Keukenloods
Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 10955 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Goede prijs, voorraad, snelle levering en goede service
Professionele hulp. Verkoper deed veel moeite een antwoord te vinden op mijn vragen.
Perfecte ver- en afwerking
Nemen een gaskookplaat, die kort gebruikt is om te testen niet terug, omdat hij gebruikt is. Ook als er een gebrek is geconstateerd, weigeren ze dit. Dit was een internet koop, die je binnen 14 dagen niet terug kan sturen. De slechtste zaak die je kan tegenkomen.
Bij binnenkomst in Zaandam aardig te woord gestaan duidelijk uitleg en de verschillen van diverse merken benoemt. Kwamen snel tot een deal. En snel geleverd. In 1 wordt top Service.
Vriendelijk personeel. Deskundig en vooral meedenken. Daarnaast altijd leuke aanbiedingen.
Werkblad en apparatuur besteld. Uitstekend geholpen en werkblad was perfect passend en erg mooie kwaliteit.
Prima geholpen bij keuken loods Roosendaal
Als nieuwe klant was ik blij verrast over de keuze en met de duidelijkheid beschrijving producten, de prijzen en de snelheid van levering. Kortom…, ik was klanthousiast verrast door w.Keukenloods.nl
Snel geholpen, uitleg en keuze was perfect
Alles keurig op tijd en onbeschadigd geleverd. Vriendelijke en
behulpzame bezorger
Fijn dat ze telefonisch te bereiken zijn.
Keukenloods doet wat ze zeggen. Tevreden klant!
Geweldig geholpen in de winkel (Tilburg). We twijfelde aan de inbouwmaat van de combi magnetron. Geen moeilijk verhaal , gewoon even de combi losschroeven en opmeten. 2 dagen later stond de combi te glimmen in de keuken
Makkelijk kopen, maar moeilijk in service, ontbrekende technische kennis. Nemen documentatie over van fabrikant of verwijzen er naar. Ze verwijzen voor service ook naar de fabrikant.
Erg goed in Disclaimers en vermoedelijk ook in dozen schuiven.
Goede prijzen en ruime keus merken
geweldig apparaat en keurig en snel geleverd
Geweldige service zeer goed geholpen
Fijne winkel, goed geholpen, en ook na het bestellen konden we de leverdatum nog aanpassen omdat dit ons tóch beter uitkwam
Supersnelle levering, heel goed verpakt met veel beschermend materiaal
Zijn meerdere keren bij de Keukenloods geweest worden altijd netjes geholpen zijn zeker niet opdringerig en gaan zeker niet voor het duurste helpen ook voor alternatieve
Keukenloods is niet alleen maar een winkel die artikelen verkoopt, maar is ook zeer snel in het proberen op te lossen van problemen.
heb daar al verschillend aankopen gedaan in het verleden het laatste op 12 - 12 - 2024 en ben zeer tevreden over
het geen ik in het verleden en nu heb gedaan
Zeer overzichtelijke gebruiksvriendelijke website. Erg correcte wijze van klantbenadering n.a.v. telefonische vragen.
Punctuele bezorging en zeer vriendelijke bezorger.
Prima webshop en goede service. Vaak mooie aanbiedingen.
We zijn perfect geholpen. De verkoper heeft ons duidelijk uitgelegd wat de verschillen waren tussen de diverse inbouw apparaten, merken enz.
Iemand met verstand van zaken die vertrouwen uitstraalt.
Hij komt zijn afspraken na en reageert snel op vragen.
Wij zijn blij
Het contact met de medewerkers via de mail en telefoon was prima. We hadden een fornuis met oven besteld, mijn man was extra thuis gebleven. Maar de chauffeur heeft niet aangebeld, niet op de deur of raam geklopt, een foto van onze woning gemaakt schijnbaar en weggereden. Een heel vreemd verhaal, maar hij kwam dus niet meer terug om het apparaat alsnog te leveren. Dus hebben we wel probleemloos kunnen annuleren, maar erg vervelend.