Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22602 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1976 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

E. Roselaar 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling, levering en plaatsing van apparatuur vlot en vlekkeloos verlopen.

Reageer

Van Uitert 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk personeel, deskundig en meedenkend maar absoluut niet doordrammen. Luisteren naar wat de wens van de klant us

Reageer

Henk van Breemen 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en netjes geleverd en gemonteerd. Personeel zeer behulpzaam. Zelfs de keukenkast waarin de nieuwe oven moest worden geplaatst werd door hun schoon gemaakt

Reageer

Van der Kreeft 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Helaas was het product wat ik had gekocht niet juist maar ben perfect geholpen, ook de afhandeling was goed.

Reageer

Robbie 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede winkel met goede prijzen. Laatst een Siemens wasmachine besteld en werd snel geleverd. Zelfs in de drukke tijd van Corona hebben ze hem een dag na bestelling afgeleverd. Dus al met goede service en producten, waarbij de prijs vaak goed is.

Reageer

Jan 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle hulp bij inbouwvaatwasser keuze. De vaatwasser werd netjes mee in de auto gezet. Goede voorlichting.

Reageer

Ank 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ruime keus uit merken en types.
Goede afzuig kap.
Al eerder hier besteld en ben weer tevreden over de afwikkeling

Reageer

Betrouwbaar 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn keuze voor Keukenloods is dat zij destijds leverancier van de keuken zijn geweest en ik nu een vervangend apparaat nodig had. Bestellen en afhandelen ging vlot en soepel. Een teleurstelling. Bij een eerste contact was het apparaat EUR 25,00 goedkoper dan na het tweede contact en de bestelling. Weifeling om niet de eerste keer te bestellen was de corona-situatie. Ondanks dat ik dit aangaf was er geen begrip of coulance. Jammer!

Reageer

Mart 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs / kwaliteit verhouding is prima. Ook de levering en plaatsing is goed verlopen.

Reageer

Rein 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zijn naar de fysieke shop in Veendam geweest. Snel en goed geholpen door medewerker.

Reageer

Cees 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon prima winkel die doet wat ze zeggen. Onze diepvries kwam na overleg zelf een dag eerder.

Reageer

Nienke 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben super tevreden. Zou op woensdag geleverd worden, maar ze belde al op dinsdag of dat ook kon. Had op maandag besteld dus supersnelle levering. Kon niet beter. De nieuwe combi-magnetron werkt super. Makkelijk in gebruik. De site is duidelijk. Ja ik raad de Keukenloods zeker aan.

Reageer

Astrid 27-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Xxx heeft fijn met me meegedacht toen de geleverde optie niet bleek wat ik ervan had verwacht. Na goed overleg heb ik nu de het perfecte fornuis waar ik heel blij mee ben!

Reageer

BAAM 27-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Elk artikel dat ik bestelde bij Keukenloods werd keurig op tijd en professioneel verpakt bij mij bezorgd. De webshop is heel betrouwbaar en bij vragen krijg je direct een adequate ondersteuning.

Reageer

barend 25-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijke site. doordat er op de site een showroom model stond- die inmiddels was verkocht - kreeg ik het zelfde apparaat ook voor de showroomprijs!! hulde aan keukenloods voor de service.

Reageer

Rene 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb een gaskookplaat besteld welke, voor een goede prijs, geleverd is. snelle levering, goed kontakt over de bestelling en de afmetingen van het artikel. ik ben zeer tevreden.

Reageer

Teun 24-04-2020

Algemene score

9,0
Vlot geregeld, goed op de hoogte gehouden van de levering, zeker aan te bevelen!

Reageer

H. Lubbers 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We wilden een Etna combi-magnetron, type CM444RVS. Deze vonden we eenvoudig en snel via de website van de Keukenloods. En een winkel van de Keukenloods zit bij ons 'om de hoek'. Alleen.. bij een andere webshop werd deze magnetron nog goedkoper aangeboden. Dus leek de keuze op de andere te vallen. ECHTER, Keukenloods biedt op de webshop de mogelijkheid, om aan te geven of je het product elders goedkoper tegenkomt. JA DUS ! En daarom gelijk het Keukenloods-meldingsformulier hiervoor ingevuld, compleet met prijs en website. Binnen een paar uur werd er al gebeld door een medewerker van Keukenloods, dat het formulier ontvangen was en de gegevens waren gecontroleerd en juist bevonden. Er werd ons door de medewerker direct een tegenvoorstel gedaan op de prijs van de concurrent. Toen gekozen voor Keukenloods, omdat 1) het tegenbod (uiteraard) lager was, 2): Keukenloods in de buurt een winkel heeft (lok. Gaanderen). Een paar dagen later weer een medewerker aan de lijn. Nu om te vragen wanneer we de magnetron geleverd wilden hebben. Kon zelfs sneller dan beloofd! Toen bleek ook de winkel in Gaanderen uiterst gemakkelijk, omdat de aflevering aan huis even niet te matchen met onze werktijden. Gelijk met de medewerker geregeld dat afleveren in de winkel in Gaanderen en daarna zelf afhalen voor ons makkelijker was. Aldus geschiedde. Eindresultaat: Webwinkel bezoeken, invullen, communicatie met mederwerkers (TOP!), prijsopgave, bestellen, afhalen.... alles uiterst direct en soepel verlopen. Chapeau Keukenloods!!! Graag nog eens als het nodig is. Waarom dan toch net geen 10 als beoordelingscijfer? Enige reden: de prijs van het artikel is na mijn melding (nog) niet aangepast. Maar daartegen: op internet rondkijken én reageren via het meldingsformulier "Elders -goedkoper?" loont dus bij Keukenloods !!!

Reageer

Hans 24-04-2020

Algemene score

10,0
Een no nonsens winkel waar je op uitstekende wijze wordt geholpen. Vriendelijk, correct en snel geleverd.

Reageer

Wiljean 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, goede communicatie over de levering. Product was ook goed genoeg verpakt.

Reageer

Mark maad 24-04-2020

Algemene score

9,0
Keurig behandeld netjes alles op tijd geleverd tegen een nette prijs
En goede naservice

Reageer

Martijn 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima aankoopproces in een lastige tijd. Er werd van te voren nog even contact opgenomen of de inbouwmaten echt correct waren en de montage ging een weekje overheen. Alleen verkeerd flessenrek voor de koelkast geleverd en daar niets meer over gehoord. Maar dat komt vast goed.

Reageer

marcel 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle levering. Krijg kort van te voren ook sms over tijdstip van levering. Erg prettig.

Reageer

Oomen 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere productomschrijving, goede levering. Niets negatiefs op aan te merken.

Reageer

Walter 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden, keurige en tijdige levering, blij met de machine goed advies

Reageer

PAul 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Website werkt prima en snelle levering ook in corona tijd. Bestelde koel en vrieskast elders niet goedkoper kunnen vinden

Reageer

Familie Verbeek 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit heb ik een bedrijf een 10 gegeven. Kan je nagaan hoe tevreden ik ben over keukenloods. Waarom is dat?
1. Contact via WhatsApp verloopt hoe en snel!
2. Woensdag 17.00 uur een bestelling gedaan, daar 's avonds nog telefonisch contact over gehad.
3. Donderdag 14.00 uur de bestelling door een hele vriendelijke medewerker keurig netjes afgeleverd.
4. Oude apparaat meegegeven.
5. Super service en snelle levering!

Reageer

Gerard 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel goed geholpen door klantvriendelijke verkoopmedewerkers. Zij zijn ook de tijdens het verkoopproces met mij gemaakte afspraken heel goed nagekomen, leidende tot de definitieve aankoop.

Reageer

Jaap en Mieke 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, ondanks Corona maatregelen keurig tot aan de drempel bezorgd. Het fornuis is erg fijn in gebruik. Prima service.

Reageer

Francois 24-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was duidelijk, simpel en goed omschreven. Was makkelijk te doorlopen. Aanrader

Reageer

Mar de Bruyn 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de uitgestelde levering wegens Covid-19 goede informatie en telefonische hulp.
Zeer vriendelijke bezorger

Reageer

Patrick Bjorkman 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn te lezen dat we een mening mogen geven.
Voor mij een 10 gezien het moment van bestellen tot het punt van afleveren gewoon keurig geregeld is. Ik zit zelf in de logistiek en het gaat wel eens anders. Top mensen. Hoop dat jullie dit vol kunnen houden.

Reageer

Korrel1946 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden uitstekend geholpen, uitleg verkoper was duidelijk en de levertijd was top! Aflevering super.

Reageer

Familie R. Raggers 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goede communicatie. Artikel was niet meer leverbaar, maar we konden een nieuwere versie kopen voor hetzelfde bedrag. Super service!

Reageer

Robert 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nieuwe Siemens afzuigkap en Quooker kraan besteld voor mijn keuken. Bestelling, aflevering en installering door vakkundige monteur correct uitgevoerd. Klasse!

Reageer

J.Klaver 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een Siemens koel/vrieskast besteld nadat wij in een mooie winkel in Alkmaar met vriendelijk en kundig personeel ons goed hadden laten voorlichten.
Keurige en correcte aflevering.

Reageer

peter 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Behaalde resultaten in het verleden hebben mij doen besluiten weer met KL in zee te gaan. Dat Is weer goed uitgepakt.
Doorgaan zo aub!!

Reageer

Martien Jansen 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wordt vriendelijk geholpen en houden zich aan de afspraken, ook een mooie showroom in Terborg

Reageer

Chris 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nette prijzen.
Duidelijke website.
Mooie showroom met ruim aanbod showmodellen.

Reageer

PF 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij een reparatie van een bij Keukenloods aangeschafte combi-oven bleek, na ruim 2 jaar, bij de inbouw van de oven ernstige en ontoelaatbare fouten te zijn gemaakt. Na confrontatie bij Keukenloods van de bevindingen van de reparateur van de oven, is dit erkend en is direct en zonder problemen aangeboden de oven kosteloos te vervangen. Een nieuwe oven is naar volle tevredenheid geplaatst. Dank aan de zeer prettige behandeling en service door Keukenloods.

Reageer

Paul 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles dik in orde, zeer tevreden, prettige bezorging en contact, heldere site

Reageer

Britt 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vond de shop erg overzichtelijk en de levering erg snel! Bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam.

Reageer

in de buurt en ruim aanbod 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor de Keukenloods omdat deze in de buurt zit en ik goede ervaring in het verleden heb gehad. Het aanbod is ruim. Ik had me van tevoren niet verdiept in vaatwassers en heb snel gekozen voor de aanbieding vanwege de prijs, de besteklade en omdat deze stil is. Levering was snel en eerder dan afgesproken tijd. Installatie was netjes.

Reageer

Rick 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service, snelle levering, zoals we gewend zijn. Zeker een aanrader als je nieuwe apparatuur nodig hebt.

Reageer

Priscilla 20-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding, betere prijzen dan op andere website. Korting wanneer je de bestelling afhaalt in een winkel. Vriendelijke medewerker in de winkel!

Reageer

Ron 20-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medewerker aan de telefoon heeft verstand van zaken. Duidelijk en een goed advies. Wij hebben een vaatwasser laten installeren, ook dat was perfect. De monteur werkte netjes en heeft alles meegenomen. Zeker een aanrader!!!!

Reageer

Fon 20-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte afhandeling, betrouwbaar, vriendelijk en goede prijs kwaliteit verhouding.

Reageer

Dennis 18-04-2020

Algemene score

2,0
Combi oven gekocht van aeg bij keukenloods. Oven voldoet niet aan beschrijving. Verhit niet constant. Breekt er ook een kunststof borgpin vd deur af. Dan doet de magnetronfunctie het niet meer.
Keukenloods verwijst alleen naar de fabrikant terwijl ze zelf een omschrijving hebben welk niet voldoet. De fabrikant komt langs voor 200 euro om de borgpin te reparen en evt de oven zelf bekijken.
Ik heb ervaren dat zelfs negatieve revencies op hun website niet vermeld wordt.
Nooit meer keukenloods en aeg/electrolux voor mij.
Officiele reactie van Keukenloods 19-04-2020

Beste Dennis,

Vervelend dat het product niet aan je wensen voldoet. Wij zijn in dit soort gevallen inderdaad afhankelijk van de fabrikant: Pas wanneer een monteur die zij sturen constateert dat het product foutief is, kunnen wij meekijken voor vervanging.

Ik kijk graag naar de productspecificaties op onze website. Om welk apparaat gaat dit? Dan zorg ik ervoor dat dit geüpdatet wordt. Wil je hiervoor een mailtje naar emma@keukenloods.nl sturen?

Groeten, Emma

Reageer

Alain 18-04-2020

Algemene score

2,0
Bij de Keukenloods een inbouw Siemens koelkast gekocht online, nou daar wordt je niet blij van wat een slechte service van Keukenloods en de firma Siemens. Er staat nergens een verdeling van de koel inhoud vermeld doe je de deur open dan vallen de flessen er uit, ik heb dit gemeld bij Keukenloods en Siemens en dan wordt er voorgesteld om het aftekopen met 2 slagers messen!!
NOOIT meer Keukenloods of Siemens wat een belabberde service.

Alain
Officiele reactie van Keukenloods 20-04-2020

Beste Alain,

Mijn excuses dat dit zo is verlopen. Jammer dat je niet tevreden bent met je aankoop en met de aangeboden coulance.
Ik hoor graag om welk product dit gaat, zodat we zo nodig de productinformatie kunnen bijwerken. Zou je deze willen toesturen naar emma@keukenloods.nl?

Groeten, Emma

Reageer

F.Kuijper 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige snelle plaatsing van bestelling waarvoor we in een overzichtelijke winkel eerst onze keuze konden maken.
We wisten dat het inbouw team weer zeer snel en efficient voor plaatsing zorgt.
We hebben wel geleerd eerst foto's te maken want daardoor heeft plaatsing wat langer geduurd deze keer Maar xxx heeft met uiterste precisie alles op 9/4 afgerond.

Reageer

Toon meer reviews