Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tjeu Ramaekers 25-11-2018 Via de website gekocht

Service kan beter!

Algemene score

6,0
De levering (droogmachine) is ongeveer 3 weken geleden helaas beschadigd geleverd. Ik kan de machine wel gebruiken maar het onderdeel wat kapot is is tot op heden niet vervangen, jammer gemiste kans.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 26-11-2018

Beste Tjeu Ramakers,

Bedankt voor het plaatsen van de review. Wat jammer om te vernemen dat uw droogmachine beschadigd is geleverd.
Mijn collega's van de service afdeling zullen hierover contact met u opnemen voor een passende oplossing.

Als ik u nog ergens mee kan helpen kunt u mij ook bereiken op Emma@keukenloods.nl.

Met vriendelijke groet,

Emma

Reageer

Ben 25-11-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben om 23.45u een inductiekookplaat besteld en kregen deze, de volgende dag in de middag al aangereikt! Zeer snelle service, dus. Bovendien werden wij van iedere verandering/actie omtrent deze bestelling, online op de hoogte gebracht. De kookplaat zat er ‘s avonds alweer in en wij konden de volgende dag gewoon weer koken. Zijn erg tevreden....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oosters 24-11-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Beste prijs en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In alles goedkoper dan anderen, en toch goed geholpen door de verkoper. Ze houden de spullen op voorraad tot wij zover zijn en leveren dan vlot uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hans h 24-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via internet bij deze zaak uitgekomen. Veel/Goede keus, goede info over product en de verdere gang van zaken. Volgende keer eerst hier kijken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Bouws 24-11-2018 Via de website gekocht

Heel prettige klantenservice, veel keus, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een zeer overzichtelijke website, waar je snel komt waar je wilt zijn. Veel keus, goede betalingsmogelijkheden en een zeer vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G de Vink 24-11-2018 Via de website gekocht

Prima service snel en accurate !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een bedrijf die mee denkt met zijn klanten. Snel en flexibel.
We hebben goede ervaringen met dit bedrijf , in verleden een vaatwasser gekocht die netjes in de juiste verpakking is afgeleverd en uitstekend zijn werk doet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A v. Hooff 23-11-2018 Via de website gekocht

Alles klopte volgensafspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
na een aanbeveling van iemand bij jullie terecht gekomen, via de website besteld. Afspraak goed nagekomen,en product is netjes afgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 23-11-2018 In de winkel gekocht
Drunnen

goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geleverd volgens afspraak en de juiste kookplaat. goed afgeleverd correcte vervoerder. duidelijke omschrijving voor het inbouwen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fam.Vossen 23-11-2018 Via de website gekocht

Alles volgens afspraak !!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling van inbouwapparatuur goed en vlug verlopen zelfs telefonisch advies gekregen. Zeer scherpe prijs t.o.v keukenleveranciers in de omgeving.
Geleverd op afgesproken datum en door vakkundige monteur geplaatst . Na plaatsing met de monteur afgerekend.
Wij zijn zeer tevreden en kunnen keukenloods alleen maar aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 23-11-2018 Via de website gekocht

top...zeer snelle nette levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel eenvoudig bestelmenu...snelle nette levering...
een goede betrouwbare webshop die zijn afspraken na komt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertil 23-11-2018 Via de website gekocht

Duidelijk site en goed telefonisch advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De Prijs en advies was zeer goed.
Mijn ervaring is dat ik veel onnodig e-mail verkeer heb ontvangen na de bestelling. Ik heb 3 dagen lang dagelijks een e-mail ontvangen van 3 verschillende personen steeds met een andere aanvullende vraag. Deze informatie had ik ook al telefonisch doorgegeven bij het eerste gesprek. Mijn voorstel is dat deze vragen een keer worden gesteld en de antwoorden centraal worden vastgelegd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carolina 23-11-2018 Via de website gekocht

goede service,snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
alles wordt duidelijk omschreven voldoende informatie. Keukenloods heb ik gevonden via internet. Zit er ook een bij ons in de buurt maar die had het artikel niet op voorraad.De heer aan de telefoon was vriendelijk en correct en heeft mij geholpen om dit artikel te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kuhlman 23-11-2018 In de winkel gekocht
zaandam

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer ruime winkel, veel keuze goede service IN eerdere jaren in ook al spullen gekocht voor de keuken tot volle tevredenheid

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

kees 23-11-2018 Via de website gekocht

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na telefonisch overleg tussen de fabrikant en verkoopmedewerker goed advies met betrekking tot vervangen van een heetwaterboiler

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria 23-11-2018 Via de website gekocht

Snel, goed en alles volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een speurtocht op internet vond ik mijn droomapparaat bij Keukenloods. Via de zeer toegankelijke website kon ik makkelijk bestellen, betalen en een afspraak maken voor levering. De chauffeur kwam binnen de opgegeven tijdsmarge en heeft zelfs nog even zijn komst telefonisch aangekondigd 20 minuten van tevoren. Alles netjes binnen afgeleverd en oude apparaat afgevoerd. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon Klaver 23-11-2018 Via de website gekocht

Westfries eerlijk en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Keukenloods doet wat ze zegt.
De Keukenloods is gegarandeerde goedkoopste.
Als de afleverplannen wijzigen wordt de klant netjes op tijd gebeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 23-11-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede ijskast kopen en laten inbouwen voor een goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles ging goed, goed advies, aankoop, levering en inbouw. Alles ging razendsnel, vakkundig en vriendelijk.

Reageer

Benny 23-11-2018 Via de website gekocht

Indesit gas op glas kookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het gemak van selecteren, de afbeeldingen en leversnelheid zijn uitstekend.
Wel ervaarde ik dat de bezorger van post-nl zich niet aan het vervoer voorschrift gehouden heeft. Ik spreek over wanneer er op de verpakking "deze kant boven" staat.
De afdekplaatjes van de branderpitten hoorde ik naar beneden vallen.
Misschien is dit een aandachtspunt om mogelijke beschadigingen te voorkomen. Hier was overigens verder niets aan de hand qua beschadiging.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ron 23-11-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam ZO

Prima opgelost

Algemene score

10,0
Hadden een koelkast gekocht die niet beviel. Is prima opgelost door deze om te ruilen voor een andere.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Jesterhoudt 23-11-2018 Via de website gekocht

Goede ervaring.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op tijd en volgens afspraak geleverd.
Prima monteur ) die netjes werk leverde. Complimenten! Wij zijn tevreden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Annemieke 23-11-2018 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Goede en nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij werden prettig ontvangen. Er werd niets opgedrongen en er werd de tijd genomen om alles te laten zien en uit te leggen. Het mooiste was dat hij de prijsverschillen liet zien maar de keuze bij ons liet Erg blij ermee, prima toestel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.wennekers 23-11-2018 Via de website gekocht

Super tevreden!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De beste prijzen- Duidelijke beschrijving- Duidelijke tijden van levering- en hele fijne en goede communicatie!! We waren echt heel tevreden!! Volgende keer weten we jullie weer te vinden!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gregory 23-11-2018 Via de website gekocht

Correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na het online bestellen telefoontje ontvangen om de juiste leverdatum af te spreken. Ik moest zelf niet bellen. En de levering op afgesproken tijdstip geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B van Rooij 23-11-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Komen afspraken goed na en op tijd leveren krijgt van te voren lever datum door en klopt perfect zeer goed tevreden en ook de service en prijs zijn goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Be 22-11-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Ruime keus, goed advies en prima prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel op internet als in de winkel voldoende ‘zicht’ artikelen. In de winkel met goed advies en wel weer met internet prijzen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Harm van den Bergh 22-11-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Erg sterk in aftersales!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na levering van een afzuigkap bleek hadden wij graag een andere kleur. Kosteloos werd deze omgeruild. Toen vervolgens bleek dat de geleverde afzuigkap niet paste, kon deze wederom worden omgeruild. Alles werd netjes aan huis geleverd. Een dikke pluim voor de service vanuit de verkopers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maikel 22-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service! Zeer deskundig. Super tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was in orde. Eerst gebeld met de Servicedesk vanwege de afwijkende situatie van onze keuken. Keurig geholpen. Scherpe prijs, geweldige service bij aflevering en zeer netjes en vakkundig geplaatst. Kortom super tevreden met onze nieuwe vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 22-11-2018 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
via telefoon besteld ging prima mooi op tijd gebracht alles in orde. Vriendelijke chauffeur ook en nam de oude koelkast mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 22-11-2018 Via de website gekocht

Goed advies en soepele levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site vond ik lastig, te onoverzichtelijk, zag door de vele bomen (kookplaten) het bos niet meer... dus gebeld en de medewerker gaf mij gelukkig uitstekend advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 22-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en goede snelle levering.

Algemene score

10,0
We informeerde naar de producten die we nodig hadden en we konden de hele bestelling telefonisch afhandelen.
Geweldig.
En binnen 3 dagen werd alles geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Desiree 22-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De aflevering werd conform afspraak gedaan, alles compleet, geen schade, nette chauffeur, voorzichtig met het uitladen en binnen neerzetten

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nelis 22-11-2018 Via de website gekocht

Keurig te woord gestaan en extra info omtrend installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gooeie site met goede prijzen en uitstekende service dus een aanrader voor een nieuwe keuken onderdeel

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne-Marie 22-11-2018 Via de website gekocht

Goede service, goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een bestelling gedaan, tijdens het maken van de bestelling kan je al kiezen voor afleverdata of voorkeur aangeven. Hier wordt netjes aan gehouden. Via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden hoe het met je bestelling gaat en als je dan de klantenservice nodig hebt, krijg je een zeer vriendelijke man aan de telefoon die je super helpt! Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Cousijn. 22-11-2018 Via de website gekocht

duidelijke uitleg en super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
dit is niet de eerste aankoop bij Keukenloods, maar de behandeling en totale verloop is perfect gegaan en dit zal niet het laatste zijn wat ik bij deze firma koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remon 22-11-2018 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima geregeld net al andere keren. makkelijk besteld, bezorging is ook goed geregeld, nemen contact op voor afspraak en waren ook weer op tijd

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jan 22-11-2018 Via de website gekocht

SUPER SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering is in een woord geweldig,en heel vriendelijke bezorgers.En ze gaan ook heel voorzichtig om met jouw levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 22-11-2018 In de winkel gekocht
Doetichem

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden erg prettig geholpen en de verkoper dacht echt met ons mee. Goede prijs en een snelle levering.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ash 22-11-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fast service, prompt delivery. Very happy with our new Siemens cooker. Would recommend this shop to anyone.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julien 22-11-2018 Via de website gekocht

Alles zeer goed geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webwinkel en snelle levering! Helaas kom ik erachter dat 4 dagen na mijn aankoop de prijzen zijn gezakt met €46,00, had ik maar meer geduld gehad.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Van dam 22-11-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en duidelijk personeel! Goede en betaalbare apparatuur,keuze volop,levertijd ook prima in orde!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ai Verbeek 22-11-2018 In de winkel gekocht
Nederweer

Zo doe je graag zaken, goede aparatuur voor een lage prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al vaker apparatuur bij Keukenloods/Inbouw zoals een afzuigkap, kookplaat, oven de prijzen zijn duidelijk lager ook voor de "Grote" merken, daarbij wordt deze apparatuur netjes thuis afgeleverd en de oude apparatuur meegenomen.
Als echte doe het zelver ben ik in staat om deze apparatuur te plaatsen en aan te sluiten. Laatste aankoop gedaan in de winkel in Nederweert, dit heeft wel als voordeel dat je alvast in het echt kan zien hoe de apparaten er uit zien.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 22-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De kleine wasmachine die ik als outlet aanbieding kocht werd netjes voor me in de bestelauto gezet, ondanks de stromende regen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanne Jansen 22-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en geode aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorger is uiterst vriendelijk ook al 's ochtends om 08:00 uur en behulpzaam bij het naar binnen brengen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sieb 22-11-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede medewerker, heeft ons echt veel geinformeerd! Snelle service van keukenloods! We hebben overal prijs vergeleken, keukenloods is het goedkoopst!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick van der Veeke 22-11-2018 Via de website gekocht

scherpe prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ze bieden een scherpe prijs, bovendien denken ze mee
Omdat we een IKEA keuken hebben raadden ze ons een andere vaatwasser aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merijn 22-11-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Quooker gekocht bij keukenloods. Eerst goede uitleg over de alternatieven waardoor keuze makkelijk werd. Vervolgens vrij snel daarna deskundig geïnstalleerd. Blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Spieker 22-11-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

prima geholpen en volgens afspraak

Algemene score

9,0
overzichtelijk en een ruim assortiment en goed advies
ik zou de winkel absoluut bij mijn vrienden aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ro Bol 21-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toegankelijke website, gunstige prijzen, goed contact via mail en telefoon, snelle levering. De chauffeur zou wat voorzichtiger kunnen zijn bij het bezorgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hilde van Grinsven 21-11-2018 Via de website gekocht

goed

Algemene score

9,0
snelle levering, goed produkt, niks op aan te merken maar gewoon zoals je bediend wil worden als je iets op afstand koopt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P. M. Pols 21-11-2018 In de winkel gekocht
Meubelboulevard Utrecht

Goed en niet duur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geen mening over de webshop. Die heb ik niet gezien. Ja echt lk heb niet op internet gezocht, want dit soort apparaten wil ik zien in een winkel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews