Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cees 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keukenloods had precies wat ik zocht en voor een concurreerde prijs. Er kon direct uit voorraad geleverd worden en dat was in mijn geval wel zo prettig.

Reageer

Grietje 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, mensen denken mee (upgrade gekregen), prijs is goed en afspraken worden nagekomen!

Reageer

ronald 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke webshop. Na het stellen van een vraag kreeg ik snel een antwoord

Reageer

Bilderbeek 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een zeer deskundige en gemotiveerde verkoper adviseerde ons de juiste Quooker. Ook de door hen geleverde installateur was zeer klantvriendelijk en hulpvaardig. Wij zijn heel content met het apparaat.

Reageer

JanFrem 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop, goede telefonische ondersteuning. Er werd meegedacht over de juiste maat van mijn inductie kookplaat en over de prijs.

Reageer

Gerda Daam 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed uitleg nemen de tijd vlug bezorgd binnen een week thuis en netjes ingebouwd

Reageer

Utrecht 18-06-2019

Algemene score

1,0
Gisteren bij de winkel in Utrecht geweest om 7 Siemens apparaturen te kopen voor ons nieuwe keuken.
De verkoper was onvriendelijk , onbeschoft en nam geen tijd voor ons. Daardoor verlieten wij de winkel per direct richting andere keukenzaak in de beurt.

Reageer

Bart 15-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle bezorging, precies volgens afspraak en keurig bezorgpersoneel.
Oude oven keurig afgevoerd, kortom Keukenloods, top service.

Reageer

JanB 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze wisten heel snel wat het beste voor ons was. Ook de prijs was goed. Binnenkort weer terug voor de volgende aankoop.

Reageer

Alice en Peter Snijder 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods mensen zijn hartelijk, vriendelijk en behulpzaam. Per telefoon werd ik altijd vreindelijk behandeld, geduldig gingen ze van alles voor me opzoeken en dan nog gaven ze mij de tijd te kiezen wat ik wilde. Ook de info die ze gaven over een artikel. Voor ons was dat een inductiekookplaat. De bezorging was ook prima in orde, ook deplaatsing. Ja...Keukenloods krijgt van ons een dikke 10!

Reageer

Ton Hakkert 13-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het filiaal in Alkmaar is een prettige zaak voor een klant die voor een betaalbare prijs zijn keukenapparatuur wil (laten) vervangen. Absoluut geen dozenschuiver. Er is een klantvriendelijke aanpak met een goede after sales.

Reageer

Betsie 13-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze zijn klantvriendelijk en helpen je mee zoeken wat je nodig hebt
Had alleen de verkeerde maat gekregen.
Maar werd niet moeilijk over gedaan en meteen omgeruild

Reageer

Familie Vermeulen 13-06-2019

Algemene score

9,0
Netjes geholpen, goed assortiment, goede prijs en nette levering. Aanrader!

Reageer

H Kamphuis 13-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichterlijk en gebuiksvriendelijk goede en snelle levering van de produckten.

Reageer

M.C.Harms/F.J.de Ritter 13-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben een afzuigkap en een wasdroger aangeschaft, beide voldoet prima,service was goed,prijs kwaliteit nergens beter kunnen krijgen.

Reageer

Miranda 13-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er wordt goed meegedacht over afmetingen en inbouw. Bezorging was perfect, er wordt rekening gehouden met de door jouw gewenste dag. Tevens wordt je hierover goed op de hoogte gehouden door e-mails.

Reageer

Dijkstra 13-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Samen met de verkoper een mooie prijs gemaakt en eerder afgeleverd als verwacht en op tijd, waardoor ik het hele weekend had om het mooi in te bouwen en af te werken. keurig afgeleverd en oude fornuis mee genomen.
Verder natuurlijk een heel mooi fornuis, anders natuurlijk niet gekocht

Reageer

Saartje 13-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Goeie prijzen, alleen jammer dat de bezorger de geheel ingepakte koelkast zo neer zet en dan weg is. Moest m zelf uitpakken en zat dus met een hele berg verpakkings materiaal.
Officiele reactie van Keukenloods 13-06-2019

Beste Saartje,

Bedankt voor je review. Het klopt dat onze vervoerder de apparaten alleen levert. Wanneer er wordt gekozen voor montage wordt het apparaat uitgepakt en geïnstalleerd. Vervelend dat dit niet helemaal duidelijk was, mijn excuses hiervoor!

Groet, Emma.

Reageer

Marjoleine 13-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede producten hulpvaardig bij maken keuze en komen tot afspraak bezorgdatum

Reageer

Jarno 13-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke beschrijving van het product online en er word netjes contact gehouden wanneer het product bezorgd word.

Reageer

Ans Kuijs 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kon goed vergelijken en de kinderen hebben ook een Bosch vaatwasser en hij was snel in huis! Alleen vindt ik dat het niet droog is als het programma is afgelopen.....

Reageer

Dekkers 12-06-2019

Algemene score

10,0
Kon via de telefoon goed advies krijgen duidelijk kennis van zaken ben goed geholpen ,levering perfect en snel

Reageer

VvanNette 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele scherpe prijzen en alles is op tijd geleverd. Order perfect te volgen via de website
Altijd bereikbaar

Reageer

PAULUS 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top zaak !!! Levering volgens afspraak.
Toen er tijdens het uit pakken van de door ons gekochte ovens 4 dagen na levering bleek dat er 1 beschadigd was, was 1 mailtje op zondag genoeg om maandagmorgen een reactie te krijgen van Keukenloods en werd ik 's middags gebeld of het uitkwam dat woensdag de oven omgeruild zou worden.
Dat is service !!

Reageer

Joost van Kempen Venlo 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede dienstverlening
Keurig te woord gestaan
Correcte afhandeling
Levering tijdig en volgens afspraak

Reageer

Wolthans 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke site , en prijstechnisch ook dik in orde , product ook snel geleverd.

Reageer

Jos 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
We zijn tevreden over onze aankoop, een AEG inductie kookplaat, en de levering. De installatie zelf gedaan; super makkelijk, een kind kan de was doen!

Reageer

lhj.niessen 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik heb deze winkel op google gevonden om informatie over afzuigkappen en inductie platen. deze heb ik bij keukenloods gevonden.ik ben in nederweert geweest.ze hebben mij goede informatie gegeven over de apparatuur die ik wilde hebben.ik ben later teruggegaan om deze 2 apparaturen te bestellen.na 2weken hebben ze mij de die aangesloten.ik ben zeer tevreden over de afhandeling hiervan.

Reageer

John Borst 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het contact, de duidelijkheid en service is prima te noemen. Alle afspraken worden nagekomen.

Ik koop regelmatig voor relaties bij Keukenloods maar vul deze enquete slechts eenmaal in.

Reageer

Richard 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aankoop soepel verlopen. Snelle accurate info over afhandeling/levering. Goed op de hoogte gehouden, zeer vriendelijke en meedenkende bezorger. En natuurlijk scherpe prijs!

Reageer

M de Klerk 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is overzichtelijk met duidelijke omschrijving van de producten. Er is een goede mogelijkheid tot vergelijking. Wel vind ik dat wanneer een product niet direct leverbaar is niet automatisch een ander, in uw ogen gelijkwaardig product, geleverd wordt . Dit om de aangegeven levertijd te halen. Overleg vooraf met de klant of dit wenselijk is. Verder heel oké!

Reageer

A. Blaak 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig alles volgens afspraak zeer plezierig goed geholpen .en de prijs was lager dan in andere winkels !

Reageer

Marcel 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op hemelvaartsdag had de inbouw koel-vries combinatie de geest gegeven. Bij keukenloods een mooie gevonden, die volgens de opgegeven specificaties pastte in de keuken. Overzichtelijke site met goede filteropties om de (voor mij) niet relevante opties weg te kunnen filteren een hierdoor de juiste keuze makkelijk te kunnen maken. Gezien je moeilijk zonder kan, gekozen voor een, die binnen 24 uur geleverd kon worden. Bestellen ging eenvoudig en soepel. Meteen bevestiging gekregen. Volgende ochtend zowel een email gekregen, als een telefoontje om zeker te zijn dat de maten kloppen, en dat de combinatie daadwerkelijk past, heel goede service. In de avond Koelvriescombinatie in ontvangst mogen nemen, zat prima ingepakt, geen beschadigingen. Oude mee terug genomen. Hele goede ervaring!

Reageer

Bob Cramwinckel 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de communicatie op prijs gesteld. Tijdens het bestellen was er sprake van een misverstand, jaardag werd keurig hersteld. Ik werd steeds op de hoogte gesteld van de stand van zaken van de bestelling.

Reageer

A. Saadat 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
The shop has the best price within NL. Employees are very helpful and welcome and able to communicate in Dutch and English very well. The delivery time table and planning is not well organized and need improvements. Plans need to be made and informed to the customer at least a day before so everybody can plan his/her own work as well. Informing people at the mid day of the same delivery day is not an easy and comfortable approach for customers.

Reageer

Rob 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze en toelichting bij de diverse opties zodat het makkelijker wordt tot een keuze te komen. Vervolgens snelle levering.

Reageer

J.J. Beeke 11-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en duidelijke aanbieding. Tevens werd er aangegeven dat ik voor de installatie nog een onderdeel nodig had welk niet vanzelfsprekend door de apparatuurleverancier werd aangeboden. Hiermee was de installatie direct werkend opgeleverd.
Ook de keuze in en wijze van betalingsmogelijkheden is zeer prettig.

Reageer

Fam. 11-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Personeel die naar je wensen luisteren, advies prima.
Prijs verhoudingen.
Artikel niet op voorraad de volgende dag geleverd, prima service.

Reageer

Frans 11-06-2019

Algemene score

9,0
super service! Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering tot op het laatste half uur toe. Heel prettig. alles naar wens geweest.

Reageer

Laluca 11-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website ziet er goed uit, voldoende mogelijkheden om selecties te maken.
Ruim voldoende keuze, hele scherpe prijzen en veel informatie over de gekozen apparatuur/accessoires.
Communicatie omtrent levering is prima op orde. Levering vond plaats op afgesproken dag en tijd.
Al met al een prima winkel!

Reageer

Ron 11-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijzen, alles supergoed te vinden en -belangrijk- makkelijk te vergelijken. Levering was snel en netjes. Door de duidelijke website ben ik er zeker van dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Geruststellend.

Reageer

b.kenswil 11-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heel vriendelijk personeel ze nemen echt de tijd voor je en geven je een goede service

Reageer

Fred Roggen 11-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb mijn Atag apparatuur gekocht bij de Keukenloods,Prijs en Kwaliteit zijn goed.Zeer klantvriendelijk, meedenken info vragen bij betreffende leverancier.Je kan je eigen order online volgen en zien of alles compleet is wat er is besteld.Ook de levering is in goed overleg gegaan en op de juiste date afgeleverd.

Reageer

daan 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima gevonden wat ik nodig had tegen oke prijs. Vooraf werd er een mail gestuurd dat de plint misschien te hoog was en of ik wilde nameten. Heel fijn, zo wist ik zeker dat de vaatwasser zou passen. De Installatie ging snel en werd goed uitgevoerd door een jongeman die ook de oude vaatwasser meenam (tegen meerprijs net zoals bij de concurrenten).

Reageer

Hugo 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede beschrijving en snelle levering.
Looks zijn conform beschrijving en de handleiding is duidelijk genoeg om zelf te monteren.

Reageer

Joy 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service. Na onze bestelling vroegen ze om de inbouwmaten van onze inbouwkasten. Dit om te kijken of we wel het bestelde produkt konden gebruiken om zo teleurstelling en extra (retour)kosten te besparen. Erg netjes. Daarnaast goede voortgang over de bestelling en als de monteur inderweg is, volgt nog een belletje dat hij eraan komt. Echt netjes.

Reageer

M. Risseeuw 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze afzuiger (inbouw, specifieke maat) was aan vervanging toe. Eerst op de website van Keukenloods de juiste afmeting gezocht. Toen gekeken naar de capaciteit. En uit die selectie een keuze gemaakt. De door mij geselecteerde afzuigkap bleek vanuit de fabrikant niet meer leverbaar. Geheel op eigen initiatief heeft Keukenloods een alternatief geselecteerd. Een schot in de roos. Eigenlijk was deze duurder, maar daar wouden ze mij niet mee belasten en we mochten die hebben voor de prijs van de afzuigkap die wij geselecteerd hadden. Super. Niet verwacht, niet om gevraagd, maar wel gekregen. Waar maak je dat nog mee?

Reageer

Ria 09-06-2019

Algemene score

7,0
De website is redelijk duidelijk, al moest ik wel bellen om uitleg omdat de omschrijving volgens mij niet klopte.
Qua levering.....levering tot de drempel zeg maar. Nu had ik 2 sterke mannen in huis, maar als je alleen bent wordt het zeuren. Dat zou wel beter kunnen. Ook betere info over de aflevertijd is handig
Maar prijs/kwaliteitsverhouding is prima

Reageer

Edwin 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super Service, boven verwachtingen. Nadat veel ellende met leverancier, pakten Keukenloods het op en zorgde voor een goede oplossing.

Reageer

Paul westerman 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de buurt,prettig en deskundig geholpen,snelle levering en ik kon apparatuur ter plaatse bekijken

Reageer

Toon meer reviews