Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peskens 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correcte service, prima info lopende order per mail. Levertijd klopte exact.

Reageer

Patrick 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding helemaal prima. Goeie service en netjes optijd gebracht en het oude apparaat meegenomen. Dus prima👍🏻

Reageer

Math de Bruijn 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deskundig personeel aan de telefoon. Al 3 keer gekocht bij jullie. en altijd de levering op tijd Vervoerder is vriendelijk en attent. Bij niet in voorraad goed advies voor alternatief. Correct en niet drammerig .

Reageer

Paul 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer snelle en correcte levering van de bestelde filters t.b.v. de afzuigkap.

Reageer

Andre Bergwerf 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering
Oude produkt netjes meegenomen
Klein puntje: verpakkings materiaal werd niet meegenomen

Reageer

Bas van de Werf 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb snel mijn bestelling binnengekregen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Met hulpvaardige verkoop adviseur. Jammer dat er bij kookplaten geen duidelijk aansluit advies zit. Dus aansluitibg met 2 of 3 are is zeer handige en bruikbare info. Die heb ik gemist.
Verder werkt mijn Bosch inductie dikke prima! Aanrader.

Reageer

Ronald 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment. Makkelijk vergelijken.
Veruit de goedkoopste. Zeer gebruiksvriendelijke site

Reageer

W. Peeters 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, komen afspraken na en denken mee en de prijzen zijn ook goed.

Reageer

Jasper 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over Keukenloods, kon om persoonlijke redenen het toch niet zelf ophalen en is zeer goed opgelost door de Keukenloods.

Reageer

g.hooijman 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ja nog steeds klasse indeling van de zaak en klantvriendelijkheid erg behulpzaam .en kennis van de koopwaar. waren er voor de tweede keer

Reageer

Jo 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vakkundig geholpen tot laat in de avond zelfs. Bij een volgende aankoop kom ik zeker terug. Ook de prijzen zijn goed en een snelle levering.

Reageer

Ike 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, duidelijk en goede prijs. Ook levering was netjes verzorgt en vriendelijk.

Reageer

Guus 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De solo magnetron waas een simpele één-op-één vervanging. Met het brede aanbod van apparaten, redelijke alerte verkopers, scherpe prijs en prima logistiek ging dat allemaal goed.

Reageer

M.v.Helden 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima vaatwasser zeer tevreden, zuinig met energie en water heel weinig geluid tijdens de vaat. Inbouwservice van keukenloods is zeer goed en kundig met prima uitleg door de monteur.

Reageer

Wim Kers 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service en levering op tijd. Lekker vroeg zodat je daarna naar je werk kunt.
Levering zoals verwacht en goed spul. Prijzen zijn echt scherp.

Reageer

Rita Absen 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig op tijd geleverd
Goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling 👍👍
Eerdere ervaring is weer bevestigd en ik zal in de toekomst zeker weer gebruik van jullie diensten maken als dat nodig is

Reageer

van Binsbergen 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product voldoet aan de beschrijving.
De bezorging was ook erg duidelijk qua tijdsbestek. De chauffeur was uiterst vriendelijk.

Reageer

Kitty Meijer 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb 2x telefonisch contact gehad en werd zeer correct geholpen.Hele vlotte levering.Ook waren wij zeer verrast door het kado wat wij bij onze magnetron kregen.Dit was een aktie die al een paar dagen afgelopen was.Zonder te vragen kregen wij dit kado er nog bij.Keukenloods heeft er een zeer tevreden klant bij!

Reageer

Andre Kranendonk 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site. Bezorging lukte niet op afgesproken dag door ziekte chauffeur, maar dit werd snel en goed gecommuniceerd.

Reageer

Alexander Shopov 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Really great service and lowest prices for the goods. We got a fridge and are very happy.

Reageer

Kuster 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is goed, we zijn te vrede met de manier waarop we behandeld zijn. En prijs was zeer aantrekkelijk.

Reageer

Mart 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende advisering in de keuze voor onze apparatuur. Apparaten cfm afspraak geleverd en werken uitstekend.

Reageer

N Groenewegen 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige ervaring, alle apparatuur laten vervangen. 1 apparaat pastte niet, monteur ging meteen een andere regelen die wel past, en die werd een week later alsnog geplaatst. Wederom top service! Bedankt :)

Reageer

Sylvia La Haye 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb online gekocht en ondanks dat ik contact hebt gehad met 5 verschillende medewerkers is mijn Boretti goed in Spanje aangekomen en kook ik nu met heel veel plezier op dit prachtige kookstel.

Reageer

Stephan 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle beschikbaarheid na bestelling online en vriendelijk personeel op het filiaal te Zaandam.

Reageer

JW 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goed contact hierover en een behulpzame koerier. Goede prijs, nu nog even wachten tot het gemonteerd wordt.. erg benieuwd naar het product

Reageer

Y. Bakker 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, aantrekkelijk geprijsd en snelle levering.
Telefonisch goed bereikbaar.
Kortom, een perfecte deal.

Reageer

Anneke 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en netjes op tijdgeleverd
Prijs netjes veel keuze
Als ik andere dingen nodig heb is het weer bij jullie

Reageer

René 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site met transparante informatie.
Prijzen zijn aantrekkelijk.
Uiteindelijk de spullen besteld en zelf gehaald. Netjes en servicegericht geholpen.
Keukenloods kom ik zeker weer.

Reageer

Henk Engels 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Komen alle afspraken na zoals ergens anders goedkoper bij de keukenloods krijg je hem dan ook voor de zelfde prijs

Reageer

RdG 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige en goede winkel met veel keus. Goede opvang en begeleiding en afwikkeling van de aankoop.
Ook veel lof voor de monteur van jullie. Uitstekende service.

Reageer

M. Paas 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering conform de gemaakte afspraak. Was voor mij de eerste keer bij de keukenloods en ben zeer tevreden over de prijs en de service

Reageer

Ruud 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service. Zelfs op zondag telefonisch bereikbaar toen bleek dat niet alles geleverd was.
Binnen 2 dagen volgde de nalevering. Geweldig!

Reageer

Luiken 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke meneer aan de telefoon. Fijn dat apparatuur op afroep gezet kon worden. Goede levering op dag van afspraak.

Reageer

Adri 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
mijn online bestelling was in eerste instantie niet goed doorgekomen,, nadat ik gebeld had ,werd het keurig afgehandeld en kon ik mijn bestelling ophalen. (op mijn verzoek).

Reageer

Paula 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik had een afzuigkap en een koolstoffilter gekocht. Toen ik bericht kreeg dat mijn bestelling klaar was, heb ik een afspraak gemaakt voor de levering en betaald. Groot was mijn schrik toen ik een telefoontje kreeg en men mij vertelde dat de koolstoffilter er toch niet was. Ik zat echt met een deadline ivm de plaatsing. Gelukkig kwam de koolstoffilter een dag later met de pakkettendienst en kwam alles toch goed terecht.

Reageer

Jeroen 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima en volledig digitaal geholpen. Maken waar wat ze stellen. Keurig op afgesproken tijdstip bezorgd

Reageer

Huub 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet gewoon leveren wat je bestelt, maar even meedenken of je wel het echode product hebt besteld. Top!

Reageer

Alike Slump 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk shoppen. Alles is makkelijk te vinden. Daarnaast vind ik de service super. Je wordt snel geholpen en goed geholpen bij eventuele vragen/problemen. Bij een probleem wordt je super geholpen. Mooie snelle levering. Goede kwaliteit producten. Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Reageer

Marc Bekkers 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben ondanks wat logistieke problemen prima en oplossend geholpen. Zullen indien nodig zeker ook de Keukeloods betrekken in de de zoektocht. Overigens hoeft dat niet altijd prijstechnisch te zijn.

Reageer

Timmermans 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede uitleg en service en redelijke prijzen
De winkel is goed bereikbaar en goed en ruim ingedeeld

Reageer

Gisella 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling gedaan van een vrijstaande oven gasfornuis en afzuigkap, al heel snel geïnformeerd over de voorraad en levertijd. Netjes daarna een mail wanneer het binnen was en een leverdatum kunnen afspreken. Super aardige bezorgers en nette afhandeling. Zeker een aanrader voor anderen en zelf kom ik ook terug.

Reageer

B Jaspers 19-12-2018

Algemene score

8,0
Ik was snel opzoek naar een nieuwe vaatwasser. Bij keukekenloods in de morgen een vaatwasser besteld en in de avond netjes en goed afgeleverd.
Daarbij was de prijs ook nog eens voordelig.

Reageer

parduc 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling, bevestiging van de order, communicatie en bezorging op tijd, allemaal prima in orde! Ook de prijs en het product zijn helemaal top!

Reageer

Mat 19-12-2018

Algemene score

8,0
Eenvoudige website, goede prijs, snelle levering en nemen meten het oude apparaat weer mee roetour

Reageer

Roan 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen ging makkelijk, we werden gied op de hoogte gehouden en het is volgens afspraak netjes geleverd. Zelfs een duurder vervangend apparaat ivm niet voorradig denk ik. Kortom, super geregeld!! 👍🏻

Reageer

Hatice 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij keukenloods heb je de scherpste prijzen en ben ik zeer vriendelijk geholpen met een heerlijk kopje koffie.

Reageer

S.V. 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn zeer tevreden. We hadden voor Black Friday besteld en zagen een prijsverlaging op die dag. Daar werd zonder
problemen in meegegaan. Verder zeer goede koelkast en montage vakkundig uitgevoerd. Kortom: een aanrader!

Reageer

Van Velzen 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb hier een vriezer gekocht omdat hij hier het goedkoopste was je wordt goed op de hoogte gehouden over
de bestelling, de bezorging was volgens afspraak door een nette chauffeur.
Mocht ik nog wat nodig hebben zou ik zeker hier kopen.

Reageer

AH Tiggelaven 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben hier al meerdere keren keuken apparatuur besteld en alles word altijd netjes op tijd en meestal al de volgende dag al geleverd, volgende keer bestellen we hier weer, top bedrijf

Reageer

Toon meer reviews