Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DG de H 09-05-2019

Algemene score

7,0
De prijs was prima, de site was duidelijk en de communicatie ok, maar de bezorger mocht de verpakking niet van het apparaat niet halen wat ik onzin vind.

Reageer

Lia 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze shop gekozen omdat het aanbod groot is de prijzen zijn redelijk , vriendelijk personeel aan de telefoon.

Reageer

Karl 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelde inbouw oven (magnetron) was binnen de voorgestelde termijn geleverd, dus zeer snel.
Prijs is concurrerend met andere (web)winkels.
Eenvoudig op de goed werkende site te bestellen, netjes afgeleverd.

Reageer

Theo Faazen 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de telefonische bestelling van onze nieuwe inductie plaat uitstekend te woord gestaan en geadviseerd. Nadien ook toen er enkele ongemakjes waren bij de aansluiting van de plaat. Een fantastische inductieplaat fijn in gebruik.

Reageer

Ruud 09-05-2019

Algemene score

7,0
Scherpe prijs alleen niet geheel voldaan aan de leveringsafspraken, daar werd ik overigens wel binnen 3 dagen van op de hoogte gesteld.

Reageer

André Tax 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en eerlijke prijzen, en komen na wat ze beloven. Klant vriendelijk en goede bericht geving over je bestelling.

Reageer

Thorvald 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben bijzonder snel geholpen en tegen een zeer gunstige prijs, hartelijk dank Keukenloods

Reageer

Karin 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig netjes en snel afgeleverd en oude apparaat mee terug genomen. Over het apparaat zelf tot nu toe ook zeer tevreden.

Reageer

Cora Heine 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aangezien de inbouwprullenbak niet overal te was , en ik ga zoeken en kwam bij deze site Ook was de prullenbak bij jullie het goedkoopste.Levering was keurig en op tijd geleverd.

Reageer

Jack cremers 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle correcte levering en voordat het geleverd werd nog een check gedaan of alles klopt ivm met de maatvoering.

Reageer

F. Spronk 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en behulpzaam personeel die goede adviezen geven. We zijn zeer tevreden.

Reageer

N.van Buuren 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vind de keukenloods geweldig. Voordelig,betrouwbaar en snel. En genoeg keus.

Reageer

R2D2 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk site, snelle respons op vragen. Deskundig personeel op helpdesk. zeer snelle levering. Alles 100%

Reageer

René Bongers 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, goede prijs en een correcte communicatie. Wat wilt men anno 2019 nog meer.

Reageer

G. de Graauw 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn NIET tevreden maar ZEER tevreden over de behandeling en levering door de keukenloods.Wij zijn aan uw adres gekomen door de Technische Unie omdat deze de door ons gekozen apparatuur niet compleet kon leveren.

Reageer

Marja 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is mooi opgezet alleen jammer dat juist de combimagnetron er niet te bezichtigen was die wij wilde kopen
Verder netjes behandeld door verkoper

Reageer

Pookie 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon duidelijk,snel geleverd en product is prima! Niet te moeilijk dus,zo willen we het tegenwoordig graag : )
Ik stofzuig nu effectief en snel!
Fijne babyblauwe Bosch stofzuiger

Reageer

Hans 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Compleet en overzichtelijk aanbod van producten met een ruime keus. Prijsstelling is scherp.
Levering op tijd en correct.

Reageer

Piete 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel snel geholpen, goede prijs voor de vaatwasser. Installatie netjes gedaan en vriendelijke installateur. Helemaal tevreden!

Reageer

Rose 09-05-2019

Algemene score

10,0
Goede service, levering op tijd en prijskwaliteit perfect! Ik zal iedereen die opzoek naar keukenapparatuur zal ik zeker keukenloods adviseren

Reageer

Jenneke van Ravenswaaij 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb mijn aankoop in de winkel gedaan.
Werd daar uiterst vriendelijk ontvangen met heerlijke cappuccino en een taartje.
Verder heel vakkundig geholpen en op de hoogte gehouden van de tocht van de koelvrieskast naar mijn huis.
Alle lof!

Reageer

Nathalie 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na telefonisch advies gevraagd te hebben en gekregen hebben wij de aankoop gedaan. Geweldig advies en tips, alles paste zoals jullie zeiden.

Reageer

L. de Jong 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima, goed te woord gestaan en adequaat de bestelling uitgevoerd! en verder door PostNL bezorgd

Reageer

Bas Vermeulen 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en vriendelijke medewerkers in Drunen. Op elke vraag keurig en uitgebreid eerlijk advies ontvangen

Reageer

L. v.d. Berg 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De klantenservice van keukenloods was erg behulpzaam met het controleren van de maten en uitleg over tweede kans apparaat. De vriezer was idd gloednieuw en paste perfect! De installatie was binnen no time klaar. Betaling via afterpay ging goed. Kortom de volgende keer weer via keukenloods!

Reageer

Toon 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben goed geholpen. Koelkast die we hadden voldeed ( problemen met de ontdooi functie) niet en nu hebben we een andere met wat bij- betaling en vooralsnog bevalt hij goed.

Reageer

Van de laar 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prijs/kwaliteit is goed. De medewerker aan de telefoon was heel duidelijk ,en vroeg ook of ik op de hoogte was wat het apparaat wel en niet kon . Aan de balie bij afhalen snel en zorgvuldig geholpen. Hielpen zelfs bij inladen

Reageer

Jenneke van Ravenswaaij 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb mijn aankoop in de winkel gedaan.
Werd daar uiterst vriendelijk ontvangen met heerlijke cappuccino en een taartje.
Verder heel vakkundig geholpen en op de hoogte gehouden van de tocht van de koelvrieskast naar mijn huis.
Alle lof!

Reageer

E.van de Loo (Zeddam) 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes en vakkundig te woord gestaan. Info over afweging welk type inductiekookplaat voor ons het meest geschikt leek, was zodanig dat we voor ons gevoel (en ook nu we hem in gebruik hebben) de juiste keus hebben gemaakt.
Winkel makkelijk te vinden op internet en ook ter plaatse, Nette ruime opstelling en geheel goed overzichtelijk.
Kortom; zéér tevreden over totaal plaatje Keuken-Loods.

Reageer

Mevr de Bruin 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is duidelijk en overzichtelijk bij een bestelling word je goed op de hoogte gehouden via de email de bezorging is netjes de bezorgers ontzettend vriendelijk ja een bedrijf waar ik vrolijk van word

Reageer

Rob 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze meer dan 20 jaar oude onderbouw afzuigkap werd vervangen door een nieuwe van Novy. Ondanks dat sprake zou zijn van dezelfde maten, was de montage niet zo simpel als verwacht en kon de aanvankelijk gestuurde monteur het niet voor elkaar krijgen. Nieuwe afspraak gemaakt bij keukenloods, onderste plank keukenkastje vervangen en alsnog de bestelde kap gemonteerd. Was veel extra werk, zeker 2 uur bezig, toch gewoon standaard tarief voor montage betaald.

Reageer

Henk 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aeg vaatwasser gekocht. Snelle levering, en oude apparaat meegenomen.
Ben zeer tevreden over de vaatwasser, en de leverantie door de keukenloods.

Reageer

Rupert 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was uitstekend. Goede keus van ovens en keukentops, goede prijzen, hulp met vragen voor mijn bestelling, snelle contact qua leveringsdatum, installeren - de monteur was zeer ervarend en netjes, en het eind resultaat was perfect !!!

Reageer

Paul Kemper 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De informatie op de website is zeer uitgebreid. De telefoon wordt snel opgenomen en ik werd goed geholpen. De keukenapparatuur is volgens afspraak geleverd én gemonteerd. Het inbouwteam is beleefd en prettig in de omgang. Ze zijn zorgvuldig te werk gegaan.

Reageer

Leendert Vogel 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima levering.
Netjes dat er nog om binnenmaten gevraagd wordt ,just to be sure!

Reageer

Piet 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een snelle levering en voordelig daarbij wordt je netjes en vriendelijk te woord gestaan en zijn ze niet te beroerd om met je mee te denken

Reageer

HCB 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling rond een feestdag snel en voor een scherpe prijs in goede orde ontvangen.

Reageer

M.Miedema- de Jong 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed te vinden op internet. Snelle en goede bezorging. Alleen jammer dat wat ik had uitgezocht wel te bestellen was maar niet leverbaar. Goede alternatief gekregen. Deze was goedkoper en het teveel betaalde geld netjes terug gekregen. Goede service aan de telefoon.

Reageer

Gaby 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering van onze oven was snel. Laten je netjes weten een dag van te voren wanneer er geleverd wordt! Vriendelijk personeel! Top

Reageer

D. Walda 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op internet gezocht naar een vervanging voor onze stofzuiger. De prijzen van de stofzuiger van onze keuze liepen erg uiteen. De keukenloods was hierin veruit de goedkoopste. We hebben gebeld en de stofzuiger is apart gezet en door ons afgehaald. Alles is snel en netjes afgehandeld.

Reageer

Cees 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat hij betrouwbaar over kwam, wat ook bleek na het kopen werden we gebeld om nog het een en ander te kontroleren. s,morgens gekocht s,middags geleverd klasse.

Reageer

Martin Rombouts 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Alles klopt. Alleen jammer dat de vervoerder zijn afspraken niet nakwam en we een mail kregen dat we niet thuis waren!! We waren zeker thuis en er lag ook geen briefje in de bus. Gebeld en uiteindelijk toch geleverd.

Reageer

Clemens 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs, dito service!
Makkelijke site, goede communicatie. Vriendelijke bezorging. Zou er zo mijn volgende aankoop bestellen

Reageer

Gerrit Heinhuis 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben gewoon heel tevreden met de prijs en de service .goede merken en super snelle levering. Hebben verstand van zaken.

Reageer

Dave 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke webshop, snelle reactie, vriendelijke en nette mensen in de winkel.

Reageer

A. Wouters 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze vorige inductieplaat hebben we ook bij Keukenloods gekocht en we zijn zeer tevreden met de service en klantvriendelijkheid .

Reageer

Ruud 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jullie denken altijd mee, geven zeer scherpe prijzen met een top service en flexibiliteit!

Reageer

Linda 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere keren wat bij Keukenloods besteld. Goede prijzen, snelle levering, fijne communicatie en goede service. Indien het bestelde product niet meer geleverd kan worden krijg je een upgrade.

Reageer

Theo 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gezocht naar een kwaliteitsproduct voor een scherpe prijs en dat is een Bosch vaatwasser geworden. En....een luxere uitvoering gekregen dan besteld. Aflevering was vlg.afspraak.

Reageer

Niek 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd door zorgvuldige vervoerders. Geweldig apparaat tegen een scherpe prijs!

Reageer

Toon meer reviews