Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22620 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1954 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Korrel1946 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden uitstekend geholpen, uitleg verkoper was duidelijk en de levertijd was top! Aflevering super.

Reageer

Familie R. Raggers 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goede communicatie. Artikel was niet meer leverbaar, maar we konden een nieuwere versie kopen voor hetzelfde bedrag. Super service!

Reageer

Robert 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nieuwe Siemens afzuigkap en Quooker kraan besteld voor mijn keuken. Bestelling, aflevering en installering door vakkundige monteur correct uitgevoerd. Klasse!

Reageer

J.Klaver 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een Siemens koel/vrieskast besteld nadat wij in een mooie winkel in Alkmaar met vriendelijk en kundig personeel ons goed hadden laten voorlichten.
Keurige en correcte aflevering.

Reageer

peter 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Behaalde resultaten in het verleden hebben mij doen besluiten weer met KL in zee te gaan. Dat Is weer goed uitgepakt.
Doorgaan zo aub!!

Reageer

Martien Jansen 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wordt vriendelijk geholpen en houden zich aan de afspraken, ook een mooie showroom in Terborg

Reageer

Chris 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nette prijzen.
Duidelijke website.
Mooie showroom met ruim aanbod showmodellen.

Reageer

PF 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij een reparatie van een bij Keukenloods aangeschafte combi-oven bleek, na ruim 2 jaar, bij de inbouw van de oven ernstige en ontoelaatbare fouten te zijn gemaakt. Na confrontatie bij Keukenloods van de bevindingen van de reparateur van de oven, is dit erkend en is direct en zonder problemen aangeboden de oven kosteloos te vervangen. Een nieuwe oven is naar volle tevredenheid geplaatst. Dank aan de zeer prettige behandeling en service door Keukenloods.

Reageer

Paul 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles dik in orde, zeer tevreden, prettige bezorging en contact, heldere site

Reageer

Britt 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vond de shop erg overzichtelijk en de levering erg snel! Bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam.

Reageer

in de buurt en ruim aanbod 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor de Keukenloods omdat deze in de buurt zit en ik goede ervaring in het verleden heb gehad. Het aanbod is ruim. Ik had me van tevoren niet verdiept in vaatwassers en heb snel gekozen voor de aanbieding vanwege de prijs, de besteklade en omdat deze stil is. Levering was snel en eerder dan afgesproken tijd. Installatie was netjes.

Reageer

Rick 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service, snelle levering, zoals we gewend zijn. Zeker een aanrader als je nieuwe apparatuur nodig hebt.

Reageer

Priscilla 20-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding, betere prijzen dan op andere website. Korting wanneer je de bestelling afhaalt in een winkel. Vriendelijke medewerker in de winkel!

Reageer

Ron 20-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medewerker aan de telefoon heeft verstand van zaken. Duidelijk en een goed advies. Wij hebben een vaatwasser laten installeren, ook dat was perfect. De monteur werkte netjes en heeft alles meegenomen. Zeker een aanrader!!!!

Reageer

Fon 20-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte afhandeling, betrouwbaar, vriendelijk en goede prijs kwaliteit verhouding.

Reageer

Dennis 18-04-2020

Algemene score

2,0
Combi oven gekocht van aeg bij keukenloods. Oven voldoet niet aan beschrijving. Verhit niet constant. Breekt er ook een kunststof borgpin vd deur af. Dan doet de magnetronfunctie het niet meer.
Keukenloods verwijst alleen naar de fabrikant terwijl ze zelf een omschrijving hebben welk niet voldoet. De fabrikant komt langs voor 200 euro om de borgpin te reparen en evt de oven zelf bekijken.
Ik heb ervaren dat zelfs negatieve revencies op hun website niet vermeld wordt.
Nooit meer keukenloods en aeg/electrolux voor mij.
Officiele reactie van Keukenloods 19-04-2020

Beste Dennis,

Vervelend dat het product niet aan je wensen voldoet. Wij zijn in dit soort gevallen inderdaad afhankelijk van de fabrikant: Pas wanneer een monteur die zij sturen constateert dat het product foutief is, kunnen wij meekijken voor vervanging.

Ik kijk graag naar de productspecificaties op onze website. Om welk apparaat gaat dit? Dan zorg ik ervoor dat dit geüpdatet wordt. Wil je hiervoor een mailtje naar emma@keukenloods.nl sturen?

Groeten, Emma

Reageer

Alain 18-04-2020

Algemene score

2,0
Bij de Keukenloods een inbouw Siemens koelkast gekocht online, nou daar wordt je niet blij van wat een slechte service van Keukenloods en de firma Siemens. Er staat nergens een verdeling van de koel inhoud vermeld doe je de deur open dan vallen de flessen er uit, ik heb dit gemeld bij Keukenloods en Siemens en dan wordt er voorgesteld om het aftekopen met 2 slagers messen!!
NOOIT meer Keukenloods of Siemens wat een belabberde service.

Alain
Officiele reactie van Keukenloods 20-04-2020

Beste Alain,

Mijn excuses dat dit zo is verlopen. Jammer dat je niet tevreden bent met je aankoop en met de aangeboden coulance.
Ik hoor graag om welk product dit gaat, zodat we zo nodig de productinformatie kunnen bijwerken. Zou je deze willen toesturen naar emma@keukenloods.nl?

Groeten, Emma

Reageer

F.Kuijper 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige snelle plaatsing van bestelling waarvoor we in een overzichtelijke winkel eerst onze keuze konden maken.
We wisten dat het inbouw team weer zeer snel en efficient voor plaatsing zorgt.
We hebben wel geleerd eerst foto's te maken want daardoor heeft plaatsing wat langer geduurd deze keer Maar xxx heeft met uiterste precisie alles op 9/4 afgerond.

Reageer

Jan Alberts 13-04-2020

Algemene score

9,0
alles was prima, voorlichting , prijs, aflevering op tijd. Zelf plaatsen ook gelukt.

Reageer

Yvette Lucas 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben in 2008 een keuken laten plaatsen via Keukenloods, dus was het natuurlijk dat wij onze nieuwe afzuigkap ook via Keukenloods hebben besteld.

Reageer

Kees 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen in de winkel en snel geleverd en ook lage prijs. Dus mijn volgende aankoop is zeker weer bij de keukenloods.

Reageer

Melvin 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website met een uitgebreid assortiment. Snel en netjes geleverd.
Veel informatie over de producten zelf.

Reageer

Marije 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods krijgt van mij een 10 omdat ik zeer tevreden ben met de geboden service.
Na mijn bestelling is er contact met mij opgenomen om af te stemmen of ik wel de juiste producten had besteld.
Ik ben toen echt heel goed geadviseerd en geholpen.
Alles is ook netjes volgens afspraak afgeleverd.

Reageer

Bram 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geregeld, alleen een tip om bij bestellen een voorkeursweek aan te kunnen geven maar ook een voorkeursdag voor bezorging.

Reageer

Willemien 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitmuntende service voor bezorgen en installatie; zo top dat je bijna een nieuwe bestelling wilt maken om weer zo'n geweldige ervaring te hebben. Daarvoor royaal en professioneel advies op het moment dat het mij uitkomt en prima prijs/kwaliteit. Productaanbod is niet heel breed, maar voldoet vooralsnog aan mijn wensen.

Reageer

Wil 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig geholpen prima service en kom zeker terug attente en snelle levering.

Reageer

Henk 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed en snel en netjes afgeleverd op de goede tijd plus er zat een Nederlandse beschrijving bij dit product.

Reageer

Tim Amsterdam 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb middenin de Corona ellende een nieuwe inbouwvriezer besteld. Na wat contact via de chat was ik er zeker van dat ik het juiste model had gevonden en dat ook de inbouwmaten correct waren. Nadat ook de prijs meer dan prima was maar meteen de trekker overgehaald en besteld.
Verrassend snel geleverd ondanks de waarschuwing van keukenloods dat het gezien de crisis wel eens wat langer zou kunnen gaan duren. Niet dus. Helemaal top.

Ook het inbouwen aan Keukenloods uitbesteed. Super netjes gelopen allemaal en de heren hadden zelfs de 2 ijskasten die naast de nieuwe vriezer stonden ook even opnieuw afgesteld. ze sloten niet helemaal lekker meer en dat kost tenslotte extra stroom... Binnen 45 minuten alles perfect geïnstalleerd en mijn oude vriezer meteen 3 trappen naar beneden gebracht.

Ik schrijf weinig tot geen recensies maar dit keer is het verdiend.

Dank!

Reageer

Jan 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed service en zij denken mee in deze tijden van het corona virus. Dat alles bij een gunstige prijs.

Reageer

Piet 09-04-2020

Algemene score

8,0
Keurig volgens afspraak geleverd. Telefonisch goed afbies gekregen.
Goede prijs. Oude machine retour.

Reageer

Leo Konings 08-04-2020

Algemene score

1,0
Bestelproces na 3x eindelijk gelukt. Bij levering gasfornuis defect, spoelbak defect, werkblad beschadigd. Levering bijkeuken incompleet. Passieve houding....
Officiele reactie van Keukenloods 08-04-2020

nu
Beste Leo,

We hebben hier contact over gehad. De fouten zijn inmiddels opgelost.

Groeten, Emma.

Leo Konings 09-04-2020

Beste Emma,

Het is niet naar tevredenheid opgelost.

Gr
Leo

Reageer

Tamara 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima aanbod van artikelen, een correcte hantering van de prijzen, snelle levering en in ons geval geen verzendkosten terwijl dat bij andere aanbieders wel het geval was voor dit aankoopbedrag.

Reageer

Sira 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een echte aanrader! Dubbele oven, voor kleine en grote dingen. Heel handig, makkelijk en zuinig. Ik ben zeer tevreden mee.

Reageer

GWA 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, meeste /alles uit voorraad leverbaar, goede prijs, vriendelijke EN meedenkende!! medewerker.
Gehele bestelling snel volgens afspraak geleverd. ( op een zaterdag heel vroeg in de morgen.)
Een groot bedrag vooraf betalen kan wellicht anders worden geregeld.
Zeer tevreden over dit bedrijf en medewerkers.

Reageer

Kölzer 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wordt snel geholpen en de service verlening is beter dan noodzakelijk .
Dit heb ik al meerdere keren mogen ervaren.

Reageer

Hr.S. Bakker 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige medewerking gehad van Keukenloods bij het zoeken naar een geschikte opvolger van onze inbouw koel/vries combinatie. Daar we een vrij oud model hadden was het zoeken naar een opvolger met de juiste afmetingen vrij tijdrovend. Keukenloods heeft ons daar uitstekend bij geholpen en was daarnaast ook zeer geduldig.
Het inbouwteam heeft snel en vakkundig onze nieuwe Bosch koel/vries comb ingebouwd.
Een grote pluim voor deze combinatie!

Reageer

Dennis van der Wulp 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en nette levering. Keurige prijs. Ruim assortiment. Naast de online ook een knappe winkel met gemotiveerd personeel die jou graag helpt.

Reageer

Klaas Pals 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles in voorraad en ruime keuze en de service van de installateurs is perfect.

Reageer

P.C. Appel. (Cees) 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de Corona crisis is alles snel en perfect gelopen, de vaatwasser was in no time geplaatst en vakkundig
aangesloten. Meer kan een mens niet wensen en dat doen we dus niet. Alle lof.!!

Reageer

Carina 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische service!!! Snelle en correcte levering en bij vragen over de producten een zeer correcte klantenservice die je te woord kan staan.

Reageer

Stephan Westerveld 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service! Nadat ik een inbouw koel/vriescombinatie had uitgekozen werd er gebeld om te checken of deze wel in mijn kast zou passen. Perfect dat er wordt meegedacht.

Reageer

Fam Kneepkens 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel met aardige werknemers. Wij werden prima geholpen bij de aankoop van een inductie kookplaat die prima voldoet. Fijn dat ze er een aantal op voorraad hadden . Als we weer iets nodig hebben gaan we eerst bij keukenloods kijken en om advies vragen, daar kun je beter beslissen dan online.

Reageer

René 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product is geleverd volgens toezegging op website. Oude vaatwasser is meegenomen, was een automatisme en geen vraag.
Bestelde product was ondanks bericht op website, niet leverbaar. Als alternatief een upgrade ontvangen zonder extra kosten.

Reageer

Kim 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de service echt geweldig. Ze namen contact op om te controleren of ik wel de juiste (deur op deur) vriezer had besteld. Nou waar vind je dat nog!

Reageer

Lindy 06-04-2020

Algemene score

9,0
Ze hebben ruime keus aan producten en materialen. Zelfs voor mensen die slecht keuzes kunnen maken nemen ze de tijd.😊
Keuken staat fantastisch.

Reageer

Stienstra 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goed geholpen ze weten waar het over gaat. Dus heel handig als een ander meedenkt

Reageer

MarjaM 05-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijs en snelle levering. Prettig telefonisch contact en duidelijke afspraken.

Reageer

Jansen 04-04-2020

Algemene score

9,0
Scherpe prijs en snelle levering!
Snelle reactie op vraag.
Betalen makkelijk via Ideal.

Reageer

Janneke 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site, snelle levering. Koelkast doet wat hij moet doen! Eindelijk blijft het eten weer langer goed en komt het goed gekoeld uit de koelkast. Fijn, dat oude koelkast meteen kon worden meegenomen. Handige, aardige monteurs.

Reageer

Robbie 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bedrijf dat netjes bij onduidelijkheden opbelde om te vragen of het zo de bedoeling was/is. In mijn geval wilde we het zo maar het was toch een goede vraag die ze stelde en zou een foute levering voorkomen. Prima winkel

Reageer

Toon meer reviews