Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Beaufin Bewindvoering 28-11-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb deze winkel online gevonden. Het type vaatwasser die aanvankelijk was besteld, was er niet meer, kreeg vrijwel meteen een mail en een soortgelijke type aangeboden voor dezelfde. Installatie werd naar een wachttijd van 3 weken nog een week uitgesteld door ziekte monteur, maar toen hij er eindelijk was, ging hij probleemloos zijn gang.
Snelle accurate werker, goed geïnformeerd en netjes afgehandeld.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

R. van der Meijden 28-11-2018 Via de website gekocht

Supergoedkoop eerste kwaliteitsartikelen !,,,,,,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke site, laagste prijs en adequate snelle bezorging.
Met andere woorden ergens anders kun je niet voor beter terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 28-11-2018 Via de website gekocht

Service is prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ondanks dat er het en ander mis liep met het artikel is de service prima geweest. Steeds een snelle reactie op je mail en via telefonisch contact steeds vriendelijk en correct benaderd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Saskia Hamer 28-11-2018 Via de website gekocht

Prima, mooi naar wens geleverd. goede efficiënte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer gebruiker vriendelijk! Duidelijke keuzemogelijkheden! Zeer groot aanbod. Oplettend bij de bestelling voordat er verstuurd wordt!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hfn5952 28-11-2018 In de winkel gekocht
Almere

Apparatuur afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een van de weinige zaken waar keukenapparatuur nog steeds verkocht wordt en meerdere apparaten aangeboden worden. Bij de keukenboeren wil men blijkbaar alleen nog hele keukens afleveren en vervanging van apparatuur is dan weinig interessant. Ook bij BCC wil men wel leveren maar keuze in de winkel uit een paar apparaten en alleen simpele installaties.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ryan 28-11-2018 Via de website gekocht

Conform afspraak!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Contact gehad met de afdeling verkoop voor een offerte voor een wijnklimaatkast. Scherpste prijs van internet/ andere leveranciers! Zoals afgesproken op tijd afgeleverd! Zeer klantvriendelijk en absoluut geen dwingend karakter!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 28-11-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk site met alle benodigde informatie bij het product. Snelle levering, buiten kantoortijden, vriendelijk personeel. Product is top en het bedrijf ook!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 28-11-2018 Via de website gekocht

Top

Algemene score

10,0
Afspraken nagekomen !!
Installatie correct, vriendelijk te woord gestaan.
Oude apparaat afgevoerd, volgens afspraak.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leon Pronk 28-11-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer klantvriendelijk goede service duidelijke en behulpzaame backoffice medewerker al met al een behulpzame en klantvriendelijk winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 28-11-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Keurig netjes en bekwaam te woord gestaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en een nette prijs. Oven keurig op tijd geleverd telefoontje vooraf dat de chauffeur eraan kwam .Topper

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

B. Weigl-Hartog 28-11-2018 In de winkel gekocht
In Amsterdam Zuid-Oost

Erg tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige winkel, heb 2 jaar geleden al een fornuis en koelkast via keukenloods aangeschaft en dit keer een vaatwasser! Geweldige aanschaf, prima uitleg, dus echt blij!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Claudia 28-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben op zondagavond om 21.00 een vaatwasser en koelkast besteld en het werd de volgende dag bezorgd! Wat een service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Besme 28-11-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Service en bezorging door Keukenloods prima.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en vlotte service. Gunstige prijs t.o.v. concurrenten.
Ook na levering, werd een schadeklacht snel opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Goed herkenbaar 28-11-2018 Via de website gekocht

geweldig

Algemene score

9,0
De website ziet er overzichtelijk en goed uit, prima beschrijving. snelle afhandeling na bestelling.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jojanneke 28-11-2018 In de winkel gekocht
Almere

Minimale aandacht

Algemene score

6,0
De webshop is goed overzichtelijk.
Maar om het product even te bekijken voor ik het ging kopen, ben ik naaar de winkel in Almere geweest.
Omdat de producten hier niet aanwezig waren, heb ik 20 min voor een flink bedrag wat gekocht zonder dat de medewerker hier enige moeite voor hoefde te doen.
Hij had op zn minst een kopje koffie aan kunnen bieden. Want er kon nog geen 1,- korting af.
Dan zul je toch op een andere manier je klanten te vreden moeten stellen.
Het is dat ik de producten nodig had maar anders was ik weg gegaan.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 04-12-2018

Beste Jojanneke,

Wat jammer dat je deze ervaring hebt gehad in onze winkel. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik hoop dat je desondanks tevreden bent over de aankoop die je hebt gedaan. Mocht ik nog wat kunnen betekenen dan hoor ik dat graag!

Groet, Emma

Reageer

Tuur 28-11-2018 Via de website gekocht

Goede aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima levering, lekker optijd en vriendelijke bezorger. De oude vaatwasser meenemen was geen probleem. Prima levertijd binnen 2 dagen bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Sneldersh 28-11-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle afwikkeling vanbestelling met begeleiding .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Van wege de prijs en snelle afwikkeling en de begeleiding voor tijd van aflevering en keuze van de apparatuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Max Visser 27-11-2018 Via de website gekocht

Prima service en contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed aanbod, duidelijke communicatie, goede service. Hetgeen wordt beloofd en afgesproken wordt goed uitgevoerd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerdd 27-11-2018 Via de website gekocht

Accurate aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke webshop waar simpel keuzes en sorteringen kunnen worden gemaakt.
De afhandeling van de bestelling is snel en zorgvuldig afgehandeld.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

r v kampen 27-11-2018 Via de website gekocht

prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima geregeld alles netjes afgeleverd,
ook nog gebeld dat ze later zouden komen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Klant uit Nijkerk 27-11-2018 Via de website gekocht

Prima!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De koelvriescombinatie was bijzonder scherp geprijsd. Levering volgens afspraak en secuur ingebouwd. Prima!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Albert Pleiter 27-11-2018 Via de website gekocht

snelle service/goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
allereerst beoordeeld op prijs en ervaring uit het verleden, ze hebben het weer waargemaakt.

goede service , goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hennie kolkman 27-11-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

Koelkast besteld en binnen 2 dagen af te halen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keuze, snelle levering en scheelt enorm met de reguliere winkels.top service zeer tevrede, werden goed voorgelicht wat de mogelijkheden waren ,kunnen het aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Raoul 27-11-2018 Via de website gekocht

prima service en zeer scherpe prijzen !!

Algemene score

9,0
Bestelgemak en zeer zeker de scherpe prijsstelling alsook het grote assortiment wat leverbaar is !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 27-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie service, prima bezorging, weet tot bijna op de minuut wanneer de bezorger komt.ik blijf hier wel komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mark 27-11-2018 Via de website gekocht

Miele inbouw koffiemachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle service en levering van de bestelde artikelen. Lovende woorden, aankondiging van levering was zeer duidelijk en op de tijd dat ze zijden. Zelf een kwartier voor de leverden werd er nog gebeld dat ze er aan kwamen. product onbeschadigd geleverd en snel. Dank hier voor keukenloods.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Horst 27-11-2018 Via de website gekocht

Netjes geholpen, vriendelijk personeel en goeie service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
naar de zaak gegaan bij t uitzoeken van producten via website zeer vriendelijk ontvangen en geholpen , bereid iom mee te denken met wat de klant zoekt en wil. Adviseren de klant wat zei denken dat t beste past bij wat ze willen. Goede service snelle afhandeling van mail en levering netjes optijd. Nemem oude appartuur weer mee terug zonder extra kosten ervoor te vragen super..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willy 27-11-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

goed te tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Bij aankoop vaatwasser is er medegedeeld dat de oude vaatwasser door het bedrijf dat de nieuwe komt brengen weer meegenomen wordt. Dus zelf de oude uit de keuken gedemonteerd. Toen de monteur echter de nieuwe kwam plaatsen bleek dat hij de oude eruit zou halen en de nieuwe mee zou nemen. Hij had dus weinig te doen waar hij veel geld voor ontving.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 27-11-2018

Beste,

Vervelend dat hier miscommunicatie over is ontstaan, maar wanneer je kiest voor montage dan wordt dit automatisch geregeld voor de klant. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Groet, Emma

Reageer

Hans 27-11-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Heel goed geholpen door verkoopmedewerker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne en overzichtelijke winkel. Er wordt tijd genomen om je behulpzaam te zijn en datgene uit te kiezen en te kopen wat je wilt

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jara 27-11-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijke site met mooie aanbiedingen. Producten zijn heel vaak lager geprijst dan bij de concurrenten.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 27-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
scherpe prijzen. voldoende vergelijk in veel prijscategorien. Goede uitleg van functionaliteiten en installatie. Levering liep wat vertraging op in eerste instantie, maar ik ben hierin uitzonderlijk goed geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 27-11-2018 In de winkel gekocht
Lelystad

Demokeuken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mooie demokeuken gekocht, maar toen de deal beklonken was bleek dat ik de keuken zelf moest demonteren, op zich geen probleem maar ik had liever gehad dat mij dit van te voren was medegedeeld.
Bij de demontage een beetje hulp van een medewerker gehad.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende

Reageer

inedj 27-11-2018 In de winkel gekocht
Drunen

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De mogelijkheden zijn stuk voor stuk doorgenomen. Ook is er gekeken naar prijs/ kwaliteit. Ruim de tijd gehad om over de mogelijkheden na te denken.
Geen verkoop druk.
Houden zich aan de afspraak.
Tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Jan Engelen 27-11-2018 In de winkel gekocht
Zaanstad

Efficiënt, prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede info internet en prima hulp in de winkel. Er wordt goed naar je vragen geluisterd, naar je voorkeuren, alternatieven overwogen. Mooi gedaan!

Reageer

MG-Nmgn 27-11-2018 Via de website gekocht

Duidelijke site, snel geleverd en prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dinsdagavond besteld en al op woensdagmiddag binnen. Alles duidelijk vantevoren gecommuniceerd via de website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jjp van der Veldt 27-11-2018 Via de website gekocht

Prima en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf de bestelling een juiste offerte en een prima te volgen afhandeling. De juiste datum van aflevering, zonder problemen. Duidelijke webside.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joset 27-11-2018 Via de website gekocht

Prettige veelzijdige webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer grote keus, snelle levering, prettige winkel. Ook telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk geholpen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HS 27-11-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, product snel gevonden. Had nog een paar vragen die telefonisch snel en adequaat werden beantwoord. Keurig, snel op tijd geleverd en tot op de plaats gebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scoop 27-11-2018 Via de website gekocht

Snelle correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Handig en snel via de website. Betrouwbaar, de levering was netjes op tijd, en de chauffeur was correct. Betaling dmv mobiele pin

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan Vlaming 27-11-2018 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
10 Uitstekende telefonische informatie en vriendelijke, proffesionele begeleiding. Doen meer dan je verwacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 27-11-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Prima en fijn geregeld, de afspraken na gekomen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijk te bestellen, duidelijk in omschrijving, prima te vergelijken en goede koop kunnen sluiten.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Sannie70 27-11-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen op site. Super goedkoop. Echt de goedkoopste door de actie. Top product. Daar kan geen Mediamarkt tegen op!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

J.M. van de Wal 27-11-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Makkelijk verkopen

Algemene score

5,0
Koelkast besteld, bleek niet te leveren nadat we hem hadden besteld. Na een week alsnog geleverd.
De deur slaat uit zichzelf hard dicht .Hier kon men geen verklaring voor geven en er werd naar Siemens verwezen. Makkelijke verkoop dus.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 27-11-2018

Beste J.M.,

Wat jammer dat je deze ervaring met ons hebt gehad. Ik hoop dat jullie er uit komen met de leverancier. Mocht ik nog iets kunnen betekenen dan hoor ik dat graag.

Groet, Emma

Reageer

Oscar Calkoen 27-11-2018 Via de website gekocht

Super service met duidelijke expert kennis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
- Goede service
- Snelle, vriendelijke en hele kundige telefonische hulp bij de bestelling
- Snelle levertijd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 26-11-2018 In de winkel gekocht
Almere

Prima !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik geef Keukenloods een 10 omdat ik een bestelling op zondag!!! heb gemaakt en de volgende dag al geleverd heb gekregen. Helemaal TOP. Levering was trouwens helemaal tot in de keuken waar het apparaat moest komen. Trouwens ook een hele leuke prijs gekregen voor het toestel. Bij service geeft ik een voldoende omdat ik toch wel heel lang heb staan wachten. (was eerder dus niet op de zondag!).

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Michel 26-11-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Top zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top zaak.
Zeer vriendelijke medewerkers, en hebben goede kennis. En denken mee met je !
Ze geven alle uitleg die je nodig heb.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke z 26-11-2018 In de winkel gekocht
Zaandijk

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote outletafdeling. Prachtig apparaat voor weinig geld gekocht. Verder afdingen lukt daar niet. Ze hielpen mij met apparaat naar de auto te brengen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dina Pangabean 26-11-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede website en goed geholpen door de klant service. Ik moet alleen nog maar wachten voor mijn droger. Ik ben benieuwd of volgende week binnen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

avdw 26-11-2018 In de winkel gekocht
zaandam

Prima service en een goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel onder 1 dak, waarbij de verkoper zijn best doet om de juiste apparaten aan te dragen die bij onze wensen passen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Loes 25-11-2018 Via de website gekocht

Helder en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en duidelijk advies bij de aankoop, ook bij hulp welke apparatuur wel en niet geschikt is voor een ikea keuken (met name een aandachtpunt bij vaatwassers). Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews