Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Susanne 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede webshop met duidelijke beschrijving van product.
Snelle en vakkundige levering.

Vriendelijke bezorgers.

Reageer

Chris 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Goede voorlichting en goede berichtgeving mbt aflevering

Reageer

Chantal Jansen-Zwart 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vooraf belde ik ze met vragen omtrent de koelkast/montage. Ik hoefde niet in de wacht te staan en kreeg direct een inhoudelijk en professioneel antwoord. Nadat ik de bestelling geplaatst had, kreeg ik aanvullende vragen per mail, omtrent de montage. Dit zorgde ervoor dat ze direct konden inspelen op eventuele problemen. Bij de levering waren er twee zeer professionele mannen die vliegensvlug de koelkast installeerde. Dit deden ze grondig, maar bovenal zeer netjes (ik pak even een doekje en zeepsop want u kan hier zelf niet schoonmaken en ik kan er nu gemakkelijk bij). Ze kwamen eerder dan gezegd en waren dus super snel klaar. Waarom een 8 en dan geen 10? Doordat ik het gemonteerd wilde hebben, was er een levertijd van 1 week. Als ik dit van te voren had geweten (ik was 40 weken zwanger), had ik het bij een ander bedrijf besteld. Nu achteraf gezien geen spijt (ik beviel 1 dag later). Het is een geweldige koelkast en de montage is dus meer dan netjes gedaan!

Reageer

Harry 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Quooker plus uit voorraad geleverd compleet en met goed montage advies voor zeer scherpe prijs.

Reageer

Jeroen 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed advies,prima prijs,geleverd volgens afspraak,helemaal top Keukenloods!

Reageer

C.Muller 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima telefonische service!!
Alleen jammer dat er in eerste instantie aan ons medegedeeld werd dat er op de aangevraagde datum in de ochtend geleverd zou gaan worden wat uiteindelijk, de ochtend van levering, veranderd werd in de middag. Om 16:45 werd er geleverd! Side by side koelkast werd niet uit de verpakking gehaald dus verpakking werd ook niet meegenomen. Wel een min puntje!!

Reageer

Schulz 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle en correcte levering. Zal zeker in de toekomst indien nodig weer bij jullie winkelen.

Reageer

Frans Kerkelaan 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd op alle fronten goed geholpen. Aan de afgesproken bezorgdatum hield de Keukenloods zich goed en op de geleverde artikelen heb ik geen aan- of opmerkingen.

Reageer

Stefan van der weele 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel, fijne website, vriendelijk personeel, meedenkend en super prijzen! AAA+

Reageer

Nabarro 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Telefonisch goed ingelicht en een goede kwaliteit van de kookplaat. Helaas was er een communicatie fout, waardoor de levering vertraging opliep. Verder is de prijs in orde. Het scheelde op dat moment veel met andere leveranciers.

Reageer

M bohnen 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de link keukenloods kwam ik contact met de helpdesck en deze meneer ging voor mij kijken of hij mij asn mijn gewenste inductie kookplaat kon helpen en warempel binnen 2u kon ik hem gaan afhalen bij de dichbij zijnde winkel van ons gezien en dit was in Nederweert.
Zo konden we toch weer in de avond een heerlijke warme maaltijd op tafel zetten door het snelle reageren van keukenloods.
Top service dus.

Reageer

hans 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk personeel in de winkel ,snelle levering van bestelde product ,en monteur was een topper.

Reageer

Rob de Bruijn 04-06-2019

Algemene score

8,0
Snel en vakkundig geholpen aan de apparatuur waarnaar wij op zoek waren. Prima service

Reageer

Vastgoed 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deskundig personeel, vooral Ellen deed erg haar best om een passend voorstel te doen. Zeer prettig!!

Reageer

Erik 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle service en binnen een dag mijn vaatwasser geleverd! Tussentijds op de hoogte gehouden wanneer het geleverd zou worden. Erg prettig. Oude vaatwasser werd meegenomen. Al met al zeer tevreden!

Reageer

AK41 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijzen zijn goed en de levering was in orde. Nog fijner dat je de montage ook via hun kan regelen. Dus een perfecte alles in 1 oplossing !!

Reageer

Ilya 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Weergaloze service van Keukenloods en hun inbouwteam. We namen een (klein) risico door de keukenapparaten bij Keukenloods te bestellen, terwijl de keuken bij een lokale keukenbouwer vandaan kwam. Uiteindelijk werd de apparatuur netjes een paar dagen na de keukeninstallatie geplaatst door een aardige en hard werkende inbouwmedewerker. Erg blij met onze aankopen (5x Siemens + Quooker/Cube).

Reageer

Stefan 04-06-2019

Algemene score

5,0
Jullie zijn de goedkoopste dat is een voordeel maar heb mijn vaatwasser nu al 2 weken en voordat ik hem kon gebruiken is was hij al kapot en zit ik dus al 2 weken te wachten tot er iemand komt om hem te repareren jullie zouden beter kunnen zeggen wij komen hem ophalen en u krijgt gelijk een andere want dit is niet de bedoeling
Officiele reactie van Keukenloods 04-06-2019

Hoi Stefan,

Wat vervelend dat de vaatwasser zo snel kapot is. Om vast te stellen wat er aan de hand is, wordt er altijd eerst een monteur langs gestuurd. Staat deze afspraak al ingepland? Mocht ik nog iets kunnen betekenen dan ontvang ik graag het ordernummer van de bestelling.

Groet, Emma

Reageer

FrAn 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel bij aanschaf van onze keukenapparatuur en naderhand toen bleek dat de afzuigkap niet paste kregen we een zeer goede ondersteuning. Trefwoorden zijn, meedenkend, flexibel, klantvriendelijk! Ook de monteurs verdienen een pluim, deze zijn zeer kundig!
Kortom, niets dan lof voor de Keukenloods.nl!

Reageer

Hermien 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit is goed.Snelle levering.Goede vakmensen in dienst.Makkelijk te vinden op internet.

Reageer

Stefan 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs en werd vriendelijk geholpen en de verkoper dacht zelf ook nog mee prima dus

Reageer

Willm RC 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet de eerste keer dat ik hier iets koop. Tevreden over prijs, assortiment en levering

Reageer

Anja & Hans Tolstra 04-06-2019

Algemene score

9,0
Vriendelijk en terzake kundig personeel waarbij je je meteen "thuis" voelt. De prijs/kwaliteitsverhouding is heel goed te noemen en er is parkeergelegenheid volop. Deze winkel was aanbevolen door P & E Installatiebedrijf uit Zaandam.

Reageer

Ferrivr 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk, behulpzaam en meedenken bij oplossingen. Wij zijn dik tevreden.

Reageer

Michel 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaatwasser gekocht welke uiteindelijk niet meer op voorraad bleek te zijn (model werd vervangen door nieuwer model). We kregen hiervan keurig bericht met daarin, dat het opvolgende model geleverd zou worden voor dezelfde prijs.
Levering keurig op tijd, we werden op de hoogte gehouden via sms zoals gevraagd. Nette chauffeur, vaatwasser werd gebracht tot in de keuken, oude werd meegenomen.

Reageer

Glenn Duijzer 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Het cijfer had veel hoger kunnen zijn als er rekening was gehouden met de opmerking die bij de bestelling was geplaatst.
Officiele reactie van Keukenloods 04-06-2019

Hoi Glenn,

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat er geen rekening is gehouden met de opmerking die je hebt geplaatst bij je bestelling. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, mijn excuses daarvoor. Ik hoop dat verder alles wel naar wens is geweest. Anders hoor ik het uiteraard graag!

Groet, Emma

Reageer

Dijkstra 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk bestellen en snelle correcte aflevering van de goederen. Bij niet tijdig kunnen leveren krijg je kosteloos een duurder vergelijkbaar apparaat.

Reageer

J.H. van der Leeuw 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor het eerst bij jullie gekocht en ben uiterst tevreden!
Makkelijke site met bestellen, zeer snelle levering en prima personeel, wat betreft aflevering en inbouw!

Reageer

Pierre Pachen 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle reactie op vragen of offerte aanvragen. Hiervoor MIJN DANK.
Ik kan niet altijd op de Website de prijs aflezen, hoe kan ik dat wijzigen, of moet ik dan de prijs aanvragen ?

Reageer

Suzanne 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Vestiging Rotterdam. Vriendelijk personeel met verstand van zaken. Levering zoals afgesproken.

Reageer

ton 03-06-2019

Algemene score

9,0
goede oplossings gerichte webshop met prima help desk. bestelden een inductieplaat, maar deze was niet leverbaar. is vervangen door duurder exemplaar.

Reageer

Marc 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, professionele installatie.
Er wordt van te voren goed gechecked of bestelde producten zullen passen in de huidige keuken om terugstuur kosten te verkomen.

Reageer

Bob 02-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima bediening, snel en deskundig.
Goede technische ondersteuning en service

Reageer

Janus 02-06-2019

Algemene score

4,0
Na installatie van de vaatwasser bleek de besteklade niet meer erin te passen. De lade kwam tegen de bovenste sproeikop aan. Door aan de binnenkant te duwen sprong de bovenkant van de vaatwasser weer in vorm. Toen ik beter keek zag ik dat er een scheur in de bovenkant van de vaatwasser zit. Maar ja, al geïnstalleerd door onszelf en geen bewijs meer dat de scheur er al in zat (onder de afdekking). De vaatwasser werkt wel gewoon, dus goed. Maar nu, na een paar weken deze machine te gebruiken ben ik niet tevreden over de vaat. Iedere wasbeurt is er wel iets dat niet goed schoon geworden is. En dat van een Siemens!
Officiele reactie van Keukenloods 03-06-2019

Beste Janus,
Vervelend dat dit zo gelopen is. Kan ik je nog ergens mee helpen? (Heb je daarnaast al contact gehad met Siemens? Dat de vaat niet goed schoon is klopt natuurlijk niet!)
Als je mijn hulp nog nodig hebt, zou je een mail willen sturen naar emma@keukenloods.nl met je gegevens?
Bedankt! Groet Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Art 02-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zonder problemen dit Miele apparaat besteld en binnen gekregen. Super scherpe prijs.

Reageer

Huizinga 02-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekoze vanwege de prijs, was lager dan elders. Levertijd uitstekend. Goed afgeleverd, oude wasmachine meegenomen.

Reageer

Audie 02-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn tevreden met het geleverde werk. Helaas ging in het bestelproces niet geheel soepel. Na advies bleek dat de boiler te groot was en zeker niet past in een standaard keukenkast onder een "normaal" spoelbak. Hierdoor wat tijdverlies gehad. Nadat de installateur het eea keurig had geïnstalleerd, kregen we in eerste instantie geen kokend water uit de kraan. Bleek dat deze op spaarstand was geplaatst, ik neem aan per ongeluk door de installateur.

Reageer

Renate 01-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb hier een stofzuiger gekocht voor een goede prijs. Binnen 1 week keurig thuis bezorgd.

Reageer

Cas 01-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies gehad ter voorbereiding op bestelling. De bestelling zelf volgens planning geleverd. Factuur en betaling correct en eenvoudig. En.... goede prijs betaald. Ja..... ben er blij mee.

Reageer

Anja van der Kallen 01-06-2019

Algemene score

8,0
Een snelle service en als er iets niet goed is word het zo snel mogelijk omgeruild.

Reageer

Arjan Zoer 31-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hadden 6 producten van Siemens bij hen gekochte en dat scheelde echt enorm met de winkelprijzen die ik kreeg voorgerekend. Erg goede service, via de mail snel reactie. Toen ik zelf een verkeerde bestelling had gedaan, super goed opgelost en een alternatief voorgesteld, waar ik erg blij mee was. Ook het betalen bij de chauffeur was met de pin erg gemakkelijk, dus de hele weg een super gevoel aan het bedrijf overgehouden

Reageer

Jeroen 31-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte en snelle levering. Extra service:na de bestelling. Even persoonlijk telefoontje of alles klopt.

Reageer

joop keizer 31-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima goed bereikbaar
gezellig snel en ok
ik wacht nog op 20 euro retour voor stekker

Reageer

A. 31-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie showroom met veel modellen.
Goede uitleg.
Uitgebreid geinformeerd over onze aankopen.

Reageer

Petra 31-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen in de winkel in Roosendaal. Duidelijke uitleg. Communicatie over levering zeer tevreden. We kregen een SMS Hoe laat de levering zou plaatsvinden en dat klopte op de minuut nauwkeurig. Meenemen van oude apparatuur geen enkel probleem.

Reageer

J de Jong 31-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een degelijk advies gekregen en alles keurig volgens afspraak voor een goede prijs geleverd.

Reageer

Sjoerd 31-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht via internet een nieuwe (inbouw) oven van Siemens.
Prima website. Goede prijs. Bezorging op tijd. Namen oude oven mee.
Zeer tevreden.

Reageer

Robbert 31-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie nette winkel. Direct goed en snel geholpen.
We kregen goed en duidelijk advies.

Reageer

Fam munnik 31-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een prachtige keuken gekocht voor een betaalbare prijs
Er werd goed meegedacht de mensen die daar zitten weten waar over ze praten
Mijn familie heeft daar ook keukens gekocht en zijn ook zeer tevreden

Reageer

Jan 31-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles keurig op tijd en vragen via e-mail snel en vakkundig beantwoord prima zaak

Reageer

Toon meer reviews