Keukenloods

Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 10955 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Overbeek van23-10-2024
Vriendelijk en kundig advies, zeer ruime keuze, hulpvaardig.... perfecte aflevering van alle apparaten en ook hier weer een zeer vriendelijk iemand .
Henk Jansen23-10-2024
We hebben een zeer goede ervaring met de de Keukenloods. Vriendelijke behulpzame verkopers en oplossing gericht. Een punt van ervaring, we hadden naast de nodige apparatuur ook een oulet vaatwasser gekocht. Helaas deze werkte niet en er waren geen onderdelen bij voor het paneel te monteren. Er werd direct actie ondernomen, maar tot op heden hebben we geen vaatwasser. De belofte is er wel dat deze omgeruild gaat worden. We hebben vertrouwen.... maar geduld er komt ook eens een einde.
Yvonne21-10-2024
We waren op zoek naar een nieuw fornuis en kwamen per toeval langs de keukenloods winkel. Toch even een kijkje gaan nemen. We werden meteen goed geholpen want we hadden een aantal vragen. De verkoper was heel vriendelijk en kon ons goed helpen. We vonden een fornuis wat helemaal naar onze wens is voor een goede prijs en deze werd een paar dagen later netjes thuis geleverd. Erg tevreden over deze winkel en ik zou de volgende keer zeker weer voor deze winkel kiezen.

Michel18-10-2024
Niks verkeerd gedaan en keurig afgeleverd. Zoals het moet gaan.
Tienus18-10-2024
Deskundige uitleg, snelle levering en prima kwaliteit/prijs.
Peter Rijkers18-10-2024
Alles was goed geregeld als enige min puntje was dat bij de vaatwasser alleen een Poolse en Franse beschrijving zat , wel duidelijke inbouw instructie.
FB18-10-2024
Makkelijk bestellen Ik had een mail gestuurd met wat vragen over de nieuwe koelkast. Werd keurig op geantwoord met een offerte erbij. Communicatie is prima qua bezorgingen. Hier kan je met een gerust hart wat bestellen
Merijn18-10-2024
Zeer tevreden. Ik wilde na ontvangst van de vaatwasser het artikel wijzigingen en dat was geen enkel probleem. Er werd een omruil order aangemaakt en voor alleen de meerprijs verrekening werd het apparaat tussentijds omgewisseld. en alles snel geregeld ! Dus geen gedoe met annulering / creditering / opnieuw bestellen en betalen etc etc. Snel en soepel. Hiermee onderscheid je jezelf.
Yvonne18-10-2024
Het aanschaffen op de site, de bezorging en de afhandeling gingen allemaal erg goed. Zelfs de 100 euro refund ging vlot, binnen 2 dagen had ik het geld terug op mijn rekening!
Kees18-10-2024
Zoals altijd goed geholpen aan de telefoon en keurig volgens afspraak geleverd. Bezorger behulpzaam en vriendelijk. Ook verdere afspraak voor aansluiten prima in orde.
Ron18-10-2024
word er altijd goed geholpen en vooral de winkel in Zaandam is heel groot.
M. Peeters18-10-2024
Al meerdere witgoed apparaten gekocht bij de Keukenloods. Heel tevreden over kwaliteit apparatuur, bezorging en assortiment. Duidelijke beschrijvingen op website en de klantenservice is vriendelijk, behulpzaam en bekwaam.
Johan Cuypers18-10-2024
Keukenloods maakt haar beloften waar, scherp geprijst en levering stipt op tijd. Contacten met klantenservice verliepen soepel en correct.
Addie Pols18-10-2024
Ongezien een inductie kookplaat besteld. Beetje spannend maar alles prima verlopen. Prima aanschaf, werkt naar behoren, snel geplaatst en keurige installatie.
Paul18-10-2024
Duidelijke website met ruime keus en goede aanbiedingen. Het verplaatsen van de levering omdat de keuken nog niet klaar was, was geen probleem.De levering was perfect, goed gecontroleerd samen met degene die leverde dat er geen beschadigingen waren. Kortom goede service, goede prijs.
Martha Oosterwijk18-10-2024
Je wordt er goed geholpen en ze denken met je mee top bedrijf
Rene18-10-2024
Prima. Eenvoudig en snel bestellen via de website. Op tijd geleverd. En netjes gemonteerd. Kortom tevreden
Richard Geervliet18-10-2024
Door de prijsstelling kwam je snel uit op de website. Maar door een telefoontje naar een medewerker van de verkoop kreeg je ook meteen professionele informatie / hulp. Erg blij hiermee. Daarnaast de mogelijkheid van het laten inbouwen (gelijk met de bezorging) en afvoer van de oude apparaat. Top erg blij hiermee. Ps. zeer netjes gewerkt door de monteur.
Westenbrugge van Kees18-10-2024
Mooie winkel. Prima service en personeel. Goeie apparaten en keukens. Zeer tevreden.
A.A. Kooij18-10-2024
De klant beoordeling was goed. En mijn zoon heeft ook bij keuken loods gekocht. En geen problemen gehad.
Slotboom18-10-2024
Goede service met snel contact. Tot onze eigen verbazing was de bestelde kookplaat direct de volgende dag al in huis! Netjes afgeleverd, zonder problemen.
phillips16-10-2024
goede service en duidelijke bevestiging plus montage service 👍
Madieke15-10-2024
Makkelijke aankoop via de website. Telefonisch via klantenservice fijn geholpen met enkele vragen. Goede prijs. En fijn contact mbt de bezorging en installatie.
René15-10-2024
Goed advies, over prijs / kwaliteit vaatwasser. Gekozen Bosch met zeolith droging zorgt ervoor dat de vaat echt droog uit de vaatwasser komt. Betrouwbare levering afspraak.
G.Helweg15-10-2024
Netjes via de telefoon te woord gestaan..daarna in de winkel netjes geholpen ..en uitgelegd.