Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22620 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1949 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hermien looijmans 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is overzichtelijk en kunt verschillende artikelen vergelijken
Ook beschrijving is erg duidelijk
En goede service

Reageer

Wim H 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de verbouwing in de winkel werden we goed geholpen. Verkoper wist waar hij over praatte

Reageer

Jasper 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke communicatie waardoor ik wist waar ik aan toe was, maw geen verrassingen. Prijs is fair en verhoudt zich goed, tot zelfs beter dan die van de concurrentie.

Reageer

Patrick 23-02-2020

Algemene score

2,0
In de winkel ben ik top geholpen.Daarna veel moeten bellen om de tekeningen goed te krijgen.Na het plaatsen van de keuken 12 punten van aandacht: schade,niet geleverd,verkeerd besteld,open riool bij aansluiting afvoer,vaatwasser aangesloten op afvoer met ducktape en slilvertape.Nou gaan er overal weleens dingen mis en dat is ook niet erg als het goed word opgelost.Maar als je alles dan hebt moeten betalen en er geen aanspreekpunt is, en je overal zelf achteraan moet bellen en afspraken niet nageleefd worden dan voel je je als klant met je zorg en aankoop niet serieus genomen.ik heb in goed vertrouwen de keuken bij keukenloods gekocht.Op basis van de ervaring die ik nu rijk ben zal ik niet nogmaals een keuken bij keukenloods kopen of aanraden.
Officiele reactie van Keukenloods 24-02-2020

Beste Patrick,
Vervelend om te horen dat deze zaken niet goed zijn afgehandeld. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, en we kijken graag mee om dit alsnog op te lossen.
Wil je daarvoor je ordernummer naar emma@keukenloods.nl sturen? Dan krijg je zo snel mogelijk reactie.

Groeten, Emma.

Reageer

Stefan M. 23-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goede service, nette jongen aan de deur. Heeft mijn Vaatwasser netjes in de keuken gezet en de oude mee retour genomen. Hij was mooi op tijd en belde 10min van te voren dat hij er bijna was. Ook de website was makkelijk in gebruik.
Goede prijs vergelijkingen.

Reageer

W,Nieland 22-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn geholpen,ze nemen de tijd voor de klant.👍🏼👍🏼👍🏼 Daardoor wel wat moeten wachten .

Reageer

Belen Lopez 22-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect!...Installation on the day in time! It was really easy, aslo the contact the customer service.

Reageer

R. van der Neut 22-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn bestelling: ATAG inductieplaat HI 06471EV in goede orde ontvangen. Wilde deze al in oktober j.l. bestellen, maar bleek niet leverbaar door manco in het fabricage-proces. Heb toch gewacht tot deze specifieke inductieplaat leverbaar zou zijn. Ik kreeg keurig bericht van Keukenloods dat het in week 8 - 2020 eindelijk binnen was. En na betaling is deze verstuurd. Vandaag is de plaat geplaatst en vooralsnog naar volle tevredenheid. Ben zeer tevreden over deze firma; met name omdat ze tot in de avond telefonisch bereikbaar zijn en goede en adequate informatie geven. Iets wat helaas niet gezegd kan worden van de producent ATAG. Voor een volgende bestelling meld ik me graag weer aan bij Keukenloods.....

Reageer

Annette 22-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helaas was de wasbak die op de site stond in Drunen niet voorradig. Was een wasbak uit de sale. Verkoper gaf aan dat deze helaas niet voorradig was in Drunen, in tegenstelling wat er op de site stond. Ivm aankoop enkele andere producten heb ik de wasbak na een week ontvangen voir de sale prijs. TOP!

Reageer

Eric Willems 22-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Professionele antwoorden op vragen en snelle service. Vragen over inbouwmaten werden goed beantwoord en vriendelijke hulp bij het bestellen

Reageer

Nico 22-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijkheid over prijs en levering. Na telefonisch advies juiste keuze kunnen maken.

Reageer

Yvo 22-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste prijs en prima service. Enige verbeterpunt is eerder duidelijker inzicht in de dag dat artikel geleverd wordt op de website bij je bestelling. Daar wordt nu week aangegeven. Zou mooi zijn als daar de dag kan worden aangegeven. Verder tevreden.

Reageer

Hans 22-02-2020

Algemene score

8,0
Correcte levering en en goed product. Attent gewezen op vervangend toestel tegen zelfde prijs

Reageer

Theo Buijtenhek. 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een online winkel is gewoon extra handig als je noodzakelijke inkopen moet doen en met Keukenloods had ik al prettige ervaring opgedaan, met de aankoop van een electrische/keramische kookplaat. Dan keer je automatisch terug naar dezelfde winkel, omdat je al weet wat een geweldig breed aanbod zij hebben voor gebruik in de keuken (o.a.)
Heel goed informatief gesprek gehad, met een van de verkopers; de heer Reynaldo Appelm, met betrekking tot de aankoop van een afzuigkap en ben op zijn voorstel ingegaan op de aanschaf van een Hananto HIAB9050 schouwkap.
Een prachtig mooie R.V.S. kap, die ik met m'n 73 jaar vrij makkelijk heb kunnen bevestigen. De twee LED-spots geven ruim voldoende verlichting; het motortje is zuinig en vrijwel geruisloos, maar haalt wel z'n capaciteit. Ik ben er heel blij mee, dat ik deze keus heb gedaan en kan deze schouwkap dan ook zeer aanbevelen. Deze 2 prettige ervaringen, hebben mij doen besluiten, een volgende aankoop voor de keuken, ook bij Keukenloods te doen, want ik wil nog zuiniger gaan koken.

Reageer

Marianne 21-02-2020

Algemene score

8,0
Eerst op de website gekeken, daarna naar keukenloods Drunen gereden. We konden de oven kopen met de functies die onze voorkeur hadden. Goede prijs.

Reageer

Jeroen 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, adequaat, duidelijke communicatie, vriendelijke communicatie, prima service bij afleveren, (oude) apparatuur demonteren en nieuwe inmonteren, alles keurig afgeleverd.

Reageer

Jack 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf het eerste contact tot aan levering met verschillende medewerkers gesproken, allemaal even correct, vriendelijk en behulpzaam , helemaal TOP!

Reageer

A. Rijkers 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor Keukenloods omdat de service erg goed is en de aankopen altijd snel en in goede orde geleverd zijn. De volgende aankoop ga ik daar zeker weer doen. Ben erg tevreden!

Reageer

Joost 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gewoon goed: goede informatie op de website, goede prijs en snelle levering.

Reageer

Evelien M 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne verkoper die je eerst even laat kijken en daarna aansluit voor meer informatie. Duidelijke uitleg gekregen en ook gekeken naar de verschillen. Helemaal tevreden met onze combimagnetron!

Reageer

Martin Ekker 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel en goede prijs en kwaliteit van geleverde producten. Zou het iedereen aanbevelen hier te gaan kopen. Wij waren super enthousiast over de levering. Bedankt voor de goede afhandeling.

Reageer

Rob 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen. Er is een mooie deal gemaakt voor onze Quooker en combi oven.

Reageer

Hen van de Water 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, accuraat, vriendelijk en to the point.
Behulpzaam ook als het niet perse voor hen zelf is. Zeer aanbevelingswaardig

Reageer

HvdB 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vakkundig geleverd en ingebouwd, monteurs met kennis van zaken.
Oude materialen worden meegenomen.

Reageer

Vuurtje 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes afgehandeld. Helaas niet "vandaag besteld, morgen geleverd" maar heb wel keurig een controle check op de maatvoering van mijn inbouw-kast gekrrgen.

Reageer

H.M. te Velde 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De door ons bestelde vaatwasser bleek niet meer leverbaar. We kregen toen telefonisch een luxer model aangeboden, voor hetzelfde geld. Bij levering, de volgende dag, bleek dat ik de oude vaatwasser buiten had moeten zetten. De chauffeur hem toch mee. Prima!

Reageer

C.Snoek 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik werd netjes geïnformeerd toen de bestelling langer op zich zou laten wachten.
Afleveringstijd werd netjes gemeld, zowel per mail als later per sms.
Prachtige gasplaat, alleen pasten de bijgeleverde klemmetjes niet bij de plaat èn de fitting paste niet op mijn gaskraan. Voor allebei nog naar de Karwei moeten gaan...
Officiele reactie van Keukenloods 21-02-2020

Beste C.,

Oeps, dat hoort natuurlijk niet. Ik hoor graag om welk typenummer dit gaat, zodat we kunnen voorkomen dat dit nog een keer gebeurt. Wil je daarvoor je ordernummer mailen naar emma@keukenloods.nl? Dan ga ik uitzoeken hoe dit is gebeurd.

Groeten, Emma.

Reageer

Bert 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was niwt meer leverbaar. Voor de zelfde kosten kreeg ik de opvolger wasmacine. Voor de zelfde prijs. Ofwel 100 euro korting. Volgende dag in huis om 13.00 uur. Netjrs volgens afspraak. Volgende keer voor witgoed weer bij keukenloos

Reageer

Rien 21-02-2020

Algemene score

9,0
Scherpe prijs
Levering correct op afspraak.
Nette installatie en uitleg.
Betrouwbaar

Reageer

Familie Martens 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super prijs / kwaliteit verhouding!
Zeer snelle levering en prima service.
Levering correct geleverd binnen gevraagd tijdsbestek.
Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden waar chauffeur zich bevindt en dat tijdsbestek van levering steeds kleiner wordt.

Reageer

Maurice 21-02-2020

Algemene score

10,0
Duidelijke shop, goede prijs kwaliteit, snelle levering en duidelijke track en trace

Reageer

Helmi 21-02-2020

Algemene score

9,0
We hebben de keukenloods vis het internet gevonden. Het is goedkoop en een zeer goede service. Ik zou het iedereen aanraden.

Reageer

Pim 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs drie producten gekocht. Goede prijzen, prettig in communicatie en snelle levering!

Reageer

Gerrie 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs en contact voor info, is waarom ik gekozen heb voor Keukenloods. De inbouw service is echter slecht bereikbaar via tel en mail. De persoon, die uiteindelijk apparaat kwam inbouwen, van inbouw service was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Reageer

Günther 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel is zeer duidelijk en overzichtelijk prijzen zijn goed, inductie plaat gekocht telefonisch contact is prettig goed advies gekregen helemaal top.
Ik kan keukenloods iedereen aanbevelen

Reageer

Eva 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen, wilde een nieuwe koelkast en hadden online vooraf al verschillende bekeken. Toen wij de keuze gemaakt hadden een medewerker gezocht, vriendelijke man, de koelkast werd snel besteld en snel geleverd, erg blij mee!! ook de online omgeving waar je je orderstatus ziet is top!

Reageer

Bert 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er werd goed geluisterd naar je wensen en op basis daarvan meegezocht. Erg prettig, de medewerker probeerde het juiste te verkopen, mij te helpen met de goede aankoop.
Verzending was vlot en in goede conditie ontvangen.

Reageer

Leo 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Handige website, ruim assortiment en vlotte behandeling. De mogelijkheid om gewenst artikel tegen gereduceerde prijs op te halen is een slimme vondst

Reageer

Edward 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keuze is ruime. Scherp geprijsd en goed advies. Goede service mbt afwikkeling levering etc.

Reageer

Wim W. 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was erg blij met de montagekosten. Bij 2 apparaten betaalde je voor de montage op het 2e apparaat de helft. Makkelijk was het om een afspraak te plannen. De levering kwam mooi op tijd. Het monteren ging op een professionele manier. Heel tevreden.

Reageer

Peter 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd zeer correct te woord gestaan, met een duidelijk advies en antwoorden op mijn vragen.
Ook de aflevering was correct en op de afgesproken tijd geleverd.

Reageer

eric 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede duidelijke voorlichting vrij in keuze zeer vriendelijk en deskundig en bovenal we zijn er zeer blij mee

Reageer

Dave 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en goed geholpen met het maken van de juiste keuze. Ook de monteur was een topper.

Reageer

Said 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop is overzichtelijk en hierdoor kun je snel de producten selecteren die je nodig hebt. Ook staan er bij de producten de specificaties en hierdoor weet je meteen wat je in huis haalt.

Reageer

Esme 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en contact met de klant om te vragen of het de correcte bestelling was. Fijn!

Reageer

Wim 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De vestiging Gaanderen heeft ervoor gezorgd, dat ik de goede afzuigkap heb gekoken. Deze afzuigkap heb ik in de winkel opgehaald. Daar werd ik vriendelijk ontvangen en de doos met de afzuigkap werd in mijn auto gelegd. Heel tevreden met de gang van zaken rond de aankoop.

Reageer

Stefan 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijjke medewerkers die je goed advies geven en doorvragen zodat je ook het juiste produkt aan het bestellen bent. Voor alles ook een goede prijs. Is niet de eerste keer dat ik hier bestel en zal ook niet de laatste keer zijn.
Heb hier een pelgrim mat zwarte inductie kookplaat besteld die in de nis van een oude gasplaat past. Wat een mooie plaat, moet hem nog plaatsen maar ben er nu al blij mee.

Reageer

Michael 19-02-2020

Algemene score

6,0
Levertijd op site was 1 dag maar in werkelijkheid was het 1 week. In de tussentijd kon geen afspraak gemaakt worden voor installatie. Na levering van de kookplaat duurde het nog bijna 1 maand voordat geinstalleerd kon worden. Dit laatste dan geschrapt en dat is netjes verzorgd. Al met al een wisselende ervaring.

Reageer

Blok 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, na bestelling van de afwasmachine zijn we gebeld om te checken of de maten kloppen. Snelle levering, vriendelijk en behulpzaam personeel die meedenken

Reageer

Loek en Loes 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer correct advies en na bestelling bleek de uitgezochte Bosch combimagnetron/oven niet leverbaar. Duurder model zonder bijbetaling gekregen en wij zijn er zeer blij mee!

Reageer

Toon meer reviews