Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20903 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3386 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

romjan 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering op afgesproken tijd. Inbouw keurig gedaan, rommel opgeruimd ed.
Kookplaat voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Simpele en duidelijke bediening.

Reageer

Serpil Iricagil 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Telefonische Goede service en informatie ik heb inbouw koelkast gekocht voordat ik ging bestellen goede informatie vooraf

Reageer

Telo 04-04-2019

Algemene score

9,0
Ik heb het fornuis 10 dagen in gebruik en ben zeer tevreden over de aankoop ,zeer makkelijke bediening een garantie voor een goed kook en bak genot

Reageer

R.E.Mantje 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods is een bekende leverancier voor mij en heb al eerder apparatuur gekocht bij keukenloods. Keukenloods is een bedrijf die eerste klas apparatuur verkoopt voor een consument vriendelijke prijs. Offerte dit maal was voor 5 keuken apparaten en keukenloods was en is gewoon de goedkoopste. Bij bestelling vriendelijk te woord afgestaan en er werd meegedacht met aankoop. Super deal gesloten en uiterst tevreden.

Reageer

Anneke Wester 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een mooie winkel en je word goed geholpen door vriendelijke mensen.
Op verschillende plaatsen te vinden in noord Holland.

Reageer

Sandra 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
na zoeken op internet en bij winkels te zijn lang geweest ben ik bij keukenloods terecht gekomen.
prijs kwaliteitverhouding sprak mij zeker aan. bij telefonisch contact werd ik zeer goed geholpen met het meedenken en het advies. in de toekomst zou ik zeker weer gaan kijken bij keukenloods en het aan anderen adviseren.

Reageer

Geene 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service! Accuraat en professioneel. Zeer vriendelijk personeel in de winkel, aan de telefoon en de monteur eveneens. Top!

Reageer

CJ 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We kregen eerst een vaatwasser welke beschadigd was. Binnen 4 dagen (incl weekend) omgeruild. Goede service en prima vaatwasser.

Reageer

Fam. Kuipers 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig bedrijf, netjes te woord gestaan, overzichtelijke factuur en de levering was volgens afspraak...nou, wat wil je nog meer!! Dit was voor ons de 2e keer dat we witgoed hadden besteld bij keukenloods, zowel de 1e als de 2e keer prima in orde! Heel fijn!!

Reageer

Luciano 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij meubelboulevard Utrecht een keer binnen gaan lopen om me te verdiepen in inductie plaat en combi inbouw oven.
Een medewerker besteedde veel aandacht in en geduld voor mijn vragen. Als hij het niet paraat had ging ie het opzoeken tot op de bot.
Ik had onverwachts gelijk de keuze kunnen maken voor 2 apparaten..
Ik kreeg later de kans een online offerte te accepterenn via de website, maar ben speciaal terug naar de winkel gegaan om de verkoper zijn bonus te gunnen. Top

Reageer

Marjolijn 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bestellen en goed koop. Model wat ik wilde was er niet meer maar kreeg de opvolger van de Siemens vaatwasser. Deze was duurder maar kreeg hem voor de zelfde prijs.
De vaatwasser werd keurig in de keuken gezet en de oude ging mee retour. Goede service

Reageer

Laila Airaki 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service, klantvriendelijk medewerkers, overzichtelijk en super handig om op deze manier aankopen te doen.

Reageer

Marian 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben bij binnenkomst goed geïnformeerd over mijn oven, toen ik hem kwam halen was de service top, ik kocht een showmodel en deze werd netjes ingepakt in bubbelplastic en daarna in de auto gezet.

Reageer

michel 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super snel goede afhandeling perfecte service in de winkel.

Goed bereikbaar langs de autosnelweg

Reageer

Ingmar 02-04-2019

Algemene score

10,0
Perfecte levering!
Artikelen worden duidelijk beschreven!
Je wordt goed op de hoogte gehouden!
Gewoon Top!!!!

Reageer

MOtto 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een ruime keuze, goed geprijsd en een snelle levering. Een overzichtelijke site, met meerdere reviews.

Reageer

Michi 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer klantvriendelijk, denken goed mee en geven desgevraagd advies.
Tevens flexibel bij aanpassen order op laatste moment.
Kortom een erg prettige ervaring

Reageer

Anno 02-04-2019

Algemene score

1,0
Komen afspraken niet na
Komen afspraken niet na: 1-2 dagen levering indien op voorraad, zo niet dan nemen ze contact op. Nou niks gehoord, een week later kon pas gestart worden met plannen, maar niet op de tijden die ik een week eerder had aangegeven, nee die waren bezet.
dus nog een week wachten....of gokken dat de bezorger op de goede tijd langs komt. Tegen alle verzoeken in richting de bezorgdienst plannen ze de bezorging exact op de 2 uur dat ik niet in huis ben op de hele dag. Ze kunnen er niks aan doen zeggen ze dan.
Elke vorm van contact / verantwoordelijkheid wordt afgeketst.
Officiele reactie van Keukenloods 02-04-2019

Beste Anno,

Bedankt voor het plaatsen van de review. Bij de bestelling kan een voorkeur voor tijd worden aangegeven. Wij kunnen echter geen tijd garanderen, maar er wordt wel rekening mee gehouden. U heeft verschillende tijdstippen opgegeven waarop u wel en niet de bestelling aan kon nemen. U heeft zelf aangegeven dat u op maandag en dinsdag de hele dag beschikbaar was. Dat is dan ook waar rekening mee is gehouden en de bezorging staat voor dinsdagavond ingepland. Hier kunnen wij nu helaas niks meer aan veranderen.

Wat betreft het afketsen van ieder soort van contact kan ik alleen maar zeggen dat wij iedereen altijd netjes te woord willen staan. Dit wordt echter een stuk lastiger wanneer de telefoon wordt opgehangen. Ik hoop dat ik u op deze manier voldoende heb geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Emma

Officiele reactie van Keukenloods 02-04-2019

Beste Anno,

Bedankt voor het plaatsen van de review. Bij de bestelling kan een voorkeur voor tijd worden aangegeven. Wij kunnen echter geen tijd garanderen, maar er wordt wel rekening mee gehouden. U heeft verschillende tijdstippen opgegeven waarop u wel en niet de bestelling aan kon nemen. U heeft zelf aangegeven dat u op maandag en dinsdag de hele dag beschikbaar was. Dat is dan ook waar rekening mee is gehouden en de bezorging staat voor dinsdagavond ingepland. Hier kunnen wij nu helaas niks meer aan veranderen.

Wat betreft het afketsen van ieder soort van contact kan ik alleen maar zeggen dat wij iedereen altijd netjes te woord willen staan. Dit wordt echter een stuk lastiger wanneer de telefoon wordt opgehangen. Ik hoop dat ik u op deze manier voldoende heb geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Emma

Anno 02-04-2019

Ja, want als je een bestelling doet ga je er natuurlijk ook vanuit dat er na 18.00 uur geleverd kan worden...???!!!
Ik ben beide werkdagen vrij, dat de avonduren ook mogelijk waren werd pas duidelijk op het moment dat er daadwerkelijk contact was. Op dat moment is er direct aangegeven dat daar geen optie was. Dit staat duidelijk op het formulier, jammer dat hier geen screenshots mogelijk zijn!
En ophangen, ja inderdaad, na 3x 20 min in de wacht (geen wachtenden voor u) en elke keer het zelfde verhaal aan moeten horen waarbij alles over de schutting gegooid wordt naar de koerier en en handen gewassen worden in onschuld, ja moet ik dat echt 3/4/5/6x aanhoren?! nee, daar pas ik voor.
WAARDELOOS! dat is het enige wat ik er van kan zeggen!

En jullie zeggen tegen mij dat ik beter moet lezen, maar ik citeer:
"De website wordt zo goed mogelijk up-to-date gehouden, wanneer de verwachte levertijd langer is dan aangegeven, wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Wil je jouw bestelling volgen, bekijk dan de status van je bestelling via de order status."

Niemand heeft contact met mij opgenomen dat de levertijd langer was! Wanneer er 1-2 werkdagen bij staat en het kan niet eerder dan 4 werkdagen (met een weekend er tussen....) geleverd worden, waarbij de planning dan ook nog pas aan de slag kan nadat 'de levering compleet is' Misschien dan in het vervolg toch even aan de voorkant contact zoeken!
Had veel miscommunicatie gescheeld. ipv nu zeggen dat ik slecht gelezen heb: 'mevrouw u kunt op de site lezen dat 1-2 werkdagen alleen van toepassing is indien het product bij de leverancier op voorraad is, dus u had het kunnen weten en uw verwachting is dus uw eigen vergissing'.
Dit soort opmerkingen.... sorry, maar NOT DONE!

Reageer

Ninke 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aankoop is echt geweldig goed afgehandeld, ik heb bij Keukenloods besteld omdat ze de goedkoopste waren. Na mijn bestelling kreeg ik een mailtje dat er een belangrijke wijziging had plaatsgevonden in mijn bestelling, ik denk wat zullen we nou hebben... Nou ze stuurden een duurder exemplaar dan welke ik besteld had. Dus bij deze hartstikke bedankt!! ik ben er helemaal content mee ;-). Levering is goed gecommuniceerd, de service is echt super!

Reageer

Ketelaars 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed te woord gestaan, scherpe offerte, afspraken nagekomen en over en tijdens het traject ( aankoop - leveren) goed geïnformeerd

Reageer

gelukkige koper 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vriendelijke en deskundige informatie en stipte levering de beste prijs en de beste merken

Reageer

Chris 02-04-2019

Algemene score

9,0
Uitgebreide keuze, met name in de winkel in Nederweert. We werden er vakkundig te woord gestaan en daarom ook de vaatwasser gekocht. De levering was snel en de prijs was uiteraard goed.

Reageer

Bea 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij bestelden bij de keukenloods in Nederweert een AGA masterchef xl (fornuis) en een inbouwafzuigkap van AEG. Daarvoor 2x telefonisch contact gehad met ... en heel vriendelijk te woord gestaan. Voor het bestellen zelf kwamen we even bij hun in de winkel langs (zaten paar maanden tussen) en ondanks dat wist ... precies over welk fornuis wij het toen hebben gehad. Hij maakte een hele scherpe prijs voor alles. Ook de levering via hun vaste transporteur (dutchned) ging soepel. Telefonisch waren ze goed bereikbaar en je mocht een dag aangeven voor levering waar ze idd rekening mee hebben gehouden. 30 min voor aankomst kregen we keurig een telefoontje. Dus van onze kant alleen maar lof, zowel voor de keukenloods als dutchned.

Reageer

berry 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede prijs, vriendelijke medewerkers. Denken mee en product was ergens anders goedkoper dus kreeg ik keurig een nieuw voorstel.

Reageer

AK 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en zeer snelle levering. Ook nog even bellen of je wel de goede maten door hebt gegeven. Top!

Reageer

E.M. Moormann 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
hoewel afgelegen bleek het een prettige winkel met deskundig personeel te gaan. omdat het mij om een product plus bijbehorende installatie door een elektricien ging, was de Keukenshop ideaal: volgens website - en in het echt - biedt het deze service bij het product.

Reageer

Houwers 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en keurige levering. Heb telefonisch besteld en werd te woord gestaan door iemand met kennis van zaken.

Reageer

a v g 02-04-2019

Algemene score

8,0
vlugge nette levering
alles netjes verpakt en netjes binnen bezorgd.
oude apparaat meegenomen

Reageer

Carla van Hapert-Adolfs 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hadden eerder iets gekocht bij de Keukenloods. Waren hier zeer tevreden over.
Ook omdat de vaatwasser die we nu gekocht hebben in de aanbieding was.

Reageer

Marieke 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Betrouwbaar.
Snelle levering.
Goede communicatie.
Positieve referenties van vrienden.

Reageer

J.V. 30-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik zou dit zeker aanraden. Heb echter wel 1 minpunt, er staat bii sommige artikelen dat de levertijd 1 a 2 dagen is indien voorradig bij leverancier, dit hield mij bijna tegen om te bestellen, want hoelang gaat het duren indien niet voorradig bij leverancier...???

Reageer

jeffrey mol 30-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij komen al jaren bij de keukenloods omdat wij vinden dat het personeel heel erg klantvriendelijk is ookword je goed voorgelicht bij een aankoop van een product en je word ook heel snel geholpen kortom voor ons een hele goede winkel met top service

Reageer

Cornelia 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima winkel met goede service. Ruim assortiment. Komen de afspraken na! Koop al mijn inbouwapparatuur bij de Keukenloods!

Reageer

Izaäk 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima, keurige aflevering, netjes op tijd en oude apparaat meegenomen. Website goed toegankelijk.

Reageer

J.mein 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In Hoorn worden we goed geholpen zijn het hele aardige mensen en nemen de tijd voor de mensen en bezorgen goed op afspraak.

Reageer

Yarid 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goede prijs gekregen voor onze nieuwe dampkap. levering verliep volledig volgens plan(levering in belgie)
Zeker een aanrader!

Reageer

Kees 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten, snelle betrouwbare levereingen. Ook als de bestelling er is een mail en een belletje dat de aankoop opgehaald kan worden

Reageer

Kleinjan 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kom hier altijd.

Het is mij altijd goed bevallen.
jullie hebben goede spullen zijn de goedkoopste adviseren goed !

Reageer

Karin 28-03-2019

Algemene score

10,0
Koelkast was niet meteen leverbaar, dit werd meteen doorgegeven.
En aangeboden of ik een ander model wilde hebben. Ik wilde wel wachten op mijn mooie nieuwe Smeg koelkast die geleverd werd in de week dat ze beloofd hadden.
Bedankt!
Ik geniet nu sinds een week van de koelkast die super stil is en mooi veel ruimte voor mijn groente heeft.

Reageer

Tineke Broedets 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een bestelling te hebben gedaan voor een koelkast werd ik dezelfde dag nog gebeld om een afspraak voor de datum van levering te maken.
Vervolgens kreeg ik mails waarin gevraagd werd om de maten van de huidige koelkast, het serienummer en een foto door te geven zodat goed gecontroleerd kon worden of de bestelde koelkast paste. Op de dag van aflevering kwam een vakkundige kracht de koelkast plaatsen en heeft hij de oude koelkast mee terug genomen. Er werd netjes gewerkt en alles is ook weer keurig opgeruimd. Prima service!

Reageer

Albert Thoen 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige, klantvriendelijke website met een ruime keus in het aan te schaffen artikel. Snelle afhaalservice in een filiaal hier in de buurt. Prettig te woord gestaan door een medewerker. Hij wilde zelfs zijn middaglunch onderbreken om het artikel in de auto te leggen. Maar dat vond ik wel iets te ver gaan. Dus: gewoon TOPPIE !

Reageer

Annabel 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige webwinkel. Duidelijke omschrijving en easy to do. Makkelijker kan het haast niet meer.
Levering top, vriendelijk personeel. Chapeau!!

Reageer

ben lubbers 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
eerst het niet gevraagdegeleverd
na bellen met de HrTHOM deBest is dit opgelost.

dank Hr Thom

Reageer

Alberto Calvo 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima website, alles duidelijk.
Voor de betalingen zijn er 3 mogelijkheden maar de betalling na ontvangst kon ik niet activeren.

Reageer

vd ploeg 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpste prijs, volgende dag geleverd.
Goed en betrouwbaar adres met een duidelijke website.
Alles prima!

Reageer

H. SPRONCK 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede, website, veel keuzemogelijkheden, snel anticiperen op vragen van de klant en een snelle levering met vriendelijk personeel.

Reageer

heuving 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we hebben het nu 4weken en nu kunnen we het pas gebruiken en er zijn drie keer een monteur bij geweest open dat het nu goed is

Reageer

Truus Koster 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden een recirculeerbare vlakscherm afzuigkap nodig. Dit klikte ik ook zo op Google en toen kwam keukenloods in beeld voor de AEGdpb2621s afzuigkap. Stond er duidelijk. Levertijd in week 12 zoals in de order. Keurig afgeleverd en goed ingepakt. Erg tevreden. En de prijs was voordeliger dan de andere winkels. De website klopt precies zoals het er staat.

Reageer

Martin 28-03-2019

Algemene score

9,0
Goede inlichtingen ontvangen via telefonisch gesprek, verder goeie afwikkeling en levering van koel/vries combinatie

Reageer

Wim 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk behandeld. Er werd goed meegedacht en goed advies gegeven.
Tot heden zeer tevreden

Reageer

Toon meer reviews