Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via een zoekopdracht binnen Google op deze site uitgekomen. Goed overzichtelijk en te doorzoeken. Gunstig geprijsd en snelle afhandeling. Bij bestelling is een voorkeuze voor een dagdeel voor de bezorging aan te geven. Helaas bleek dat niet in de planning uit te komen en werd er ipv in de middag, reeds vroeg in de morgen bezorgd.

Reageer

W. de Pree 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles liep prima, duidelijk wanneer materiaal geleverd werd. Bezorger zorgvuldig.

Reageer

Fam. Winkelman 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De meest scherpe prijs voor product dat wij zochten. We zijn goed geholpen. De informatie wat betreft levering/bezorging prima!

Reageer

jeroen 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
helaas was mijn aankoop later aangekomen dan gepland. maar de klantenservice heeft mij uitstekend geholpen en zelfs een kado ter compensatie gestuurd. goede service!

Reageer

Jiska 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Aardige wat klunzige bezorger, vergat bijna de oude combi mee te nemen. Vergat de verpakking te nemen en ik dus ook.

Reageer

Ferry 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
De verkoop was goed maar mijn Siemens oven was direct stuk. Eerste reparatie geen onderdelen nu wachten op tweede reparatie omdat ik veel in het buitenland zit veel gedoe om weer een afspraak te maken ....

Reageer

Heidi J. 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na aankoop van alle keukenapparatuur bij keukenloods, hebben we in de outlet nog een recirculatiebox gekocht. ( alweer voor een mooie prijs).Perfect geregeld. Een telefoontje ter bevestiging en meteen kunnen afhalen. Kon niet beter.

Reageer

van Ingen 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
wij zijn tevreden met aankoop en levering supersnel site aanbevolen wij komen zeker terug

Reageer

Johan 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop van Keukenloods is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Daarnaast is het fijn dat je nog een offerte voor een speciale prijs kan opvragen, die je snel krijgt, helder en positief is. Ook de afhandeling van de aankoop is top en word je keurig op de hoogte gehouden over de levertermijn en word je gebeld voor het maken van een definitieve afspraak.
Super tevreden en ik weet dus eigenlijk niet waarom ik geen 10 geef! ;-)

Reageer

Ronald Vermaes 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles ging vanzelf sprekend, niets aan de toeval overgelaten. Ik geef jullie een 9 omdat je altijd naar een 10 moet blijven streven. Zo blijven jullie gefocust.

Reageer

Paul 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen in Drunen, vriendelijke verkoper. Hij heeft ook geholpen met de apparatuur in de auto
te zetten. Er ontbrak nog een onderdeel en dit zou hij nasturen. Prima service en aantrekkelijke prijzen.

Reageer

Ron Grondhoud. 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is het tweede apparaat wat ik heb gekocht bij "Keukenloods.nl". Site is zeer overzichtelijk en bijna alle merken zijn leverbaar. Bij telefonisch contact denken ze echt mee, zowel technisch als financieel !

Reageer

Frank 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede communicatie vanaf bestelling tot levering. Mooi verpakt geleverd.

Reageer

Rik 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden keurig op de hoogte gehouden van de bestelling en werd binnen de tijd aangeleverd zoals aangegeven.

Reageer

C. Schoenmakers 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind deze winkel zeer klantvriendelijk, we werden meteen goed geinformeerd.

Reageer

PietR 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede kennis van zaken en een snelle levering plus montage.
De montage bij inbouw apparatuur is een scherpe prijs.

Reageer

sabien 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel tevreden, deskundig advies gekregen, precies wat ik wilde weten en nu ben ik heel blij met mijn nieuwe ijskast. Nog mooier dan ik verwacht.

Reageer

Hv 25-04-2019

Algemene score

6,0
Prijstechnisch prima, het bestelproces verloopt goed alleen de wensen die je in het opmerkingenvak plaatst en voorkeur voor bezorging wordt slecht gelezen.
Het bezorgplanproces zou iets duidelijker ingericht mogen worden.

Reageer

Ellen 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze nemen uitvoerig de tijd om je voor te lichten. Alle opties worden duidelijk naast elkaar gelegd. Uiteindelijk denken we het maximaal haalbare gekocht te hebben binnen ons budget.

Reageer

Ruud Kruis 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Correcte levering. Vriendelijke bezorgers. Een verademing na Coolblue!
Een minpuntje: Erg late levering in de avond.

Reageer

Paul 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop heb ik gekozen kwa prijs
Alleen de levering duurde iets langer maar dit was geen probleem

Reageer

Hans 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling va de website was heel eenvoudig. Netjes op tijd via de mail een berichtje voor het afhalen.
Een medewerker ging mee naar de auto om de bestelling in de auto te zetten.
Gewoon prima en goed zoals het hoort te zijn.

Reageer

Chris&lucie 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We vinden het personeel vriendelijk, klantgericht. Wij zijn correct en keurig geholpen, zowel bij de koop als bij de afhandeling. Aan te raden

Reageer

Jeroen van kester 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen. En ze vroegen voor de zekerheid of ik de lengte en breedte van het gat in de aanrecht wilde meten zodat het product zeker weten past.
Deze service ervaar ik al zeer prettig.

Reageer

w van ooststroom 25-04-2019

Algemene score

10,0
Grandioos aanbod...messcherpe prijzen....een 10 met een griffel
waarom meer karakters ,dit is in 1 klap de juiste beantwoording .

Reageer

Reinder 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verkoper van Keukenloods Veendam nam veel tijd om samen net mij de beste keuzes te maken. Daarna snelle levering. Ik ben dik tevreden

Reageer

Jannie Schraa 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb gekozen voor “de keukenloods” omdat ze goedkoper dan andere zijn. De levering was snel. Produkt goed afgeleverd en oude meegenomen..

Reageer

WiVo 25-04-2019

Algemene score

10,0
De webwinkel is net zo top als de stenen (showroom) winkel.
De begeleiding bij de keuze van het betr. apparaat was zeer behulpzaam en professioneel.
De monteur die tegen een redelijke vergoeding de vaatwasser plaatste en aansloot was zeer bekwaam , vriendelijk
en zeer beleefd.

Reageer

Mark 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede duidelijk uitleg gekregen van de plus en min punten van de diverse apparaten door de vriendelijke verkoper.

Reageer

Sandra Schoenmakers 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes en tijdig geleverd. Mijn keuze was niet op voorraad en kreeg voor dezelfde prijs een nieuwer model!

Reageer

Chris&lucie 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We vinden het personeel vriendelijk, klantgericht. Wij zijn correct en keurig geholpen, zowel bij de koop als bij de afhandeling. Aan te raden

Reageer

Max 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en snelle service. Stukken goedkoper dan bijvoorbeeld Coolblue. Wanneer je de aparatuur ophaald krijg je ook 15,00 euro korting.

Reageer

R.Teune 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke shop enige min punt vind ik dat je niet ziet dat ze je pakket klaar staan hebben.
Staat in magazijn dit zou ook pakket staat klaar voor verzending kunnen zijn.
Ook zou men het bij bezorging uit kunnen pakken en instaleren geeft meer plus punten lijkt mij zoverder erg tevreden mee.

Reageer

Caspar 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods vroeg de laagste prijs volgens kieskeurig. Bij de levering kon ik aangeven of de oude koelkast gratis meegenomen moest worden. En ik kon zelf een gewenste afleverdatum kiezen en daar heeft de bezorgdienst zich aan gehouden. Per mail en SMS werd ik op de hoogte gesteld van het tijdstip (bij benadering, window van 3 uur) van levering.

Reageer

Harry Schreven 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede communicatie, goed product, snelle verzending, duidelijke omschrijvingen en handelswijze

Reageer

Bart 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Advies electricien, goede telefonische info en keurige levering. Alle afspraken zijn netjes nagekomen.

Reageer

Amanda 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitermate prima en snelle service en vriendelijke bezorger. Alles verliep zoals gehoopt en wij zijn erg blij met onze nieuwe Siemens combi magnetron

Reageer

Gert 24-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het type dat ik bestelde was niet meer leverbaar. Het nieuwe type wat duurder was werd voor dezelfde prijs geleverd. Persoonlijk telefoontje werd gepleegd om te verduidelijken hoe en waarom er zo gehandeld werd

Reageer

Jeroen 24-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site. Scherpe prijs. Goede instructies betreft het inmeten van de inbouw vaatwasser door keukenloods.nl. Snelle levering. Transporteur is vriendelijk en heeft het netjes afgeleverd.

Reageer

Delfgauw 24-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nette webwinkel. Ik ben per mail en sms op de hoogte gehouden en op de dag van levering zelfs nog gebeld. Mooi op tijd en snel en kundig geplaatst.

Reageer

R. Van der Meer 24-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De stofzuiger werd snel geleverd. Ondertussen werd er prima gecommuniceerd. Het is een betrouwbaar bedrijf.

Reageer

K. 24-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs en snelle bezorging! Helaas waren er wat chauffeurs ziek, waardoor de levering een dag later werd. We werden hier keurig over gebeld om te overleggen. Uiteindelijk netjes geleverd binnen het afgesproken tijdvak.

Reageer

Parys patrick 24-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een enorme keuze aan profesionele apparatuur en dit tegen zeer interessante voorwaarden. Zeer klantvriendelijk personeel en zeer behulpzaam, met kennis van zaken. Alles verlopen zoals overeengekomen. Top service.

Reageer

Sunshine 24-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Genoeg keuze , snelle levering, aardige bezorger. Goede webshop. En voordeliger dan andere aanbieders.

Reageer

benno 24-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
veel producten, direct op voorraad of de volgende dag bezorgd. aantrekkelijk geprijsd.

Reageer

Heidi J. 24-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben alle keukenapparatuur kunnen vinden bij Keukenloods voor een geweldige prijs. Het aanbod is erg breed en contact met de klantenservice is uitstekend. Ik had nog enige vragen over meegeleverde aansluitingen en deze werden snel beantwoord. Ik kan het iedereen aanbevelen. Dikke pluim aan keukenloods.

Reageer

Fam munnik 24-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen door Franklin
Hij heeft heel goed advies gegeven en een betaalbare keuken aan ons verkocht

Reageer

fam. Louter 24-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Naast optimale deskundigheid ook uitermate hartelijk en invoelend wat de wensen en (financiële) mogelijkheden zijn.
Resultaat is in één woord fantastisch!

Reageer

Esther 24-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een inbouwmagnetron omdat de oude het had begeven kwam ik als voordeligste aanbieder van de magnetron die ik zocht bij Keukenloods terecht. Voor de zekerheid toch even gebeld om te info op hun website te checken.
Werd heel vriendelijk te woord gestaan . 3 dagen na de bestelling werd het al bezorgd. Alleen ontbreken er een paar schroeven voor de bevestiging van het apparaat. Heb 't doorgegeven en Keukenloods heeft mijn vraag doorgegeven aan de fabrikant, maar helaas nog geen antwoord gekregen. Ik kan de magnetron wel gebruiken en ben er heel blij mee. Ook tevreden over de service van Keukenloods.

Reageer

Martijn 24-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles ging heel soepel, duidelijke site, snel gevonden wat we nodig hadden en snel geleverd.

Reageer

Toon meer reviews