Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22915 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1991 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cor 02-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Donderdags voor de Pinksteren via internet besteld.Dinsdag supersnelle levering. Om 8 uur was de bezorger er al.
Moeten alleen nog een afwerkstrip voor onder de combi-oven hebben. Nu zit er een kier.

Reageer

Raeven 02-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer prettig geholpen in uw filiaal Nederweert, goede advisering en aanpassing order achteraf bleek geen probleem. Plaatsing door vakkundige en vriendelijke medewerkers.

Reageer

Atie 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al diverse aankopen gedaan bij de Keukenloods en omdat dat goed is bevallen kom ik daar ook terug. De levering is snel en volgens afspraak. Ook de plaatsing die ik dit keer bij nader inzien toch nodig had is prima geregeld door een echte vakman, die de uitdaging aanging en prima werk heeft geleverd.

Reageer

Mark 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed meegekeken naar de juiste vaatwasser. De door mij gekochte vaatwasser bleek nl. niet de juiste te zijn.
Jammer dat de montage zo lang duurt....maar dat is door een externe firma. Uiteindelijk heb ik dat zelf geregeld.

Reageer

Jeroen 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen en alles volgens afspraak geleverd gegaan. Miste 1 klein onderdeel en deze is heel netjes nageleverd.

Reageer

Rick 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top prijs en erg behulpzaam personeel in de winkel die ook gewoon een praatje maken. Top.

Reageer

Anita 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten en prettig meedenken van het personeel. Zeer tevreden over de wijze waarop ik te woord gestaan ben en gezocht is naar een antwoord op de vragen die ik had over mijn bestelde artikel

Reageer

Henk Lugtmeijer 29-05-2020

Algemene score

8,0
Mooie duidelijke website, mocht je eventueel vragen hebben kan je bellen en zelfs via WhatsApp kan je vragen stellen. Beide wordt je goed geholpen.
Ben hier bij Keukenloods terecht gekomen via internet.

Reageer

Marieke 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keuze van inductiekookplaten was groot, de prijzen waren meer danl redelijk en daarna werd de bestelling snel en goed geïnstalleerd.

Reageer

Sas 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede verkoper. Het was allemaal snel veregeld. Communicatie na aanschaf zeer overzichtelijk en duidelijk. Ook over het moment van bezorgen (tijdstip) goede communicatie. En ben blij met de vaatwasser!

Reageer

Willem 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
plezierig contact (opnieuw), vlotte hulp en levering en niet te vergeten aantrekkelijke prijs

Reageer

Frits 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en heb ook via de telefoon contact gehad over een afzuigkap duidelijke info en advies om dit product elders te kopen omdat ze niet de juiste maten hadden.

Reageer

Joke 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en deskundig geholpen. Levering de volgende dag. Goed op de hoogte gehouden van leveringstijdstip via de mail.

Reageer

Ferry 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij bezoek aan de winkel in Alkmaar ben ik goed geholpen.
Naderhand bij de aankoop ook.
Aflevering van de goederen waren ook in orde.

Reageer

Engelbert 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles prima georganiseerd, kan flink op papier bespaard worden, order van klein stukje werkblad voor €150 is net zo veel papier als hele keuken

Reageer

Daan 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
makkelijk, snel en zorgvuldig. En omdat de tekst minimaal 75 karakters moet bevatten typ ik ff lekker door....

Reageer

Van Es 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Werd van tevoren nog gebeld om samen de inbouw maten van Vaatwasser te controleren

Reageer

Diana 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Contact goed en snel, levering door corona met 1chauffeur, dat vond ik minder, koelkast/ vriezer 125 kilo...niet te doen voor1 man!

Reageer

Julia 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben uitstekend telefonisch geholpen bij de keuze en technische informatie over de aanschaf van een Quooker. Ook de prijs was zeer aangenaam. De installatie was binnen een week en ook zeer vakkundig uitgevoerd.

Reageer

BENNIE koenders 28-05-2020

Algemene score

8,0
Goed en vakkundig geholpen vriendelijk personeel uitgebreide keuze mogelijheden

Reageer

Joost 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top service, spullen op voorraad en precies als afgesproken afgeleverd. Ga zeker vaker van Keukenloods gebruik maken!

Reageer

Evers Makelaardij 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fantastische hulp bij het uitzoeken en meedenken voor een snelle levering in een van onze verhuur appartementen.

Reageer

Ron 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Niet de eerste opdracht voor Keukenloods, en alweer vakkundig en correct uitgevoerd door vriendelijk personeel.

Reageer

G Struik 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een helden. Keukenloods was de enige partij in Nederland die bereid was om een Smeg koelkast te leveren met verhuislift door het raam in Rotterdam. Het hele proces van het eerste telefonische contact met de klantenservice tot de leverling verliep heel soepel en de klantvriendelijkheid en service was echt van het hoogste niveau!

Reageer

T de vries 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede bereikbaarheid en gebracht op afgesproken tijdsstip, ook via de telefoon juiste info gekregen

Reageer

Nathalie 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het duurde even voor onze nieuwe vriezer er was ivm vertraging van de levering maar ik werd wel netjes op de hoogte gehouden.
Het werd netjes op tijd afgeleverd en we zijn er nu erg blij mee. Ik zou hier volgende keer zeker weer bestellen.

Reageer

Marianne 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel aardig en behulpzaam personeel. Werd ook goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Toen dat te lang duurde alle hulp bij het uitzoeken van een alternatief.

Reageer

Leon 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De uitleg die je krijgt is erg duidelijk, iets waar anderen nog wat van kunnen leren!

Reageer

pio 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede begeleiding en service van keukenloods bij het bestelproces (afstemming van de levering) en checks op de maatvoering. Erg blij met het resultaat.

Reageer

Marijke 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd keurig bezorgt, overzichtelijke site en goede klantenservice. Door de lockdown bij de leverancier werd de levertijd langer. Ik ben opgebeld en in overleg is het product later geleverd. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen. Al meerdere producten hier gekocht.

Reageer

Piet Otter 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze prima prijzen goeie service bezorgservice tot gewenste plek prima dus

Reageer

Henk van Breemen 27-05-2020

Algemene score

9,0
Snelle levering en vakkundige advies en montage van de apparatuur. Zeer vriendelijke medewerkers.

Reageer

Rick 26-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede afhandeling van mijn bestelling en meedenkend en vriendelijk personeel.

Reageer

Wiebe 26-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed en doortastend geholpen, zowel in de winkel als de chauffeur van de bezorging.

Reageer

Rob 25-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop, scherpe prijzen en snelle levering op zelf aangegeven dag

Reageer

Chanel 25-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg tevreden met de service!
Product bleek later te komen dan eerder aan mij verteld werd maar werd vervolgens prima geholpen om een ander product eerder te laten leveren voor de zelfde prijs.
Bezorger deed voorzichtig met de doos en liet eerder weten dat hij bijna in de buurt was zodat er iemand thuis was.
Product heeft een mooi design en werkt prima.

Reageer

Max 25-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima contact met customer service, juiste product gekozen en aan alle gestelde verwachtingen voldaan. Bedankt!

Reageer

Jacky 25-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor de keukenloods gekozen vanwege de prijs en de naam. Bovendien een erg goeie service. Nadat ik de bestelling had geplaatst kreeg ik een mail met vragen betreffende de bestelling, om te voorkomen dat ik het verkeerde artikel had besteld en zodoende terug zou moeten sturen. Wat € 50,00 euro zou kosten.
Dus dik tevreden.

Reageer

Peter 25-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede hulp bij aankoop (telefonisch). Snelle levering. Goede concurerende prijs. 1ste apparaat was niet goed. Snelle reactie (binnen 2 dagen) snelle omwisseling (volgende dag). Toppie

Reageer

Monique 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helder en vakkundig advies, komt afspraken exact na, ruime keuzevariatie, goede prijsstelling

Reageer

Marko 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een uitgebreid assortiment in combinatie met fysieke winkels én deskundige verkopers maken voor mij de reden dat ik hier graag mijn keukenapparatuur aanschaf. Na eerst een selectie te hebben gemaakt konden we, dankzij het advies van de verkoper, al snel uit een aantal apparaten het voor ons meest geschikte model kiezen en dat bleek nog voordeliger te zijn ook. We zijn nu langzaam alle mogelijkheden van de nieuwe oven aan het ontdekken, maar zijn tot dusver uiterst tevreden met het model.

Reageer

Ton.Brinkhof 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne en vlotte reacties/service en snelle levering op de afgesproken datum. Kortom: meer dan tevreden.

Reageer

Jos 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, snel geleverd, goede communicatie qua levering. Komt afspraken na. Tot nu toe erg tevreden over gekochte bbq

Reageer

Rene 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette winkel mooi ingericht. Maar belangrijkste medewerkers die de tijd voor je nemen.

Reageer

T.H.M.crommentuyn. 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
dat de bestelling direct werd bevestigd en via de mail op de hoogte werd gehouden wanneer het afgeleverd zou worden de tijd die was aangegeven klopte precies en perfect verpakt.

Reageer

Chandra 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het produkt is duidelijk omschreven, alle details. En ook per mail en telefonisch ben ik snel en duidelijk geadviseerd en geholpen

Reageer

Rick 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat moet je zeggen over een bedrijf, wat z'n afspraken goed nakomt alles naar wens zoals het hoort, en je zelfs in prijs nog wat tegemoet komt ook ?! Absoluut goeie ervaring !!!

Reageer

Yasin Söğütlü 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De klantvriendelijkheid en service is ongekend je wordt vriendelijk te woord gestaan en gebeld om alles na te lopen super service

Reageer

Robert Kok 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Goedkoopste leverancier voor een Quooker kraan en heel snel vakkundig gemonteerd

Reageer

bert 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ze hebben groot assortiment ,vriendelijke medewerkers goede afspraak mogelijkheden.ben tevreden over produkt die ik besteld heb en zou in de toekomst zeker hier nog eens bestellen.

Reageer

Toon meer reviews