Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20903 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3386 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willy-Jan 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij zoeken naar een nieuwe vaatwasser op jullie site terechtgekomen.de site was duidelijk en de prijs prima tevens
Was het mogelijk om de machine door jullie te laten inbouwen.Man die ik sprak hielp mij door maten te vragen om de juiste inbouwmachine te kunnen leveren.Levering was binnen een week.De jonge man die hem kwam inbouwen was heel goed en ter zake kundig.Heeft de machine perfect ingebouwd frontje er weer op gezet.en de oude machien meegenomen en alles keurig achtergelaten .Ik was dus echt zeer tevreden.Dank.Wat ik ook tof vond
De klantenservice is 24/7 bereikbaar dit was nieuw voor mij maar werkte wel.savonds om 10 uur gebeld en kreeg ik antwoord op mijn vraag dat was wel uitzonderlijk.

Reageer

G. Wiersema 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat we via internet een keuze hadden gemaakt voor een inductiekookplaat, heb ik een aantal bedrijven die deze kookplaat aanboden gebeld. Keukenloods was het goedkoopst. Telefonisch contact was prima. Werd binnen 2 dagen geleverd in het filiaal bij ons in de buurt. En omdat we het daar zelf ophaalden kregen we ook nog € 25 korting extra.

Reageer

René Vos te Bloemendaal 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede prijs betaald voor een Siemens Studioline combi heteluchtoven/magnetron. Vriendelijk, professioneel personeel en een zeer snelle levering.

Reageer

J. Bouman 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en helder advies van de klantenservice, snelle levering op de aangegeven dag/tijd

Reageer

Bianca 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supper vriendelijk niet duur veel spullen goede website je kan er van alles vinden

Reageer

M.N. 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een nieuwe wasemkap. Via internet kwam o.a. Keukenloods voorbij. Een bezoek aan Amsterdam Zuidoost gaf ons een prima beeld omtrent de aan te schaffen kap. Bovendien zochten wij ook nog een koel-vriescombinatie. Ook hierover werden wij uitgebreid geïnformeerd, zonder opdringerig te zijn. Apparatuur inmiddels volledig naar wens geïnstalleerd.

Reageer

Adriëtte Mak 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg prettig geholpen en ik heel tevreden over de prijs die ik heb betaald!

Reageer

Daniel 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kreeg in de winkel een goed advies en daarna een snelle levering en hulp van een lokale monteur om de vaatwasser in te bouwen.

Reageer

JG 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Er zou nog aanvullend werk worden verricht, maar het materiaal klopte niet !!!! Nu moet men nog een keer terugkomen....
Officiele reactie van Keukenloods 16-04-2019

Beste JG,

Bedankt voor de review. Vervelend dat het nog niet helemaal af is! Is de afspraak al gemaakt om het probleem in orde te maken? Als ik nog iets kan betekenen dan hoor ik dat graag via emma@keukenloods.nl.

Groet, Emma

Reageer

Lindy 16-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Snelle levering. Product werd netjes geleverd binnen een paar dagen.

Reageer

JohnW 15-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Webshop met scherpe prijzen, let op worden veel bijgewerkt.
Niet meer leverbaar product werd vervangen door nieuwer model maar zonder daar apart berichtje van, dus goed de bon na het bestellen controleren.
Minpuntje is de bezorgdienst van Dutchned, aan de telefoon vriendelijk maar de bezorger chagrijnig en botst overal tegenaan.

Reageer

Stichting Kinderopvang Purmerend 15-04-2019

Algemene score

10,0
Dik en dik tevreden... van de order tot en met de plaatsing, alsmede het gehele aftersales proces is zeer professioneel en klantgericht. Wij kunnen de Keukenloods van harte aanbevelen!

Reageer

Coen 14-04-2019

Algemene score

1,0
Ik heb een afzuigkap besteld. Na levering bleek het een tweedehands kap te zijn. Er zat veel stof op, het plastic was al met de hand verwijderd en tijdens eerdere installatie bij vorige klant zijn er dingen afgebroken. Een enorme teleurstelling omdat iemand langs kwam om de kap te installeren. Na gesprekken met keukenloods, onduidelijke informatie en heb ik momenteel nog steeds geen nieuwe kap ontvangen. Jullie gaan hier niet actief zelf achteraan, in het weekend is jullie telefonische service slecht bereikbaar (en achteraf horen we dat deze mensen niet werken in het weekend, echter in het keuzemenu aan de telefoon kan je hier wel voor kiezen waardoor ik een halfuur geen gehoor kreeg. Al met al, een zeer slechte indruk laten jullie achter.
Officiele reactie van Keukenloods 15-04-2019

Beste Coen,

Vervelend dat je nog steeds zonder nieuwe afzuigkap zit.
Kun je je ordernummer mailen naar emma@keukenloods.nl? Dan ga ik het voor je uitzoeken.

Met vriendelijke groet,
Emma | Keukenloods.nl

Reageer

p v leenen 14-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies en fijn geholpen en de apparatuur zit nu in de keuken geplaatst.

Reageer

Susan 13-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn zeer tevreden en willen keukenloods dan ook graag aanraden. Vandaag besteld is morgen in huis. En de service gaat verder dan dat. De (volgende) dag van leveringen werd er contact opgenomen om te controleren of de inbouwmaten overeenkwamen met het bestelde product (vaatwasser). Erg vriendelijk personeel! De levering was ook erg netjes en onze oude vaatwasser werd mee terug genomen. Aanrader!

Reageer

Robert 12-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect geholpen informatie zeer uitgebreid, prijs ok bezorging perfect geregeld

Reageer

H.Palsenberg 12-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke productinfo. Correct telefonisch contact. Levering volgens afspraak en perfect uitgevoerde installatie.

Reageer

Peter 12-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb eerder een inductiekookplaat gekocht via keukenloods en net als deze koelkast is alles netjes en soepel gegaan.

Reageer

Senior Jan 12-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hoewel wij alleen oude apparatuur wensten te vervangen nam men de tijd voor ons en gaf ons een goed advies. Thuis alles nog eens nagekeken of dit hetgeen was wat wij wensten. Daarna de bestelling geplaatst en kon kort daar op opgehaald worden. Voor die optie hadden wij gekozen omdat deze Keukenloods in onze woonplaats gevestigd is. Apparatuur netjes bij de auto gebracht en geholpen bij het in laden. De website vinden wij duidelijk en informatief.

Reageer

G 12-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
de webshop is duidelijk en overzichte lijk en de bezorgers zijn arrdig en gaan netjes om met de levering

Reageer

Saskia b 12-04-2019

Algemene score

9,0
Heel erg tevreden van de hulpvaardigheid en vriendelijkheid. Ook begeleiden ze je erg goed bij de keuze en de manier waarop geleverd wordt is ook erg goed en gemakkelijk. Klantvriendelijkheid gaat hier gepaard met prijsvriendelijk!

Reageer

Berend 11-04-2019

Algemene score

9,0
Website duidelijk en overzichtelijk.Snelle levering goede prijs / kwaliteit. Komt afspraken na.

Reageer

T.P.nelis 11-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een ruim 20 jaar oude keuken die nog goed functioneert en zochten vervangende inbouw oven en een kooktoestel. Wij zijn prima geholpen en alles werkt weer en koken elektrisch .

Reageer

Ty Mis Gwen 11-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In deze shop kun je goed de producten vergelijken. Er is wel vaak te weinig personeel beschikbaar, maar als je volhoudt dan lukt het wel.

Reageer

h.c. de jong 11-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede avond, op internet gekeken voor deze artikelen van zanussi en de prijs stond ons aan ,heel vlot geleverd en de oude delen retour ging zeer goed .

Reageer

Han 11-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en prima service zowel online als bij een telefonische navraag naar verwachte levertijd. Aflevering exact in het aangegeven tijdslot. Product (Bosch stofzuiger) werkt vooralsnog geheel volgens verwachting.

Reageer

Paul 11-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website met een groot aanbod. Behulpzame klantenservice hlpt bij het kiezen van de voor mij beste vaatwasser. Snelle en vriendelijke levering. Zeer tevreden.

Reageer

Lia van Gastel 11-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gezellige uitstraling, vriendelijk en behulpzaam personeel. We werden snel geholpen en er werd rekening gehouden met onze wensen.
Snelle service

Reageer

R. Meijer 11-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
via internet aan dit adres gekomen en na verschillende prijs vergelijkingen, de reviews en de service verlening tot de conclusie gekomen dat het een goede deal moest zijn.

Reageer

Piet Peeters 11-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een geweldig assortiment kwaliteitsproducten met een zeer concurrerende prijs. Nergens goedkoper! De levering is erg snel en correct.

Reageer

Peter 11-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel veel vergelijkingsmateriaal met scherpe prijzen en soepele leveringsvoorwaarden , ik had een afzuigkap besteld maar zelf verkeerd ingemeten , dit was geen enkel probleem want binnen 4 dagen had ik de juiste kap binnen . Super

Reageer

Vondelschool 11-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijzen, vriendelijke service, alles werd snel geleverd èn gemonteerd.

Reageer

Karin 11-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
hier mijn fornuis gekocht omdat het bij keukenloods het goedkoopste was, geleverd op de dag dat het mij uitkwam met netjes een sms wanneer ze kwamen. 1 pannendrager was beschadigd en met een mail gemeld en netjes binnen 1 week een nieuwe opgestuurd gekregen! Dus al
met al
een goede
service

Reageer

wolter Veldhuis 11-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitermate prettig behandeld. De afwikkeling ging vlekkeloos en ik werd op tijd en regelmatig van de stand van zaken op de hoogte gehouden. Mijn volgende bestelling komt er aankomende week weer aan. Voor mij is de keukenloods een perfecte leverancier. Niet duur, snelle levering, betrouwbare informatie en goed advies. In mijn ogen is de keukenloods zeker aanbevelingswaardig.
W.J.Veldhuis/ fa. Fieldhouse.

Reageer

Peter Huybreghs 11-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website met mooie illustratie van verkrijgbare producten en een scherpe prijs

Reageer

W. Jansen 11-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke gebruikersvriendelijke site. Snelle levering. Keurig verpakt. Mijn eerste bestelling geplaatst bij Keukenloods en het is een aanrader.

Reageer

Dennis 11-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zaterdag besteld en dinsdag in huis, super!

Apparaat inmiddels ook in gebruik, zeer tevreden mee.

Reageer

René 11-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor aankoop afzuigkap advies gevraagd. Er zijn teveel modellen om er zo uit te komen. Geadviseerde model besteld en na een aantal dagen ontvangen. Uitstekende service en goede prijs. Zeer tevreden met aankoop.

Reageer

Pessers 10-04-2019

Algemene score

5,0
Ik ben niet zo tevreden omdat ik een Franke Boiler en een franke m-box heb gekocht en deze niet past op mijn kraan die ik al had. Ik heb in de winkel gezegd welk type kraan ik had. Blijkt deze een ouder model kraan te zijn. Ben ik achter gekomen door met Franke zelf te bellen. Heb nu een onderdeel moeten bestellen van 65,- euro zodat ik alles te samen kan gebruiken. Jammer dat ze niet vragen of ik een nieuw of oud model kraan heb. De bezorg service is zeer goed.

Reageer

Daniela Andreasi Bassi 10-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, professionele aansluiting, niets aan te merken. Heel tevreden!

Reageer

Pieter Hubers 10-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke en vakkundige medewerkers, waar goede afspraken mee te maken zijn.
Prima en duidelijke website welke goed door te linken is.

Reageer

Inductie kookplaat van AEG. 10-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik de bestelling geplaatst had en betaald had, kreeg ik een emailtje dat het product vervangen was door een nieuw type en goedkoper was. Dat vond ik klant vriendelijk en het nieuwe product voldoet aan de verwachtingen.

Reageer

S. A. v d Grijspaarde 10-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service, correct en netjes gewerkt door de monteurs. Wij zijn zeer tevreden.

Reageer

Martin Janssen 10-04-2019

Algemene score

8,0
Goed advies gekregen in de winkel en apparaat werd keurig afgeleverd. Apparaat was ook nog eens in de aanbieding.

Reageer

C.van Broekhuijzen 10-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede services, er wordt netjes en correct afgeleverd. Ben heel tevreden. Ziet er allemaal goed uit.

Reageer

Van Ginkel 10-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en goede service.
Onze kookplaat ging stuk en na goed en snel advies konden wij zo weer lekker koken op onze nieuwe kookplaat.

Reageer

Steven 10-04-2019

Algemene score

9,0
Afspraak=afspraak.. levering netjes om 21.30 uur. Top bedrijf! De oude apparaat werd ook netjes meegenomen.

Reageer

Tine 10-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de shop werd ons aangeraden door het bedrijf wat onze keuken had geplaatst.
het contact met Keukenloods was erg goed, men hield ons goed op de hoogte en de apparatuur is kundig en netjes geplaatst.

Reageer

Stefan 10-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een inductie kookplaat, 1-fase, want ook ik wil mijn steentje bijdragen aan een beter milieu.
Keukenloods.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment maar ook scherpe aanbiedingen. Daardoor kon ik een trapje hoger aankopen voor een zeer schappelijke prijs. Na contact te hebben opgenomen of het model nog aanwezig was, kon ik het apparaat ophalen (want voor die prijs kunnen ze het niet gaan versturen - en ik woon in de nabijheid van Amsterdam).
Er is weinig begeleiding voor nodig. Het apparaat was netjes en stevig ingepakt (niet in de originele verpakking - maar dat maakt niets uit) en binnen een uurtje de oude Siemens gas op glas vervangen door de nieuwe Siemens inductie.
Werkt perfect en een 2 groepen versie mis ik tot nu toe niet echt. Het water kookt in een mum op met boost functie.
Alleen als je van glimmend houdt: je blijft wel schoonmaken (haha) ! Maar met de lock functie is dat ook zeer snel gedaan.
Keukenloods.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment, dat zie je pas echt wanneer je er een bezoek aan brengt, dus niet alleen via de zeer zorgvuldig opgezette website. Voldoende adviseurs aanwezig voor het geval je niet weet wat je zoekt.

Reageer

Melvin 10-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel en voor ieder ze budget wat te vinden. Goede service met een glimlach.

Reageer

Toon meer reviews