Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2672 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jo 31-10-2018 Via de website gekocht

Goed geïnstalleerd, maar rommel niet opgeruimd

Algemene score

7,0
De installatie van de afzuigkap was in een half uur gepiept. Maar de rotzooi moest ik zelf opruimen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

A Yildir 31-10-2018 Via de website gekocht

Bad, bad, bad company!

Algemene score

1,0
Bad, bad, bad!!! Extremely unprofessional company! Ordered dishwasher, given 2 weeks for delivery and installation after 2 weeks, I had to give a call them to find out the exact date and timing but their service company gave me another 2 weeks for the delivery and installation. Stay away from that company as they are not serious with their planning and commitments. I had to cancel the order...

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 31-10-2018

Dear A Yildir,,

I have just responded to another review. Again, I'm very sorry that you had to cancel the order. If I can do something then I would like to hear that.

Greeting, Emma.

Reageer

Van der Plaat 31-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Woensdagavond bestelling geplaatst, donderdagmiddag apparatuur binnen. Solo oven van Bosch HBG632BS1. Bevalt tot nu toe prima maar nog te kort in bezit (3 weken) om een echt goede beoordeling te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 31-10-2018 Via de website gekocht

Gewoon uitstekende service (zoals het hoort)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles verloopt vlekkeloos. Even telefonisch contact gehad met wat vragen die vakkundig beantwoord werden. Makkelijk online bestellen. De bezorging is op het afgesproken tijdstip. helemaal top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inneke 31-10-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

geweldige service en afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij toeval ging ik op weg naar een andere keukenzaak maar kwam langs keukenloods en zag veel aanbieding dus eerst maar even bij deze zaak kijken. Ik ben goed ontvangen en goed geholpen en aan mijn wensen zijn voldaan. Kreeg ook een aardig korting.
Ook de afhandeling en bezorgen liep naar wens. Het plaatsen ging heel professioneel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Familie Veenstra 31-10-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Persoonlijke aandacht en een transparant advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs liepen wij op een door de weekse dag bij Keukenloods Utrecht binnen, omdat we in de buurt waren en al een tijdje aan het rondkijken waren naar keukenapparatuur voor onze nieuwe keuken. Zonder dat we een afspraak hadden werd er uitgebreid de tijd voor ons genomen en krijgen we transparant advies. Na wat omzwervingen online. Al het materiaal voor de scherpste prijs bij keukenloods besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos timmer 31-10-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben goed geholpen. Aardig personeel. Goed advies gegeven. Ze denken goed mee. En de koffie was goed.

Reageer

An 31-10-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

We hebben nog steeds niks !!

Algemene score

3,0
Bij jullie een afzuigkap gekocht zonder afvoer naar buiten.
Deze besteld en opgehaald, nu is het er een met wel een afvoer naar buiten.
Gebeld en is waarschijnlijk een fout in jullie boekjes.
Wij moesten de fabrikant maar bellen ??? Hoezo wij...is toch niet onze fout.
Daar met technische afdeling gesproken, vertelde dat het inderdaad niet de goede was en gingen kijken naar een oplossing.
Nu een week verder nog geen afzuigkap.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Officiele reactie van Keukenloods 06-11-2018

Beste An,

Wat vervelend dat jullie ontevreden zijn over onze service. Mijn collega van de winkel gaat nogmaals contact met jullie opnemen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Groet, Emma

Reageer

Bob 31-10-2018 Via de website gekocht

Keurig geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerst een product besteld dat niet goed beviel. Probleemloos omgeruild binnen een paar dagen met prima service.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Nope 31-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, mooi tijdslot aangegeven waarin ze langskomen. Vriendelijke chauffeur/bezorger. Je kan zelfs per pin aan de deur betalen, wat een goede extra service is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kroon 31-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat ik nog nooit op zondagmiddag een kookplaat kon kopen telefonisch en deze op maandag gelijk op kon halen . Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaste Klant 31-10-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top bedrijf Keuken Loods . Heb eerst gebeld
afzuigkap besteld, 3 dagen later werd ik gebeld en heb de afzuigkap opgehaald.
Keuken Loods 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 31-10-2018 Via de website gekocht

Duidelijke uitleg gecombineerd met een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke produkt omschrijving, klanten service goed en lang bereikbaar, scherpe prijzen, komen de afspraken netjes na.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 31-10-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Top geholpen, uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige verkoper , goede uitleg en daarna de vaatwasser gelijk meegenomen.
Uitstekende service en prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

George 30-10-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Laagste prijs. Duidelijke website. Eenvoudig bestellen. Snelle levering. Koelkast werd tot in de keuken gebracht. Top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 30-10-2018 Via de website gekocht

Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles helder en geen verborgen zaken en kosten. We hadden een afzuigkap besteld en ook de accessoires meteen erbij genomen. Via I-deal alles betaald en een paar dagen later alles keurig bezorgd. Bezorgtijd was goed doorgegeven.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cees 30-10-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Prima keramische kookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
het artikel in de winkel gekocht. daar kun je het artikel zien en meteen meenemen. De keuze was niet uitgebreid, maar wel wat we zochten.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Eddy VH 30-10-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Zeer vriendelijk en behulpzaam, verre rit zeker de moeite

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is mooi en duidelijk uitgestald, verkoopster was zeer behulpzaam en vriendelijk, heerlijk klantgevoel

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toppertje 30-10-2018 Via de website gekocht

Erg behulpzame chauffeur, zet de droger voor mij op zolder.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijk omschreven producten.
Scherpe prijzen.
Behulpzaam personeel.
Tijdens de bezorging die eigelijk zonder plaatsing van de apparatuur is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ingrid 30-10-2018 Via de website gekocht

snelle servive

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Nette prijzen, gratis verzenden. top. Alleen jammer dat niet bij alle artikelen een foto staat. Zo heb ik een handgreep besteld zonder te weten hoe die eruit zag. Dat kan beter.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ruud 30-10-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Concurrerende prijzen, goede communicatie en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zochten naar een nieuwe inbouw vaatwasser en koelkast. De types die we uiteindelijk zochten werden tegen zeer gunstige prijzen aangeboden op de site van de Keukenloods. In de winkel uiteindelijk besteld. De communicatie mbt levering en installatie was prima. Afspraken zijn keurig nagekomen. Beide apparaten zijn snel en vakkundig ingebouwd. De jongens die dit hebben uitgevoerd waren erg vriendelijk en correct.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tim Schotten 30-10-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goede levering op door mij gewenst tijdstip

Algemene score

9,0
Shop is mij door kennissen en familie aangeraden. Bovendien is de shop dichtbij (loopafstand).
Enige minpunt: de bon gaf aan dat een dag van te voren op de site kon worden gevonden hoe laat bij benadering bij mij zou worden geleverd. Dat was niet te vinden en bij telefonische navraag kon mij ook de tijd niet worden verteld. Een e-mail aan het eind van de dag gaf wel de gewenste opheldering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anita en Jan Verhees 27-10-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Een aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij liepen eigenlijk min of meer toevallig binnen bij de Keukenloods, op zoek naar een nieuwe magnetron. Uiteindelijk hebben we alle keukenapparatuur laten vernieuwen op de keramische kookplaat na en een barretje in de keuken laten plaatsen, een lang gekoesterde wens. Alles is naar volle tevredenheid verlopen, van het advies bij aankoop tot het plaatsen van de nieuwe keukenapparatuur en het maken van het barretje. We hebben het contact als zeer soepel en prettig ervaren. We hadden onze oude keukenkastjes gehouden omdat die nog goed zijn en we ze mooi vinden. Maar als die aan vervanging toe zijn, gaan we zeker naar de Keukenloods terug.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 27-10-2018 Via de website gekocht

Goede service en prettig telefonisch contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs was goed, snelle levering en goede uitleg vanuit Keukenloods. Ik had bijna het verkeerde apparaat gekocht maar de oplettende verkoper stelde mij wat vragen waardoor ik het juiste type vaatwasser heb gekocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Stanthardt 27-10-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Altijd een oplossing vinden en dat werkt prettig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren klant en er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan ,, alles wat je afspreekt wordt in overleg met elkaar uitgevoerd

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 27-10-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende klantgerichte service bij de bestelling. Deze service was voor ons de reden om bij Keukenloods te bestellen i.p.v. bij een andere keten. We werden regelmatig nagebeld om onze bestelling te checken, de hulp bij de keuze was prima en de levering en montage snel en efficiënt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertrudis 26-10-2018 Via de website gekocht

Uitstekende webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het door mij gekochte product was nergens goedkoper te krijgen. Toch is er op de verleende service in het geheel niet bezuinigd. Het is allemaal keurig verzorgd. Wij kochten een oven/magnetron van Siemens (CM636GBS1) die heel gemakkelijk te bedienen is, uitstekend werkt en byzonder smakelijke gerechten bereidt.
Kortom, wij zijn er heel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.brouwers 26-10-2018 In de winkel gekocht
roosendaal

goed geregeld goede afspraak correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
kan niet goed beoordelen ben er maar even geweest
ontvangst en hulp was prima shop ziet er goed op de eerste indruk

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

L.J.Pits 26-10-2018 Via de website gekocht

Goeie service. Goeie monteur.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er moest een vaatwasser, oven en gascomfort vervangen worden. Allen inbouw. U hebt een goede vervanging met juiste inbouwmaten geleverd. Ben er heel blij mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myrthe 26-10-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed telefonisch advies, snelle levering en ook nog goede prijzen! Een heel vertrouwd adres om apparatuur te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 26-10-2018 In de winkel gekocht
Waddinxveen

9+ ervaring

Algemene score

9,0
Goede service, komen afspraak na. We hadden een verkeerde maten doorgeven voor onze afwasmachine en bij aflevering kwamen daar achter. Geen probleem, machine werd meegenomen en direct een andere besteld door de keukenloods. Super service.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

walter 25-10-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb op zondag gebeld en een super aardig man heeft me geholpen op een inductie kookplaat uitzoeken via telefoon ! dat vond ik een super service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.A. Hoogenboezem 25-10-2018 Via de website gekocht

NIet duur en razendsnel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop gaf op internet de goedkoopste prijs voor dit product, geen verzendkosten en ook nog eens de volgende dag geleverd. ( op zondag besteld) Perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 25-10-2018 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Wat een super service is er geboden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via keukenloods een onderdeel besteld voor onze magnetron. Deze was via internet niet meer te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hoogendijk 25-10-2018 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Top service , snelle levering .

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke site , ruim assortiment .duidelijke uitleg over het artikel Kundig personeel . Snelle levering .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grant 25-10-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelproces gemakkelijk, vergelijkingen idem. bevestiging van betaling en bijbehorende mails geven vertrouwen. beloofde levertijd waargemaakt.
Levering compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Japio67 24-10-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vaatwasser ging op zaterdag defect. Nieuwe besteld bij keukenloods, maandagmiddag stond de nieuwe al in huis.
Je wordt goed op de hoogte gehouden via mail. Omdat ik een XL type besteld had werd voor levering nog geïnformeerd naar de exacte inbouwmaten. Dit om onnodige kosten te voorkomen wanneer de machine omgeruild zou moeten worden. Goed meegedacht door Keukenloods. (Ook gedurende het weekend dus) De oude machine werd volgens afspraak meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber 24-10-2018 Via de website gekocht

Top apparaat en top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering, snelle reactie op vragen, goede expertise en hebben ons weer een topapparaat geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yme Manintveld 24-10-2018 In de winkel gekocht
Stadionweg Rotterdam

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn twee keer in de winkel aan de Stadionweg te Rotterdam geweest. We zijn goed geholpen en er is goed meegedacht met de keuze voor keukenapparatuur. Ik heb geen moment het gevoel gehad dat ik "moest" kopen. Gewoon goede eerlijke klantenservice. Na aankoop ook hele deskundige installateurs thuis gehad. Alle lof voor netjes en secuur werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernadette 24-10-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Goede en snelle service

Algemene score

9,0
Vrienlijk en behulpzaam personeel, snelle en goede levering van een erg mooi fornuis. Prijs kwaliteit erg goed, vergelijking was de keukenloods vrijwel meestal de goodkoopste.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Leo van Essen 24-10-2018 Via de website gekocht

Service is niet goed

Algemene score

3,0
Verkeerde koelkast geleverd zit nu al 10 dagen te wachten op bericht zit al drie weken zonder koelkast

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 25-10-2018

Beste Leo,

Ik heb begrepen dat je inmiddels contact hebt gehad met mijn collega en dat er naar een oplossing wordt gezocht voor het probleem. Ik hoor het graag wanneer ik nog iets voor je kan betekenen.

Groet, Emma.

Reageer

Alma 24-10-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch contact gehad met een vraag over de precieze afmetingen van een afzuigkap. Samen gezocht naar de best passende oplossing. Zeer behulpzaam en vriendelijk te woord gestaan.
Na onze bestelling werd het pakket vlot geleverd. Heldere communicatie over tijd van leveren. Kortom: zeer tevreden over Keukenloods.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gunthervk 24-10-2018 Via de website gekocht

Niets anders dan positief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer leuke onlineshop, duidelijke info, vergelijk mogelijkheden. Vlotte antwoorden op je vragen. Alles top geregeld, geen enkel probleem. Gasfornuis perfect op tijd, op de juiste dag geleverd in Belgie in perfecte staat met een vriendelijke transporteur.Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 24-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op maandag een kookplaat besteld die niet op voorraad was. Op dinsdag kreeg ik een alternatief aangeboden van een duurder product voor dezelfde prijs (dat is positief meedenken). Omdat een enkele specificatie bij mij niet paste, heb ik toch het oorspronkelijke product besteld. Dit heb ik op vrijdag al ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Goede keus 24-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een heel goede shop. Duidelijk en overzichtelijk. Grote keus in goede merken. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roggeveen 23-10-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De service was beleefd en to the point. De plaat arriveerde op tijd.
De installatie ging gesmeerd.
Vriendelijke groet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CS 23-10-2018 Via de website gekocht

Top service!! Een echte aanrader voor keukenapparatuur.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, scherp en steeds dubbel check of alles klopt. Fijne en betrouwbare leverancier en ook de aflevering precies op de tijd zoals afgesproken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 23-10-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Denken met je mee , daardoor wordt keuze makkelijker, klantvriendelijk, snelle levering en top service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Naomi Lijbaert 23-10-2018 Via de website gekocht

Goed, zoals je het wenst.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keus en scherp geprijsd. Voldoende informatie geboden en snel en netjes thuis afgeleverd. Kortom service zoals je mag verwachten. Top!

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Gerl 23-10-2018 Via de website gekocht

Super klantvriendelijk

Algemene score

9,0
Komen hun afspraken na, luisteren goed en geven advies. Vriendelijk personeel, goede service bij bezorgen etc

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews