Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ievie 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tjonge zeg wat scheelde de prijs enorm bij wat ik in de winkel moest betalen, koop niet vaak iets op internet maar deze stap was wel heel snel gezet hoor en snel geleverd ontzettend blij mee aanrader

Reageer

Heijligers 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor de derde keer bij jullie aankoop gedaan. Deze keer een simens oven. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Kreeg eerlijke en goede advies wat ik zeer op prijs stel. Daarom ga ik volgende keer ook bij keukeloods bestellen. Snel en vakkundig geholpen. Top mannen!

Reageer

Antoon 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had mijn oog laten vallen op een model plafondafzuiger die niet meer leverbaar was. Ik kreeg erg snel een goede aanbieding voor een goed alternatief. Levering was supersnel en conform afspraak. Nette afhandeling. Heel tevreden. Of die werkt weet ik nog niet want de installatie moet nog plaats vinden. Maar mocht er iets zijn dan heb ik alle vertrouwen dat dat opgelost wordt. Top bedrijf.

Reageer

Jan Heykoop 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijk site, makkelijk te bestellen, aflevering exact op afgesproken tijd met een tel. vooraf - door een vriendelijke jongen

Reageer

KO 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid de verschillende afzuigkappen vergeleken op de site en uiteindelijk gekozen voor een Siemens plafond unit. (Volgens mij delfde als een 300 euro duurdere Bosch) Info op site was voldoende en de prijs scherp. De bezorging was 5 dagen later zonder probleem met een tijdslot van een paar uur (om 7 uur ochtends). Afzuigunit is inmiddels ingebouwd en functioneert zoals verwacht.

Reageer

Willem Voigt 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit was de tweede keer dat ik gebruik heb gemaakt van Keukenloods, en weer was het erg goed, op tijd,aardige jongens en behulpzaam. En vooral meedenkend, lieten mij weten of de maten klopte, en adviseerde mij een ander toestel, die nog goedkoper was ook, nou wat wil je nog meer, helemaal top

Reageer

D. J. Lub 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en kundige afhandeling van mijn vraag. Ook snelle en correcte levering.

Reageer

Ad van Deursen l 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor keukenloods gekozen omdat deze bij de prijsvergelijking het goedkoopste uit de bus kwam bij de aanschaf van mijn SIEMENS wasmachine die de consumentenbond als beste koop beoordeelde. Keukenloods kon ook de dag na bestelling leveren.

Reageer

Jouelle 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een zeer goede ervaring met keukenloods,indien we nog iets nodig hebben zouden we het zeker weer bij deze firma bestellen!

Reageer

René 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De prijs van het artikel sprak erg aan, nergens goedkoper wat jammer was dat de eerste leverdatum niet door ging omdat het artikel beschadigd zou zijn, vervolgens werd het artikel op de 2 de afspraak onbeschadigd en op tijd geleverd

Reageer

Tap,sr. 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
1/ontvangst aan balie was uiterst klantvriendelijk (was rustig tijdstip); 2/verwijzing richting aan te schaffen product (vaatwasser) was duidelijk; 3/verkoper was zeer deskundig en demonstreerde desgevraagd de modellen waar wij belangstelling voor hadden; 4/de def.keuze was snel gemaakt en onder het genot van een bakkie, werden de
papieren afgehandeld en ontving ik een uitdraai met tekening ivm. Inbouwmaten (geïntegreerde vaatwasser).
5/Verdere informatie over de order was uitstekend, werd vrijwel dagelijks op de hoogte gehouden; 6/uiteindelijk was ook de aflevering perfect, rommel werd meegenomen, proefdraaitje en top, kan wellicht weer 10 jaar mee.👍

Reageer

Peter 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via kieskeurig op de site van keukenloods gekomen, overzichtelijk, bestellen ging eenvoudig.
Aangegeven dat ik het kom ophalen in Alkmaar, ging prima.

Reageer

Gerrit Schepers 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima hulp bij juiste bestelling te plaatsen. En fijn dat je zelf op kan halen in de winkel.

Reageer

M. Lip 15-05-2019

Algemene score

10,0
Prima geregeld. Het product wat we bestelden was niet meer leverbaar. Er is direct een (goedkoper) alternatief aangeboden en het verschil (na acceptatie) is direct teruggestuurd. Er werd ook met de planning goed meegedacht en er werd zelfs gebeld dat er een eerdere mogelijkheid was i.v.m. uitval van een andere afspraak. Op de dag van de afspraak was deze er op tijd en is de installatie keurig afgehandeld.

Reageer

Dubois 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Duidelijke site, veel keuze, enkel de leverings mogelijkheden kwa tijden wat onoverzichtelijk. Maar daar hebben er meer last van.

Reageer

EsBo 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Praktische dienstverlening, overzichtelijke website, concreet meedenken in oplossingen, snelle reactie en retourneren gemakkelijk.

Reageer

Mar 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes en vriendelijk geholpen. Gebeld dat het gewenste product beschikbaar was. Prima service!

Reageer

BvA 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima winkel, goede keus en goed advies over de mogelijkheden wat betreft menu’s en extra toepassingen.

Reageer

Arjan 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze derde aankoop bij Keukenloods in een half jaar. Dat zegt genoeg. Duidelijke website. Prima aanbod en prijs. Ook vriendelijk te woord gestaan en geholpen door dame van klantenservice. Alle vertrouwen dat als er iets niet klopt het wordt opgelost.

Reageer

Suus 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, duidelijke uitleg en goed bereikbaar. Mooi product/scherpe prijs.

Reageer

R.W. Stolk 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling: deskundig en plezierig.
Werd op een prima wijze te woord gestaan. Vriendelijk en duidelijke uitleg.
Tijd van plaatsing, precies zoals afgesproken.
En tenslotte: mooi gemonteerd door vriendelijke en kundige monteur.

Reageer

Toon 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede bediening, kundig personeel.
Daarnaast goede prijs en bestelde op voorraad, dus direct mee kunnen nemen.

Reageer

Rocky 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vond het op internet en ben er heel tevreden over goede service en komt zijn afspraken na

Reageer

Henk 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestelproces is makkelijk en in mijn geval ging het om een inbouw kookplaat, tot mijn verbazing werd ik gebeld door keukenloods om te checken of ik zeker was van de inbouwmaten, dat vond ik goed omdat er dan toch een dubbelcheck is of het aan beide kanten goed gaat. Verder een lekker snelle levering

Reageer

JM van Golde 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling bij Keukenloods.nl is prima verlopen alles zeer duidelijk en een bijzondere snelle levering.

Reageer

S Jansen 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk, goede service, klant gericht. Nu voor de tweede keer goed geholpen met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Reageer

Djeedjai 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop, ruime keuzes. Wij kochten een Siemens inbouw koel/vries combinatie voor een hele nette prijs. Levering was na een paar dagen en keurig op het aangegeven tijdstip. Komen hier zeker nog wel eens terug.

Reageer

DW 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette prijzen en nette levering.
Er werd van te voren netjes geattendeerd om de afmetingen te controleren om teleurstellingen en kosten te voorkomen.
Ook de monteur van het inbouwteam was vriendelijk en correct.

Reageer

Marleen 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn vriendelijk te woord gestaan. Snelle afhandeling, goede service. Bij navraag is snel actie ondernomen.

Reageer

Malou 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ze zijn netjes in hun contact en de oven is op het juiste moment geleverd. Zou er zo nog een keer bestellen!

Reageer

Rita 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop. Snelle levering en een prima product. Gewoon zoals het moet zijn, doet wat het beloofd. De mini processor is top, superblij mee.

Reageer

Harry 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van informatie tot koop en uiteindelijke aflevering uitstekende service. Andere webwinkels kunnen hier een puntje aan zuigen.

Reageer

Carel 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Professioneel, accuraat en bovenal eerlijk. Besteld product
is vervangen door een nieuwere versie die ook nog eens goedkoper bleek. Het daardoor teveel betaalde bedrag werd per omgaande teruggestort.

Reageer

Frans 14-05-2019

Algemene score

9,0
Nieuwe wasmachine gekocht; mijn eerste aankoop bij Keukenloods; aflevering correct volgens afspraak; na het eerste gebruik was er een klein montage defect.
Keukenloods op de hoogte gesteld; die regelde meteen een monteur van het betreffende wasmachine merk.
Euvel snel en correct verholpen. Keukenloods is 6 dagen per week goed bereikbaar en de medewerkers staan je vriendelijk te woord.

Reageer

A. Van Valen 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles was prima in orde. We werden leuk geholpen en de levering was perfect.

Reageer

Wiek 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lage prijs, duidelijke site, snelle levering, vriendelijke leverantie. Oud en defect apparaat werd meegenomen. Nieuw product voldoet aan de verwachtingen. Al met al, zeer tevreden.

Reageer

S.lubbere 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk, overzichtelijk eerlijk en betrouwbaar
Handleiding duidelijk en foto's zijn zoals het product er uit ziet!

Reageer

Mike Tagage 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vriendelijke service aan de telefoon en erg goed advies en ook nog tips erbij ook. Snel met informatie en documentatie. Verder heb ik nog nooit een monteur meegemaakt die zo netjes met de spullen omgaat in de keuken. Kortom: een echte aanrader!

Reageer

Ada 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Keukenloods heeft ons prima geassisteerd bij het uitzoeken van onze keukenapparatuur. Daarnaast een mooie, scherpe prijs voor de apparatuur. En: de aflevering en installatie was ronduit perfect!

Reageer

Frederik 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb mijn bestelling een paar keer moeten wijzigen en telkens opnieuw kreeg ik heel snel een héél vriendelijk antwoordje terug. Ook in de afhandeling waren ze super correct. Ik moest even wachten omdat één bepaald onderdeel niet op stock was bij de leverancier en ik werd correct op de hoogte gehouden.

Reageer

Fatima Elidrissi 13-05-2019

Algemene score

6,0
Ik heb mijn keukenblad bij keukenloods gekocht en na ontvangst bleek het blad te kort te zijn.
Na bellen hadden ze mij beloofd om het zo snel mogelijk op te lossen. wacht nu nog op een reactie wanneer ik mijn nieuwe blad geleverd krijg. Ik vind het heel jammer dat de service bij verkeerde producten of klachten bij schade erg lang op zich wachten. Ik was tevreden bij het aankoop van mijn keukenapparatuur, maar niet over de service. Ik kan helaas al weken niet koken en geen gebruik maken van me wasbak! Ik vind dat ze dit zo snel mogelijk moeten oplossen en een compensatie moeten geven! Erg jammer dit!
Officiele reactie van Keukenloods 14-05-2019

Beste Fatima,

Wat ontzettend balen dat het blad te kort bleek te zijn en dat je al een tijdje geen gebruik kan maken van de keuken. Ik ontvang graag een ordernummer! Dan kan ik kijken wat ik voor je kan doen.

Groet, Emma

Fatima 14-05-2019

Bedankt voor de reactie.
Mijn ordernummer is Uooo9861 evt mijn postcode 4003AG huisje 62

Ik hoop dat u het wel kunt oplossen want ik kan echt niks.

Hoop dat ik niet weer een week moet wachten op een antwoord?!

Gr
Fatima elidrissi

Reageer

M. de Rijke 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede voorlichting, snelle levering, goede service. Nette scherpe prijzen voor de apparatuur.

Reageer

Fam. A 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel om online apparatuur aan te schaffen, de site werkt goed en de leveringsinformatie was snel en duidelijk. Wel vonden we de bezorger kortaf en erg onvriendelijk, maar dat is iemand van het bezorgbedrijf en niet van Keukenloods volgens mij.

Reageer

Noordam 12-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes en vriendelijk geholpen!
Spullen snel binnen, alles netjes geregeld.

Reageer

Albert 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit. Goede afwikkeling. Tot en met de levering van de inbouwapparatuur regelmatig op de hoogte gebracht van de stand van zaken met betrekking tot de levering. Prettige en veilige betalingsmogelijkheid. Wat de installatie betreft: was er onduidelijkheid, maar dat was niet te wijten aan Keukenloods.

Reageer

Johan 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De keukenloods levert waliteitsproducten voor een scherpe prijs. De service is goed en de communicatie bijvoorbeeld over bezorgdatum/tijd is prima.

Reageer

Hendrik 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keukenloods komt zijn afspraken na, de prijs en logistiek zijn dik in orde👍

Reageer

Fam, Kooistra 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze nemen de tijd voor je in de winkel en de levering was perfect en op tijd met een goede vriendelijke monteur.
Wij zijn aan jullie adres gekomen via een nicht die een cooker bij jullie heeft gekocht en daar dik tevreden over is.

Reageer

Raimond Kerkhof 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed meedenkende verkopers.
Was op zoek naar een vaatwasser die ik direct kon ophalen. Het type wat ik zocht was niet op voorraad.
Maar kwamen gelijk met een goed alternatief die ik dezelfde middag kon ophalen.

Reageer

L.C. Boerenfijn-Kluijver 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via een vriend getipt over de Keukenloods.
Wij zijn zeer tevreden met de klantvriendelijkheid en klantenservice van de vestiging Utrecht.
Officiele reactie van Keukenloods 10-05-2019

Heel fijn om te horen! Bedankt!

Groetjes Emma | Keukenloods.nl

Officiele reactie van Keukenloods 10-05-2019

Heel fijn om te horen! Bedankt!

Groetjes Emma | Keukenloods.nl

Officiele reactie van Keukenloods 10-05-2019

Heel fijn om te horen! Bedankt!

Groetjes Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Toon meer reviews