Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22620 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1954 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jos 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
klantvriendelijke bediening en werd zeer goed en deskundig geholpen alles is volgens afspraak verlopen

Reageer

Floris 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs.
Goede en heldere afspraken. Duidelijke communicatie wat betreft de levering.

Reageer

Henk 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De snelle oplossing voor het leveren en de vlotte levering als zodanig. Oorspronkelijke model was niet aanwezig maar werd zonder bijbetaling geremplaceerd.

Reageer

Cis 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site, super prijzen en goede service! Van begin tot eind prima geregeld!

Reageer

Gerard 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed pro-actief geïnformeerd door de mensen van Keukenloods. Het product op tijd geleverd.

Reageer

Michiel 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via internet gezocht naar een fornuis en gevonden bij Keukenloods. Reageren erg snel en de koop was zo geregeld. Met 2 dagen het fornuis ontvangen. Product is zoals omschreven. Om kort te zijn, goed contact, snel geleverd voor een goede prijs. Voor mij dus een 10 waard

Reageer

Jan 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben al een tijdje klant bij deze winkel, altijd snelle, behulpzame, meedenkende verkopers. Ook deze keer weer keurig geregeld.

Reageer

Erik 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering, beste prijs die ik kon vinden.
Na bestelling hebben ze ook nog ter controle gevraagd of ik de juiste Quooker had besteld ivm technische aansluitingen etc. Supertevreden! Als je ook maar een beetje handig bent, is deze kraan ook relatief eenvoudig te installeren.

Reageer

Ineke 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima levering, ziet er goed uit en op tijd geleverd. De site ziet er overzichtelijk uit

Reageer

Miriam 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een eerdere ervaring weer uitgekomen bij Keukenloods. Bestelling prima verlopen!
Over de producten (AEG inductiekookplaat en Quooker) tot nu toe zeer tevreden. We kunnen tot nu toe niets negatiefs melden. Het volgen van de bestelling was ook prima geregeld.

Reageer

J. Van de Kerkhof 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site waarop het product meteen te vinden was.
Iets minder prettig is dat de prijs niet zichtbaar is.

Reageer

Groenmarkt 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site redelijk goed te overzien, bestellen en leveren gaat snel en netjes. Goede behandeling en levering van de aankoop.
Tevreden.

Reageer

Willem 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed advies gekregen per telefoon, scherpe prijzen.
De volgende dag werd de vaatwasser afgeleverd zoals we hadden afgesproken.
Prima ervaring.

Reageer

Frank 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Reden om voor deze webwinkel te kiezen is primair het prijsniveau icm het veilig winkelen keurmerk. Wat opnieuw gebeurt (eerder bij bestelling wasdroger) is dat artikel van onze keus niet kan worden geleverd; keukenloods biedt dan wel beide keren een vergelijkbaar alternatief. Nadat we een goedkeuring op het alternatief voorstel hebben gegeven, horen we vervolgens een week lang niets. Zelf gebeld en blijkt volgens keukenloods het alternatieve product niet (meer) op voorraad (na 1 dag) en verwachten de week daarop weer bevoorraad te zijn. Oké het is niet anders, maar had dat even gemeld. Tot onze niet geringe verbazing worden we dezelfde dag gebeld door de bezorgdienst om een afspraak te maken voor bezorging. Kennelijk toch op voorraad!? Vraag me af wat gebeurd was als ik niet zelf gebeld had. Deze gang van zaken bevreemd ons. Levering verder oké.
Officiele reactie van Keukenloods 26-03-2020

Beste Frank,

Ik begrijp dat het een en ander niet goed is gegaan qua communicatie. Mijn excuses hiervoor.
Ik hoop dat het product goed bevalt, ondanks deze verloop van zaken!

Groeten, Emma

Reageer

Maurice 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods.nl is een overzichtelijke en duidelijke webshop met goede informatie. We hebben al regelmatig producten gekocht. En zijn daar zeer tevreden over. De levertijd is volgens afspraak en vooraf wordt je ingelicht over de bezorgtijd. Het product, in dit geval een spoelbak, is geweldig. In werkelijk is die nog mooier dan op de afbeeldingen. Wat nog verbetert zou kunnen worden is in sommige gevallen de foto's van de producten groter publiceren of dat ze te vergroten zijn door er bijv op te klikken.

Reageer

Marcel 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een bosch koelkast besteld op zaterdag avond en maandag morgen geleverd super snel en netjes

Reageer

Opa Jan Sr 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfect wat deze mensen gedaan vooral voor ons oudere mensen hebben uiteindelijk geresulteerd in 2 telefoontjes en de afzuigkap was er.

Reageer

Sjieuwke 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via google op de site van keukenloods gekomen voor het bestellen van een Wokpan 36 cm van WMF. Jammer dat we hem niet in de winkel in het echt konden bekijken. Daarvoor moesten we naar het Inspiratiehuis 20/20 van Siemens, Bosch en Neff in Hoofddorp. Het zou handig zijn als je als Keukenloods de pan via je eigen website aanbiedt om ook een exemplaar ervan in je winkel te hebben staan. Suggestie van onze kant.

Reageer

Gebruiker Ton 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is oke. De keuze is gebaseerd op advies van mijn dochter. Via de goed benaderbare webside de bestelling uitgevoerd.
De communicatie vanuit de webside verliep zonder problemen en is als zodanig ook qua betaling keurig afgerond. Tweemaal telefonisch advies gevraagd. Het apparaat is keurig conform afspraak geleverd en eenvoudig door de installateur geplaatst.
Doordat de pannenset (op advies van uw medewerker ri. IKEA gegaan) pas 26 maart wordt aangeleverd heb ik het toestel nog niet volledig kunnen testen. Maar ik ben hoopvol.

Reageer

Willem 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Inbouw koelkast op zondag besteld en volgende dag in huis. Op de dag van levering 's ochtends nog gebeld door de Verkoop afdeling om nog even de juiste maten te checken. Klasse!

Reageer

Rinus 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen en geadviseerd bij aanschaf van verschillende keukenapparatuur. Flexibel en meedenkend! Levering heel soepel verlopen.

Reageer

polleke 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
verzending zou iets sneller kunnen maar voor de rest is alles prima voor elkaar. duidelijk en niet duur.

Reageer

Raymond 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima zaak, denken mee, en zoeken oplossingen, vlotte levering conform het bestelde!

Reageer

Alexander 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en snelle levering tegen een goede prijs
Meer kan ik er niet van zeggen

Reageer

Wim Beeke 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn naar de Keukenloods in Roosendaal geweest en zijn daar zeer vriendelijk ontvangen. Ze waren de showroom aan 't verbouwen maar onze afzuigkap was kapot dus we moésten een nieuwe! Het was geen probleem om toch verschillende kappen te bekijken en hebben een mooie afzuigkap gekocht wat een showmodel was geweest!
De bediening was heel erg vriendelijk en deskundig, dus wij zijn zéér tevreden naar huis gegaan!

Reageer

Frank uit Dronten 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
keukenloods, heeft een groot assortiment wasbakken en kranen. Ook vreemde maten (die ik juist zocht).
Ik was benieuwd naar de levering, omdat het uit verschillende steden moest komen, maar dat was zorgen om niets.
Alles is goed gekomen. Dank daarvoor.

Reageer

Gerard van Schaik 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na bestelling werd, kreeg ik netjes een mailtje over de aangekochte afzuigkap om me te helpen met de juiste maten... na over een weer gemaild te hebben is dit uiteindelijk gelukt. De afzuigkap werd netjes bezorgd en zag er ook keurig uit. de website is goed overzichtelijk en was ook heel duidelijk.

Reageer

m.putz 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik heb een perfecte levering bekomen nette en goede hulpzame bediening ik zou toch altijd eerst weer

bij de volgende aankoop naar keukenloods stappen.heel veel producten en artikelen te vinden

Reageer

DENNIS R 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de snelle levering van onze nieuwe vaatwasser is er nog even een check gedaan of deze wel voor 100% past door bij ons nog even het typenummer van de oude vaatwasser op te vragen. Keurig gebeld door de chauffeur toen hij onderweg ging met de verwachte aankomsttijd, en niet geheel onbelangrijk de vaatwasser voldoet voor 100%

Reageer

Sandra 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een super bedrijf! Onze bestelde spullen zouden eerst in januari worden uitgeleverd maar door een vertraging in de overdracht van ons nieuwe huis hadden we het pas in maart nodig en dat was gelukkig geen probleem om het in maart uit te leveren ipv januari. Zeer vakkundig geholpen en alles is mooi scherp geprijst!

Reageer

M van heel 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden snelle levering apparaat was kapot meteen de dag er na omgeruild voor een nieuwe geen gezeur maar doen perfect

Reageer

M. van de Vendel 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk te bestellen, goede digitale communicatie. Op de dag van levering een scherpe verwachte tijd van leveren, die precies uitkwam. Gewoon goed hun afspraken nagekomen, wat tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid meer is.

Reageer

Willem Pols 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen door (*) in Waddinxveen, en korte levertijden wij maken zelf onze keukens en kopen onze apparaten bij Keukenloods.

Reageer

J.Hoepman 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte afhandeling van aankoop en deskundige installatie. Goede klantenservice.

Reageer

Marcel 23-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een kookplaat besteld via de webshop. Duidelijke website met voldoende informatie om zelf een goede keuze te maken. Desondanks werd ik na bestellen gebeld om te controleren of ik de juiste keuze gemaakt heb. Dit is een super service! Kookplaat werd netjes geleverd op de aangegeven dag. Product zat erg goed verpakt en kwam daardoor zonder schade aan. ga zo door!

Reageer

Juanita 23-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben bij de keukenloods een inbouw koelkast en een inbouw oven gekocht. Wij zijn heel erg goed geholpen door medewerkers van de keukenloods Zaandam. Ik had een speciale wens betreffende de oven. Het betreft een , Slide en Hide ,, oven. De medewerker heeft erg zijn best gedaan om aan mijn wens te voldoen. En het is hem zeker gelukt. Apparatuur is ook door de keukenloods ingebouwd, en de oude apparatuur hebben ze meegenomen. Het tijdstip van het personeel die alles zou inbouwen werd keurig op tijd aan mij doorgegeven. KEUKENLOODS, wij zijn super tevreden.

Reageer

fam Veltkamp 23-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig manier om bestelling op gewenste dag geleverd te krijgen. Contact toen niet alles tegelijk geleverd kon worden verliep ook soepel. Bezorger bracht alles netjes binnen.

Reageer

E Verheijen 23-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede telefonische informatie
Correcte levering
Prima service
Alleen minimaal 75 karakters beoordeling is wat overdreven

Reageer

Luc 22-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We waren op internet aan het kijken voor een 5 pits gasfornuis toen kwamen we bij deze winkel uit.
De dag er na gebeld en 2 dagen erna kwamen ze het al leveren. En de betaling ging ook goed.
En ze zijn heel vriendelijk En alles netjes geregeld en bezorgd.

Reageer

Van Wier Hoorn 22-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keukenloods Zwaag heeft ons goed geholpen met het samenstellen van onze keuken. Ook bij twijfel mocht ik telkens terugkomen en kijken en proefstukjes mee naar huis nemen. Het personeel is klantvriendelijk en toegankelijk.

Reageer

Des 21-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze winkel biedt een erg goed alternatief als het gewenste artikel niet meer leverbaar is.

Reageer

Gijs 21-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie communicatie met de klantenservice. De prijs is duidelijk de goedkoopste, er werd góed gecommuniceerd over de voortgang van de order. De montage, in ons geval, van de nieuwe afzuigkap verliep prima en werd vakkundig afgehandeld.

Reageer

Bhn 21-03-2020

Algemene score

2,0
Zojuist vaatwasser geleverd gekregen. Bedoeling was dat oude mee terugging. De bezorger weigerde in eerste instantie om de oude machine mee te nemen omdat die al buiten had moeten staan. Daarna heb ik binnen 5 seconden de oude machine naar de deur gebracht. Weer hele discussie om de bezorger te overtuigen de oude vaatwasser mee te nemen. Kortom: HEEL SLECHT
Officiele reactie van Keukenloods 23-03-2020

Beste Bhn,

Wat vervelend dat dit zo is verlopen, mijn excuses hiervoor. Het is inderdaad een voorwaarde dat het oude apparaat buiten klaar moet staan en we zijn ermee bezig om dit duidelijker te communiceren.

Ik hoop dat de vaatwasser desondanks goed bevalt. Mocht je hier nog vragen hebben, dan hoor ik het graag via emma@keukenloods.nl

Groeten, Emma

Reageer

Edith 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is overzichtelijk. Wij werden goed op de hoogte gehouden voor wat betreft de levering. Degene die onze vaatwasser kwam installeren was uitermate vriendelijk en correct.

Reageer

Robin 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
In eerste instantie was onze gaskookplaat niet te leveren in verband met het carona virus hij moest uit Italië komen een boretti maar na telefonisch contact met een van de verkopers hebben ze er toch nog een kunnen leveren veel dank hier voor een dikke pluim. Gr xxx

Reageer

Mandy vd Bergh 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen in de winkel. Bij bestelling ging helaas iets mis maar is netjes opgelost. Deur op koelkast monteren was even lastig daar gebruiksaanwijzing ontbrak. Koelkast ziet er verder prima uit, prettig in gebruik, en koelt goed.

Reageer

Hooijmans 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik mijn vijfde apparaat gekocht en het is altijd naar tevredenheid.
Bij het laatste apparaat was iets niet goed monteur is geweest,en die heeft het fantastisch opgelost.

Reageer

Frans Broeders 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles volgens afspraak, niets om aan te merken. Monteur wekte alles netjes af en was op tijd. Prima keukenloods.

Reageer

H. SUIJKERBUIJK 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te bestellen via internet en een vlotte en snelle accurate levering. Ook voor een goede prijs.

Reageer

Nel 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben perfect geholpen. Ik heb de inductie kookplaat nu een week in gebruik. Ik kan niet anders zeggen dan KLASSE. Ik wilde een keramische kookplaat toen vroeg de medewerker waarom geen inductie. Waarop ik zei, die zijn me te duur. Toen raden hij me de Hanato inductieplaat aan. Qua prijs ligt hij in de catogorie van de keramische kookplaat. Op alle 4 de pitten een timer en een boost functie. Wat heerlijk kookt.

Reageer

Toon meer reviews