken. Erg lang

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Smits 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke website.
Betaalmogelijkheden een makkie.

Service
Kreeg een nieuw model apparaat voor de oude prijs! Warme douche!

Aanbeveling
Uitstekende service, scherpe prijzen, prima assortiment.Ook de communicatie betreft de voortgang van de bestelling is uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreide informatie van het product. Ook de vragen (inclusief antwoord) over het specifieke product is erg prettig.

Service
Zeer prettig geholpen, zeer kundig advies waarbij ook alternatieven worden voorgedragen.

Bij levering bleek een onderdeel van het smeg fornuis kapot te zijn, dit werd zeer snel opgepakt en een paar uur later was het al opgelost, super!

Assortiment
Erg veel keus

Aanbeveling
Kundig advies, snel geholpen, levering op dag naar keus, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ijsbreker de Walvis 13-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Na telefonische bestelling was het pakket klaar gezet we konden het zonder mankeren ophalen na deze gecontroleerd tehebben.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
goede spullen van kwaliteit

Extra toelichting
goede sfeer in de winkel onder personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rkuijpers 13-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
De door mij gezochte koeler stond niet tussen het assortiment koelers. Nadat ik op typenummer zocht, vind ik hen alsnog. Als ik niet verder had gezocht, had ik de koeler noodgedwongen elders besteld!

Service
Ik werd niet op de hoogte gehouden van de bestelstatus via e-mail. Heb zelf geconstateerd dat de status gewijzigd was op de site (in magazijn) en heb hens zelf meteen bellen of de koeler inmiddels aangekomen was. Daarna heb ik zelf weer een ander nummer moeten bellen voor het maken van een bezorg afspraak. Verder werd een leveringstermijn aangegeven van 1-3 dagen, en heeft het een week geduurd voordat de koeler bezorgd kon worden. Dit ondanks het bij de bestelling apart aangegeven verzoek om z.s.m. te leveren aangezien onze oude koelkast kapot was gegaan.

Assortiment
Voldoende keus, hoewel niet alles even gemakkelijk te vinden is op de website (typenummer invullen was nodig om koeler te kunnen vinden, stond niet bij het assortiment koelers, wel gewoon leverbaar)

Aanbeveling
Goedkope leverancier, maar wél met haken en ogen. Je moet de bestelstatus zelf goed in de gaten blijven houden.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Snel en goed geregeld 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kon het wel goed vinden,maar op de website stond de machine die ik eerst wilde hebben op voorraad,terwijl dat niet het geval was.

Service
Snel wel andere gevonden,en afspraak gemaakt voor inbouw.

Assortiment
Zijn genoeg modellen te vinden,en hadden de goedkoopste prijs.

Aanbeveling
Heb meer producten daar gekocht,en altijd snel en vriendelijk geholpen

Extra toelichting
Beveel keukenloods aan,zijn qua prijs meestal de goedkoopste,denken met je mee,service gericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan jager 13-10-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er werd meegedacht over mijn probleem

Service
Er kon meteen geleverd worden

Extra toelichting
Prima service waardoor ik snel weer een nieuwe koelkast had. Moest er even voor naar Opmeer maar dat was geen probleem.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Annelies van der Ham 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed ingedeelde website, overzichtelijk en veel filter mogelijkheden.

Service
ivm langere levertijd werd er een andere optie geboden, helaas was dit voor ons financieel gezien niet mogelijk anders waren we hier zeker op ingegaan. Er wordt energie in de klant gestoken!

Assortiment
sommige modellen die bijv. Coolblue wel aanbiedt waren bij Keukenloods niet terug te vinden.

Aanbeveling
Doorgegeven aan de mensen die onze apparatuur hebben gezien en het super mooi vonden. Keukenloods echt aanbevolen!

Extra toelichting
nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Schuyl Texel 13-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoveel keus in de winkel, er moet wel wat bijzijn
wat jou past. Het wordt bezorgt wanneer jij het wil,
ook al is het een half jaar later. En tegen de
voorwaarden die toen afgesproken zijn. Grote klasse.

Assortiment
Zie vraag 1

Aanbeveling
Heel vriendelijk personeel, zonder dat ze zich
opdringen. En goed advies

Extra toelichting
Artikelen moeten nog in de keuken geplaatst worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janine 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
we wisten wat we wilden dus even zoeken en we waren met 5 min klaar

Service
service was top, er was wat ongemak met het geleverde gasfornuis, maar dit is zeer goed opgelost. helaas niet zo snel als we wilden, maar dat kwam omdat er een weekend tussen zat.

Assortiment
voor ons keuze genoeg, we vonden wat we wilden hebben.

Aanbeveling
overzichtelijke site, snelle levering, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karen van Zoest 12-10-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, duidelijke informatie en ruimte voor vragen

Service
Goede en volledige informatie

Assortiment
Dat wat er niet staat, kan digitaal geshowd worden

Aanbeveling
Duidelijk en volledig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jon 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles duidelijk en overzichtelijk

Service
snel en conform vermelde leverings data afgeleverd en op het afgesproken tijdstip

Assortiment
had wat ik zocht in huis - is toch prima?

Aanbeveling
helemaal tevreden met keukenloods - al een paar keer gebruikt en alles helemaal na tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabian scheltus 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Telefonisch zeer goede ondersteuning
Prettige en duidelijke communicatie (orderbevestiging, levering, omruilen /aanpassen order)

Aanbeveling
Keukenloods ontzorgt en dat is wat ik als klant prettig vind

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A de Goede 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is erg gemakkelijk om een goede keuze te maken van een bestelling

Service
Indien er is ingestemd met een alternatieve aankoop door een klant, en er wordt besloten om toch terug te keren naar de eerste keuze,is dat zonder ellende mogelijk, Top van Keukeloods

Assortiment
Enorm veel keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Geen andere winkel nodig voor dit soort aankopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke site

Service
Alles klopt

Assortiment
Ruim bod in prijs en kwaliteit

Aanbeveling
Levering zonder problemen zoals afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mulder 12-10-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijk

Service
Heb nog geen ervaring maar ga er vanuit dat dat goed geregeld is

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Mooie winkel om lekker in weg te dromen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 12-10-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website zeer overzichtelijk

Service
Afspraak omtrent levering nagekomen. Installateur heeft mooi werk verricht.

Assortiment
Veel keus en goed vergelijkingsmateriaal.

Aanbeveling
In ons geval zeer goed.

Extra toelichting
Zeker aan te raden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nel 12-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles kan je bekijken, werden goed geholpen!.

Service
Kwam gelijk iemand naar ons toe, om hij kon helpen!.

Assortiment
Bij inbouwkoelkasten (deur op deur) weinig keus!

Aanbeveling
goed advies, vriendelijk, goede uitleg over bezorgprocedure. Alles vol lof!

Extra toelichting
Het gehele traject uitzoeken, bestellen en leveren is prima te volgen, Je wordt constant op de hoogte gehouden!. Klasse!.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Denvanwis 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Koel-vries combinatie besteld en netjes volgens afspraak geleverd en de oude is meegenomen. Perfect.

Service
Goed bereikbaar voor vragen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Makkelijk onderling te vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Who 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles prima, alleen de levertijd was niet duidelijk aangegeven.

Assortiment
Laagste prijs voor een perfecte oven.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jaap 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goede en overzichtelijke site, zonder "vastlopers". Gewoon goed.

Assortiment
Veel keus, genoeg om een goede keus uit te kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique 12-10-2015 In de winkel gekocht
gaanderen

Algemene score

7,2

Gemak
Je kunt jezelf eerst op internet oriënteren en dan naar de winkel gaan wat ik zelf erg prettig vind

Service
Snelle bezorging en snel reactie op vragen

Assortiment
Ruime keuze veel te bezichtigen in de winkel

Aanbeveling
Correct geholpen door personeel

Extra toelichting
Ook klachten worden snel opgelost

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Yo 12-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik ben langs geweest om de producten te bekijken

Service
Je werd goed geholpen en de bestelling werd op de aangegeven dag afgeleverd

Assortiment
Alle apparaten voor de keuken hadden ze

Aanbeveling
Winkel goed te bereiken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

André 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Telefonisch contact opgenomen om wat technische zaken te weten te komen en goed geholpen. Daarna ook telefonisch de bestelling geplaatst.

Service
Snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Bree 12-10-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prettige website waar je snel vind waarnaar je op zoek bent. Goed geholpen in de winkel.

Service
Goed en snel geholpen in de winkel, levertijden prima nagekomen.

Assortiment
Groot assortiment. Prijzen zijn goed, wanneer ergens anders goedkoper aangeboden valt te praten over de prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvette 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Prima openingstijden

Service
Bestelling online en ophalen in de winkel zijn probleemloos verlopen

Assortiment
Veel keuze en prima levertijden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Peter 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel een reactie gekregen op vraag om offerte vanwege aanschaf twee dezelfde apparaten.

Extra toelichting
In de bodem van beide dozen bleken brokjes veiligheidsglas gedrukt te zitten. Blijkbaar hebben de dozen ergens in glas gestaan. Deze brokjes hebben kleine krasjes achtergelaten op mijn nieuwe vloer. Dat is natuurlijk erg jammer, vooral omdat we dat niet direct opgemerkt hebben. Levering is verder goed verlopen, apparaten doen intussen prima dienst.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rick Hoving 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikel snel gevonden, goede filter functies

Service
Contact gehad met de service over een vraag. Netjes aangegeven dat ze het niet wisten en het telefoonnummer gestuurd van de fabrikant.

Assortiment
Er was een gat van bijna 500 euro tussen de goedkoopste en de 1 na goedkoopste. Ik vermoed dat er bij ovens met stoomfunctie geen middenmode is qua prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rutger Kroeze 12-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Gemak
3 keer nieuwe vaatwasser moeten bestellen ivm maten keuken. Dit terwijl we telkens telefonisch hebben besteld.

Service
2x toch verkeerde vaatwasser geleverd ondanks telefonisch contact over maten keuken.

Assortiment
Maar 1 vaatwasser die uiteindelijk past bij Ikea keuken.

Aanbeveling
Slechte telefonische begeleiding, nu veel geld uit moeten geven en 3 weken moeten wachten op juiste vaatwasser.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

DX 11-10-2015 In de winkel gekocht
alkmaar

Algemene score

7,2

Gemak
gewoon normaal en simpel geholpen en niet door een praatjesmaker

Service
lekker snel en duidelijk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ray 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is heel er overzichtelijk en gemakkelijk om te filteren en hersorteren. daarnaast is de informatie gegeven over een artikel compleet.

Service
klantvriendelijk. het maken van een leveringsafspraak begon met een telefoontje van Keukenloods waarin mijn wensen afgestemd werden. afspraak was bevestigd in een brief en ook nog nagekomen.

Assortiment
zeer uitgebreid, breed

Aanbeveling
overzichtelijk. goede prijzen. complete informatie. bereid om een tegenofferte te geven als product elders goedkoper is. betalingsmogelijkheden zijn uitgebreid en afspraak voor levering is interactief en bovendien netjes nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RITS51 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eén keer bestellen, betalen en de rest gaat vanzelf

Aanbeveling
Makkelijk, goedkoop en vriendelijke behandeling, wat wil je meer?

Review criteria:

Goed

Reageer

GJWB 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
aan de telefoon prima geholpen

Service
Snelle levering

Extra toelichting
Ga zo door komt het prima in order

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R Vos 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Helder en duidelijke website. Goede zoek functie. De bestelling ging vlot. Ik werd netjes gebeld voor het afspreken van aflevertijd. Prima.

Service
Uitermate snelle levering. Vooraf klantenservice gebeld over mogelijke levertijd. Helder antwoord en levering volgens afspraak.

Assortiment
Ik heb slechts naar 1 artikel gezocht en dit voldeed aan mijn wensen. Prijs is zeer scherp!

Aanbeveling
Een winkel met een vriendelijke en snel bereikbare klantenservice die doet wat het beloofd tegen een erg goede prijs.

Extra toelichting
Een ieder aan te bevelen. Ik ben een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo Volgers 09-10-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Plezierig en vakkundig advies , zonder opdringerig te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berty 09-10-2015 In de winkel gekocht
In Opmeer (magazijn)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niet aanwezig op de locatie kon gelijk geregeld worden om het ergens anders op te halen of te bestellen.

Service
Vriendelijk en toen bleek dat het daar niet op voorraad was werd er gelijk uitgezocht waar dan wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinder 08-10-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed overzichtelijk, veel keus en mooi dichtbij

Service
we zijn prima geholpen. Eerst met de uitleg en later met de aankoop

Assortiment
Prima, veel verscheidenheid aan merken. Er valt dus iets te vergelijken

Aanbeveling
ik ben een tevreden klant

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
simpel en goed de producten te vergelijken

Service
binnen 2 dagen op afgesproken tijd area product ontvangen

Assortiment
een woord: veel

Aanbeveling
komen afspraken na

Extra toelichting
prettig zaken gedaan en in de toekomst ga ik als 1e naar hun site ook prijstechnisch prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shelley 08-10-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed bereikbaar, parkeerplek voor de deur, ruim opgezette winkel met groot assortiment

Service
Elke keer ben ik erg goed geholpen door een van de medewerkers, er wordt altijd gekeken naar de beste oplossing hetgeen je zoekt.

Assortiment
tot nu toe elke keer gevonden wat ik zocht tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Else 08-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Alles is duidelijk en overzichtelijk

Service
In eerste instantie stond er leverdatum 1 a 2 werkdagen. Na bestelling (op 23-7) bleek dit een paar weken te zijn en later is dit tot twee keer toe nog weer verlengd. Uiteindelijk heb ik de koelkast pas op 17-9 ontvangen!

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Ondanks de lange leveringstijd wel redelijk op de hoogte gehouden en bij een vorige bestelling ging het wel snel.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

Marrigje 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker makkelijk en duidelijke website. Goed vergelijkings materiaal/info

Service
Ook hier geen op of aanmerkingen. Alles erg duidelijk en goed geleverd.

Assortiment
Ik ben bij een keuken boer geweest en die heeft dan maar 4-5 modellen hangen. Op de website kan ik per voorkeur direct een differentiatie maken naar waar ik op zoek ben.

Aanbeveling
geen 10, want dan worden jullie lui :-)

Extra toelichting
ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elske 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
site loopt op iPad niet zo lekker!

Service
Goed

Assortiment
Groote keuze in alle prijsklasses

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bea 07-10-2015 In de winkel gekocht
gaanderen

Algemene score

7,2

Gemak
overzichtelijk

Service
proberen je overal mee tehelpen

Assortiment
goed wij wilden alleen een afzuigkap. maar zagen veel leuke dingen

Aanbeveling
leuke keukens niet groot

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

LB 07-10-2015 In de winkel gekocht
In gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Toegankelijk ruime winkel, goede parkeergelegenheid.

Service
Vriendelijke personeel ik werd goed geholpen.

Assortiment
Het artikel wat ik moest hebben was niet in de winkel voorradig maar werd voor mij besteld en werd snel geleverd. De beschrijving van hoe ik hem moest monteren werd mij per Mail toegezonden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Veenstra 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was duidelijk overzichtelijk en goed te vinden.

Service
Er was een heldere afspraak met het planbureau gemaakt. Hierin moest iets verschoven worden qua datum en tijd. Dit was geen probleem. Op de afgesproken datum en tijd werd de vaatwasser netjes en snel ingebouwd. Aardige monteur. Complimenten.

Assortiment
Bij het zoeken naar kookplaten van 90cm was er helaas niet veel keuze.

Aanbeveling
Goede website, attent en correct personeel. Doen wat ze beloven. Voor toekomstige vervanging van apparaten gaan we absoluut eerst bij de Keukenloods ons licht opsteken (en hoogstwaarschijnlijk slagen).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janssens 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede bereikbaarheid telefonisch, goede uitleg van producten en hulp bij beslissen

Service
goede bereikbaarheid, telefonische dienstverlening, en service aan huis. keurig geïnstalleerd!

Assortiment
Ik heb alleen naar de koel-vriescombinaties gekeken. Daar ruim assortiment. Overig assortiment van producten heb ik niet bekeken.

Aanbeveling
Fijne klantgerichte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CZ 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle reaktie op vragen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Lage prijzen en snelle levering

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mimi Duurland 07-10-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Winkel Almere was wat rommelig met oog op komende verbouwing, uiteraard heb ik hier alle begrip voor.

Service
Hebben winkel een drietal keer bezocht. 1e keer om ons te orienteren om met inductie te gaan koken. 2e maal hebben wij een aantal tips gekregen ter controle van de oude situatie. 3e maal om inductieplaat aan te schaffen.

Assortiment
Genoeg keuze qua assortiment en prima advies.

Aanbeveling
Al met al, qua vriendelijkheid, hulpvaardigheid en prima voorlichting en advies.

Extra toelichting
Keukenloods is zeker iets om anderen aan te bevelen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Frits 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk kopen en betalen, overzichtelijke website plus specificaties van het product.

Service
Snelle levering, marge moment van leveren 3 uur. Vergeten te vragen of de oude oven meegenomen moest worden. Die is dus blijven staan. Gratis leveren (en officieel ook meenemen van oude oven)

Assortiment
Grote keuze mogelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Saskia 07-10-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruime winkel, meeste apparatuur is toegepast in de showroomkeukens, zodat je een goed beeld krijgt van hoe het eruit gaat zien in je eigen keuken.

Service
We werden snel geholpen door een meedenkende medewerker die ons goed hielp om de juiste keuzes te maken.

Assortiment
Prima keuze. Enige minpunt was dat een van de ovens die ik graag eerst in het echt wilde zien niet in de showroom was opgesteld.

Aanbeveling
Goed assortiment, prettig personeel, handige website en snelle afhandeling/levering. Dit alles voor een zeer scherpe prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews