Keukenloods
Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 10955 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Personeel in de zaak nam ruim de tijd om ons van advies te voorzien.
Afspraken m.b.t. levering en montage werden goed gecommuniceerd en nageleefd.
Ik heb al vaker keukenapparatuur gekocht bij de Keukenloods en de levering en plaatsen in de keuken is altijd volgens afspraak verlopen. Vanwege de goede ervaringen in het verleden daarom ook nu een nieuwe vaatwasser bij de Keukenloods aangeschaft. Levering en plaatsen is ook nu weer volgens afspraak uitgevoerd. De ondersteuning via de telefoon om tot een keuze voor type vaatwasser bij aanschaf was prima.
De telefonische bereikbaarheid & advies was snel en professioneel. Helaas heb ik de naar aanleiding daarvan bestelde & geleverde koelkast wegens omstandigheden weer moeten retourneren. De retourprocedure ging soepel en snel.
Goedee prijzen goede service ,gelijk afhalen ,ik zou niks anders willen
We hebben een mooie deal kunnen sluiten voor al ons apparatuur voor de keuken. De levering was ook op tijd en een vriendelijke bezorger die heel goed en voorzichtig alle spullen binnen heeft gezet.
Ik ben hartstikke goed online geholpen door Keukenloods met scherpe aanbiedingen van diverse keukenapparatuur!
Eerlijk gezegd heb ik eerst naar de consumentenprijs gekeken. Die was prima. Het verdere verloop ging ook uitstekend. 2 x keer telefonisch gehad met de afdeling service. Aardige en begrip volle dame. Een foutieve interpretatie van de handleiding mijnerzijds werd begripvol geaccepteerd.
Scherpe prijs, duidelijke communicatie en zeer klantvriendelijk.
goed meegedacht en perfecte levering
Bosch koelvriescombinatie gekocht. Ruim assortiment, scherpe prijzen, duidelijke website en mogelijkheid voor advies.
Door m'n eigen fout dacht ik dat de nieuwe vaatwasser een week eerder zou worden geleverd, waardoor de oude vaatwasser reeds verwijderd was.
Contact opgenomen met de klantenservice van Keukenloods.nl en die hebben dat fantastisch opgelost voor mij: binnen enkele dagen de nieuwe vaatwasser alsnog versneld geleverd.
Uitmuntende goede service, want een dag later was hij ingebouwd en werkend voor een verjaardag met veel afwas !!
Super blij mee ..........
Keukenloods is altijd eerlijk en scherp geprijsd en ook maken ze de belofte waar dat als je het elders goedkoper kan vinden zij die prijs matchen. Ik zou keukenloods 100% aanraden zeker voor goede A klasse apparatuur!
Na op zaterdagavond via internet een vraag gesteld te hebben werd ik op zondag teruggebeld, op mij verzoek heeft de dame later opnieuw gebeld en mijn vragen over de kookplaat perfect beantwoord
Jaren geleden bij keukenloods via internet een vaatwasser besteld en laten inbouwen. Recent liet de vaatwasser in ons huidige huis ons in de steek. Bij onze zoektocht op internet naar een nieuwe vaatwasser bleek keukenloods een mooie grote winkel in de buurt te hebben. De medewerker begreep onze wensen en heeft intensief gezocht om daar aan tegemoet te komen.
Gekozen i.v.m. de ruime sortering daarbij vriendelijke prijzen tov andere winkels.
Jammer dat bij terugkomst een verkoper zei: "Ik heb geen tijd om het uit te leggen, ik weet niet alles uit mijn hoofd". Hoewel bij binnenkomst we netjes geholpen werden door een jonge vent, ws net begonnen. Hij wilde ons graag ten dienste zijn. Van de oudere verkoper kan ik dat echt niet zeggen. Teleurstellend. Zeker als je dan hoort: U moet de Bosch maar bellen".
De eigenlijke verkoper was om dat moment druk met een andere klant en kon ons daardoor niet te woord staan. Deze heeft ons uitmuntend geholpen.
Toch een 8 door de after sales.
Ik heb bij keukenloods mijn koelkast, fornuis, vaatwasser en afzuigkap besteld. Alles keurig bezorgd door lief en behulpzaam personeel. Telefonisch is keukenloods heel goed bereikbaar en ze sturen een berichtje als ze bijna bij je thuis zijn, alles was perfect!
Prima.
We hebben hier eerder tot volle tevredenheid besteld.
Contact verliep prettig.
Fijne bezorger.
Netjes geholpen en de prijs welke al netjes was werd aangepast nadat er gezocht werd naar een betere prijs
klantvriendelijk, snelle service, goede kwaliteit, betrouwbaar
Mooie vaatwasser voor een zeer mooie prijs goed bezorgd en optijd
Heel vriendelijk personeel. Komen hun beloftes na.
Prima advies. Snel bezorgd en aangesloten.
Ben erg goed geholpen! Mooie keuken besteld met apparatuur van keukenloods.
Zeer deskundige medewerkers en denken met je mee!
Goede online webshop met scherpe prijzen en goede communicatie!
Fijne zaak online vriezer gekocht,voor een fijne prijs goede communicatie tussen ons snel bezorgt door fijne bezorger top
Wij zijn heel goed geholpen in Amsterdam,
met een inbouwoven, en kookplaat, alles is naar wens, maar één ding was lastig om in te bouwen, omdat de kookplaat de gasaansluiting links zat, en bij ons de gasleiding rechts, misschien, waren er ook kookplaten met aansluiting rechts, maar uiteindelijk allemaal goed gekomen, en tevreden.